Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Οκτώ εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας για πετρέλαιο σε Κρήτη και Ιόνιο

Μεγαλύτερο κάθε προσδοκίας αποδεικνύεται ότι είναι το ενδιαφέρον ξένων εταιρειών με παγκόσμια εμβέλεια για την πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών στον ελλαδικό χώρο. Στις τρεις μετά το μεσημέρι εξέπνευσε η σχετική προθεσμία και, όπως έγινε γνωστό, συνολικά οκτώ  μεγάλες εταιρίες εξειδικευμένες στον τομέα των σεισμικών ερευνών για τον εντοπισμό Υδρογονανθράκων, με παγκόσμια παρουσία και εμπειρία, κατέθεσαν προσφορές στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, για τη πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών, μη αποκλειστικής χρήσης, στο Ιόνιο Πέλαγος και στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ: Για την κατάργηση Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Bιοτεχνων Επαρχιας Θηβων διαμαρτύρεται έντονα για την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, οι οποίοι μέχρι σήμερα συνέβαλαν αποτελεσματικά ο μεν πρώτος στην εφαρμογή της στεγαστικής πολιτικής των εργαζομένων και στην τόνωση της οικοδομικής δραστηριότητας και των συναφών με αυτή επαγγελμάτων, ο, δε, δεύτερος στην αναθέρμανση του εσωτερικού τουρισμού και στην λειτουργία χιλιάδων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την μετακίνηση ετησίως 500.000 και πλέον εργαζομένων σε όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Χαστούκι του ΣτΕ σε κυβέρνηση και Βενιζέλο για το χαράτσι της ΔΕΗ – Απειλούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τόσο καιρό τον κόσμο να το πληρώσει!

“Χαστούκι” στην κυβέρνηση και στον συνταγματολόγο Βενιζέλο έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο απεφάνθη ότι η ΔΕΗ δεν μπορεί να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώσουν το έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων! Πάντως έκρινε συνταγματική την επιβολή του.


Σύμφωνα με την απόφαση το ειδικό τέλος ακινήτων δεν είναι πάγιος φόρος, αλλά έκτακτος, καθώς έχει επιβληθεί για δύο χρόνια.

"Μας πέθανε" η Moody's - Απρόσμενα μας έριξε σε επίπεδο χρεοκοπημένου κράτους

Aπρόσμενη υποβάθμιση με άγνωστες συνέπειες για την χώρα ή για την ακρίβεια με την δημιουργία εξαιρετικά δυσοίωνων προοπτικών για την εξέλιξη των πραγμάτων σε ότι αφορά την ενεργοποίηση της CDS και την κήρυξη της χώρας σε ολική χρεοκοπία.


Ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Moody's ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές του Σαββάτου ότι υποβαθμίζει το αξιόχρεο της Ελλάδας από "Ca" σε "C", όπως ήδη έχει καταγράψει ειδησεογραφικά το defencenet.gr, αλλά το σημαντικό βρίσκεται αλλού: Το “C” είναι το χαμηλότερο επίπεδο στην αξιολόγηση του οίκου πριν την χρεοκοπία. Πρακτικά η Moody's χρεοκόπησε την Ελλάδα, όχι επιλεκτικά, αλλά συνολικά!

Ο ΒΟΙΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΗΝ FOOTBAII LEAGUE 2 !!!

Για τη νίκη επί του Μανδραϊκού που στέλνει την Κόρινθο ένα βήμα πιο κοντά στη Football League 2 μίλησε ο Γιάννης Καντάς, αλλά και για την άψογη φιλοξενία από τους αδελφούς Γυαλιά.


«Οι Αφοί Γυαλιά (Χρήστος - Στέλλιος) γιατί απέδειξαν ότι φοράνε παντελόνια», δήλωσε στο Onsports o τεχνικός της «Μπάρτσα», που σε έξι αγώνες πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου έχει πετύχει το απόλυτο, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 4843/1-3-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 5 του μηνός ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΗΒΑΣ:ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Από Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 έως Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012
Εκτός Δευτέρας

ώρα έναρξης: 21:15 μ.μ.


ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
του Φίλιππου Τσίτου
με τους Aντώνη Καφετζόπουλο, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστο Στέργιογλου

Υπόθεση:  

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤ​Α ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Προς:


Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας

Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

κ. Αρβανιτόπουλο Κωνσταντίνο

Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι Τ.Κ.15180

Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με την αριθμ.Πρωτ.12273/12-7-2011/κωδικός:125 Ανοιχτή Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων στο Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» πράξη:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:

Ευχαριστή​ριο μήνυμα για Κιθαιρώνει​α και Γιορτή της Φασολάδας

Ευχαριστήριο μήνυμα

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Θηβαίων κ. Παναγιώτης Ζερικιώτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καπαρελλίου κ. Γεώργιος Θανάσαινας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλαταιών κ. Κων/νος Σοφός.

Ευχαριστούν :

Αντισυνταγματική η διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από τη διάσκεψη τους Συμβουλίου της Επικρατείας ,το κόψιμο του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ επειδή δεν πληρώθηκε το χαράτσι, είναι αντισυνταγματικό και η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να ξανασυνδέσει το ρεύμα όπου το έχει κόψει.


Η απόφαση θα εκδοθεί σε λίγες ημέρες

Ακόμα αποφασίζει ότι........

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΚΟΥΚΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Η αξιοποίηση του Ελληνικού και το εξώδικο των Δήμων

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού. Σύμφωνα με το υπουργείο, το νομοθέτημα δίνει «ουσιαστική αξία» στο ακίνητο του πρώην αεροδρομίου, ενώ θέτει αναγκαίους περιορισμούς, «ώστε να εξασφαλιστεί ότι η επένδυση πέρα από την οικονομική και αναπτυξιακή της διάσταση, θα αποδώσει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής χώρους αναψυχής και κοινωνικών εξυπηρετήσεων».

Η χρεοκοπία της Ελλάδος, η Ισλανδία και η ανάγκη του νέου Συντάγματος.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.Μετά τις Εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 τις τύχες της χώρας μας διαχειρίστηκε το ΠΑΣΟΚ. Έτσι, τα δυο χρόνια που κυβέρνησε ο κ. Παπανδρέου παρακολουθήσαμε ένα κινηματογραφικό θρίλερ, όπου στυγνοί πολιτικοί εγκληματίες δολοφόνησαν και στην συνέχεια διαμέλισαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, δηλαδή τη μεσαία αστική τάξη, τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας.

ΓΣ Πίνδαρος

Οι γυναίκες στο τιμόνι…

Όσον αφορά την έννοια της «γυναίκας-οδηγού» υπάρχουν ορισμένες ασυνείδητες που χαλάνε το καλό όνομα των υπολοίπων… Παρακολουθήστε το βίντεο: 

Προδότες της «Μακεδονία​ς» Δέλλας, Καραμανλής (!!!) και άλλοι Ελληνες πολιτικοί!


Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι είχε ο Λουκάς Παπαδήμος στις Βρυξέλλες και μεταξύ άλλων συζήτησαν και το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, για την οποία και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πολιτική βούληση για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να εξευρεθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση.

Ντοκουμέντο! Πατάτες Codex Alimentarius στα ΑΒ Βασιλόπουλος με καρτελάκι “απαγορεύεται η φύτευση!” Να γιατί ξύνισε ο νεοταξυνίδης!

Και το ΚΚΕ κατά του “κινήματος της πατάτας” (έχει ένα δίκιο αυτό εδώ που τα λέμε…) Δωδεκακύλινδρα φορτωμένα σα μουλάρια με σακιά! Ποιός είπε ότι τα συσσίτια δεν είναι ταξικά;…
αναδημοσίευση από Αχινός

Αυτό συμβαίνει όταν οι προδότες τολμούν να εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους! (βιντεο)

Σήμερα στις 2-3-2012 ο Παπακωνσταντίνου θέλησε να δώσει συνέντευξη στην TV100 με φόντο τον εσωτερικό χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, αλλά η συνέντευξη διακόπηκε στα πρώτα μόλις λεπτά από τις έντονες αποδοκιμασίες των εργαζομένων του Δήμου.


Αργά ή γρήγορα πρέπει να το χωνέψουν ότι δεν έχουν καμιά θέση στην πατρίδα μας. Πρέπει να ξεκουμπιστούν μια και καλή....

Στο Ωνάσειο ο Ι.Κούβελος – Εμπλοκή νωρίτερα με το πόθεν έσχες του – Δεν είχε δηλώσει το 1 εκατ. δολάρια

- Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
- Είχε αναγράψει στο πόθεν έσχες τις μετοχές που είχε στη Νέα Υόρκη, όχι όμως και την εκποίησή τους
- Προβλέπεται ακόμα και παραπομπή στον εισαγγελέα, λέει ο Πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής
- Τα χρήματα δεν πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα
- Όλη η ανακοίνωση της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Έσχες – Όλη η δήλωση Κούβελου

Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο εισήχθη ο Ισίδωρος Κούβελος μετά απο δύσπνοια που αισθάνθηκε. Νοσηλεύεται στον 6ο όροφο και οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ο Ισίδωρος Κούβελος παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, καθώς πριν απο μερικά χρόνια είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς.

«Η Κάρυστος περιμένει απάντηση απόψε»

Επιστολή προς τον Α. Λοβέρδο από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρύστου
Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας Αν. Λοβέρδο έστειλε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρύστου, με την οποία μάλιστα ζητά την επίλυση του θέματος του Νοσοκομείου απόψε, σύμφωνα με το δίκτυο karystiapress.gr.
«Σας μεταφέρουμε το αίτημα των κατοίκων της Νότιας Καρύστου, να ενταχθεί το Γ.Ν.Κ.Υ. Καρύστου στο καθεστώς των Νησιωτικών Νοσοκομείων με ονομαστική αναφορά στον εφαρμοστικό νόμο για την υγεία που ψηφίστηκε την Τρίτη 29-02-2012 στη Βουλή», αναφέρει η επιστολή.

Ο Παπαδήμος με δηλώσεις του βάζει υποθήκη για πρωθυπουργός και μετά τις εκλογές

Πριν από λίγο ο Παπαδήμος απάντησε από τις Βρυξέλλες. σε ερώτηση αν θα είναι πρωθυπουργός και τον Ιούνιο στην επόμενη σύνοδο κορυφής.

«Όπως έχω επισημάνει στο παρελθόν, όταν η κυβέρνηση ολοκληρώσει το έργο της, θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο σε όσα έχω πει σχετικά με αυτό το θέμα. Άλλες σχετικές αποφάσεις θα .......

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η εκδίκηση της πατάτας…

γράφει ο Θωμάς Σίδερης
Ο Ιωάννης Καποδίστριας είχε δύο μεγαλεπήβολα σχέδια για την Ελλάδα:
α. να την οργανώσει σε ένα σύγχρονο κράτος
β. να την κάνει “παράδεισο της πατάτας”.
Σχεδόν διακόσια χρόνια μετά, δεν υπάρχει Έλληνας επί της γης που… να αμφιβάλει ότι το πρώτο έμεινε απλώς ανεκπλήρωτος πόθος του Κυβερνήτη.
Δε συνέβη όμως το ίδιο με την πατάτα. Η ιστορία στάθηκε ιδιαίτερα απλόχερη μαζί της, όταν την ίδια στιγμή σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του κράτους ήτανε μίζερη και τσουρούτικη. Γιαχνί πρωθυπουργοί και υποσχέσεις του πουρέ, έβραζαν όλοι και όλα στο ίδιο καζάνι.

Κοιτάσματα, όπλα & πολιτική κατάσταση στην ατζέντα Δ.Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ

Κρίσιμα θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με την διαρκώς εξασθενούσα εν μέσω οικονομικής κρίσης αμυντική ικανότητα της χώρας, όσο και με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ανατολική Μεσόγειο με την ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, θα είναι στην ατζέντα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ μεταξύ 2 και 4 Απριλίου.

Οι 21 αντάρτες της ΝΔ στην ψηφοφορία για τον εφαρμοστικό σε Υγεία και εργασιακά

Ναι ψήφισαν οι Ελίζα Bόζενμπεργκ, Κώστας Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος ( ναι επί της αρχής, όχι στα 15,21,27), Μιχάλης Γιαννάκης (ναι επί της αρχής, όχι στα 15,21,27,30,41,42), Μαργαρίτης Τζίμας (ναι επί της αρχής, όχι στο 27), Κώστας Μαρκόπουλος (ναι επί της αρχής, όχι στα 15,21,27,42), Αλέκος Δερμεντζόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας (ναι επί της αρχής, όχι στο 27), Ζήσης Τζηκαλάγιας, Γιώργος Καρασμάνης (ναι επί της αρχής, όχι στο 27), Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καρυπίδης, Μαρία Κόλλια (ναι επί της αρχής, όχι στα 15,21,27,30,41,42), Μανώλης Κεφαλογιάννης και Αναστάσιος Καρυπίδης.Όχι ψήφισαν η Έλενα Kουντουρά και ο Δημήτρης Σταμάτης, ενώ απόντες ήταν οι: Χρήστος Ζώης, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Σπύρος Γαληνός και Παναγιώτης Μελάς.

Ευχαριστήριο Δήμου Θηβαίων και Δημοτικού Οργανισμού Θήβας για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2012

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας (Δ.Ο.Θ.)


Ευχαριστούν:

• Τους Χορηγούς για τα κρασιά

ΙΝΟ, Σουρτζή, Λυμπέρη, Ζαχαριά, Πανταζή, Κατρισιώση (Θηβαϊκή Γη), Σώκο, Μπατσάκη, Καβειρο, Μ.Καραμαγκιώλη, Παπακωνσταντίνου και Κουρτάκη

• Τους χορηγούς για τις λαγάνες

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:«Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής»

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 2 Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 13.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


                                                                 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
                                                                 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

Φτιάχνουν νόμο για να μην μπουν φυλακή τα «λευκά κολάρα»

 Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης

Με το επιχείρημα της αποσυμφόρησης των φυλακών, για μία ακόμη φορά (αλλά με τον πιο κραυγαλέο τρόπο) το υπουργείο Δικαισύνης ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή νόμο («περί δίκαιης δίκης») που μετατρέπει κακουργήματα σε πλημμελήματα. Ενώ το επιχείρημα είναι η ανάγκη να βγουν άνθρωποι από τις φυλακές, ο νόμος πρακτικά αφορά επώνυμους κατηγορούμενους οι οποίοι δεν είναι στις φυλακές, αλλά αντιμετωπίζουν μεγάλες ποινές.

Ημερίδα ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Το Σ.Ε.Κ. Λιβαδειάς  στο πλαίσιο διασύνδεσης της Τεχνολογίας με την Αγροτική  Ανάπτυξη διοργανώνει στις 15 Μαρτίου 2012 (Ώρα 9:30 - 13:00, Αίθουσα Επιμελητηρίου Λιβαδείας) ημερίδα με θέμα: ‘Σύγχρονες Καλλιέργειες για το νομό Βοιωτίας’ Η ημερίδα  έχει ως στόχο να συμβάλει: §   στην ανάδειξη των σύγχρονων καλλιεργειών που να δίνουν τη δυνατότητα στον αγρότη να παράγει προϊόντα πιστοποιημένα και ασφαλή για τον καταναλωτή,§   στην ενημέρωση για την αντιμετώπιση καλλιεργητικών προβλημάτων της περιοχής,§

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Απολαύστε ακόμα εναν “λαϊκό” φραγκοφονιά κολητό του πάγκαλου & υπέρμαχο του μνημονίου….

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ….ΨΑΡΙΑ!!! Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ…..ΓΕΝΙΚΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ….ΤΡΟΙΚΑ!!!Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ….ΚΟΦΙ ΑΝΝΑΝ!!! ΑΝΝΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ!!! (ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ Γ’ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.) ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΣΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΗΣΟΥΝ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ [ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΤΣΑΚΝΗΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΚΟΤΣΙΡΑΣ κ.α. ]

Σαρώνει ο Καμμένος. Καρατζαφέρης και ΤρελλΑντώνης τρώνε τη σκόνη του…

Σαρώνουν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Πάνου Καμμένου.


Σύμφωνα με τελευταίες σφυγμομετρήσεις το νεοσύστατο κόμμα ξεπερνάει κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες το μνημονιακό Λά.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη.

Με ένα ποσοστό που φθάνει το 9% πολλοί εκτιμούν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να κάνουν μια πορεία αντίστοιχη μ’ εκείνη του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Και το ΠΑΣΟΚ έτσι ξεκίνησε με 11% για να αλώσει στη συνέχεια τη πολιτική ζωή του τόπου.

To Φθινόπωρο ο Καμμένος θα έχει ξεπεράσει τη χαζο-Ν.Δ. του τρελλΑντώνη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν απειλούνται με λιντσάρισμα…

Πατάτες χωρίς μεσάζοντες και στην Αττική - Όλες οι λεπτομέρει​ες!

Παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα: Διάθεση πατάτας


Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στο οικονομικό περιβάλλον επιβάλλουν την παρέμβαση και λήψη μέτρων προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκτυ κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για τους δημότες μας.

Ο Δήμος Παλλήνης, στοχεύοντας στην στήριξη των νοικοκυριών , παρεμβαίνει καθημερινά με νέες δράσεις.

Σήμερα ξεκινάμε την παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα. Σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο μας στην πολύ χαμηλή τιμή των 28λ. ανά κιλό.

Καλούμε τους δημότες και κατοίκους.......

Κλέαρχος Περγαντάς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας :«Η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με 500εκ € απαιτεί διαφάνεια και γρήγορους ρυθμούς υλοποίησης»

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της νέας δράσης ενίσχυσης, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ( ΜΜΕ) μέσω του ΕΣΠΑ, έγινε συνάντηση εργασίας με την παρουσία της πολικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, των Περιφερειαρχών, υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων επιμελητηρίων και άλλων συλλογικών φορέων παραγωγικών κλάδων .

Καληνύχτα ραγιάδες...

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Μιλούσα το πρωϊ με ένα φίλο μου που ζει στη Σουηδία πολλά χρόνια. Όπως είναι λογικό η κουβέντα μας εκτός από τον αλληλοενδιαφέρον για την υγεία μας ήρθε και στα "της χώρας".
Μου είπε λοιπόν δυό κουβέντες που μου έκαναν μεγάλη εντύπωση...

 Η πρώτη ήταν "πονάω και εγώ μαζί σας, με αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα."! Μα τι είπε ο άνθρωπος;  Όλα τα καλά του θεού έχει εκεί που είναι. Οικογένεια έχει αποχτήσει, ευκατάστατος είναι (μετά από πολλά χρόνια δουλειάς εκεί), γενικά το βιοτικό του...

IΔΡΥΘΗΚΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Η ακύρωση και η διαγραφή χωρίς όρους του ελληνικού χρέους αποτελεί τον σκοπό του Σωματείου με την επωνυμία «Η Σεισάχθεια», το καταστατικό κείμενο του οποίου σναγνωρίστηκε με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.Η Κίνηση στοχεύει να συγκεντρωθούν ένα εκατομμύριο υπογραφές από...


ευρωπαίους πολίτες ,προκειμένου κατ΄εφαρμογή της Συνθήκης της Λισαβώνας να δρομολογηθούν -όπως λένε - οι διαδικασίες ψήφισης νόμου στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ακύρωση του χρέους όταν η καταβολή του περιορίζει την κυριαρχία του κράτους και στερεί τον πληθυσμό από βασικά ανθρώπινα αγαθά.

Ψηφιστε!

ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΣ :Προβλέψεις για τη γεωπολιτική της περιοχής



Δεν είναι μόνο τα Αμερικανικά «Think Tanks», (Δεξαμενές σκέψεως),

που χαράζουν την Εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας τους,

είναι και τα Ρωσικά που κάνουν τις ίδιες μελέτες για τη κυβέρνησή τους, αλλά και των άλλων μεγάλων δυνάμεων.

Μόνο εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σχέδια για το μέλλον, αλλά η εκάστοτε κυβέρνηση χαράζει «στο πόδι» και «στο γόνατο» την εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας, εναρμονισμένη πάντα με τα συμφέροντα των Σιωνιστών Δυτικών πατρώνων της.

Τι πίνει ο Γερμανός, τι τρώει ο Ολλανδός και τι προτιμά ο Έλληνας;

Τρώει ο Ιταλός μακαρόνια Μέλισσα; Πίνει καφέ Λουμίδη; Πίνει ο Γερμανός μπύρα Mythos; Τρώει λουκάνικα Τζουμαγιάς; Πίνει ο Ολλανδός γάλα Μεβγάλ; Τρώει κασέρι Τρικαλινό; Πίνει ο Γάλλος ελληνικό κρασί ή τσίπουρο;


Σε συνέχεια της θερμής ανταπόκρισης που βρίσκει ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου -μεταξύ των οποίων πάρα πολλοί αναγνώστες του defencenet.gr που μας στέλνουν email- η πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με στόχο να στραφούν οι Έλληνες καταναλωτές στα εγχώρια προϊόντα, επανερχόμαστε διερωτώμενοι:

Μία Άξια Ελληνίδα….

Έπρεπε να παραιτηθεί μία ανίκανη , δειλή και μηδενικής αξίας βουλευτής…..

Για να εμφανιστεί μια πραγματική Ελληνίδα….

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ!!!

Δείτε το όλο…..ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ….

Οι Κατερινιώτες δεν παίζονται με τίποτα!

1.110 οικογένεις από την Κατερίνη παρήγγειλαν σε 20 ώρες άλλους 75 τόνους πατάτες. Η παράδοση το επόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου.


Οι παραγωγοί λένε "ευχαριστώ" και χαρίζουν 2 τόνους πατάτες στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» των εθελοντών.

Στη Βέροια η επόμενη δράση με 24 τόνους πατάτες από την "Οικολογική Ομάδα Βέροιας"

Μαζική αγορά νέων προϊόντων κατ ευθείαν από τους παραγωγούς, όπως λάδι, ρύζι, όσπρια και μακαρόνια, πολύ σύντομα.

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ... ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.​... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ

Σαν Σήμερα το 1943 Πέθανε ο Παλαμάς!


Και μπροστά στα SS ο Σικελιανός απήγγειλε “Βογκῆστε τύμπανα πολέμου… Οἱ φοβερὲς σημαῖες, ξεδιπλωθεῖτε στὸν ἀέρα! “
Η κηδεία τοῦ μεγάλου Ποιητῆ το 1943 μετετράπει
στὴν μεγαλύτερη ἀντικατοχικὴ συγκέντρωση!
O Ἄγγελος Σικελιανός στην κηδεία του Παλαμά…. εν μέσω Κατοχής … στις 27 Φεβρουαρίου 1943 …. ! ! ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΜΑΣ ! ! ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ! ! !Ἀπαγγέλλει ἐπάνω ἀπὸ τὴν σωρὸ τοῦ ποιητῆ, δονῶντας τὴν λαοθάλασσα ποὺ εἶχε συγκεντρωθεῖ, μετατρέποντας ἔτσι τὴν κηδεία τοῦ μεγάλου Ποιητῆ, στὴν μεγαλύτερη ἀντικατοχικὴ συγκέντρωση!

Δεν έπαιρναν τα λεφτά του Πούτιν, για να μας σύρουν στο ΔΝΤ!!!

Το ΠΑΣΟΚ έριξε τις σχέσεις Ελλάδος – Ρωσίας σε χειρότερο επίπεδο ακόμα και από την εποχή του ψυχρού πολέμου! ΙΔΟΥ λοιπόν πώς “δένουν” οι αποκαλύψεις που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στο “Λαβύρινθο” της ΕΡΤ3 και στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη ο Βουλευτής Ευβοίας και τομεάρχης Μέσων Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας ο Σίμος Κεδίκογλου, με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” , πως, “Μας έστελναν στο ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009!”.

Μάχη εσωκομματικών εντυπώσεων με το βλέμμα στην κάλπη του ΠΑΣΟΚ!

Σε ένα εξαιρετικά θολό τοπίο όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα της εφαρμογής του νέου μνημονίου, με την Ελλάδα να υποβαθμίζεται και πάλι, αυτή τη φορά από τον Standard & Poor's (σε καθεστώς «επιλεκτικής χρεοκοπίας») και την ΕΚΤ να διακόπτει προσωρινά την αποδοχή ελληνικών ομολόγων, ψηφίζονται στη Βουλή οι εφαρμοστικοί νόμοι για τις μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και για τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, με την μορφή του κατεπείγοντος.

Η καρδιά του τον πρόδωσε, και έσβησε ο μεγάλος ηθοποιός Βασίλης Τσιβιλίκας.



Ο Βασίλης Τσιβιλίκας είναι Έλληνας κωμικός ηθοποιός με σημαντική παρουσία στον ελληνικό κινηματογράφο, την τηλεόραση και ιδιαίτερα το θέατρο.

Γεννήθηκε το 1942 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειάς του και μεγαλύτερος από τις δύο αδελφές του. Ο πατέρας του ήταν καταστηματάρχης και εξασφάλιζε μία άνετη ζωή στην οικογένειά του.

Ν. Τούτουζας, αγρότης από τη Θήβα: Τα προϊόντα μας είναι καθαρά

Ολοκληρώθηκαν οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2012 του Δήμου Θηβαίων !

Με την τέλεση του Βλάχικου Γάμου στη Θήβα και το γλέντι υπό τους ήχους του νταουλιού και τις πίπιζας ολοκληρώθηκαν και φέτος οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2012 που διοργάνωσε ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας.

Οι εκδηλώσεις της Κυριακής ξεκίνησαν με το Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, που πλημμύρισε....

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ελληνικές τράπεζες στη Αλβανία δεν μπορούν πλέον να μεταφέρουν χρήματα στην Ελλάδα

Οι ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία, επισήμως, πλέον, απαγορεύεται να μεταφέρουν πλούτο προς τις μητρικές τράπεζες τους.


Το Εποπτικό Συμβούλιο της Τράπεζα της Αλβανίας αναμένεται να εγκρίνει την Τετάρτη απόφαση αυτή, με την οποία, δεν θα επιτρέπει στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και την Alpha Bank να μεταφέρουν κεφάλαιά τους στις μητρικές τράπεζες στην Ελλάδα.

45 έργα «πειράματα» Τέχνης

Τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της καλλιτεχνικής πρακτικής του και έναν αδιάκοπο πειραματισμό μαρτυρά η έκθεση του Μιχάλη Κατζουράκη


Αττικό Μετρό, Σταθμός Πανόρμου, 2005. Εκδοτήρια εισιτηρίων, οροφή.

Φωτογραφίες από site-specific, που δημιούργησε για συγκεκριμένους χώρους από το 1970 έως σήμερα ο Μιχάλης Κατζουράκης, φιλοξενεί το Μορφωτικό Ιδρυμα της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση «Μιχάλης Κατζουράκης - Εργα για συγκεκριμένους χώρους» θα εγκαινιαστεί στις 15 Μαρτίου και θα παραμείνει στον εκθεσιακό χώρο έως το τέλος Απριλίου.

sales ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ....

 ΑΡΘΡΟ-ΕΡΕΥΝΑ: ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
Φωτογραφική επιμέλεια -κείμενο ΧΡΟΝΟΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ βουλευτές μην τολμήσετε, τίποτα δεν θα σας σώσει!

Η ΓΕΜΑΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΛΗΣΕ



Πέρα από κάθε προσδοκία και ανέλπιστα μεγάλη για τα δεδομένα της Ρόδου ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου με κύριο και μοναδικό αίτημα την μη κατάργηση των συντελεστών του ΦΠΑ στη Δωδεκάνησο. Η αριθμολογία για τον όγκο της συγκέντρωσης έδινε και έπαιρνε, αλλά σημασία έχει...

Τράπεζες – Ίχνος Κοινωνικής Ευαισθησίας…

Σκάβουν το λάκκο τους οι Τράπεζες με την πείσμωνα τακτική τους να λειτουργούν ως Δυνάστες λόγω της Απαραίτητης Διαμεσολάβησής τους στη Ροή του Χρήματος. Ακούστε μέχρι ποιο σημείο φτάνει η Συμπεριφορά τους… Αρνήθηκαν να προσφέρουν την ηλεκτρονική υπηρεσία είσπραξης από πελάτες που ψωνίζουν από το διαδίκτυο, σε μια μικρομεσαία επιχείρηση, επειδή, είπαν, έχει καθυστερούμενες δόσεις στο Λευκό Τειρεσία!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε αντισυνταγματική την επιτροπή για το πακέτο στήριξης της Ελλάδας!

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε ότι η κοινοβουλευτική επιτροπή της χώρας που δημιουργήθηκε για να εγκρίνει με επείγουσες διαδικασίες τα πακέτα στήριξης της ευρωζώνης ήταν «σε μεγάλο βαθμό» αντισυνταγματική


Σύμφωνα με το Δικαστήριο η 9μελής επιτροπή:

-Δικαιούται την έγκριση:

Οι "τεμπεληδε​ς" και "άχρηστοι" Ελληνες δεν είναι αποκλειστι​κά υπεύθυνοι

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


Αξιότιμες κυρίες και κύριοι

Σας απευθύνω την επιστολή αυτή ως ένας από τους πολλούς Έλληνες που όλος ο κόσμος αποκαλεί «τεμπέληδες» και «άχρηστους». Ίσως να μην είναι ξεκάθαρη η εικόνα που έχετε για την Ελλάδα και για αυτό θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω και μια άλλη διάσταση αυτής.

Στα… κάγκελα ο Παπαδήμος μετά την παραίτηση Παπουτσή!

Στα… κάγκελα είναι εδώ και μερικές ώρες ο Λουκάς Παπαδήμος με αφορμή την παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή!
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο πρωθυπουργός δεν περίμενε σήμερα να παραιτηθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με τους συνεργάτες του να δηλώνουν έκπληξη για το χρόνο που επέλεξε για να φύγει από το κυβερνητικό σχήμα.
Πάντως, δεν έκρυβαν την δυσφορία τους για το γεγονός πως παραιτήθηκε ακριβώς μια ημέρα από την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Μετρό, κάτι που σημειωτέον έχει πανικοβάλει τους κατοίκους της Αθήνας και όχι μόνο!

Χάρρυ Κλυνν: Στο Γουδή οι προδότες

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν
Αυτοκτόνησαν ή αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν 1.727 άνθρωποι από το 2009 έως το 2011 στην Ελλάδα της κρίσης και της κατάθλιψης…
Οι μισοί Έλληνες φαίνεται ότι παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα κατάθλιψης λόγω της οικονομικής κρίσης αποφαίνονται οι ειδικοί. Ανησυχητικό είναι ότι το ποσοστό εκείνων που δήλωσαν πως επηρεάστηκαν από την κρίση αγγίζει το 47%. Από αυτούς, το 59% εμφανίζει κατάθλιψη και το 50,7% εμφανίζει άγχος -στρες. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέπτονται την αυτοκτονία…

Το τσουνάμι από το facebook φτάνει στο Σύνταγμα

Η σελίδα που συσπείρωσε τον κόσμο κατά του νέου νομοσχεδίου για την Υγεία, το πλήθος των σχολίων και η  συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Σάλο έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία μιας αγανακτισμένης μητέρας να στήσει σελίδα στο facebook με τίτλο «Όχι στα φάρμακα - δολοφόνους που προωθεί η Τρόικα & η κυβέρνηση».
Η οργή της ξεχείλισε, όταν συνειδητοποίησε πως με το νέο νομοσχέδιο για την Υγεία και ειδικότερα με τη ρύθμιση περί δραστικής ουσίας (να μην χορηγούνται, δηλαδή, επώνυμα φάρμακα στους ασθενείς, αλλά να συνταγογραφείται μόνο η ουσία και ο φαρμακοποιός να τούς χορηγεί το φθηνότερο της αγοράς) κινδυνεύει σε λίγες μέρες να μην βρίσκει τα φάρμακα που κρατούν στη ζωή το παιδί της!

Ληστεία με το καλημέρα στην εθνική τράπεζα στην Ερέτρια

Καταδίωξε τους ληστές αλλά τους έχασε...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, η ληστεία έγινε με το άνοιγμα της τράπεζας, λίγο πριν τις 08:00΄, στο υποκατάστημα της εθνικής στην Ερέτρια.

Δύο ληστές μπήκαν με όπλα στη τράπεζα, ο ένας φορούσε κράνος και ο άλλος τζόκεϊ. Με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό χρημάτων και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, στο οποίο περίμενε τρίτος συνεργός, πιθανότατα γυναίκα.

Χιονίζει και στα βόρεια προάστια της Αθήνας - Κλειστά σχολεία σε Παλαιά και Νέα Πεντέλη - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 37 οικισμοί στα Γρεβενά

ΩΡΑ 09:40 Πυκνή χιονόπτωση στον Άγιο Στέφανο

- Με αλυσίδες η κίνηση στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω
- Κλειστός ο δρόμος από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο, στην Πεντέλη
- Δε θα ανοίξουν το 3ο, 4ο και 5ο δημοτικό και νηπιαγωγείο Μελισσίων
- Δεμένα και σήμερα τα πλοία στα λιμάνια λόγω των θυελλωδών ανέμων
- Κλειστή και η πορθμειακή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης

Ο χιονιάς έχει επιστρέψει για τα καλά και από χθες ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο... ψυγείο, με πολικές θερμοκρασίες, χιόνια, βροχές και θυελλώδεις ανέμους, που φτάνουν και τα 9 μποφόρ και κρατούν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο