Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Αλήθειες η, ψέματα από τον Stranger?


Πάνω που ετοιμαζόμουν να κλείσω και να πάω για ύπνο, μια ερώτηση στο FB με "ξύπνησε" ξαφνικά και το μάτι μου άστραψε.

Αφορμή ένα δημοσίευμα της Εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα, που παρουσιάζει ένα κείμενο θα έλεγα ανώνυμο αφού υπογράφεται με ψευδώνυμο, αυτό ήταν και το κίνητρο για να μπω να το δω, γιατί είναι κάτι που δεν το συνηθίζει η συγκεκριμένη εφημερίδα.

Πρόκειται για ένα κείμενο το οποίο κάνει μια ανάλυση γύρο από ένα ηχητικό ντοκουμέντο κάποιου "αγνώστου", για επερχόμενη οικονομική καταστροφή και το δημοσιεύει για να "ενημερώσει" τον κόσμο: «Σε τριάντα μέρες η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει». Λίγες μέρες πριν το Πάσχα του 2013 και ενώ κάθε μέρα η ζωή στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ένας ατέλειωτος Γολγοθάς, ένα περίεργο ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στις 10 Απριλίου στο διαδίκτυο, ήρθε να αναστατώσει και άλλο τον ήδη διαταραγμένο ύπνο των Ελλήνων. Τα όσα ακούγονται σε αυτό το ηχητικό παρουσιάζονται σήμερα (με κάθε επιφύλαξη) επειδή εάν επιβεβαιωθεί έστω και στο 1/100, μπορεί να αποτρέψει από καταστάσεις πανικού, υστερίας ή και μακελειού, σε περίπτωση ραγδαίων εξελίξεων. Ό,τι και αν γίνει, με όσα θα διαβάσετε παρακάτω μην τρομάξετε, μην πανικοβληθείτε, αλλά κρατήστε την ουσία του ηχητικού που αφορά την προετοιμασία σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.»  λέει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Ψάχνοντας λίγο ανακάλυψα ότι όλα αυτά έχουν σχέση με ένα αρκετά γνωστό blog του διαδικτύου το "Κατοχηκά Νέα"

Στο βίντεο που σας παρουσιάζω, θα ακούσετε μια συνέντευξη του "αγνώστου" ο οποίος δηλώνει στον Πρόδρομο Κοφσανίδη ότι είναι ο διαχειριστής του "Κατοχηκά Νέα". Διατηρεί ετικέτα στο blog με το όνομα Stranger, λινκ του οποίου μπορείτε να δείτε: Stranger- Ήρθε Η Ώρα

Δεν θέλω να φοβίσω κανέναν, αλλά δεν ξέρω και τι μας περιμένει.  thiva post.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο