Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ !!!


Αναχωρησαν αεροπορικώς χθές Τετάρτη 2 Μαρτίου οι πρώτοι Θηβαίοι Μαραθωνοδρόμοι Στυλιανός Νάκος καί Ξενοφών Νικολακόπουλος γιά τήν ομορφη Βαρκελώνη τής Ισπανίας προκειμένου νά αγωνιστούν στόν διάσημο Μαραθώνιο απόστασης 42,190 χ.λ.μ. όπου 16.000 Δρομείς από όλη τήν Ευρώπη θά τρέξουν μέ στόχο τήν διάκριση καί τήν επιτυχία.

ΤΟ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ ???


Κυριακή της Τυρινής στο αεραθλητικό Πάρκο Θήβας




Το αεραθλητικο πάρκο Θήβας ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή της Τυρινής 6 Μαρτίου και σας περιμένει!!!!!

Μπήκε στην πολιτική “ ξεβράκωτος” και βγήκε off shore!


Δεν “ μπαλώνεται” με τίποτα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας , θέλει ο Άκης να κρυφτεί και τα ακίνητα δεν τον αφήνουν.




Πανάκριβα ακίνητα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε Ακρόπολη, Θεσσαλονίκη, Ψυχικό, Πεδίον Άρεως και Κορινθία , απέκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την πολιτική του σταδιοδρομία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του απο μισθό του υπουργού και με τη βουλευτική του αποζημίωση…

Ο ...."φτωχός" Λιάπης έπαιρνε ΕΚΑΣ. Να επιστρέψει τα χρήματα τώρα!!!


Επίδομα Κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) ελάμβανε ο Μιχάλης Λιάπης το 2008, ενώ ήταν υπουργός Πολιτισμού, όπως φαίνεται στη φορολογική του δήλωση.



Καλό ταξίδι λεβέντες. Καλή αντάμωση...








Σχολιο thiva nikolas.
εύχομαι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.


2 νέα παιδιά που δεν πρόλαβαν να ζήσουν και να γευτούν τη Ζωή,

που δεν πρόλαβαν να Χαρούν, έφυγαν στο καθήκον,

εύχομαι πάντα να τους θυμόμαστε, και αυτούς, και όλους

που έδωσαν την Ζωή τους για να προστατεύουν όλους μας

εύχομαι κουράγιο σε όλους τους συγγενείς και φίλους τους.

Ελληνική τρέλα. Στον ΟΣΕ επαναπροσλαμβάνουν συνταξιούχους


Για ένα χρόνο τώρα η Κυβέρνηση μιλάει για το χάλι του ΟΣΕ και την αναγκαιότητα για μετατάξεις προσωπικού, οικονομία καιι τα υπόλοιπα . Μετατάξεις λέει θα κάνει αλλά τίποτα δεν κινείται.


Σήμερα έσκασε το απίστευτο, η διοίκηση του ΟΣΕ αποφάσισε να προσλάβει εκ νέου πέντε διευθυντές που συνταξιοδοτήθηκαν πριν από μερικούς μήνες..

Έδωσαν άδεια στον Α.Νταβούτογλου για "επιθεώρηση" στην μειονότητα της Θράκης!


"Παίζει με την φωτιά" το υπουργείο Εξωτερικών και γενικότερα η κυβέρνηση Παπανδρέου, αποφασίζοντας να δώσει άδεια στον θεωρητικό του νεο-οθωμανισμού Αχμέτ Νταβούτογλου να "επιθεωρήσει" τις μειονοτικές περιοχές της Θράκης, τα μουσουλμανικά μνημεία της Καβάλας και το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη! Όλα αυτά σε τριήμερη επισκεψη στην Ελλάδα από τις 8 μέχρι τις 10 Μαρτίου. Στα 2/3 του προγράμματος του νεο-οθωμανού Νταβούτογλου προγραμματίζονται επισκέψεις στη Θράκη, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη.

Β. Ήπειρος: Μαγειρέματα με την απογραφή

Δύο μήνες πριν από την έναρξη της απογραφής πληθυσμού στην Αλβανία, το τοπίο παραμένει θολό για την ελληνική μειονότητα.




Όπως καταγγέλλει από τους Αγίους Σαράντα η Δημοκρατική Ένωση Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια», δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ούτε το τελικό ερωτηματολόγιο, ούτε η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί κατά την απογραφή, ενώ άγνωστος παραμένει ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής της.

Διόρθωσαν τον χάρτη που εμφάνιζε την Θράκη και τη Μακεδονία να μην είναι Ελληνικές.

Η σελίδα USE Efficiency μετά από την"συντήρηση" που είχε... ΔΙΟΡΘΩΣΕ το χάρτη της Ελλάδας που εμφάνιζε τη Θράκη και τη Μακεδονία να μην ανήκουν στην Ελλάδα.




Προφανώς "είχαν καταιγίδα" από e-mails...











Απαισιοδοξίας το «ανάγνωσμα» κι όποιος αντέξει.


Ο Κλεισθένης γράφει.






Τα βασανιστικό ερώτημα βρίσκεται πλέον στα χείλη κάθε Έλληνα.

Μήπως πρέπει να το πάρουμε απόφαση;





Τα οικονομικά δεδομένα δυστυχώς είναι δυσοίωνα. Το χρέος είτε μετρηθεί είτε όχι είναι τόσο μεγάλο που δεν πρόκειται να αποπληρωθεί ποτέ.

Μήπως πρέπει να αποδεχτούμε το μοιραίο δλδ την συνεχή κατοχή της χώρας απ΄ τους τροϊκάνους ή όποιους άλλους μας φορτώσουν στην πλάτη οι «πατριώτες» πολιτικοί μας ταγοί;

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Γιουxαϊστηκε η Διαμαντοπούλου κατά την επίσκεψη της σε σχολείο

Οι Τσάμηδες της Αλβανίας κατέφυγαν σε μεγάλο Αγγλικό νομικό γραφείο! Διεκδικούν επιστροφή στη Θεσπρωτία, απόδοση των περιουσιών και αναγνώριση της "γενοκτονίας"!


Οι Τσάμηδες της Αλβανίας έχουν απευθυνθεί σε νομικό γραφείο της Αγγλίας και διεκδικούν επιστροφή τους στην Θεσπρωτία, απόδοση των περιουσιών τους και αναγνώριση της "γενοκτονίας"! Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος του «Κόμματος Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας» (PDIU) Σπετίμ Ίντριζι/Shpëtim Idrizi σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Lajm’.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ντροπή: Πριν να θαφτούν τα παλικάρια οι εκπρόσωποι τους τσακώνονται στα κανάλια


Κοράκια! Ολα τα πράγματα έχουν και ένα όριο. Στο δελτίο ειδήσεων στο mega βγάζουν τα μάτια τους ο Αντιπρόεδρος των Αστυνομικών Λιακόπουλος και ο πρόεδρος των Ειδικών φρουρών Ντούμας.

Σεραφείμ: "Ντρέπομαι που αναπνέω τον ίδιο αέρα με τον Καστανίδη"!


Με τη φράση "Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη", ο κ. Σεραφείμ εξαπολύει επίθεση στον υπουργό δικαιοσύνης , για την ανάρτηση στο διαδύκτιο του προς δημόσια διαβούλευση σχεδίου Νόμου... "Για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου".


Βρείτε τους... Να ξεβρωμίσει ο τόπος!


Δυό νέα παιδιά 22-23 χρονών...στον τάφο.


Δυο νέα παιδιά που "κλήθηκαν" να κυνηγήσουν τους κλέφτες ενός περιπτέρου.

Που "κλήθηκαν" να προστατέψουν την περιουσία ενός πολίτη.

Που κλήθηκαν να επέμβουν για να είμαστε ήσυχοι, εγώ, εσύ φίλε περιπτερά αλλά και τόσοι άλλοι...



Δουλειά τους είπατε;

Ε είστε πολύ γελασμένοι!

Δεν είναι δουλειά τους να "τρώνε σφαίρες"...



Μια φωνή από την Ομάδα Δίας που δεν την άκουσε κανείς


Πριν από λίγο ένας Αστυνομικός της ομάδας Δίας έπεσε νεκρός , δύο συνάδελφοί του είναι πολύ σοβαρά , σε μια καταδίωξη , από Καλάσνικοφ κακοποιών. Νέα παιδιά γύρω στα είκοσι χρόνων που για 800 ευρώ, ανεκπαίδευτοι , διακινδυνεύουν την ζωή τους για να κάνουν καριέρα κάποιοι όπως μας λέει ένας από αυτούς σε μια επιστολή που δημοσιοποίησε πριν από ένα χρόνο αλλά κανείς μάλλον δεν την διάβασε

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...


Kαι μετά από δυό μέρες ταλαιπωρία είμαστε και πάλι εδώ. Έχοντας πρόβλημα με τον πίνακα ελέχγου αλλά και στους λογαριασμούς των mail μας και χωρίς να μπορούμε να "ανεβάσουμε" τίποτε, μετά από τιτάνιες προσπάθειες είμαστε και πάλι "on air"!

Αποκάλυψη Βόμβα!!!Ο Νίκος Νικολόπουλους θα φτιάξει κίνημα με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη!!!


Σήμερα το πρωί το μάθαμε...Ο Αχαϊός Βουλευτής βρέθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για να συζητήσουν για τη δημιουργία ενός κινήματος. Ενός κινήματος από βουλευτές της περιφέρειας; Ενός κινήματος για την επανένωση της κεντροδεξιάς;

Εκλογές βλέπουν οι ξένοι αναλυτές


Οι Financial Times δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες






Πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα βλέπουν οι Financial Times. Φυσικά δεν είναι η πρώτη πρόβλεψη ότι ο Γ. Παπανδρέου θα προκαλέσει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες όμως η εκτίμηση των Financial Times, έχει μια κάποια σημασία αφού πολλές φορές τα νέα μας έρχονται από το εξωτερικό.

Πιο ερωτική πόλη στον κόσμο η Αθήνα... Λεφτά δεν έχουμε, το ρίξαμε στο online «καμάκι»!


Μπορεί η οικονομική κρίση να επηρεάζει άμεσα και πτωτικά τη λίμπιντο των Ελλήνων, φαίνεται όμως ότι τα περιορισμένα οικονομικά έχουν στρέψει τους περισσότερους από εμάς σε σχεδόν ανέξοδες λύσεις ερωτικής προσέγγισης. Έτσι, το διαδικτυακό «καμάκι» πάει σύννεφο και η Αθήνα αναδεικνύεται, σύμφωνα με το μέσο όρο online γνωριμιών, στην πιο ερωτική πόλη στον κόσμο!

Η ερημοποίηση της ελληνικής κοινωνίας


Στο μέγεθος μιας μικρής πόλης καταγράφονται επισήμως οι άστεγοι στην Ελλάδα, ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει τη Χώρα, αλλά και της αλματώδους αύξησης της ανεργίας.

Γιατί αρνήθηκε τη βοήθεια της Ρωσίας ο ΓΑΠ; - Για να μας πάει "χειροπόδαρα δεμένους" στο Δ.Ν.Τ.!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ρωσία μας τα έδινε… εμείς δεν τα παίρναμε!


Επιτέλους πλήρης επιβεβαίωση του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη!

Το είχαμε γράψει από τον Μάρτιο του 2010 και λίγοι μας πίστεψαν!

Σήμερα όμως έρχονται στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι οι πληροφορίες μας ήταν αληθινές και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ MAIL ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΦΕΤΟΣ!


Στη Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο.


Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: κατι κακο μας ετοιμαζουν τα καθαρματα και θα ειναι ξαφνικο για να μην προλαβουμε να αντιδρασουμε...!!!

Όποιος μιλήσει πεθαίνει ... Κάτι σοβαρό συμβαίνει ή απλά θέλουν να μας τρομοκρατήσουν ... καλού κακού προετοιμαστείτε ... Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί και δίνει οδηγίες επιβίωσης για το άμεσο μέλλον!


Το γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους...

«Δεν πληρώνω» την 1η Μάρτη


Νέα κινητοποίηση κατά του εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καλούν τα μέλη του ανοιχτού συντονισμού επιβατών Αττικής την 1 Μαρτίου. Από τις 06:30 έως τις 09:30 το πρωί δεν θα πληρώσουν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν.




Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Συνεχίζουμε με μαζική και συλλογική Αντίδραση – Ανυπακοή:

Ο εγγονός και ο παππούς!


Κάποτε ήταν ένας άντρας που αγωνίστηκε, έκανε οικογένεια, απέκτησε ένα γιο, έχασε τη γυναίκα του, και περνώντας τα χρόνια, έγινε ένας καλός γεράκος.


Το βιος του πέρασε στα χέρια του γιου του, που με τη σειρά του, έκανε τη δική του οικογένεια, και απέκτησε κι αυτός ένα γιο.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

H εξέγερση ξεκινά από το εξωτερικό; - Νέα επίθεση Ελλήνων κατά κυβερνητικών στο Παρίσι (βίντεο)



Διαστάσεις χιονοστιβάδας που θυμίζουν τις αντιδικτατορικές εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της επταετίας λαμβάνουν πλέον στο εξωτερικό οι διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης.

Δεν πειράζει, κ. Πάγκαλε. Δεν τα φάγαμε μαζί με τον κ. Γαβρά!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ας μην στενοχωριέται ο κ. Πάγκαλος. Δεν χάλασε ο κόσμος που δεν ξαναπροβλήθηκε το «Ζ», αυτή τη φορά στην Πόλη του Φωτός και στο «Ελληνικό Σπίτι» της Πανεπιστημιούπολης. Αν ταξίδεψε ως το Παρίσι μόνο γι’ αυτόν τον λόγο, σίγουρα είχε καλύτερα πράγματα (και με λιγότερα έξοδα) να κάνει στην χειμαζόμενη Ελλάδα.




Για πόσα ακόμη χρόνια (έχουν περάσει ήδη πάνω από σαράντα) θα στηρίζει ο Κώστας Γαβράς την φήμη του στη δουλειά άλλων; Και μάλιστα χωρίς ποτέ να πει ένα «ευχαριστώ» στους δημοσιογράφους – πλοηγούς της υπόθεσης, που έφεραν στο φως την Υπόθεση Λαμπράκη για να γυρίσει εκείνος την ταινία;



Στηριζόμενος στο αστυνομικο-πολιτικό ρεπορτάζ της δεκαετίας του 1960, ουσιαστικά αρπάζοντας την ιδέα, ο κ. Γαβράς έχτισε την καριέρα του μεταφέροντας στην μεγάλη οθόνη ένα σενάριο βασισμένο σε εκείνο το αστυνομικοπολιτικό θρίλερ, στο οποίο οι δημοσιογράφοι πρωταγωνίστησαν με κίνδυνο της ζωής τους. Σε αντίθεση με τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη, που έφτιαχνε ταινίες στην παρισινή του ασφάλεια.

Κρατικές διαφημίσεις στην Ιστοσελίδα της μαμάς Μαργαρίτας



Και ενώ γύρω μας σφυρίζουν οι επιχορηγήσεις του γιού Γιώργου στη Μ.Κ.Ο της μητέρας Μαργαρίτας , άλλοι μιλάνε για 400 παρά... κάτι χιλιάδων ευρώ.άλλοι μιλάνε 1.249.694 ευρώ, ψάξαμε και εμείς να δούμε τι είναι αυτή η Μ.Κ.Ο.. Είναι η Κ.Ε.Δ.Ε. ( Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) με πρόεδρο την Μαργαρίτα Τσαντ Παπανδρέου και μέλη του Δ.Σ.

6 λόγοι για τους οποίους αξίζει να πεις ΟΧΙ στην «Κάρτα του Πολίτη» (ΚτΠ) και την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση»


από  Ιωάννης Μπεϊνάς

ΠΡΟΒΛΗΜΑ


1. ταυτοποίηση του πολίτη

2. εξυπηρέτηση του πολίτη αφού ταυτοποιηθεί 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ


με την ταυτότητά του ή άλλο έγγραφο αποδεικτικό αυτής

με την καλύτερη οργάνωση της υπηρεσίας και την ορθολογικότερη διαχείριση του προσωπικού του Δημοσίου

Ο χρυσός, η κυβέρνηση και το….Mega


Ότι η Ελλάδα έχει τεράστιο και ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο, το ξέρουμε, δε χρειάζεται να μας το πει ούτε ο… Χαρδαβέλλας. Ότι πρέπει να αξιοποιηθεί είναι αυτονόητο, ειδικά ο χρυσός στη Μακεδονία και τα πετρέλαια στο Αιγαίο. Από εκεί όμως μέχρι να φτάσουμε να κατεβάσουμε τα παντελόνια σε εταιρείες – νταβατζήδες, ελληνικές και ξένες, απέχει πολύ. Μόνο με διαφανείς διαδικασίες κι αφού πρώτα εξασφαλίζεται η προστασία του περιβάλλοντος και δίνεται δουλειά σε ανθρώπους ενώ και το κράτος καρπώνεται σημαντικά οφέλη, μπορεί να παραχωρηθεί ο ορυκτός πλούτος της χώρας. Η περίπτωση των Μεταλλείων Κασσάνδρας και του κοιτάσματος χρυσού στην περιοχή είναι παλιά ιστορία.

Τι παιχνίδια παίζουν με την τρομοκρατία στην Ελλάδα;


Πώς μπορεί οι ξένες μυστικές υπηρεσίες να έκαναν τόσο μεγάλο λάθος; «Μούφα» αποδείχτηκε ο «τρομοκράτης» που συνελήφθη πριν από 20 ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ σαν υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα, έπειτα από δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας που επικαλείτο πληροφορίες από Αμερικανούς και Ιταλούς αξιωματούχους. Κλέφτης κοσμημάτων ήταν και όσο καιρό υποτίθεται ότι οργάνωνε τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή, ήταν κλεισμένος στην φυλακή, όπως αποκάλυψε «tovima.gr». Τα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών που έδωσαν τις πληροφορίες στην «Corriere Della Serra» πώς την πάτησαν έτσι;

Γιουχάισαν τον Πάγκαλο στο Παρίσι . Δείτε το βίντεο


Μετά το Βερολίνο και τον Πρωθυπουργό σειρά πήρε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κος Πάγκαλος και το Παρίσι.




Χθες το βράδυ Έλληνες φοιτητές και εργαζόμενοι στο Παρίσι αποδοκίμασαν την παρουσία του Θόδωρου Πάγκαλου, αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, σε εκδήλωση της ελληνικής φοιτητικής εστίας στο Παρίσι για τον Κώστα Γαβρά , με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν σε αποχώρηση. και τον ανάγκασαν να φύγει από την εκδήλωση Η διαμαρτυρία αναφερόνταν κατά κύριο λόγο στη στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας.

Θήβα, γυναίκα, οδηγός…

"Έφυγε" και ο μεγάλος κλαρινίστας Βαγγέλης Κοκκώνης


Σίγησε το κλαρίνο του Βαγγέλη..


Μετά τον θάνατο του Γιάννη Βασιλόπουλου άλλος ένας μεγάλος κλαρινίστας ,ο Βαγγέλης Κοκκώνης, αφησε την τελευταια του πνοη,στο Γενικό Κρατικό μετά απο ενα μηνα νοσηλειας.

Ο Βαγγέλης Κοκκώνης γεννήθηκε στο Αγρίνιο και είναι γιος του παλιού κλαρινίστα Δημήτρη Κοκκώνη. Παίζει κλαρίνο επαγγελματικά από τα παδικά του χρόνια και ξεκίνησε στα πανηγύρια της περιοχής του.

Αν γυρίσουμε στη δραχμή, το χρέος το κάνουν κέρματα και να το βάλουν εκεί που ξέρουν...


Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγούμε από το ευρώ μόνο και μόνο για να υποτιμήσουμε το νέο μας νόμισμα ενώ θα συνεχίσουμε να μετράμε το εξωτερικό μας χρέος σε ευρώ. Αυτά τα σενάρια είναι για να τρομάζουν τον λαό μας τα ΜΜΕ, για να περάσουν τα "δικά" τους κάποιοι...

4 ανδρικές συνήθειες που τσακίζουν νεύρα


Ο αγαπημένος σου είναι πρώτης τάξεως παιδί, αγαπησιάρης, φιλικός, πολυτεχνίτης αλλά όχι ερημοσπίτης, άντρας σωστός. Από όλα αυτά, κράτα στο μυαλό σου το ότι είναι άντρας και ως άντρας, όσο τέλειος κι αν είναι, έχει

ΕΠΕΙΓΟΝ: 19χρονη με σπάνιο τύπο αίματος Ο αρνητικό, χρειάζεται Αιμοπετάλια.


Επείγουσα ανάγκη για Αιμοπετάλια Ομάδας 0 αρνητικό έχει μια 19χρονη κοπέλα, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας.







Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας (2513501100).


Αλληγορική ερμηνεία του 4ου καβαλάρη της Αποκάλυψης που εμφανίστηκε στην Αίγυπτο


Yπάρχουν τέσσερις κατηγορίες ανθρώπων οι οποίες συμβολίζονταν από τέσσερα άλογα, το πρώτο λευκό, το δεύτερο κόκκινο, το τρίτο μαύρο, και το τέταρτο ωχρό πράσινο. Στην Αγία Γραφή το λευκό συμβολίζει την αγνότητα, το κόκκινο συμβολίζει την αμαρτία, το μαύρο συμβολίζει το σκότος και το ωχρό πράσινο συμβολίζει τη σήψη και τον θάνατο. Κάθε άλογο έχει έναν ιππότη, και κάθε ιππότης έχει ένα αντικείμενο και μια δραστηριότητα. Κάθε άλογο αναγγέλλεται από ένα από τα τέσσερα ζώα που παρουσιάζονται στο κεφάλαιο της Αποκάλυψης 4:7. Σύμφωνα με την Εβραϊκή παράδοση, τα τέσσερα ζώα συσχετίζονται με τις ηγετικές φυλές του Ισραήλ.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Εδώ έχουμε τον δικό μας πόλεμο. Οι απώλειες αυξάνονται. 116 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από την γρίπη...


Της Ελένης Πετροπούλου


Μακραίνει καθημερινά η θλιβερή λίστα με τους νεκρούς της γρίπης, στη χώρα μας. Το τελευταίο 24ωρο, άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών της γρίπης Α (Η1Ν1)2009. Πλέον, ο αριθμός των ατόμων που έχουν χάσει τη ζωή τους, εντός ή εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), λόγω γρίπης, έχει ανέλθει σε 116.

1.740 euro..για τα μικρογεύματα του υπουργού!


Μόλις 1.740 ευρώ χάλασε ο υπουργός Επικρατείας Χαράλαμπος Παμπούκης σε μικρογεύματα, καφέδες και αναψυκτικά, συσκέψεων εργασίας-επισκεπτών για το μήνα Δεκέμβριο! Δυστυχώς, φαίνεται ότι μια ζωή θα πληρώνουμε καφέδες, αναψυκτικά και μικρογεύματα υπουργών. Μάλλον, αργεί η πολυπόθητη μείωση των δαπανών στο......


δημόσιο! Να είναι καλά το Διαύγεια!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

http://www.agapitedimarxe.gr/


Μια νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε όπου πολίτες μπορούν να αναφέρουν αλλά και να βλέπουν προβλήματα σε θέματα που τους απασχολούν σε κάθε γωνιά της χώρας.

Τι μπορεί να συμβεί με το πετρέλαιο;

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου


Η αναστάτωση στη Μέση Ανατολή και στο Μαγκρέμπ της Βόρειας Αφρικής προκαλεί εύλογες ανησυχίες σε ολόκληρο τον πλανήτη για ένα σχετικά απλό λόγο. Τα γεγονότα στην περιοχή αυτή επηρεάζουν την παραγωγή και διάθεση του πετρελαίου στον υπόλοιπο κόσμο. Η ανατροπή Μουμπάρακ και η αβεβαιότητα που εξακολουθεί να επικρατεί στην Αίγυπτο δεν είχε τόσο μεγάλη επίδραση στις διεθνείς αγορές, λόγω του ότι η μεγάλη αυτή Αραβική χώρα δεν είναι ανάμεσα στους μεγάλους πετρελαιοπαραγωγούς της γής.

Κραυγή ενός 27χρονου που επέστρεψε στη ζωή

Της Μαριλένας Παναγή


Μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, ο Σταύρος, ένας νέος 27 ετών, έμοιαζε με ένα άψυχο σώμα τοποθετημένο σε ένα κρεβάτι.

Ακίνητος, άκαμπτος και ανέκφραστος, δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον του. Μισάνοιγε κάποτε το ένα του μάτι ή κουνούσε στιγμιαία το ένα του χέρι, αλλά οι γιατροί υποστήριζαν ότι επρόκειτο για σπαστικές κινήσεις. Για την ακρίβεια, οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν από τον Δεκαπενταύγουστο του 2007, όταν....

Οι υποτίθεται ξυλοκόποι του βορά, οι "βάρβαροι" Ισλανδοί ορίστε τι έκαναν για παραπλήσια κατάσταση της οικονομίας τους


Οι Ισλανδοί δεν αρκέστηκαν στα δάκρυα και την οργή. Απαίτησαν


και πήραν απαντήσεις. Για το τι έφταιξε, ποιοι ευθύνονται και τι

πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβεί παρόμοια κρίση.

Θράκη - Ξάνθη: Διαφήμιση της Forthnet στα τούρκικα!!!


Φαίνεται πως τελικά μετά τη Vodafone, κάποιος άλλος το έχει πάρει απόφαση να "ξυθεί στην γκλίτσα του τσομπάνη"... Δεν εξηγείται διαφορετικά...


Μετά την τελευταία πρόκληση με την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης, από τη Vodafone η οποία κινείται στο γνωστό κλίμα του φιλο-νεο-οθωμανισμού για να προκαλέσει με την διαφημιστική της καμπάνια μέσα στην Θράκη, και άλλη εταιρεία μπαίνει στον κόσμο των εθνικών προκλήσεων... Ποιά; H Forthnet!!

Συγκλονιστικό! S’immoler par le feu... l'Euro prend feu ! Δείτε το βίντεο.

Je m'appelle Hélène...Je suis grecque... la Grèce... quelle étrange tendresse ? Ma ville natale ne s'écrit plus en lettres capitales ATHÈNES mère, marraine ! J'ai décidé sous l'œil de cette caméra De mettre fin à mes jours De m'arroser d'essence et de m'immoler par le feu Parce que je n'ai pas envie de te céder Pour une poignée d'euros

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ . . .Διαβαστε το κειμενο....

ΤHE PHILHELLENES OF CENTRAL EUROPE




ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ είσθε εκπρόσωποι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ και όχι ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.



Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγος κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου, της «Lebensraum». Kαι oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση», την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Ο φασισμός της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας συναγωνίζεται και εμπνέεται από τον Φασισμό της «περιούσιας φυλής»

Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ


Κέντρο '' ΤΖΑΚΙ '' ( Σ.Σ. Θήβας )


Μέ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε καί φέτος η Χοροεσπερίδα τού Συνδέσμου Αποστράτων καί Εφέδρων Αξιωματικών τής Θήβας .

Επιστροφή στο "σπίτι" για το αἰέν ἀριστεύειν



Όπως μπορείτε πλέον να διαπιστώσετε η ροή των αναρτήσεων στο αἰέν ἀριστεύειν έχει επανέλθει. Ήδη, όπως είχα αναφέρει εξ αρχής, όλες οι αναρτήσεις και τα κείμενα που μας έστειλαν οι φίλοι bloggers και οι συνεργάτες μας έχουν μεταφερθεί στο παρόν ιστολόγιο.

Μικροπροβλήματα απο την χιονόπτωση στην Ευρυτανία


Με τα γνωστά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο Εθνικό αλλά και στο επαρχιακό δίκτυο υποδέχτηκε η Ευρυτανία την εξόρμηση του χιονιά για άλλη μια φορά. Εξαιτίας των χιονοπτώσεων σε κάποιες περιοχές έχει διακοπεί η κυκλοφορία, υπήρξαν μικρής κλίμακας κατολισθήσεις,ενώ σε κάποιες άλλες περιοχές είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

4η Συνάντηση 1ης Σπίθας Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού


Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 7.30 μμ θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη κατά σειρά συνάντηση της 1ης Σπίθας Αγ.Παρασκευής-Παπάγου- Χολαργού στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν Π Φανερωμένης Χολαργού στον περίβολο της εκκλησίας.




Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να μιλήσουν ο συγγραφέας και εκδότης Γιώργος Καραμπελιάς, μέλος της προσωρινής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών και ο συγγραφέας μουσικολόγος Παναγιώτης Κουνάδης, μέλος της τετραμελούς κεντρικής οργανωτικής επιτροπής.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο