Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Λ. Κανέλλη: Να αρνηθούμε το χρέος...


Για μια ακόμα φορά η Κανέλλη λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Δείτε το βίντεο...







Απίστευτο μήνυμα ... Θανάσης Βέγγος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....!​!!!!

Τι είναι ευτυχία.


«Έπρεπε να γεράσω , αγόρι μου,

για να μάθω τι είναι ευτυχία.

Τελικά ευτυχία είναι ένα ζευγάρι χέρια, δύο χέρια.

Αυτά που θα σε αγκαλιάσουν, θα σε κρατήσουν, θα σε κοιμίσουν, θα σε περιποιηθούν, θα σου μαγειρέψουν,

Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΥΡΙ ΘΗΒΩΝ !!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εκθεση ψηφιδωτών στο συνεδριακό Κένρο Δήμου Λιβαδειάς

Διαφημίσεις και διαφημίσεις...(video)

Όταν οι περισσότεροι κάνουν διαφημίσεις με γιαουρτονανουρίσματα με τον Ρουβά, με φρικασέ, κονκασέ και φρουί ζελέ και με χοντρούς που βγαίνουν από τις τηλεοράσεις για να φάνε πατατάκια...


Κάποιοι κάνουν διαφημίσεις που σε συγκινούν, που δημιουργούν συναισθήματα, που τουλάχιστον περνούν ένα μήνυμα, διαφημίσεις που θα ήθελα να δουν τα παιδιά μου!

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ
Η μακρά διαδρομή μου στη ζωή, η ενασχόλησή μου με τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα, από το 1958 και έκτοτε, η εμβάθυνσή μου σε μελέτες πολιτικής ανάλυσης, δεν μου αφήνουν περιθώρια για ψευδαισθήσεις.
Δεν θέλω και δεν πρέπει να παραστήσω τον εκ των υστέρων προφήτη, αλλά, εάν κάποιος με ρωτούσε το βράδυ που γίνονταν οι συζητήσεις, όχι διαπραγματεύσεις, για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, θα σας έλεγα ευθέως ότι πρόκειται για μη σοβαρά πράγματα. Και φυσικά, δεν θα σας το έλεγα από διαίσθηση, φακίρη ιδιότητα δεν διεκδικώ, αλλά οι εμπειρίες μου, μου έλεγαν ότι, δεν πρόκειται να προκύψει καμία αλλαγή. Οι συμφωνίες με ανεμοδούρια δεν μπορούν να έχουν καμία σταθερότητα…

Το blog thiva nikolas στις 19/6/11 θα ταξιδέψει στην όμορφη Κόνιτσα συμμετέχοντας στην δίκαιη διαδήλωση για την Κάρτα του πολίτη.

THE WALL STREET JOURNAL: Αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη την επόμενη μέρα θα της χαρίσουν αναγκαστικά ολόκληρο το χρέος!

Με λίγα λόγια (αν ισχύουν όσα λέει ο οικονομικός αναλυτής) οι πολιτικοί μας κοιτάνε πως θα σώσουν τη Γερμανία και όχι εμάς…

Ένα άρθρο που αν μη τι άλλο προβληματίζει δημοσιεύτηκε πριν λίγο στην αμερικανική εφημερίδα THE WALL STREET JOURNAL. Ο τίτλος του …«Κι αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να σωθούν;»
Και απαντά ο ίδιος ο αρθρογράφος (Allen Mattich)
Τότε ο κεντρικός πυρήνας της Ευρώπης, η Γερμανία, θα υποστεί τέτοια ζημιά που θα αναγκαστεί να διαγράψει μονομιάς ολόκληρο το ελληνικό χρέος. Τι θα συμβεί όμως αν η Γερμανία διαγράψει από ανάγκη ολόκληρο το ελληνικό χρέος; Τότε θα τεθεί ζήτημα αξιοπιστίας και ηθικής. Μιας και αυτομάτως το ίδιο με την Ελλάδα θα πράξουν και η Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία με συνέπεια τη βέβαιη καταστροφή της Ευρωζώνης.

Αθλητική δραστηριότητα και συμβουλές για αρχάριους

Εφόσον έχουμε πάρει την απόφαση να ξεκινήσουμε την ένταξή μας σε έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής, σας παραθέτω τις ακόλουθες συμβουλές. Οι συμβουλές αυτές αφορούν αρχαρίους που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με αθλητική δραστηριότητα αλλά και σε αυτούς που έχουν εδώ και αρκετό καιρό σταματήσει την επαφή τους με την άθληση και θέλουν έναν ήπιο τρόπο επανένταξης.
Διαβάστε προσεχτικά…

Τα εξώδικα ο λαός δεν τα πήρε πίσω!!!


Για να μην νομίζουν οι ηγετίσκοι και τα επικοινωνιακά επιτελεία τους ότι είμαστε χρυσόψαρα και με φιέστες και ανασχηματισμούς ξεχνάμε τί συνέβη, να τους θυμίσουμε ότι ομάδες πολιτών έστειλαν εξώδικα στους βουλευτές της περιφέρειάς τους, αναφέροντάς τους ότι αν ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο θα τους μηνύσουν για εσχάτη προδοσία…
Η ωραία ατμόσφαιρα που οι σαλιάρηδες παπαγάλοι σας μας πλασάρουν απ’  το πρωί δεν είναι αρκετή για να μας κάνει να ξεχάσουμε. Τα εξώδικα ισχύουν! 

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τι είναι αυτά; Aς μας απαντήσει κάποιος... γιατί πάλι συνομωσιολόγους θα μας πείτε!

Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες….κεραίες!

 Το γεγονός μας τράβηξε την προσοχή μας όταν ανακαλύψαμε πως μετά τις επισκέψεις μας στους αγανακτισμένους του συντάγματος-αλλά και καθόλη την διάρκεια που παραβρισκόμασταν εκεί- ανακαλύψαμε πως οι αγωνιζόμενοι πολίτες είχαν ζαλάδες, αισθήματα κοπώσεως, πονοκεφάλους και πόνο στα τύμπανα των αυτιών.
Έτσι το ψάξαμε το θέμα λίγο και ανακαλύψαμε 3…πανέμορφα φορτηγά τα οποία στην...
 αρχή νομίσαμε πως είναι των τηλεοπτικών συνεργείων που έρχονται συχνά στην περιοχή. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως διαπιστώσαμε πως τα 3 αυτά φορτηγά καμία σχέση δεν έχουν με την τηλεόραση.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Πρέπει συνεχώς να προσέχουμε, διότι προσπαθούν να μας πλανήσουν!!!Στις 29/11/2010 είχαμε ενημερώσει τόσο τον Μακαριώτατο όσο και όλους τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς της Ελλαδικής Εκκλησίας δια το τι πρόκειται να κάνει η Πολιτεία με το θέμα της κάρτας του πολίτη. Ξεκάθαρα είχαμε αναφέρει ότι η Πολιτεία με την απόφασή της θα εξαπατήσει την Εκκλησία.
Διαβάστε τι απάντησε η Πολιτεία στην Εκκλησία:




Πικρία Κατσέλη και αιχμές για πόλεμο από Mega – ΣΚΑΙ

Δεν κρύβει την ενόχλησή της η Λούκα Κατσέλη για την – αδικαιολόγητη σύμφωνα με συνεργάτες της- απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση, παρότι έμεινε με την βεβαιότητα, μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, πως θα παραμείνει και μάλιστα αναβαθμισμένη. Η τέως υπουργός Εργασίας μιλά για συντονισμένες επιθέσεις που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες από συγκεκριμένα ΜΜΕ (βλ. Mega – ΣΚΑΙ)

Βολεύτηκε ο Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Περιβάλλοντος!!!

Μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων, πέρασε στα ψιλά χθες η πληροφορία, η οποία δυστυχώς επαληθεύτηκε σήμερα, ότι ο πλέον αποτυχημένος υπουργός, ο Γ. Παπακωνσταντίνου αντί να πάει στο σπίτι του παραμένει στην κυβέρνηση.

O Παντελής Οικονόμου μόλις πήρε την καρέκλα έσβησε τα αντιμνημονιακά κείμενα από την σελίδα του!

Σιδεροκέφαλος. Αυτό ευχόμαστε στον Παντελή Οικονόμου, που από σήμερα διορίστηκε αναπληρωτής υπουργός οικονομικών. Στο πιο σωστό υπουργείο, δηλαδή. Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι πριν από ούτε τρεις μήνες είχε ταχθεί ανοιχτά, μέσα από το προσωπικό του σάιτ, κατά του Μνημονίου.

Αγανακτισμένος παρουσιαζόταν με την κατάσταση.

Τώρα; Τι θα γίνει τώρα; (Κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση και διαβάστε το κείμενο)

Διαβάστε όλο το κείμενο του υφυπουργού οικονομικών και ο καθένας ας βγάλει ό,τι συμπέρασμα θέλει. Το συγκεκριμένο κείμενο από σήμερα δεν υπάρχει στο σάιτ του υπουργού. Δεν πειράζει. Στην βουλή τα είπε, άλλωστε. Επίσημα. Και μπορεί η απουσία από το σάιτ να οφείλεται σε... τεχνικό πρόβλημα.

ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΑΡΤΗ.

Κοιτάζοντας στην παρακάτω ανάρτηση το χάρτη του "φίλου" μας Αλβανού A.Gashi, θεωρούμε πως πρέπει να του δείξουμε τον ΑΛΗΘΙΝΟ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μάθει ιστορία μιας και είναι καθηγητής. Περαστικάααααααααααα...

Α... και που είσαι "προφέσορ"... αν δεν σου αρέσει αυτός ο χάρτης... τότε δες τον άλλον παρακάτω...

Εκτός κυβέρνησης (πάλι!) Γεωργιάδης, Καρατζαφέρης και Ντόρα!

Εκτός κυβέρνησης, Καρατζαφέρης και Γεωργιάδης!

Και μετά περιμένουν να σωθεί η χώρα…! Ας ενημερώσει κάποιος τον ΓΑΠ, ότι στο Τηλε-Άστυ, ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει, πως μπορεί να σώσει την Χώρα!

Πόσες κυβιστήσεις πρέπει να κάνει κάποιος για να πάρει Υπουργείο σε αυτή την χώρα επιτέλους!

Η Ντόρα λέει όχι στο Μεσοπρόθεσμο για να κερδίσει το 0,1% που θα την ανεβάσει στο 1,6%, ένα σκαλί δηλαδή πριν το 1,7%! Ο δρόμος για το 3% και την βουλή είναι πλέον Ανοιχτός!

H μόνη μας ελπίδα σωτηρίας είναι πλέον στα χέρια του νέου Υπουργού Περιβάλλοντος: Γιώργου Παπαπακωνσταντίνου και του Αναπληρωτή Υπουργού : Νίκου Σηφουνάκη
Οι εργολάβοι ήδη ζεσταίνουν τις μηχανές κι ετοιμάζονται για το πλιάτσικο!

Δηλώσεις του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτη, πριν την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης


Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης:



“Ο Γιώργος Παπανδρέου Πρωθυπουργός της χώρας, συνεχίζει να δίνει μεγάλες μάχες στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, στην ευρωπαϊκή Ένωση, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, αλλά και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης για το καλό της χώρας, για να βγεί η πατρίδα μας από την πολύπλευρη αυτή κρίση.

ΤΟΝ ΠΝΙΞΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ αστειάκι

Ο θίασος άλλαξε θέση στους παλιάτσους…


…οι πλατείες όμως θα παραμείνουν γεμάτες!
Έγινε και ο ανασχηματισμός… Ως συνήθως ο Παπανδρέου έκανε άνω κάτω τον κόσμο για το τίποτα. Ουσιαστικά στο τσίρκουλο που είχε για κυβέρνηση άλλαξε θέση στα …νούμερα και τους παλιάτσους.
Τί άλλαξε στην κυβέρνηση επί της ουσίας; Ποια επανεκκίνηση ευαγγελίζονται;
Η πιο σοβαρή, αν μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς έτσι, αλλαγή είναι ο ατιμωτικός υποβιβασμός του πρώην, κατά κοινή ομολογία αποτυχημένου, “ τσάρου” της οικονομίας σε …Μπιρμπίλη, όπως είπε το πρωί ο Α. Γεωργιάδης και η αντικατάστασή του από τον Ε. Βενιζέλο.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Γ. Κακουλίδη 1 - 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25313 - 52150 / 1
FAX: 25313 – 52159


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας στέλνουμε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Άρη Γιαννακίδη στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού "Η ΑΘΗΝΑ", του οποίου οι εργασίες άρχισαν χθες το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη. Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Περιφερειάρχης


Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη στο 16ο Συνέδριο αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Κάρτα του πολίτη, σφράγισμα και κατάργηση του πολίτη; π.Βασίλειος βολουδακης

Θέμα: Λειτουργία Δήμου την 20η και 21η Ιουνίου, ημέρα των κινητοποιήσεων

                            
        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
            ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ                                                
                     Γραφείο Τύπου

Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 3
Ταχ.Κώδικας: 32 200
Τηλ: 2262 -3-50607
Fax:     2262-0- 27628
Site: www.thiva.gr
Θήβα 17/06/2011



Θέμα: Λειτουργία Δήμου την 20η και 21η Ιουνίου, ημέρα των κινητοποιήσεων

Σχετικά με τις διήμερες κινητοποιήσεις του Δήμου Θηβαίων και των φορέων της πόλης για την επικείμενη μετακίνηση ή συρρίκνωση των Δημοσίων Υπηρεσιών (Νοσοκομείο, Δ.Ο.Υ., Τελωνείο, Ο.Ε.Κ. κτλ.) ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚ​ΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
     ΝΟΜΟΣ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ
        ---------------------                                Θήβα:  16/06/2011
     ΔΗΜΟΣ  ΘΗΒΑΙΩΝ                     Αριθ. Πρωτ: 16299
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
                                                                     
Συνεδρίαση:  2η
ΠΡΟΣ :Τα μέλη της Εκτελεστικής
Επιτροπής του Δήμου Θηβαίων κ.κ. :
Ιωάννη Παπαδημητρίου
Ανδρέα Χατζησταμάτη
Παναγιώτη Ζερικιώτη
Γεώργιο Σκαλή
Παναγιώτη Τσαραμπάρη

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Εκτελεστικής Επιτροπής» (Άρθρο    63, Ν. 3852/10)

Καλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο γραφείο Δημάρχου την 22η Ιουνίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 62 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα:

Αυτός είναι ο πράσινος κολωτούμπας... πρόσωπο της ημέρας!

Χθες απειλούσε να παραιτηθεί από βουλευτής και σήμερα δέχτηκε να γίνει υφυπουργός Άμυνας...

Λέγεται Κώστας Σπηλιόπουλος και εκλέγεται βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Ανήκε στους πολιτικούς φίλους της Βάσως Παπανδρέου. Χθες ήταν ο τρίτος κατά σειρά βουλευτής που ετοιμαζόταν (μετά "τα κορόιδα" Φλωρίδη και Νασιώκα) να παραιτηθεί διαφωνώντας με τις επιλογές της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Όταν μάλιστα γράφτηκε το όνομά του δεν έκανε καμία διάψευση, αντίθετα το άφησε να συντηρείται.

Ο Μπένυ πήρε το παιχνίδι επάνω του

Ενας Ανασχηματισμός με επίκεντρο τον Βενιζέλο


kafeneio

Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Μασόνοι και ξένες υπηρεσίες κάνουν κουμάντο στην χώρα μας...!!!"..."Θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ....ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ! ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ *«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω». «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!

Υπάρχει σχέδιο εξαγοράς περιουσίας της Ελλάδος σε εξευτελιστικές τιμές

Το plan C για την Ελληνική οικονομία περιλαμβάνει την χρεοκοπία της χώρας....




Το διεθνές κεφάλαιο που ποντάρει στην χρεοκοπία της Ελλάδος έχει εκπονήσει ένα ακραίο σενάριο – σχέδιο το οποίο αν του δοθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις θα επιδιώξει να το υλοποιήσει.

Με βάση το σχέδιο αυτό αν αποτραπεί η χρεοκοπία της Ελλάδος τον Ιούλιο που αποτελεί την βασική επιδίωξη και η Ευρώπη αποφασίσει να δώσει....

περαιτέρω χρόνο στην Ελλάδα ώστε να αποτρέψει την χρεοκοπία τότε εκ των πραγμάτων θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο C.

Ο ΚΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ 1912-1913

Όπως τον έζησα ως δόκιμος.

Περί Αλός

Ναυάρχου Κ. Α. Αλεξανδρή
(Με σπάνια έργα ζωγραφικής του ιδίου του Ναυάρχου)

 

Από το ομώνυμο βιβλίο του Κ. Α. Αλεξανδρή,
Έκδοση ΓΕΝ/ΥΙΝ, ανατύπωση 2010.
Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση
της ΥΙΝ και της Ναυτικής Επιθεωρήσεως.

Α. Η ζωή των αντιτορπιλλικών –Περιπολίαι – Ανθρακεύσεις.

Πιν.Νο 3. "Περιπολία" Ναυάρχου Κ.Α.Αλεξανδρή
ΦΩΤΟ: Ναυτική Επιθεώρηση
Η ζωή επί των αντιτορπιλλικών εν πολέμω είναι πάντοτε σκληρά και επικίνδυνος. Ιδιαιτέρως όμως σκληραί ήσαν αι ασυνθήκαι της επί των αντιτορπιλλικών ζωής κατά τους χειμερινούς μήνας του 1912 –13.
Διότι εις τα πλοία ταύτα είχεν ανατεθεί το λίαν δυσχερές έργον της επιτηρήσεως του στενού των Δαρδανελλίων, μόνης διεξόδου του ασφαλούς εν Ναγαρά ορμητηρίου του Τουρκικού στόλου.

Το βιογραφικό του νέου υπουργού Εξωτερικών, Σταύρου Λαμπρινίδη

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου 1962. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών του 1980. Από το 1975 ως το 1980 μεγάλωσε στο Οικοτροφείο του Κολλεγίου, όπου εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών Μαθητών. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Άμχερστ (AMHERST COLLEGE) των ΗΠΑ, από όπου αποφοίτησε το 1984 στον τομέα των Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών με τις διακρίσεις «Magna Cum Laude» και «Phi Beta Kappa». Εν συνεχεία σπούδασε με υποτροφία στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Γιέιλ (YALE LAW SCHOOL), όπου το 1988 του απονεμήθηκε το πτυχίο Juris Doctor.

Ετοιμάζουν νέο αποκλεισμό της Βουλής

Πρόταση... μομφής στην κυβέρνηση από τους Αγανακτισμένους

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, εμφανίζονται οι Αγανακτισμένοι, που δίνουν νέο ραντεβού την ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

«Αυτό θα είναι το δικό μας καλοκαίρι», διαμηνύουν και ζητούν από τα συνδικάτα και τα εργατικά κέντρα να κηρύξουν γενική απεργία, ώστε «μαζί με όλους τους εργαζομένους να περικυκλώσουμε τη Βουλή με αίτημα την πτώση της κυβέρνησης».

Ο Παπακωνσταντίνου και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Σας προβλημάτισε η πιστοληπτική υποβάθμιση της χώρας μας από τον οίκο αξιολόγησης-βραχίονα της παγκόσμιας διακυβέρνησης Standard & Poor’s, μία ημέρα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;




Σας προβλημάτισε η «τοποθέτηση» του προαναφερόμενου οίκου αξιολόγησης, μια ημέρα πριν η χώρα μας βγει στη διεθνή αγορά για τα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού Δημοσίου;



Αν ναι, διαβάστε, για να μάθετε ποιοι σας κυβερνούν και ποιους ανεχόμαστε μέχρι σήμερα. Πρόσωπα, που σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνία σεβόταν τον εαυτό της, θα ήταν κλεισμένα εδώ και καιρό σε ανήλιαγα μπουντρούμια…

Το βιντεακι μας!

Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε το βουνό!

Σε πυρετό δράσης, με συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών ομάδων (ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΛΑΟΣ), εκτελεστικών γραφείων (ΣΥΡΙΖΑ) και μια συγκέντρωση (ΚΚΕ), βρέθηκε χθες το πολιτικό σύστημα, επομένη της ημέρας που η χώρα έγινε άνω-κάτω, τα spread και τα cds ξαναπήγαν στον Θεό και η χώρα έμεινε ακυβέρνητη, αναζητώντας ως σωτήρα κάποιον Άγνωστο Χ.




Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, η κρίση εκτονώθηκε ως εκ θαύματος (και προσκαίρως) με δύο παραιτήσεις βουλευτών από τις έδρες τους (Φλωρίδης, Νασιώκας), μερικές επικριτικές δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής, μια ακόμη ψυχοθεραπεία σε επίπεδο Κοινοβουλευτικής Ομάδας και έναν ανασχηματισμό.

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     ΔΗΜΟΣ  ΘΗΒΑΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΗΒΑΣ












                                                                            Θήβα :  17/6/2011
                                                               

                            
                                     


Η Δημοτική Κοινότητα Θήβας καλεί όλους τους πολίτες, την Δευτέρα 20 Ιουνίου ώρα 09:00 – 12:00, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο του Νοσοκομείου (αναχώρηση λεωφορείου ώρα 8 π.μ. από το Παλαιό Δημαρχείο – κεντρική πλατεία) και
Την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 11:00 στο Πανθηβαϊκό συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης και στη πορεία διαμαρτυρίας προς την Δ.Ο.Υ Θηβών.
Για να φωνάξουμε ένα δυνατό,
ΟΧΙ στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου
ΟΧΙ στην μετακίνηση της Δ.Ο.Υ
ΟΧΙ στην μετακίνηση του Τελωνείου
ΟΧΙ στην κατάργηση του γραφειου του Ο.Ε.Κ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος αναλαμβάνει και το υπουργείο Οικονομικών




Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης



Υπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης



Υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υφυπουργοί Ξυνίδης, Μωραΐτης



Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας

Εξώδικο στην Τρόικα



Οι περισσότερες επιτροπές του κινήματος της πλατείας αυτές τις μέρες, ετοιμάζουν εξώδικα για να τα επιδώσουν στους Έλληνες βουλευτές. Μαζί με αυτό το νομικό μέσο, πιστεύουμε πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί και κάτι άλλο. Να στείλουμε εξώδικο, στην τρόικα και στα ευρωπαϊκά όργανα γενικότερα. Στο εξώδικο να δηλώνουμε πως οι εκπρόσωποί μας, (οι βουλευτές δηλαδή), κινούνται σαφώς έξω από τις αρμοδιότητές τους, για αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας εκπροσωπούν. Έτσι θα είναι όλοι νομικά ενήμεροι πως αν υπογράψουν οτιδήποτε με την Ελληνική κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί το λαό, παρά μόνο τον εαυτό της. Θα ήταν χρήσιμη μια τέτοια κίνηση, όταν η υπόθεση των δανειακών συμβάσεων, φτάσει, στα διεθνή δικαστήρια. Είναι ένα επιχείρημα υπέρ μας, γιατί ο άλλος διάδικος (τρόικα), αποδεδειγμένα γνώριζε, τουλάχιστον πριν την υπογραφή του μνημονίου νούμερο 2, ότι ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος( η Ελληνική κυβέρνηση δηλαδή), έχει χάσει την εμπιστοσύνη του εντολέα της (δηλαδή του Ελληνικού λαού).

Αλβανικά σχολεία: Ασκήσεις «επί χάρτου» για τη μεγάλη Αλβανία

Ο χάρτης που δημοσιεύει η ιστοσελίδα μας είναι από τα τετράδια εργασίας ενός μαθητή της έννατης τάξης (Γ΄Γυμνασίου). Είναι χάρτης του καθηγητή Α Γκάσι (A.Gashi) με τίτλο «Η πραγματική Αλβανία».




Σε τέτοιους χάρτες ασκούνται οι αλβανοί μαθητές στα σχολεία τους χρωματίζοντας τη Μεγάλη Αλβανία και διαπαιδαγωγούμενοι με την αγάπη για την πατρίδα…

Εξαφάνιση Μπούλη… Μπορείτε να βοηθήσετε;

Προειδοποίηση σε ΠΓΔΜ για το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου

Ο αρμόδιος για τη διεύρυνση της ΕΕ, Επίτροπος, Στέφαν Φούλε, κάλεσε την ΠΓΔΜ να απέχει από προκλητικές προς την Ελλάδα ενέργειες, με αφορμή την τοποθέτηση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα. «Όταν έχετε γείτονα με τον οποίο έχετε εκκρεμότητα, οποιασδήποτε φύσεως, και επιθυμείτε ειλικρινά την επίλυση της, τότε πρέπει να αποφεύγετε ενέργειες τις οποίες ο γείτονας σας εκλαμβάνει ως πρόκληση», ανέφερε ο κ. Φούλε σε συνέντευξη του στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων Α1.


Κάτι ψιθυρίζεται για σκοινί…


Έγινε κι αυτό……
Πρόσφατα  είπε ο «δεν κρατιέμαι» τους bloggers ακροδεξιούς….
Ωραία…. Όποιος διαφωνεί πλέον με την εξουσία έγινε ακροδεξιός……
Μάλλον επειδή δεν είναι της μόδας πλέον οι αντιεξουσιαστές με επιχειρήματα να ανήκουν  στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ η των κουκουλοφόρων λόγω αστυνομικών ταυτοτήτων….
Αν είναι έτσι τότε σε λίγο θα εμφανιστεί και ο Έλληνας Χίτλερ….
Γίναμε φασίστες γιατί όμως;…

Οι Έλληνες πολίτες τους χάλασαν τα σχέδια! Δείτε τι γράφουν οι FT: “Να ετοιμαστούν για το χειρότερο Ελλάδα και Ευρώπη”

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, όμως, θα πρέπει να προετοιμάζονται για το χειρότερο, καθώς η Ελλάδα κουτρουβαλάει προς το πουθενά και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που μέχρι στιγμής η Πορτογαλία και η Ισπανία δεν ακολουθούν. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει ξεμείνει από πυρομαχικά. Ο ετοιμοπόλεμος ηγέτης εδώ και λίγο καιρό χάνει σταδιακά τον έλεγχο του σοσιαλιστικού του κόμματος. Η τάση όμως επιταχύνθηκε απότομα αυτήν την εβδομάδα, καθώς μεγαλύτερα και πιο εξαγριωμένα πλήθη βγήκαν στους δρόμους. Τώρα προχωρά στον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

Ένα Απίστευτο βίντεο!

Παιδιά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κάνετε για αφύπνιση του κόσμου!


Σας στέλνω ένα πολύ δυνατό βίντεο που τώρα έχει και ελληνικούς υπότιτλους…


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,


cosmos11.com

ksipnistere

Κάτι ψιθυρίζεται για σκοινί…

Έγινε κι αυτό……




Πρόσφατα είπε ο «δεν ο κρατιέμαι» τους bloggers ακροδεξιούς….



Ωραία…. Όποιος διαφωνεί πλέον με την εξουσία έγινε ακροδεξιός……



Μάλλον επειδή δεν είναι της μόδας πλέον οι αντιεξουσιαστές με επιχειρήματα να ανήκουν στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ η των κουκουλοφόρων λόγω αστυνομικών ταυτοτήτων….

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γράφει ο Απέλλης


Φίλε αστυνομικέ,.

Τα τελευταία βίαια γεγονότα με έβαλαν σε βαθιές σκέψεις και με οδήγησαν σε ορισμένες διαπιστώσεις που θέλω να μοιραστώ μαζί σου.



Κατά αρχήν θέλω να σου πω, ότι ήμουν από εκείνους τους Έλληνες που δάκρυσαν για τους δολοφονημένους συναδέλφους σου επειδή τους θεώρησα παιδιά του λαού μας που σκοτώθηκαν την ώρα του καθήκοντος για να προστατεύουν όλους εμάς.

Βίντεο απο ανεβλαβη και Μακη


Ο εθνικά επικίνδυνος Γιώργος Παπανδρέου

απο αἰέν ἀριστεύειν

της effie B.
Δεκαοκτώ ολόκληρους μήνες χρειάστηκε ο ελληνικός λαός για να διαπιστώσει πόσο εθνικά επικίνδυνος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Κάποιοι το ήξεραν ήδη από καιρό!
Χθες γράφτηκε μια ακόμη σελίδα γελοιοποίησης εκ μέρους του. Γελοιοποίησης της πολιτικής, γελοιοποίησης του θεσμού που εκπροσωπεί, κυρίως όμως της Ελλάδας στη διεθνή πολιτική σκηνή.
Διαπιστώνοντας την πλήρη αδυναμία του να κυβερνήσει μετά μόλις δεκαοκτώ μήνες ισχυρότατης λαϊκής εντολής, βλέποντας την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία να φυλλοροεί και τον κόσμο στις πλατειές να πιέζει ασφυκτικά ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, άρχισε πάλι τους θεατρινισμούς.
Αφού μίλησε με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεχωριστά, λέγοντας στο καθένα διαφορετικά πράγματα, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες τους, προσπάθησε να εγκλωβίσει τον Α. Σαμαρά ζητώντας του συνεργασία σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Ο Όλι Ρεν αποκάλυψε νέο ψέμα του Παπανδρέου

Μας έφαγαν από χθες τα κυβερνητικά παπαγαλάκια για το σημαντικό ραντεβού στις Βρυξέλλες του Γιώργου Παπανδρέου με τον κύριο Μπαρόζο. Μάλιστα, έγραφαν οι καλοθελητές κονδυλοφόροι του τροϊκανού καθεστώτος πως ο πρωθυπουργός θα αποχωρήσει από την Ελλάδα αμέσως μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού…

Μας ζητάνε να συναινέσουμε στον θάνατό μας

Κανένας δεν μπορεί να επιβάλει σε έναν λαό να αυτοκτονήσει, κανένας δεν μπορεί να επιβάλει σε μία χώρα πως θα πορευθεί. Μόνο οι πολίτες, οι Έλληνες πολίτες, μπορούν να απαντήσουν στις πιέσεις των τραπεζιτών. Μόνο οι πολίτες μπορούν να βγάλουν την χώρα από την μέγγενη που την έχει τοποθετήσει η Δανειακή Σύμβαση που υπέγραψε ο τραγικός και πολύ μικρός για τις περιστάσεις Γιώργος Παπανδρέου.

Alter μια ζουγκλα διαφορετική απο τις άλλες

ΒΑΛΤΕ ΑΛΤΕΡ ΤΩΡΑ


Ο ΠΑΠΑΣ που πηραμε συνεντευξη mini προχτές φωνάζει μασώνοι ειναι όλοι και ο Μακης χέστηκε επάνω του!!!

ευγε παπα μου!!

ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ



ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 
 
 

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Γράφει ο Μιχάλης Τζανάκης*


Πριν 7 χρόνια είχαμε ξεχυθεί στους δρόμους, γι άλλους λόγους απ αυτούς που βρισκόμαστε σήμερα. Τότε αποθεώναμε, σήμερα μουτζώνουμε. Τότε με τον Καραγκούνη, το Ζαγοράκη, το Δέλλα, το Χαριστέα σηκώσαμε την «κούπα», ενώ σήμερα το μόνο που μένει να «σηκώσουμε», είναι το μεσοπρόθεσμο. Συγκρίνετε, όμως, την ενδεκάδα του 2004 με την κουρελο-ομάδα της εθνικής μας σήμερα, για να καταλάβετε τη διαφορά.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

FSB: "Έτσι θα σκότωναν τον Κώστα Καραμανλή" - Ολόκληρη η έκθεση προς την ΕΥΠ

Ολόκληρο το ενημερωτικό σημείωμα που δημοσιεύουν σήμερα τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ για τους ισχυρισμούς των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών περί δολοφονίας του πρώην πrωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, είναι το εξής: Σημειώνουμε ότι το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ έχει ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 2009 και αποτελεί συνέχεια ενημερωτικού τις 13ης Ιανουαρίου 2009 και πρόκειται για σημαντική επιτυχία του περιοδικού.

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΥΛΙΝΙ!

Γράφει η Ελένη


Πέρασε επί της αρχής το Μεσοπρόθεσμο από την επιτροπή οικονομικών της βουλής. Από τα 25 μέλη του πασοκ ήταν μόνο 5! και ένας από τη ΝΔ και ένας από το ΛΑΟΣ. Οι δύο αντιπολοτευόμενοι είπαν όχι οι του πασοκ δεν μούγκα. Κι ο πρόεδρος της επιτροπής είπε “περνάει”! “Γιατί”; του είπαν οι αντιπολιτευόμενοι, “κατά πλειοψηφία”!!! απάντησε!

Τι λέτε ρε ξεφτίλες που παίρνετε και 260 ευρώπουλα για να ξύνεστε στις επιτροπές. Οι μουγκοί ήταν ο Γείτονας, ο Κουρουπλής, ο Αμυρίδης, ο Μακριππίδης!

http://www.olympia.gr/




Ιντερνετικό κράξιμο στον Παπουτσή και επεφημίες στο προφίλ του Γ.Φλωρίδη

Ο Χρ. Παπουτσής είναι ένας από τους πολιτικος που χησιμοποιούν αρκετά το facebook. Έτσι, όταν σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έγραψε στο status του "Είμαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.


Και έχω πλήρη συνείδηση της τιμής, της ευθύνης και της εντολής του ελληνικού λαού.", τότε δεκάδες κόσμος μπήκε για να σχολιάσει αρνητικά την δήλωση του υπουργού. Ένας από τους αγανακτισμένους πολίτες τονίζει σε μήνυμα του « ξεκινηστε με την απολυση απο το δημοσιο οσων πρασινων στελεχων διοριστηκαν τα 30 τελευταια χρονια και ολων των συνδικαλιστων και υστερα με το ιδιο με τους μπλε και κοκκινους αργοσχολους», ενώ ένας άλλος γράφει «όσο ήσασταν απλός βουλευτής είχατε μιλιά για τα στραβά γύρω σας, από τη στιγμή που φορέσατε το υπουργικό σας κοστούμι....

Στα σπίτια τους οι ποκοπίκοι, οι απαράσκευοι και ανίκανοι!...

Γράφει ο Μαγια


Δεν καταλαβαίνουν χριστό, δεν παλεύονται με τίποτε οι απαράσκευοι και ανίκανοι.

Αλίμονο στη χώρα αν παραμείνει επί σκηνής ο θίασος των τυχάρπαστων και ποκοπίκων από το πουθενά. Θα σκοτώσουν τη χώρα για να συνεχίζουν να κονομάνε τοκογλύφοι και παράσιτα.

Εάν επαληθευτούν οι διαρροές για τα ονόματα, που θα συμμετάσχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα τότε θα πρόκειται για ανασχηματισμό του ντεκόρ της εντατικής στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο