Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στους δημοσιογράφους


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μιλώντας πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκαν σήμερα (11/1/2013) πέντε δημοσιογράφοι:


«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στα σπίτια τους 5 συνάδελφοι δημοσιογράφοι, με τους οποίους έχω επανειλημμένα συνεργαστεί στη δημοσιογραφική μου πορεία.

Είναι προφανές ότι καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται, αν και δεν μπορώ να αντιληφθώ τι παιχνίδι αποπροσανατολισμού παίζεται, επανειλημμένα τις τελευταίες μέρες, μετατοπίζοντας την ατζέντα από τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα.

Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι εκτός από τις τυπικές γραπτές ανακοινώσεις που έκαναν τα κόμματα, κανένας δημοσιογράφος-Βουλευτής, αλλά και κανένας Βουλευτής γενικότερα, δεν σηκώθηκε μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, σήμερα που έχουμε και μία κρίσιμη ΟλομέλειΓΙΑΝΝΑ τοποθετηθούν για εκείνους τους δημοσιογράφους που επανειλημμένα τους έχουν προσφέρει άπειρα λεπτά δημοσιότητας και προβολής.

Ειδικότερα για την περίπτωση του Γιώργου Οικονομέα, τι να πω; Μέσα σ’ όλα οι γκαζάκηδες τρομοκράτες, χτύπησαν λάθος σπίτι! Χτύπησαν στην προηγούμενη διεύθυνση όπου έμενε.

Τρομοκράτες γκαζάκηδες της δεκάρας με τα όλα τους».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο