Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ


Ο Σαλβαντόρ Αλιέντε βλέποντας τα άρματα μάχης του Πινοτσέτ να περικυκλώνουν το Προεδρικό μέγαρο και έχοντας μόνο ελάχιστους ελαφριά οπλισμένους στρατιώτες στο πλευρό του απήθυνε το τελευταίο ραδιοφωνικό διάγγελμα στο λαό του που διακόπηκε από τις κανονιές των τανκς και το θάνατο του.
 «Έχουν την ισχύ να μας υποτάξουν αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν τις κοινωνικές διαδικασίες με εγκλήματα και με επίδειξη δύναμης. Είμαι βέβαιος ότι ο σπόρος της έντιμης συνείδησης που φυτέψαμε σε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιανούς πολίτες δεν είναι δυνατόν να ξεριζωθεί. Η ιστορία είναι με το μέρος μας και την γράφει ο λαός». Αποδείχτηκε σωστός!
Αναρωτιέμαι αν σήμερα στην Ελλάδα ο ελληνισμός έχει το σπόρο της εντιμότητας και της μαγκιάς στο αίμα του, για να χρησιμοποιήσω όρους εθνικιστικούς, ώστε να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Αναρωτιέμαι αν ο ελληνισμός και αν οι έλληνες σήμερα μπορούν να ορθώσουν το ηθικό , κοινωνικό και πολιτικό ανάστημα τους στη λαίλαπα των προβλημάτων που τους μαστίζουν. Αναρωτιέμαι αν μπορεί ο ελληνισμός με την αυτοπεποίθηση που διακρίνει έναν έντιμο και θαραλλέο λαό να σπάσει τις αλυσίδες των οικονομικών του δεσμών και να αντιπροτείνει στα πανίσχυρα πολυεθνικά εταιρικά λόμπυ που είναι έτοιμα να δυεισδύσουν σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της οικονομίας, ένα πολιτικό και οικονομικό μοντέλο που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα των καιρών με αξιοπρέπεια.

«Οι Special Olympics ήρθαν στο σπίτι τους»

Σήμερα στις οκτώ και μισή το βράδυ η τελετή έναρξης


Θεωρείται το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός της φετινής χρονιάς επομένως δεν προκαλεί εντύπωση το ότι τα βλέμματα εκατομμυρίων ανθρώπων θα είναι απόψε στραμμένα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, λόγω της έναρξης των Special Olympics στις οκτώ και μισή το βράδυ.

Τώρα είναι η ώρα! Αν όχι τώρα, πότε, αν όχι εμείς, ποιοι;

Την Τρίτη 28 του μήνα είναι η τελευταία ευκαιρία... Αγανάκτηση τέλος, ήρθε η ώρα της οργής!

Την προηγούμενη Τρίτη το βράδυ ήμουν κι εγώ για μια ακόμη φορά στο Σύνταγμα, για να εκδηλώσω την αγανάκτηση μου σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, την καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας, του βιοτικού μας επιπέδου, του δικαιώματος στην ελπίδα και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας.

Το μαρτύριο της σταγόνας από τους βουλευτές

Ο κίνδυνος «ξαφνικού θα­νάτου» της κυβέρνησης και της πλήρους κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Πέμπτη απομακρύνθηκε προσωρινά λόγω της σωστικής παρέμβασης των κορυφαίων στελεχών. Ωστόσο τα προβλήματα είναι ορατά και η αγωνία για τη στάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έντονη. Μια μικρή γεύση της έντασης που επικρατεί ακόμα μεταξύ των βουλευτών εί­ναι η έκρηξη οργής του Ανδρέα Μακρυπίδη, ο οποίος βρήκε αφορμή τη διαδικασία κατεπείγουσας ψήφισης του εφαρμοστικού νόμου για να παραιτηθεί προχτές από εισηγητής του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Η αλήθεια είναι ότι ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας βαρέθηκε να κάνει τον «νεροκουβαλητή» του οικονομικού επιτελείου στη Βουλή και οι… υπηρεσίες του όχι μόνο να μην αναγνωρίζονται, αλλά να αναβαθμίζεται σε υφυπουργό για το ΕΣΠΑ ο ανταγωνιστής του στο ψηφοδέλτιο του νομού Θα­νάσης Μωραΐτης. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ο Μακρυπίδης «τα πή­ρε στο κρανίο» γιατί είχε αποσπάσει υπόσχεση ότι στον κυβερνητικό ανα­σχηματισμό θα γινόταν υφυπουργός Ανάπτυξης, θέση για την οποία τελι­κά ορκίστηκε ο Μωραΐτης. Είχαμε… μπίνγκο, δηλαδή, γι’ αυτό και άρχι­σε να τους κουνάει μαντήλια.

Οι αγανακτισμένοι της Θεσσαλονίκης κατεβαίνουν στην Αθήνα...


Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι οι «αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στον διήμερο αποκλεισμό της βουλής στο Σύνταγμα.Σύμφωνα με το σχεδιασμό τους χιλιάδες πολίτες, με τρένα , λεωφορεία και ΙΧ, θα ...

Το…δείγμα

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΧΤΥΠΗΣΕ με ρόπαλο τον Γρ. Λαμπράκη ο Εμμανουηλίδης και ο Γκοτζαμάνης πάτησε γκάζι. Έτσι δρούσαν τα «παλικάρια» πριν από μισό αιώνα, έτσι κάνουν και σήμερα. Δεν ήταν στημένη η επίθεση κατά του κ. Χατζηδάκη-ήταν μια παρόρμηση της στιγμής. Από σωρευμένο μίσος κατά πολιτικών, που εκφράστηκε «τυφλά» κατά του ανυπεράσπιστου βουλευτή και τ. υπουργού.


Ιδεοπηγή

Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα

Ξεκινάει την Κυριακή, 26 Ιουνίου, το Δημοψήφισμα στην πλατεία Συντάγματος.Τα ερωτήματα των δύο ψηφοδελτίων θα είναι:

1. «ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει».

2. «ΟΧΙ. Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και....
σύγκλιση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης».

Τα μέτρα που γονατίζουν τον ελληνικό λαό

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος για το Μεσοπρόθεσμο. Οι βασικές διατάξεις και τα μέτρα-φωτιά. Το φιάσκο με τις αποδείξεις (Vid)

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών, ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής, που πρέπει, με βάση τον κυβερνητικό προγραμματισμό, να ψηφισθεί από τη Βουλή έως τις 30 Ιουνίου.
Παίρνουν πίσω το μπόνους των αποδείξεων
Οι φορολογούμενοι που πήραν επιστροφή φόρου λόγω του φορομπόνους των αποδείξεων μεγαλύτερη από 300 ευρώ θα κληθούν να την επιστρέψουν στην εφορία. Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο για τα νέα φορολογικά μέτρα.

“ Αγανάκτησα με τη στείρα αγανάκτηση! Πότε θα κάνουμε κάτι γαμώτο;”

Αγανάκτηση τέλος, ήρθε η ώρα της οργής!  του Θοδωρή Ζούμπου
Την Τρίτη το βράδυ ήμουν κι εγώ για μια ακόμη φορά στο Σύνταγμα, για να εκδηλώσω την αγανάκτηση μου σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, την καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας, του βιοτικού μας επιπέδου, του δικαιώματος στην ελπίδα και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Με εκβιαστικά διλήμματα, παπαγαλάκια, τρομοκρατία, επικοινωνιακά παιχνίδια και αποπροσανατολισμό επιχειρείται η μεγάλη του έθνους γενοκτονία από μια κάστα ανθρώπων που πραγματικά την ενδιαφέρει το κέρδος και μόνο. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει!

Aπολύθηκε στην Αλβανία ομογενής δικαστικός, επειδή δήλωσε Ελληνίδα!!!

Η ομογενής Λορένα Κόντρα απολύθηκε από το ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Αλβανίας, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, που διακινείται από την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», κατά της αναγραφής εθνικότητας και θρησκεύματος στην προσεχή απογραφή. Η ομογενής δήλωσε θαρραλέα ότι είναι ελληνικής καταγωγής και δεν συμφωνεί με το κείμενο. Μετά από αυτό της ήρθε η ειδοποίηση της....


απόλυσης.

Αναπόφευκτες οι εκλογές για την κυβέρνηση του μνημονίου

Οι εκλογές επανήλθαν με δυναμικό τρόπο στην πολιτική σκηνή, μετά τα πρωτοφανούς σκληρότητας μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση του μνημονίου για μισθωτούς και συνταξιούχους. Το κλίμα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ βράζει και ήδη πάνω από 15 βουλευτές έλεγαν χθες πως είναι αδύνατον να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα.

Ετοιμάζουν Ολοκαύτωμα των Ελλήνων.

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*


Το καθεστώς των δωσίλογων επεχείρησε για δεύτερη φορά την βίαιη καταστολή της λαϊκής συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος και τις γύρω λεωφόρους, τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Στο τέρμα του «μονόδρομου» ο τοίχος της χρεοκοπίας

Σοφία Βούλτεψη



Σε άλλη μια προπαγανδιστική εκστρατεία εξωραϊσμού του προφίλ της κυβέρνησης επιδόθηκε ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, μιλώντας και πάλι για «πολύ σημαντικές αποφάσεις» που πέτυχε μετά από «δύσκολη, συνεχή και πολύμηνη διαπραγμάτευση» με τους Ευρωπαίους εταίρους.

NYTimes: Η Lehman Brothers, η General Motors και η (πιθανή) ελληνική χρεοκοπία

Τα παραδείγματα της χρεοκοπίας της General Motors και της Lehman Brothers επικαλούνται οι αρθρογράφοι της New York Times, Ρομπ Κοξ και Ρίτσαρτν Μπίλς, επιχειρώντας να συγκρίνουν την κατάρρευση των δύο αμερικανικών εταιρειών με την ελληνική κρίση. Οι αρθρογράφοι επισημαίνουν ότι η κατάρρευση της Lehman Brothers ήταν καταστροφική σε συνέπειες, ενώ ο διαφορετικός χειρισμός της General Motors κατέστησε το πρόβλημα διαχειρίσιμο.

Καταγγελία - φωτιά. --- "Η Αλβανική εκπροσώπηση του αίσχους στο Πέραμα Ιωαννίνων!"

Χορευτικό συγκρότημα από την γειτονική Αλβανία παρευρέθει στο Πέραμα Ιωαννίνων την περασμένη Κυριακή μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Περάματος στην προκαθορισμένη εκδήλωση...!
- Κάλως ορίζουμε το χορευτικό συγκρότημα από την γειτονική Αλβανία...!
Ακούγοντας αυτή την εκφώνηση είσαι πεπεισμένος ότι έχεις να κάνεις με ανθρώπους που αναγάγουν τον πολιτισμό σε θολοκουλτούρα, η στην χειρότερη περίπτωση με γνήσιους απόγονους του Τουρκαλβανού επιβήτορα των Ιωαννίνων Αλή, που πιθανόν να μην εξαλείφθηκαν από τους απελευθερωτικούς αγώνες των Ηπειρωτών.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο πολιτιστικός σύλλογος του Περάματος στην προώθηση της Ελληνοαλβανικής φίλιας αγνοώντας παντελώς τις διώξεις που υπομένει ο ελληνισμός του βορείου κομματιού της Ηπείρου από την ανθελληνική σύμπραξη Αλβανικού κράτους και...
 παρακράτους εκφράζει και το σύνολο των κάτοικων του Περάματος γιατί μια τέτοια περίπτωση θα μας λυπούσε πραγματικά.

Η μόνη λύση

Η πλέον προδοτική κυβέρνηση όλων των εποχών,  συμφώνησε με τους επικυρίαρχους στο πρόγραμμα που  οι τελευταίοι ήθελαν. Χάρισμα  (ναι χάρισμα) της  δημόσιας περιουσίας  σε ξένους, ξεζούμισμα του Ελληνικού λαού. Η  έκθεση του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ, που δημοσιεύτηκε  στη Γερμανία είναι καταπέλτης για την Ελληνική κυβέρνηση. Τα τελευταία ψήγματα εθνικής κυριαρχίας στην άσκηση οικονομικής πολιτικής, διασκορπίζονται. Η δημόσια περιουσία, η περιουσία όλων μας, περνάει  σε ξένους. Μόνος σκοπός να ξεπουλήσουν όπως όπως μια περιουσία αξίας τουλάχιστον 300 δις ευρω για να εισπράξουν μόνο 50δις. Δηλαδή,  πουλάνε  στο ένα έκτο της αξίας της. Σκεφθείτε να είχατε ένα σπίτι  αξίας  200 000 ευρώ και να το πουλούσατε  33 000. Θα κάνατε ποτέ αυτή  την πώληση; Αν όχι, γιατί να το δεχτούμε για την κοινή μας  περιουσία;

Επιστολή σε ειδικό κώδικα απέστειλε "Αγανακτισ​μένος" στον πρωθυπουργ​ό.


By Amynias.blogspot.com
Διαβαθμισμένη επιστολή σε ειδικό κώδικα γραφής απέστειλε "Αγανακτισμένος" στον πρωθυπουργό. Η επιστολή προκάλεσε Σοκ και Δέος. Κλήθηκαν ειδικά επιτελεία γραφολόγων προκειμένου να αναλυθεί το μήνυμα. Αποσπάσαμε αντίγραφο της κωδικοποιημένης επιστολής και το δημοσιεύουμε. η επιστολή έχει ώς εξης:


Γράφοντας με νυστέρι την Αγάπη Άγιος Λουκάς ο Ιατρός

 Πρωτ. Αποστόλου Χατζηδήμου (ιατρού Ορθοπεδικού Χειρουργού)Η αγάπη, είναι ότι πιο πολύτιμο μπορεί να βιώσει ο άνθρωπος στην επίγεια ζωή του. Γιατί η αγάπη, όταν είναι αληθινή και αυθεντική, είναι πρόγευση του παραδείσου, είναι ψηλάφηση του Δημιουργού, αφού ο Θεός μας, «Αγάπη εστί», και η Δημιουργία αποτέλεσμα αυτής της αγάπης. Η γλώσσα λοιπόν της αγάπης είναι η μητρική μας γλώσσα, αυτή που δυνητικά μπορεί να μιλήσει και να κατανοήσει ο καθένας μας. Δεν χρειάζεται λέξεις, προτάσεις, τελείες, θαυμαστικά και ερωτηματικά για να εκφραστεί. Ένα βλέμμα, ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα δάκρυ, μια ζωγραφιά, μπορούν να ξεχειλίσουν ποταμούς αγάπης, να ανοίξουν δρόμους σε εγκλωβισμένες ψυχές, να φωτίσουν σκοτάδια.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

Φιλορθοδοξος  Ενωσις  «Κοσμας  Φλαμιατος»
Εδρα: Βασ. Ηρακλειου 30, 546 24  Θεσσαλονικη, Τηλ. 697-2176314
E-Mail: kflamiatos@yahoo.gr   Ενημερωτικο Δελτιο 16/2011



«Ἐγκεφαλικὸς Θάνατος»
Ο  ΕΣΧΑΤΟΣ  ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ
Δάφνη Βαρβιτσιώτη, Ἱστορικός

Οἱ κυβερνήσεις ὁρισμένων κρατῶν τῆς Ε.Ε., προκειμένου νὰ ἀντιμετωπίσουν τὴν δραματικὴ μείωση τοῦ ἀριθμοῦ ἐθελοντῶν δωρητῶν ὀργάνων σώματος, κατέστησαν δωρητὲς σώματος ὅλους ἀνεξαιρέτως τοὺς πολίτες τους, διὰ νόμου, καὶ ἀπὸ τὴν γέννησή τους!
Στὴν Ἑλλάδα, ὁ νόμος «περὶ δωρεᾶς καὶ μεταμοσχεύσεων ὀργάνων καὶ ἄλλες διατάξεις» ψηφίσθηκε τὴν 16.6.2011, χωρὶς ὀνομαστικὴ ψηφοφορία, ἀπὸ ἕνα Κοινοβούλιο, πολιορκούμενο ἀπὸ πλῆθος Ἑλλήνων πολιτῶν, «ἀγανακτισμένων» γιὰ τὴν πλήρη ἐξαθλίωση στὴν ὁποίαν τοὺς ὁδηγεῖ τὸ Μνημόνιο καὶ τὸ Μεσοπρόθεσμο. Οὔτε αὐτοί, ἀλλὰ οὔτε καὶ οἱ ὑπόλοιποι «ἀγανακτισμένοι» ἀνὰ τὴν χώρα, πληροφορήθηκαν τὸ γεγονός. Διότι, στὴν συντριπτικὴ πλειονότητά τους, τὰ ΜΜΕ, ἰδίως τὰ ἠλεκτρονικά, τήρησαν σιγὴν ἰχθύος πάνω στὸ θέμα αὐτό.

Αντίδραση στο ΕΖΕΛ του ΑΝΤ1


Πισώπλατη μαχαιριά

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια καταγγέλλει τον ΑΝΤ1 Ελλάδος για την προβολή της Τουρκικής δημιουργίας σαπουνόπερα ΕΖΕΛ, η οποία γυρίστηκε στα κατεχόμενα μέρη της Κύπρου μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε Τουρκική ενέργεια η οποία συνδέεται με τα κατεχόμενα, επιδιώκει την αποδοχή και αναβάθμιση του παράνομου Καθεστώτος, με τελική επιδίωξή της την αναγνώριση του ως νόμιμης ξεχωριστής οντότητας και αυτό ισχύει ακόμη και τηλεοπτικές παραγωγές,

Η ενέργεια αυτή του ΑΝΤ1 Ελλάδος συνιστά πισώπλατη μαχαιριά στον αντικατοχικό μας αγώνα τη στιγμή που κλιμακώνονται πάνω μας οι πιέσεις να υποταχθούμε στην κατοχή και να νομιμοποιήσουμε τα κατοχικά δεδομένα.

Προβάλλεται για ψυχαγωγία μια παραγωγή η οποία εξελίσσεται πάνω στην κατεχόμενη και αιματοβαμμένη γη μας, η οποία σκεπάζει νεκρούς και αγνοούμενους μας Κύπριους και Ελλαδίτες, πεταμένους σε μαζικούς τάφους και πάνω στην οποία διαπράχθηκαν σωρεία άλλων αποτρόπαιων εγκλημάτων σε βάρος του άμαχου Κυπριακού Λαού με επιστέγασμα το Εθνικό ξεκαθάρισμα όλων των Ελλήνων από τα κατεχόμενα.

Λίγες χρήσιμες συμβουλές πριν συμπληρώσετε το μηχανογραφικό σας. (Για τους αποφοίτους της 3ης Λυκείου)

Πρώτα από όλα καλή σκέψη και ηρεμία.

Μην δηλώνετε καμία σχολή πρωτού ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών της, την επαγγελματική σταδιοδρομία και τα μεταπτυχιακά προγράμματα που την αφορούν.


Η σειρά των προτιμήσεων που θα δηλώσετε πρέπει να αντικατοπτρίζει την πραγματική σας επιθυμία, για αυτό και να δηλώσετε όλες τις σχολές που σας ενδιαφέρουν ανεξαρτήτως βάσεων προηγούμενων χρόνων. Άλλωστε οι βάσεις καθορίζονται κάθε χρόνο από τη δυσκολία των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, τις επιλογές προτίμησης των υποψηφίων και τον αριθμό των θέσεων που προσφέρονται σε κάθε σχολή.

Δηλώστε τη σχολή που σας ενδιαφέρει περισσότερο, σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κατά σειρά προτίμησης (μην ξεχάσετε την απόφασή σας αυτή να τη συζητήσετε και με τους γονείς σας, για να συνεκτιμηθούν και άλλοι παράγοντες όπως οι οικονομικοί)
.

Πριν ξεκινήσετε να συμπληρώνετε το μηχανογραφικό σας δελτίο διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες του. Βγάλτε φωτοτυπίες ώστε να μπορείτε να φτιάξετε μερικά προσχέδια, χωρίς όμως να μπερδευτείτε στο τέλος με τις επιλογές σας. Να έχετε ξεκάθαρη άποψη.


Προσοχή στα επιστημονικά πεδία που θα δηλώσετε (αν δεν κάνετε καλή επιλογή χάνετε μόρια).

http://www.biologiaonline.gr/
το είδαμε στο Πενταπόσταγμα

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων σχετικά με τις κινητοποιήσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου ευχαριστεί εγκάρδια τους θρησκευτικούς, πολιτειακούς και πολιτικούς εκπροσώπους του τόπου, τους φορείς - συλλόγους και όλους του πολίτες του Δήμου Θηβαίων και των όμορων Δήμων, που ήταν αρωγοί στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στις 20 και 21 Ιουνίου για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και τη διατήρηση των Δημοσίων Υπηρεσιών ( Δ.Ο.Υ., Τελωνείο, Ο.Ε.Κ.)  και οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την ηθική τους συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Δ.Τ. για τα αγροτικά προϊόντα της Θήβας

Ασφαλή για κατανάλωση τα αγροτικά προϊόντα της Θήβας
Με αφορμή διάφορα σχόλια ή δημοσιεύματα που συνεχίζουν να γίνονται για την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων της Θήβας και της ευρύτερης περιοχής, παρά την πρόσφατη παρουσίαση της σχετικής μελέτης, ο Δήμος Θηβαίων βάσει αυτής διευκρινίζει τα εξής:
Τα τρία λαχανικά πατάτα, κρεμμύδι και καρότο, τα οποία διακινούνται από τον Καποδιστριακό Δήμο Θηβαίων προς τις λαϊκές αγορές και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων είναι εντός των ορίων των βιβλιογραφικών μας πηγών για ασφαλή βρώση.
Παραθέτουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της μελέτης του κ. Μιμίδη:

Επίσκεψη Δημάρχου Θηβαίων στη ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης

Τη Βιομηχανική Περιοχή της Θίσβης επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης  ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολάου, μετά από πρόσκληση της «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε.», στα πλαίσια της ημερίδας γνωριμίας που διοργάνωσε η εταιρεία με σκοπό να ενημερωθούν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των Τοπικών Συμβουλίων, η τοπική κοινωνία και οι φορείς της περιοχής για το ιστορικό ίδρυσης της ΒΙ.ΠΕ., για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εγκατεστημένων εταιρειών καθώς και για την περιβαλλοντική μέριμνα και προστασία της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται η ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων και οι αντιδήμαρχοι κ. Α.Χατζησταμάτης και κ. Γ.Σκαλής, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Ν. Σβίγγος, της μείζονος αντιπολίτευσης και ο κ. Στ. Χαλβατζής, της ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας και των Τοπικών Συμβουλίων (Δομβραίνας, Χωστίων, Ξηρονομής, Ελλοπίας, Θίσβης).

Αξιόπιστη τροϊκανή δημοκρατία

Πότε εμπεδώθηκε η δημοκρατία στην Ελλάδα;
Είναι ένα ερώτημα που δεν απαντήθηκε τελικά στην βουλή. Ο Σαμαράς δήλωσε ότι το 1974 εμπεδώθηκε η δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του θείου.

Μπερδεύτηκε λιγάκι γιατί τότε ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, θεωρητικά τουλάχιστον, είναι όλων των Ελλήνων και όχι του Καραμανλή.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλές δημοκρατίες και κάποιες Νέες Δημοκρατίες (πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό 2: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ).

Ένα βήμα πριν την παραίτηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης

Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί εξετάζει πολύ σοβαρά ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης. Ο βουλευτής που ήταν μεταξύ των 16 που υπέγραψαν την επιστολή κατά του μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής συνομιλώντας με στενούς του συνεργάτες και ψηφοφόρους του στην Καρδίτσα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο… και στη συνέχεια να παραιτηθεί από βουλευτής.

Θ. Ρομπόπουλος: «Δεν ψηφίζω. Δεν μασάω…»


Εχθές γράφαμε ότι οι βουλευτές ότι και να λένε, όσο και να γκρινιάζουν είναι ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ, και θα σηκώσουν σαν πειθήνια όργανα το χεράκι να ψηφίσουν τον θάνατο της χώρας.
Σήμερα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θ. Ρομπόπουλος που έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του στο παρελθόν, δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, γιατί, όπως αναφέρει οι αποφάσεις παίρνονται εκτός Ελλάδος. Πλέον 2 βουλευτές του κυβερνώντος δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσουν το Μνημόνιο 2. Πρώτος είχε εκφράσει την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο ένας άλλος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο κ. Αθανασιάδης, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ,
Κύριοι βουλευτές, ο χαρακτηρισμός μας ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ, ο οποίος εκφράζει όχι το ιστολόγιο αλλά την άποψη του κόσμου για τους βουλευτές, μένει ως έχει. Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν γιατί οι βουλευτές είναι εθισμένοι στις κυβιστήσεις, κοινώς κωλοτούμπες… Δείτε τους συναδέλφους σας Π. Οικονόμου και Π. Κουκουλόπουλος που μόλις ανέλαβαν υπουργικές θέσεις από πολέμιοι του Μνημονίου γίνανε βασιλικότεροι του βασιλέως…
Αποδείξτε μας ότι εσείς διαφέρετε από τους υπόλοιπους και μένετε πιστοί στις θέσεις σας μέχρι το τέλος και θα έχετε προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στον ελληνικό λαό.
Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο βουλευτής Θ. Ρομπόπουλος στον real fm: 

Θ. Ρομπόπουλος: «Δεν ψηφίζω. Δεν μασάω…»


Εχθές γράφαμε ότι οι βουλευτές ότι και να λένε, όσο και να γκρινιάζουν είναι ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ, και θα σηκώσουν σαν πειθήνια όργανα το χεράκι να ψηφίσουν τον θάνατο της χώρας.
Σήμερα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θ. Ρομπόπουλος που έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του στο παρελθόν, δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, γιατί, όπως αναφέρει οι αποφάσεις παίρνονται εκτός Ελλάδος. Πλέον 2 βουλευτές του κυβερνώντος δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσουν το Μνημόνιο 2. Πρώτος είχε εκφράσει την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο ένας άλλος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο κ. Αθανασιάδης, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ,
Κύριοι βουλευτές, ο χαρακτηρισμός μας ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ, ο οποίος εκφράζει όχι το ιστολόγιο αλλά την άποψη του κόσμου για τους βουλευτές, μένει ως έχει. Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν γιατί οι βουλευτές είναι εθισμένοι στις κυβιστήσεις, κοινώς κωλοτούμπες… Δείτε τους συναδέλφους σας Π. Οικονόμου και Π. Κουκουλόπουλος που μόλις ανέλαβαν υπουργικές θέσεις από πολέμιοι του Μνημονίου γίνανε βασιλικότεροι του βασιλέως…
Αποδείξτε μας ότι εσείς διαφέρετε από τους υπόλοιπους και μένετε πιστοί στις θέσεις σας μέχρι το τέλος και θα έχετε προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στον ελληνικό λαό.
Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο βουλευτής Θ. Ρομπόπουλος στον real fm: 

"Το νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο."

Γράφει ο Νικόλαος.
 Σκοπός του κειμένου αυτού αλλά και αυτής της κίνησης δεν είναι η δημιουργία ενός ακόμη πολιτικου σχηματισμού που θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών. Ο συντάκτης του κειμένου δεν έχει καμιά κομματική ταυτότητα διότι δεν υπήρξε κανένα κόμμα που να τον αντιπροσώπευε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του.

 Η επικεφαλίδα του κειμένου αντικατοπτρίζει την ανάγκη αυτού του τόπου και των πολιτών του για την σύναψη ενός σιωπηρού συμβολαίου για μια κοινωνική συμφωνία. Παραδοχές όπως για το ποια ήταν τα λάθη του παρελθόντος, ποιοι έχουν τις ευθυνες για την σημερινή κατάσταση και σε αυτήν την κρισιμότατη καμπή της ιστορίας τι πρέπει να γίνει από εμάς ώστε να αφαιρέσουμε αυτόν το κακοήθη όγκο στο σώμα της πατρίδας που ονομάζεται φτώχεια και ότι συνεπάγεται με αυτόν. Πριν ξεκινήσουμε να μπούμε στην απαρίθμιση των αιτιών θα πρέπει να  γίνει μια κοινή παραδοχή από όλους μας:
 Όταν ένα Έθνος-Κράτος ακμάζει και με την προϋπόθεση ότι η διακυβέρνηση αυτού είναι δίκαια, ισόνομη, ακμάζουν και οι πολίτες του ως απόρροια της....
 κοινωνικής δικαιοσύνης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΜΗΧΑΝΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ

Εφαρμογή μέτρων πρόληψης σε περίπτωση εμφάνισης υψηλών θερμοκρασι​ών και καύσωνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
            ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ                                                
                     Γραφείο Τύπου

Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 3
Ταχ.Κώδικας: 32 200
Τηλ: 2262 -3-50607
Fax:     2262-0- 27628
Site: www.thiva.gr
Θήβα 23/06/2011



Θέμα: Εφαρμογή μέτρων πρόληψης σε περίπτωση εμφάνισης υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα

Μεσούσης της θερινής περιόδου, παρακαλούνται οι πολίτες και ειδικότερα των ευπαθών ομάδων, να εφαρμόζουν σχολαστικά όλα τα μέτρα πρόληψης των επιπτώσεων από τον καύσωνα και να αποφεύγουν κατά το δυνατόν τις άσκοπες μετακινήσεις. 

Αναλυτικά συνίσταται :

Μαρία Σολωμού : 1700 ευρώ σύνταξη ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ως … ανύπανδρη (σαν ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΛΔ) κόρη δικαστικού

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού είναι μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις ανύπανδρων θυγατέρων στη χώρα μας που έχουν το προνόμιο να λαμβάνουν μια μεγάλη σύνταξη από τον πατέρα τους μετά τον θάνατό του.
Ο πατέρας της ήταν ανώτατος δικαστικός. Και η ίδια μπορεί να εμφανίζεται σε δηλώσεις της ότι…είναι κατά του γάμου, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει διόλου να λαμβάνει κάθε μήνα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους περίπου 1.700 ευρώ, ανεξάρτητα από τα εισοδήματα που δηλώνει στην Εφορία ως εργαζόμενη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΤ.

By Amynias.blogspot.com
Οι Επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες. Η κοινωνική αγανάκτηση έχει φτάσει στο zenith και το κοινό συναίσθημα όλου του Ελληνικού λαού θα δίνει ραντεβού του στο Σύνταγμα. Μαζί τους όμως θα είναι και το κράτος της αστυνόμευσης, με όλα τα comfort. Δακρυγόνα, ασφυξιογόνα κλπ.

Υποθηκεύοντας το μέλλον των επόμενων γενεών

Σε πήλινα πόδια βασίζεται ο μύθος περί «ισχυρής οικονομίας»
Όταν στα τέλη του 1993 το ΠAΣOK κέρδισε τις εκλογές, μια από τις πρώτες κινήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η τοποθέτηση του κ. Nίκου Kυριαζίδη ως υφυπουργού στο υπουργείο Οικονομικών, με αποκλειστική αρμοδιότητα τη διαχείριση του δημοσίου χρέους.
Είχε πει μάλιστα τότε στη Βουλή ο Ανδρέας Παπανδρέου (στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του) ότι: είτε εμείς θα εξαφανίσουμε το χρέος είτε το χρέος θα εξαφανίσει τη χώρα. Έκτοτε πέρασαν δέκα χρόνια και… μάλλον μάθαμε να ζούμε με το δημόσιο χρέος, που αυξάνει ταχύτατα και ως βαρίδι επιβάλλει δικούς του νόμους στην οικονομία.
Για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε ότι το 1993 το δημόσιο χρέος ήταν στο 110% του AEΠ. Δέκα χρόνια αργότερα στο τέλος του 2003 υπολογίζεται στο 101,1% του AEΠ, ενώ εκτιμάται το 2004 θα αποκλιμακωθεί στο 97,1%…

Ντρέπομαι

Ντρέπομαι...
Οταν βλέπω δύο κατ΄εξοχήν ισχυρούς θεσμικούς παράγοντες της Δημοκρατίας μας (πρωθυπουργό, αρχηγό αξιωμ.αντιπολίτευσης) να επεξεργάζονται κυβερνητική λύση, ερήμην του Λαού, πέρα και έξω από κάθε δημοκρατική και κοινοβουλευτική νομιμότητα.

Ο Κ. Παπούλιας στη ΔΥΚ – Εντυπωσίασαν και πάλι τα «βατράχια» του ΠΝ

Επίδειξη των δυνατοτήτων των Ομάδων Ανορθόδοξου Πολέμου του ΠΝ παρακολούθησε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας επισκεπτόμενος τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Αρχηγείου Στόλου στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσαν στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κ. Σπηλιόπουλος. Τον Κάρολο Παπούλια υποδέχθηκε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινώτης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την επίδειξη των Ομάδων Ανοθρόδοξου Πολέμου οι οποίες περιλάμβαναν ένα μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων τους.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία της Νάουσας (πλ. Καρατάσου) ο Μίκης Θεοδωράκης

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία της Νάουσας (πλ. Καρατάσου) «επιστρέφει» ο Μίκης Θεοδωράκης. Η επιστροφή στην όμορφη πόλη της Βόρειας Ελλάδας, γίνεται 50 χρόνια μετά από τις ζοφερές  αλλά ηρωικές εκείνες ημέρες όταν κινδύνευσε ακόμα και η ζωή του από τις «σκιές» που σκοτείνιαζαν το μετεμφυλιακό πρόσωπο της Ελλάδας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το απόγευμα  με ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη προς τις Σπίθες, τους φίλους της Κίνησης και τους κατοίκους της Νάουσας. Η ομιλία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν σε μια πατρίδα που βουλιάζει ολοένα και περισσότερο στο βούρκο του νέου Μνημονίου, δέσμια της  Τρόικα, και μιας  κυβέρνησης που μειοδοτεί, ξεπουλάει και χλευάζει χωρίς αιδώ τον ελληνικό λαό.

Επιστρέψαμ​ε και Επαναδιαπρ​αγματευόμα​στε...!

Από το τελευταίο μας άρθρο κύλισε πολύς καιρός, αγαπημένε μου αναγνώστη. Και για μένα και για σένα και για τη χώρα. Και για την Ευρώπη και τον κόσμο όλο θα μου πεις. Πως είμασταν και πως γίναμε. Και που θα βρεθούμε ακόμα.

Δε θα παραλείψω, για λόγους πληρότητας που λένε κι όσοι δεν έχουν να πουν κάτι άλλο, να σου θυμίσω ότι από το ταπεινό μας ιστολόγιο τα είχαμε πει όλα αυτά. Δε θα γίνω κουραστικός να σου παραθέσω εδώ όλο το μπλογκ. Απλά μια ενδεικτική φρασούλα που είχαμε γράψει εδώ:http://tyxaios.blogspot.com/2010/04/blog-post.html από τον Απρίλιο του 2010, φαίνεται ότι ταιριάζει με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σόιμπλε: "Ενα παράδειγμα είναι ότι οι χώρες της Μεσογείου έχουν μεγάλες δυνατότητες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως για παράδειγμα στην ηλιακή ενέργεια. Η Ελλάδα έχει κατ' αναλογίαν πολύ περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας ετησίως απ' ό,τι η Γερμανία και θα μπορούσε την ενέργεια αυτή να την εξάγει σε εμάς"!

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Παραίτηση του Καραμπελιά από τη ΣΠΙΘΑ

«Σύντροφοι γρηγορείτε, ο παλιός κόσμος είναι ήδη πίσω σας»*…
Τα τελευταία γεγονότα στο εσωτερικό της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών έχουν τροχοδρομήσει αρνητικότατες εξελίξεις για το εγχείρημά μας. Η έλλειψη εσωτερικής δημοκρατίας, που παρατηρήθηκε στη συνδιάσκεψη, δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά συνέχεια μιας τακτικής μηνών, με διαρκείς αντεγκλήσεις και συγκρούσεις χωρίς αρχές· αυτές, δυστυχώς, δεν αντανακλούν μόνο προσωπικές στρατηγικές, ή απειρία σε επίπεδο Σπιθών, αλλά εκπορεύονται κατ’ εξοχήν από λανθασμένες επιλογές και τακτικές της ίδιας της ηγεσίας της κίνησης:

Ευγονική (eugenics) & Παγκόσμιοι Πόλεμοι

Το παρόν ντοκιμαντέρ μας ενημερώνει για το τι ήταν η ευγονική, σε τι χρησιμοποιήθηκε, ποιοι χρηματοδότησαν την εξέλιξη της, ποιες ήταν οι πραγματικές αιτίες των Παγκοσμίων Πολέμων και ποιοι ίδιοι χρηματοδότησαν και τις δυο πλευρές!

Ο τοκογλύφος δεν αλλάζει συμπεριφορά.... Είναι εδώ και αιώνες ο ίδιος.... (βιντεο)



Αιώνια Κατάρα σε αυτούς που μας έριξαν στα νύχια του.....
Ελευθερία ή Θάνατος.

Αφυπνισθείτε και αντισταθείτε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Γράφει ο Τρύφωνας.
 Έφθασε η ώρα που η εξωπολιτική εξουσία της κερδοσκοπίας ελέγχει και καθορίζει αυτή τη δημιουργημένα κατά αριστοτεχνικό τρόπο κρίση που ζούμε όλοι μας. Οι κυβερνήσεις όλων των κρατών, μηδενός εξαιρουμένης, υπακούν τυφλά και υπηρετούν την πολιτική που χαράζει η εν λόγω εξουσία.
Αυτό γίνεται με τη συμμετοχή των μελών και στελεχών των κυβερνήσεων  σε κλειστά συνέδρια, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό της λέσχης Bilderberg.

Το κέρδος φυσικά είναι προσωπική "εξέλιξη"  του καθενός εξ΄αυτών, μιας και οι περισσότεροι αναριχήθηκαν σε ύψιστα αξιώματα.Το σχέδιο είναι σε όλους γνωστό.
 Η  Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Η Παγκόσμια δικτατορία που θα εξαθλιώσει τους πολίτες για να μπορεί να τους ελέγχει. Για να καταργήσει πλήρως τους θεσμούς, τον πολιτισμό, την εθνικότητα και τέλος την ελεύθερη ....
  βούληση τους.
Η κυβέρνηση της υποταγής και του τρόμου. Η κυβέρνηση του αντίχριστου... που φυσικά και δεν θα είναι με φτερά και κέρατα  "ωσάν το τέρας της αποκάλυψης", αλλά αλληγορικά.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ

επέτυχαν οι
αθλητές
 στο Πανελλήνιο
Πρωτάθλημα Στίβου
Παίδων-Κορασίδων
που διεξήχθη στις Σέρρες
στις 18 κ΄19 Ιουνίου.
του Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ
Συγκεκριμένα δυο
από τους αθλητές του προπονητή
Κου
Κωνσταντίνου Κυριακάκη,

Δεν έχει διαταχθεί απαγόρευση εξόδου για τους κατηγορούμενους στα στημένα παιχνίδια!!!

Μέχρι τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  δεν είχε διαταχθεί η  απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τους 5 παράγοντες που έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Αυτοί είναι ο Μάκης Ψωμιάδης, ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, ο Βασίλης Γεωρτσιάκος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Νικολόπουλος.

27 Ιουνίου 2011: Η σβάστικα της Ε.Ε στην Ακρόπολη!

27 Ιουνίου 2011: Η παραμονή της ψήφισης του νομοσχεδίου που ξεπουλάει τη χώρα μας, ας γίνει μέρα Αντίστασης κι Εθνικής Οργής. Προτείνω στην θέση της Ελληνικής Σημαίας να υψώσουμε  στην Ακρόπολη την σβάστικα σχηματισμένη από τα αστέρια των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Έλληνες αντιστεκόμαστε και διεκδικούμε το αυτονόητο: την Ελλάδα πίσω!

Βενιζέλος: ο γλυκομίλητος εφιάλτης των Ελλήνων…



… πολύ χειρότερος αποδείχτηκε από τον Παπακωνσταντίνου

Απίστευτης σκληρότητας μέτρα έφερε ο Ε. Βενιζέλος τελικά, πολύ χειρότερα απ’ όσα πιστεύαμε ότι θα φέρει ο Παπακωνσταντίνου..
Ο νέος “ τσάρος” που δακρύβρεχτα μας έλεγε, πως έχει στο μυαλό του τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τον αγανακτισμένο πολίτη και πως θα διαπραγματευτεί το Μεσοπρόθεσμο για να υπάρξουν ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα χαμηλά εισοδήματα έκανε το θαύμα του…
Επιβάλει κεφαλικό φόρο 1%-5% σε όλους με εισοδήματα 12.000 και άνω. Μείωσε το αφορολόγητο στα 8000, όπου θα επιβληθεί φόρος 10%(!!!!!!), όμως εξαιρούνται οι άνεργοι κάτω των 30 ετών… Οι άνεργοι από 31 και πάνω μάλλον είναι βάρος της κοινωνίας για τον υπουργό…
Εξισώνει το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης μόνο για τις επιχειρήσεις, ισοπεδώνοντας και τα τελευταία κέρδη που ενδεχομένως κάποιες να είχαν, ενώ για τον χειμαζόμενο λαό απλά αυξάνει την τιμή του λίτρου!

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

Ανεξάρτητοι πολίτες και διανοούμενοι, ανεξάρτητα κινήματα μπορούν να δώσουν τη λύση, στο σημερινό ζοφερό πολιτικό σκηνικό.




Τα υπάρχοντα πολιτικά σχήματα αυτή τη στιγμή σε ελεύθερη πτώση. Έχουν χάσει τη εμπιστοσύνη του λαού, και το μεγάλο λαϊκό Κίνημα που έχει ως αφετηρία τις «πλατείες» της χώρας δείχνει προς ανεξάρτητους πολίτες και κινήματα.



Αυτό καταδεικνύει μεγάλη έρευνα της VPRC που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο