Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Κατάμεστο το Συνεδριακό Αλιάρτου στην ομιλία Πανούση-βίντεο,φωτο

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με τον Γιάννη Πανούση στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου.   
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο καθηγητής Εγκληματολογίας στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,πρώην πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης,πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη,κ.Γιάννης Πανούσης ,μίλησε σε ένα κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου με θέμα: <<Μορφές εγκληματικότητας>>.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας μίλησε για τα θεμελιώδη ζητήματα της εγκληματολογίας.Για την βία και την εγκληματικότητα,για την εικόνα του εγκληματία,για την εγκληματικότητα στις πόλεις και για την αντιεγκληματική πολιτική.
Μίλησε για τον θεσμό των Τοπικών Συμβουλίων πρόληψης της εγκληματικότητας ως δυνατότητα και της κοινωνίας και των πολιτών να παρεμβαίνει σε θέματα που έχουν σχέση με την πρόληψη της εγκληματικότητας.Ο θεσμός αυτός στηρίχθηκε σε πρόταση του κ.Γιάννη Πανούση, ως μέλους της Συντονιστικής ομάδας,στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης το 1999.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αναφορά του στο οργανωμένο έγκλημα,το οποίο σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης λαμβάνει απειλητικές  διαστάσεις.
Ο δήμαρχος Αλιάρου-Θεσπιέων κ.Γιώργος Ντασιώτης στην ομιλία του ευχαρίστησε τον κ.Γιάννη Πανούση για την παρουσία του στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων και στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Αλιάρτου. Μίλησε για την ανάγκη συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Αστυνομία με σκοπό την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.Αυτό κάνει πράξη ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Ο πρόεδρος της Εταιρίας Βοιωτικών Μελετών κ.Νικόλαος Κόλλιας αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του καθηγητή κ.Γιάννη Πανούση.Μίλησε για την προσπάθεια του Ελεύθερου Λαικού Πανεπιστημίου Αλιάρτου που αφορά σε θέματα παιδείας και πολιτισμού για τους πολίτες της Βοιωτίας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου ‘’Το Κοινόν των Βοιωτών’’κ.Οδυσσέας Καρβούνης,μίλησε για την αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός οργανωμένου και ευνομούμενου κράτους για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος.
Ακολούθησε δημιουργικός διάλογος με τους πολίτες στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου.Σύντομη παρέμβαση στην εκδήλωση έκαναν ο κ.Βασίλης Καραποστόλης καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Νικόλαος Σανιδάς.

 

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο