Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ρόδος: Ο Ιταλός που επένδυσε στην Ελλάδα της κρίσης και δικαιώθηκε πανηγυρικά!

Όταν η μία εταιρεία μετά την άλλη έφευγαν από την Ελλάδα, εκείνος αποφάσισε να κάνει το αντίστροφο - ''Στόχος μου είναι να μπω στην πρώτη τριάδα του κλάδου μου στον κόσμο και να συνεχίσω να δίνω δουλειά'' λέει μεταξύ άλλων...


Ήρθε, επένδυσε εννέα εκατομμύρια στη Ρόδο και βάλε, κι αυτή τη στιγμή συνεχίζει να επεκτείνεται και να τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με καψύλια! Δίνει στην Ελλάδα ολόκληρη και σε μεγάλο μέρος της διεθνούς αγοράς ενώ στόχος του είναι να γίνει το νούμερο 2 στον κόσμο. Και μάλιστα από τη Ρόδο!

Πρόκειται για τον Πιέρο που επένδυσε στον Καλαμώνα και όπως ο ίδιος παραδέχεται στην τοπική ''Ροδιακή'' πάει εντυπωσιακά καλά. Ο Νταλ Ρι Πιερβιττόριο, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, είναι ο ιταλογερμανός που δημιούργησε την εταιρεία METALUX S.A και μεγαλούργησε.

Μέσα σε ένα αεροπλάνο συνεχώς, με την πρώτη του γυναίκα να είναι Ελληνίδα και τη δεύτερη επίσης με ρίζες μάλιστα από τα Μάσσαρι, είναι πιο πολύ Ιταλός απ΄ ότι Γερμανός, μια επιρροή που όπως μου λέει τον κάνει ωστόσο να σκέφτεται πιο «ίσια»!

Αυτοσαρκάζεται, συγκινείται όταν μιλά για τον πατέρα του τον εμπνευστή των πάντων, και επιμένει ροδίτικα αφού η εταιρεία μεγαλώνει μαζί με τον κύκλο των εργασιών της…

newsit.gr

toxwni

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο