Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

''Επίσκεψη'' στο σπίτι του Παπουτσή

Πρέπει να τιμωρήσουμε το θράσος του πρώτου μεταδικτατορικού προέδρου της ΕΦΕΕ, που τόλμησε να γίνει αιμοσταγής Υπουργός Δημόσιας Τάξης .Ειδοποιήστε τους φίλους σας, πάρτε μαζί σας πανώ , ντουντούκες, ελληνικές σημαίες και πάμε όλοι μαζί να πούμε στην γειτονιά του πόσο άχρηστος και πόσο φασίστας είναι ο γείτονάς τους.
Σας περιμένω
Δημήτρης Κολλάτος

Πέμπτη, 7 Ιουλίου στις 6:30
Προσυγκέντρωση :Χολαργός , εκκλησία Αγ. Φανερωμένης
Κλειούς 56 (σπίτι Παπουτσή)

Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ​.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:
Α.  ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ
Β.  ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ  ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974
Γ.  ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974
Αθήνα, 2α Ιουλίου 2011

     Η εξαιρετικά δυναμική παρουσία των Ελληνόψυχων έξω από τις κτηριακές εγκαταστάσεις του τουρκολάγνου και τουρκοπροσκυνημένου ΑΝΤ-1, χθές 1η Ιουλίου 2011, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τους υπεύθυνους του σταθμού, που δεν άντεξαν τις ουρανομήκεις κραυγές διαμαρτυρίας, οργής και αγανάκτησης των ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ Ελλήνων, να σπεύσουν σε συνάντηση μαζί τους, προκειμένου να περιορίσουν την έκταση του Δημόσιου εξευτελισμού  και διασυρμού τους.

Απρόσμενοι σύμμαχοι για την Ελλάδα

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Επιτέλους ξυπνάνε! Για τις δυνάμεις της ευρωπαϊκής βιομηχανίας και ευρωπαϊκής αριστεράς ο λόγος, που δείχνουν τώρα να βγαίνουν κάπως, για πρώτη φορά, από την πολύχρονη “χειμερία νάρκη” τους, κινητοποιούμενες από την ανάγκη να αποτρέψουν, για δικούς τους λόγους, μια ενδεχόμενη καταστροφή της Ελλάδας και, δι’ αυτής, της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης.
Ιστορική εξέλιξη που έρχεται, και αυτή, να συμβάλλει στη σημαντικότατη πλέον αύξηση διαπραγματευτικής ισχύος, που προσφέρει αντικειμενικά στην Αθήνα ο ρόλος της ως καταλύτη της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Εφόσον χρησιμοποιηθεί υποκειμενικά, γιατί, μη χρησιμοποιούμενος, έχει αντίστροφο αποτέλεσμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 28-29/6

Αριστερό κλικ για αλλαγή μεγέθους

Καυγάς Παπανδρέου – Βενιζέλου

Νωρίς τελείωσε ο «μήνας του μέλιτος» μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού οικονομικών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Γ. Παπανδρέου τηλεφώνησε στον Ε. Βενιζέλο και με αυστηρό ύφος του είπε «να σταματήσει η ιστορία με τις 180 ψήφους για το νέο μνημόνιο». Ο πρωθυπουργός, όπως μας έλεγε άνθρωπος που συνομιλεί μαζί του, είναι ενοχλημένος με την εμμονή του νέου τσάρου να «επιβάλει» στην πολιτική ατζέντα το θέμα των 180 ψήφων…, τη στιγμή μάλιστα που ο Αντώνης Σαμαράς έχει δηλώσει πως είναι κάθετα αντίθετος με κάτι τέτοιο.

Συγκλονιστική μαρτυρία του Φώτη Δήμου: “Έδωσα αίμα για το μακελειό στο Ρέντη και με έχουν μέσα για αναρχικό!”

«Πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πορεία της 11ης Μάιου και βρέθηκα στη φυλακή… Έφαγα πολύ ξύλο από τα ΜΑΤ και μου «φόρτωσαν» μια τσάντα με μολότοφ.. Δεν είμαι αντιεξουσιαστής, δεν πέταξα πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Στις 2 Μαρτίου πήγα να δώσω αίμα για τους τραυματίες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ από το μακελειό στου Ρέντη. Είναι τουλάχιστον αντιφατικό από τη μία να δίνω το αίμα μου για τους αστυνομικούς και από την άλλη να τους πετάω μολότοφ»!

Είναι το ξέσπασμα του 21χρονου φοιτητή Φώτη Δήμου, μέσα από το κελί των φυλάκών Κορυδαλλού ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr υποστηρίζει πως είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με τα κακουργήματα που του φορτώνουν για τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Μάλιστα, παρομοιάζει την δική του περίπτωση με αυτή του φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια, στη Θεσσαλονίκη όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια και...
οδηγήθηκε στη φυλακή για επεισόδια.

ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....

Γράφει ο Gianapo

Τρίτη, 28/06/2011

Κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου και παρακολουθείς με αγωνία τηλεόραση.
Σήμερα είναι η ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο και αύριο για τον εφαρμοστικό Νόμο. Βλέπεις τον κόσμο να διαμαρτύρεται και προσπαθείς να υπολογίσεις αν η μαζικότητα του και η αγωνιστικότητα του μπορεί να ανατρέψει τους συσχετισμούς.
Μετράς και ξαναμετράς τα κουκιά και δεν σου βγαίνουν. Είσαι ενήμερος για την ανατροπή που θα έρθει στη ζωή σου αν περάσουν και έχεις αρχίσει να τρέμεις.
Παρόλα αυτά δεκάδες χιλιάδες λαού εξακολουθούν να αντιστέκονται, κόντρα στις δυνάμεις καταστολής, κόντρα στις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, κόντρα στους Ευρωπαίους εταίρους μας. Η πίστη σου για πιθανή νίκη των δυνάμεων του λαού αναπτερώνεται και αρχίζεις να ελπίζεις.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΝ

Σπάνιο άρθρο του 1917 με αυθεντική επιστολή του 1842!

Περί Αλός

Του Υποπλοιάρχου ΒΝ Δημητρίου Γ. Φωκά.

Το παρόν δημοσιεύθηκε στο πρώτο τεύχος
της «Ναυτικής Επιθεωρήσεως», Μαρτίου 1917.
Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την
έγκριση της Ναυτικής Επιθεωρήσεως.


ΦΩΤΟ: Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου

Η ευοίωνος εμφάνιση της «Ναυτικής Επιθεωρήσεως» μου φέρει εις τον νουν πενιχρόν τόμον, τον οποίον, όχι προ πολλού χρόνου, συνήντησα εις την Βιβλιοθήκη της Βουλής. Ο μικρός και παλαιός εκείνος τόμος περιείχε πράγματι τα ολίγα φυλλάδια του πρώτου Ελληνικού Ναυτικού περιοδικού «Πολικός Αστήρ» ήτο ο τίτλος του περιοδικού εκείνου, εκδότης του δε ο σημαιοφόρος Γεράσιμος Ζωχιός. Ο Ζωχιός παλαιός τρόφιμος της περιπύστου Ιονίου Ακαδημίας ήτο ανήρ ευρυτάτης κλασσικής μορφώσεως και κάτοχος ικανοτάτων δια την εποχήν του ναυτικών γνώσεων, ας όμως εχρησιμοποίησε κατά το μέγιστον μέρος εις τας εν τη ξηρά υπηρεσίας, επί πλοίων και δη επί της «Αθηνάς» (πρ. «Άρης») επ’ ολίγον μόνον χρόνον υπηρετήσας, και τούτον κατά την αρχήν του σταδίου του.

Κυβέρνηση και Ευρωπαίοι περιφρόνησαν τον ελληνικό λαό

Σοφία Βούλτεψη

Δεν κρατήθηκαν καν τα προσχήματα. Η εκ μέρους των Ευρωπαίων ακύρωση της συνάντησης του Eurogroup και η αντικατάστασή της, για την τιμή των όπλων, από μια τηλεδιάσκεψη – ξεπέταγμα, το απόγευμα του Σαββάτου, αποδεικνύει πως η επείγουσα σύνοδος είχε σκηνοθετηθεί και προαναγγελθεί για να καμφθούν οι αντιστάσεις των βουλευτών, που ψήφισαν τελικά το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.

Ο εκβιασμός πέτυχε και το μέσο πίεσης αποσύρθηκε, ενώ επιπλέον, έγινε γνωστό πως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί επισήμως η εκταμίευση της πέμπτης δόσης αυτό το σαββατοκύριακο.

Αφού πήραν ό,τι ήθελαν, τώρα δεν μας διαθέτουν ούτε την Κυριακή τους. Πάνε για μπάνιο!

Οι γελοιογραφίες της επικαιρότητας!


Συγκέντρωση Ελλήνων μπροστά στην προτομή του Καποδίστρια στη Λωζάννη

Προχθές, Τετάρτη 29 Ιουνίου, την ώρα που οι Έλληνες Βουλευτές υπερψήφιζαν το «Μεσοπρόθεσμο», οι Έλληνες της Λωζάννης έκαναν μια συγκέντρωση με ιδιαίτερο συμβολισμό μπροστά στην προτομή του Ιωάννη Καποδίστρια. Η προτομή στέκει περήφανα σ’ ένα όμορφο πάρκο του Ouchy της Λωζάννηςαπό το 2009. Ο Ιωάννης Καποδίστριας αγωνίστηκε και θυσιάστηκε για την ανεξαρτησία της χώρας μας. Επίσης, ήταν βασικός συντελεστής στην σύνταξη του Συντάγματος της Ελβετίας, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του στην δημιουργία ανεξάρτητου ελβετικού κράτους. Ανακηρύχθηκε πρώτος επίτιμος πολίτης της Λωζάννης to 1816.
Οι Έλληνες της Λωζάννης θέλησαν να δείξουν την συμπαράστασή τους προς τους συμπατριώτες που υποφέρουν, που αγωνίζονται για μια ζωή περήφανη, με αξιοπρέπεια. Που μάχονται για μια πατρίδα ελεύθερη.
Η ισχύς εν τη ενώσει.

Ποιοi έδωσαν τις εντολές να αδειάσει η πλατεία με κάθε τρόπο – Τι φοβούνται

Ο λογαριασμός δεν βγαίνει, οι πιέσεις για παράδοση της χώρας άνευ όρων εντείνονται, οι πολιτικοί δεν μπορούν πιά να πείσουν κανέναν και οι Αγανακτισμένοι ορκίζονται: Αγώνας μέχρι τέλους… Επιπλέον, αγανακτισμένη σύμπασα εμφανίζεται σε κάθε της εκδήλωση από εχθές η ελληνική κοινωνία.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από την σκληρή φοροεισπρακτική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ασφαλώς και προορίζονται μόνο για αποπληρωμή των τόκων δανείων.Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο πρωθυπουργός εχθές βράδυ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν, ζητώντας να κινηθεί η διαδικασία για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης ενημερώνοντας τον και επίσημα ότι ψηφίστηκε από τη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά στην κυβέρνηση ότι ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Καθόλου τυχαία ο κ. Παπανδρέου στην ίδια επιστολή καταθέτει σχέδιο ανάπτυξης -πέντε αξόνων- της ελληνικής οικονομίας από κοινοτικούς πόρους. Το ελληνικό δημόσιο δεν μπορεί να διαθέσει για ανάπτυξη και επενδύσεις ούτε μισό ευρώ απο δικούς του πόρους. Ακόμα και ανάπτυξη, αυτή θα γίνει πάλι με όρους Μέρκελ. Μια κυνικότατη ομολογία από τον πρωθυπουργό η οποία θα αποτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια στην νέα δανειακή σύμβαση με τους πιστωτές τον Σεπτέμβριο, κι όποιος αντέξει…

28 & 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 - ΠΟΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ?

Η πλατεία με το Ζάππειο και τη νέα του διακόσμηση

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απόψεις: "Κύριε Τσίπρα στην ουσία και εσείς συνηγορείτε σε αυτή την υποταγή και την προδοσία."

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης*.
 Κύριε Τσίπρα,
 Το σύνθημα «κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος» το βλέπω στους τοίχους του Πολυτεχνείου Κρήτης και δεν είχα ποτέ αμφιβολία ότι προέρχεται από την αριστερά και όχι μόνο από το κομμάτι της που το κόμμα σας εκπροσωπεί στη Βουλή. Είναι προφανές ότι συγχέετε την πολιτική με τη φύση και καπηλεύεστε την ηθική και την αλληλεγγύη.

Στη φύση λειτουργεί η αρχή της επιβίωσης και αυτός είναι ο πρώτος κανόνας που σέβεται και πρέπει να λάβει υπόψη κάθε ζωντανός οργανισμός που θέλει να επιβιώσει. Μόνο άρρωστα θνησιγενή όντα τον αγνοούν και αυτοκαταστρέφονται. Για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους πολλά όντα, μαζί και ο άνθρωπος , οργανώνονται σε κοινότητες και η διαβίωση μέσα σε αυτές διέπεται από ...
κανόνες που διαφέρουν κατά περίπτωση.

Επειδή υπάρχει και ανταγωνισμός μεταξύ ανθρώπινων κοινοτήτων αυτές οργανώνονται και σε ανώτερα επίπεδα δημιουργώντας εθνικά κράτη με κοινά κληρονομικά, ιστορικά, γλωσσικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Τα κράτη δημιουργούν συμμαχίες και υπάρχει η ευχή για να ενωθεί όλη η ανθρωπότητα. Όπως βλέπετε κάθε επίπεδο οργάνωσης συνεπάγεται κοινά χαρακτηριστικά και συμφέροντα των ομάδων του.

Ποιανού λοιπόν είναι το χρέος;


Τι είναι όλη αυτή η φασαρία για το χρέος της Ελλάδας; Το χρέος της Ελλάδας! Το χρέος της Ελλάδας! Μα ποιανού χρέος είναι τέλος πάντων; Είναι χρέος του ελληνικού λαού; Είναι χρέος της χώρας; Είναι χρέος της Ευρώπης



Το σίγουρο είναι πως δεν είναι χρέος του ελληνικού λαού, και ιδού γιατί:

α. O ελληνικός λαός ποτέ δεν ενημερώθηκε για τα όποια δάνεια.

β. Ούτε οι πολιτικοί ούτε οι δανειστές αποκάλυψαν τους όποιους όρους στο λαό.

γ. Ποτέ δε διεξήχθη κάποιο δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό από τους πολιτικούς ή τους δανειστές για να τον ρωτήσουν εάν:

i. Ήθελε να πάρει δάνειο από κάποιον.

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΖΕΛ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ  Αγαπητοί, είναι ευκαιρία αυτή η δεύτερη διαμαρτυρία έξω από τον Αντένα Ελλάδας για δικούς μας από την Κύπρο να πάνε για 24 ώρες στην Αθήνα και να ενώσουν τη φωνή τους εναντίον της προβολής αυτής της αισχρής παραγωγής. Εδώ είναι που χρειάζεται η συμμετοχή, και το εν τη ενώσει η ισχύς. ΄Ανω των 100 ιστοσελίδων έχουν προβάλει τις ανακοινώσεις της CANA (βλέπε πιο κάτω για την μόλις πριν λίγο δεύτερη στα ελληνικά) που ακολούθησε την πρώτη διαμαρτυρία των φοιτητών μας. Ως αποτέλεσμα έχουν ήδη δημιουργηθεί και 4 εκστρατείες μέσω FACEBOOK. Το θέμα δεν αφορά μόνο την Κερύνεια αλλά ολόκληρη τη κατεχόμενη Κύπρο άρα ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΄Ολοι οι δήμαρχοι των κατεχομένων, Αμμοχώστου (στην περιοχή της οποίας βρίσκεται το ξενοδοχείο «Αρτεμις» που έκτισαν οι Τούρκοι πάνω στην κατεχόμενη γη της κατεχόμενης Βουκολίδας), Κερύνειας, Μόρφου, οι πρόσφυγες, οφείλουν να δώσουν το παρόν τους και να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα. Δεν στοιχίζει πολλά το ταξίδι Λάρνακας-Αθήνας, και σίγουρα υπάρχουν σε όλα τα ταμεία των συνδέσμων και  δήμων τα ψίχουλα αυτά για να καλύψουν ένα τέτοιο ταξίδι. Είναι μέρος του αγώνα, πρέπει να είναι μέρος του αγώνα, του έμπρακτου αγώνα.  1 Ιουλίου, 8.30μ.μ,. έξω από τον Αντένα Ελλάδος

Δελτίο τυπου των 300 Ελλήνων

Οι μάσκες έπεσαν
Πριν μερικές μέρες ζητούσαμε από την κυβέρνηση να ακούσει το Ελληνικό λαό. Ζητούσαμε , όπως και από την αρχή, δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον τους, για τα όνειρά τους.
Δεν μας άκουσαν οι κυβερνώντες για άλλη μια φορά αλλά και δεν θεώρησαν σκόπιμο να μας δώσουν μια εξήγηση. Αντι αυτού διατείνονταν ψευδώς , μέσω υπουργού οικονομικών ότι είναι σε επικοινωνία με την πλατεία και πως το μόνο που θέλουν είναι το καλό μας.
Τις τελευταίες δύο μέρες εμφάνισαν το αληθινό πρόσωπό τους. Ένα πρόσωπο σκληρό, απάνθρωπο και αυταρχικό απέναντι στο ίδιο λαό που εξαπάτησαν πριν μήνες με ψέμματα και τον παραπλάνησαν για να τους ψηφίσει . Απέδειξαν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περάσουν τις αποφάσεις των δανειστών μας και να εξασφαλίσουν έτσι τα λεφτά τους ισοπεδώνοντας όχι μόνο το οικονομικό μας επίπεδο αλλά και την αξιοπρέπειά μας σαν λαός και σαν έθνος. Εξαπέλυσαν όλες τις δυνάμεις καταστολής με μια και μόνο έντολή , να διαλύσουν την διαδήλωση με οποιονδήποτε τρόπο , αδιαφορώντας για τον κόσμο  και την σωματική του ακεραιότητα. Μια νόμιμη διαδήλωση την οποία η δικαιοσύνη δεν προστάτεψε αλλά αντίθετα αδιαφόρησε σε σημείο που προκαλεί ερωτηματικά.

Πρόσκληση συνεδρίαση​ς Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας


                                                         
          Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 18582/1-7-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 7 του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2011, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19:15 σε ΤΑΚΤΙΚΉ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

1)     Συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων ως συμπράττοντος φορέως στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

2)     Λήψη απόφασης για την οριοθέτηση χώρων υπαίθριου εμπορίου και καθορισμός θέσεων, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

3)     Έγκριση της υπ’ αριθ. 46/2011 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ), η οποία αφορά την «Τροποποίηση απόφασης 91/2010 σχετικά με την απόθεση βοθρολυμάτων με βυτιοφόρα στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Θήβας».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-7-2011 -ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ Α.Ε

Αναφορικά με το ανώνυμο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της πόλης της Θήβας (blog exeisminima.gr) για δήθεν απόρριψη τοξικών αποβλήτων στον ΧΥΤΑ Θήβας,  το ΔΣ της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ έχοντας την ευθύνη της σωστής λειτουργίας και της υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών, επισημαίνει ότι:
-   Η ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ λειτουργεί το έργο του ΧΥΤΑ εφαρμόζοντας πιστά τον Οδηγό Ελέγχου και λειτουργίας των Χώρων Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων που έχει εκπονήσει το ΥΠΕΚΑ.
-   Επιπλέον ο ΧΥΤΑ Θήβας ως έργο διαχείρισης στερεών αποβλήτων και οι σχετικές εγκαταστάσεις, υπόκεινται σε διαρκείς ελέγχους από τις αρμόδιες αρχές (ΥΠΕΚΑ, Περιφέρεις κ.α), οι οποίες έχουν χορηγήσει και τις σχετικές περιβαλλοντικές άδειες.

Οι ανίκανοι κατάργησαν και τις δωρεάν διακοπές της Εργατικής Εστίας

Το πρωί χωρίς να γνωρίζουμε τι θα επακολουθήσει κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του Ιουλίου κάναμε χιούμορ με την γνωστή φράση του αείμνηστου Αντρέα Παπανδρέου:”Ε, να μη χαλάσουμε και τα μπάνια του λαού!” !!!!
Ρωτάγαμε: “ Που πήγαν τα μπάνια του λαού;“  και παραθέματα κάποιες όμορφες φωτογραφίες από την παραλία της Ψάθας του Δήμου Βιλίων για να χαλαρώσουμε λίγο με την ευκαιρία της πρωτομηνιάς.
Που να ξέραμε ότι λίγη ώρα αργότερα θα αποδεικνυόμασταν προφήτες;

Αποκαταστήστε το "αίσθημα του δικαίου" στον πολίτη. "Ξηλώστε" τους υπεύθυνους της ντροπής!

Γράφει ο Τρύφωνας*.
Περάσαν ήδη δύο μέρες από τα έκτροπα που έγιναν στην Αθήνα. Με πιο ήρεμη σκέψη, αλλά και πιο ήπια νεύρα, γράφω αυτές εδώ τις γραμμές σε απάντηση στην προηγούμενη δημοσίευσή μας αλλά και σαν απάντηση στις δηλώσεις της Ντόρας.

Κύριοι και κυρίες...
Το αίμα από τα σπασμένα κεφάλια ακόμη δεν έχει στεγνώσει.
Ούτε οι πόνοι έχουν φύγει.
 Δεν γράφω κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, που αναγνωρίζω το έργο της, αλλά ούτε και επιθυμώ να "βγει" αυτή η εικόνα. Όμως ο εκνευρισμός μου είναι αφάνταστος!  Και αν είμαστε στην επαρχία και μακριά από την Αθήνα ίσως έτσι τα πράγματα να τα βλέπουμε πιο αντικειμενικά. Όλα αυτά που έγιναν είναι ντροπή!.......

Τι γνωρίζει η NASA και προειδοποιεί τον κόσμο;

Από τις 9 Ιουνίου 2011 υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα video, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ο καθένας τους, ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κάθε χρόνο γίνονται παρόμοιες "ασκήσεις πληθυσμού" στις ΗΠΑ, από κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά ποτέ η ίδια η NASA δεν κατέφυγε σε τέτοιες μεθόδους ενημέρωσης και προτροπής του προσωπικού της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ενημέρωση του προσωπικού με e-mail, αλλά ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο στην ιστοσελίδα της, ώστε - προφανώς - να γίνει ευρέως γνωστό.
Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάτι περιμένουν να συμβεί. Κάτι πολύ ισχυρό και δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Δεν εξηγείται αλλιώς, τόση ανησυχία, που μέρα με τη μέρα παίρνει όλο και πιο επίσημους τόνους.

Δείτε το βίντεο και μετά αναλογιστείτε γιατί εδώ και λίγο καιρό, συνεχώς και με κάθε τρόπο, προετοιμάζουν τον κόσμο (επισήμως, πλέον) για εξωγήινες "απειλές" ή φυσικές καταστροφές, μέσα από το διαδίκτυο, τις εφημερίδες, τις κινηματογραφικές ταινίες κλπ.  Μήπως άρχισε κάποιο είδος αντίστροφης μέτρησης και για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Μήπως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, που υποφέρει κάτω από τις προσταγές της παγκοσμιοποίησης και εξεγείρεται;

Το link url με την είδηση από το site της Nasa είναι το:  http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html


Απίστευτη πρόκληση από διαφήμιση στη Γερμανία “ Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές!”

Απίστευτη πρόκληση από διαφήμιση στη Γερμανία
Νέα απίστευτη πρόκληση γερμανικής προέλευσης, αυτή τη φορά από την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt που παρουσιάζει την Ελλάδα να έχει επιστρέψει στη δραχμή.
«Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές. Το BMW1 κάμπριο από 26.900 δρχ. την ημέρα», είναι το κείμενο που συνοδεύει φωτογραφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με το σήμα της Sixt. Η νέα διαφήμιση πρωτοδημοσιεύθηκε ολοσέλιδα στην εφημερίδα Die Welt και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών δημιουργείται μέ πρωτοβουλία τού
Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών καί Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών .
Ο Εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων τού Προσφυγικού Συλλόγου τής Θήβας κ. Δημήτρης Σοβατζής
( διακρίνεται αριστερά στή φωτογραφία μέ τόν Προπονητή τού Συλλόγου κ. Σωτήρη Σο'ι'λέδη )
εχει ήδη αναπτύξει επαφές μέ εκπροσώπους Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού Πανελληνίου καί σύντομα στή Θήβα θά πραγματοποιηθεί Συνέδριο όπου θά ληφθούν αποφάσεις σχετικά μέ τήν δημιουργία τής Ομοσπονδίας .

Τελικά η βλακεία έχει όρια!!!


Είναι γνωστό ότι «η βλακεία δεν έχει όρια»…….
Φυσικά μπορεί να είναι γνωστό αλλά σίγουρα δεν είναι απολύτως κατανοητό….
Κι αυτό γιατί οι βλάκες και οι ηλίθιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τα όριά της….
Τώρα φυσικά θα αναρωτιέστε πως γίνεται να ισχυρίζομαι ότι υπάρχει όριο στην βλακεία όταν ο  ίδιος ο Αϊνστάιν την θεώρησε απεριόριστη….
Λέτε να ξέρω κάτι;..
Η αλήθεια είναι πως ναι… ξέρω κάτι περισσότερο…
Τελικά η βλακεία έχει όρια….. κι αυτά είναι  τα όρια της καταστροφής της….

Βομβα μεγατονων για Ρομποπουλο!!!Ειναι αληθεια;

Είναι αλήθεια κύριε Ρομποπουλε οτι είχατε κάνει αίτηση για δάνειο ύψους 3 εκατομμύριον ευρώ και απορρίφθηκε ;

Είναι αλήθεια το δάνειο το οποίο είχε απορριφθεί εξαρχής θα εγκριθεί κατόπιν παρέμβασης του Πρωθυπουργού ;

Είναι αλήθεια κύριε Ρομποπουλε ; Αν δεν είναι μπορείτε να....
μας εξηγήσετε γιατί βγαίνατε στα τηλεοπτικά παράθυρα και διατυμπανίζατε ότι δεν θα ψηφίζατε το μεσοπρόθεσμο.
Μπορείτε να κάνετε γνωστό και σε μας τους αδαείς τι είναι αυτό που σας είπε ο Πρωθυπουργός και σας έκανε να αλλάξετε γνώμη και να ψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο.

Κουρελόχαρτο η συνθήκη της Γενεύης (όλα τα άρθρα που καταπατήθηκαν)

Κουρελόχαρτο έκαναν της συνθήκη της Γενεύης αστυνομία, ΜΑΤ, ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, χθες στην πλατεία Συντάγματος. Υπενθυμίζω ότι οι διεθνείς συμβάσεις, υπερέχουν του εσωτερικού δικαίου της χώρας. Και φανταστείτε ότι είμαστε εν καιρώ ειρήνης! Παρακάτω, παραθέτω ένα-ένα τα άρθρα που καταπάτησαν χθες οι δυνάμεις καταστολής:

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Έβλεπε το τσουνάμι να τον παίρνει μαζί με το αυτοκίνητο...


Δείτε το Βίντεο....

ΠΑ.ΣΟ.Κ ή Τέφρα......

Μετά από τον όλεθρο του Γένους μας....
Μετά τον εξευτελισμό του λαού μας....
Μετά την διάλυση της ελληνικής οικογένειας...
Μετά την παράλυση του ελληνικού στρατού...
Μετά την υπογραφή του προδοτικού Μνημονίου που εξαθλιώνει τον λαό μας....
Μετά την περικοπή μισθών, συνταξεων...
Μετά την κατάργηση των εργασιακών δικαιώματων των εργαζομένων...
Μετά την κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων και δικαιωμάτων, πολυτέκνων, τριτέκνων, ΑμΕΑ, κλπ
Μετά τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα....
Μετά την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας ειδικά των νέων Ελλήνων.....
Μετά την διάλυση της παιδείας μας με κλείσιμο χιλιάδων σχολικών μονάδων και την υποβάθμιση κάθε θρησκευτικού και εθνικού μαθήματος....
Μετά τον εξευτελισμό των αεροπόρων μας στο Αιγαίο που έχουν διαταχθεί να μην αναχαιτίζουν τον Τούρκο....

Η Κίνα μοιράζει λεφτά, αλλά απαγορεύεται να τα πάρουμε!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Και για όσους δεν κατάλαβαν, βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη εκδοχή της εθνικής προδοσίας.


Αυτό μαρτυρεί η ευρωπαϊκή περιοδεία του Κινέζου πρωθυπουργού, με την οποία βεβαίως ουδεμία επαφή έχουμε εδώ στην Ελλάδα, καθώς μας έχουν συνεπάρει οι νέοι διάλογοι – προϊόντα υποκλοπών με την ευγενική χορηγία της ΕΥΠ. Αυτό που αποκαλύπτεται – εκτός από τις ανοησίες που περιλαμβάνει ο νέος προπαγανδιστικός γύρος κασετομανίας – είναι ότι η Ευρώπη επωφελείται αυτή τη στιγμή όλων όσων απαγόρευσε δια του Μνημονίου στην Ελλάδα.

Γιώργος Παπανδρέου: Xωρίς αμφιβολία, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που θα μπορούσε ποτέ να τοποθετηθεί σε ηγεσία κράτους

Κάτω από την συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων ωρών, με τις εκκλήσεις για βοήθεια να ηχούν ακόμα στα αυτιά μας και τις ομάδες των πολιτών να τρέχουν με ανοιγμένα κεφάλια προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να μπορέσουν να σωθούν από την δολοφονική μανία των ΜΑΤ, αναρωτιώμαστε πού βαδίζουμε και τι θα απογίνει αυτός ο τόπος…
Με έναν μισότρελο δικτάτορα που εμφανώς δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας, έναν παράφρονα που νομίζει ότι κυβερνάει τη χώρα περνώντας παράνομα από την Βουλή αυτό το έκτρωμα με 155 ψήφους αντί των 180 που απαιτεί το Σύνταγμα, με την απόλυτη εναντίωση του συνόλου του πολιτικού κόσμου αλλά και του λαού, ενός λαού για τον οποίο έχει δώσει εντολή στις δολοφονικές κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας να τον εξοντώσουν με κάθε χημικό μέσο και με απόλυτη φασιστική βία, με μια πρωτεύουσα να καίγεται απ’ άκρη σ’άκρη και με τους πραιτωριανούς του να βρίσκονται όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία φύλαξης των υπολοίπων μελών της χουντικής κυβέρνησης.

Ευτυχώς πέρασε το "Μεσοπρόθεσμο" στην ψωροκώσταινα και σώθηκε η ... Παγκόσμια οικονομία!

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου.
 Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχουν μόνο μερικά κομβικά σημεία, στα οποία, μέσα στο χαμό, πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους "όσοι μπορούν και βλέπουν". Το να λένε τα ελληνικά κανάλια προώθησης της προπαγάνδας και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι αν δεν ψηφιστεί δήθεν το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο, θα πτωχεύσει η Ελλάς, αλλά και η Ευρώπη, πάει κι έρχεται, θα ήταν κατανοητό, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον κόσμο να δεχθεί την απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας.

Το να λένε όμως, το CNN και το BBC και τα άλλα μέσα προώθησης της προπαγάνδας σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι άν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο στην ψωροκώσταινα, θα καταρεύσει η.....παγκόσμια οικονομία, πάει πολύ, αλλά και μας βάζει σε σκέψεις. Γιατί προωθήθηκε παγκόσμια, σε όλους τους λαούς, η άποψη ότι αν πτωχεύσει η Ελλάδα, θα καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία; Μπορεί, όπως...
 σας είχα πεί από τις 10/6/11, να αναβλήθηκε προσωρινά η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κατάρευση, αλλά ξεκαθαρίστηκε, ότι εφόσον, την προωθούσαν, θα έλεγαν στον παγκόσμιο πληθυσμό ότι φταίνε οι Έλληνες.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Αποσπάσματα από το άρθρο του A. VLADIMIROV, στο Περιοδικό "Τσερκόβναγια Ζϊζν", τ. 1-2, 1994. ("Υπερασπισταί της Ορθοδόξου Πίστεως", Εκδόσεις “Ορθόδοξος Κυψέλη”, Θεσσαλονίκη).

Σύμφωνα με τους λόγους του αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, «μόνο όποιος μετέχει του Σώματος και του Αίματος του Χριστού κατανοεί την αληθινή φύσι της Εκκλησίας». Ποιός άλλος, λοιπόν, κατενόησε καλύτερα τι είναι η Εκκλησία του Χριστού από τον άγιο Ιωάννη της Κρονστάνδης, του οποίου την αγιότητα χαρακτήριζε η ευλαβεστάτη, συχνή και μάλιστα καθημερινή τέλεσις της Θείας Λειτουργίας; Από αυτήν ενεπνέετο για την μεγάλη ποιμαντική του διακονία. Αυτή ήταν η πηγή της υψηλής, εμπειρικής του θεολογίας. Μεταδίδοντας καθημερινώς το Σώμα του Χριστού στον λαό, με τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος έβλεπε τα όρια της Εκκλησίας και αγωνιζόταν σ’ όλη του την ζωή εναντίων των αιρετικών και σχισματικών, οι οποίοι σοβαρώτατα αμάρτησαν παραβαίνοντας την εντολή του Χριστού «ίνα πάντες εν ώσιν» ( Ιω. Ιζ’ 21).
Ο άγιος Ιωάννης δεν εδημιούργησε συστήματα Ορθοδόξου δογματικής, όπως και ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, ο οποίος επίσης δεν συστηματοποίησε την διδασκαλία του. Ωστόσο, οι σύγχρονοί του εύρισκαν σ’ αυτόν μία υψηλότατη και αλάθητη λύση των θεμάτων της Πίστεως.

ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΝ!

Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι αληθινό. Το Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) κινδυνεύει να μείνει χωρίς καύσιμα, λίγες ημέρες πριν εισέλθουμε στο β΄εξάμηνο του έτους. Πως όμως και ποιοι άφησαν να συμβεί αυτό, το οποίο έχει επηρεάσει δυσμενώς το ηθικό των στελεχών του ΠΝ; Για τους ολίγους γνωρίζοντες η ηγεσία του ΠΝ (ΓΕΝ) είχε ζητήσει εγκαίρως από τις αρχές Ιουνίου από το Ελεγκτικό Συνέδριο του κράτους την άδεια προμήθειας καυσίμων ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ περίπου για την κάλυψη επειγόντων αναγκών.

Ελληνικό Grand Prix Στίβου και Πανελλήνιοι Σκυταλοδρομιών στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας


Χάος με παρακράτος καταστρέφει τον τουρισμό

Σοφία Βούλτεψη




Στο παρακράτος παραδόθηκε χθες η Αθήνα, σε μια επανάληψη των Ιουλιανών του 1965, με το σχέδιο που τέθηκε σε εφαρμογή στις 15 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε και ξεπαραιτήθηκε μέσα σε λίγες ώρες, να ολοκληρώνεται.




Οι συμπλοκές, οι αγριότητες, οι επιθέσεις σε ανύποπτο χρόνο και η ανοχή προς ύποπτους κουκουλοφόρους, που, όπως προκύπτει από εξόχως ενδιαφέρον βίντεο του Άλτερ, κατά διαστήματα ετύγχαναν αστυνομικής προστασίας (φυγαδευόμενοι μάλιστα μέσω της Βουλής), αποδεικνύουν πως ο τελικός στόχος είναι να προκληθεί χάος και να διαλυθούν οι ειρηνικές διαδηλώσεις.

Η Ευρώπη, η Σοβιετία και η Παράλληλη Μοίρα τους.

Η Ευρώπη των δακρυγόνων δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Όσο κι αν προσπαθεί να προβάλλει και να προωθήσει την εικόνα μιας ισχυρής οικονομικής και πολιτικής δύναμης σε παγκόσμιο επίπεδο, με "μερικά προβλήματα", η εικόνα αυτή πλέον καταρρέει καθημερινά.



Ολοένα και περισσότερο, η εικόνα της Ευρώπης προσομοιάζει με εκείνη της Σοβιετικής Ένωσης λίγο πριν την κατάρρευση. Η Ευρώπη, η άλλοτε πολλά υποσχόμενη οικονομική και νομισματική αλλά και πολιτική ένωση, παραπαίει καταδεικνύοντας ως "μαύρα πρόβατα" και υπεύθυνες για την κατάσταση τις πιο αδύναμες οικονομίες που την απαρτίζουν. Όμοια και η πρώην Σοβιετική Ένωση καταδείκνυε ως φορείς της τότε επερχόμενης διάσπασης, τις επί μέρους χώρες-μέλη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Θεοφάνης Μαλκίδης



«Όταν μας επέτρεψαν ξανά να χρησιμοποιούμε τον όρο «Πατρίδα…..»

Αλεξάντρ Σολτζενίτσιν Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ σ. 88-89

Πολλοί ανακάλυψαν την έννοια της πατρίδας στα εξήντα τους χρόνια και μετά από μία περίοδο όπου καταγράφηκε σαν μαύρη για το πατριωτικό αίσθημα του Έλληνα. Η έχθρα για την πατρίδα συνδυασμένη με την κλεπτοκρατία. Και χωρίς αιδώ μας νουθετούν να έχουν οι πολίτες πατριωτικό καθήκον, και μας προτείνουν, αυτοί οι βασικοί υπεύθυνοι του προβλήματος, τη λύση, την υποθήκευση της πατρίδας μας στους τοκογλύφους.

Ιωάννης Καποδίστριας




Γ. Αμοιρίδης, πριν από 15 ημέρες: «αν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο παραιτούμαι» – Χθες το ψήφισε!!!

Γιάννης Αμοιρίδης, 13 Ιουνίου: «Εάν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, παραδίδω την έδρα μου». 29 Ιουνίου: «Ψηφίζω ναι στο μεσοπρόθεσμο». Οι παραπάνω δηλώσεις , σε διάστημα 15 ημερών, του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιάννη Αμοιρίδη, δείχνουν αφενός…τη…συνέπεια των λόγων του και αφετέρου… τι ακριβώς πρεσβεύουν αυτοί οι τύποι, που κάποιοι τους έστειλαν στη βουλή για να εκπροσωπούν το λαό!!!

Η λέξη της εβδομάδας : Τσίπα

Τσίπα > πιθανόν σλαβικής προέλευσης, που σημαίνει πέτσα. Μεταφορικά δηλώνει το φιλότιμο, τη σεμνότητα. Ο ξετσίπωτος είναι ο άνθρωπος που δεν έχει δέρμα (μεταφ. δίχως κανένα ηθικό φραγμό)

Κι ένα άρθρο:  
Ο πρωθυπουργός φεύγει από του Μαξίμου (μήπως κάποιος να του εξηγήσει τι σημαίνει η λ. “τσίπα”;)
Ενώ ο κόσμος χάνεται, βρέθηκε η λύση της κακοδιοίκησης: “Το Μέγαρο Μαξίμου είναι αντιλειτουργικό”
Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να εγκαταλείψει το “ενεργοβόρο” Μέγαρο Μαξίμου. Έφτιαξε, ήδη, νέα γραφεία με σύγχρονες προδιαγραφές (στο ρετιρέ του υπ. Εσωτερικών)

Τί είναι αυτό; (2007) ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...

ΣΥΝΕΝΤΕ​ΥΞΗ Χ.ΞΗΡΟΥ

Μπάτσοι – Τρομοκράτες εισβάλλουν στο Μοναστηράκι [βιντεο]

Βίντεο ΣΟΚ ! Αστυνομικοί, καθάρματα της ομάδας ΔΙΑΣ επιτίθενται στον κόσμο αναίτια!!


Δεκάδες μηχανές εισέβαλαν στον πεζόδρομο της Μητροπόλεως και άρχισαν να κυνηγούν και να χτυπούν όσους κάθονταν πολίτες που κάθονταν στα γύρω εστιατόρια !Ο κόσμος, αμέσως, ξεσηκώθηκε και άρχισε να τους βρίζει. Πολλοί έτρεξαν σε φυγή!



Οι σκηνές βίας που εκτυλίσσονται από χθες είναι πραγματικά πρωτοφανείς και καταδεικνύουν την παρακμή της κυβέρνησης και του συστήματος!

Όλοι στο δρόμο να σπάσουμε το τρόμο!

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Τελειώστε την πλατεία με κάθε τρόπο!!

Μάχιμος αστυνομικός αποκαλύπτει τις εντολές που έχουνε πάρει απο την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ!
Εντολές της Χουντικής Κυβέρνησης όπου μπορεί να αποβούν μοιραίες καθώς έχουμε 500 εγκλωβισμένους τραυματίες μόνο στο Μετρό!
Υπερβολική χρήση χημικών, πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, ανεξέλεγκτη και ωμή βία σε βάρος απλών πολιτών και προκλητική ανοχή σε κουκουλοφόρους και ταραξίες…
Είναι τα τρία στοιχεία που συνθέτουν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρει τον κωδικό «Τελειώστε την πλατεία» και έχει μετατρέψει το σύνταγμα σε Βαγδάτη, διασύροντας τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόεδρε Παραιτήσου. Πρόεδρε βοήθησε μας.

Πρόεδρε παρατήσου. Η πραξη σου αυτή θα σώσει την αξία της δημοκρατίας.
Αυτοί που τους την ανάθεσες να την προστατεύσουν σήμερα κατέλησαν κάθε μορφή της.
Πρόεδρε σώσε μας με "την πράξη σου". Πρόεδρε Δείξε οτι είσαι... ζωντανός. Οταν ήσουν νέος πολέμησες την χούντα λυσσαλέα. Σήμερα πρόεδρε τα πράγματα είναι χειρότερα.ρόεδρε διέλυσε την χούντα του παρακράτους. Πρόεδρε τα βάζουν με αθώους πολίτες. Πρόεδρε βοηθησε μας.
Πρόεδρε κάνε το τώρα που μπορείς.
Αύριο πλέον είναι αργά.Πρόεδρε φοβάμαι πως αύριο Θα κατέβει στους δρόμους, αποφασισμένη η γενιά των "Σαράντα".
Πρόεδρε φοβάμαι πώς είναι η ποιο επικίνδυνη γενιά. Είναι "η γενιά που θα τρέλαινε τον ήλιο ..." Θυμάσαι;;; "Σίγουρα ναι"!!! Είναι η γενιά που αφού δεν τρέλανε τον ήλιο, πλέον όταν κατέβει στούς δρόμους φοβάμαι πως θα κατέβει για να τους κάνει χωματόδρομους.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πάρτε το απόφαση αφού θέλετε το ευρώ!

Το δίλημμα είναι Ευρωζώνη ή Ελλάδα. Όταν στηθεί αυτός ο διάλογος στα σοβαρα και όχι με κραυγές και τρομοκρατία, τότε η χώρα θα ηρεμήσει. Αν φτάσει και κάπου θα έχουμε και το εθνικό μας σχέδιο. Αλλιώς θα βυθιστούμε στο Χάος.
Εντός της ευρωζώνης το Μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο και σε λίγο το σύμφωνο για το ευρώ,  θα είναι η μονή συνθήκη που θα ισχύει για την χώρα. Το ισχύον σύνταγμα, η εθνική ανεξαρτησία, ο κοινοβουλευτισμός, το πολιτικό σύστημα, οι διακηρύξεις κόμματων η αυτενέργεια της Ελλάδος, η αγορά, οι θεσμοί, το εθνικό συμφέρον, τα προγράμματα  που βγαίνουν από συνέδρια και απόψεις ανήκουν στο παρελθόν.
Πάνω σε αυτή την ολοκαίνουργια κατάσταση θα γίνει προσπάθεια στηθούν debate, θα διαμορφωθούν ιδεολογικές διαφορές και το πολιτικό σύστημα, οι ισορροπίες, οι περιχαρακώσεις, οι σχεδιασμοί και οι διαχωρισμοί.

Να πως απαντούν οι αληθινοί Έλληνες Ηγέτες!



Βουλευτὲς τοῦ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κοινοβουλίου!
Ἀκοῦστε ἕναν ἀληθινὸ ἡγέτη!
Ἀκοῦστε ποιὰ εἶναι ἡ ἀπάντηση στοὺς ἐκβιασμούς!
 Ἀκουστὲ πῶς ἀπαντοῦν οἱ ἀληθινοὶ Ἕλληνες ἡγέτες! Ντραπεῖτε καὶ ...
κάντε στὴν ἄκρη ἐκτὸς ἂν εἶστε πρόθυμοι νὰ δείξετε καὶ σεῖς ἀνυπακοὴ σὲ ὅσους θέλουν νὰ ὑποδουλώσουν τὴ χώρα μας!

Δείτε ολόκληρο το περίεργο βίντεο



Στην προηγουμένη ανάρτηση υπάρχει τμήμα του παρόντος βίντεο πιστεύω βγαίνουν συμπεράσματα



δείτε στο 4:40 και μετά τους κουκουλοφόρους-προβοκάτορες της αστυνομίας

Τι είναι αυτό το βίντεο???

Τι έχουμε; Kατοχή; --- Περίεργες "παρουσίες" στην Ηγουμενίτσα δημιουργούν πολλά ερωτηματικά...

Τι λένε για την παρουσία τους και το ρόλο τους οι Ελληνικές αρχές;
Γράφει ο Κ.Π.Π.
Τον τελευταίο μήνα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρίσκονται δυο Γερμανοί πολίτες οι οποίοι πιθανότατα έχουν σταλεί είτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε απεύθειας από το Βερολίνο και κάνουν "φύλλο και φτερό" τα συνοδευτικά έγγραφα των οδηγών διεθνών μεταφορών αλλά και των απλών ταξιδιωτών.

Αν και τυφλός μπορεί να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η δυσαρμονία πολιτών και βουλευτών ήταν εμφανής στη Βουλή. Το Μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κι ένα εξαπτέρυγο, αλλά είχε ήδη καταψηφιστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Κι όταν τα μπιλιετάκια της εφορίας θα επιστρέφονται γιατί κανείς δε θα έχει να τα πληρώσει, τότε θα φανεί το μέγεθος της ανοησίας όσων αποφάσισαν να στηρίξουν το νέο Μνημόνιο.
Δυστυχώς μόνο ο Π. Κουρουπλής στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων από την συνπολίτευση. Παρά το γεγονός ότι όλες αυτές τις ημέρες δεν είπε ποτέ ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά εξέφραζε τις αντιρρήσεις του, περίμενε εξηγήσεις και έκανε υπομονή, τελικά επέλεξε το δύσκολο δρόμο.

Τι σηματοδοτεί η εκλογή Λαγκάρντ


Σηματοδοτεί πολλούς συμβολισμούς και καλλιεργεί όμως ακόμα περισσότερες προσδοκίες


Του Θάνου Δημάδη


Η χθεσινή εκλογή της Κριστίν Λαγκάρντ στο τιμόνι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σηματοδοτεί πολλούς συμβολισμούς και καλλιεργεί όμως ακόμα περισσότερες προσδοκίες για την επόμενη μέρα τόσο για την επίλυση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους όσο και την σταδιακή αναμόρφωση του οργανισμού σε ένα πιο ανοιχτού και ευέλικτου μοντέλου λειτουργίας με ικανότητα να προλαμβάνει κρίσεις σαν τη σημερινή.

Ξεκινώντας κανείς από τα βασικά, πρέπει να ξεκαθαρίσει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι το ΔΝΤ δεν έρχεται να δανείσει απλά χρήματα σε χώρες που το έχουν ανάγκη. Εκτός αυτού, η σημαντικότερη δουλειά που κάνει είναι να αξιολογεί οικονομικά συστήματα και τις οικονομικές πολιτικές των χωρών αυτών, να κάνει συστάσεις ή ακόμα και να διαμορφώνει αυτές τις πολιτικές και, σε έναν ευρύτερο βαθμό, να καλείται να παίξει έναν κατ' ουσίαν ρόλο εποπτείας του διεθνούς οικονομικού συστήματος έχοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση να καταθέτει σωστές, αξιόπιστες και ορθολογικές εκτιμήσεις της παγκόσμιας οικονομικής και δημοσιονομικής κατάστασης. Το Ταμείο διαθέτει αναμφίβολα ένα πολύ καλά καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό οικονομολόγων και αναλυτών, που επεξεργάζεται καθημερινά έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της παγκόσμιας οικονομίας.

SOS ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

                               ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                SOS ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ


Στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί τραυματίες, μέσα και στην πλατεία αλλά και περιφερειακά, εγκλωβισμένοι σε πολυκατοικίες. Γίνεται έκκληση από τον Ερυθρό Σταυρό αλλά κι από τους πολίτες που βρίσκονται εκεί, να σπεύσουν όσοι μπορούν για βοήθεια.
Αυτή τη στιγμή χρειάζονται επειγόντως:
Γιατροί οποιασδήποτε ειδικότητας
Τραυματιοφορείς
Οξυγόνο
PULVO
AEROLIN
MAALOX
Γάζες

Οι φασίστες του ΠΑΣΟΚ κάνουν επίδειξη δύναμης για να διαλύσουν κάθε αντίδραση!

Το κατοχικό καθεστώς μετά την  υπερψήφιση του ξεπουλήματος της χώρας αποφάσισε να κάνει επίδειξη ισχύος και να γεμίσει με χημικά όλους τους Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται.
Στόχος τους δεν είναι να διαλύσουν κουκουλοφόρους. Αυτοί πια απροκάλυπτα φαίνεται ποιον εξυπηρετούν. Τα ΜΑΤ τους κοιτάζουν να καταστρέφουν και δεν αντιδρούν. Σκοπός τους είναι να χτυπηθεί αλύπητα το κίνημα της πλατείας, να φοβηθούν όλοι οι οικογενειάρχες που κατέβαιναν στο Σύνταγμα και διαδήλωναν χωρίς να τους ελέγχει το καθεστώς. Δεν θέλουν να ξαναδούν 500.000 Έλληνες να παραμερίζουν τις διαφορές τους και να τους αντιστέκονται…

Πόλεμος στο Σύνταγμα- Έκκληση για γιατρούς στο Μετρό Συντάγματος


Αφού ψηφίστηκε και επίσημα η κατοχή της χώρας τώρα η κατοχική κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης κάθε αντίδρασης.
Αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα επικρατεί χάος καθώς η αστυνομία κάνει εδώ και ώρες αλόγιστη χρήση χημικών εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, ώστε να κάμψουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας.

Τι ψήφισαν οι βουλευτές του νομού Βοιωτίας


Μιχάλης Γιαννάκης  ΟΧΙ



Αρια Αγάτσα  ΝΑΙ



 Βασιλική Τσόνογλου ΝΑΙ



Βασίλης Τόγιας ΝΑΙ


Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο