Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Και άλλη σπείρα που ρημάζει μετασχηματιστές στη Θήβα

Έχει προκαλέσει ζημιά ύψους 240.000

Έχουν καταστρέψει πάνω από 60 - Στα ίχνη τους οι αρχές

Μόλις ένα 24ωρο μετά την εξάρθρωση της συμμορίας «κυνηγών» χαλκού που είχε λεηλατήσει 59 μετασχηματιστές σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών βρίσκονται στα ίχνη άλλης μιας σπείρας που, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε προκαλέσει ζημιά ύψους 240.000 ευρώ καταστρέφοντας επιπλέον 60 μετασχηματιστές!


Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του Κόκκινου Βοιωτίας είδαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με δυο επιβάτες να κινείται ύποπτα και του έκαναν σήμα για έλεγχο. Ο οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά το αυτοκίνητο χτύπησε σε έναν βράχο, ακινητοποιήθηκε και οι επιβάτες το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή. Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα ανήκει σε μια 33χρονη Ελληνίδα που, μαζί με τον 36χρονο συνεπιβάτη και τουλάχιστον άλλους δύο συνεργούς τους, έκλεβαν χαλκό από μετασχηματιστές.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες λεηλάτησαν 60 μετασχηματιστές στις περιοχές του Κάστρου, του Κόκκινου και του Ακραίφνιου Βοιωτίας, αλλά και του Μαρτίνου Φθιώτιδας.

Σε βάρος του 36χρονου και της 33χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένες κλοπές και φθορές, όλα σε βαθμό κακουργήματος, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τους δύο συνεργούς τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

protothema

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο