Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η βοσκοπούλα και ο καπνοδοχοκαθαριστής!!

Θα έχετε δει βέβαια, κάποιο από εκείνα τα παλιά τα σκαλιστά ερμάρια, όλο φύλλα και μπρούντζινα σκαλίσματα, μαύρα από την πολυκαιρία. Ένα τέτοιο ακριβώς ερμάρι στεκόταν στο σαλόνι μιας οικογένειας. Το είχαν από την προμάμμη τους, κληρονομιά. Ήταν σκεπασμένο από πάνω ως κάτω, με σκαλισμένα τριαντάφυλλα και τουλίπες, καθώς και με κέρατα ελαφιών.
Στην κορυφή του στεκόταν ένας παράξενος, κωμικός διαβολάκος, με κατσικίσια πόδια, με κέρατα στο κούτελο, και με μακριά γένια. Σαν τον θεό Πάνα, ένα πράγμα. Στεκόταν εκεί, και χασκογελούσε συνέχεια, με έναν κωμικό τρόπο, που δεν μπορούσες όμως να τον πάρεις ακριβώς σαν χαμόγελο.
Τα παιδιά μια μέρα παίζοντας, τον βάφτισαν: '' ο κατσικοπόδαρος Στραταρχουποδιοικητής'', τόσο μακρύ και δύσκολο για να γελάσουν. Σίγουρα εκείνος που τον είχε σκαλίσει, θα είχε κουραστεί σίγουρα πάρα πολύ!

Μ. Λοϊζου: Το σχόλιό της για τα τραγούδια του πατέρα της και τον Νταλάρα

''Το παιχνίδι ευνοημένων πλησιάζει στη λήξη του'', σχολίασε η Μυρσίνη Λοϊζου, κόρη του σπουδαίου Μάνου Λοϊζου για τα email τα οποία λαμβάνειπροκειμένου να απαγορεύσει στον Γιώργο Νταλάρα τα τραγούδια του πατέρα της.


Όπως έγραψε στο Facebook της δεν σκοπεύει να πράξει κάτι τέτοιο, γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και νιώθει ότι δεν απειλείται το έργο του πατέρα της, παρόλο που έχει λάβει εκατοντάδες email. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν απαγόρευσε τη χρήση του ''Καλημέρα ήλιε'' από το ΠΑΣΟΚ.

Ανακοίνωση για Μέτρο "Βιολογική Κτηνοτροφί​α"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Δημοσιοποιήθηκε η αριθμ. 972/24484/1-3-2012 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών στη δράση 1.2. «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του Π.Α.Α. 2007-2013. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να ενταχτούν στο Μέτρο αυτό, μπορούν να ενημερωθούν από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βοιωτίας (τηλέφωνο: 22613-50158,50156) και από τα κατά τόπους Γραφεία Αγροτικής Οικονομίας ( Θήβα, 22623-50661 κ. Χρυσικός Γιώργος) για τις λεπτομέρειες του προγράμματος και λοιπά στοιχεία.

Πρόσκληση σε εκδήλωση για την προώθηση της «Βιομηχανικής Συμβίωσης»



Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την προώθηση της Βιομηχανικής Συμβίωσης την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 14.30 στο Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων.

Τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια της Περιφέρειας εστιάζεται ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση σημαντικών περιβαλλοντικών και οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν διάφοροι βιομηχανικοί κλάδοι αναφορικά με τη διαχείριση και τη διάθεση των βιομηχανικών αποβλήτων καθώς και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα των βιομηχανιών της περιοχής μας.

Ενημέρωση και προστασία από την εποχική Γρίπη

Ο Δήμος Θηβαίων με αφορμή την έξαρση της εποχικής γρίπης το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην προσπάθειά του να ενημερώσει τους δημότες του για την ασθένεια αυτή, παραθέτει τις παρακάτω πληροφορίες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.Ν.Ο ( Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων).

Ετοιμάζονται ναοί για άθεους στην Μεγάλη Βρετανία;;


Ο Βρετανός άθεος Alain de Botton ανακοίνωσε πριν από καιρό τα σχέδια του για το χτίσιμο «ναών για άθεους» γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο, με την αρχή να πραγματοποιείται με την κατασκευή ενός μαύρου πύργου στο Λονδίνο ύψους μεγαλύτερου των 150 μέτρων!!

Ο De Botton δήλωσε προκλητικά ότι «οι θρησκείες περνούν τα μηνύματα τους μέσα από όμορφα κτίρια και η βίβλος από μόνη της δεν επαρκεί. Γιατί οι θρησκευόμενοι θα πρέπει να «έχουν» τα πιο όμορφα κτίρια στην χώρα; Ήρθε η ώρα οι άθεοι να αποκτήσουν τις δικές τους εκκλησίες και καθεδρικούς ναούς!!!!»

Τραγική φαρσοκωμωδία η εκλογή Μπενί(το), αλλά τα ΜΜΕ παπαγαλίζουν ασύστολα!


Καλά, αυτοί στα αργυρώνητα ΜΜΕ έχουν πάθει παραλήρημα με την εκλογή Βενιζέλου! Έχουν χαζέψει και δεν ξέρουν τί λένε! Άκουσα να παπαγαλίζουν ότι πρόκειται για γιορτή δημοκρατίας, άσχετα που υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος, άκουσα ότι πρόκειται για επανεκκίνηση του κινήματος (ασχολίαστο!!!), αλλά λέει το μεγάλο στοίχημα του Μπενίτο, αυτού του απύλωτου εγωπαθούς εξουσιομανή, είναι να επαναδραστηριοποιηθεί η βάση του κόμματος που τον τελευταίο καιρό απέχει! Φτάσανε στο σημείο να μας λένε ότι κάποιοι “γαλάζιοι” δήμαρχοι δεν παραχώρησαν δημοτικά κτίρια για την μεγάλη εκλογική μάχη του ενός με τον εαυτό του!!!!
Τί λέτε ρε γιουσουφάκια του Μπενί Πασά! Τραγικοί ματσουκοφόροι, παπαγάλοι των δοσιλόγων…!!!! Γιατί δεν μας λέτε ότι το ΠΑΣΟΚ σας είναι ένα κόμμα πεθαμένο; Ένα σάπιο πολιτικό σώμα που βρωμάει και δηλητηριάζει την κοινωνία;
Κι εξηγούμαι…

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής

Στη Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς παρουσία των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας και Περιβάλλοντος, δια βίου Μάθησης & Τουρισμού κ.κ. Καπελέρη, Μπακομήτρου και Μπέτσιου αντίστοιχα, καθώς και Δημάρχων της Στερεάς Ελλάδας και του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Kοπάδια αρνιών θα παρελάσουν την 25η Μαρτίου στη Σάμο

Αγανακτισμένοι οι κτηνοτρόφοι από το κλείσιμο του σφαγείου
Έξαλλοι και οι κτηνοτρόφοι της Σάμου με την εξέλιξη που είχε η υπόθεση των συναδέλφων τους
στην Ικαρία δηλώνουν αποφασισμένοι αυτή την φορά να μην κάνουν πίσω.
«Σκηνές απείρου κάλλους» υπόσχονται να προσφέρουν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου εφόσον πραγματοποιήσουν την απειλή τους οι κτηνοτρόφοι της Σάμου, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παρελάσουν με 1.500 κατσίκια μπροστά στους επισήμους.

Αρχαια/ Νεα Ελληνικα!! (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!)

Ποια Ελληνική λέξη είναι αρχαία και ποια νέα;


Γιατί μια Ομηρική λέξη μας φαίνεται δύσκολη και ακαταλαβίστικη;Οι Έλληνες σήμερα ασχέτως μορφώσεως μιλάμε ομηρικά, αλλά δεν το ξέρομε επειδή αγνοούμε την έννοια των λέξεων που χρησιμοποιούμε.Για του λόγου το αληθές θα αναφέρομε μερικά παραδείγματα για να δούμε ότι η Ομηρική γλώσσα όχι μόνο δεν είναι νεκρή, αλλά είναι ολοζώντανη.

Τα χαλιά μας τα μαύρα και ακόμα περισσότερα...

Η γεωπολιτική ανάλυση από τον Μικρό Ήρωα, Δικαίο Γεώργιο.Δύσκολα τα πράγματα και θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο. Όλοι αναρωτιούνται μας πως τα καταφέρνει η Τουρκία και εξελίσσεται και ανεβαίνει και μας απειλεί και μας αγριεύει; Γιατι η Τουρκία δεν ήταν στο ΔΝΤ;

Ήταν αλλά βγήκε είπε ο Ερντογάν και είπε: σας αναγνωρίζουμε ότι σας χρωστάμε αλλά δεν θα σας πληρώσουμε, θα κάνουμε πάγωμα των δόσεων για λίγα χρόνια. Έτσι της έμειναν χρήματα για ...

Αισιοδοξία για τα αντισταθμιστικά του Ελληνικού

- ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ —–


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ….

Του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΟΣΣΙΟΥ ….

Αίσιοι οιωνοί για την πορεία του μείζονος για τα Μεσόγεια ζητήματος των αντισταθμιστικών ωφελημάτων από την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Οι νέες εξελίξεις, δημιουργούν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για την έκβαση των αιτημάτων των όμορων με το αεροδρόμιο δήμων (Σπάτων-Αρτέμιδας, Παιανίας- Γλυκών Νερών, Μαρκόπουλο, Κορωπίου).

"Επιμένων Ελληνικά" η Ελπίδα σε δύσκολους καιρούς

Ο Επιμένων Ελληνικά δημιουργήθηκε πριν 28 χρόνια από επιφανείς ανθρώπους γραμμάτων και τεχνών όπως, μεταξύ άλλων, οι Φρέντυ Γερμανός, Λέοντας Καραπαναγιώτης, Γεράσιμος Βασιλόπουλος, Λεωνίδας Κύρκος, Μιλτιάδης Έβερτ, Γιώργος Τζιτζικώστας αλλά και οι Στέλιος Παναγόπυλος, Θάνος Κλαουδάτος, Μανώλης Γλέζος, Γιώργος Παπανδρέου, Θεόδωρος Κατσανέβας, Κατερίνα Βελίδου, Θανάσης Ζαχαρόπουλος. βιντεο...

Η σημασία των ονομάτων των πλατειών της Αθήνας

Αποσπάσματα από το βιβλίο "Οδωνυμικά- Η σημασία των ονομάτων των οδών της Αθήνας", της Μάρως Βουγιούκα και του Βασίλη Μεγαρίδη


Αμερικής - Αγάμων - Ανθεστηρίων

Υπόγεια Θεσσαλονίκη ~ Η πόλη κάτω από την πόλη (βίντεο)

Ο Νίκος Ασλανίδης και ο φακός της εκπομπής καταγράφουν σπάνιες εικόνες από έναν ολόκληρο υπόγειο κόσμο που βρίσκεται κάτω από τους δρόμους, τους ναούς και τις πολυκατοικίες της..
σύγχρονης Θεσσαλονίκης: Αρχαίες αγορές, βυζαντινές εκκλησίες, κατακόμβες, μαρμαρόστρωτοι δρόμοι, ρωμαϊκά υδραγωγεία, αρχαία νεκροταφεία μέχρι και κρύπτες του Μακεδονικού Αγώνα. 
 Επίσης, παρουσιάζονται για πρώτη φορά πολλά από τα σημαντικά ευρήματα που έρχονται καθημερινά στο φως, κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής του μετρό. 
Έως τώρα έχουν βρεθεί 3000 τάφοι, 5000 αγγεία, 1500 κοσμήματα, καθώς επίσης 8 χρυσά στεφάνια που είναι αντίστοιχα εκείνων των ανασκαφών της Βεργίνας. 

Σοκ: Πώς οδηγήθηκε η χώρα στον όλεθρο

του Γεώργιου Π. Μαλούχου,


«Τον Απρίλιο του 2010 που είχαμε ξεκινήσει, είχαμε βγάλει μία πολύ πετυχημένη έκδοση ομολόγων που ήταν πενταετίας, μία πολύ επιτυχημένη δεκαετίας και είχαν αρχίσει τα spreads να “μαζεύουν” στην Ελλάδα και ξαφνικά πληροφορούμαι ότι μέσα σ’ ένα μήνα θα έχουμε νέα αναθεώρηση και μου ήλθε ταμπλάς»: αυτά είπε χθες στη Βουλή ο γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ Π. Χριστοδούλου στην Βουλή. Και συνέχισε: «Ήταν τότε που ενώ είχαμε βγάλει μία πολύ πετυχημένη έκδοση της δεκαετίας, έγιναν κάποια σχόλια ότι εμείς εάν δεν πάρουμε βοήθεια από τη Γερμανία, θα πάμε στο IMF (ΔΝΤ). Ήταν μία ατυχής τοποθέτηση για τις αγορές, γιατί οι αγορές ενώ άκουγαν ότι το χαρτί πάει καλά, τα spreads έπεφταν κλπ., ξαφνικά έλεγαν “καλά αφού αυτοί σήκωσαν λεφτά και πάνε πάρα πολύ καλά, γιατί συνεχίζουν και μας απειλούν ότι θα πάνε στο IMF; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν βλέπουμε;”. Και ξαφνικά φρίκαραν. Αρχίζουν και λένε ότι μήπως γίνεται κάτι; Αλλιώς τους περιμένουμε να συμπεριφέρονται και αλλιώς συμπεριφέρονται».

Λεφτά υπάρχουν. Μαζί τα φάγαμε. Δεν διάβασα το μνημόνιο

του Χ. Τσάκωνα,

Είναι οι τρεις μνημειώδεις φράσεις που χαρακτήρισαν την χειρότερη διετία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Ο Παπανδρέου είχε δίκιο. Λεφτά υπάρχουν.
Κυκλοφορούν στο ΙΚΑ Καλλιθέας, στα 100.000 προνοιακά επιδόματα μαϊμού, στις επιδοτήσεις και κοινοτικές επιχορηγήσεις, σε διευκολύνσεις για επιστροφές ΦΠΑ.

Ξαμολύθηκαν πάλι τα ΠΑΣΟΚοσκυλα!

Τώρα που θέλει ο καλαίσθητος ευάγγελος να γίνει πρόεδρος του κόμματος και επίκεινται οι εθνικές εκλογές παρωδία με προεκλεγμένο πρωθυπουργό τον παπαδήμο, ξαμολύθηκαν στους δρόμους τα ΠΑΣΟΚόσκυλα, ο γνωστός τρομερός κομματικός στρατός που με το αζημίωτο προπαγανδίζει την… ”ιδεολογία” του κόμματος.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, "ΔΡΟΜΩΝ"

 

Περί Αλός

Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου

Συγγραφεύς –Ναυτικός
Μέλος Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.)

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΟΜΩΝ. ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δρόμων, απόγονος της ρωμαϊκής λιβυρνίδος (1), υπήρξε το πλοίο το οποίο «αποτέλεσε την κατεξοχήν μονάδα μάχης του Βυζαντινού Ναυτικού». Η πρώτη πολεμική του εμφάνιση αναφέρεται επί Ιουστινιανού στην Β΄ ναυτική επιχείρηση κατά των Βανδάλων της Αφρικής (533 μ.Χ.). Ο στόλος, με επικεφαλής τον στρατηγό Βελισσάριο, αποτελείτο από 500 οπλιταγωγά και ιππαγωγά πλοία... προστατεύονται από τα εχθρικά βλήματα, και ονομάστηκαν έτσι λόγω της μεγάλης ταχύτητας που μπορούσαν να αναπτύξουν(2).

Νέες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και μέτρα 14 δισ. απαιτεί το ΔΝΤ

- Σε επίπεδα Κροατίας θέλουν να κατεβάσουν τους μισθούς


- Ζητούν "μαχαίρι" και στις κοινωνικές παροχές

- "Αναπόφευκτη η έξοδος από το ευρώ αν αποτύχει το πρόγραμμα"

Για την ανάγκη «αυστηρής τήρησης» της δανειακής σύμβασης προειδοποιεί το ΔΝΤ στην έκθεσή του τονίζοντας ότι η χώρα μας θα αντιμετωπίσει «άτακτη έξοδο» από την Ευρωζώνη χωρίς χρηματοοικονομική στήριξη από την Ευρώπη, το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

"Οι πύραυλοι του Ιράν μπορεί να χτυπήσουν Κύπρο",λέει ο Βρετανός υφυπουργός Εξωτερικών

Το Ιράν διαθέτει πυραύλους που θα μπορούσαν να πλήξουν τη Κύπρο,υποστηρίζουν οι Βρετανοί .Και δεν πρόκειται για δημοσίευμα εφημερίδας αλλά για επίσημη δήλωση.


Πυραυλικά συστήματα τα οποία θα μπορούσαν να πλήξουν τις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο διαθέτει το Ιράν σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας.

Γερμανοί αστυνομικοί για τους λαθρομετανάστες

Συνεργασία Ελληνικής και Γερμανικής Αστυνομίας με φόντο τους λαθρομετανάστες… Μάλιστα, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος συναντήθηκε – χθες - με τον αρχηγό της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας Matthias Seeger, στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων των δύο αστυνομικών Σωμάτων για την αναβάθμιση και ενδυνάμωση της αστυνομικής συνεργασίας στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:πρόσκληση Οικονομική​ς Επιτροπής


ΠΡΟΣ : (όπως ο πίνακας αποδεκτών)

 
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10)


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 20 Μαρτίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

… ρε σεις, αρκετά δε με δουλέψατε;

Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*
Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από τις συνεχείς πολιτικές κολοτούμπες και το θράσος των πολιτικών να με θεωρούν κρετίνο.
Εδώ και δύο χρόνια περίπου μου λέγανε πως υπογράφοντας ένα μνημόνιο θα γλυτώναμε την πτώχευση, θα σωνότανε η πατρίδα και θα είχανε λεφτά να μου πληρώσουν τη σύνταξη.
Λέω κι εγώ ο αφελής, ας πάει ρε γαμώτο και το παλιάμπελο για να σωθεί η πατρίδα και η συνταξούλα μου.

Μόνο την σκέψη μας δεν έχουν βρει πως θα παγιδέψουν ακόμα...

Μάθε πως σε παρακολουθούν...

Στις μέρες μας δεν «υπάρχουν» φάκελοι μόνο για τους εχθρούς του εκάστοτε καθεστώτος.


Μας φακελώνουν ακόμα και ιδιωτικές εταιρίες, π.χ. φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να μάθουν και να ελέγξουν τις συνήθειές μας και τις προτιμήσεις μας ώστε την κατάλληλη στιγμή να μπορούν να μας συστήσουν και στην συνέχεια να μας πουλήσουν το προϊόν τους. Παράλληλα, τα στοιχεία που συλλέγει μία εταιρία, τα πουλάει σε μία άλλη.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ - ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

Παρά το γεγονός της οικονομικής κρίσης, η μόδα είναι μόδα.....


Θα φορεθούν πολύ φέτος το συνολάκια "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" και μ' αυτά θα ανοίξουν οι ανοιξιάτικες collection .....αλλά, μου φαίνονται πολύ προκλητικά, πολύ sexy και διάφανα αυτά τα "ενδύματα".....

Θα μπορούσαν βέβαια να τα φορέσουν κάποιες "κορμάρες" και να κάνουν βόλτα στις παραλίες τώρα που ανοίγει κι ο καιρός, να ανοίξει λίγο και το μάτι μας ρε αδερφέ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΕΣΠΑ - 5 ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ​Σ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ​Ν


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ πέντε  νέα έργα διαχείρισης απορριμμάτων και αστικής ανάπλασης στην Εύβοια, συνολικού προϋπολογισμού 2.194.000 €.

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά, πέντε νέες αποφάσεις ένταξης για τη χρηματοδότηση από το περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ισάριθμων έργων στην Εύβοια, συνολικού προϋπολογισμού 2.194.000 € και συγκεκριμένα :

Συνεδρίαση ΔΣ Θηβαίων

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 6597/16-3-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 21 του μηνός ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:30 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

Ο Πάνος Καμμένος στον ΣΚΑΪ 100,3 16/3/2012

Ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” με τους Λυριτζή – Οικονόμου στις 16/3/2012.



Aκολουθεί άρθρο από το troktiko.eu
Καμμένος: Καμία συνεργασία με την ΝΔ 
Το ενδεχόμενο οποιασδήποτε προεκλογικής ή μετεκλογικής συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία, το ΛΑΟΣ και την Χρυσή Αυγή απέκλεισε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι.

Π. Αποστόλου: "H ΔΗΜ.ΑΡ. είναι το χωνευτήρι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Είναι ξεκάθαρο πια πως τα δυο κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν την πατρίδα μας και διαχειρίστηκαν τις τύχες του λαού της από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την άθλια κατάσταση που βιώνει ο τόπος μας.

Αυτά τα κόμματα εξουσίας που διέλυσαν μέσα σε τριάντα οκτώ χρόνια την Ελλάδα μας και την μετέτρεψαν σε ένα σωρό ερείπια, θέλουν τώρα να την ανοικοδομήσουν εκ των...
θεμελίων της.
Σήμερα αυτά τα κόμματα ζητούν εκ νέου την ψήφο του Ελληνικού λαού για να κυβερνήσουν το κράτος και το λαό που αυτοί οι ίδιοι διέλυσαν και εξαθλίωσαν.

Πρώτο θέμα στον κόσμο το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Η είδηση της άσκησης ποινικής δίωξης για σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, που πρώτο έφερε...στο φως πέρυσι το καλοκαίρι το περιοδικό «Επίκαιρα», κάνει το γύρο του κόσμου.

Π. Τόμσεν: Χωρίς μεταρρυθμίσεις, η Ελλάδα δε θα ανακάμψει εντός ευρώ

Αποκλειστική συνέντευξη στον Θάνο Δημάδη, Ουάσινγκτον

Με αποκλειστική συνέντευξή που παραχώρησε στον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ από την Ουάσινγκτον Θάνο Δημάδη, ο επικεφαλής του αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν μιλάει για το νέο πρόγραμμα στήριξης της χώρας μας.

ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ (ΚΟΜΜΑΤΑ+ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ) - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~ΞΥΠΝΑ!

ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Συνεργός ο Παπαδήμος και οι υποστηρικτές του στην δικαίωση των φασιστών του Γκρουέφσκι εις βάρος ενός κράτους (μέχρι πρότινος) μέλους της ΕΕ.


Τα λόγια της Σοφίας Βούλτεψη είναι ενδεικτικά:

Για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υιοθέτησε (χωρίς τις ψήφους των Ελλήνων ευρωβουλευτών) μια τόσο αρνητική για την Ελλάδα έκθεση προόδου για τα Σκόπια.

Le Monde: "Έλληνες που επιστρέφουν στην πατρίδα τους"

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τα εγχώρια ΜΜΕ προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ότι οι Έλληνες φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες στο εξωτερικό για να ξεφύγουν από την Δαντική κόλαση του μνημονίου. Σε μεγάλο κανάλι πρόσφατα παρουσιάστηκε νεαρή φοιτήτρια, φοιτούσα στο Βουκουρέστι, η οποία δήλωνε ότι μετά τις σπουδές της θα έμενε στη Ρουμανία (του ΔΝΤ, και των 300 ευρώ) γιατί εκεί υπάρχουν προοπτικές!! Ποιός εχέφρων πιστεύει κάτι τέτοιο; Ας σκεφτούμε ότι το αν κάποιοι μανιωδώς μας ζητούν να φύγουμε από τη γενέθλια γη μας κάποιοι θα μας αντικαταστήσουν,μπορείται από μόνοι σας να καταλάβετε ποιοί. Για αυτό το λόγο το παρακάτω δημοσίευμα μίας μεγάλης ευρωπαικής εφημερίδας αποκτά ιδιαίτερο νόημα.

Κατεχόμενα και Οικονομία

Αρκετές φορές επιχειρούμε να τεκμηριώσουμε ότι στο Κυπριακό πρέπει να σκεφτόμαστε προληπτικά συνυπολογίζοντας τα παράγωγα που δημιουργούνται στην διαδρομή. Μια τέτοια περίπτωση είναι το πως η οικονομία των κατεχομένων επηρεάζει το περιεχόμενο μιας αποδεκτής λύσης. Δυστυχώς, η επικρατούσα σχολή σκέψης που διαχειρίζεται το Κυπριακό υιοθετεί επιχειρήματα που αλλού δεν θα θεωρούνταν σοβαρά και θα εγκαταλείπονταν.


Πριν 3 περίπου χρόνια, παρευρέθηκα...

Η βρετανία θα καταργήσει τους όρους «ανδρας» και «γυναίκα» για χάρη των ομοφυλόφιλων!

Μια άνευ προηγουμένου καμπάνια για την εξάλειψη των ετεροφυλόφιλων προσδιορισμών στα επίσημα έγγραφα για τους γάμους, ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Βρετανία στην προσπάθειά της να εξαλείψει τις διακρίσεις κατά των γκέι και των λεσβιών και να επιτρέψει τους γάμους ομοφυλοφίλων. Η κοινωνία του… αδελφάτου στη Βρετανία πλέον έχει ξεφύγει εντελώς (είναι γνωστό οτι «θερίζει» η ομοφυλοφιλία στο Νησί, με αποτέλεσμα οι άνδρες να έχουν εξαφανιστεί και οι γυναίκες να ασχολούνται με γυναίκες!).

Πολίτης δηλώνει ΑΝΥΠΑΚΟΗ στην κυβέρνηση με επιστολή στον Παπούλια

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς:
τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ.Παπούλια
Κοινοποίηση προς:
τον πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο
τα μέλη της κυβέρνησης
τον πρόεδρο του Ελλ. Κοινοβουλίου
τους αρχηγούς των κομμάτων
τους κ.κ. Βουλευτές
τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων
τον εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Κύριοι,
Τα τελευταία χρόνια και ιδιαιτέρως την τελευταία τριετία παρακολουθούμε τη συστηματική καταπάτηση του συντάγματος και την παραβίαση κάθε κανόνα δικαίου, προκειμένου να υπηρετηθούν συμφέροντα αντίθετα προς τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού που έχετε ορκιστεί και οφείλετε να υπηρετείτε.

ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;


Τελικά ήταν αλήθεια: Μπήκαν και τα Σκόπια στο PSI!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Δεν μελετούσα καλύτερα… ένα τσουβάλι λίρες;

Όπως αποδεικνύεται, η απάντηση στο ερώτημα που είχα θέσει στο άρθρο μου της 20ής Φεβρουαρίου (εδώ) – «Εντάσσονται και τα Σκόπια στο PSI;» - είναι καταφατική.

Για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υιοθέτησε (χωρίς τις ψήφους των Ελλήνων ευρωβουλευτών) μια τόσο αρνητική για την Ελλάδα έκθεση προόδου για τα Σκόπια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σε πεντάστερα ξενοδοχεία διαμένουν και “εξαφανίζονται” οι Λίβυοι μισθοφόροι. 1500 δεν εμφανίστηκαν στις πτήσεις τους!

Οι εκλεκτοί δολοφόνοι που πιθανότατα τώρα να δραστηριοποιούνται και στην Συρία, απολαμβάνουν απίστευτες χλιδές από τις συμφωνίες ντροπής με Ελληνικά κέντρα υγείας για τα οποία λέγεται ότι μεσολάβησε και μέλος της “πριγκιπικής οικογένειας”, γνωστός και ως “αδελφόθεος”.


Το πιο ανησυχητικό όλων είναι ότι γύρω στα 1500 άτομα, μιλάμε για εκπαιδευμένους δολοφόνους, ειδικούς και σε μάχες εντός αστικών κέντρων, δεν εμφανίστηκαν ποτέ για να πάρουν την πτήση που θα τους πήγαινε πίσω στην “απελευθερωμένη” Λιβύη.

Το Λυκόφως μιας διεφθαρμένης Ελλάδας (ή αλλιώς, Κατηγορώ τους Ελληνες)

Με τον όρο Λυκόφως χαρακτηρίζεται γενικά η χρονική περίοδος από την έναρξη της δύσης του Ηλίου μέχρι την έλευση του πλήρους σκότους. Στις ελληνικές δημώδεις εκφράσεις, αναφέρεται και ως σούρουπο, σουρούπωμα, μούχρωμα καθώς και σύθαμπο.... (Βικιπαίδεια)

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Εδώ και αρκετό καιρό, διακατέχομαι απο ένα περίεργο συναίσθημα. Ενα συναίσθημα που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί και να τοποθετηθεί κάπου. Είναι ένα πλήρως διχασμένο συναίσθημα, όπως ακριβώς και οι δύο όψεις ενός νομίσματος. Κι επειδή δεν είμαι ούτε Φρόιντ ούτε κανένας άλλος άριστος της Ψυχολογίας, θα το εκφράσω με δυό κουβέντες. Είμαι χαρούμενος και ταυτόχρονα λυπημένος. Ορίστε, τό ΄πα.

Δείτε την αναπαράσταση του δυστυχήματος στην Ελβετία (video-animation)

Λίγες ώρες μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Ελβετία, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα 28 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους, ανάμεσά τους 22 παιδιά ηλικίας 12 ετών, ολόκληρο το Βέλγιο έχει βυθιστείς στο πένθος.


Προς το παρόν οι λόγοι του δυστυχήματος μένουν ανεξήγητοι. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι πιθανόν ο οδηγός να έπαθε έμφραγμα και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Αυτό το καλοκαίρι πάμε Ελλάδα

«Πάμε Ελλάδα!» Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του BBC παροτρύνοντας του Βρετανούς να περάσουν τις φετινές τους διακοπές στην χώρα μας. Το δημοσίευμα μπορεί να χαρακτηριστεί και διαφήμιση, καθώς αναφέρει: «»Η κρίση δεν έχει σημαδέψει τα αξιοθέατα που κάνουν την Ελλάδα έναν από τους είκοσι καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ο ήλιος λάμπει ακόμα, τα νερά είναι κρυστάλλινα και ο ουρανός είναι μπλε! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!»

Του άλλαξε το λάδι

Δείτε πως μπορεί να καταλήξει σε λάθος μια αλλαγή λαδιών σε αυτοκίνητο βιντεο...

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τη χούντα δεν την υπακούς… Την ανατρέπεις!


Με τους προδότες δε συζητάς… Τους κρεμάς!!!
Σταματήστε πολλοί από εσάς να φέρεστε σα να ζούμε σε δημοκρατία και τίποτα να μην έχει αλλάξει… Αυτό που ζούμε δεν είναι απλά μία κακή διακυβέρνηση ανίκανων ανθρώπων! Είναι η επιβολή μίας χούντας από ξένα κέντρα με ξεκάθαρο σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας και την υποδούλωση του Ελληνικού λαού, ώστε να νιώθουν ασφαλείς και να δρουν ανενόχλητα στο έργο της απόλυτης λεηλασίας της… Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα και ο ύπουλος τρόπος παράδοσής της σε ξένα χέρια είναι ίσως πρωτόγνωρα ιστορικά! Όπου και αν επιχείρησαν να υποδουλώσουν άλλη χώρα ή λαό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αντίσταση των κατοίκων και αναγκάστηκαν ακόμη και σε πόλεμο προκειμένου να επιβληθούν… Μόνο εδώ κατάφεραν να δράσουν με τόσο ύπουλο τρόπο, τόσο μεθοδευμένα και με την αρωγή τόσων πρόθυμων δωσίλογων!!!

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο ετήσιο μεγάλο ραντεβού της Ελαιοκομίας.

Ο σημαντικότερος θεσμός για τα εθνικά μας προϊόντα Ελαιόλαδο και Ελιά ανοίγει τις πύλες του στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στον Πειραιά, στις 6, 7 & 8 Απριλίου 2012.


Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και αποτελεί τον τόπο συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον τομέα της παραγωγής, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής και της ασφάλειας του λαδιού και της ελιάς και θα καλύψει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες των επιχειρηματιών του χώρου καθώς είναι ο ιδανικός τόπος προβολής προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών του Ελαιολάδου και των Ελιών.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΗΒΑΣ

Από Παρασκευή 16 Μαρτίου έως Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012
Εκτός Δευτέρας

ώρα έναρξης: 21:15 μ.μ.


The Grey

Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί σε μια δυνατή περιπέτεια επιβίωσης.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Ένα αεροπλάνο που μεταφέρει εργάτες...

Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην Ώρα της Γης 2012

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την Ώρα της Γης 2012 και ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα και για τους Έλληνες, που θα σβήσουν για τέταρτη χρονιά τα φώτα για μία (1) ώρα, πρωταγωνιστώντας και πάλι στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Φέτος, το WWF Ελλάς δίνει ειδικό χαρακτήρα στην ελληνική συμμετοχή καλώντας τους πολίτες να μοιραστούν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας για το περιβάλλον στο www.facebook.com/WWFGreece.
Με το σύνθημα «Μπορούμε να σώσουμε…» καταγράφουμε όλα τα αγαθά και τις αξίες που μας προσφέρει η ελληνική φύση και έχουμε χρέος να προστατεύσουμε. Το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20.30 το βράδυ σβήνουμε τα φώτα και στέλνουμε αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

‎49761 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Περιγράψατε τον εκπρόσωπο τύπου μας με χαρακτηριστικά που θα ήταν δύσκολο να εγγυηθεί άνθρωπος...

Η εντιμότητα, ο πατριωτισμός,το καθαρό βλέμμα, η καθαρή θέση με όποιο κόστος, το κέφι με την εμπειρία, συνδιάζονται με τον ...

Τόμσεν στον ΣΚΑΪ: Στην Ελλάδα πρέπει να σπάσουν ταμπού

Του ανταποκριτή του ΣΚΑΪ από την Ουάσινκγτον, Θάνου Δημάδη

Πρώτη προτεραιότητα η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα λεει το ΔΝΤ



"Στην Ελλάδα πρέπει να σπάσουν ταμπού για να λειτουργήσει το πρόγραμμα" δήλωσε ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν απαντώντας σε ερώτηση του ΣΚΑΪ κατά την ενημέρωση που παρείχε σε εκπροσώπους διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΔΣ για την έγκριση των 28 δισ. ευρώ προς την χώρα μας.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η τραγωδία στο Βέλγιο, η προειδοποίηση απο τα "κατοχικά" και η Σαντορίνη!

Τίποτα δεν είναι ασύνδετο, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, είναι πολύ βαθιά η τρύπα του λαγού!Διαβάστε ξανά με μεγάλη προσοχή μετά το βίντεο!...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ KONTRA CHANNEL

Ο μαχητικός Δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, αναλαμβάνει από την Δευτέρα 19 Μαρτίου το Κεντρικό Δελτίο του KONTRA CHANNEL που μεταδίδεται από τις 21:00 έως τις 22:00, μετά την αποχώρηση του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Παναγιώτη Καμμένου.


Ο σταθμός μας ευχαριστεί τον Τέρενς Κουίκ για την έως τώρα πολύτιμη συμβολή του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια του Αντιμνημονιακού του αγώνα, που ξεκίνησε από το KONTRA CHANNEL.

Ο ανακριτής καλεί Καραμανλή

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση για το σχέδιο δολοφονίας εναντίον του Κώστα Καραμανλή μετά την απόφαση να ασκηθεί δίωξη κατά αγνώστων για το αδίκημα των «προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας», «διατάραξης ομαλής λειτουργίας του Πολιτεύματος» και «αποστέρησης του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας, που του παρέχει το Σύνταγμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής που θα αναλάβει να διαλευκάνει...

Απροσδιόριστο» το πολιτικό μέλλον του Μιχάλη Γιαννάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του βουλευτή Βοιωτίας, κ. Μιχάλη Γιαννάκη:


«Κάποιοι τις τελευταίες μέρες, επιλέγουν σκόπιμα να ερμηνεύσουν τις πολιτικές μου επιλογές και να επινοήσουν σενάρια για το πολιτικό μου μέλλον.

Για να πάψουν επιτέλους να σπαταλούν φαιά ουσία και μελάνι, ας αποδεχτούν ότι το μοναδικό μου κριτήριο για την καταψήφιση τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου μνημονίου, είναι ο μονοδιάστατος προσανατολισμός τους που υποθηκεύει το μέλλον της χώρας, βαθαίνει την ύφεση, εκτοξεύει την ανεργία και πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα της οικονομίας και της κοινωνίας.

Οι Επιθεωρητές Ελλάδος και οι υπάλληλοι της Τρόικας.

Γράφει ο Βησσαρίων Μπακόλας.

Παρατηρώ εδώ ,στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου που στεγάζομαι περιοδικά για αρκετά χρόνια για σοβαρούς οικογενειακούς ή αναγκαίους λόγους ,ότι το Σώμα των Επιθεωρητών αυτής της Χώρας έχει εξαιρετικά βαρύνουσα γνώμη στη διαμόρφωση και εφαρμογή της Εκπαιδευτικής Πολιτικής στη Μεγάλη Βρετανία.

Τον Σεπτέμβριο του 1982 ο κ.Γιαμπαζολιάς στην Ελευθεροτυπία παρουσίασε τον...

Ιστορίες και παραμύθια των αδερφών Γκριμ την Τρίτη στην Αστραδενή

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αφήγησης, ο Γιώργος Λάιος θα αφηγηθεί ιστορίες και παραμύθια των αδερφών Γκριμ για μικρά και μεγαλύτερα...

ΕΣΠΑ-ΔΡΟΜΟ​Σ ΛΑΜΙΑ-ΚΑΡΠ​ΕΝΗΣΙ

Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας : «Δημοπρατήθηκε το μεγάλο έργο για τη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία, του οδικού άξονα Λαμία – Καρπενήσι, προϋπολογισμού 25.000.000 €»


Στο «δρόμο» της υλοποίησης μπαίνει ο οδικός άξονας Λαμία – Καρπενήσι, αφού στις 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός (άνοιγμα οικονομικών προσφορών) για την κατασκευή του τμήματος Καστρί – Μακρακώμη.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 25.000.000 € και χρηματοδοτείται από το τομεακό ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υποδομών.

Με τέτοιους βουλευτές δεν γίνεται νέο κίνημα!


Πολύ καλή η προσπάθεια του Πάνου Καμμένου με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” και την παρακολουθούμε από κοντά. Ο Πάνος δεν λέρωσε τα χέρια του με το αίμα των Ελλήνων και δεν ψήφισε ούτε Μνημόνια, ούτε την κυβέρνηση Παπαδήμιου και αυτό ο κόσμος του το αναγνωρίζει.
Πρέπει όμως αυτή η δυναμική που του δίνει ο κόσμος να συνεχιστεί και αυτό θα γίνει με την σοβαρή στελέχωση του κόμματός του. Πολλά ακούγονται και σίγουρα δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε όλα καθώς το βρώμικο παρασκήνιο προσπαθεί να ρίξει λάσπη σε ότι προσπαθεί να το ανατρέψει. Είναι λογικό, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” να θέλουν να αποκτήσουν ΚΟ μέσα στην Βουλή για να έχουν όλα τα προνόμια που προβλέπονται καθώς και την τηλεοπτική εκπροσώπηση που δεν θα μπορούν να αρνηθούν τα ΜΜΕ. Γι’ αυτό τον λόγο οι διαγεγραμμένοι βουλευτές της ΝΔ, που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 2,  είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στους “Ανεξάρτητους”.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ.
Μυλλέρου 1 & Αγησιλάου - 104 36 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 5220954 – 955, 210 5240146
ΦΑΞ: 210 5220721, e-mail: despfsa@otenet.gr
ΠΛΗΡ.: Δ. ΚΑΠΟΥΝΗ Αθήνα, 15 Μαρτίου 2012
AΡ.ΠΡΩΤ: 1890
ΠΡΟΣ
Όλα τα μέλη του Φ.Σ.Α.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΕΟΠΥΥ – ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Ενημερωθήκαμε ότι ψηφίστηκε στη Βουλή νόμος για τη «δίκαιη δίκη και την εύλογη διάρκεια αυτής».

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Δ ΠΙΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ Ε.Σ, ΠΑΣΟΚ

Αθήνα 15 - 3 - 2012


Προς

Μιχάλη Καχριμάκη , Γραμματέα Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ

Κοινοποίηση ΕΚΑΠ

Σύντροφε Γραμματέα,

Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη πολύπλευρη κρίση. Κρίση οικονομική , παραγωγική ,πολιτική πολιτιστική , θεσμική σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, κρίση με τραγικές επιπτώσεις στην κοινωνία και ιδιαίτερα τα αδύνατα στρώματά της .

“Δεν αντέχω να με συντηρεί άλλο, ο ηλικιωμένος πατέρας μου”…

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του άνεργου μηχανοδηγού που αυτοκτόνησε – Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, που βρήκε το παιδί του κρεμασμένο…
Ο 44χρονος ήθελε με κάθε τρόπο ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί υπέστησαν σοκ, όταν έφτασαν στο σπίτι, καθώς ο 44χρονος φέρεται νωρίτερα να είχε προσπαθήσει να κόψει τα χέρια του, με ξυλοκοπτικό μηχάνημα. Επιπλέον φαίνεται πως είχε πιει και χλωρίνη, καθώς σε ένα ποτήρι στην κουζίνα βρέθηκε διάλυμα.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο