Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Σημαντικές αποκαλύψεις από τον ερευνητή κ.Γιάννη Λαμπρόπουλο, για την «Ομιχλοπαγίδα», και την υπόθεση end, στην εκπομπή "Ενεργός Πολίτης" του ράδιο Θήβα 97,5

Σημαντικές αποκαλύψεις από τον ερευνητή κ.Γιάννη Λαμπρόπουλο για την  «Ομιχλοπαγίδα» και την υπόθεση end, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηδούρου "ενεργός πολίτης" στο ράδιο Θήβα 97,5

Ο κ.Λαμπρόπουλος, αναφέρθηκε αναλυτικά στις έρευνες που έχει κάνει για την  «Ομιχλοπαγίδα» και δηλώνει πως «πρόκειται για όπλα υποταγής συνειδήσεως τα οποία εκπέμπουν υπόηχους και έχουν ως στόχο τον έλεγχο των Ανθρωπίνων συνειδήσεων, και επιπλέον είναι ένα σύστημα...
ύπνωσης. Τέτοιες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, και μπορεί εύκολα να τις αντιληφθεί κανείς αρκεί να έχει λίγη εμπειρία. Έχουν άμεση επίδραση στον Άνθρωπο», ενώ αναφέρει πως «έχουν σημειωθεί αιφνίδιοι θάνατοι σε ανθρώπους την ώρα που κοιμούνται».



Ο κ.Λαμπρόπουλος, αναφέρει ότι ασχολείται με την συγκεκριμένη έρευνα από το 2007, μετά από την ασύμβατη εικόνα διαφόρων αποθηκών η σπιτιών που διαθέτουν τεράστιες δορυφορικές κεραίες και βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού.



Παρομοίωσε τις εγκαταστάσεις αυτές, με έναν απλό ενισχυτή που έχουμε στο σπίτι μας με την διαφορά ότι πρόκειται για τεράστιους ενισχυτές που εκπέμπουν χαμηλές συχνότητες που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο άνθρωπος. «Η λειτουργία τους μπορεί να έχει διακυμάνσεις όσο αναφορά αυτά τα σήματα, και ο χειρισμός τους δεν απαιτεί την παρουσία του ανθρωπίνου παράγοντα καθώς γίνεται δορυφορικά».
----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης ο κ.Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στην end του κ.Αρτέμη Σώρρα, καθώς έχει κάνει συγκεκριμένη έρευνα για το θέμα και έχει γράψει αρκετά άρθρα που υπάρχουν στο διαδίκτυο. 

«Είμαι της άποψης από την αρχή να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση από σοβαρούς ανθρώπους για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα»  δήλωσε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ψάχνει το θέμα της ουσίας, και δεν αναλώνετε με το αν υπάρχουν η όχι τα ομόλογα, η τα χρήματα. «Ασχολούμαι με εθνικά θέματα για τη χώρα μου, και από την αρχή επικεντρώθηκα στην συγκεκριμένη πρόταση που "έπεσε στο τραπέζι" για να διασωθεί η χώρα μας, με παραξένεψε το πως παρουσίασαν το θέμα αφού επρόκειτο για ένα δάνειο το παρουσίασαν με ένα πατριωτικό τρόπο, αν η χώρα έφτασε σε αυτό το σημείο έφτασε από τον υπέρογκο δανεισμό της, ενώ όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα όπως έχει προκύψει από συγκεκριμένες έρευνες μας, μας έκανε εντύπωση το ότι επέμενε στην πρόταση του που σώνει και καλά θέλει να δανείσει την Ελλάδα» και συνεχίζει:

«Αρχίζει και γίνετε επικίνδυνο με έχουν απειλήσει», δήλωσε στην εκπομπή "ενεργός πολίτης" ο κ. Λαμπρόπουλος, ενώ επισήμανε ότι «το πρόβλημα δεν λύνεται με ακόμη ένα δάνειο που θα δεσμεύσει την Ελλάδα για εκατό χρόνια».

Ο κ.Λαμπρόπουλος δήλωσε στην εκπομπή ότι έχει αρκετά στοιχεία που μπορεί να τελειώσουν αυτή την υπόθεση: «Έχω αποδείξεις ότι ο κ.Σώρρας δεν βρήκε ο ίδιος τους συνεργάτες του, αλλά άλλοι βρήκαν τον κ.Σώρρα» ενώ δήλωσε ότι «το πραγματικό χρέος της Ελλάδας δεν υπερβαίνει τα τριάντα δισεκατομμύρια, και αν διεκδικήσει τα κατοχικά δάνεια τότε θα είμαστε στο συν σαν χώρα, δεν χρωστάμε τίποτα. Τότε γιατί θα πρέπει κάποιος να θέλει να με δανείσει με το ζόρι? Μήπως για να μου βάλει μια θηλιά για τα επόμενα εκατό χρόνια?».

«Δεν θα ασχολιόμουν  με την υπόθεση end αν δεν την θεωρούσα το μεγαλύτερο κίνδυνο για την χώρα μου» δήλωσε κλείνοντας ο κ.Λαμπρόπουλος.

Ακούστε την συνέντευξη με τον κ.Λαμπρόπουλο



thivapost


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο