Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Κυριακάτικες Εφημερίδες

 από kafeneio

Όλοι μας το έχουμε σκεφτεί αλλά κανείς δεν το παραδέχεται ....

απο το  peramatozoa

Αλήθεια η περίπτωση (και πολύ περισσότερο) η εξέλιξη , της Ελληνικής Οικονομικής κρίσης είναι και προϊόν υπονόμευσης από τους καιροσκόπους τους κερδοσκόπους και τις αγορές ;


Εάν ναι τότε δεχόμαστε ότι η

Δημοκρατία ή μάλλον καλύτερα ο Κοινοβουλευτισμός υπονομεύτηκε , υπονομεύεται και θα συνεχίσει να υπονομεύεται από την όποια moodys και από τον όποιο Στοιχηματζή-(Επιχειρηματία επί το ευγενέστερον) Soros.

Ανάπτυξη; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Γράφει η Σοφία Λουκέρη



Άκουσα τον Πρωθυπουργό να μιλάει στην κοινοβουλευτική του ομάδα πεπεισμένος ότι η κυβέρνησή του έχει κάνει τα σωστά βήματα προς την ανάπτυξη. Κόντευα να το πιστέψω κι εγώ μέχρι να μου έρθει στο μυαλό το φορολογικό νομοσχέδιο για τα νησιά της χώρας μας.




Το επανέφερα στη μνήμη μου για να μπορέσω να καταλάβω πώς ο Γιώργος Παπανδρέου αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη για όλους. Αναρωτήθηκα:

Ανοιχτή έκκληση στον Χάρρυ Κλυνν

απο το Ας μιλησουμε επιτελους

Η χώρα μετά τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργεύοντα Γιώργου Παπανδρέου, μεταβάλλεται σε χώρο, προς πώληση, ενοικίαση, υπενοικίαση, κανείς δεν ξέρει… Πάντως, η Ελλάδα αλλάζει και ο τέταρτος δρόμος που διάλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου μας στέλνει κατ’ ευθείαν σε τριτοκοσμική κατάσταση, αφού πλέον παρακαλάμε ανοιχτά οποιαδήποτε πολυεθνική να έρθει να αγοράσει, για να μην… πτωχεύσουμε!!!


Μήνυση κατά του διοικητή των ΜΑΤ από τους αστυνομικούς!


απο το DefenceNet.gr



Η "αναδιάρθρωση της χώρας" με τον νέο "Οδικό Χάρτη εξόδου από την κρίση" που επαγγέλθηκε μόλις σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, φαίνεται ότι άρχισε να υλοποιείται άμεσα: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κατά του διοικητή των ΜΑΤ, θα καταθέσει τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Αν αυτό δεν λέγεται "διοικητική αναδιάρθρωση", τότε τι είναι;




Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης, Σπήλιο Κρικέτο, η μήνυση θα κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου, καθώς στην περιοχή της Κερατέας έχουν σημειωθεί τραυματισμοί αστυνομικών, αλλά και κατά του διοικητή των ΜΑΤ

Αστυνομικοί: "Αν μας αφήσουν, μπορούμε να μαζέψουμε τους μετανάστες"

απο eglimatikotita.gr

"Αν μας αφήσουν, μπορούμε να τους μαζέψουμε τους μετανάστες". Αυτό, είπε, μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας στον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. Θανάση Νάκο, ο οποίος βρέθηκε ... στην Ηγουμενίτσα, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακόμη οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι πολλοί μετανάστες προσπαθούν να φύγουν προς Ιταλία, ενώ άλλοι παραμένουν εδώ και δύο χρόνια στην Ηγουμενίτσα. Και πρόσθεσαν:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΡΚΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΤΟΥ 1821


Όρκος του εκλεχθέντος ναυάρχου υπό                    απο Περί Αλός





των καπεταναίων Υδρεωτών[1]


Ορκίζομαι εις τον αληθινόν Θεόν τον υπερασπιζόμενον το δίκαιον, τον εκδικούμενον τον κακόν παραβάτην των ηθικών του Ευαγγελίου αρετών· ορκίζομαι εις το θείον και Ιερόν Ευαγγέλιον· ορκίζομαι εις την Ελευθερίαν και εις την μέλλουσαν Λαμπράν του γένους, παρόντων των αξιοτίμων καπεταναίων της πατρίδος μου Ύδρας, να φυλάξω όσα ακολουθούν.





Αον. Να αναδεχθώ την προσωρινήν αξίαν του Ναυάρχου του ναυτικού Ύδρας, έως ου να τελειώση η καμπάνια μας, εις την οποίαν η πατρίς μας έστειλε κατά την κοινήν ψήφον των συμπατριωτών μου καπεταναίων, την οποίαν αναδέχομαι προθύμως και με την αναγκαίαν φιλογένειαν.

Βον. Να ακούω τας διαταγάς της Βουλής της Ύδρας, οπού ήθελε τύχει να μας πέμψη.

Δεν θα μας κλείσουν στα σπίτια μας οι θερμοκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

απο elzoni.gr

Μπορούμε να πληροφορηθούμε για ποιο λόγο όποια πέτρα κι’ αν σηκώσουμε βρίσκουμε από κάτω και κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; Ανήκουν μήπως σε μια ειδική κατηγορία Ελλήνων, που πλήττεται περισσότερο από την κρίση, είναι πιο αψίκοροι, διαθέτουν μεγαλύτερες ηγετικές ικανότητες; Τι είναι τέλος πάντων αυτά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;




Δεν μπορεί να γίνει μια διαμαρτυρία χωρίς να βρεθεί στην περιοχή κάποιος πατεντάτος του κόμματος να πρωτοστατήσει, κραδαίνοντάς μας την κομματική του ταυτότητα; Απαξιώνοντας εξ αυτού του λόγου κάθε διαμαρτυρία και δημιουργώντας δικαιολογημένα την αίσθηση ότι δεν πρόκειται για αυθόρμητες εκδηλώσεις, αλλά για στημένα επεισόδια;



Χειρότερες υπηρεσίες στο (δικαιολογημένο) κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών δεν μπορούσαν να προσφερθούν.

ΔΕΝ ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ, οὔτε καί προκεῖται νά ἀλωθῆ.


από EPIRUS- ELLAS

Γράφει ἡ Ἑλένη Κυπραίου, δημοσιογράφος -συγγραφέας .


Καθώς γράφουμε, ξεπῆδα ἀπό τά βάθη τῆς μνήμης μᾶς μία ἱστορία, πού ἄν δέν εἶναι ἀληθινή, τουλάχιστον θά μποροῦσε νά ἀποθανατιστῆ σάν θρύλος. Μᾶς τήν ἀφηγήθηκε, πρίν μερικά χρόνια, προσωπικότητα ἀξιόλογη (τηροῦμε τήν ἀνωνυμία της) καί πάντως οὔτε εὐφάνταστη, οὔτε παραμυθολογα.



Πρίν μερικά χρόνια λοιπόν, λιγότερα ἀπό μία δεκαετία, ὑπηρετοῦσαν, ἄπ΄τή μία κι΄ἀπό τήν ἄλλη πλευρά τοῦ Ἐβρου, στά σύνορα, πού διαιροῦν τήν Θράκη μας στά δύο, ἀντίστοιχα, Ἕλλην καί Τοῦρκος στρατηγός.

Ετοιμάζονται για Τουρκικό Πανεπιστήμιο στη Θράκη!

απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισε και η Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, η οποία διοχέτευε με εκπαιδευτικό προσωπικό τα μειονοτικά μουσουλμανικά σχολεία της Θράκης. Βέβαια, το κλείσιμο της Ακαδημίας ήταν θεμιτό, αφού η ύπαρξή της δημιουργούσε μείζον θέμα για την ίδια την Παιδεία και την ισότητα στην παροχή της προς τα Ελληνόπουλα. Όμως, το κλείσιμο της ΕΠΑΘ επιζητούσε διακαώς και η Άγκυρα μέσω της φερεφώνων της στην …Θράκη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το φαγοπότι των πρασίνων συμβούλων καλά κρατεί…


 από kafeneio


Τον Ιανουάριο του 2010 και πριν το Μνημόνιο, είχαμε αποκαλύψει, το ρόλο του κυρίου Βασιλάκου, «συμβούλου» της κυρίας Μπιρμπίλη, που αφενός παρείχε υπηρεσίες σε «εθνικό» μας μεγαλοεργολάβο και αφετέρου αναλάμβανε «δουλειές» ως σύμβουλος του Δημοσίου, με την εταιρεία του Network Consulting.



http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_7003.html





Είχαμε καταλήξει το άρθρο με σύσταση στον Κο Παπανδρέου να μην μειώνει μισθούς Δημοσίων υπαλλήλων, αλλά να περιορίσει τις αναθέσεις μελετών προς Συμβούλους από το Δημόσιο και τους φορείς του ! Μα πόσοοοο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ!

Αλβανο - Ιταλική κινηματογραφική ταινία προσβάλει τον Ελληνισμό και τους Ορθόδοξους στην Αλβανία

απο το eglimatikotita.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μια ακόμη αισχρή πρόκληση εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδόξου κοινότητας σημειώνεται αυτές τις ημέρες στα Τίρανα. Πρόκειται για την προβολή, κατόπιν μακράς διαφημιστικής εκστρατείας, ταινίας του αλβανού σκηνοθέτη Εντμόντ Μπουντίνα με τον τίτλο «Μπαλκάν Παζάρ».


Η κινηματογραφική αυτή παραγωγή που συγχρηματοδοτήθηκε απ’ το Εθνικό Κινηματογραφικό Κέντρο της Αλβανίας (Υπουργείο Πολιτισμού Αλβανίας)

Ποιοι κλέβουν τον ελληνικό χρυσό και το ουράνιο

απο το elnews.gr


του Κώστα Χαρδαβέλλα




Συναγερμός χτύπησε στο κέντρο πυρηνικών ερευνών «Δημόκριτος» και στα υπουργεία Βιομηχανίας και Ενέργειας, όταν έφτασε πριν 12 χρόνια απόρρητη έρευνα που αφορούσε την τεράστια συγκέντρωση ραδονίου στον ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στη Νεράιδα Θεσπρωτίας.

"Change your words".---------------"Change your world"!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τελικά ο αγώνας για την "ανάσταση" Μισθών θα γίνει μετά το Πάσχα φέτος ....

απο peramatozoa

Οι συμβασιούχοι του Δήμου Αθηναίων λήξαν την κατάληψη στο Δημαρχείο ..Η 4ήμερη απεργία στο γενικό λογιστήριο τέλειωσαν αισίως και εκείνοι την διαμαρτυρία τους ... Ο πρωθυπουργός άφησε την ανακοίνωση της λυπητερής για μετά το Πάσχα ...Στις κουβέντες στα καφενεία και στους χώρους δουλειάς ή φράση "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα" αντικαταστάθηκε με τη φράση πως θα σουβλίσουμε το αρνί φέτος πατριώτη και εάν θα

Ο ΓΑΠ γιορτάζει τον Τιτανικό με νέο πακέτο μέτρων


από kafeneio


15 Απριλίου 1912 βυθίστηκε ο Τιτανικός




15 Απριλίου 2011 ο Παπανδρέου ανακοινώνει το πακέτο μέτρων.

Πάμε κατευθείαν για το παγόβουνο

CNBC: "Η Ελλάδα θα θυσιαστεί για να προστατευθούν πολιτικές ευθύνες στην Ευρώπη"!


 από EPIRUS- ELLAS

"Η παγκόσμια οικονομική αγορά έχει πειστεί πως η Ελλάδα θα υποχρεωθεί σε μια de facto χρεοκοπία, διευρύνοντας την περίοδο αποπληρωμής των χρεών της, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις ικανότητές της να αποπληρώσει τα δισ. ευρώ που χρωστάει και μπορεί να αισθάνεται ότι θυσιάζεται, μόνο και μόνο για να προστατέψει πολιτικά συμφέροντα και ευθύνες στην Ευρώπη", αναφέρει σε δημοσίευμά του το CNBC.




«Η Ελλάδα συνεχίζει να αντιστέκεται στις πιέσεις για μια άμεση ανακοίνωση», σχολιάζει ο Simon Derrick, επικεφαλής ανάλυσης της Bank of New York Mellon. Προσθέτει ακόμη ότι «εξωθούμενη ουσιαστικά στο να ζητήσει διάσωση πέρυσι,

Πως Διαλυεις Μια Χωρα

Όταν η κυβέρνηση παρανομεί, η επανάσταση του λαού νομιμοποιείται

Πόσες φορές έχει παρανομήσει η σημερινή κυβέρνηση; Πάμπολλες. Τις περισσότερες τις γνωρίζει ο Ελληνικός λαός. Κάποιες άλλες, παραμένουν άγνωστες γιατί δεν ξέρουμε ακόμα σε όλο του το εύρος το ξεπούλημα που προωθήθηκε.




Τώρα η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζει άλλη μια παρανομία. Ενώ η θητεία της λήγει το 2013, αυτή θα πάρει μέτρα που δεσμεύουν την επόμενη. Περιφρονείται ναι ή όχι καθαρά η όποια απόφαση του λαού στις επόμενες εκλογές με αυτόν τον τρόπο; Ότι και να αποφασίσει ο λαός, όποιον και αν επιλέξει στο μέλλον για κυβέρνηση, η σημερινή κυρίαρχη πολιτική ομάδα, παίρνοντας αποφάσεις που είναι νομικά δεσμευτικές, στην καλύτερη περίπτωση φέρνει εμπόδια, στο λαό και στις όποιες μελλοντικές επιλογές του.

Οι Βίκινγκ είπαν πάλι «Οχι»

απο το αἰέν ἀριστεύειν


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ


Εκδηλος ήταν ο εκνευρισμός των «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του Λονδίνου στο χθεσινό φύλλο τους με τους Ισλανδούς. Οκτάστηλος ο τίτλος του στο σχετικό ρεπορτάζ: «Ο πρόεδρος της Ισλανδίας χαιρετίζει την προκλητική στάση του έθνους»!

Aυτό είναι δημοκρατικό και ευνομούμενο κράτος που σέβεται τους πολίτες του.


ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ !



Οι υποτίθεται ξυλοκόποι του βορά, οι "βάρβαροι"



Ισλανδοί ορίστε τι έκαναν για παραπλήσια κατάσταση της οικονομίας τους, που βρέθηκαν:

.Οι Ισλανδοί δεν αρκέστηκαν στα δάκρυα και την οργή. Απαίτησαν

Συγκλονιστική ιστορία μάνας...

απο το RAMNOUSIA



Συγκλονιστική ιστορία μάνας...




Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι. Ντρεπόταν γι' αυτήν, κι ώρες - ώρες την μισούσε. Η δουλειά της ήταν μαγείρισσα στη φοιτητική λέσχη. Μαγείρευε για τους φοιτητές και τους καθηγητές για να βγάζει τα έξοδά τους. Δεν ήθελε να του μιλάει, για να μην μαθαίνουν ότι είναι παιδί μιας μητέρας, με ένα μάτι. Οι φοιτήτριες έφευγαν γρήγορα, όποτε την έβλεπαν να βγαίνει για λίγο από την κουζίνα κι έλεγαν πως δεν άντεχαν το θέαμα και πως τους προκαλούσε μια ανυπόφορη ανατριχίλα. Από μικρός είχε πρόβλημα με την εικόνα της μητέρας του! Μια μέρα όταν ακόμη πήγαινε στο Δημοτικό, πέρασε αυτή στο διάλειμμα να του πει ένα 'γεια', ένιωσε πολύ ταπεινωμένος! Πως μπόρεσε να του το κάνει αυτό, αναρωτιόταν.

ΤΟ ΛΑΘΡΟΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ...

Ρεπορτάζ-Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Τριάντης, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Γιάννης Συμεωνίδης, Θέμης Μπάδας


Εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες, δεν πιάνουν οι ευχές…

Στο έλεος περιθωριακών η πλατεία Ομονοίας

Ομόνοια, Παρασκευή βράδυ, γύρω στις 12:00. Η εικόνα στα στενά και τους γύρω δρόμους της πλατείας θυμίζει κάτι από τα προάστια του Παρισιού. Πόρνες, άστεγοι, έμποροι του λευκού θανάτου, πρεζάκια, αλλοδαποί. Το κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας μοιάζει να είναι παραδομένο στις ορδές περιθωριακών στοιχείων. Σαν να πρόκειται για άτυπη συμφωνία μεταξύ Πολιτείας και υπόκοσμου. «Μόλις πέσει το σκοτάδι, το κέντρο θα μας ανήκει μέχρι που να ξημερώσει και αλίμονο σε όποιον παραβεί τη συμφωνία».



Στο κέντρο της πλατείας τρεις αλλοδαποί έχουν ξαπλώσει καταγής, με κάποια κουρέλια που μόλις έχουν βγάλει από ένα διπλανό κάδο σκουπιδιών να τους σκεπάζουν. Το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο δεν φαίνεται να τους πτοούν, όπως άλλωστε και η παρουσία των «Επικαίρων».

Στρατός και λαθρομετανάστευση!

απο το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ


Tου Στεφανου Κασιματη - Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, αν εξακολουθήσει ανεξέλεγκτο το μεταναστευτικό ρεύμα προς τη χώρα μας και αν εμείς εξακολουθήσουμε απλώς να παρατηρούμε -άβουλοι και άπραγοι- την εξέλιξη του προβλήματος (αλήθεια, η ιδέα για εκείνο τον φράκτη στον Έβρο τι απέγινε;), σε λίγα χρόνια η Αθήνα θα είναι μια όντως πανάθλια τριτοκοσμική πρωτεύουσα, ενδιαφέρουσα μόνον για όσους μελετούν μορφές της σύγκρουσης των πολιτισμών. Ηδη το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και ο Αγιος Παντελεήμονας έχουν παραδοθεί πλήρως σε κοινότητες λαθρομεταναστών και θα χρειασθεί πολύς χρόνος και μεγάλη προσπάθεια, αν είναι κάποτε να ανακτηθούν, ώστε οι κάτοικοί τους -Ελληνες και αλλοδαποί- να νιώσουν και πάλι ασφάλεια στους δρόμους τους.

Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να χτυπήσουν Νομπελίστα Βιολόγο (βίντεο)


Λίγη απ’την “ μαγεία” της ακαδημαϊκής ατμόσφαιρας στα ελληνικά Πανεπιστήμια έζησε εχθές ο καθηγητής Βιολογίας, βραβευμένος με Νόμπελ, Dr. James Watson, ο άνθρωπος που έλυσε τον γρίφο της διπλής έλικας του DNA.
Καλεσμένος στο Πανεπιστήμιο Πατρών ο Dr Watson, έδινε μία διάλεξη σχετική με το DNA και τις σύγχρονες ανακαλύψεις, όταν 15-20 κουκουλοφόροι μπήκαν με το έτσι θέλω στο χώρο για να κάνουν φασαρία. Ένας εξ αυτών μάλιστα, κρατούσε κοντάρι και προσπάθησε, ευτυχώς ανεπιτυχώς, να πλησιάσει τον καθηγητή. Μέσα στον πανικό τραυματίστηκαν ελαφρά δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών.
Δείτε το βίντεο:

Όλη η Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ ή απλά οργισμένη;


Μουτζουρώθηκαν οι ηγετικές φιλοδοξίες απ’ τις μπογιές…
“ Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ” μοιάζει να είναι η “ επίσημη” γραμμή του ΠΑΣΟΚ αφού μετά τον κύριο αντιπρόεδρο που μέχρι και σενάρια για απόπειρες δολοφονίας του από ανθρώπους του Τσίπρα μας ξεφούρνισε, σήμερα ήταν η σειρά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου να δεχτεί αυγά και μπογιές (Πάσχα έρχεται γαρ!) καθώς και την έντονη διαμαρτυρία πολιτών, σε κομματική εκδήλωση παρακαλώ, στο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων και να κατηγορήσει αμέσως ως υπαίτιους Δημοτικούς συμβούλους που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς κατά την διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκαν και δύο άνθρωποι. Πρόκειται για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρο Πελέκα και τον σύμβουλο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιες ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα κάποιου είναι καταδικαστέες.

Έκθεση – σοκ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα – Υποφέρει από κρίση αξιών, κομματικοποίηση και υψηλές δαπάνες

απο αἰέν ἀριστεύειν

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η έκθεση της Διεθνολυς Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα.




Η έκθεση, που προκαλέι έντονο προβληματισμό σε όποιον την διαβάσει επισημαίνει την ανάγκη για άμεσες μεταρρυθμίσεις, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι το ελληνικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υποφέρει από κρίση αξιών, καθώς και από παρωχημένες πολιτικές και οργανωτικές δομές.

Παρουσίαση του νεου βιβλίου του Ακαδημαικού κ. Βασίλη Μαρκεζίνη

Παρουσίαση του νεου βιβλίου του Ακαδημαικού κ. Βασίλη Μαρκεζίνη, "Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ", Εκδόσεις Λιβανη, Την Πέμπτη 12η Μαίου 2011, ωρα 1900 στο ξενοδοχείο "Μεγαλη Βρεταννία", Πλ. Συνταγματος.Δ.Α.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δημαράς: Απαιτούμε εκλογές εδώ και τώρα Ιδρύθηκε το "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

απο το Ας μιλησουμε επιτελους


■Ιδρύθηκε το "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" με αίτημα εκλογές εδώ και τώρα για αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και αναδιάρθρωση του χρέους

■Ολόκληρη η ομιλία του Γιάννη Δημαρά



Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο χώρο εκδηλώσεων του δισκοπωλείου Metropolis πριν λίγη ώρα ο Γιάννης Δημαράς ανακοίνωσε κι επισήμως την ίδρυση του νέου κόμματος με τίτλο ¨ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ". Με μια συναισθηματική ομιλία και με ξεκάθαρες θέσεις έδωσε το πολιτικό στίγμα του νέου πολιτικού φορέα που απευθύνεται από την ευρύτερη αριστερά και τον σοσιαλιστικό χώρο, έως το πολιτικό κέντρο και τις κοινωνικά εύαισθητες ομάδες του συντηρητικού χώρου.

Ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου                             από Περί Αλός  



Συγγραφεύς –Ναυτικός


Μέλος Ελληνικής Εταιρίας Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ε.Σ.ΜΕ.)

ΦΩΤΟ: Αρχαιοπρεπές Οπλιτικό Άγημα

"ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ"

(www.koryvantes.org)




Απόσπασμα από την δημοσιευμένη μελέτη


της Κρίστυ Ε. Ιωαννίδου: «Ο Παράγων Ελιγμός


κατά τις ναυμαχίες των αρχαίων Ελλήνων»


περιοδικό «Ναυτική Επιθεώρηση»,


τεύχος 568, σελ. 87, εκδόσεις ΓΕΝ


/ Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού 2009.






ΦΩΤΟ: Αρχαιοπρεπές Οπλιτικό Άγημα


"ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ"


(www.koryvantes.org)

Τελευταία εκπομπή για τον Μάκη στο ALTER?

Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ξεκίνησε την εκπομπή του στο ΑΛΤΕΡ λέγοντας ελπίζω να μην είναι η τελευταία εκπομπή λόγο προβλημάτων στο κανάλι...


Εμείς ευχόμαστε να μην κλείσει το ΑΛΤΕΡ και κανείς εργαζόμενος να μην χάσει την εργασία του.

Αυτό που θέλουμε από το ΑΛΤΕΡ αλλά και από τα άλλα κανάλια είναι να θυμηθούν το σκοπό της ύπαρξης τους, που είναι η ενημέρωση και όχι η προπαγάνδα...

Εύχομαι ότι καλύτερο στους εργαζόμενους.
 
 
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΡΟΣ

Κάμερες και στα σχολεία... Η Αρχή Προστασίας παραχωρεί Προσωπικά Δεδομένα για περισσότερη "ασφάλεια"...----Κύριοι μάλλον "ξεχάσατε" για ποιό λόγο λέγεστε "Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων"!-----

 από EPIRUS- ELLAS

Τη βιντεοεπιτήρηση ακόμη και σχολικών συγκροτημάτων μεγάλης έκτασης κατά τις ώρες λειτουργίας τους νομιμοποιεί, υπό όρους, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.




Ακροβατώντας ανάμεσα στην προστασία της ιδιωτικότητας και την ασφάλεια προσώπων και αγαθών, η Αρχή δίνει, κατ' εξαίρεση, το δικαίωμα στις διοικήσεις των σχολείων, όπου δεν είναι πρακτικός ο έλεγχος των απομακρυσμένων εγκαταστάσεων, να λειτουργούν κάμερες που εστιάζουν σε απομακρυσμένα σημεία, αφού ληφθεί υπόψη η γνώμη του διδακτικού προσωπικού, του συλλόγου γονέων και των μαθητικών συλλόγων, όπου υπάρχουν.

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ: ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΠΡΟΣ: MIKH ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


ΘΕΜΑ: Είπες την μισή αλήθεια στον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1



Αγαπητέ φίλε, πατριώτη Μίκη



Κατ΄ αρχάς είμαι ένας από αυτούς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια σου, που δίνουν όραμα κι ελπίδα για την Ελλάδα μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή την συνέντευξή σου στο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ομολογουμένως θα συμφωνήσω στα περισσότερα. Αλλά μετά λύπης μου διεπίστωσα την αγιοποίηση της αριστεράς που είναι σχεδόν άμοιρη ευθυνών και ότι για όλα φταίνε τα δύο κόμματα. Η πάγια αριστερή ρητορεία.

Επίθεση σε νομπελίστα, στο Πανεπιστήμιο Πάτρας


Γράφει ο Μαγια



Επίθεση δέχτηκε ο βραβευμένος με Nobel Ιατρικής και Φυσιολογίας καθηγητής

James D. Watson, την ώρα που μιλούσε στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πάτρας.Ομάδα περίπου είκοσι αντιεξουσιαστών εισέβαλε στο χώρο, αναρτώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ρατσιστικές θέσεις, που έχει διατυπώσει, σύμφωνα με τις οποίες οι μαύροι άνθρωποι είναι λιγότερο ευφυείς από τους λευκούς. Ενας νεαρός προσπάθησε να επιτεθεί στον καθηγητή, ενώ στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν δυο......... καθηγητές του πανεπιστημίου τραυματίστηκαν ελαφρά.

Έκτακτο: της Κερατέας γίνεται τώρα στο βωμό των 12 Θεών!!!



Σύμφωνα με πληροφορίες που μόλις λάβαμε, αυτή τη στιγμή, δυνάμεις των ΜΑΤ κατευθύνονται προς το βωμό των 12 Θεών. Ο Κοντυλοφόρος παρακαλεί τους πολίτες να μεταβούν στο σημείο ώστε να καθυστερήσει η κατάχωση μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα αύριο. Μας αφορά όλους!Είναι θέμα ιστορικής μνήμης και πολιτισμού!






Από το ιστολόγιο της Πύλης Ιάσωνος αλιεύσαμε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων
 

Θέλω να γυρίσω στα παλιά...

greeceonlybeauty.blogspot.com
Όσοι είμαστε στα 40 και κάτι θυμόμαστε πως ήταν παλιά η Ελλάδα...

Το πρώτο ψυγείο που είχαμε οι περισσότεροι στα σπίτια μας ήταν με πάγο...και ποιος δεν θυμάται τον παγοπώλη με το καροτσάκι να φέρνει τον πάγο! εγώ θυμάμαι είχε και μια βρύση το ψυγείο και το καλοκαίρι πίναμε νερό από εκεί, συνέπεια του πάγου που έλιωνε.
Θυμάμαι και τον γαλατά που κάθε πρωί έφερνε το γάλα σε μπουκάλι γυάλινο μεγάλο, και έπαιρνε το κενό από την προηγουμένη φορά.
 Είχαμε κότες και αυγά, μια φορά μου έδωσε η μανα μου αυγά να τα πάω σε μια γειτόνισσα και εκείνη μου έδωσε φρούτα.

Φωνάζει ο Ευβοϊκός



Εκδήλωση έγινε την Κυριακή 10 Απριλίου για την ρύπανση του Βόρειου Ευβοϊκού. Ένα παλιό ζήτημα που απασχολεί εδώ και χρόνια επιστημονικούς φορείς, περιβαλλοντικές οργανώσεις, ενεργούς πολίτες, που με συχνά δημοσιεύματα σε μεγάλες εφημερίδες έχουν κρούση τον κώδωνα του κίνδυνου.

Γιατί όταν λέει ένας "τορναδόρος" που θα έχουμε χρεοκοπία, τον σέρνουν στα δικαστήρια... και όταν το λέει ένας Πολιτικός είναι "πολιτικός λόγος";


ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ......





από EPIRUS- ELLAS

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Αγγελία για ... μάρτυρες, υπέρ Πακιστανών!

από EPIRUS- ELLAS


Είστε δικηγόρος; έχετε μία υπόθεση η οποία είναι δύσκολη; Δεν έχετε μάρτυρες; Κανένα πρόβλημα! Βάλτε στο γνωστό indymedia, μια αγγελία όπου πρώτα θα "περιγράφετε" το τι ακριβώς συνέβη (σύμφωνα πάντοτε με την άποψη του "πελάτη" σας) και μετά ζητήστε από κάποιον να έλθει να καταθέσει αυτό ακριβώς που περιγράφετε. Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα;


Όχι, έτσι ακριβώς είναι. Το παρακάτω κείμενο, δημοσιεύθηκε στο indymedia:

Έλαμψε η Κάθαρση. Βρέθηκε ο Πόντιος κακούργος

Γράφει ο

Χάρρυ Κλυνν
• Επί τέλους ανέτειλε η «κάθαρση» στην αξιοθρήνητη χώρα μας…




• Ο Μέγας κακούργος, ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικονομία της Μακεδονίας (Νότια Μακεδονία) ο υπαίτιος της ανεργίας του 25% που μαστίζει την φραπεδούπολη της Θεσσαλονίκης, ο αποδέκτης των χρυσοφόρων υποβρυχιακών μιζών, ο δημιουργός των σκανδάλων της ΖΗΜΕΝΣ, του ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ και των ΤΟΞΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ο έτσι, ο αλλιώτικος και Θεσσαλονικιώτικος Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα τεθεί σε αργία μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή από το πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για παράβαση καθήκοντος…



• Τόλμησε ο αρχιεγκληματίας Περιφερειάρχης να μειώσει το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε πρατηριούχο βενζίνης και δικάστηκε για το κακούργημά του αυτό σ’ αυτήν τη γελοία ποινή του ενός έτους με τριετή αναστολή!

Ιφικράτης και «γεωπολιτικός καφές» …2011 έτος «απρόβλεπτων» εξελίξεων…


 Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος


Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής


Ο Αθηναίος στρατηγός Ιφικράτης είχε διατυπώσει τη ρήση, ότι όποιος αξιωματούχος ασχολείται με τη στρατηγική και τα του πολέμου, δεν μπορεί – αν συμβεί κάτι αιφνίδιο και αναπάντεχο – να ισχυριστεί πως αυτό δεν το είχε σκεφθεί και συνεπώς δεν το ανέμενε. Αναμφισβήτητα θα είχε να μας πει αρκετά, αν τον καλούσαμε να σχολιάσει τα σημερινά δρώμενα στον χώρο της εξωτερικής πολιτικής και της εθνικής άμυνας. Πολλοί «αιφνιδιασμοί», «ξαφνικά» γεγονότα, «απρόβλεπτες» εξελίξεις που συμβαίνουν εκτός Ελλάδας έχουν αναγκάσει τους κρατούντες να περιέλθουν πολλαπλώς σε θέση αιφνιδιασμού, σε τακτικό όπως και σε στρατηγικό επίπεδο.

ΔΝΤ: Ήλθε η ώρα να πληρώσετε για τα swaps. Ετοιμαστείτε για νέα μέτρα.


Σοφία Βούλτεψη

Σε παράλληλους μονολόγους κωφαλάλων εκτυλίχθηκε η χθεσινή πολιτική ημέρα με τον Πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι να επισκέπτεται τη χώρα μας με διπλό ρόλο: Να στείλει στον ελληνικό λαό το μήνυμα ότι η Ευρώπη στηρίζει τις αποφάσεις της κυβέρνησης, όπως αυτές θα ανακοινωθούν εντός των ημερών μέσω του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος 2012-2015 (με… ολίγον από 2011). Και να επαναλάβει στην κυβέρνηση πως έχει καθυστερήσει στις μεγάλες θεσμικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, όπως είναι η πάταξη της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής και της γραφειοκρατίας, αλλά και οι (συμφωνημένες με την ΕΕ) αποκρατικοποιήσεις.




Παράλληλα, απέρριψε και αυτός το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους, που πλέον έχει καταντήσει καθημερινό ανέκδοτο του τύπου «λύκος στα πρόβατα».

Τι ζητά ο Σόρος στο Πόρτο Χέλι;


Ο Κύπριος επιχειρηματίας λοιπόν, φέρεται να έχει εξαγοράσει στην περιοχή πολλά μικρά ξενοδοχεία τα οποία φυσικά συνοδεύονται από διόλου ευκαταφρόνητες εκτάσεις, ενώ βρίσκεται ήδη σε επαφές με μεγάλους διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους, για την ανέγερση πολυτελέστατων ξενοδοχείων πέντε αστέρων, την κατασκευή γηπέδων γκολφ και άλλων υποδομών αναψυχής.

Αδέρφια, Ελληνες ψηλά τις καρδιές!!!!

Ἀδέρφια, Ἕλληνες ψηλὰ τὶς καρδιές ! ! !






Ἐδῶ τὰ ἐλευθέρα ἀκόμα ἱστολόγια… Ἕλληνες, οἱ εἰσβολεῖς βρίσκονται στὰ πρόθυρα τῆς Ελλὰδος !

Ἀδέρφια ! ! ! κρατῆστε καλὰ μέσα στὴν ψυχὴ σας τὸ πνεῦμα τοῦ μετώπου, ὁ εἰσβολεας εἰσέρχεται μὲ ὅλες τὶς προφυλάξεις στὴ ἔρημη χώρα μὲ τὰ κατάκλειστα σπίτια .


Επανάσταση μέσω.. επιστήμης!


Πρέπει να σταματήσουμε

να λειτουργούμε με βασικό κίνητρο το κέρδος.

Βλέποντας την κοινωνία σήμερα, βλέπω παράνοια.




Παράνοια είναι το να κάνεις κάτι χίλιες φορές με το ίδιο αποτέλεσμα και να πιστεύεις ότι την χιλιοστή πρώτη θα βγει κάτι το διαφορετικό.



Ζούμε σε ένα κόσμο που το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, που ο δυνατός θα εκμεταλλευτεί με οποιονδήποτε τρόπο τον αδύναμο και που όλοι οι «δημοκρατικά» εκλεγμένοι ηγέτες μας, μας έχουν απογοητεύσει.


Ήπειρος και Ορθοδοξία... "Απολαύστε"!

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η Βουλευτής Ευβοίας του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού, Κα Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη επιλέχτηκε και πάλι φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά να εκπροσωπήσει την Ελληνική Βουλή μαζί με αντιπροσωπεία Βουλευτών στα Ιεροσόλυμα, κατά τη διάρκεια της τελετής αφής του Αγίου Φωτός. Η μετάβαση θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο.

H Άρια Αγάτσα στη Βουλή, για τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών: "Να κερδίσουμε τη χαμένη εμπιστοσύν​η"

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας





Αθήνα, 13 Απριλίου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Άρια Αγάτσα στη Βουλή, για τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών



Η βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα, μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής και εξέφρασε τις θέσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις της στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναφορικά με την «Τροποποίηση του ν.3126/2003 για την ποινική ευθύνη των Υπουργών», δηλαδή το Νόμο περί ευθύνης Υπουργών.

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας της Άριας Αγάτσα, έχει ως εξής:

Αυγά στον Καρατζαφέρη ; (video) (Οι προτροπές του Λάκη , το "λάθος" μοντάζ , το βύθισμα των λαθρομεταναστών και η αμοντάριστη αλήθεια )

Αποκλειστικά το αμοντάριστο βίντεο


Το πόσο εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί το κάθε τι στην Ελλάδα βρήκε τον ορισμό του . Το βίντεο "πέτρα του σκανδάλου" που δείχνει τον Καρατζαφέρη να λέει επί λέξη ότι θα βουλιάξει κάθε πλοίο με λαθρομετανάστες που μπαίνει εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων και που έδωσε αφορμή στον Λάκη Λαζόπουλο να βγει από την εκπομπή του και να προτρέψει τον κόσμο να πετάξει αυγά στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. όπου τον δει και όπου τον

«Και…Γαία Πυρί Μιχθήτω!» Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

από ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ


Δανείστηκα τον στίχο του «αρχαίου άγνωστου ποιητή» που εκφράζει σε ελεύθερη απόδοση στα Νέο-Ελληνικά την στάση εκείνου που την εκφέρει και αποδίδεται από μερικούς εννοιολογικά ως «μετά από εμένα, ας καεί και η γη…» ή για άλλους «τι με ενδιαφέρει εμένα, δεν πάει να καεί και η γη…»


Αυτό στην προσπάθειά μου να εξηγήσω Κυριακάτικα στον ταξιτζή μου την επικρατούσα άποψη για τα πολιτικά-οικονομικά-κοινωνιολογικά δρώμενα που έχουν ήδη επιφέρει άγνωστες μέχρι σήμερα ψυχοδυναμικές καταστάσεις σε εμάς του Έλληνες, τις Ελληνίδες και τα παιδιά μας…

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΗΒΑΣ

Προπονήθηκαν χθές Τρίτη 12 Απριλίου οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές τού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ στό γηπεδάκι τών Αγίων Θεοδώρων Θηβών υπό τήν επίβλεψη τού Προπονητή τους κ. Σωτήρη Σο'ι'λέδη μέσα σέ κλίμα ενθουσιασμού εν' όψι τού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων πού διοργανώνει τήν Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου στό Δημοτικό Στάδιο Θήβας ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός τού Δήμου Θηβαίων .

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για το ΚΤΕΛ Θήβας.



Σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ Θήβας, και σε απόγνωση βρίσκονται οι μέτοχοι, καθώς τα οικονομικά προβλήματα σαρώνουν εδώ και εννέα μήνες την εταιρία.

Κάποιοι μαζεύουν υπογραφές να ρίξουν την διοίκηση, καθώς το τρίμηνο που βγήκε δεν ανταποκρίνεται στα έξοδα.
 Από την άλλη μεριά ο πρόεδρος λέει δεν φεύγω!.

ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙ​ΑΣ kastelorizo

aegeanvoice.com Καστελόριζο-kastelorizo

Για τους σοβαρότατους λόγους που αναφέρει κατωτέρω ο συνάδελφος Θεόδωρος Καρυώτης παρακαλείστε να στείλετε ταχυδρομικώς μία οποιαδήποτε κάρτα στο Καστελλόριζο, στη δ/νση:


Δημαρχείο Μεγίστης ή Δημοτικό Σχολείο

Μεγίστη

851 11

Καστελόριζο

Δωδεκάνησα

Ελλάδα



Megisti Municipality or Elementary School Megisti , 851 11, Kastelorizo , Dodekanisa , GREECE.

Επισκευές στον επαρχιακό δρόμο Θήβα διασταύρωση Ριτσώνας

Επιτέλους φτιάχνουν τον επαρχιακό δρόμο Θήβας διασταύρωση Ριτσώνας. Εδώ και δυο μέρες έχουν ξεκινήσει την ασφαλτόστρωση στο τμήμα διασταύρωση ελαιώνα διασταύρωση άρμα, και μπάλωσαν κάποια άλλα κομμάτια.Παραμένει το πρόβλημα στο κομμάτι ΤΑΠΕΡ- ΜΟΡΝΟΣ ευελπιστούμε ότι θα το φτιάξουν και αυτό.
Ο επαρχιακός δρόμος Θήβα διασταύρωση Ριτσώνας τελευταία έχει τεράστια χρήση μετά την δημιουργία διοδίων Θήβας...

Μήπως έχουμε ήδη πτωχεύσει και κάνουμε το «παγώνι» μέχρι να μας το ανακοινώσουν επίσημα ;

Τα στρατόπεδα κλείνουν , τα νοσοκομεία δεν έχουν ούτε για γάζες και αντιπηκτικά , τα περιπολικά δεν έχουν πια για βενζίνη και service , οι δήμοι δεν έχουν να πληρώσουν τους υπαλλήλους , τα σχολεία δεν έχουν να πληρώσουν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ , τα νοικοκυριά στερούνται τα απαραίτητα αγαθά και τα χρωστούμενα


νοίκια πολλαπλασιάζονται , η γενιά των 700 κατάντησαν λαθρεπιβάτες γιατί το

1,40 αποδεικνύεται δυσβάστακτο , όλοι στο τρένο με περσινά ρούχα ,

Ενώ κακοποιοί μετανάστες αλωνίζουν την Ελλάδα, δημιουργώντας συχνά επεισόδια...οι ΗΠΑ μας εγκαλούν για ρατσισμό!

Μπορεί οι συνθήκες στις φυλακές να είναι πράγματι άθλιες αλλά η Ελληνική Πολιτεία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλοδαπών και μειονοτήτων...


Ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλεί η ετήσια έκθεση του Αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ (Υπουργείου Εξωτερικών) σχετικά με την συμπεριφορά της χώρας μας προς τους μετανάστες και τις μειονότητες, αλλά και για τις συνθήκες κράτησης στις ελληνικές φυλακές.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο