Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνη​ση με την Ελλάδα παρούσα

Σήμερα σε ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας διαβάζουμε ότι ο Χάρης Παμπούκης στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και νυν υπουργός Επικρατείας, δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Ελλάδα πρέπει να λάβει θέση σε μια Παγκόσμια διακυβέρνηση.


Ανέφερε επ’ ακριβώς:“ Το Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου, το οποίο άλλωστε γίνεται σε μία συμβολική ημερομηνία, εορτή απελευθέρωσης, αναμένεται να απελευθερώσει τις νέες δυνάμεις της Ευρώπης απέναντι στις αγορές και να περάσουμε από την οικονομική παγκοσμιοποίηση στην πολιτική ενοποίηση. Απαιτείται να οικοδομηθεί μία παγκόσμια νέου τύπου διακυβέρνηση και η Ελλάδα θα πρέπει να είναι παρούσα σε αυτό το νέο κόσμο”. (ολόκληρο το ρεπορτάζ)

Μισό εκατομμύριο κόσμος βγήκε στους δρόμους του Λονδίνου - Διαδηλωτές έσπασαν πολυκαταστήματα






- 'Ηταν κατά τους διοργανωτές η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών

- Εσπασαν βιτρίνες τραπεζών πολυκαταστημάτων και πολυεθνικών






ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ FIMOTRO...


OI ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!



Δεν ζητάνε πολλά. Μερικά... εκατομμυριάκια ευρώ. Όλοι μαζί. Ο διευθυντής ειδήσεων Παναγιωτόπουλος (δική του ιδέα ήταν), Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας και Καψής έστειλαν αγωγή στο Fimotro και σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο (θα τη δημοσιεύσουμε ολόκληρη τη Δευτέρα), ο οποίος κατά την γνώμη τους βρίσκεται πίσω από το... blog μας! Τι μας καταμαρτυρούν; Ότι δημοσιεύσαμε ηλεκτρονική ψηφοφορία (εδώ) με ερώτηση "ποιο από τα παρακάτω δημοσιογραφικά πρόσωπα γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση;"! Δεν αντέχουν στην κριτική. Θα την συνηθίσουν όμως σιγά-σιγά. Παρά τους εκφοβισμούς τους...


Fimotro

"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.

Ο λόγος που υπάρχουμε σε αυτή την ζωή.

Μέσα σε αυτό το χάος που ζούμε σήμερα οι περισσότεροι από εμάς χάνουμε την ουσία των πραγμάτων. Γιατί ήρθαμε σε αυτή την ζωή; Πώς πρέπει να ζήσουμε και τι πρέπει να περιμένουμε; Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες οι οποίες στην πραγματικότητα είναι ανούσιες και δίχως κανένα όφελος.


Η οικονομική κρίση έκανε και μερικά καλά. Κατάφερε έστω και με το ζόρι να κάνει αρκετούς ανθρώπους να δουν τα πράγματα διαφορετικά.

Μερικά από τα σημαντικότερα μνημεία του κόσμου χάνουν για λίγο τη λάμψη τους! H Ώρα της Γης

Με αφορμή την Ώρα της Γης που ολόκληρος ο πλανήτης θα γιορτάσει για τρίτη φορά φέτος σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα το Σάββατο, 26 Μαρτίου στις 20:30, βρήκαμε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες με μνημεία και πόλεις σε όλο τον κόσμο πριν και μετά το κλείσιμο του διακόπτη!

 Η Ελλάδα θα πάρει μέρος για τρίτη συνεχή χρονιά στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή,

Γιούχα… εκ βαθέων

Του Θανάση Νικολαΐδη




(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

ΤΟΥΣ θέλαμε σεμνούς και δεν είναι. Μας ήθελαν ψηφοφόρους και είμαστε. Για να καταντήσει η πολιτική επάγγελμα και οι πολιτικοί επαγγελματίες στυγνοί και συμφεροντολόγοι. Με προνόμια πρωτάκουστα που τα διευρύνουν σιωπηρά και ύπουλα. Έχουν μαχαίρι και πεπόνι-δεν έχουν μάτια για να δουν τα αγριεμένα μάτια του λαού. Επιμένουν στο πόστο τους χωρίς ούτε ένας τους να παραιτείται από ντροπή, νομοθετούν για τους άλλους και...

μας παροτρύνουν να δώσουμε αγώνα, για να βγούμε απ’ το τέλμα.

Δημόσιος υπάλληλος ακόμη η Γιάννα με 55.000 ευρώ μισθό!

Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον δίνει σε... φιλανθρωπίες




Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου. Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου διορίστηκε από τον Θόδωρο Πάγκαλο πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998, λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά και άλλα δικαιώματα που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.

Σε συναγερμό η Ιταλία – Κατά κύματα οι λαθρομετανάστες

Το λιμενικό της Ιταλίας τέθηκε σε κατάσταση "ύψιστου συναγερμού" καθώς πλεούμενα με μετανάστες από τη βόρεια Αφρική φθάνουν στις ιταλικές ακτές, με 13.500 να έχουν αφιχθεί μόνο στη νήσο Λαμπεντούζα τις τελευταίες 20 ημέρες.




Αναρτήθηκε από totefteri

Σεβαστείτε, επιτέλους, τη δημοκρατία!

Του Σταύρου Χριστακόπουλου




Όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να δεσμεύσει την Ελλάδα με τον δανεισμό της τρόικας, ακολούθησε – και συνεχίζει να ακολουθεί – μια τακτική με πολύσοβαρά προβλήματα δημοκρατικής τάξης, νομιμότητας και συνταγματικότητας: ακόμη δεν έχει φέρει στη Βουλή προς κύρωση τις δανειακές συμβάσεις με το ΔΝΤ και τα κράτη της Ευρωζώνης. Μάλιστα, σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος, θα έπρεπε οι εν λόγω συμβάσεις να κυρωθούν με τα τρία πέμπτα του όλου αριθμού των βουλευτών.

Αγανακτισμένοι Έλληνες επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς - λαθρομετανάστες στο Σύνταγμα

Ένταση στο Σύνταγμα λίγο πριν ξεκινήσει η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Ομάδα αγανακτισμένων Ελλήνων, που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, φώναζαν συνθήματα και μόλις εμφανίσθηκε μια ομάδα μεταναστών που πουλούσε ελληνικές σημαίες, άρχισαν να τους κυνηγούν με ξύλα και καδρόνια! Από την ΕΛ.ΑΣ. δεν έγιναν προσαγωγές, ούτε συλλήψεις.


ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Καρπενησίου: Ο Πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό δίκτυο Euromontana

Το Euromontana αποτελεί ένα Ευρωπαϊκό δίκτυο το οποίο προωθεί τη συνεργασία και την ανάπτυξη των ορεινών περιοχών. Μέλη του είναι φορείς περιφερειακής ανάπτυξης, τοπικές αρχές, γεωργικοί οργανισμοί, περιβαλλοντικοί φορείς, οργανισμοί δασοκομίας και ερευνητικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται σε ορεινές περιοχές σε όλη την Ευρώπη.


Στόχος του είναι η προώθηση της ζωής στο βουνό, η βιώσιμη ανάπτυξη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής στις ορεινές περιοχές.

Το Euromontana διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών μεταξύ των ορεινών περιοχών της Ευρώπης, μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων και μεγάλων συνεδρίων. Παράλληλα, τα μέλη του έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε μελέτες και ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία συντονίζει το Δίκτυο, ενώ τους παρέχεται και η δυνατότητα συνεργασίας με Ευρωπαϊκά ιδρύματα.

Θησαύριζαν νοθεύοντας τα καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων!

Πόσα αεροπλάνα έπεσαν λόγω φθοράς από τα ακατάλληλα καύσιμα;




Πόσοι κινητήρες αρμάτων μάχης και περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. καταστράφηκαν για να κερδίσουν κάποιοι;



Πόσες ζωές χάθηκαν στο όνομα του κέρδους κάποιων αλητών;

Κ ΧΟΛΕΒΑ Ελληνορθόδοξη Παιδεία και Ιστορία Απάντηση στους Αμφισβητίες



Το κρυφό σχολειό δεν είναι μύθος αλλά πραγματικότητα



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821 θα συνοδευθεί από τη μονότονη προσπάθεια κάποιων « προοδευτικών» να ξαναγράψουν την Ιστορία

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο πιο επικίνδυνος κρατούμενος.

Γεννημένος το 1952 ο σημερινός πιο επικίνδυνος κρατούμενος αλλά και ο πιο βίαιος σύμφωνα με την αγγλική δικαιοσύνη ο Charles Bronson εκτίει ισόβια στην φυλακή υψίστης ασφαλείας HM Prison Wakefield.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΗΒΑ !!!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα παρουσία σύσσωμης τής Δημοτικής Αρχής τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων επικεφαλής τής οποίας ήταν ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου καί οί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης καί Γιάννης Παπαδημητρίου , τών Βουλευτών Βοιωτίας κ.κ. Αριας Αγάτσα , Βασιλικής Τσόνογλου , Μιχάλη Γιαννάκη εκπροσώπων τής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος καί άλλων φορέων , πραγματοποιήθηκαν και στην πόλη της Θήβας οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Δεν είναι ικανοί ούτε περίπτερο στο Σύνταγμα να κουμαντάρουν…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ


Ηρθαν στην εξουσία εντελώς απροετοίμαστοι. Κανένα πρόγραμμα, κανένα σχέδιο, καμμία προεργασία, έστω και για τα στοιχειώδη. Κι έτσι, στην ανάπτυξη μηδέν. Στη βελτίωση των δημοσίων υπηρεσιών, μηδέν. Στην αντιμετώπιση προβλημάτων που χρονίζουν, μηδέν…



Απόδειξη, η κατάσταση στα φορολογικά: «Πρωτόγονος ο φορολογικός μηχανισμός», είπε ο κ. Ράπανος, πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Και τα στοιχεία τον επιβεβαιώνουν: απόκλιση 860 εκατ. ευρώ στα έσοδα. «Είναι θέμα ανικανότητας», όπως επισήμανε κάπως όψιμα και το «Μέγκα» ***

Tο αγιασμένο 1821 και οι πλαστογράφοι της Ελληνικής Ιστορίας


Έρχεται ένταση στο Αιγαίο

Του Μενέλαου Τασιόπουλου




Όταν όλες οι αρμάδες του κόσμου είναι μαζεμένες στη Μεσόγειο, πλην της Ρωσικής, με στραμμένη την προσοχή στη Λιβύη, είναι μια κατάλληλη στιγμή η Τουρκία να επιδιώξει να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο Αιγαίο. Το κρίσιμο σημείο είναι έξω από το Καστελόριζο στο σημείο που ενώνονται η νόμιμη Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδος με την Κυπριακή άρα και με την Ισραηλινή , αλλά και η επιδιωκόμενη , εκτός Διεθνούς Δικαίου, Τουρκική με την Αιγυπτιακή.

Ξεπουλήθηκε η «Αγία Γη» στους Εβραίους!

Του Κώστα Χαρδαβέλλα.


Το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στις 10 Μαρτίου μίσθωσε για τα επόμενα 140 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης (δηλαδή ουσιαστικά πούλησε) μεγάλες εκτάσεις των Ιεροσολύμων σε ομάδα Εβραίων επενδυτών. Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει την οικογένεια Μπεν – Νταβίντ μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στα Ιεροσόλυμα που έχουν τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην εταιρεία Εξερεύνησης Πετρελαίου Γκινότ Ολάμ.

Χρόνια Πολλά Έλληνες το κεφάλι πάντα ψηλά


Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες του κόσμου. Ήμερα μνήμης και εορτής η σημερινή μέσα με μαύρες εποχές. Εποχές που αυτά που κέρδισαν οι πρόγονοί μας τότε με αγώνες και αίμα, ελευθερία και ανεξαρτησία, σήμερα να τα διαπραγματευόμαστε στον βωμό χρεών και αδιεξόδων καταστάσεων που δημιούργησαν μικροί, ανίκανοι και επικίνδυνοι πολιτικοί.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Έμαθε μέσω facebook ότι ο σύζυγός της... παντρεύεται !

Ετοίμαζε το δεύτερο γάμο του χωρίς να έχει τελειώσει από τον πρώτο, αλλά το facebook τον «έδωσε» στη γυναίκα του!




Ο 34χρονος Richard Leon Barton Jr. γνώρισε μέσω internet την πρώτη του γυναίκα, Adina Quarto, και παντρεύτηκαν αμέσως, αλλά ανάμεσά τους μπήκε η... φυλάκιση του άντρα για παρανομίες του.

10 Συμπτώματα μόλυνσης από ραδιενέργε​ια (Photos)

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ιαπωνία με την πυρηνική απειλή συνεχίζει να κλιμακώνεται. Επικίνδυνα επίπεδα ραδιενέργειας διαρρέουν από τους κατεστραμμένους από το σεισμό αντιδραστήρες στο Dai-ichi της Φουκουσίμα και υπάρχει φόβος και για άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, με εκείνους που εργάζονται για την αποτροπή πυρηνικών ατυχημάτων και αυτούς που ζουν στις γύρω περιοχές να διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ δρομολόγια 25/3/11

ΘΗΒΑ ΑΘΗΝΑ              
                                       
7.00
9.00
11.00
12.00
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00
18.00
19.15
20.15

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Στις αρχές Φεβρουαρίου 2011, κατά τη διάρκεια των εργασιών στη γραμμή του ΗΣΑΠ στο Θησείο, και στο σημείο που οι γραμμές διασχίζουν την Αρχαία Αγορά παράλληλα στην οδό Αδριανού, απεκαλύφθη περαιτέρω ένα εύρημα υψίστης σημασίας: Ο Βωμός των 12 Θεών. Το μνημείο αρχικά ανασκάφηκε το 1891, και η ανασκαφή συνεχίστηκε το 1934, οπότε και έγινε η ορθή ταύτισή του.



Παρά τις επισημάνσεις των αρχαιολόγων για την ανεκτίμητη αξία του ευρήματος, η διοίκηση του ΗΣΑΠ, με τη σιωπηρή αποδοχή της πολιτείας και των αρμοδίων φορέων, αποφάσισε την εσπευσμένη κατάχωσή του! Τις επόμενες ημέρες με παρέμβαση του ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), οι εργασίες πάγωσαν, δίχως όμως να εξασφαλίζεται η τύχη του Βωμού και των υπόλοιπων αρχαιολογικών ευρημάτων που βρίσκονται στην ίδια γραμμή του ΗΣΑΠ.

Απόψεις: "Άν θέλεις να σε σώσω ... κάτσε πρώτα να σε βομβαρδίσω"!

Γράφει ο Στέλιος Καστραντάς, Αντγος ε.α.


Επειδή οι συνήθως λαλίστατοι σχολιαστές των ΜΜΕ σιωπούν σχετικά με την αναγκαιότητα και σκοπιμότητα της αναληφθείσας επιχείρησης κατά της Λιβύης και του λαού της ,αφού όπως ανακοινώθηκε εκ μέρους των Αμερικανών ,ο Συνταγματάρχης Καντάφι δεν αποτελεί τον στόχο των επιθέσεων ,ας μου επιτραπεί να κάνω μερικά σχόλια προς προβληματισμό.



Και πρώτα απόλα θα ήθελα να ρωτήσω που ήσαν τα τελευταία 40 χρόνια όλοι αυτοί οι κύριοι που σήμερα κόπτονται για τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα του Λιβυκού λαού όταν το καθεστώς Καντάφι καταπατούσε συστηματικά κάθε έννοια ελευθερίας και δημοκρατίας και καταπίεζε με το χειρότερο τρόπο τους Λίβυους;

«Βελγικά F-16A MLU βομβάρδισαν στην Πελοπόννησο αντί για τη Λιβύη» Επιβεβαιώνουν την άσκηση αλλά... ήταν "Εκπαιδευτικές οι βόμβες"!


(Ανανέωση 01.25, 24/03) Eπιβεβαιώνει προσπαθώντας να ... διαψεύσει - κάπως άτσαλα, βέβαια - και μάλιστα αναφέροντας ψευδείς ημερομηνίες και γεγονότα, το κείμενο που εξέδωσε (μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά;) το γραφείο Τύπου του ΓΕΑ στις 00.30 τη νύχτα αναφορικά με το δημοσίευμα του defencenet.gr για την άσκηση βομβαρδισμού των βελγικών αεροσκαφών στο πεδίο βολής Καράβια:




Ας δούμε κατ'αρχήν την υποτιθέμενη "διάψευση":

Χαοτικη οπερα....Γιωργος Τζιουβαρας, ο Μεγιστος!!!

THIVA-NEWS νεο blog στη θηβα!!

Ο "άντρακλας" Κωστόπουλος και το προδοτικό παρακμιακό συνάφι του χλευάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως ομοφυλόφιλο!!!!

Ο "άντρακλας" που ξυλοφορτώνει γυναίκες.... αποκαλεί τον κατακτητή και εκπολιτιστή της Οικουμένης..... ομοφυλόφιλο....




Η λίστα των προδοτών μεγαλώνει..... καθημερινά.

Πλησιάζει ή ώρα που αν προλάβουν θα φύγουν για τις ξένες "πατρίδες" τους όλοι αυτοί

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο Ρέππας στηρίζει Καρχιμάκη για την "περίεργη" πρόσληψή του στο Δημόσιο

Πριν από λίγες ημέρες με κυβερνητική απόφαση έγινε η η μετάταξή του Καρχιμάκη από την «Ολυμπιακή Αεροπορία» σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση στο υπουργείο Υποδομών,


Εγινε προφανώς σάλος και ο Ρέππας βγήκε σήμερα να καλύψει τον Καρχιμάκη

«Ο κ. Καρχιμάκης δεν πληρώνεται από τη θέση στην οποία έχει αποσπασθεί επειδή είναι βουλευτής. Δεν επιβαρύνει το κράτος με μισθό»

Όταν ερωτάται εάν το νόμιμο είναι και ηθικό, με δεδομένο ότι ο κ. Καρχιμάκης είναι Γραμματέας του ΠαΣοΚ, λέει: «Είπαμε να μην έχουν προνόμια, αλλά όχι και να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση».

Απόψεις: Η λαθρομετανάστευση... Το μεγαλύτερο εθνικό, κοινωνικό και οικολογικό πρόβλημα της Ελλάδας. Ζήτημα επιβίωσης του Ελληνισμού.

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού.


Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει άμεση σχέση με την πολιτική που εφάρμοζαν και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της Ελλάδας για μία πολυπολιτισμική και πολυεθνική Ελλάδα, με ρόλο δορυφόρου του Νέο – Οθωμανισμού. Γνωστή είναι η θέση του σημερινού πρωθυπουργού για την παγκόσμια διακυβέρνηση και την πολιτική τουρκοποίησης της.



Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η πολιτική του παρασιτικού ελληνικού κεφαλαίου, του οποίου οι κύριοι εκφραστές είναι το ΠΑΣΟΚ κατά κύριο λόγο και η Νέα Δημοκρατία κατά δεύτερο. Πρέπει να γίνει συνείδηση ότι η όποια υπαρκτή ή μη υπαρκτή λαθρομεταναστευτική πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας υπηρετεί τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.

Φοβούνται οι πολιτικοί μην τους κράξουν κατά την διάρκεια της παρέλασης την 25η Μαρτίου.Όλα τα video κατά των πολιτικών συγκεντρωμένα

Η οργή του κόσμου έχει ανέβει κατακόρυφα και πλέον οι άνθρωποι όταν δουν κάποιον πολιτικό αντιδρούν από ένστικτο. Είναι αλήθεια πως οι πολιτικοί φοβούνται να κυκλοφορήσουν έξω μήπως και κάποιος πολίτης τους επιτεθεί φραστικά ή ακόμα και να χειροδικήσει. Έτσι αποφάσισαν να καλέσουν ακόμα και τους αστυνομικούς που ήταν σε άδεια για να τους προφυλάξουν από την οργή του λαού ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25η Μαρτίου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όσα video μπορέσαμε να βρούμε από το youtube για το κράξιμο που έχουν φάει οι πολιτικοί τις τελευταίες ημέρες.

Βίντεο με αποκάλυψη κορυφαίου απόστρατου στρατηγού των ΗΠΑ: «Θα καταλάβουμε 7 χώρες μέχρι το 2012»




Αποκαλυπτικό βίντεο (για το οποίο τα mainstream κανάλια σιωπούν) από εκπομπή της Amy Goodman στις 2 Μαρτίου, 2007, όπου ο απόστρατος Στρατηγός (με τέσσερα αστέρια) του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωστός και από τον πόλεμο στο Κόσσοβο, αλλά και τους βομβαρδισμούς στη Σερβία το 1999, επί Κλίντον, Στρατηγός Wesley Clark, εξηγεί ότι η κυβέρνηση Μπους σχεδίαζε να επιτεθεί σε 7 χώρες μέσα σε 5 χρόνια: το Ιράκ, τη Συρία, Λίβανος, τη Λιβύη, τη Σομαλία, το Σουδάν και τελικά το Ιράν (από το 2007 μέχρι το 2012)





Ιτέα: Εντοπίστηκε πλοίο με 2.000.000 λαθραία τσιγάρα!

Πέντε ακόμη άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση εντοπισμού του πλοίου σημαίας Ουκρανίας το οποίο και μετέφερε περισσότερα από 2.000.000 λαθραία τσιγάρα και εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Ιτέας.


Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα της λαθρεμπορίας τσιγάρων, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, ύστερα από αξιοποίηση διαθέσιμων πληροφοριών, από το ...

προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Λιμενικού Σώματο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Λιμενικής Αρχής Αιγίου και του Γραφείου Ασφάλειας Πατρών, δέκα αλλοδαποί, ουκρανικής υπηκοότητας, μέλη πληρώματος του M/V «GENERAL ARSHINTSEV» σημαίας Ουκρανίας.

Η κυβέρνηση των προθύμων πόσο νόμιμη είναι στην "Αυγή της Οδύσσειας";




■Της Κύρας Αδάμ

Είναι η τέταρτη φορά, σε διάστημα 12 χρόνων, που οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές χώρες (υπό τις διαταγές του ΝΑΤΟ ή όχι) επιχειρούν «για ανθρωπιστικούς λόγους» βομβαρδισμό χώρας-μέλους του ΟΗΕ.



Στην περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, η κατάληξη ήταν εισβολή και απόσχιση (Κόσοβο). Στην περίπτωση του Ιράκ, η κατάληξη ήταν εισβολή (δις) και κατοχή. Στο Αφγανιστάν, εισβολή και κατοχή.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Χρόνια πολλά Twitter!

To Twitter γιορτάζει τα 5α του γενέθλια.Πέρασαν μόλις πέντε χρόνια από την ημέρα που το άλλοτε αφεντικό της υπηρεσίας, Jack Dorsey, έστειλε το πρώτο tweet που έλεγε "inviting coworkers" (προσκαλώ συνεργάτες).




Σήμερα στο Twitter στέλνονται περίπου 7.000 μηνύματα το δευτερόλεπτο και περίπου 1 δις την εβδομάδα, από τους περίπου 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες ενώ πλέον η αξία της υπηρεσίας εκτιμάται στα δέκα δις δολάρια.

THN MΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ

Τήν Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών καί Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών εχει προγραμματίσει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μέ τούς Παλαιμάχους Ποδοσφαιριστές τού Απόλλωνα Ακραιφνίου στό γήπεδο Ακραιφνίου στά πλαίσια τής σύσφιξης τών σχέσεων τών δύο ιστορικών Ομάδων Παλαιμάχων .






Η συμφωνία τέλεσης τού αγώνα πού αναμένεται νά καθιερωθεί κάθε χρόνο αυτή τήν Ιερή Ημέρα επετεύχθη μετά από συνάντηση πού είχαν ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων τών Παλαιμάχων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών κ. Δημήτρης Σοβατζής μέ τόν Πρόεδρο τού Απόλλωνα Ακραιφνίου κ. Μιχάλη Βασιλείου .

22 Ιανουαρίου 1987: Ο πολιτικός και γερουσιαστής Budd Dwyer αυτοκτονεί μπροστά στις κάμερες για λόγους ευθυξίας...

Δείτε την αυτοκτονία του πολιτικού και γερουσιαστή Budd Dwyer μπροστά στις κάμερες για λόγους ευθυξίας.


Και από σχόλιο ενός φίλου:

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.


ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΓΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ..



Δείτε το βίντεο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ. ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...

ΟΧΙ στις συγχωνεύσεις/καταργήσεις σχολείων των Αγράφων

Κίνηση Πολιτών Πρασιάς Ευρυτανίας


Με οργή και αγανάκτηση διαβάσαμε τη σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας περί συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την οποία καταργούνται/συγχωνεύονται τρία δημοτικά σχολεία(Ν.Αργυρίου-Κέδρων-Τοπολιανα) στον Δήμο Αγράφων Ευρυτανίας.

Έτσι απλά εν μία νυκτί τρία σχολεία διαγράφησαν από τον εκπαιδευτικό χάρτη των ορεινών Αγράφων αφήνοντας άναυδους την τοπική κοινωνία,μαθητές και δασκάλους.

Όχι στη χρήση του ελληνικού και κυπριακού εδάφους για την επικείμενη στρατιωτική επιχείρηση κατά της Λιβύης

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Δρούτσα ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να συμβάλει στην «αποκατάσταση της διεθνούς νομιμότητας» στη Λιβύη, επιβεβαιώνει ότι αυτή η κυβέρνηση είναι έτοιμη να θυσιάσει τα πιο ζωτικά συμφέροντα του ελληνικού λαού και να διακινδυνεύσει την ασφάλεια της χώρας, στο βωμό των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.

Η ΕΡΤ ετοιμάζει πανάκριβη φιέστα στις Βρυξέλλες την 25η Μαρτίου

Και ενώ το μαχαίρι των περικοπών έχει πέσει σε όλους μας και η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο,, η ΕΡΤ ετοιμάζεται για επικοινωνιακή φιέστα την Παρασκευή στις Βρυξέλλες και ταυτόχρονα να ξοδεύσει πολλές χιλιάδες ευρώ.


Από πληροφορίες που υπάρχουν, η ΕΡΤ ετοιμάζεται να στείλει από την Πέμπτη στις Βρυξέλλες , 22 άτομα (σκηνοθέτες , τεχνικούς, καμεραμαν κ.λ.π.) , να φτιάξει δικό της στούντιο και να πάει εκεί και η Στάη και να βγάλει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από εκεί. Και όλα αυτά υποθέτουμε ότι γίνονται για να στήσουν ένα επικοινωνιακό πανηγύρι για την κυβέρνηση και την απόφαση που θα πάρουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Η ασφάλειά μας στα χέρια μας



Είναι σε όλους γνωστό πως η εγκληματικότητα, τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Καθημερινά δε, αυξάνεται όλο και περισσότερο. Το ερώτημα τίθεται σε όλο και περισσότερους από εμάς: Μπορεί το κράτος να μας προστατεύσει;



Το ερώτημα όμως νομίζουμε, θα έπρεπε να τροποποιηθεί: θέλει και μπορεί η ηγετική ομάδα που σήμερα ασκεί την εξουσία στη χώρα, να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες;

Αμερικανικό πανεπιστήμιο ξεκινά ανασκαφές στη Θήβα το καλοκαίρι του 2011!

Μετά από τη μακροχρόνια καθυστέρηση και κωλυσιεργία των κρατικών αρχών του Υπουργείου Πολιτισμού, ξεκινούν ανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ώστε να αναδειχτούν σπάνιοι και σημαντικής ιστορικής αξίας «θησαυροί». Υποστηρικτής στην προσπάθεια αυτή έγινε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο μετά από απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου προσέφερε δωρεά προς το πανεπιστήμιο Bucknell της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ώστε να χρηματοδοτήσει κοινή ελληνοαμερικανική αρχαιολογική έρευνα και ανασκαφή στον λόφο του Ισμηνίου της Θήβας.

Το πληκτρολόγιο του facebook

Το facebook έχει πάνω από 600 εκατομμύρια μέλη και το γεγονός αυτό επιτρέπει σε «τρίτους» να κάνουν έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις, βασιζόμενοι σε αυτή την απήχηση, έχοντας ένα σχεδόν σίγουρο «market group» και επομένως μια σχεδόν σίγουρη επιχειρηματική επιτυχία.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Της αδειοδότησης το κάγκελο....


Εγκαταστάσεις απο 18 ανεμογεννήτριες στη περιοχή του Φουρνά

Όλο και περισσότερες αδειοδοτήσεις ΑΠΕ στη Ευρυτανία δώθηκαν και δίδονται απο την ΡΑΕ .


Η μία άδεια χορηγείται για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργεια από αιολικό σταθμό, εγκατεστημένης ισχύος 21MW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 21MW, αποτελούμενος από 7 ανεμογεννήτριες ισχύος

3MW έκαστη και με διάμετρο ρότορα 90 μέτρα. Ο σταθμός θα εγκατασταθεί στη θέση «Γάβραινα» του Δήμου Καρπενησίου (πρώην Δήμος Φουρνα) του Νομού Ευρυτανίας.

Ο πόλεμος μέσα στον πόλεμο: Το πρώτο θύμα είναι η αλήθεια!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Το «πρωτόκολλο» ακολουθείται πιστά και σ’ αυτόν τον πόλεμο. Ένα ιδιότυπο πρωτόκολλο που θέλει τις επιχειρήσεις προπαγάνδας να ξεκινούν σχεδόν ταυτόχρονα με την στρατιωτική δράση. Ο πόλεμος διεξάγεται πάντα σε δύο μέτωπα – σ’ αυτό των στρατιωτικών επιχειρήσεων και σ’ αυτό της προπαγάνδας. Και αυτό ισχύει τόσο στους δίκαιους, όσο και στους άδικους πολέμους.






Ήδη από τις πρώτες ώρες της επίθεσης των συμμαχικών δυνάμεων κατά του καθεστώτος Καντάφι στη Λιβύη, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, άρχισαν οι ανακοινώσεις και οι διαψεύσεις περί κατάρριψης αεροπλάνων.





Είναι κανόνας που ισχύει από καταβολής κόσμου και πολεμικών αναμετρήσεων. Τα επιτελεία των αντιμαχομένων πλευρών προετοιμάζουν και εκτελούν την επικοινωνιακή τους στρατηγική το ίδιο προσεκτικά όσο και τις επιχειρήσεις στα πεδία των μαχών.

Απόψεις: Έλληνα σήμερα δεν είσαι ήρωας... αλλά τσιράκι του νέου ράιχ!

Χορηγήστε τους με την ελευθερία σας!


Χορηγήστε τους με τους μισθούς σας !

Χορηγήστε τους για να σώσουν τις τράπεζες τους !

Χορηγήστε τους για να πουλήσουν την πατρίδα σας!



Χορηγήστε τους για να βομβαρδίσουν αθώους!

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΜΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Δομή, έννοιες και Όροι.


[Ιωάννης Θ. Μάζης, Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας-Γεωπολιτικής , Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών], [31-10-2007]




Α. Ο Τίτλος του θέματος και η ερμηνεία του.


Ο τίτλος ενός θέματος μιας μελέτης γεωπολιτικής αναλύσεως (πρέπει να) ορίζει τα δεδομένα και τα ζητούμενα του προβλήματός μας. Δηλαδή ορίζει:

1) Τα όρια του Γεωγραφικού Συμπλόκου το οποίο και αποτελεί το γεωγραφικό πεδίο που αφορά την ανάλυσή μας.

2) Τον προς μελέτη χώρο (εσωτερικό ή εξωτερικό) του Συμπλόκου ο οποίος μας ενδιαφέρει ως πεδίο κατανομής ή ανακατανομής ισχύος λόγω της δράσεως ενός συγκεκριμένου γεωπολιτικού παράγοντος.

Τα επεισόδια στη Σύρο. Δείτε το βίντεο

Επεισόδια πριν από λίγο στη Σύρο.Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να πλησιάσουν στο χώρο που θα μιλούσε ο Πρωθυπουργός και εμποδίστηκαν με δακρυγόνα από τα ΜΑΤ. Η πλατεία Μιαούλη εχεί γίνει αποπνικτική από τα χημικά και όλα τα μαγαζιά του κέντρου είναι κλειστά. Τραυματίστηκε ένα Αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο


Δείτε το βίντεο






Απόψεις: "Απάντηση στην πρόσκληση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος"!

Από το THEOGREECE


ΠΡΟΣ


ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

20/3/2011

Κατ αρχάς πριν αναλύσω τους λόγους του παρόντος email , θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου διότι , απ ότι έχω ακούσει , συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων οι οποίοι έχοντας δώσει δείγματα μέσω του διαδικτύου ότι θα αυτοκτονούσαν , σήμερα βρίσκονται στην ζωή και αυτό χάριν της δικής σας επέμβασης .

O Καλλικράτη​ς που γκρεμίζει

Την ώρα που υπουργοί και γραμματείς σπεύδουν στο εξωτερικό για να προωθήσουν τον τουρισμό μας, η ίδια η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της κάνει ό, τι περνά από το χέρι της για να χτυπήσει τα θεμέλια και τις υποδομές του.




Στο νησί μου, την Κεφαλονιά, εδώ και περίπου 26 χρόνια λειτουργεί... μια διαδημοτική επιχείρηση που κατάφερε να κατασκευάσει ΧΥΤΑ, που δημιούργησε εργοστάσιο βιολογικής προ- επεξεργασίας απορριμμάτων, που ενεργοποίησε όλα τα προγράμματα ανακύκλωσης και εν τέλει έδωσε όχι μόνο στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού την ικανοποίηση ότι ζουν στο πιο καθαρό νησί της Ελλάδας.

Και ξαφνικά το " ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" δεν υπήρξε ποτέ!

Σίγουρα (!) είναι τελείως συμπτωματικό, αλλά έτσι το αναφέρω σαν παρατήρηση…

Ξαφνικά τα Μέσα Μαζικής Διαστρέβλωσης και Αποβλάκωσης ξέχασαν το Κίνημα “ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”. Ως εκ θαύματος, ενώ οι αναφορές (πάντα μειωτικές) ήταν καθημερινές, οι προκλήσεις και οι δηλώσεις για τζαμπατζήδες συνεχόμενες, όπως και οι προσπάθειες κομματικού καπελώματος, μετά το κάζο της Καθαράς Δευτέρας που αποκλείστηκαν 12.000 οδηγοί στην Μαλακάσα, με τις τεράστιες ευθύνες των εργολάβων που διαχειρίζονται τον αυτοκινητόδρομο, αλλά φυσικά του Υπουργείου και του ίδιου του υπουργού κ. Ρέππα, οι αναφορές έπαψαν σαν να μην υπήρξαν ποτέ! Πώς να τολμήσει κανείς να ξαναπροκαλέσει το κοινό αίσθημα για το Κίνημα κατά των διοδίων, όταν 2

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο