Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ !!!

Μεγαλειώδεις συγκέντρωση αναμένετε αύριο Κυριακή 10.4.2011 ώρα 11.00 στον παλαιό συνοικισμό Θήβας σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, και της κατηγόριες προς την δημοτική αρχή για το γκρέμισμα παραπηγμάτων.


Παρόν θα είναι ο αντιδήμαρχος Θήβας κ. ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ σύλλογοι της περιοχής και αναμένετε πλήθος κόσμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραβρεθούν και το ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ που μέσω της ιστοσελίδας τους κατηγορούν τον δήμο Θήβας.

Η παρουσία μας είναι απαραίτητη πανο από όλα για την πόλη μας.





ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΡΟΣ

**** ΤΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ στηρίζει τήν Δράση τής Δημοτικής Αρχής καί τού Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη σχετικά μέ τό θέμα τής Λαθρομετανάστευσης στόν Προσφυγικό Συνοικισμό καί συμμερίζεται τίς απόψεις τού κ. Νίκου Χατζηδούρου τόν οποίο καί συγχαίρει γιά τήν διαδικτυακή του δράση στήν καθαρή ξάστερη καί αδέσμευτη ενημέρωση !!!

Ανακοινωση Ψωμιαδη για την καταδικη του:"Θελουν να ακυρωσουν τη λαικη ψηφο"

«Καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το κράτος απέναντι στους πολίτες.


Όμως δεν φοβόμαστε...



Χάσαμε μία μάχη, αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους συκοφάντες.



Οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα γι’ αυτό με δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου που προδίκαζαν την έκβαση της δίκης.

Πάει Σύνταγμα το «Δεν Πληρώνω»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του κινήματος «Δεν Πληρώνω» θα πραγματοποιηθεί σήμερα (9/4) στις 13:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.




Τα μέλη του «Δεν πληρώνω» έχουν προγραμματίσει προσυγκεντρώσεις στις 12 σε Προπύλαια, Μοναστηράκι και Ευαγγελισμό καθώς και σε πολλούς σε κεντρικούς σταθμούς.

Όλοι οι πολιτικοί άφησαν το σημάδι τους στην Ελλάδα, ο ΓΑΠ θα αφήσει λεκέ!


Από την ίδρυση της χώρας μας μέχρι και σήμερα έχουν περάσει αμέτρητοι πολιτικοί σε πολλά πόστα. Αμέτρητες και οι πολιτικές αποφάσεις, αποχρώσεις και ιδεολογίες, από τις πιο ήπιες μέχρι τις πιο ακραίες. Όλοι τους κάτι άφησαν πίσω τους. Ακόμη και οι χειρότεροι.
Μέχρι και η χρεοκοπία Τρικούπη, με τα υπέρογκα δάνεια που αυτός λάμβανε, μας άφησε έργα υποδομής που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε.
Μετά την πραξικοπηματική επιβολή του Μνημονίου από την κυβέρνηση Παπανδρέου, την επέλαση των νεοφιλελεύθερων όρνεων που δηλητηρίασαν με τα μέτρα-σοκ το σώμα της Ελλάδας και τώρα περιμένουν αργά και βασανιστικά να εκπνεύσει για να σκυλεύσουν τον νεκρό τί άλλο μπορεί να μείνει; 

Μ.Tρεμόπουλος-Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων!

Απρίλιος 8, 2011. Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ο σκοπιανός δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τον..


Μιχάλη Τρεμόπουλο (σ.σ. ένταξη χωρίς,φυσικά, καμία αλλαγή στη γλώσσα, στην ονομασία της χώρας κλπ)



Σε τεντωμένο σχοινί η κυβέρνηση – Αναμένονται εξελίξεις

Οι έντονες αντιδράσεις μελών της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, που απείλησαν ευθέως με καταψήφιση του νομοσχεδίου, ήταν τέτοια που ανάγκασε τον υπουργό Οικονομικών να αποσύρει το νομοσχέδιο και να παραδέχεται ότι η κατάσταση τον υπερβαίνει, προαναγγέλλοντας ότι θα απευθυνθεί στον πρωθυπουργό.«Πονοκέφαλο» προκαλούν στην κυβέρνηση τα νέα προειδοποιητικά πυρά που έριξαν βουλευτές του κόμματος, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα τυχερά παιχνίδια στον ΚΤΕ Οικονομίας, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ψωμιάδης:Ιδρύω κόμμα εάν με καθαιρέσουν

«Αν αυτό δεν είναι πολιτική δίωξη και προσπάθεια φίμωσής μου τότε τι είναι πολιτική δίωξη;».


Με αυτά τα λόγια αντιδρά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην καταδίκη του, σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Καταγγέλει του αντιπάλους του

αποφεύγοντας να τους κατονομάσει, αλλά προειδοποιεί εκείνους που θα λάβουν την απόφαση να τεθεί σε αργία. «Ας το τολμήσουν… τους προκαλώ», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και απαντά στο ερώτημα σχετικά με τα σχέδια του σε περίπτωση που τεθεί σε αργία:

Πληρωμή των Πολυτεκνικών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ

Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ (πολυτεκνικό επιδόματο, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του Β’ διμήνου 2011 θα καταβληθούν σε 425.544 οικογένειες από Τετάρτη 6 Απριλίου έως και 15 Απριλίου 2011 ως εξής:


Α) Στους επιδοματούχους που απογράφηκαν μέχρι 21 Μαρτίου 2011 και έχουν ανοίξει λογαριασμό σε Τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., το οικογενειακό επίδομα θα καταβληθεί με πίστωση του λογαριασμού τους (νέος τρόπος πληρωμής του ΟΓΑ) στις 6 Απριλίου 2011.

Πουλιέται ο Βασιλιάς;

Ψάξαμε να βρούμε τρόπους για να φύγουμε από την κρίση και το ΔΝΤ!!! Ενας που μας ήρθε στο μυαλό καθώς κάναμε την Κυριακάτικη βόλτα μας στο Πεδίον του Αρεως ήταν να πουλήσουμε το άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου το οποίο δεσπόζει στην είσοδο του πάρκου. Αλλά πουλιέται ο βασιλιάς;




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aπό το Απλήρωτοι εργαζόμενοι.

από EPIRUS- ELLAS

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Για την αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους

Η αναδιάρθρωση του συνολικού ελληνικού χρέους και η άμεση κατάργησή του Μνημονίου, είναι η ενδεδειγμένη και αναγκαστική οδός, υπό τις παρούσες συνθήκες, για την απαλλαγή του ελληνικού λαού, από τον βρόγχο της αδιέξοδης και καταστρεπτικής πολιτικής του Μνημονίου.


Την οποία επέβαλαν ανάλγητα οι ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και δέχθηκε η ελληνική Κυβέρνηση να εφαρμόσει.




Αν είχε χθες δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση.

Τώρα που το μαχαίρι (Μνημόνιο) φτάνει στο κόκαλο (ΔΕΚΟ και εισηγμένες εταιρίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα), αρχίζουν τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ!




Ένταση δημιουργήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια.


ΤΟ "ae tv" ψαχνει τον ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ



Μας έλειψε...ανησυχήσαμε και τον αναζητήσαμε. Ψάξαμε παντού!!! Και καταλήξαμε στη λαϊκή αγορα... Αραγε τον βρήκαμε? Δείτε... Το aplhrotoiergazomenoiTV ξεκινάει δυναμικά με χιούμορ...!!! Ελπίζουμε το πρώτο μας δείγμα να σας άρεσε. Περιμένουμε τα σχόλιά σας...


 από ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Τα φρουτάκια φέρνουν τις εκλογές πολύ κοντά!!

Αναβρασμός επικρατεί στο ΠαΣοΚ. Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι επί ποδός πολέμου και η Κυβέρνηση σε σύγχυση. Από το πρωί είχαν φουντώσει οι φήμες για επείγουσα έκτακτη συνάντηση Παπούλια, Παπανδρέου και το μυαλό όλων πήγε στις εκλογές.Πριν από λίγο η Προεδρία της Δημοκρατίας διέψευσε την πληροφορία .«...... δεν έχουν καμία βάση ‘οι πληροφορίες’ που μεταδόθηκαν για δήθεν τηλεφωνική επικοινωνία και δήθεν πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ.Παπούλια με τον Πρωθυπουργό κ. Γ.Παπανδρέου».


Ομως όπου ακούς διάψευση να είσαι σίγουρος ότι κάτι υπάρχει πίσω της.

Πάντως αυτή την στιγμή οι εκλογές είναι το πιθανότερο σενάριο που υπάρχει....

 από kafeneio

Όταν οι εκλογές οδηγούν σε αδιέξοδο

Δεν υπάρχει αδιέξοδο στη δημοκρατία’, επαναλαμβάνουν συχνά οι πολιτικοί μας. Σκοπός τους, να μας κάνουν να πιστέψουμε πως μπορεί όλα τα προβλήματα, να λυθούν με προσφυγή στις κάλπες.




Ίσως η παραπάνω φράση να είναι αληθινή. Σε μια κοινωνία όπου το πολίτευμα, είναι δημοκρατία, μπορεί και να ισχύει. Αλλά με κάποιες προϋποθέσεις. Ενδεικτικά και μόνο, αναφέρουμε: ο λαός να αποφασίζει άμεσα για τα πιο σημαντικά ζητήματα. Όλοι οι εκπρόσωποι να είναι άμεσα ανακλητοί. Να υπάρχουν συνέπειες για οποιονδήποτε, που με μια του απόφαση, προξένησε ζημιά στο κοινωνικό σύνολο. Όλοι να έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέτοχοι εκπαίδευσης που να αναπτύσσει στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Να μην υπάρχουν μεγάλες οικονομικές διαφορές και όλοι να έχουν ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΠ: Ή εκλογές ή παραιτούμαι. Δεν αντέχω άλλο!

Ήδη τα δείγματα από την σημερινή συνεδρίαση γίνονται πλέον γεγονότα αφού ο “τσάρος” της οικονομίας, συγκλονισμένος τόσο από την απόρριψη όσο και από την συμπεριφορά των συναδέλφων του κατάλαβε ότι πλέον αποτελεί κόκκινο πανί. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές μας (και ασφαλέστατες) πληροφορίες, εξέφρασε την απογοήτευση του στον πρωθυπουργό λέγοντας του χαρακτηριστικά: Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να περάσω τίποτα. Ή θα κάνεις εκλογές ή βρες αντικαταστάτη!




"ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ... ΟΧΙ!!!"

Γνωστό πρατήριο υγρών καυσίμων του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" υπό την διαχείριση γνωστής εταιρίας ναυτιλιακής μεταφορικής εμπορικής επε, έχει απολύσει από τις 31 Μαρτίου 3 υπαλλήλους. Μέχρι αυτή τη στιγμή οι υπάλληλοι παρακαλάνε να πάρουν τα λεφτά που η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να τους καταβάλλει. Τα τηλέφωνα των υπευθύνων παραμένουν νεκρά, λειτούργησαν όμως ως εκ θαύματος όταν οι εργαζόμενοι απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου και η απάντηση που πήραν ήταν ότι θα πληρωθούν μέχρι σήμερα το απόγευμα!!!

H πανίσχυρη Λέσχη «Μπίλντερμπεργκ» προωθεί ένα νεαρό 31 ετών οικονομολόγο και νομικό σύμβουλο του ΔΝΤ ως τον επόμενο πρόεδρο τον ΗΠΑ και πλανητάρχη στην μελλοντική Παγκόσμια Κυβέρνηση!

H πανίσχυρη Λέσχη «Μπίλντερμπεργκ» προωθεί ένα νεαρό 31 ετών οικονομολόγο και νομικό σύμβουλο του ΔΝΤ ως τον επόμενο πρόεδρο τον ΗΠΑ και πλανητάρχη στην μελλοντική Παγκόσμια Κυβέρνηση! Σύμφωνα με σχετικά καλυμμένο δημοσίευμα ξένης εφημερίδας ο νεαρός αυτός ο οποίος προωθείται από όλους τους ισχυρούς της Γης («Μπίλντερμπεργκ», «Ιλλουμινάτι») είναι Εβραϊκής καταγωγής και ονομάζεται, τι άλλο; David!


Η εφημερίδα αναφέρει ότι στην πρόσφατη κρυφή και μυστική συνεδρίαση της Λέσχης (όπως είναι οι περισσότερες συνεδριάσεις) οι ισχυροί του κόσμου που παραβρέθηκαν ομόφωνα εξέφρασαν τη στήριξή τους στον David, «στο νέο χαρισματικό και πολύ γοητευτικό» μελλοντικό αρχηγό της Παγκόσμιας Κατάστασης.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ "ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ"




Ηλίας Ηλιόπουλος


Ιστορικός – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μονάχου





Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ναυτική Επιθεώρηση,


τ.564, σελ. 217, Έκδοση Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού / ΓΕΝ,


Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος 2008.

ΦΩΤΟ: http://www.melisaki.tumblr.com/



Για την συμμαχική απόβαση στην Νορμανδία –την μεγαλύτερη αποβατική και αεραποβατική επιχείρηση της παγκοσμίου ιστορίας – έχουν γραφεί πολλά και σημαντικά. Ελάχιστη προσοχή, ωστόσο, έχει δοθεί στο ρόλο που διεδραμάτισε το Γερμανικό Πολεμικό Ναυτικό κατά την υπεράσπιση του περίφημου «Τείχους του Ατλαντικού».

Οχι βουλευτών του ΠαΣοΚ στον νόμο για τα τυχερά παιχνίδια

Ενταση και κατηγορηματική άρνηση πριν από λίγο του συνόλου των βουλευτών του Πασοκ στο νομοσχέδιο που παρουσίασε ο Παπακωνσταντίνου στο ΚΤΕ Οικονομίας για τα τυχερά παιχνίδια.






Βάσω Παπανδρέου: «Δεν το ψηφίζω. Είμαι στυγνό εισπρακτικό μέτρο , Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».

Γιάννης Αμοιρίδης : «Δεν είναι ηθικό»

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ 2010-11 Ο '' ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ '' !!!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011


Γήπεδο : Aγίου Σπυρίδωνα Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Τελικός


Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παίδων Ε.Π.Σ.Β. 2010-11






ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ - ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

1 - 1 ( 5 - 4 στά πέναλντυ )

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Μίκης Θεοδωράκης και η Σπίθα των Ελλήνων! Είναι η σειρά μας να επιλέξουμε…


Σήμερα το πρωί, και οφείλω να ομολογήσω κατά λάθος, παρακολούθησα την συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή  « Καλημέρα Ελλάδα» ….Είχα ακούσει για την «Σπίθα των Πολιτών» και έτσι παρακολούθησα όλη αυτή την  – ομολογουμένως δίκαια έκρηξη – παρά συνέντευξη.
Για να είμαι ειλικρινής ενώ ποτέ δεν συμπάθησα το μουσικό παρελθόν του Μίκη Θεοδωράκη πάντα έτρεφα έναν ανεξήγητο θαυμασμό για αυτόν τον άνθρωπο …….
Σήμερα το πρωί  όταν τον άκουσα να λέει « Στις 28 Οκτωβρίου 1940 ξεκίνησε ο πόλεμος και στις 5 Νοεμβρίου ήμουν στο μέτωπο και πολεμούσα …….και από  τότε πολεμάω συνέχεια …….και στην χούντα τα ίδια ……και τώρα στο τέλος αυτό αξίζω? Να βλέπω την πατρίδα μου να καταστρέφετε και να την βρίζουν οι Ευρωπαίοι? Για αυτό πολέμησε η γενιά μου?  Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί , δεξιοί …κεντρώοι …μόνο Έλληνες πατριώτες!!».….. συγκλονίστηκα..… και αμέσως θυμήθηκα κάποια πραγματικά γεγονότα που αξίζουν να συνδυαστούν με αυτά που είπε στην συνέντευξη του…

Ποινές έξι μηνών με αναστολή σε μοναχούς της Ι.Μ.Εσφιγμένου

Η Ι.Μ.Εσφιγμένου στο Αγιο Όρος



Θεσσαλονίκη


Δεκατρείς μοναχοί της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή ο καθένας, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της διατάραξης οικιακής ειρήνης.



Πρόκειται για ζηλωτές μοναχούς σε βάρος των οποίων τα μέλη της νέας αδελφότητας της Ιεράς Μονής κατέθεσαν μήνυση για παράνομη είσοδο και παραμονή στις εγκαταστάσεις της Μονής.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 2Ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ O Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαίδας διοργανώνει στον χώρο της Μικρασιατικής Στέγης, Γράμμου 36, το 2ο Συμπόσιο με θέμα "Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ" το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου 2011 ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Γαλανού Χαρά Λυγερός Νικόλαος Μαλκίδης Θεοφάνης Μπουμπουγιατζή Ευαγγελία Παυλίδης Αντώνης Σαρρής Νικόλαος Τσακόγλου Βασιλική Τσίρκας Ευάγγελος Φωτιάδης Κων/νος Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ως εξής: 1η Ημέρα Σάββατο 9 Απριλίου 2011 17:00 Προσέλευση, διαπίστευση συνέδρων, παραλαβή φακέλων 17:40 Μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Συλλόγου 18:00 Προσφωνήσεις, χαιρετισμοί επισήμων 18:30 Απονομή τιμών στα τιμώμενα πρόσωπα Καψή Ιωάννη Χαραλάμπους Ιωάννη Διαμαντίδη Ιωάννη 18:45 Διάλειμμα 15 λεπτών 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑ Προεδρεύων Στεργιούλης Παναγιώτης Μέλη Τσαρούχης Αναστάσιος, Χατζηστεφάνου Στέλιος 19:00 Εισηγητής Σαρρής Νεοκλής Θέμα: «Η ιστορική συνέχεια της Γενοκτονίας των Χριστιανικών πληθυσμών της καθ` ημάς Ανατολής. Νοηματοδότηση της σημερινής πολιτικής της Τουρκίας» 19:25 Εισηγητής Παυλίδης Αντώνης Θέμα: «Το υπόβαθρο της Γενοκτονίας των Χριστιανικών λαών της Ανατολής

Ο Μίκης Θεοδωράκης στον Γιώργο Παπαδάκη!

Οικονομία και Τιτανικός

Στην Κυβέρνηση ή έχουν μαύρο χιούμορ ή κάτι ξέρουν παραπάνω. Θα μας σερβίρουν λένε τα νέα μέτρα για την Οικονομία στις 15 Απριλίου, 99 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού. Και όπως όλα δείχνουν, του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με το δικό μας ναυάγιο....


από kafeneio

Ο Καποδίστριας Διώκτης των Μασονικών εταιριών.

Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, και την αναλήθεια που γράφουν ότι υπήρξε μασόνος διαβάστε το ακόλουθο αντίγραφο αρχείου:




EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αριθ. 2953

Μυστική Εγκύκλιος

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προς το Πανελλήνιον

Γιάννενα: Ασθενείς του ΙΚΑ... μόνοι ψάχνουν!

Δύο μήνες μετά την εφαρμογή του μέτρου για εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ από συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ γιατρούς, ο τραγέλαφος συνεχίζεται. Οι λίστες με τους γιατρούς παραμένουν χωρίς ανανέωση και οι γιατροί, ανάλογα με την ειδικότητά τους και την… παλαιότητά τους, ακολουθούν διαφορετική τακτική, μπερδεύοντας τους ασθενείς, αλλά και το ΙΚΑ.

Ντροπή! Τι άλλο θα κάνετε για να "χτυπήσετε" τον Χριστιανισμό;

Αντίχριστοι... Τι άλλο θα κάνετε για να χτυπήσετε τον Χριστιανισμό...




Ντροπή!

Να αποσύρετε αμέσως τις εν λόγω κούπες...











Από το "Η Διαδρομή" ενημερωθήκαμε πως η εταιρεία που έβγαλε τις κούπες είναι η Ryan Seacrest.

Boycott!

 EPIRUS- ELLAS

Εξοφλήθηκε το χρέος για τη μεταφορά των μαθητών της Πελοποννήσου

Την επόμενη εβδομάδα η εκταμίευση



Ρυθμίστηκε το πρόβλημα με το χρέος για την μεταφορά των μαθητών στην Πελοπόννησο, καθώς όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, υπογράφηκε χθες η σχετική διαταγή πληρωμής από τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη που αφορά την εξόφληση των οφειλομένων προς τα ΚΤΕΛ για όλο το περσινό σχολικό έτος.


Έφιππη αστυνομία για τους μετανάστες στην Ιταλία

Σε επιδημία εξελίσσονται οι «αποδράσεις» των μεταναστών από τον καταυλισμό της Μαντουρίας στην Πούλια, με την ιταλική κυβέρνηση να αναθέτει την φρούρησή του στην έφιππη αστυνομία και σκηνές παραφροσύνης να εκτυλίσσονται παντού.

Η αποκάλυψη – βόμβα του Βασίλη Χήτου για τους δολοφόνους των παιδιών της ΔΙΑΣ: Στρατός αδίστακτων ουτσεκάδων αλωνίζει στην χώρα

Γράφει ο Βασίλης Χήτος - Με το δάκτυλο στην σκανδάλη είναι οι αστυνομικοί της Αττικής, αφού ξαναχτύπησε σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις η δολοφονική συμμορία των Αλβανών που σκότωσε στου Ρέντη τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το Crimes on air βρέθηκε στα διόδια Αφιδνών εκεί όπου την περασμένη Τρίτη το βράδυ «διμοιρία» δώδεκα κακοποιών εισέβαλε με Καλάσνικοφ, στη μεγαλύτερη μάντρα αυτοκινήτων και άρπαξαν με την βία εφτά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν τον φύλακα και χάθηκαν μέσα στην νύχτα. Το σοβαρό περιστατικό μέχρι τώρα έχει κρατηθεί μυστικό από τις διωκτικές αρχές στην προσπάθειά τους να μπορέσουν να αιφνιδιάσουν όταν καταφέρουν να εντοπίσουν τους δράστες.

Το μνημόνιο του... "κερατά"!

Οι όροι του Δ.Ν.Τ. τρυπάνε κέρατο βοδιού.


1) Πόσοι από μας δεν χρωστάμε τα κέρατα μας στις τράπεζες;

2) Πόσοι από μας δεν πληρώνουμε και ξαναπληρώνουμε ''κερατιάτικα'' σε αυξήσεις, διόδια, φόρους και διαφόρους;

3) Πόσοι από μας δεν παρακολουθούμε το μεσημέρι στην τηλεόραση διαζύγια,ερωτικά τρίγωνα, κέρατα γυαλισμένα και βερνικωμένα; Εξαιρείται η Κερατέα που δεν βλέπει κέρατα βερνικωμένα, ούτε σατινέ, αλλά MAT.



4)Πόσοι από μας δεν νιώσαμε κερατάδες και ζημιωμένοι μετά τις εκλογές;

5)Πόσοι από μας δεν ψηφίσαμε έναν που στην πορεία έγινε λαμόγια του ...

Ουστ, κυβερνήστε! Διαφορετικά, ουστ, ξεκουμπιστείτε!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Μια «πιασιάρικη» έκφραση ανάλογη του περίφημου πλέον «μαζί τα φάγαμε» αναζήτησε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος – παραπονούμενος ότι μόνο έτσι ακούγεται - για να… κλέψει το ενδιαφέρον μας.




Μιλώντας στον Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφερόμενος στα προβλήματα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και στην ανάγκη για συγχωνεύσεις, χρησιμοποίησε τη έκφραση «ουστ, συγχωνευθείτε, γιατί δεν αντέχουμε».



Προφανώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αν ήταν με ένα «ουστ» να λύναμε όλα τα προβλήματά μας, τότε θα ήμασταν η ευτυχέστερη χώρα επί του πλανήτου.

Υπέρ ή κατά της χρεοκοπίας;

Η χώρα είναι ήδη χρεοκοπημένη...
Είστε υπέρ ή κατά της χρεοκοπίας της χώρας;


Ρωτά με απύθμενο θράσος και έκδηλη αφέλεια ο κύριος εκπρόσωπος του πτωχευτικού καθεστώτος που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα. Αυτό θα είναι και το δίλημμα των εκλογών. Η κυβέρνηση, όπως γνωρίζετε, είναι κατά! Το ίδιο και οι πολιτικοί της σύμμαχοι, αν και παρατηρούνται διολισθήσεις επί του ζητήματος τις τελευταίες ημέρες. Υπέρ είναι κάτι ανεύθυνοι αριστεροί, κάτι εθνικιστές που δεν τα κατάφεραν να γίνουν πελάτες κομμάτων και κάτι μυστήριοι που την έχουν δει περίεργα, αναζητώντας δομές αναγέννησης της πολιτικής και της δημοκρατίας! Μεταξύ αυτών των δύο κατηγοριών υπάρχουν και μερικοί, που ενώ ταλαιπωρούν τους αναγνώστες του διαδικτύου με εκατοντάδες προσεγγίσεις περί «της κρίσης και της λύσης», ποτέ δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση στο ερώτημα. Οι τελευταίοι εμφανίζονται προσφάτως από την προπαγάνδα ποικίλων πλευρών ως δόλιοι. Ή πάσχουν από έλλειψη πολιτικής ευθύτητας, ή είναι «επιτήδειοι ουδέτεροι», ή κατεργάρηδες, κατά το καθεστώς. Η περίπτωση να αρνούνται να παίξουν τον ρόλο του μαλάκα δεν εξετάζεται!

Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία

Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία. Δεν είναι κατασκεύασμα των Εβραίων αλλά ούτε κανενός άλλου λαού. Είναι η αληθινή Θρησκεία που αποκαλύπτεται ανεξαιρέτως σε όλους τους λαούς της γής. Το ότι αποκαλύφθηκε πρώτα στους Εβραίους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι εβραιογενής θρησκεία. Άλλωστε λίγες δεκαετίες μετά την Ανάληψη του Χριστού, ο Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων και άρχισε να απομακρύνεται από τα εβραϊκά στεγανά για να απλωθεί σε όλη τη Γή. Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν στον έναν Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για τη Τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του.

Μαχαίρι» στις επιχορηγήσεις του Μουσείου Κορυσχάδων και της Πρόνοιας

Οι φορείς του νομού με τα"άγνωστα" οικονομικά


Ψαλίδι στις επιχορηγήσεις για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων και για το Ιδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Ευρυτανίας επέβαλε το υπουργείο Οικονομικών επειδή δεν απέστειλαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μηνιαίες οικονομικές καταστάσεις.


Σύμφωνα με πρόσφατη υπουργική απόφαση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου όποιοι φορείς δεν συμμορφώνονται θα χάνουν την κρατική επιχορήγηση και στους γενικούς διευθυντές ή προέδρους των οργανισμών θα κόβεται ένα ημερομίσθιο για κάθε μέρα αργοπορίας στην αποστολή των στοιχείων.

Η επιρροή της μασονίας στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.




Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις.

Για τον Παλαιοκώστα έψαχναν...σε Αλβανό έμπορο ναρκωτικών έπεσαν!!

Μεγάλη επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί ,για τα δεδομένα της περιοχής ,η σύλληψη του 29χρονου Αλβανού στο Προυσσό απο άνδρες της Ασφάλειας Καρπενησίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Prasia.com ομάδα αστυνομικών αποτελούμενη απο την ΟΠΚΕ και την Ασφάλεια Καρπενησίου είχαν στήσει "μπλόκο" λίγο έξω απο τον Προυσσό για τον εντοπισμό του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα όπου σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική μπορεί να κινείται στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Το ιστορικό Αίγιο, ανοίγει τον δρόμο της αντίστασης στους νεοταξίτες!

Το ιστορικό Αίγιο, ανοίγει τον δρόμο της αντίστασης στους νεοταξίτες: Δημοψήφισμα, για το αν θα συνεχίσει ή μη ο λαός της Αιγιάλειας, να πληρώνει φόρους και ΔΕΚΟ, στην κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων.




Η ιστορία της αντίστασης του ελληνικού λαού, κατά των κάθε λογής κατοχών, δυναστών και πολιτικών εξαπατήσεων, άρχισε να ξαναγράφεται την Κυριακή 3 Απριλίου, στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου το Αίγιο, στον τόπο που γέννησε τον πρωτεργάτη της επανάστασης του '21, τον Ανδρέα Λόντο.



Σε μια ατμόσφαιρα ήρεμης αποφασιστικότητας, 63 στελέχη και μέλη του Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Αιγίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε κάλεσμα όλου του λαού της Αιγιάλειας σε δημοψήφισμα, με μοναδικό ερώτημα, την συνέχιση ή μη της πληρωμής των λογαριασμών των ΔΕΚΟ και των υποχρεώσεων του, στην εφορία Αιγίου.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Γίνε τηλεστάρ από το PC σου!

Ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθµός, από το σπίτι σας κατευθείαν στο Internet. Τηλεοπτικά σόου σε απευθείας µετάδοση, µε εκατοντάδες ή και χιλιάδες τηλεθεατές. Και όλα αυτά µε ελάχιστο κόστος. Ακούγεται σαν σενάριο επιστηµονικής φαντασίας. Και όµως, χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσµο συµπεριλαµβανοµένης της Ελλάδας ήδη µεταδίδουν σε πραγµατικό χρόνο.

Top 10 των απίστευτων επιδομάτων στο Δημόσιο.

Όλα αληθινά.



Top 10 των απίστευτων επιδομάτων στο Δημόσιο.



Όπως τα πήρα από εδώ (και τα παρουσιάζω με τη δική μου αξιολόγηση). Όλα τα επιδόματα είναι αληθινά.



Θέση 10η: Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ)

THN MΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ

Τήν Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών καί Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών εχει προγραμματίσει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μέ τούς Παλαιμάχους Ποδοσφαιριστές τού Απόλλωνα Ακραιφνίου στό γήπεδο Ακραιφνίου στά πλαίσια τής σύσφιξης τών σχέσεων τών δύο ιστορικών Ομάδων Παλαιμάχων .

Αφυπνισθείτε! ... Συνεχείς βιασμοί Ελληνίδων από λαθρομετανάστες.


 Tα επεισόδια σε Νίκαια και Κορυδαλλό μεταξύ νεαρών Ελλήνων και Πακιστανών λαθρομεταναστών, κλιμακώνονται, με την επίσημη Πολιτεία (όπως ο δήμαρχος Νίκαιας και οι διάφορες επιδοτούμενες ΜΚΟ, αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και την ΕΛΑΣ (ενημερώνουν ότι έχουν ανάλογες διαταγές, «άνωθεν), να τάσσονται εξ αρχής στο πλευρό των αλλοδαπών.




Τι έχει συμβεί;

Ο ομαδικός βιασμός 14χρονης την περασμένη Δευτέρα, από ομάδα οκτώ Πακιστανών και ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου συνοδού της, προκάλεσε τη νεολαία της περιοχής, η οποία αντέδρασε ανδροπρεπώς!

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: "Να επιστρέψετε στα χωριά σας για να έχετε αυτονομία, έρχονται δύσκολα χρόνια"...

Διαβάστε τη συνέντευξη του Γέροντα Νεκτάριου Μουλατσιώτη στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα:


-Από πότε ασχολείσθε π. Νεκτάριε με το θέμα του Αντιχρίστου;

-Με το θέμα του Αντιχρίστου ασχολούμαι από το 1983, τότε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου σε μεγάλη αίθουσα των Αθηνών πραγματοποιήσαμε ομιλία με τον τίτλο «Ο Αντίχριστος έρχεται». Εντελώς παράδοξα η Χάρις του Θεού θέλησε η ομιλία αυτή να κυκλοφορήσει σε χιλιάδες κασσέτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να με καλούν σε όλα τα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού για να επαναλαμβάνω την συγκεκριμένη ομιλία.



Το 1984 εκδόσαμε και σχετικό βιβλίο με τον τίτλο «Πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας», το οποίον κυκλοφόρησε σε 200.000 αντίτυπα. Η Θεία Πρόνοια πιστεύουμε ότι φρόντισε δι᾽ αυτού του τρόπου να ενημερωθεί ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός για τα επερχόμενα δεινά που θα ερχόντουσαν σε λίγα χρόνια. Το 1986 και ως σήμερα συμμετέχουμε δυναμικά μαζί με...

Στρος Καν: Το ΔΝΤ δεν πιέζει την Ελλάδα για αναδιάρθρωση

Δήλωση του Ντομινίκ Στρος Καν για την Ελλάδα και τα σενάρια αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ.




Η ερώτηση ετέθη στον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο με αφορμή την ομιλία που παραχώρησε στο φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο "The George Washington University" το μεσημέρι της Δευτέρας με αντικείμενο την παγκόσμια ανάπτυξη.

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΑΟΖ...

Αγαπητοί μου συνεπιβάτες,


Για να δικαιολογήσω (τα αδικαιολόγητα) επάνω στο ερώτημα γιατί δεν μπορούμε να ανακηρύξουμε ΑΟΖ δεν θα αναφερθώ στις επί σειρά ετών λανθασμένες ενέργειες των πολιτικών μας αφού πλέον η ανοησία που τους διέπει έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελλάδα: «Πολλά σφάλματα γίγνεται δια τας των αρχόντων μαλακίας» (Αινείας ο Τακτικός, Πολιορκητικά, 18,1)

Φυσικά, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχουν διαβάσει Αινεία Τακτικό, ενδεχομένως ουδέποτε να έχουν ακούσει το όνομα αυτό, οπότε θα περιοριστώ στον Θουκυδίδη που τουλάχιστον «τον έχουν ακουστά» και που εκτός από τις Σχολές Πολέμου των ΗΠΑ τον μελετά επίσης και ο αγαπητός μας Αχμέτ Νταβούτογλου. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας χαρακτηρίζεται από το Στρατηγικό Βάθος, σε αντίθεση με τον αντίστοιχο δικό μας ( «Το Στρατηγικό Λάθος»!)

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Δ.Α.Ο.ΘΗΒΑΣ

Τήν Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου καί φέτος στή Θήβα θά διεξαχθεί τόΠασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων υπό τήν Αιγίδα τού Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Θήβας στό Δημοτικό Στάδιο Θήβας .


Φέτος συμμετέχουν 4 ιστορικές Ποδοσφαιρικές Ομάδες Παλαιμάχων συγκεκριμένα τού ΑΟ ΘΗΒΑ , τού ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ , τού ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ , καί τού ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ .

Ο ΓΑΠ έπιασε ΔΗ.ΑΡΙ και περιμένει κι άλλους…


Πολλοί είναι αυτοί που απογοητευμένοι από την πολιτική, οικονομική και κοινωνική διάλυση που διανύουμε, λένε χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν και δεν ιδρώνει το αυτί τους από παράπονα των πολιτών. Αυτό ίσως παλιότερα στην προ Μνημονίου εποχή να ίσχυε. Πλέον η κυβέρνηση έχει στραφεί εναντίον των “ παιδιών” της, εναντίον δημοσίων υπαλλήλων, εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και εναντίον όλων όσων τόσα χρόνια βόλευε για να έχει έναν ισχυρό κομματικό στρατό. Συνεπώς, ο στρατός αυτός παίρνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, επίσημα ή ανεπίσημα θέση μάχης για αντιπαράθεση με την κυβέρνηση που τόσα χρόνια τον εξέτρεφε. Δεν έχει λοιπόν η κυβέρνηση να βασιστεί για μελλοντικές εκλογικές μάχες. Αν προσθέσουμε και την αυξανόμενη οργή του κόσμου, τότε καταλαβαίνει κανείς απόλυτα τον πανικό που φαίνεται να κατατρώει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. “ Δεν μπορούμε να βγούμε έξω στον κόσμο” λένε πολλοί, όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες. Άλλωστε η γιαουρτοφοβία δεν κάνει εξαιρέσεις.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στατιστικά στοιχεία για το internet στην Ελλάδα δημοσιεύει η Google

Ενδιαφέροντα στατιστικά για τη χρήση του διαδικτύου στην Ελλάδα δημοσίευσε η Google Greece, στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποίησε για το Adsense πριν από μερικές μέρες στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία περιλαμβάνουν τα εξής:




Ο αριθμός των κατοίκων της Ελλάδας με πρόσβαση στο διαδίκτυο ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια.Πάνω από 200.000 smartphones πουλήθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2010 – αριθμός που ξεπερνά τον αντίστοιχο των επιτραπέζιων υπολογιστών.30 εκατομμύρια βίντεο προβάλλονται κάθε μήνα μέσω του YouTube.

To δημόσιο πληρώνει τα ιδιωτικά σχολεία των παιδιών των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών

ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ!!


Όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου παίρνουν επίδομα έως 15.000 ευρώ. Έγγραφο ντοκουμέντο αποκαλύπτει το NewsIt για τις ασυλόγιστες σπατάλες.

Εκατομμύρια ευρώ έχει διαθέσει ο κρατικός προϋπολογισμός (δηλαδή η τσέπη των φορολογουμένων) τα τελευταία 16 χρόνια, για να απολαμβάνουν τη φοίτηση στα ακριβότερα αμερικάνικα, βρετανικά και ιταλικά κολέγια, τα παιδιά των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών.

DANCING ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ

Σήμερα κάθησα να δώ χορό. Για φιλαθρωπικούς λόγους λένε οι διοργανωτές.


Ξέρετε η φιλανθρωπία για λόγους αυτοπροβολής φοριέται πολύ στις ανώτερες

κοινωνικές τάξεις της Βαλκανικής χρεωκοπημένης χώρας μας.

Πέτυχα λοιπόν το απίστευτο!

Χόρευε μια παχουλή πρώην παρουσιάστρια που έχει παντρευτεί τον εγγονό

ενός ανθρώπου που στην κατοχή τον είχαν τοποθετήσει οι γερμανοί

Οι γιοι του μαχαραγιά!!! (παραμύθι)

Μια φορά κι ένα καιρό, σε ένα βασίλειο χτισμένο μέσα στο πράσινο, δίπλα σε ένα ποτάμι, ζούσε ένας μαχαραγιάς με τη γυναίκα του, που κυβερνούσε με σύνεση και αγάπη το λαό του. Μα ο καημός του ήταν μεγάλος. Γιατί όση ηρεμία είχε στο βασίλειο του, τόση δεν είχε μέσα στο ίδιο το παλάτι του. Είχε τρεις γιους, πηγή των βασάνων του, και του καημού του.


Οι τρεις του γιοι, είχαν μεγαλώσει πια, αλλά ήταν αδύνατο να συμφωνήσουν μεταξύ τους σε κάτι.

Ηλεκτρομαγνητικά όπλα, HAARP και λοιπά

Λίγο πολύ έχετε όλοι ακούσει για το HAARP και άλλα καλούδια του σύγχρονου πολιτισμού μας. Λίγο πολύ όλοι τα έχετε κοροϊδέψει. Δεν είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι ένα πηνίο από μερικές σπείρες, μία κεραία και μερικά ηλεκτρόνια να μπορούν να κάνουν όσα λέγονται σχετικά με την δημιουργία σεισμών, την αλλαγή του κλίματος και τον χειρισμό της ψυχολογικής κατάστασης των ανθρώπων.


Για να πω την αλήθεια και εγώ δεν μπορούσα να τα πολυπιστέψω έστω και αν μου φαίνονταν απόλυτα πιθανά με τόσα που έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα βιβλία.

Τώρα όμως είμαι απόλυτα πεπεισμένος, γιατί έχω πλέον προσωπικές αποδείξεις ενός «όπλου» το οποίο τυχαία δημιούργησα στο σαλόνι μου.

Στον αέρα η πέμπτη δόση του δανείου ύψους 8,7 δις ευρώ. Με το ζόρι έρχεται η Τρόικα στην Αθήνα. Ο Όλι Ρεν έτοιμος να τα βροντήξει

Ειρήνη Καρανασοπούλου




Στον αέρα φαίνεται αυτή τη στιγµή να είναι η πέµπτη δόση του δανείου των 110 δισ., ύψους 8,7 δισ. ευρώ (+3,3 δισ. από το ΔΝΤ), καθώς οαρµόδιος για τα οικονοµικά επίτροπος της Ενωσης Ολι Ρεν προσανατολίζεταινα µην πάρει θέση (αρνητική ή θετική) για την εκταµίευσή της και να παραπέµψει την απόφαση στο Συµβούλιο Υπουργών.



Οπως εξηγούν στελέχη της Κοµισιόν και συνεργάτες του επιτρόπου, µέχρι τώρα η τρόικα προέβαινε σε αξιολόγηση της κατάστασης στην Ελλάδα ανά τρίµηνο και µε βάση τα ευρήµατά της εισηγούνταν την εκταµίευση της κάθε δόσης – όπως επίσης και ταεπόµενα βήµατα που όφειλε να κάνει η ελληνική κυβέρνηση για να επιτευχθούν οι στόχοι του Μνηµονίου.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ​ΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΆΔΑΣ, Κος ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ​, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠ​ΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩ​Ν ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ

Νίκος Παπανδρέου
 Συνεδρίασε στις 31 και 1 Απριλίου στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση, η Ολομέλεια των Επιτροπών Περιφερειών της Ευρωπαικής Ένωσης. Η θητεία της Επιτροπής θα είναι πενταετής. Αποτελεί όπως μπορεί να αντιληφθεί κανένας ένα πολύ χρήσιμο εργαλέιο για την προώθηση πολύ σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν τις Περιφέρειες της χώρας μας. Η ελληνική αντιπροσωπεία είναι 12 μελής και Πρόεδρος αυτής θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου, ο τέως Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και τέως Δήμαρχος Αιγάλεω, Κος Καλογερόπουλος. Από 1/1/2012 θα αναλάβει καθήκοντα Προέδρου ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής Κός Σγουρός. Επίσης νέα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπέιας ορίστηκαν οι κ.κ Σταύρος Αρναουτάκης-Περιφερειάρχης Κρήτης, Παναγιώτης Ψωμιάδης

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο