Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΗΜΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ROTHSCHILD:


O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΗΜΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ROTHSCHILD:




"ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ"



CHE GUEVARA: "ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..."


ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ 

Ο Ελληνισμός των ηρώων

Ν. Λυγερός

Αν κανείς από τους ραγιάδες δεν θέλει να υπάρχουν ήρωες την περίοδο της Τουρκοκρατίας, δεν είναι μόνο για να μας πείσουν ότι η Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν ένα φιλελεύθερο καθεστώς, αλλά επίσης ότι δεν υπήρχε ίχνος Ελληνισμού. Θέλουν δε θέλουν, ο ηρωισμός είναι συνδεδεμένος με τον Ελληνισμό. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Churchill έγραψε ότι μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, ενώ τώρα θα λέμε ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες. Έτσι το πρόβλημα του ραγιά, που αποδέχεται την ύπαρξη ενός εχθρού που δεν μπορεί να καταπολεμήσει και προτιμά λόγω ανάγκης επιβίωσης να είναι σκλάβος του, είναι ότι η ύπαρξη και μόνο του Ελληνισμού είναι μια βρισιά απέναντί του, αφού σημαίνει ότι υπήρξαν ήρωες που αντιστάθηκαν, που θυσιάστηκαν και μάλιστα νίκησαν και έδωσαν τέρμα σε αυτήν την βάρβαρη κατοχή. Ο Έλληνας δεν φοβάται ούτε τον Κεμαλισμό, ούτε τον Ναζισμό. Ενώ ο ραγιάς έχει γονατίσει και στις δύο περιπτώσεις για να σώσει το τομάρι του. Οι

Το θανάσιμο μυστικό του Βατικανού και του Αγίου Όρους..Α'- B'


Τα τεκμήρια που θα παρουσιάσουμε είναι αρκετά για να απορριφθούν, τόσο κατά γράμμα όσο και κατά πνεύμα, οι απόψεις που προσπαθούν εντέχνως να «περάσουν» κάποιοι πολέμιοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος.

Τα επιχειρήματα των παπικών και των ΑΔΕΡΦΩΝ τους, των Ορθοδόξων, είναι ρυπαρότερα, απαισιότερα, ανηθικότερα και εγκληματικότερα που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα.Επί 2000 χρόνια οι Χριστιανοί λοιδορούν εντέχνως τον Έλληνα κοσμοκράτορα Αλέξανδρο Φιλίππου. Με τη συγκατάθεση μερικών σύγχρονων Εθνικών, τους δίνεται η ευκαιρία να τον παρουσιάζουν ως σφαγέα των λαών.

"Με το δάχτυλο στην σκανδάλη" οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο - Aντίστροφη μέτρηση


Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση στην Συρία έχει ξεκινήσει, και μπορεί να συμπαρασύρει και το Ιράν σε μια πιθανή προσπάθεια της Δύσης να καθαρίσει δύο "εκκρεμότητες" σε ένα με μια γιαγντιαία πολεμική επιχείρηση όσο και αν το Ιράν είναι τελείως διαφορετικό μέγεθος από την Συρία.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 4/11/12


Διαβάστε στη zougla.gr τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

H ΒΡΑΔΥΝΗ



ΤΟ ΒΗΜΑ



ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ


REAL NEWS



ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΚΕΡΔΟΣ



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



Η ΑΥΓΗ




ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Ξεκίνησε το Εκ-Κεντρικό Δελτίο με τον Σπύρο Καρατζαφέρη


Θήβα:35χρονος έκλεψε 500€ απο καφέ αρτοποιείο

Συνελήφθη, χθες (01-11-2012) το βράδυ στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 35χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα ο 35χρονος, από βραδινές ώρες της 31-10-2012 έως πρωινές

Κι άλλη αυτοκτονία - Κρεμάστηκε με καλώδιο μπαλαντέζας !

Κρεμασμένος από ξύλινο δοκάρι στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, βρέθηκε νωρίς το πρωί από τους δικούς του, ένας 62χρονος.

ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3


Η Μέρκελ το δήλωσε ξεκάθαρα: «Όποιες χώρες έχουν χρέος 80-90% του ΑΕΠ δεν μπορούν να έχουν εθνική ανεξαρτησία»!!!
Η δική μας χώρα που έχει χρέος πάνω από το 150% του ΑΕΠ και διαρκώς αυξάνεται ποια εθνική ανεξαρτησία μπορεί να έχει; Την έχουμε εκχωρήσει στην Γερμανία η οποία ζητεί ευθέως τα πάντα από την Ελλάδα. Επιδιώκει μέχρι και τα σπίτια του λαού να αρπάξει. Ήδη, ο κ. Βορίδης το δήλωσε ότι ακόμη και η πρώτη κατοικία θα πρέπει να κατάσχεται για χρέη προς τις τράπεζες!!!

Κρίμα Ελλάδα. Κρίμα Έλληνες…


Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης
Όσο αισιόδοξος επιθυμεί να παραμείνει κανείς για το μέλλον της Ελλάδος και του Ελληνισμού, δεν είναι δυνατόν να παραβλέπει τα γεγονότα που σωρεύτηκαν στο καταγάλανο Ελληνικό ουρανό και τον γκρίζαραν.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...


Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους σκληρούς και αδίστακτους,διώκτες του Eλληνισμού,
κατέλαβε την Ρόδο σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, ήταν ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.

Το Clockular, το τρελό ρολόι δύο Ελλήνων "ταράζει τα νερά" στο διαδικτυο

Πανικός στο διαδίκτυο με τοclockular.com
Τις τελευταίες μέρες, αίσθηση έχει προκαλέσει στην διαδικτυακή κοινότητα ένα "τρελό" project δύο Ελλήνων στο ίντερνετ. Ο Κώστας και ο Γιώργος, δύο 28χρονοι από την Αθήνα, βρήκαν τους εαυτούς τους χωρίς επαγγελματική απασχόληση και με...

Διέλυσαν τη Δίωξη Λαθρεμπορίου

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός, Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Με τον πιο περιγραφικό και αποκαλυπτικό τρόπο παρουσιάζεται, μέσω αναφοράς ενός υπαλλήλου του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, η κατάσταση «ερήμωσης», αποσύνθεσης και ανεπάρκειας που λαμβάνει χώρα στη -κατά πολλούς- ναυαρχίδα, των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους.

Τα ενεργειακά σχέδια της Gazprom και η κρισιμότητα της Βουλγαρίας ως παράγοντας ενδεχόμενης στρατιωτικής σύρραξης.


Η ευρωπαϊκή ένωση προβληματίζεται από τις προσπάθειες επιτάχυνσης του South Stream.


Oι πρόσφατες προσπάθειες για να επιταχυνθεί η κατασκευή του αγωγού αερίου South Stream έχουν προβληματίσει , σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες ,υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι προσπάθειες για την επιτάχυνση της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου της Gazprom South Stream δεν θα καταστρατηγήσουν την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία της ΕΕ και τις προβλέψεις για τις περιβαλλοντικές υποχρεώσεις, δήλωσαν ευρωπαϊκές πηγές της Επιτροπής προς την EurActiv.

Στα δικαστήρια πρόκειται να προσφύγει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας εναντίον της κυβέρνησης,


 για "καταπάτηση του Συντάγματος με τον προϋπολογισμό του 2013 και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα (2013-2016)"

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Vatan: "Οι Έλληνες μας ζητούν 100000 σόμπες"


Στην Τουρκία γελάνε με τα "χάλια" μας αλλά βρίσκουν την ευκαιρία να θίξουν και το ότι δεν είμαστε ικανοί να φτιάξουμε ούτε ξυλόσομπα. Σωστά ακούσατε, οι ξυλόσομπες που θα ζεστάνουν τα κόκκαλά μας θα είναι τουρκικές.

OTAN TA "ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ" Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ



ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΛΑ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ(VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ!
Ελεύθερος  είναι ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Όπως αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος της σύλληψης του Σπύρου Καρατζαφέρη είναι ένα μικρό φορολογικό όφελος που είχε το οποίο το διευθέτησε με το να δίνει από 1/1/13 100 ευρώ τον μήνα! Και γι' αυτό τον αστείο λόγο, τον έβαλαν σιδηροδέσμιο στις φυλακές! Αυτό το άθλιο κράτος ποιος θ το συλλάβει;

72%: η τρόικα ενδιαφέρεται μόνο για τα κέρδη των πολυεθνικών


Η τρόικα δεν κόπτεται για την Υγεία μας. Θέλει να μας επιβάλει τη συνταγογράφηση φαρμάκων με την δραστική ουσία για να εξυπηρετήσει ξένα συμφέροντα! Αυτό πιστεύουν περισσότεροι από 7 στους 10 Έλληνες που απάντησαν σε δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

END./ Αποκαλύψεις και Απαντήσεις


Δείτε το! Η Αλήθεια γυμνή στα 'Μυστικά Περάσματα'


END.Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ...

Nicholas C. GEORGANTZAS 
Professor, Management Systems 
Director, System Dynamics Consultancy 
FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS 
113 West 60th Street, Suite 617-D 
New York, NY 10023-7484, U.S.A.
Εξακολουθούν όμως, παρά τον πατριωτισμό τους, και πολλές φίλες και πολλοί φίλοι να αμφισβητούν την επίσης πατριωτική πρόταση του Αρτεμίου Σώρρα και του φιλανθρωπικού οργανισμού 'End National Debt' (END), προς την πατρίδα μας την Ελλάδα. Δειγματοληπτικά, εδώ παραθέτω και απαντώ σε μερικούς μόνον από τους λόγους των αμφισβητήσεών τους.

Μειωμένη εμπιστοσύνη


Του Γιώργου Ηλ. Αράπογλου,
γενικού διευθυντή της Pulse RC

Δεν έχουν περάσει παρά δύο μήνες από τους «Δείκτες» του Σεπτεμβρίου, που δημοσιεύθηκαν στο «Ποντίκι» στις αρχές του φθινοπώρου και η δημοσκόπηση του Νοεμβρίου αποτυπώνει αξιόλογες διαφοροποιήσεις, υπενθυμίζοντας ότι ο πολιτικός χρόνος κυλάει πλέον πολύ πιο γρήγορα.

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας

Ν. Λυγερός

Με τα στοιχεία του ΥΠΕΚΑ, γνωρίζουμε ότι στον τομέα των μεταλλείων, των λατομείων και βασικών μεταλλουργιών, απασχολούνται άμεσα στην Ελλάδα, περισσότερο από 20.000 άτομα, ενώ έμμεσα αυτή η δραστηριότητα απασχολεί άλλα 90.000 άτομα. Είναι λοιπόν ένας τομέας σημαντικός για την πατρίδα μας. Η ποιότητα και η ποσότητα του ορυκτού πλούτου επιτρέπουν μια δραστηριότητα κερδοφόρα. Αν συμπεριληφθούν οι κλάδοι

Αναλύσεις Πόσιμου Νερού Δήμου Αλιάρτου

Ανακοινώνονται σήμερα 30-10-2012, οι αναλύσεις μηνός Οκτωβρίου, των γεωτρήσεων και πηγών υδροδότησης, με την παρατήρηση ότι:
ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΠΛΗΡΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ από την Κοινή Υπουργική Απόφαση Υ2/2600/2001 (ΦΕΚ892/Β/11072001),όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα.

Για «εικόνα διάλυσης» του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Α. Λοβέρδος από τη Λιβαδειά κατα την παρουσίαση του νέου του βιβλίου

Τη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού, μετά την ψήφιση των μέτρων και την καταβολή της δόσης, προανήγγειλε ουσιαστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Λιβαδειά, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου.

.Θυρανοίξια αφιερωμένα στην μνήμη του πεσοντος Σμηναγού Παντελή Γκέλη....



Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου
Θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος, που έχει ανεγερθεί στην μνήμη του ηρωικού αεροπόρου Σμηναγού (Ι) Παντελή Γκέλη, στην περιοχή της Ιεράς Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου, στο Ακραίφνιο Βοιωτίας.

ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΡΟ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 6 – 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
                                 ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ


Το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο συμμετέχει, για πρώτη φορά, με αξιόλογες εκδηλώσεις, σε έναν από τους σημαντικότερους ευρωπαϊκούς κινηματογραφικούς θεσμούς, το «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης».

Ας τους φωτίσει ο Θεός ($) και να ψηφίσουν τα τελευταία μέτρα…

Image
Δεν μπορώ άλλο θα σκάσω από την αγωνία μου για αυτά τα τελευταία μέτρα που θέλει να ψηφίσει η κυβέρνηση για το καλό μου και να σωθεί επιτέλους η χώρα μου.
Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτούς τους καμένους να ξεσηκώνουν και να διαβάλουν με κάτι ιστορίες συνωμοσίας τους βουλευτές λεβέντες που θέλουν να με σώσουν από το λόμπι της δραχμής
Εγώ κάνω προσευχή κάθε μέρα να περάσουν τα μέτρα  να πάρουμε την δόση μας και να μείνουμε στο ευρώ
Θυμάμαι αλώστε εκείνα τα δύσκολα χρόνια της δραχμής που σκοτωνόμουν στην δουλειά για να βγάλω 200 δραχμές και να πιω έναν καφέ ενώ τώρα τι αξία έχουν τα 2 ευρώ (χ340=680); αφού έτσι και αλλιώς δεν σκοτώνομαι στην δουλειά λόγω τεράστιας ανάπτυξης αλλά μου τα δίνει ο συνταξιούχος πατέρας μου.

Ένοπλες Δυνάμεις χαμηλού κόστους, το σενάριο για μισθό 875 ευρώ και η ηγεσία

Ένοπλες Δυνάμεις “χαμηλού κόστους”. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα των νέων μέτρων που η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει,παλεύοντας βέβαια ταυτόχρονα για την επιβίωσή της. Το θέμα όμως είναι ότι ο “στόχος” γι΄ αυτές τις ΕΔ επιτυγχάνεται με περικοπές μόνο στις αποδοχές των στελεχών των ΕΔ και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΜΟΥΘ 400 ΕΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΗ SIEMENS


ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ:Ένα ακόμα «χαστούκι» φαίνεται να δίνει στο ελληνικό επιχειρείν η πολιτεία.
Αφαιρεί από ελληνική επιχείρηση , την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ» την Fulgor με έδρα την Κόρινθο έργο ύψους 400 εκ ευρώ επιλέγοντας για την υλοποίησή του μια άλλη εταιρία, που απασχόλησε μάλιστα εντόνως τα τελευταία χρόνια για την ανάμειξή της σε μίζες και σκάνδαλα , την Siemens !

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ



1821-1944
Α΄ ΜΕΡΟΣ


Του Κωνσταντίνου Κολιόπουλου
Επίκουρου Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου
 
Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Επιθεώρηση»,
τεύχος, 580, σελ. 55, Εκδ. ΥΙΝ/ΓΕΝ, ΜΑΡΤ-ΜΑΪ 2012.
Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση της «Ν.Ε.»

Η αληθινή κόκκινη γραμμή


Ξέρω πολλές γυναίκες που κάνουν «υπομονή για το παιδί». Και άντρες ξέρω αλλά είναι πιο λίγοι. Φέτος αξιωθήκαμε να γνωρίσουμε και κόμματα που κάνουν «υπομονή για το παιδί». Πας στην Ιπποκράτους και ακούς: «άθλιος ο Σαμαράς αλλά αν το ρίξουμε θα πάμε σε εκλογές». Τα ίδια θα σου πουν και στη ΔΗΜΑΡ. «Αν πέσει ο Σαμαράς χαιρέτα το ευρώ». Πάντα στην αριστερά τα διλήμματα εμφανίζονται ως κοινωνικά. Ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δηλαδή θα σου πει «αν γίνουν εκλογές δεν θα βρούμε τη ψήφο μας», αν μιλήσεις με έναν βουλευτή της ΔΗΜΑΡ θα σου πει «αν γίνουν εκλογές θα ανέβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής». Δεν τον νοιάζει δηλαδή που δεν θα ξαναγίνει βουλευτής, αυτό που τον νοιάζει είναι ότι θα μπει στην Βουλή και ο ξάδελφος του Παναγιώταρου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ



ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

« ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ  ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;»

«ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ; »

«ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΡΚΟ  «ΣΠΑΕΙ» ΣΕ «ΚΑΛΟ» ΚΑΙ  «ΚΑΚΟ» ΚΟΜΜΑΤΙ;»

Ιδού ο "φορολογικός παράδεισος" της coca-cola


Καντόνι Τσουγκ (Zug). Μια περιοχή που δεν είναι μόνο από τις πιο όμορφες τις Ελβετίας, αλλά είναι και πολύ ελκυστική για τις επιχειρήσεις.
Γιατί; Γιατί μεταξύ των προτερημάτων της είναι η θέση της, που βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, η φιλικότητα απέναντι στο επιχειρείν, η πολιτική της σταθερότητα, αλλά κυρίως η χαμηλή φορολογία. Αυτά μην φανταστείτε ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου.

Το GOOGLE ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤH


Οδυσσέας Ελύτης wikipedia


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Bloomberg: Η επαναγορά χρέους δεν είναι αρκετή για να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ

Στο θέμα της Ελλάδας αναφέρεται το σημερινό κεντρικό άρθρο του Bloomberg, εκφράζοντας την απόλυτη ααπισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ακόμη και με μια ενδεχόμενη επαναγορά χρέους. Οπως τονίζει το πρακτορείο, περικοπές και μέτρα άνω των 9 δισ. ευρώ θα αρχίσουν να έχουν αποτέλεσμα το επόμενο έτος, πράγμα που σημαίνει ότι η ύφεση είναι εξασφαλισμένη. Μετά από πέντε έτη ύφεσης, η οποία έχει μέχρι σήμερα καταπιεί το ένα πέμπτο της ελληνικής οικονομίας, τόσο ο μέσος Ελληνας, όσο και οι αγορές έχουν ανάγκη να δουν μία πειστική οδό προς τη φερεγγυότητα και την ανάπτυξη. 

Οι τιμές των τελών κυκλοφορίας για το 2013

Έως και τις 6 Νοεμβρίου μπορούν να προμηθευτούν οι οδηγοί τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Αφού, πλέον, τα αυτοκόλλητα σήματα καταργήθηκαν και θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά, οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με... το ΑΦΜ τους, θα μπορούν να μπαίνουν στο διαδίκτυο για να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής. Αφού τα εκτυπώσουν θα πηγαίνουν στις τράπεζες, ταχυδρομεία ή εφορίες και θα τα πληρώσουν. 

"Οι φτωχοί ψωμοζούν, οι πλούσιοι φοροδιαφεύγουν"!


Στα φαινόμενα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, με αφορμή την αποκάλυψη των ονομάτων της «λίστας Λαγκάρντ» επικεντρώνεται το γερμανικό περιοδικό Spiegel, με τον τίτλο «Οι πλούσιοι Έλληνες συνεχίζουν να φοροδιαφεύγουν».

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο