Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Οι Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας;

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, εικόνα 1, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το «Αμερικάνικο Στόουνχετζ», ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές.

Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής:
 Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά. Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από....
 έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
                   ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΠΕΛΕΡΗ


                                                



                                                               Λαμία , 8 Ιουλίου 2011




ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Τον Υφυπουργό Αργοτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Δριβέλεγκα επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Στερεάς Ελλάδας κ. Σταμάτης Καπελέρης, την Τρίτη στις 5 Ιουλίου 2011 και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του Αγροτικού Τομέα της Περιφέρειας επιζητώντας την ταχεία επίλυση τους και του παρέδωσε το σχετικό  υπόμνημα.

Συνημμένο –Υπόμηνμα-

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

για τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
κ. Γιάννη Δριβελέγκα


Διάφορες θέσεις για τον πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΤΟ ΕΣΥ…

Στο νοσοκομείο Κορίνθου εφαρμόζεται πιλοτικό πρόγραμμα για την δραστική και … οριστική περικοπή δαπανών, ώστε να ανακάμψει το διαλυμένο εθνικό σύστημα υγείας. Η μέθοδος είναι σχετικώς απλή. Οι προσπάθειες κατατείνουν στην φυσική εξόντωση των ασθενών, με  την συστηματική σίτισή τους με τροφές, που ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους, η κατανάλωσή τους συνιστάται με φειδώ. Εν προκειμένω το νοσοκομείο Κορίνθου προμηθεύτηκε  3.700 κιλά γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, κανταΐφι και άλλα παρεμφερή …υγιεινά εδέσματα για να χορηγεί καθημερινώς στους 150 περίπου ασθενείς που νοσηλεύονται σε αυτό. Θα μπορούσε κάποιος να σκεφθεί ότι τα γλυκίσματα προορίζονται μόνο για τους γιατρούς αλλά και το λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό. Όμως περισσότεροι από τρεισήμισι τόννους γλυκά, για καμιά πενηνταριά ανθρώπους, θα τους πέσουν πολύ βαριά στο στομάχι…Άσε που και το κόστος των γλυκών, 45.200 ευρώ, δεν χωνεύεται με τίποτα….
Υστερόγραφο : Αν μάλιστα μάθετε και ποιος είναι ο προμηθευτής των γαλακτομπούρεκων, τότε θα πάθετε δηλητηρίαση. Είναι η ίδια επιχείρηση που έχει το κυλικείο της Βουλής και άλλα διάφορα σχετικά. Αυτά,  και καλή μας όρεξη.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
                   ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΠΕΛΕΡΗ


                                                



                                                               Λαμία , 8 Ιουλίου 2011



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία στην Κάρυστο

Στις 20/7/2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Γιοκάλειου Ιδρύματος στην Κάρυστο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα:
«Η αιγοπροβατοτροφία – μοχλός ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.
Μια πραγματικότητα – Μία δυνατότητα.»
Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Καρύστου.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ 2

Image and video hosting by TinyPic
Για μικρούς αλλά και για μεγάλους......

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ"

  Μόλις   το  κίνημά  μας   γίνει  αρκετά  ισχυρό   ,  η  nea    ταxi   θα  προσπαθήσει  να  το  σαμποτάρει  ή  να  το   ελέγξει . 

Ιδού  η  συνήθης  μέθοδος    όπως   προκύπτει  απο  την  μελέτη  της  Ιστορίας : 

Μόλις  ξέσπασε    η  Επανάσταση  του  1821   ,  έρχεται  απο   Γενεύη    ένας    Φαναριώτης   που  είχε   δραπετεύσει   νύχτα  απο  την  Οθωμανική  Αυτοκρατορία   διότι  ο  σουλτάνος  θα  τον  αποκεφάλιζε   για απιστία  στον  θρόνο ( είχε  διατελέσει  κάτι  σαν  Υπουργός  Εξωτερικών  της Βλαχίας )  .  Το  όνομά  του :  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ  !

  Ο  άνθρωπος  αυτός   δεν  είχε πιάσει  ποτέ   σπαθί  ή    τουφέκι .  Δεν  είχε  ιδέα  απο  στρατιωτικά  .  Γνώριζε  απλώς  11  γλώσσες  ,  είχε  χρήματα  και   γνώριζε  πολύ  κόσμο .
Με  το  που  έρχεται στην   επαναστατημένη  Ελλάδα   αρχίζει  την τέχνη   του  "διαίρει  και  βασίλευε"  .  Μοιράζει  λεφτά  σε  διάφορους   (  εξ'  ίσου  άθλιους )  και  εξασφαλίζει  την  υποστήριξή  τους .

 Κάποια  στιγμή  η  Αγγλία   αποφασίζει   να  δώσει  δάνεια  στην  επαναστατημένη  Ελλάδα  ( το  1823  και  το  1825 )  . 
Δείτε  τώρα  τα  παράξενα :

 1)  Υποτίθεται  οτι  η  Ιερά  Συμμαχία   δεν  επιθυμούσε   επαναστάσεις   στην  Ευρώπη . Γιατί  η  Αγγλία   δίνει  δάνειο  που  βοηθά  τους  επαναστάτες ;

 2)  Το  δάνειο  δεν  το  δίνει   σε  μια  κυβέρνηση   ικανών  πολέμαρχων   αλλά  στην  κυβέρνηση   Κουντουριώτη που  ουσιαστικά  καθοδηγείται  απο  τον  άκαπνο   Μαυροκορδάτο .

   Είναι  προφανές  λοιπόν  οτι  οι  Άγγλοι  ή  θέλουν  να   αποτύχει  η   επανάσταση    ή  θέλουν  να  επιτύχει  με  πρωτεργάτη  έναν  ΔΙΚΟ  τους   άνθρωπο  που  θα  οδηγήσει  το  νεοσύστατο  ελληνικό  κράτος   κατά  πώς  θέλουν  αυτοί   (  οι  Άγγλοι ) .

Αυτό  το  σενάριο  θα   πρέπει  να  περιμένουμε  και  εμείς  :
#  Κάποια  στιγμή  θα  ξεπεταχθεί  στον  χώρο  μας   κάποιος  "άκαπνος"  .   Θα  δηλώσει   "   θερμός   Φίλος   της  Πατρώας  Θρησκείας"   ενώ  μέχρι  την  προηγούμενη  ημέρα  ούτε  η  μάνα  του  το  ήξερε   αυτό !
#  Θα  έχει  αξιοπρόσεκτη  οικονομική  άνεση  ( πιθανόν  χωρίς  να  εργάζεται  πουθενά ! ) .

#  Θα    αρχίσει  άλλους  να  κολακεύει  και  άλλους   να  κατηγορεί  .  Άλλους  θα  ονομάζει   "αυθεντικούς  Έλληνες"  και άλλους   "πλανημένους"    ή  "προδότες"  .  Κατά  σύμπτωση   όλοι  οι   "αυθεντικοί"  θα  είναι  άκαπνοι   και   νεοεμφανισθέντες  αστέρες   ενώ   οι  "πλανημένοι"  και  οι  "προδότες"   θα  είναι  παλαίμαχοι .

#  Θα  είναι  φίλος  της  πολυτέλειας  και  των  απολαύσεων .

#  Δεν   θα  έχει  γράψει   ποτέ  ένα  ΣΑΦΕΣ   κείμενο   με  ιδέες  και   πολιτικές   απόψεις .

#  Οι  εφημερίδες  και  τα  κανάλια   θα  είναι  ιδιαίτερα    φιλικά  μαζί  του  και  οι   σπόνσορες  και  χρηματοδότες   θα συνωστίζονται  μπροστά  στην  πόρτα  του !


  Αυτά  λοιπόν   ας  τα  έχουμε  υπ'  όψιν  για  να  μην  μας  την  "φέρουν"  ξανά  όπως  το  1821.  

Ενοχλεί ο Πειραιώς; ---- "Ξύδι!"

Εχει κακοφανεί σε κάποιους κυρίους και κάποια παιδιά του λεγόμενου Εκκλησιαστικού ρεπορτάζ ο αγώνας  και η όλη παρουσία στα Εκκλησιαστικά δρώμενα του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ. Ετσι, με κάθε ευκαιρία βγάζουν το γεμάτο δηλητήριο κεντρί τους και λένε ή γράφουν ό,τι νομίζουν, ό,τι πρέπει και τους πρέπει.

Παιδιά ΞΥΔΙ.
 Και καλύτερο είναι το Παριανό, το ΤΟΡ.
Ο Πειραιώς προχωρεί. Και το σλόγκαν που ακούγεται είναι τα λόγια του αείμνηστου καθηγητή Τσιριντάνη: «Όταν το Καραβάνι προχωρεί τα σκυλιά γαυγίζουν». Και να γαυγίζουν σκυλιά ράτσας ή κυνηγόσκυλα πάει καλά, αλλά να γαυγίζουν κάτι κοπρόσκυλα είναι γελοίο αλλά και διασκεδαστικό. Δυο χιλιάδες μερίδες φαγητό δίνει, καθημερινά, σε έχοντες ανάγκη η Μητρόπολη Πειραιά. Ταυτοχρόνως, Λειτουργεί Σχολεία, βοηθά απόρους, δίνει υποτροφίες, Πολεμά αιρέσεις, είναι...

 παρούσα όπου υπάρχει ανάγκη!
Πλούσιο Πνευματικό Εργο. Εκδόσεις, Βιβλία, Περιοδικά, Διαλέξεις, συμπαράσταση σε κάθε κίνηση Πνευματικού Περιεχομένου.

Και κάτι πιο χρήσιμο: Ο Σεραφείμ δεν είναι σε κανενός το πορτοφόλι και την τσέπη!
Είναι ΑΝΤΡΑΣ.

 Και από την οικογένειά του ανεξάρτητος οικονομικά. Δεν είναι παγκαρόπληκτος και ζήτουλας από κανέναν.
 Και πάντα έτοιμος να τους πει: ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΩ! ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΑΩ.
Και θα πολεμάω!

Πολλοί έχουν κάνει κοινό μέτωπο κατά του Σεραφείμ.
Μασόνοι – Σιωνιστές, Ιλλουμινάτι , πουσ@@@@ πάσης ποιότητος και ηλικίας αλλά και Κληρικοί που άλλοι χρησιμοποιούν το Ράσο για φουστίτσα και άλλοι για να ανέλθουν σε Αυλές Πολιτικών και του Κεφαλαίου!

 Ας το πάρουν χαμπάρι .
 Ο Σεραφείμ  Μετζελόπουλος δεν χωράει στην Τσέπη και την Αυλή κανενός.
Και όταν στην Αυστραλία πήγε ο Εκεί Αρχιεπίσκοπος να του κάνει κόνξες, ένα πρωινό του τα έδωσε στο χέρι και ήλθε στην Ελλάδα.
 Δεν είναι ο Θεολογάκος που έγινε παπάς ή παπαδάκι. Με κάμποσα Πανεπιστημιακά χαρτιά στην πλάτη του, πολύγλωσσος, από γενιά Μεγάλη,  μπήκε στην Εκκλησία του Χριστού ως υπηρέτης του Θεού και όχι ως υπηρέτης της Τσέπης του και της Οπίσθιας αδυναμίας όπως συμβαίνει με αρκετούς άλλους.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
 Προς Κέντρα λακτίζουν…
Αγωνίζονται αδίκως.
Ιδρώνουν αδίκως.
Ας χαλαρώσουν.
Και για το χαλάρωμα ΞΥΔΙ!
Φέρνει ύπνο και ύπνο ασκανδάλιστο.



ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
elora.gr

Υπομονή κύριοι θα πληρωθείτε




Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μια πικρή αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί….

Αν κάτι δεν πάει καλά και οι ευρωπαίοι αποφασίσουν να αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει στην κυριολεξία τι θα συμβεί; – Μια πικρή αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί…
Η Ελλάδα πρέπει να σωθεί, πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο και μέσο η χρεοκοπία και όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να δώσουν ένα αγώνα ώστε να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο η πραγματική χρεοκοπία της χώρας.
Στην ζωή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο γιατί μόνο τότε μπορείς να πάς μπροστά και να πετύχεις. Αυτό μας διδάσκει η ζωή και με βάση αυτήν την καταλυτική παράμετρο τίθεται το ερώτημα αν η Ευρώπη αποφασίσει να μας αφήσει στο έλεος του Θεού μας παρατήσει και χρεοκοπήσουμε τι θα συμβεί;

Θέλεις Τσι-Σα; (Συγκυβέρνηση Τσίπρα-Σαμαρα;)

Γιατί τα έχεις βάλει με τη Νέα Δημοκρατία, ρωτούν σε πολλά μυνήματα αναγνώστες του ιστολογίου;

Για πολύ συγκεκριμένους λόγους και όχι διότι θεωρώ το ΠΑΣΟΚ ως το κατάλληλο κόμμα στην κατάλληλη θέση και μάλιστα στην κατάλληλη συγκυρία. Εξάλλου όποιος ενδιαφέρεται μπορεί πάντοτε να ανατρέξει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, ώστε να αντιληφθεί τις απόψεις του ιστολογίου, όταν ακόμη τα πράγματα δεν είχαν φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα, όπως για παράδειγμα εδώ. Δεν νομίζω να αδικείται κανείς τουλάχιστον στο επίπεδο της κριτικής.

΄΄ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ Η ΥΓΕΙΑ ΄΄ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟΝ START FM 102.1 KAΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00 - 19.00

Μία νέα εβδομαδιαία ενημερωτική Ραδιοφωνική Εκπομπή μέ τίτλο :


'' Yψιστο Αγαθό ή Υγεία ''


αρχίζει τήν Τετάρτη 13 Ιουλίου στόν


START FM 102,1 τής Θήβας μέ ώρα έναρξης 18.00 έως τίς 19.00 .


Επιμέλεια Παρουσίασης :


Aντώνης Βενιζέλος ( δεξιά )


Κονσόλα - Συντονισμός Εκπομπής : Δημήτρης Σοβατζής


Τηλεφωνικό Κέντρο : 22620 - 22262


E-mail:sovdim@hotmail.com
 

Δελτίο Τύπου για τραπεζοκαθ​ίσματα και μουσική


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:  Αυστηροί έλεγχοι για τήρηση ορίων τραπεζοκαθισμάτων και ντεσιμπέλ (decibel).

Με εντολή του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Α. Χατζησταμάτη, στα πλαίσια των μέτρων της Δημοτικής Αρχής για την καλύτερη εικόνα της πόλης των Θηβών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, επαναπροσδιορίστηκαν τα επιτρεπτά όρια των χώρων που μισθώνει ο Δήμος για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων.

Η αυθαίρετη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, τόσο στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα όσο και στα πεζοδρόμια της πόλης, που παρατηρείται έχει σαν αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ασφαλής διέλευση των πεζών και κυρίως ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Τα όρια των επιτρεπτών χώρων σηματοδοτήθηκαν με κίτρινο χρώμα, έτσι ώστε να γνωρίζει ο κάθε επιχειρηματίας τι χώρο δικαιούται για να μην επεκτείνεται έξω από αυτόν. Ελέγχους θα πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία αφενός για το αν τηρούνται τα όρια αφετέρου για το αν έχει πληρωθεί το ειδικό τέλος που απαιτείται για την άδεια χρήσης τραπεζοκαθισμάτων στα πεζοδρόμια.

Καταπέλτης ο Σταύρος Βιτάλης στην Ανακρίτρια: "Να προσαχθεί σήμερα στη Δικαιοσύνη ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ελευθέριος Οικονόμου."

Να προσαχθεί σήμερα ενώπιον της, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ζήτησε από την αποφασισμένη να βάλει το «μαχαίρι ως το κόκκαλο», 12η Ανακρίτρια κ. Μανιατοπούλου Δήμητρα, ο Εκπρόσωπος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης.

«Ο κ. Οκονόμου» είπε στην πολύωρη, με κατεπείγουσες διαδικασίες κατάθεσή του ο κ. Βιτάλης, «πρέπει να απαντήσει σήμερα κιόλας στη δικαιοσύνη, σε δύο ζητήματα που αφορούν στην Υπηρεσία του: Α. Ποιος έδωσε την εντολή να χτυπηθούν αθώοι Έλληνες πολίτες στο Σύνταγμα την 28η και την 29η Ιουνίου και Β. Ποιοι αστυνομικοί, χτύπησαν».
Ακόμη ο Εκπρόσωπος του ΠΑΜ, στοιχειοθετώντας τα αδικήματα που διέπραξαν οι άνδρες των ΜΑΤ στο Σύνταγμα, παρουσίασε όλα...
 εκείνα τα πραγματικά περιστατικά που έγιναν, εκείνη την ημέρα κατά την οποία, οι άνθρωποι οι οποίοι ορκίσθηκαν στο Σύνταγμα και στους Νόμους και οι οποίοι φορούν το ελληνικό εθνόσημο, μετατράπηκαν σε παραβάτες, του κοινού ποινικού δικαίου.

Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚ​ΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μίκης Θεοδωράκης προς υφυπουργό Δικαιοσύνης Γ.Πεταλωτή με αφορμή δηλώσεις του  στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ:

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη, για τις ενέργειες των μελών της Κ.Α.Π».



ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Επιφανους 1, 117 42 Αθήνα
τηλ. 210-9214863
fax  210-9236325
e-mail: mikisthe@otenet.gr

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ '' ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ ''

Απόσπασμα απο τήν Ιστορία τού Θηβα'ι'κού Ποδοσφαίρου ( τού Δημήτρη Σοβατζή ) .....................
Το 1958 συγχωνεύθηκαν ο ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ και ο ΘΗΒΑΙΚΟΣ με την ονομασία ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ.
Ο ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ τις χρονικές περιόδους 1959-1960 και 1962-1963 αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ποδοσφαίρου Α κατηγορίας ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ .
Πρωτοαγωνίστηκε στο υπό σύσταση πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ της χρονικής περιόδου 1959-1960 ενώ στην Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αγωνίστηκε και τις χρονικές περιόδους 1963-1964 και 1964-1965 .
Στην συνέχεια τις χρονικές περιόδους 1965-1966 και 1966-1967 αγωνίστηκε στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .
Ο ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ με τις 3 συμμετοχές στην Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και τις 2 συμμετοχές στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ έγραψε την δική του ιστορία στο πανελλήνιο .
Ενδιάμεσα το 1965 επανιδρύθηκε και πάλι ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.
Το 1968 συγχωνεύθηκαν ο ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ και ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ με την ονομασία ΑΟ Η ΘΗΒΑ.

Οι μαύροι Πόντιοι!


Φωτό: Το «ποντιακό» συγκρότημα από την Γκάνα, μαζί με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν και τη σύζυγό του (Πηγή: Τουρκικά Νέα).


 Δεν πρόκειται για ανέκδοτο αλλά για μια ακόμη σκόπιμη και προσεκτικά επιλεγμένη διαστρέβλωση της ιστορικής πραγματικότητας. Κατά τη διάρκεια της 9ης Ολυμπιάδας Τουρκικών (Ναι, υπάρχει οργανισμός για την προώθηση της τουρκικής γλώσσας!) η οποία διοργανώθηκε φέτος σε 24 τουρκικές πόλεις από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου, στην εναρκτήρια τελετή που έλαβε χώρα στα παλαιά ανάκτορα των Οθωμανών σουλτάνων στο Ντολμά Μπαχτσέ της Κων/πολης, παρουσιάστηκε ένα συγκρότημα παιδιών από την Γκάνα όπου χόρεψε παραδοσιακούς τουρκικούς χορούς.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ (ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, 17 - 19 Αυγούστου 480 π.χ)

 Ένας άνθρωπος πρόδωσε τους Έλληνες οι οποίοι υπερασπίζονταν την ελευθερία τους. Το όνομα αυτού: ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Από τότε το όνομα του έγινε συνώνυμο της προδοσίας και του κακού ονείρου.
Να σημειώσουμε ότι πρίν την εμφάνιση του προδότη των Θερμοπυλών, το όνομα Εφιάλτης εχρησιμοποιήτο κανονικότατα. Μάλιστα ένας από τους πιο γνωστούς ήταν ο Εφιάλτης ο Αθηναίος ο οποίος ήταν μέντορας του Περικλή. Ήταν δημοκρατικός και έδωσε μεγάλους αγώνες για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Αθήνα. Φυσικά από την μάχη των Θερμοπυλών και μετά κανείς Έλληνας δεν έδωσε το όνομα Εφιάλτης στον γιό του.
ΑΘΗΝΑ, 29 Ιουνίου 2011 μ.χ.: 155 άνθρωποι πρόδωσαν τους Έλληνες οι οποίοι υπερασπίζονταν την δημοκρατία τους. Τα ονόματα τους αναγράφονται παρακάτω. Από σήμερα το όνομα του καθένα από εσάς, θα είναι συνώνυμο της προδοσίας και του κακού ονείρου.
Από σήμερα θα λέμε για παράδειγμα: 'Χθες δεν κοιμήθηκα καλά, είδα έναν παπανδρέου ή έναν βενιζέλο ή μία ζούνη ή μία τσόκλη ή έναν βούρο ή μία αγάτσα ή έναν κακλαμάνη κλπ'. Από σήμερα η πλούσια Ελληνική γλώσσα γίνεται ακόμα πιο πλούσια. Από σήμερα η λέξη εφιάλτης απέκτησε 155 συνώνυμα.

Θεώρηση βιβλιαρίων απο ελεγκτή ιατρό στο Νοσοκομείο Θηβών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Θέμα: Θεώρηση των ασφαλιστικών βιβλιαρίων από ελεγκτή ιατρό.

Σας ενημερώνουμε ότι θεώρηση βιβλιαρίων για τους ασφαλισμένους ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ από ελεγκτή ιατρό θα γίνεται πλέον :

·        Κάθε  Τρίτη και Πέμπτη 11:00 με 13:30 μ.μ. στη Λιβαδειά στα γραφεία ΟΠΑΔ ΤΥΔΚΥ Σοφοκλέους 40. 
·        Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:00 με 14:00 μ.μ. στο Νοσοκομείο Θηβών, για τους ασφαλισμένους των κοντινών Δήμων.

Η θεώρηση βιβλιαρίων ασφαλισμένων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ από ελεγκτή ιατρό θα γίνεται:

·        Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 13:00 με 14:00 μ.μ. στο Νοσοκομείο Θηβών.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ «ΕΘΑΨΑΝ» ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Την είδηση για την ανακάλυψη ομαδικού τάφου στο Ερζερούμ της «φίλης» και γείτονος, όπου είναι θαμμένα τα θύματα των θηριωδιών των Τούρκων την περίοδο 1915-1923, δεν θα σας τη μεταδώσουν τα συστημικά ΜΜΕ. Δεν θα τη δείτε γραμμένη στις εφημερίδες. Γιατί, χαλάει τη «σούπα» της ελληνοτουρκικής φιλίας. Και μπορεί να έγινε ερώτηση στη Βουλή, από τον βουλευτή της ΝΔ (Λάρισα) Μάξιμο Χαρακόπουλο, όμως ούτε αυτό συγκίνησε κανέναν...

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ

Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής


Ο Ινδικός Ωκεανός αποτελούσε ένας από τους γεωγραφικούς χώρους στον οποίο επιχειρούσαν τα πλοία του Οθωμανικού Ναυτικού, προστατεύοντας και ελέγχοντας τις θαλάσσιες γραμμές επικοινωνίας και εμπορίου μεταξύ της Ινδίας και της οθωμανικής επικράτειας αλλά και των λοιπών μουσουλμανικών χωρών. Σήμερα μετά από την παρέλευση μερικών αιώνων ο στόλος της νεοθωμανικής Τουρκίας επανέρχεται στο προσκήνιο, υπογραμμίζοντας το στρατηγικό ενδιαφέρον της Άγκυρας για την περιοχή. Δεν είναι το εμπόριο μπαχαρικών που προσελκύει τους Τούρκους, αλλά το γεγονός ότι από τα ελεγχόμενα από ισλαμικά κράτη ύψιστης γεωστρατηγικής σημασίας στενά του Ορμούζ και του Άντεν (που συνδέουν μέσω του Σουέζ την Ευρώπη με τις ασιατικές αγορές και τις πετρελαιοπαραγωγούς χώρες του Κόλπου), διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου δικτύου θαλάσσιας μεταφοράς πετρελαίου και των εμπορευμάτων από και προς την Κίνα.

ANT1: Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΑΤΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το αίσχος με τον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα 1 (Ελλάδος) συνεχίζεται αμείωτο. Μετά την συνάντηση που οι ίδιοι ζήτησαν από την Επιτροπή Εκπροσώπων κατά την διάρκεια της δεύτερης διαμαρτυρίας έξω από τον σταθμό του Αντένα στο Μαρούσι την 1η Ιουλίου 2011, διαβάστε μόνοι σας την τουρκική συμπεριφορά του Αντένα! Καμία διαφορά από την τουρκική στάση έναντι των


Ελληνοκυπρίων από το 1974 μέχρι σήμερα.

Ο Αντένα 1 (Ελλάδος) μετατράπηκε σε πραγματική και ενσυνείδητη φωνή της Τουρκίας από το Μαρούσι Αθηνών. Οι υπεύθυνοι του
σταθμού έχουν κατεβεί στο χειρότερο σημείο εθνικής ξεφτίλας. Επιμένουν, ενσυνείδητα πλέον, να προωθούν την αναγνώριση του
ψευδοκράτους προβάλλοντας την τουρκική παραγωγή Εζέλ και η απάντησή τους : Σπ. Χαραμής: «Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε
… ότι νομίζετε»!

Να γιατί δεν έφαγε τα ψάρια του ο Πάγκαλος

Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες με την… κλοπή της πιατέλας με τα ψάρια που επρόκειτο να καταβροχθίσει ο Πάγκαλος σε ταβέρνα στον Πειραιά. Ότι δηλαδή κάποιος νεαρός από διπλανό τραπέζι, πλησίασε τον αντιπρόεδρα, του είπε πως συμφωνεί με τη θρυλική πλέον ρήση «μαζί τα φάγαμε», άρπαξε το πιάτο με τα ψάρια από το τραπέζι του Θεόδωρου και το μετέφερε στο δικό του.
Η πλευρά του Πάγκαλου διέψευσε το γεγονός, επέρριψε τις ευθύνες της διάδοσής του στη Νουδού και επιχειρηματολόγησε λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα βιντεάκι, τραβηγμένο από κινητό, να αποθανατίσει το περιστατικό (μα τι γατάκια).
Η αλήθεια λοιπόν είναι κάπου στη μέση. Δεν υπήρξε κανένας νεαρός να του αρπάξει την πιατέλα. Για όλα φταίει μια εκπάγλου μαγιοφορούσα καλλονή που πέρασε εκείνη τη στιγμή μπροστά από τον Τέο. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» ήταν και εκεί:



“Πλατεία”, εθνική κυριαρχία και πολιτική ηγεμονία

«Αγανακτισμένοι» και Νέα Μεταπολίτευση - Δεύτερο Μέρος


Οι «Αγανακτισμένοι», όσο παραμένουν μαζικό κίνημα αποδοκιμασίας της Μνημονιακής πολιτικής, έξω από κομματικά στεγανά, όσο παραμένει δηλαδή ειρηνικό και μαζικό, όσο συσπειρώνεται γύρω από την ελληνική σημαία, γίνεται ο φορέας αμφισβήτησης της ηγεμονίας ενός ολόκληρου καθεστώτος. Όχι απλώς μιας παραπαίουσας κυβέρνησης.



Η μοναδική απάντηση στον εκβιασμό τους

Είτε μας χρεοκοπήσουν είτε όχι, εμείς θα αξιοποιήσουμε τον πλούτο και τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα για να ορθοποδήσουμε. Γι’ αυτό και δεν θα τους αφήσουμε να μας τα πάρουν «κοψοχρονιά». Γι’ αυτό συσπειρωνόμαστε γύρω από τη γαλανόλευκη.
– Κι αν θέλουν να μας πουν «εθνικιστές», ας μας πουν. Όταν οι Γερμανοί επισήμως βάζουν τις εκλογές του τελευταίου κρατιδίου τους πάνω από την Ευρώπη, εμείς γιατί να μη βάλουμε το εθνικό μας συμφέρον πάνω απ’ όλα;
– Κι αν θέλουν μας πουν «λαϊκιστές», ας μας πουν. Όταν περνάνε τους νόμους εκβιάζοντας όλη τη Βουλή, ακόμα – και πρωτίστως – τους ίδιους τους δικούς τους βουλευτές, τι νόημα έχει πια «τι θα μας πουν»; Τον πιο αισχρό λαϊκισμό τον κάνουν οι ίδιοι! Με εκβιαστικά διλήμματα που διχάζουν το λαό για το… καλό του!              Πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν έχει σημασία πια πως θα μας «στιγματίσουν». Αλλά πώς θα τους απομονώσουμε.
Σημασία δεν έχει τι θα πουν οι δανειστές μας. Αλλά τι θα πει ο Ελληνικός λαός.
Σημασία έχει ποιος θα αποδειχθεί ότι εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό.
Γιατί τους δανειστές μας ξέρουμε καλά ποιοι τους εκπροσωπούν.
Αυτοί μας εκβιάζουν με τη χρεοκοπία μας που είναι στο χέρι τους.
Εμείς τους εκβιάζουμε με το φαινόμενο ντόμινο που μπορεί να προκαλέσει η δική μας χρεοκοπία, σε όλη την Ευρώπη (και πέραν αυτής) και που θα τους στοιχίσει πολύ ακριβότερα.
Εμείς, αν μας χρεοκοπήσουν, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την περιουσία μας για να ορθοποδήσουμε σύντομα. Φτάνει να μη μας την έχουν λεηλατήσει προηγουμένως…
Εκείνοι, αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, θα πληρώσουν πολύ περισσότερα. Και το οικοδόμημα που έστησαν δεν θα συνέλθει ποτέ.

"Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ." Η ιστορία, η ξενιτιά, ο μόχθος, το γλέντι.

Η εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας που έγινε στο θέατρο Πέτρας στη Πετρούπολη το Σαββάτο 18 Ιουνίου 2011. "Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ". Η ιστορία, η ξενιτιά, ο μόχθος, το γλέντι.
Eυχαριστούμε τον Κώστα Κωνή για το βίντεο.




από ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

«Μας σημάδευαν Ελληνες σαν να ήταν Ισραηλινοί κομάντο…»

Τριάντα έξι Αμερικανοί επιβαίνουν στο πλοίο που συμμετέχει στο «Στόλο της Ελευθερίας ΙΙ» με προορισμό τη Γάζα. Ο νεότερος είναι 22 ετών και ο μεγαλύτερος 87. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες στο αμερικανικό πλοίο είναι ένας πρώην αναλυτής της CIA, πέντε βετεράνοι των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ένας Ισραηλινός πρώην στρατιωτικός, υπερήλικοι, καλλιτέχνες, δασκάλες, καθηγητές και η 87χρονη συγγραφέας Εντι Επτον, της οποίας η οικογένεια δολοφονήθηκε στη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Το ένα τρίτο των επιβατών είναι εβραϊκής καταγωγής.

Ρεσιτάλ συγκάλυψης με τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας

Σοφία Βούλτεψη




Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Ζήμενς, με τη νέα επιχείρηση συγκάλυψης που δρομολογείται, σε συνδυασμό με ένα ρεσιτάλ παλινωδιών τις οποίες η ελληνική κοινή γνώμη παρακολουθεί άναυδη τον τελευταίο μήνα, συνθέτουν ένα εξαιρετικά ζοφερό σκηνικό για το μέλλον του τόπου.




Η προ ημερών πομπώδης «απειλή» εκ μέρους του υπουργού Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου («η Βουλή δεν θα κλείσει αν δεν τελειώσει η υπόθεση της Ζήμενς), καταλήγει, όπως φαίνεται, σε μια πρόταση – ντροπή για το ελληνικό πολιτικό σύστημα και κυρίως για την κυβέρνηση που φέρει την ευθύνη για την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Αρχιεπίσκοπος: Πρέπει να πάψει αυτή η καχυποψία προς την εκκλησιαστική περιουσία


Αυτή είναι η αλήθεια για την εκκλησιαστική περιουσία.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος στη συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΤ με την Έλλη Στάη τα λέει όλα χωρίς ξύλινα λόγια. Σε ερώτηση για την εκκλησιαστική εκκλησία ο Σεβασμιότατος είπε:"πρέπει να πάψει αυτή η καχυποψία της πολιτείας προς την εκκλησία", "να γίνει ένας έλεγχος μια καταγραφή και να φανεί τι έχει αυτή τη στιγμή η εκκλησία, τι εισπράττει τι πληρώνει".

Τέλος ακούσαμε και από το στόμα του Σεβασμιότατου αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν " η εκκλησία έχει διασπαθίσει την περιουσία της σε συνεργασία με το κράτος, έχει μείνει σήμερα από το 100% το 4%...", άρα όσοι μιλάνε σήμερα για το διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας πρώτα θα πρέπει να σκέφτονται ποιος είναι αυτός που έχει κάνει τις περισσότερες θυσίες στη σχέση αυτή και ποιος είναι αυτός που έχει φανεί δυνατός, παρέχοντας στήριξη τις δύσκολες στιγμές...και αυτός είναι μάλλον η Εκκλησία.

Θέλουν να αλλάξουν το όνομα των Σκοπίων, από "Σκόπια" σε ...."Αλεξάνδρεια"

Μπορεί να φαίνεται γελοίο τώρα, μπορεί να φαίνεται μια "χαζομάρα", αλλά με το "αρχαιομακεδονικό αμόκ" που τους έπιασε, μην αμφιβάλλετε ότι θα γίνει και αυτό (απούσης φυσικά της Ελλαδικής ηγεσίας, που ενδόμυχα, εύχεται να τελειώσει το θέμα, με την πλήρη ήττα της Ελλάδας, ώστε να μην υπάρχει σαν πρόβλημα. Η Ελλάδα πήδηξε από το καράβι εδώ και 2 χρόνια, πέταξε τις ασπίδες και απλά παρακολουθεί.) Θέλουν να αλλάξουν το όνομα των Σκοπίων, από "Σκόπια" σε ...."Αλεξάνδρεια" ! Κι αν θέλετε την εκτίμησή μας: Ναι, θα το κάνουν κι αυτό!!! Έτσι, ξεκινούν όλα!

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ




Υπερηφάνεια και Ντροπές: Σαμαράς & Νίκος

Με τον Λάζαρο Μαύρο



Υ Π Ε Ρ Η Φ Α Ν Ο Ι ένιωσαν, πλήθος Έλληνες, εντός κι εκτός Κύπρου κι Ελλάδος, παρακολουθώντας τον Αντώνη Σαμαρά να ορθώνει αγονάτιστο τ’ ανάστημά του στης Ευρωζώνης τα μεγαθήρια, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που τον ήθελαν ουραγό υποστηρικτή του υποτελούς Γιώργου Παπανδρέου στα «Μεσοπρόθεσμα» σχέδια οικονομικής υποδούλωσης της Ελλάδας.



Επί τρεις και μισή ώρες την Πέμπτη στο Palais d' Academie Royal των Βρυξελλών, όρθιος, ανυποχώρητος, απέκρουε ο Σαμαράς, τους εκβιασμούς των Μπαρόζο, Ρομπάι, Μπερλουσκόνι, Γιούρι Κατάνεν, Ντόναλντ Τασκ, Μαρτένς και Άγκελα Μέρκελ. Αντιτάσσοντας, επίμονα, τα επιχειρήματα επαναδιαπραγμάτευσης για τη διάσωση του ελληνικού λαού και για την ανάπτυξη των λαών της ΕΕ.

Πτήση BEA/CY 284 1967 - 66 νεκροί. ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ.ΓΡΙΒΑΣ-Δ​ΙΓΕΝΗΣ

Η πρώτη ανατίναξη πολιτικού αεροπλάνου στην Ευρώπη στη πρόσφατη ιστορία: Πτήση BEA/CY 284 1967 - 66 νεκροί
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ.ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ
Μετά από 44 ολόκληρα χρόνια κοντεύουμε την αλήθεια στο άλυτο αυτό θέμα


Τα βρετανικά έγγραφα του βρετανικού κυβερνητικού Αρχείου μας επιβεβαιώνουν ότι βόμβα στρατιωτικού τύπου ευθύνεται για την ανατίναξη του βρετανικού αεροπλάνου τύπου Κομήτης στις 12 Οκτωβρίου 1967 και στόχος ήταν η εξόντωση του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή. Διαβάστε τη έρευνα σε 4 εφημερίδες σήμερα.

Καλή λευτεριά!!!!

Σήμερα όλα τα κόμματα στηρίζονται στο «Διαίρει και Βασίλευε»….
Και προτιμούν να μαλώνουν μεταξύ τους από το καθαρίσουν τις βρωμιές τους και απλά ρίχνουν τις ευθύνες στον κόσμο….
Αξίζει όμως να ασχολούμαστε με αυτά;
Σίγουρα όχι…. Αλλά από το να δω ακόμα μία φορά τα δεδομένα μέσα από την τραγική πλευρά τους είπα να κάνω μία προσπάθεια να τα δω και από την κωμικοτραγική τους…
Ίσως έτσι μειωθούν ακόμα λίγο στα μάτια του κάθε βασανισμένου Έλληνα και πάρει απόφαση ότι τα κόμματα είναι ο μοχλός διατήρησης των βασάνων του και αποφασίσει να κόψει κάθε παρτίδα με αυτά….. ακόμα και αν αυτό γίνει  με κωμικοτραγικό τρόπο…
Ας εξετάσουμε  λοιπόν τα κόμματα που σήμερα μας κρατούν  διαιρεμένους….

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ! --- Anonymous για την Ελλάδα: "Συγχαρητήρια. Τραβήξατε την προσοχή μας και τώρα είστε ο στόχος στον πόλεμό μας ενάντια στο σάπιο σύστημά σας." ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτικοί, ΜΜΕ, Αστυνομία και Τραπεζικοί της Ελλάδας. Το μήνυμα είναι για όλους σας.
Σας παρακολουθούμε να γκρεμίζετε και το τελευταίο ίχνος Δημοκρατίας στη χώρα σας.
Σας παρακολουθούμε να υπογράφετε εξωφρενικά συμφωνητικά με το ΔΝΤ, να ξεπουλάτε τις ψυχές του λαού σας για να ικανοποιείτε τους φίλους σας... χρησιμοποιώντας παρακρατικές ομάδες σαν προβοκάτορες, σε ειρηνικές διαδηλώσεις.
Σας παρακολουθούμε να επιτίθεστε σε διαδηλωτές με δακρυγόνα, πέτρες και βία... τραυματίζοντας τουλάχιστον 500, μέσα σε αυτούς, συνταξιούχοι και γυναίκες.

Επί αιώνες η χώρα σας ήταν το περήφανο λίκνο της Δημοκρατίας και του πολιτισμού αλλά τώρα μετατρέψατε τη χώρα σας σε παιχνιδότοπο για τους κερδοσκόπους, για να πειραματιστούν με το οικονομικό τους Ράιχ.
Αρνηθήκατε συμφωνίες που θα σας έσωζαν, με Αραβικές χώρες, τη Ρωσία και την (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) ...

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ - ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 300 Ελληνων.

Στην προσπάθεια μας να κινητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας . θέλουμε την δημιουργία μικρών ευέλικτων ομάδων που θα επισκέπτονται τα προάστια των Αθηνών αλλά και επαρχιακές πόλεις . Αυτές οι μικρές ομάδες θα λειτουργούν για συγκεκριμενες ωρες, θα ειναι πληρως ενημερωμένες και θα μοιράζουν φυλλάδια ενω θα δέχονται και υπογραφές στο βιβλίο.

Κατάσχεση προϊόντων από Δημοτική Αστυνομία ΘΗΒΑΣ


Ρολόγια τοίχου και επιτραπέζια, μπαταρίες, ραδιοφωνάκια, καπέλα, κάλτσες, απομιμήσεις αρωμάτων, είδη καλλωπισμού κ.α. κατάσχεσε, το πρωί της Πέμπτης, η Δημοτική Αστυνομία Θήβας, που συνεχίζει τους ελέγχους για την πάταξη του παρεμπορίου.




Τα αντικείμενα αυτά, πωλούσαν αλλοδαποί που βρίσκονταν, ο πρώτος στην διασταύρωση των οδών Πινδάρου και Τσεβά (κοντά στην τράπεζα Eurobank) και ο δεύτερος στο τέλος της Πινδάρου, κοντά στο Μουσείο Θήβας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας μας αν θέλετε μπορείτε να την κατεβάσετε και από εδώ

Νέα ταινία το χειμώνα από το Φάνη Φραγκούλη - "Άνθρωποι Ψάρια"


Κυκλοφόρησε το promo για την ταινία «Άνθρωποι Ψάρια» του σκηνοθέτη Φάνη Φραγκούλη.




Πρόκειται για ένα promo video που κερδίζει τη περιέργεια, χωρίς να αποκαλύπτει ξεκάθαρα την πλοκή της ταινίας & που συνοδεύεται ηχητικά από το επίσημο sountrack της ταινίας που έγραψε και εκτέλεσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.


Η ταινία αναμένετε να κυκλοφορήσει το χειμώνα που μας έρχεται, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει εταιρείες και οργανισμοί τέχνης από το εξωτερικό.

Απελπισία. Ρεκόρ συμμετοχής σε διαγωνισμό του δημου Ηρακλείου Κρήτης για την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση δύο μηνών...

300 αιτησεις για 10 συμβασεις δίμηνης διαρκειας στο Ηρακλειο
 
Ρεκόρ συμμετοχής σημειώθηκε στο διαγωνισμό που αφορά στην πρόσληψη 10 εργαζομένων με σύμβαση
δύο μηνών, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Ηρακλείου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Πατρίς" συνολικά 310 άτομα κατέθεσαν αιτήσεις συμμετοχής, για να καταφέρουν να εργαστούν έστω και για δύο μήνες, γεγονός που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο σε τι βαθμό έχει εκτοξευθεί η ανεργία και πόσο έντονη είναι η ανάγκη των νέων ανθρώπων να βρουν δουλειά.

Δεν έχουν αντιληφτεί ακόμα ότι ο πεινασμένος δεν έχει κόμμα

Δεν αντέχουν τον χλευασμό και εξαπολύθηκαν στα κανάλια να καταγγείλουν τις «εκδηλώσεις» αποδοκιμασίας των περισσότερων πολιτικών προσώπων από πολίτες. Τους προσάπτουν ότι ανήκουν σε πολιτικές παρατάξεις και δεν έχουν αντιληφτεί ακόμα ότι ο πεινασμένος δεν έχει κόμμα.
greki-gr


αἰέν ἀριστεύειν

Το φάσμα ενός κινήματος φορολογικής ανυπακοής

Γράφει ο Σταύρος Λυγερός


Tην ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν έχει πραγματοποιηθεί. Όλα δείχνουν, όμως, ότι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τελικώς θα ψηφιστεί. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν «μνημονιακές» εφεδρείες και στα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, όμως, δεν εγγυάται την εφαρμογή του. Όχι τόσο επειδή η κυβέρνηση Παπανδρέου θα ολιγωρήσει, όσο επειδή αυτό το πρόγραμμα είναι και από κοινωνικής και από οικονομικής απόψεως μη ρεαλιστικό.

Για την Ελλάδα, την οικονομία και την εθνική κυριαρχία

 
 
Οικονομική κρίση και προπαγάνδα. Η ευθύνη όλων μας


«Όταν μας επέτρεψαν ξανά να χρησιμοποιούμε τον όρο «Πατρίδα…..»
Αλεξάντρ Σολτζενίτσιν Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ σ. 88-89

Πολλοί ανακάλυψαν την έννοια της πατρίδας στα εξήντα τους χρόνια και μετά από μία περίοδο όπου καταγράφηκε σαν μαύρη για το πατριωτικό αίσθημα του Έλληνα. Η έχθρα για την πατρίδα συνδυασμένη με την κλεπτοκρατία. Και χωρίς αιδώ μας νουθετούν να έχουν οι πολίτες πατριωτικό καθήκον, και μας προτείνουν, αυτοί οι βασικοί υπεύθυνοι του προβλήματος, τη λύση, την υποθήκευση της πατρίδας μας στους τοκογλύφους. Μάλιστα ο κ. Γιούνκερ σημείωσε μάλιστα ότι η «κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά», αν και επισημαίνει ότι «δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες, αλλά να τους βοηθήσουμε», την ώρα που οι Έλληνες «δήλωσαν πρόθυμοι να δεχτούν εισαγωγή τεχνογνωσίας από την Ευρωζώνη».

Ο ΑΝΤ-1 ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ:
Α.  ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ
Β.  ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ  ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974
Γ.  ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974
Αθήνα, 6η Ιουλίου 2011

Η τριμελής επιτροπή εκπροσώπων των Συλλόγων μας (κ.κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος, Στυλιανός Σωτηρίου και Λάζαρος Κουρσερτάρης), συνεπής στη συμφωνηθείσα συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΑΝΤ-1 (κ.κ. Σπήλιο Χαραμή και Ιωάννη Λάτσιο), επισκέφθηκε σήμερα (ώρα 15:00) τα γραφεία του ΑΝΤ-1.
Η είσοδος τους επετράπη ΜΟΝΟ μέχρι το γραφείο ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου όπου, μετά την καταγραφή στοιχείων και τον έλεγχο σώματος και αντικειμένων, ένας εκ των υπαλλήλων του ΑΝΤ-1, ευμεγέθους σωματικής διαπλάσεως,  που ήδη επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τον κ. Σ. Χαραμή, τους κάλεσε να τον ακολουθήσουν … εκτός κτιρίου !!! και έδωσε το τηλέφωνό του στον κ. Ν. Αργυρόπουλο για να συνομιλήσει με τον κ. Σ. Χαραμή.

Γενοκτονία









Θεοφάνης Μαλκίδης
Η πρόσφατη απόφαση της Διακοινοβουλευτικής συνέλευσης Ορθοδοξίας (Παρίσι Ιούνιος 2011), αποτελεί μία ακόμη νίκη για κάθε δημοκράτη ο οποίος υποστηρίζει την ιστορία, το δίκαιο και την αλήθεια στο ζήτημα αναγνώρισης της Γενοκτονίας.

VIOTIA 4 SEASONS



Αποκλειστικά: Ο νέος ύμνος του ΠΑΣΟΚ …επίκαιρος όσο ποτέ!!!

είναι απίστευτο πόσο ειρωνική γίνεται η ιστορία στα γυρίσματά της… Μετά τις απαγορεύσεις του “ Καλημέρα Ήλιε” και του “ Θα σε ξαναβρω στους μπαξέδες” τα λαγωνικά του ΠΑΣΟΚ έχουν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες καταλήξει στον νέο ύμνο του κόμματος που θα συσπειρώσει τον κόσμο και θα τονώσει το ηγετικό και φιλολαϊκό προφίλ του Γ. Παπανδρέου, καθώς και θα κάνει γνωστό το πρόγραμμα της κυβέρνησης στον λαό για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας
Ακούστε το αποκλειστικά:


Καμαρώστε έναν από τους άρχοντες της Χούντας με πόσο κυνισμό λέει, ότι 17.000 ευρώ δεν είναι παρά η έξοδός του 3 φορές για ψάρι.

Και τι είναι 17.000 Ευρώ,πατέρα που δεν έχεις να πάρεις γάλα στο παιδί σου;




Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σύσταση φορέα για έρευνες υδρογονανθράκων

Τη σύσταση Εθνικού Φορέα Έρευνας Υδρογονανθράκων που θα διαχειρίζεται τα αποκλειστικά δικαιώματα του Δημοσίου για έρευνα και εκμετάλλευση, θα επιλέγει τις περιοχές που θα παραχωρούνται για έρευνα και θα κάνει τους σχετικούς διαγωνισμούς προβλέπει, μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για την ενέργεια που παρουσιάστηκε στο υπουργικό συμβούλιο.
Εκσυγχρονίζεται ακόμη το θεσμικό πλαίσιο για τις έρευνες, με βάση τα ισχύοντα διεθνώς (δίνεται η δυνατότητα εκτέλεσης ερευνών μη αποκλειστικής χρήσης, αυξάνεται η έκταση των προς παραχώρηση περιοχών και η χρονική διάρκεια των ερευνών) και προβλέπονται αυστηρές διατάξεις για την προστασία του περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΥΠΕΚΑ, σε διάστημα 12-18 μηνών θα πραγματοποιηθεί διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας και παραγωγής, σε περιοχές όπου τα δεδομένα είναι ώριμα και προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις ύπαρξης πετρελαίου και αερίου.
Με την κατάθεση του νομοσχεδίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσει η προκήρυξη διαγωνισμού για τη διενέργεια σεισμικών ερευνών στο Ιόνιο Πέλαγος μέχρι και νοτίως της Κρήτης. Η εν λόγω περιοχή έχει επιφάνεια 230.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκδηλωθεί σημαντικό ενδιαφέρον από διεθνείς εταιρείες.
Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως «ό,τι ξέρουμε ως τώρα είναι πως στην περιοχή ενδέχεται να υπάρχουν 3-4 "Πρίνοι"».

ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΩΝ

ΕΚΛΑΠΗ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 6-7-2011


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΙΟΣ ΤΗΛ.

6977-620-182

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
 
 
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

8.000 ακυρώσεις διανυκτερεύσεων σε 5 ημέρες στην Αθήνα το αρχικό κόστος του Μεσοπρόθεσμου!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Γιάννης Ρέτσος οι ακυρώσεις στις διανυκτερεύσεις σε 20 ξενοδοχεία της Αθήνας, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, ανέρχονται τουλάχιστον σε 8.000.




Ο κ. Ρέτσος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, να εμπεδωθεί η Αθήνα ως ανασφαλής προορισμός στην παγκόσμια τουριστική σκηνή και ζήτησε την άμεση λήψη μέτρων.

Η Ελλάδα δεν του μοιάζει!!!

Ο george δήλωσε  σήμερα  ότι αυτοί που αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική είναι οι βολεμένοι…..
Δεν έχει ο άνθρωπος επαφή με το περιβάλλον….
Δεν έχει τελειωμό η ύβρις του προς τους Έλληνες….
Δεν έχει όριο η ασυναρτησία του…
Δεν έχει λογική ή σύνταξη του λόγου του….
Δεν ξέρει καλά ούτε τα Ελληνικά ο κακομοίρης…
Δεν έχει  σταματημό η παραφροσύνη του…
Δεν έχει τέλος η φαυλότητά του…
Δεν έχει λογική σκέψη στο «νιονιό» του…
Δεν υποφέρεται η θρασυδειλία του …
Δεν αντέχεται η παρωδία του…
Δεν καταλαβαίνει τα λάθη του…
Δεν τον νοιάζει αν αργοπεθαίνουμε…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το χάος των Δεκεμβριανών ήταν προσχεδιασμένο!

Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ αποκαλύπτουν τα «Επίκαιρα»


Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ στα «Επίκαιρα» που θα κυκλοφορήσουν αύριο αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν την κατάληψη της νήσου Ρω το 2009.



Επίσης έρχονται στη δημοσιότητα έγγραφα για τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 και το ρόλο των ξένων μυστικών υπηρεσιών.



Δύο άκρως απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ, το Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης Νο 53 με θέμα την Τρομοκρατία, και η Αναφορά Κατάστασης Ασφάλειας στο εσωτερικό της χώρας, με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2009, δύο εβδομάδες πριν την προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον Κώστα Καραμανλή, αποκαλύπτουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους που απειλούσαν την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική ειρήνη αλλά και την εθνική ακεραιότητα εκείνη την ταραχώδη περίοδο.

Οι οίκοι αξιολόγησης δείχνουν τα δόντια τους, το νέο δάνειο στον αέρα

Σοφία Βούλτεψη



Όψιμη οργή από τους Ευρωπαίους



Οι διαμαρτυρίες των πολιτών και οι επιθέσεις κατά βουλευτών που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο σχεδόν μονοπωλούν, με ευθύνη της κυβέρνησης, την ειδησεογραφία σε βάρος πραγματικά ανησυχητικών ειδήσεων από το μέτωπο των μεταρρυθμίσεων (που πηγαίνουν με τον αραμπά), αλλά και της διαμόρφωσης του νέου δανείου, που βρίσκεται στον αέρα λόγω των προειδοποιήσεων των διεθνών οίκων αξιολόγησης.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο