Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Αν όσα γράφει στο βιβλίο της η γραμματέας του Χριστοφοράκου τα έχει πει στη Βουλή έπρεπε να έχουν κάνει χαρακίρι όλοι τους

απο αἰέν ἀριστεύειν

Ποιοι είναι ο Λαλάκης,ο Τζορτζ Κλούνεϊ,ο Διαμαντίου,η Δρακουλίνα,ο εργατοπατέρας ονόματι Ράπτης, ο καθηγητής κ. Αθώος κι άλλοι πολλοί ήρωες του μεγαλύτερου σκανδάλου των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα;Ολα όσα αναφέρει στο βιβλίο της η κυρία Τσακάλου τα έχει πει στη Βουλή;Αν ναι πως στέκεται ακόμα το κτίριο στη θέση του;

Η αποκαθήλωση της Αγκελα Μέρκελ, άρχισε…

απο  kafeneio

Γράφει ο Καφενόβιος


Με μεγάλη καθυστέρηση πολλοί και σημαντικοί Γερμανοί αντιδρούν πια στο κακό που γίνεται στην Ευρώπη από τις εμμονές μιας γυναίκας που μεγάλωσε στη χώρα του Χόνεκερ (με τη Δημοκρατία και τη Διαφάνεια στι απόσπασμα) και που βλέπει τον εαυτό της σε ρόλο, οικονομικού, έστω, αυτοκράτορα,

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ​-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΔΑΚΗ


ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΛΑ.Ο.Σ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ : Τον Αξιότιμο Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κύριο Ανδρέα Λοβέρδο .




ΘΕΜΑ : Υποβάθμιση του νοσοκομείου της Κύμης στην Εύβοια.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ​Σ ΑΡΙΑΣ ΑΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙ​ΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ-​ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας


Αθήνα, 18 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΡΙΑΣ ΑΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ - ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ

CIA: "Έρχονται ταραχές και γενικευμένη βία στην Ελλάδα"!

απο defencenet.gr




"Ταραχές και γενικευμένη βία" βλέπει η CIΑ στην ετήσια έκθεσή της (την τακτική έκδοσh World Factbook), για την Ελλάδα λόγω των επώδυνων οικονομικών μέτρων και μάλιστα εκφράζεται η απορία "πώς μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεσπάσει γενικευμένες ταραχές"! Η CIA εκτιμά ακριβώς αυτό που αποκάλυψε το defencenet.gr την περασμένη εβδομάδα, ότι οι ξένοι φοβούνται: Ταραχές και αποσταθεροποίηση που θα έχουν άκρως αρνητικά αποτελέσματα όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά και γεωπολιτικό επίπεδο.

Δελτίο Τύπου του ΠΑΜ: Σε λίγες μέρες έτοιμο το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων «Αλληλέγγυο», στο κέντρο της Αθήνας.

απο ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ

Αθήνα, 20 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε λίγες μέρες έτοιμο το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων «Αλληλέγγυο», στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την εφαρμογή στην πράξη, διαδικασιών Άμεσης Δημοκρατίας στο Αίγιο, το Πατριωτικό Μέτωπο, υλοποιεί και την πρότασή του, για επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκ​ος στόχος της Σέχτας στην Πεύκη ;

Γιατί δε λένε τα κανάλια πως το… «πολιτικό πρόσωπο», το οποίο διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονικής ενέδρας των τρομοκρατών είναι ο Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής;

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ ΑΠΟΛΥΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.

απο aplhrotoi ergazomenoi

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του νέου κεντρικού καταστήματος των βιβλιοπωλείων Ελευθερουδάκη


Πλήθος "καλού" κόσμου ήταν καλεσμένος σε αυτή τη λαμπρή εκδήλωση για το νέο κατάστημα...

Ακάλεστοι όμως… ήμασταν εμείς και

Βρε - βρε.... πάλι συνομωσίες βλέπουμε! -------Μαθαίνουν στα παιδιά μας πως η Κρήτη είναι ανεξάρτητο κράτος!



Vodafone, Βασιλόπουλος τώρα και αυτό μεθαύριο κάτι άλλο. Τελικά είναι η φαντασία μας όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα καλοπληρωμένα τσιράκια; Αξιοσημείωτο δε είναι όταν...


αναφέρετε στην Ελλάδα έχει και την Κωνσταντινούπολη μέσα.



Από το ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ YOUTUBERS.

απο EPIRUS- ELLAS

Όχι στην καταστροφή της Οίτης

απο Prasia.com




Το μέλλον του Εθνικού Δρυμού και ολόκληρης της Οίτης δεν συνάδει με καταστροφικές δραστηριότητες βαριάς βιομηχανίας, όπως είναι οι μεταλλευτικές και εξορυκτικές δραστηριότητες.

84 μέχρι στιγμής οι Σπίθες στην Ελλάδα

απο Κοντυλοφόρος

Ογδόντα τέσσερις μέχρι στιγμής οι σπίθες στην Ελλάδα. Η φωτιά που άναψε την 1η Δεκέμβρη ο Μίκης Θεοδωράκης με την ιδρυτική διακήρυξη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών φαίνεται πώς έπιασε τόπο. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, μία νέα σπίθα ανάβει.

[KID & FAMILY - ΠΑΙΔΙ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ​] Νέο έγγραφο: NEA EIΔΗ - ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

απο Παιδί και Οικογένεια

EIΔΗ - ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Η "ΦΩΛΙΑ" μας οδός ΔΡΑΚΟΥ 28 (μετρό Συγγρού-Φιξ)

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευτέρα-Κυριακή 11-3 πρωί

Δευτέρα-Παρασκευή 6-9 απόγευμα

Aγαπητοί φίλοι,

σας καλούμε το Σάββατο και την Κυριακή πρωί 11-3 στη "ΦΩΛΙΑ" μας.

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΝΕΩΝ ΕΙΔΩΝ

Κωνσταντίνος Χολέβας, Ηττημένα μυαλά

απο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ



πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 17.5.2011


ΗΤΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός Επιστήμων

Ηττημένα μυαλά. Άνθρωποι που ξεκινούν με ηττοπάθεια και εκ των προτέρων διάθεση υποταγής στις απαιτήσεις κάθε ξένης χώρας ή κάθε διεθνούς οργανισμού.

Οι Ισπανοί πάνε πλατεία εμείς??

Το βίντεο κάλεσμα των 300

Το μανιφέστο των Ισπανών διαδηλωτών

Χρειαζόμαστε μία ηθική επανάσταση
απο RAMNOUSIA

Είμαστε απλοί άνθρωποι.


Είμαστε σαν εσάς:

τους ανθρώπους, που ξυπνούν κάθε πρωί για να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Οι άνθρωποι, που δουλεύουν σκληρά κάθε ημέρα για να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον για τους γύρω τους.

Θα καούν οι άπληστοι που όρισαν τις τύχες μας

απο αἰέν ἀριστεύειν

Γράφει ο Φίλιππος Πλιάτσικας


Είναι, βέβαιο, πλέον ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα οτιδήποτε καιοποιοσδήποτε είχε σχέση με την εξουσία τα τελευταία 30 χρόνια θα καεί και θα αποτεφρωθεί, ελπίζω όχι κυριολεκτικά (αν και πολύ το φοβάμαι, δυστυχώς) αλλά μεταφορικά.

O Πρύτανης του Παν. Αθηνών και σημαντικοί διανοούμενοι καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση.

απο ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ

Σας το παραθέτω για ενημέρωση:


Σημαντική πρωτοβουλία από ακαδημαϊκούς και διανοούμενους αποτελεί η διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης-διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και η τρόικα για την αντιομετώπιση της οικονομικής κρίσης.

“Μάνα μου Ελλάς που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς…”


απο Ας μιλησουμε επιτελους

Χαρές και πανηγύρια σε ορισμένους γνωστούς κύκλους περί την κυβέρνηση για το διαφαινόμενο deal με σκοπό το δανεισμό με 60 δισ. ευρώ της Ελλάδας. Πράγματι, ότι και να δίνουν στο ζητιάνο όταν πεινάει είναι μάννα εξ ουρανού.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΣΜΟΥ


ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ
Πώς να έχει αίσθηση δικαιοσύνης και ανθρώπινων δικαιωμάτων, ένα κράτος συνονθύλευμα φυλών, ένα κράτος που το ενεργητικό του!!! έχει να παρουσιάσει μόνο εγκλήματα, καταπίεση, υποστήριξη της φαυλότητας, της αυθαιρεσίας, του αυταρχισμού, της εξόντωσης λαών, της διάλυσης καθεστώτων, της παρέμβασης στη ζωή όλων των ανθρώπων της γης;
Την συμπεριφορά αυτή δεν την επισημαίνω εγώ, την επισήμανε πριν από πολλά χρόνια, το 1966, ο γερουσιαστής Ουίλλιαμ Φουλμπράϊτ, στο βιβλίο του “The arrogance of power”,  -Η αλαζονεία της δύναμης-  στο οποίο γράφει:  “…Όταν ένα Έθνος είναι ισχυρό αλλά υστερεί σε αυτοπεποίθηση, θα φερθεί μάλλον κατά τρόπο επικίνδυνο, όχι μόνο για το ίδιο, αλλά και για τα άλλα έθνη. Αρνείται να κάνει λάθος, πρέπει να κερδίσει κάθε διένεξη, όσο ασήμαντη κι αν είναι. Αργά αλλά σταθερά, η Αμερική παρουσιάζει ενδείξεις αυτής της αλαζονείας της εξουσίας, η οποία έχει πλήξει, έχει αποδυναμώσει, και σε πολλές περιπτώσεις, έχει καταστρέψει μεγάλα έθνη στο παρελθόν. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, δεν στεκόμαστε στο ύψος της υπόσχεσης και της ιδιότητάς μας, ως πολιτισμένου παραδείγματος, για τον υπόλοιπο κόσμο…”.
Με τα στοιχεία αυτά, πώς μπορεί να πρυτανεύσει το δίκαιο και πώς είναι δυνατόν να έχει κάποιος πολίτης εμπιστοσύνη ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη;

Ελληνικό το μεγαλύτερο τουριστικό μοναστήρι των Σκοπίων


απο Kάτοψη

Το Μοναστήρι του Αγίου Ναούμ είναι ένα από τα σπουδαιότερα θρησκευτικά μνημεία της Οχρίδας και το επισκέπτονται πολλοί τουρίστες. Βρίσκεται το νότιο άκρο της λίμνης, στις εκβολές του Μαύρου Δρίνου, πάνω σε μια μικρή βραχώδη προεξοχή είναι το μοναστήρι του Αγίου Ναούμ, θεμελιωμένο τον 11ο αιώνα.

Ξενάγηση στο αεροδρόμιο του θανάτου! Αεροδρόμιο Ντένβερ... Καλώς ήλθατε στο κολαστήριο! ΒΙΝΤΕΟ

απο EPIRUS- ELLAS

Κατά τη γνώμη σας είναι πιθανόν αυτό να μην είναι ένα αεροδρόμιο; Έχετε διαβάσει τίποτα γι 'αυτό το μυστηριώδες project , που έχουν ρίξει 5 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι άγνωστης λειτουργίας ..; Θα προσπαθήσω να σας πω ...

Με ψευδώνυμο και χωρίς παντελόνια...

"Είναι από τις γνωστές λέρες του διαδικτύου που βρωμίζουν με την παρουσία τους το διαδίκτυο. Γράφει κείμενα υπογράφοντας ως "Νίκος Αναγνώστου"


που όμως ξέρουμε ότι το χρησιμοποιεί ως ψευδώνυμο γιατί πολύ απλά εκτός από κουκουλοφόρος εκβιαστής συνηθίζει να μη φοράει και παντελόνια για να

Η ΦΡΕΓΑΤΑ

του Hλία Mεταξά



Οικονομικού Αξιωματικού Ε.Ν.                           απο Περί Αλός



Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ναυτική Επιθεώρηση,


τ.574, σελ. 95, Έκδοση Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού / ΓΕΝ,


ΣΕΠ-ΟΚΤ-ΝΟΕ. 2010. Αναδημοσίευση στο Περί Αλός


με την έγκριση της «Ναυτικής Επιθεωρήσεως».





Πίναξ του Anton Otto Fischer "the first victory at sea by

USS Constitution over HMS Guerriere".Φωτό: Wikipedia



Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ALTER

Παρέλυσαν από τον τρόμο μπροστά στις απειλές

απο elzoni.gr

Την ώρα που στην ποδιά της Ελλάδας «σφάζονται» οι δανειστές της. Την ώρα που οι υποβαθμίσεις (αυτή τη φορά από τον οίκο Fitch) πέφτουν βροχή. Την ώρα που τα spread καταρρίπτουν νέο ιστορικό ρεκόρ, ξεπερνώντας τις 1.380 μονάδες βάσης.

Η Εξόδιος «Ακολουθία» των Νέων στο εξωτερικό

Γράφει ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Πάσχα των Ελλήνων Πάσχα του 2011. Πνιγμένοι από το ζόφο των δεικτών , που ενσπείρουν κατήφεια, ανασφάλεια, αβεβαιότητα για το τι μας ξημερώνει. Ο ολετήρας της Ανεργίας, το βουβό κλάμα του γονιού που ντρέπεται να κοιτάξει το παιδί του και η αγωνία για το ποια θα είναι η εικόνα της πατρίδας μετά από 5, 10, 15 χρόνια.

Παραιτήσεις οκτώ στελεχών της ΝΔ με "άρωμα" ...Ντόρας;;

απο PRASIA.COM

H απόδραση των "8"..



Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι από την έναρξη της δημιουργίας του ΔΗΣΥ ,στον νομό κάτι έχουν πάθει και σεληνιάζονται τα τοπικά στελέχη της ΝΔ..

Οι Ισπανοί είναι ακόμη εκει! Εμείς πότε;

απο αἰέν ἀριστεύειν

Για μια ακόμη νύχτα οι Ισπανοί είναι στους δρόμους και στις πλατείες μαχητικά και ειρηνικά, για να διεκδικήσουν την αξιοπρέπειά τους σαν λαός…

Μερικές φορές, τα προβλήματά μας φαίνονται μεγάλα σαν τις σκιές...


απο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Αυτή η φωτογραφία τραβήχθηκε ακριβώς από πάνω από αυτές τις καμήλες στην έρημο κατά τη δύση του ηλίου. Θεωρείται μία από τις καλύτερες φωτογραφίες. Όταν την κοιτάς προσεκτικά, μπορείς να διαπιστώσεις ότι οι γκαμήλες είναι οι μικρές άσπρες γραμμές στην φωτογραφία.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Διάβημα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Μίκη Θεοδωράκη και το Γιώργο Κασιμάτη: συνάντηση ευθυνών και καθαρών εξηγήσεων

απο Κοντυλοφόρος

Συνάντηση με συνταγματική και πολιτική βαρύτητα ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Καρόλου Παπούλια, με τον Μίκη Θεοδωράκη, ιδρυτή της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών και τον Γιώργο Κασιμάτη, καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου και μέλος της Προσωρινής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνησης.

Συμφωνία κυβέρνησης και Τουρκίας για διαμοιρασμό των αποστολών SAR;

απο defencenet.gr




Σε de facto διαμοιρασμό του επιχειρησιακού ελέγχου του Αιγαίου, τουλάχισοτον για αποστολές έρευνας και διάσωσης δείχνει ότι έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου με την Τουρκία. Από 3 έως 5 Μαΐου 2011

Περίεργη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων

απο  NewsBeast.gr

«Δεν ξέρουμε αν τον επόμενο χρόνο θα είμαστε στο ευρώ και στην ΕΕ»


Αίσθηση προκάλεσε αναφορά του δημάρχου Αθηναίων σε ενδεχόμενο να μην είναι αύριο η Ελλάδα μέλος της ΕΕ, ωστόσο, κλείνοντας την ομιλία του στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της πρωτεύουσας, ο κ. Γ. Καμίνης διευκρίνισε ότι η παραπάνω αναφορά ήταν σχήμα λόγου και δεν ήταν πρόθεσή του να κινδυνολογήσει.

Στο σκαμνί η Αρετή Τσοχατζοπούλου

από EGERSIS

Εδώλιο για την κόρη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου έδειξαν οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.


Με το υπ΄αριθμόν 1207/2011 οι δικαστές παραπέμπουν την κ. Αρετή Τσοχατζοπούλου προκειμένου να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για το αδίκημα της...

Πού θα λειτουργήσουν κέντρα υποδοχής μεταναστών

απο NAFTEMPORIKI.GR

Συνολικά 14 μονάδες, οι οποίες θα λειτουργούν στο πλαίσιο της νέας Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής μεταναστών, ανακοίνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕ​Σ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος




«Για λόγους καθαρα δεοντολογικούς , δεν τοποθετήθηκα υπέρ ή κατα υποψηφίου ή κομμάτων των εκλογών,

Ευχομαι το καλλιτερο για την Κύπρο μας» . «Αν επιτρέπετε να πώ κάτι για τις εκλογές»

Ένας από τους δυο πρέπει να οδηγηθεί φυλακή .

απο peramatozoa

Εάν τελικά είναι αλήθεια τα όσα λέει ο Καμμένος ... είμαστε καμμένοι απο χέρι και εμείς ...σαν λαός , σαν χώρα , σαν πολιτισμός . Στην περίπτωση που ο βουλευτής κατηγορεί τον Πρωθυπουργό για έμμισθο μπρόκερ δύο λύσεις υπάρχουνε και καμία μα καμιά άλλη .

Διαμαρτυρία για το "κλείσιμο" του τμήματος Κοιν. Θεολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

από kafeneio

Επιστολή διαμαρτυρίας αναμένεται να στείλει το Πανεπιστήμιο Αθηνών στο υπουργείο Παιδείας, τις αμέσως επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον της απόφασης να μη δεχθεί φέτος εισακτέους το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας.

Διαρροή απαντήσεων στις Πανελλαδικές!

απο αἰέν ἀριστεύειν

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών. Καταγγελίες για διαρροή απαντήσεων στο μάθημα των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από φροντιστήριο σε μαθητή Λυκείου στην Αττική.

Αναδιάρθρωση δεν σημαίνει χρεoκοπία


απο apneagr


Γενικά έχω ένα πρόβλημα με τον όρο χρεοκοπία. Αυτός ο όρος υποδηλώνει ότι δεν έχουμε να φάμε, ότι έχει μειωθεί το βιοτικό μας επίπεδο και γενικά ότι θα καταντήσουμε σαν κάποια τριτοκοσμική χώρα.

Τούρκοι κτύπησαν περίπολο μας στον Έβρο – Πάτησαν σε ελληνικό έδαφος

απο αἰέν ἀριστεύειν

Θερμό επεισόδιο είχαμε πριν από λίγη ώρα στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν σε περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία,

"Mια ζωή τα κάνανε πλακάκια" Αμερικάνοι και Τούρκοι.-------Τηλεγράφηµα της Κοντολίζας Ράις (που διέρρευσε), πιέζει τον Ολι Ρεν για ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.!

 από EPIRUS- ELLAS

Εµπιστευτικό τηλεγράφηµα της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζας Ράις, το οποίο διέρρευσε από το Wikileaks, δείχνει ότι οι Αµερικανοί είχαν οδηγίες να προσεγγίσουν τον «ήρεµο Φινλανδό», ο οποίος στήριζε την άνευ όρων ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Η ερμηνεία της παραίτησης

του Θάνου Δημάδη

Δεν ξάφνιασε η παραίτηση Στρος Καν, αλλά ο χρόνος που έγινε. Δύο μέρες δηλαδή, πριν το καθοριστικό δικαστικό ραντεβού της Παρασκευής, που όλοι αναμέναμε ότι ήταν αυτό το οποίο θα έκρινε και το μέλλον του στην ηγεσία του ΔΝΤ, καθώς τότε θα ξέραμε, και ο ίδιος και εμείς, αν θα προσαχθεί τελικά σε δίκη ή όχι, αν θα κρατηθεί κρατούμενος ή θα απελευθερωθεί με περιοριστικούς όρους. Η εσπευσμένη απόφαση του να παραιτηθεί σηματοδοτεί σε γενικές γραμμές τρία πράγματα.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Έχει AIDS η καμαριέρα που ασέλγησε ο Στρος Καν;

απο Youropia

Ειρήνη Λαλίδου


Κι άλλες πηγές ανησυχίας για τον Ντομινίκ…


Δημοσίευμα του New York Post υποστηρίζει ότι η 32χρονη καμαριέρα που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από το Ντομινίκ Στρος Καν ζει σε διαμέρισμα που νοικιάζεται αποκλειστικά σε φορείς του AIDS.

ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ Θήβα 13-5-2011 ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ Θήβα 13-5-2011


Ομήρου1& Αγ.Ελένης 25

Τ.Θ.146 Τ.Κ.32200



Το Διοικητικό Συμβούλιο σας ενημερώνει για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας τον μήνα Μάιο.

Τραγωδία με δυο νεκρούς λαθρομετανάστες, έναν ενήλικο άνδρα και ένα 8χρονο παιδί, στα ανοιχτά της Πρέβεζας. ---Αγνοείται ο αδελφός του παιδιού.

απο EPIRUS- ELLAS

Τραγωδία με δύο νεκρούς λαθρομετανάστες – έναν ενήλικο άνδρα και ένα 8χρονο αγοράκι – συνέβη στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Πρέβεζας, ενώ αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα ο δίδυμος αδελφός του άτυχου παιδιού.

Ξύπνησε ο γίγαντας





απο SakTsak



Γράφει ο Θοδωρής Χρόνης





(Το παρόν κείμενο αποτελεί τη συνέχεια του κειμένου: Ιστορίες με Ονοματεπώνυμο )



Αλλοίμονο στις αδούλωτες και περήφανες ψυχές, όπου κι αν ανήκουν!!!





απο αλεπου του Ολυμπου



Ελληνα......

O εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας του 21 ποτέ δεν απελευθέρωσε τη χώρα.





Επιλεγμένοι διαχρονικά αχυράθρωποι επιλέγονταν να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα αφεντικά

Εταιρία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης TELEPERFOMANCE



απο aplhrotoi ergazomenoi

Θα ηθελα να ενημερωσω τον κοσμο,που σιγουρα ξερει οτι οταν παιρνουν για πληροφοριες η τουςπαιρνουν απο εισπρακτικες εταιριες η πλειοψηφια τους στεγαζεται σε αυτην την εταιρια.Μεσα εργαζονται παρα πολυς κοσμος,μια μερα πριν κανα 6μηνο

300 Έλληνες - Υπενθυμιση συνάντησης

Σας υπενθυμίζουμε την συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασιας σήμερα στις 18:00 ή στις 20:00 ( για όσους δεν μπορούν νωρίς) στο Ζάππειο ( στα σκαλάκια)

Επίθεση αργά τη νύχτα από λαθροαναρχικους στο σημείο της δολοφονίας του Μανώλη..Πέταξαν τις Ελληνικές σημαίες

απο αἰέν ἀριστεύειν

Επίθεση από 100 περίπου άτομα της κατάληψης Πατησίων και Σκαραμαγκά δέχτηκε η ομάδα περιφρούρησης στο σημείο δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη. Στο σημείο υπήρχε και αστυνομική δύναμη πουπαρακολουθούσε στην αρχή αμέτοχη.

19η Μαΐου. Ημέρα Μνήμης Ποντιακής Γενοκτονία​ς

Θεοφάνης Μαλκίδης


19η Μαΐου . Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας

Η αφετηρία της παρουσίας του Ελληνισμού που ζούσε στο Οθωμανικό κράτος, στη σημερινή Τουρκία, ξεκινά από το μύθο και καταλήγει στην ιστορική πραγματικότητα, εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ο Χάρτης των Αστικών ΜΜΕ

Κρατήστε το για να γνωρίζετε το καρτέλ που σας "ενημερώνει".


πηγη

Ο παπουτσωμένος γάτος!!!!

απο H ISTORIA ARXIZEI

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένας μυλωνάς που είχε τρεις γιους. Σαν έφτασε ο καιρός και γέρος πια και άρρωστος πέθαινε, φώναξε τους τρεις γιους του, και τους είπε:

Το παρελθόν του Στρος Καν


απο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ





Δείτε το βίντεο....





Τέρμα οι μάνες λέει η παγκόσμια Διακυβέρνηση





απο ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ





Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υποδεικνύει την απόφαση 12267, δια της οποίας μεταξύ άλλων συνιστάται να καταπολεμηθεί ως σεξιστική στερεοτυπία (!)
 η χρήση του όρου «μητέρα» . Συνιστάται λοιπόν η παράκαμψη της χρήσεως της εννοίας αυτής, ως ανασταλτική της «ισότητας των φύλων». Έτσι αξιολογείται ο ρόλος της μητέρας ως παθητική λειτουργία.


Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο