Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Η μεγάλη απάτη Παπακωνσταντίνου για το χρέος

Όσο η χώρα βυθίζεται στο σκοτάδι, τόσο αποκαλύπτεται το μέγεθος της πολιτικής απάτης που διέπραξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε βάρος των συναδέλφων του και, βεβαίως, της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου να περάσουν τα οδυνηρά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου.




Στο Μεσοπρόθεσμο, ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε παραθέσει στοιχεία για την πορεία του χρέους τόσο στην υποθετική περίπτωση που τα μέτρα δεν περνούσαν, όσο και με βάση την επίδραση που εκείνα θα είχαν, εφόσον εφαρμοστούν.

Γέροντας Θεοδόσιος - Ακούμια Ρεθύμνου Έρχονται δεινά που θα τα δείτε πολύ σύντομα!!!(ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


Η λίστα (της ντροπής)

Του Θανάση Νικολαΐδη




ΕΒΓΑΛΑΝ τα λεφτά τους στην Ελβετία. Νόμιμα και…ευρωπαϊκά. Κάποιοι το περίσσευμά τους κι άλλοι τον…ιδρώτα τους. Το φακελάκι του ο μεγαλογιατρός, το μπαξίσι του ο εφοριακός, τη μίζα του ο πολιτικός. Εκεί, στο διεθνές θησαυροφυλάκιο των λαών που «συμφωνήθηκε» να μη γνωρίσει πόλεμο, ανακατεύθηκε το νόμιμο με το παράνομο χρήμα της απόκτησης του στην Ελλάδα της κομπίνας και τα ονόματα των κτητόρων ανακατεύθηκαν. Για να κοιμούνται ήσυχα νόμιμοι και «αμαρτωλοί», στο προσκεφάλι με τους κωδικούς.



ΤΟΥΣ είχαμε ξεχάσει και το πήραμε απόφαση. Ξεγράψαμε τα δις που έκαναν φτερά, τη λίστα και τους τόκους, τους (άγνωστους) ανθέλληνες που ζουν ανάμεσά μας και μόνο το φαινόμενο μας γέμιζε οργή και απελπισία. Για την Κυβέρνηση που αρμέγει τους…κοντινούς και δεν αγγίζει τους μακρινούς.

Στα χέρια της αστυνομίας 2 κλέφτες σπιτιών, καταστημάτων και αυτοκινήτων. video

Συντάχθηκε απο τον/την Αργύρης Μπλόντζος



Τέλος στη δράση 2 αλλοδαπών που κινούνταν με κλεμμένα αυτοκίνητα και έκλεβαν σπίτια και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας έδωσαν οι αστυνομικοί.



Μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να συλλάβουν 2 άνδρες Αλβανικής καταγωγής που όπως προέκυψε από την προανάκριση είχαν διαπράξει 12 κλοπες σε σπίτια και καταστήματα το τελευταίο διάστημα. Οι αστυνομικοί πάντως συνεχίζουν τις έρευνες για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.




ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Όταν ο Παπανδρέου έλεγε όχι στη βοήθεια του Πούτιν και προτίμησε τους αναποφάσιστους Ευρωπαίους ηγέτες#more#more#more

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Όταν ο Παπανδρέου έλεγε όχι στη βοήθεια του Πούτιν και προτίμησε τους αναποφάσιστους Ευρωπαίους ηγέτες#more#more#more

Ο επιχειρηματίας με τη Ferrari αφήνει τους βουλευτές χωρίς καφέ και νερό!

Χωρίς νερό στις ομιλίες τους και χωρίς το καθιερωμένο καφεδάκι για πολιτικό κουτσομπολιό στα ενδότερα του καφενείου της Βουλής θα μείνουν οι βουλευτές από την ερχόμενη Τρίτη, αφού οι εργαζόμενοι στο κυλικείο και στο εστιατόριο του κοινοβουλίου προχωρούν σε επίσχεση εργασίας.


Οι πολύπαθοι εργαζόμενοι απέστειλαν εξώδικο στον ανάδοχο του κυλικείου και του εστιατορίου με αφορμή την επανειλημμένη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση πληρωμών. Ο περιβόητος ανάδοχος και μεγαλοεπιχειρηματίας, Γιώργος Πιέτρης, σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων δεν έχει καταβάλει στους υπαλλήλους τον μισθό του Ιουλίου, όταν είχε χρονικό όριο από την Επιθεώρηση Εργασίας να πληρώσει το προσωπικό έως τις 5 Ιουλίου, ενώ καθυστερούσε τις πληρωμές των προηγούμενων μηνών 2 και 3 μήνες.

Δήλωση ΣΟΚ: Λοβέρδος: Είπαμε ότι λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν

Δήλωση σοκ έκανε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», ο οποίος παραδέχτηκε ότι όταν το κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση «ήταν δημαγωγικό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν».
Και αφού κύριε Λοβέρδε το κόμμα σου αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψέμματατι στην ευχή κάνεις εσύ εκεί;
Εκμεταλλεύεσαι την κοροϊδία του κόσμου και την υφαρπαγή της ψήφου τους για να το  “παίζεις” υπουργός; Εκμεταλλεύεσαι τα πειθήνια ΜΜΕ για να αναπαράξουν την υποκρισία ως θάρρος γνώμης και ως κοινό ψεμματάκι που όλοι οι πολιτικοί κάνουν ή που αλλιώς μας τα είχαν πει;

Ποιόν κοροϊδεύετε πάλι; Αρκετά με αυτό το παραμύθι!

Γράφει ο Τρύφωνας.
Διάβασα σε πρωϊνή ηλεκτρονική εφημερίδα το θέμα με τις καινούριες ρυθμίσεις για αυτούς που χρωστούν στο Δημόσιο. Και ποιός λέτε ότι ήταν ο τίτλος και με "τρανταχτά" γράμματα μάλιστα; "Νέα ρύθμιση χρεών. Μέχρι και 100% διαγραφή προστίμων."

Μάλιστα. Αυτός ήταν ο τίτλος από τους προπαγανδιστές και τους εντεταλμένους...
 Από αυτούς που τάχα "χτυπάνε" την κυβέρνηση και τα αντιλαϊκά της μέτρα.
Από αυτούς που βγαίνουν και φωνάζουν για "κάλυψη".

Ζητούνται λίγη τσίπα και ίχνη αξιοπρέπειας …

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου *
Πολιτική ικανότητα, εντιμότητα, υπευθυνότητα και διορατικότητα δεν θα μπορούσε κανείς σοβαρός άνθρωπος να ζητήσει από τους κυβερνώντες και τους διαπλεκόμενους διαμορφωτές της κοινής γνώμης στην Ελλάδα. Τουλάχιστον να διέθεταν λίγη τσίπα και ίχνη αξιοπρέπειας! Δυστυχώς όμως αυτά απουσιάζουν από το πρόσωπο της κυρίαρχης πολιτικο-εκδοτικής τάξης της χώρα μας. Τι να πεις και τι σημασία έχει η κριτική όταν απευθύνεται σε κάστες αμοραλιστών και άθλιων καιροσκόπων, που διαρκώς αγωνίζονται να εξαπατήσουν αυτούς στους οποίους απευθύνονται, μεταβάλλοντας διαρκώς στάση και προσωπείο, στο πλαίσιο της επιχείρησης «κάνουμε το μαύρο, άσπρο».

13 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ALTER!!! ΤΟ Mega

ΣΤΟ 15,3% ΧΘΕΣ ΤΟ MEGAΚατέρρευσε και χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Μέσος όρος; 15,3%. Δεκατρείς μονάδες πίσω από το δελτίο του Alter!!! Κάτι συμβαίνει εκεί στην Μεσογείων. Και...
φαίνεται στα καθημερινά ραβασάκια της AGB...







FIMOTRO

Πολιτικός Μαυραγοριτισμός: Ο Γκούφυ στην Κυβέρνηση, οι Μουργόλυκοι στην Αντιπολίτευση;

Ποιο είναι το πολιτικό ισοδύναμο του σοσιαλιστικού "λεφτά υπάρχουν" για την κόσμο της λαϊκιάς κεντροδεξιάς γιαγιάς Ντακ; Μα τι άλλο από να ντυθούν οι Μουργόλυκοι χαρτογιακάδες γιαλαντζί και να βγουν να πουλήσουν μειώσεις ΦΠΑ και συντάξεις-φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πουλάνε πρόγραμμα που δεν θα τηρήσουν, θαμπώνουν το πόπολο της πτωχευμένης Λιμνούπολης και άιντε πάλι όλοι μαζί στο μαγκανοπήγαδο της φτώχειας.

Μέσες άκρες καταλαβαίνεις τι λέω, αλλά σου αλλάζω λίγο το σκηνικό γιατί η πραγματική κωμωδία παίζεται εκεί έξω ενώ πιο μέσα κάνει δράμα. Βγαίνει λοιπόν μπροστά ο πολτικός μαυραγοριτισμός μεταμορφωμένος σε αντι-μνημόνιο. Δώσε μια ψήφο καλέ κύριε να σε πω ό,τι θέλεις. Μα ό,τι θέλεις. Και υπαλλήλους του δημοσίου δεν πρόκειται να απολύσω και συντάξεις θα αυξήσω και το ΦΠΑ θα μειώσω και τα επαγγέλματα δε θα ανοίξω και διαπραγμάτευση με τους ξένους θα κάμω. Αρκεί να δώσεις μια ψήφο.

Ανακόινωση Εκτελεστικ​ού Αδούλωτης Κερύνειας, ανακοίνωση για την έκρηξη στο Μαρί και οχι ρεύμα απο τα κατεχόμενα​

 Η φονική έκρηξη  στη βάση Ναυτικού Ε. Φλωράκης  στο Μαρί 11.7.2011


Οι Κερυνειώτες πρόσφυγες εκφράζουν μέσω του Σωματείου μας τη βαθιά θλίψη και τον συγκλονισμό τους για τις απώλειες ζωών από τη χθεσινή έκρηξη  των πυρομαχικών και βλημάτων στη Ναυτική βάση του Μαρί.

Διαβιβάζουμε επίσης τα ειλικρινή συλλυπητήρια  όλων των Κερυνειωτών προς τις οικογένειες των νεκρών και τη συμπάθεια μας προς τους τραυματισθέντες και τις
οικογένειες τους.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, αξιολογώντας το περιστατικό εντοπίζει ότι
δεν έγινε επαγγελαμτική διαχείριση του όλου θέματος πράγμα που άφηνε το Δημόσιο Συμφέρον εκτεθειμένο και  που επιβεβαιώθηκε στις 11/7/2011.

Προβληματιζόμενοι  βαθύτερα, σε συσχετισμό και με το Κυπριακό και στη βάση των διαχρονικών εκτιμήσεων μας ότι οι χειρισμοί που γίνονται στο Κυπριακό είναι λανθασμένοι, θέλουμε να προειδοποιήσουμε τον Κυπριακό Λαό ότι:
  • Η ερασιτεχνική διαχείριση που έγινε στο θέμα των πυρομαχικών αποτελεί, κατά τη γνώμη μας  μικρογραφία της ερασιτεχνικής διαχείρισης που γίνεται  για το Κυπριακό.
  • Η αποδοχή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας για λύση του Κυπριακού συνιστά ωρολογιακή βόμβα για την συνέχιση της παρουσίας  του Κυπριακού Ελληνισμού στην Κύπρο, πολύ ισχυρότερη από ότι ήταν τα πυρομαχικά στο Μαρί.
  • Η ανεπάρκεια στη διαχείριση 98 εμπορευματοκιβωτίων προεξοφλά  ότι και στο Κυπριακό , η ωρολογιακή βόμβα  της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας θα «εκραγεί» και θα μας εξαλείψει από την Κύπρο μια για πάντα.

Απετράπη «χακί» πρόκληση των Σκοπιανών στον Τύρναβο!

Στα χαρτιά έμεινε τελικά διπλή πρόκληση που ετοίμαζαν σκοπιανοί στρατιωτικοί στον Τύρναβο, στην τελετή της επίσημης εγκατάστασης στην Ελλάδα για τέσσερα χρόνια του στρατηγείου της λεγόμενης «Βαλκανικής Ταξιαρχίας», διοικητής της οποίας θα είναι τα πρώτα δύο χρόνια ανώτατος αξιωματικός της FYROM.

Χατζηνικολάου προς Πρωτόπαπα Helloooooooου!



ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΥΟ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!

Υβρίζουν και τρομοκρατούν τον Επίσκοπο που ξεσκεπάζει συνεχώς τον ανθελληνικό και φιλοσιωνιστικό ρόλο των τεκτόνων!
Με εξώδικο και παρέμβαση προς το Συμβούλιο της Επικρατείας (!!!),το "Τεκτονικό Ίδρυμα" και η "Μεγάλη Στοά της Ελλάδας" επιχειρούν να φιμώσουν τον ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ,που είναι από τους ελάχιστους Ιεράρχες που τολμάει να αποκαλύψει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και άκρως βρωμερό και ύπουλο ρόλο των "φιλανθρωπικών ιδρυμάτων",όπως έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται! Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρα τα εξώδικα εδώ:Επαναλαμβάνουν τις ανιστόρητες ηλιθιότητες περί "γνωστών μασόνων,όπως ο Κολοκοτρώνης,οι ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας κλπ"...ξεχνώντας βέβαια να μας πουν ότι ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΕΡΕΑ και όχι στον "Μ.Α.Τ.Σ" και άλλα εβραιοσατανοκίνητα σύμβολα!

Η απάντηση του Μητροπολίτη Σεραφείμ,ήρθε άμεση και αποστομωτική:
Το Ν.Π.Ι.Δ. Τεκτονικόν Ίδρυμα και η εν Αθήναις λειτουργούσα ως ένωσις προσώπων «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος» ως αυτοαποκαλείται, κατέθεσαν ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, (Τμήμα 4ο) παρεμβάσεις - υπομνήματα δια του νομικού των παραστάτου που ταυτοχρόνως τυγχάνει και «Μεγάλος Διδάσκαλος της Στοάς» ως τον αποκαλούν κατά της ελαχιστότητος μου δια την απόρριψι της από 23/4/2010 αιτήσεως μου περί ακυρώσεως της παραλείψεως του Υπουργού Οικονομικών να προκαλέσει την έκδοσι Προεδρικού Διατάγματος κατ’ εφαρμογή του άρθρου 118 του Αστικού Κώδικος δια την διάλυσι του Τεκτονικού Ιδρύματος.

Στις ανωτέρω παρεμβάσεις-υπομνήματα παρ’ ότι στην αίτησί μου κατ’ ουδενός προσώπου κατεφέρθην, εκτρέπονται εις απαραδέκτους κατά του προσώπου μου ύβρεις αποδίδοντάς μου «μισαλλοδοξία, σκοταδισμό, μεσαιωνισμό, φανατισμό και φονταμενταλισμό» καθώς και δήθεν ιδιοτέλεια και συγκεκριμένως ότι δια της αιτήσεώς μου και των κατά της μασονίας «αναχρονιστικών και αντιδραστικών δηλώσεών μου και τα εκάστοτε ξεσπάσματά μου» επιδιώκω να αναδειχθώ στην κορυφή της Ιεραρχίας, ως και ότι χάρι δήθεν «εντυπωσιασμού και προς όφελος προσωπικών φιλοδοξιών» ήσκησα την ένδικο αίτησι προς διάλυσι του Τεκτονικού Ιδρύματος «τελών εν συγχύσει και ελαυνόμενος υπό φανατισμού».

Επί των ανωτέρω παρεμβάσεων θα είπομε πλείστα όσα ενώπιον του ΣτΕ και θα αποδείξωμε πλήρως το βάσιμο της αιτήσεώς μας. Υποχρεούμεθα όμως ένεκεν της αληθείας εξωδίκως να απαντήσωμε εις τα πλήρη αντιφάσεων κείμενα της Μεγάλης Στοάς.

Το «Τεκτονικό Ίδρυμα» προς «ευόδωσι έργων ευποιΐας ιδία δε περιθάλψεως ενδεών και μορφώσεως απόρων παίδων» και η «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος» κατά το δικόγραφον σελ. 5 του «Τεκτονικού Ιδρύματος» ουδεμίαν σχέσιν έχουν μεταξύ των παρά μόνον ότι: «Το Συμβούλιο της Μ. Στοάς της Ελλάδος εκλεγόμενο ανά τριετία υπό των αντιπροσώπων των εν Ελλάδι Τεκτονικών Στοών αποτελεί ταυτόχρονα την διοίκηση του Τεκτονικού Ιδρύματος».

Αν αυτό δεν αποτελεί υψίστη διακήρυξη και παραδοχή ότι το Τεκτονικό Ίδρυμα είναι το νομικό προσωπείο της Μ. Στοάς τότε δεδικαιολογημένως θεωρείται η Ελληνική Πολιτεία ότι πάσχει από κρετινισμό ανεχομένη επί δεκαετίες τας ψευδολογίας της Μ. Στοάς.

Εις τα ανωτέρω κείμενα επιμελώς αποκρύπτεται ότι η Ελληνική έννομος τάξις με την υπ’ αριθμ. 2069/1969 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών τελεσίδικο και αμετάκλητο καταστάσα έχει κρίνει, με αφορμήν την αναγνώρισι του Σωματείου υπό την επωνυμία «Ελληνικό Τεκτονικό Τάγμα Δήλιος Απόλλων» ότι ο Τεκτονισμός – Μασονισμός αποτελεί «θρησκεία μη γνωστή κατά το Σύνταγμα η οποία έχει κρύφια δόγματα με μυστική οργάνωσι εν γένει, που αντίκειται εις τα χρηστά ήθη και εις το σύνολο των κανόνων τους οποίους υπαγορεύει η ρυθμίζουσα την σύγχρονον κοινωνικήν διαβίωσιν ηθική έτι δε και εις την δημοσίαν τάξιν».

Συνεπώς η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει τελεσιδίκως και αμετακλήτως κρίνει ότι ο Τεκτονισμός είναι «ιδία θρησκεία με κρύφια δόγματα» και επομένως τα φληναφήματα της «Μ. Στοάς» πίπτουν στο κενό.

Μήπως μπορεί ο υπογράφων τας παρεμβάσεις «Μ. Διδάσκαλος» κ. Ν. Βουργίδης να μας εξηγήσει εφ’ όσον ως ισχυρίζεται ο Τεκτονισμός δεν είναι θρησκεία αλλά «κλειστή οργάνωσις για την πνευματική και ηθική αυτοβελτίωσι, την ελεύθερη αναζήτηση της αληθείας, την μετοχή σε υψηλότερες σφαίρες σκέψεων και αντιλήψεων και τον ευγενή αγώνα», ποία θέση έχουν σε μία τέτοια διαδικασία θρησκευτικαί τελεταί μιμούμεναι την εκκλησιαστική τελετουργία ως η υιοθεσία λυκιδέως η τεκτονικό βάπτισμα, η τελετή συζυγικής αναγνωρίσεως η τεκτονικός γάμος, το τεκτονικό μνημόσυνο, τα εγκαίνια τεκτονικού ναού, η τεκτονική ιερατική τάξις-σεβάσμιοι, ο εντός του Τεκτονικού Ναού βωμός-θυσιαστήριο, αι ιδιαίτεραι μυήσεις, τα τελετουργικά τυπικά, αι τεκτονικαί αγάπαι, ο εορτασμός των δύο ηλιοστασίων, χειμερινού και θερινού μετά θρησκευτικών συμποσιών και ευωχιών;

Η Σουηδία αρχίζει να συνειδητοποιεί τι σημαίνει μουσουλμανική εισβολή... ΒΙΝΤΕΟ

Και να που η συνειδητοποίηση του τι σημαίνει Ισλάμ έφτασε και στη Σουηδία, μια χώρα όπου η "ανεκτικότητα" αποτελεί τρόπο ζωής. Σε ολόκληρη πλέον την Ευρώπη, παρατηρούμε την αναβίωση της έννοιας του έθνους και τα αντι-μεταναστευτικά κόμματα να κερδίζουν σεβασμό και εξουσία. Η Δεξιά πτέρυγα των Σουηδών Δημοκρατών κατέλαβε το 6 τοις εκατό των ψήφων και μπήκε για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο με 20 έδρες, όπως συνέβει και με τα δεξιά κόμματα σε Νορβηγία και Δανία.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα ακούσετε Σουηδούς πολιτικούς αλλά και καθηγητές να μιλούν για το ένα και πλέον εκατομμύριο μετανάστες που ζουν στη Σουηδία, μια χώρα εννέα εκατομμυρίων, οι οποίοι δεν ενσωματώνονται στην σουηδική κοινωνία όμως...
 παραμένουν άνεργοι ζώντας από το επίδομα πρόνοιας του κράτους.. Για το ότι μια μειονότητα δεν αποτελεί πρόβλημα μέχρι να γίνει μεγάλη μειονότητα..

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ Π.Ν.!

Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής


ΦΩΤΟ: Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου

  Έχει έλθει η ώρα για την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών να βάλει το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσει με όλα τα μέσα το ΠΝ, το οποίο διέρχεται – όπως και οι λοιποί Κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων –  την σοβαρότερη οικονομική κρίση της νεώτερης ιστορίας του. Ο εκφραστής της Ναυτικής Ισχύος του Ελληνισμού αναζητά κατεπειγόντως πόρους για να διατηρήσει τα πλοία του σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Οι Έλληνες εφοπλιστές μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν παρέχοντας τουλάχιστον το αναγκαίο πετρέλαιο και τα άλλα αναλώσιμα για τον Στόλο! Μέσα στο γενικό βεβαρημένο κλίμα η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) αναμένει την πολιτική απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να προχωρήσει στην απόσυρση δύο πολεμικών πλοίων, τα οποία διαθέτει για τις συμμαχικές υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα το ΓΕΝ για λόγους που συνάδουν με το γενικό οικονομικό κλίμα πρότεινε την αποχώρηση μιας φρεγάτας και ενός ναρκοθηρευτικού από τις συμμαχικές αποστολές SNMG2 και SNMCMG2. Οι κινήσεις αυτές κρίθηκαν απαραίτητες προκειμένου να μπορέσει η χώρα να διατηρήσει για λόγους εθνικού συμφέροντος: α) μια φρεγάτα στην Επιχείρηση Unified Protector που διεξάγεται στη Λιβύη, β) μία φρεγάτα στην Επιχείρηση Atalanta κατά της πειρατείας στην Σομαλία και γ) μια επίσης φρεγάτα που διατίθεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην Επιχείρηση Active Endeavour στην Μεσόγειο. Σημειώνεται ότι το ΠΝ μετέχει με μια πυραυλάκατο (Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων βλημάτων - ΤΠΚ) στην Επιχείρηση Unifil που διεξάγεται έξω από τις ακτές του Λιβάνου. Η κίνηση αυτή που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, θα τερματίσει την ελληνική παρουσία στις «οικείες» συμμαχικές αποστολές, για άγνωστο χρονικό ορίζοντα, ενώ εάν υπάρξει επιδείνωση των οικονομικών και ζητηθεί νέα περικοπή στον λειτουργικό προϋπολογισμό, τότε θα αποσυρθούν και άλλες ναυτικές μονάδες.

ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ... (Νέο τραγούδι)



Σε στοίχους Αναστασίας Δούμα

από kafeneio

Μην ταΐζετε ­τα θηρία!


Προς όλα τα αδέλφια μου, τους αγνούς πατριώτες…





Το δάσος καίγεται για τα καλά… Όμως είναι πανεύκολο να σωθούν πολλά δέντρα, που θα δώσουν καρπούς και σπόρους…

Προτού μείνουμε όλοι με τα ενοικιαστήρια και τα πωλητήρια στα χέρια, προτού πάρουμε όλοι θέση στις ουρές των συσσιτίων, μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε τα απλούστατα, τα αυτονόητα και πάντως ευεργετικά. Μπορούμε, τουλάχιστον όσοι δεν αντιμετωπίζουμε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, να κάνουμε αυτά που ξεχνούν ή παραβλέπουν οι περισσότεροι, με αποτέλεσμα να καταστρεφόμαστε οικονομικά και να εξασθενούν βασικοί μηχανισμοί άμυνάς μας. Και να ’ταν μόνον αυτά; Εμείς οι ίδιοι, με τη στάση μας, ενδυναμώνουμε τους ήδη πανίσχυρους υπονομευτές της πατρίδας μας κι επικροτούμε τη λεηλασία μας.

Η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη στο Θέατρο Μοσχοποδίου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας παρουσιάζει στο Θέατρο Μοσχοποδίου, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 στις 9.30 μ.μ., την κωμωδία του Αριστοφάνη «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ » σε σκηνοθεσία Θύμιου Καρακατσάνη.

«Ένα υπέροχο μάθημα πατριωτισμού και ανθρωπιάς, ένα θερμό κήρυγμα ειρήνης κι αδέρφωσης μεταξύ των Ελλήνων  και παραπέρα μεταξύ όλων των λαών της γης. 

Ο
Αριστοφάνης σ’ όλα του τα έργα κάνει πολιτική. Γκρεμιστής των «κακώς κειμένων» και δάσκαλος του σωστού. Αλλά στη «Λυσιστράτη», που παίχτηκε στα 411 π.Χ. ο σκοπός του (η ειρήνη) ξεπερνάει τα όρια της πρώτης ανάγκης του λαού για προκοπή και γίνεται ανάγκη σωτηρίας της πατρίδας. 

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΘΗΒΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Ο Αντώνης Αυλωνίτης ανανέωσε τήν συνεργασία του μέ τό Διοικητικό Συμβούλιο τού ΑΟ ΘΗΒΑ καί θά συνεχίσει νά προσφέρει τίς υπηρεσίες του στόν πάγκο τής Βοιωτικής Ομάδας μέ στόχο νά δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ποδοσφαιρική ομάδα στό ερχόμενο πρωτάθλημα τής Δ ' Εθνικής Κατηγορίας .
Ο Χαλκιδέος Τεχνικός επέστρεψε πέρσι στόν ΑΟ ΘΗΒΑ στίς αρχές τού Μαρτίου στό Πρωτάθλημα τής Δ ' Εθνικής μετά από 6 χρόνια , αφού θήτευσε Προπονητής στόν ΑΟ ΘΗΒΑ καί τήν Ποδοσφαιρική Περίοδο 2004-05 καί πάλι στήν Δ ' Εθνική Κατηγορία στόν 7ο Ομιλο εχοντας μάλιστα στό ενεργητικό του μία πετυχημένη Ποδοσφαιρική Περίοδο αφού ο ΑΟ ΘΗΒΑ αγωνιζόμενος σέ δύσκολο Ομιλο μέ τήν συμμετοχή πολλών γνωστών ομάδων από τήν Αττική καί από τά Δωδεκκάνησα κατετάγη 5ος στήν τελική βαθμολογία .

"Διονύσια 2011" - Δημοτική Βραδιά με τους Φ.Πυργάκη, Λ. Σκάρλα & Γ. Τσαμπά


Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Διονύσου Βοιωτίας (Τσαμάλι) στα πλαίσια των ετήσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων "Διονύσια 2011" σας προσκαλεί να περάσετε μια όμορφη δημοτική βραδιά την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011 στην πλατεία του χωριού. Τραγουδούν, η Φιλιώ Πυργάκη, ο Λάμπρος Σκάρλας & η Γωγώ Τσαμπά ενώ στο κλαρινό θα είναι οι, Γιώργος Καραϊσκος & Δημήτρης Κουτής! Ο χορός θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Σας περιμένουμε!

Τραγουδούν: Φιλιώ Πυργάκη, Λάμπρος Σκάρλας, Γωγώ Τσαμπά
Κλαρίνο: Γιώργος Καραϊσκος, Δημήτρης Κουτής
Κιθάρα: Βασίλης Φωτίου
Αρμόνιο: Γιώργος Ρούπας
Τύμπανα: Γιώργος Ντάνος & Βασίλης Βραζιλιάνος

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ
Τιμή μπύρας: 2,5 ευρώ


Το Δ.Σ. του
Επιμορφωτικού Συλλόγου Διονύσου

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Περίεργο όχι της Ελλάδας στην... Κύπρο

των Ειρήνη Βανταράκη και Χρήστου ΠαναγόπουλουΦως στα σκοτεινά σημεία που συνθέτουν το παρασκήνιο γύρω από τους χειρισμούς τόσο της Κυπριακής Κυβέρνησης όσο και της ηγεσίας της Εθνικής Φρουράς σχετικά με την τύχη των επικίνδυνων εμπορευματοκιβωτίων, που οδήγησαν στη φονική έκρηξη της 11ης Ιουλίου στη ναυτική βάσης «Ευάγγελος Φλωράκης», έρχονται να ρίξουν απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν στον Κυπριακό Τύπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή», το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου αμφισβητούσε τις εκτιμήσεις κινδύνου, ζητώντας δειγματοληπτικούς ελέγχους για το ακριβές περιεχόμενο των κιβωτίων από εργαστήρια του εξωτερικού και κυρίως του Ελληνικού Στρατού.

Συγκεκριμένα τον Μάιο του 2011, η Λευκωσία απέστειλε αίτημα στα αρμόδια κλιμάκια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, να πραγματοποιήσουν ενδελεχείς ελέγχους σε δείγμα περιεχομένου των συγκεκριμένων εμπορευματοκιβωτίων.

Η απάντηση των ελληνικών στρατιωτικών υπήρξε αρνητική, εφόσον η ελληνική πλευρά δεν επιθυμούσε καμία απολύτως εμπλοκή σε μια υπόθεση που αφορούσε σε διακίνηση παράνομου και επικίνδυνου φορτίου, το οποίο, όπως αποδείχθηκε εν συνεχεία, είχε κατασχεθεί από τις κυπριακές αρχές, κατόπιν απαίτησης των Αμερικανών, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου στο υπό κυπριακή σημαία φορτηγό πλοίο «Morchegorsk».

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω πλοίο είχε ναυλωθεί από την ιρανικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία IRISL, όπως αποκαλύπτεται σε πρωτοσέλιδο της zougla.gr.

Οι μυστικές συναντήσεις και η «ομερτά» έναντι των Μ.Μ.Ε.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΣΤΟ ΓΕΡΟ-ΔΙΑΟΛΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ!!! - ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ...

 
Αυτή η "εντολή" ανανέωσης συνδρομής στάλθηκε στον παππού μου,
έναν άνθρωπο 75 χρονών που τον μαστίζει η επάρετος νόσος, που
πλήρωσε τόσα για τη θεραπεία του, που ακόμη πληρώνει τόσα για τα
φάρμακά του και που με δυσκολία καλύβει με την πενιχρή του σύνταξη.
Και όμως ξέρετε τι μου απάντησε όταν έλαβε αυτό το βδέλυγμα; "Εγώ
παιδί μου θα τα στείλω τα 12?. Θες να γίνει τίποτα και να μου κόψουν
τη σύνταξη;". Τέτοια πλύση εγκεφάλου...

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!

Ρεπορτάζ : Νίκος Χασαπόπουλος
(από το : vima.gr)

Πρόκληση στον ελληνισμό, αλλά και παράβαση των κανόνων της ΟΥΕΦΑ και της FIFA που απαγορεύει πολιτικά συνθήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες χαρακτηρίζεται από τη Λευκωσία η ενέργεια των Αλβανών φιλάθλων να υψώσουν την τουρκική σημαία...
σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Σκεντερμπέου με το ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας διεξαγόταν στα Τίρανα για τον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιον Λινγκ. Μαζί με τις τουρκικές σημαίες, ύψωσαν και πανό που έγραφαν «CYPRO is Turkey». Ακολούθησαν γιουχαΐσματα, αλλά ρίψη καπνογόνων. Οι περίπου 150 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που ταξίδεψαν στην Αλβανία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, έπεσαν θύματα πετροβολισμού στην Κορυτσά, ενώ εντός του γηπέδου δέχθηκαν δεκάδες μπουκάλια από νερό που ρίχτηκαν εναντίον τους.

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ομάδα των 300, πιο δυνατή από ποτέ.
Οι 300 Ελληνες, είναι στο σύνταγμα από τις 22 Μάη, αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να γίνουν πραγματικότητα τα αυτονόητα.
Να εφαρμοστεί στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, Δημοκρατία και ισονομία.

Τα αιτήματα των 300, είναι κοινής αποδοχής, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και κοινωνικής τάξης.  Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί δημόσια τη διενέργεια δημοψηφίσματος  για να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός την τύχη του, εκτός από αυτούς που έχουν συνδέσει την τύχη του λαού αυτού με το προσωπικό τους συμφέρον.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΓΑΜΕ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1944, Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗ ΣΥΜΗ

14 Ιουλίου 1944: Δύναμη 158 Ιερολοχιτών, υπό τον Αντισυνταγματάρχη Τρύφωνα Τριανταφυλλάκο και 79 Βρετανών, υπό το Βρετανό διοικητή της Ταξιαρχίας Καταδρομών, εκτελούν επιδρομή κατά του νησιού της Σύμης, που το υπεράσπιζαν 53 Γερμανοί και 175 Ιταλοί. Οι απώλειες των εχθρών είναι 9 νεκροί και 17 τραυματίες, ενώ συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι 108 Ιταλοί και 41 Γερμανοί.

 "ΣΤΟΧΟΣ"

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: "Αθήνα του 1941 και των ναζί κατακτητών - Αθήνα του 2011 και του Μνημονίου... εβδομήντα χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται."

Γράφει ο "τρόμο κράτης".
Σκηνή Νο1: Στη χωματερή Άνω Λιοσίων. Κάθε σούρουπο ορδές πεινασμένων ορμάνε στον σκουπιδότοπο εκεί που ρίχνουν αποφάγια, χαλασμένα σκεύη σπιτιού, ληγμένες κονσέρβες και σάπια φρούτα για να βρουν κάτι για να βάλουν στο στόμα τους. Δύο περιπολικά που γυρνάνε γύρω γύρω από τον ΧΥΤΑ Λιοσίων δεν παρεμβαίνουν ποτέ. Οι αστυνομικοί κάνουν τα στραβά μάτια σε αυτούς τους πεινασμένους, απελπισμένους της Αθήνας.

Σκηνή Νο2: Έξω από τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλου και ΑΒ στο Περιστέρι. Ώρα 8 το βράδυ. Οι υπάλληλοι βγάζουν τεράστιους κάδους με σκουπίδια και μετά κλείνουν το μαγαζί για να φύγουν. Μία ώρα αργότερα εμφανίζεται η πρώτη ομάδα των πεινασμένων με φακούς που βουτάνε κυριολεκτικά μέσα στους κάδους για κάτι φαγώσιμο. Ακόμα και κόκκαλα ή άχρηστα κομμάτια κρέας από τα...
 χασάπικα του σούπερ μάρκετ θα μπουν σε κάτι νάιλον τσάντες που έχουν μαζί τους, για να αποτελέσουν το πιάτο της ημέρας.

ΕΙΔΗΣΗ: Ο πασοκοκαμένος δεν πήγε διακοπές!

Όλοι μας είχαμε δακρύσει από την είδηση που μας έστειλε ο ίδιος ο διαχειριστής του ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ πριν λίγες μέρες, ότι θα λείψει λόγω διακοπών. Η έκπληξη και ο ενθουσιασμός μας όταν είδαμε νέο του μήνυμα στο mail μας (για κάποιον ανεξήγητο λόγο πηγαίνουν όλα στα “ ανεπιθύμητα”) δεν περιγράφετε!!!

Διαβάστε την νέα του παρέμβαση , όπου μας καλεί να πτωχεύσουμε υπό την πεφωτισμένη ηγεσία του ΓΑΠ, και αφήστε του κι ένα μήνυμα που ανθρώπου να μην νομίζει ότι αγωνίζεται μόνος τον αγώνα για την ελληνική χρεοκοπία…

ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ) ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

Ο Ηγέτης και Σωτήρας , Γιώργος Α.Παπανδρέου

Δελτίο Τύπου για ορθή χρήση νερού στην Αλυκή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:  Έκκληση να σταματήσει η αλόγιστη κατανάλωση νερού στην Αλυκή

Λόγω υπερκατανάλωσης και αλόγιστης χρήσης νερού στον παραθαλάσσιο οικισμό Αλυκής της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης - Δήμου Θηβαίων (Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής) παρατηρήθηκαν σοβαρά προβλήματα παροχής νερού σε όλη την περιοχή.

Παρακαλούνται οι οικιστές της Αλυκής να περιορίσουν άμεσα, τη σπατάλη και την αλόγιστη χρήση, αποφεύγοντας τα ποτίσματα κήπων, τη χρήση νερού για πισίνες, το πλύσιμο αυτοκινήτων κι άλλων εξωτερικών χώρων.

Για την ορθή διαχείριση του νερού θα γίνονται συχνοί έλεγχοι σε οικίες και επιχειρήσεις και αν διαπιστωθεί αλόγιστη χρήση νερού θα  επιβάλλονται κυρώσεις.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                            
                                       Ο Μίκης Θεοδωράκης διαψεύδει
Επανέρχεται με μια περίεργη εμμονή γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα -με παλιές περγαμηνές εγκυρότητας δυστυχώς- ότι ο Μίκης Θεοδωράκης ή και ολόκληρη η Κ.Α.Π. θα συμμετέχει σε νέο κόμμα η δημιουργία του οποίου «θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα» -δεν μας διευκρινίζει ποια 24ωρα αφού την «είδηση» είχε δημοσιευτεί ξανά πριν από μια εβδομάδα.

Ίσως δεν θα έπρεπε να επανέλθουμε, όμως θεωρούμε ότι έχουμε όμως υποχρέωση προς τα μέλη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών να το κάνουμε.

Γι' αυτό επικοινωνήσαμε με τον Μίκη Θεοδωράκη, που όπως είναι γνωστό είναι σε ανάρρωση στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά όλα τα παραπάνω σενάρια. Με την ευκαιρία αυτή μάλιστα διεμήνυσε μια για πάντα πως για ό,τι αφορά τέτοιου είδους θέματα, όπως τη δημιουργία κόμματος, τη συμμετοχή της Κ.Α.Π. σε Μέτωπο κ.λπ., την απόφαση θα την πάρουν όλα τα μέλη των Σπιθών, δεν είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί μόνο από τον ίδιο. Ο Μίκης Θεοδωράκης τόνισε ότι αυτό είναι περισσότερο από αυτονόητο, όμως μετά από τον ορυμαγδό παρόμοιων «ειδήσεων» που έχουν κατακλύσει τελευταία ιδίως το Διαδίκτυο και που μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν σύγχυση και ψευδείς εντυπώσεις, θεώρησε απαραίτητο να κάνει τη διευκρίνιση αυτή και βεβαίως δεν πρόκειται να επανέλθει.

36 σενάρια, το εξής 1: Εμείς στη χρεοκοπία και αυτοί με το χρήμα των cds

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Συγγνώμη, αλλά είναι δυνατόν οι ίδιοι άνθρωποι να κάνουν τόσο διαφορετικές δηλώσεις με τόσο μικρή απόσταση χρόνου;

Είναι, δηλαδή, δυνατόν να υπάρχει δήλωση (του κ. Βενιζέλου στα Νέα, στις 22 Μαρτίου 2010), σύμφωνα με την οποία πρέπει «να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας. Η συζήτηση για το ΔΝΤ υπονομεύει την συνολική προσπάθεια της χώρας» και δεκαέξι μήνες μετά να ακούγεται ανερυθρίαστα από το ίδιο πρόσωπο η δήλωση «η φράση επιλεκτική χρεοκοπία τρομάζει χωρίς λόγο»;

Είναι δυνατόν τον Φεβρουάριο του 2010 να έχει διατυπωθεί η άποψη πως η προσφυγή στο ΔΝΤ «θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα, η χώρα πρέπει να αναζητήσει λύση στο πλαίσιο της ευρωζώνης» και να έχουμε ακούσει από το ίδιο πρόσωπο, προχτές, ότι ο όρος «εμπράγματες εγγυήσεις δεν αφορά την Ελλάδα, αλλά την επίθεση στο ευρώ»;

Είναι δυνατόν το ίδιο πρόσωπο να δηλώνει (Βήμα, 14 Μαρτίου 2010) πως «δεν βοηθά να μιλούμε συνεχώς για το ΔΝΤ. Διότι, είναι σα να θέτουμε σε αμφισβήτηση την ικανότητά μας να δανειζόμαστε. Δεν πρέπει, λοιπόν, με τον τρόπο που συζητούμε να βοηθούμε την αυτοεκπλήρωση μιας προφητείας» και σήμερα να θεωρεί φυσιολογικό πως το θέμα των εμπράγματων εγγυήσεων «είναι καλό να υπάρχει στο τραπέζι», καθώς «αν αντιμετωπίσουμε θέματα εγγυητικών μηχανισμών, πρέπει να το κάνουμε»;

O Πάγκαλος ξανακτυπά: «μαύροι» και «κόκκινοι» Φύρερ ήθελαν να καταλάβουν τη βουλή

Ιδιαίτερα αιχμηρή και  προκλητική είναι η απάντηση του Θ. Πάγκαλου σε ηλεκτρονικό μήνυμα διαμαρτυρίας πολιτών για την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και την ωμή βία που επέδειξε η αστυνομία στα πρόσφατα γεγονότα στο Σύνταγμα. Αποκαλεί, σύμφωνα με την συσπείρωση αριστερών μηχανικών, τους πολίτες «Φύρερ», «εξ ονόματος του ελληνικού λαού μπορούν να μιλούν μόνο οι νομίμως εκλεγμένοι εκπρόσωποί του και ουδείς άλλος».
Μάλιστα φτάνει στο σημείο να δικαιολογήσει την αστυνομική βία με το επιχείρημα ότι οι διαδηλωτές ήθελαν να «καταλάβουν» το κοινοβούλιο. Και κατά τον Πάγκαλο η πολιτεία καλά έκανε, γιατί όπως λέει είναι χρέος να υπερασπιστεί το πολίτευμα «απ΄ όσους ονειρεύονται να γίνουν «μαύροι» ή «κόκκινοι» Φύρερ»

Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι…. Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

Τη φράση αυτή και τα νοήματα που εμπεριέχει και υπονοεί την γνωρίζουμε όλοι και την έχουμε χρησιμοποιήσει σε κατάλληλες στιγμές και περιπτώσεις…Σας τη θυμίζω σήμερα μια και πέρασε ήδη ένας χρόνος από τις 7 του Μάη του 2010 όταν ο Dr Παπακωνσταντίνου υπέγραφε ως αρμόδιος Υπουργός το ιστορικό και περιβόητο πλέον «πρώτο» Μνημόνιο με την τρόικα και μας διαβεβαίωνε ότι ήταν πράξη που την έκαναν απαραίτητη τα οικονομικά μας δεδομένα, αγαθή για τους Έλληνες και Ελληνίδες, και άνοιγε τις προοπτικές μας «…να βγούμε σύντομα για δανεισμό στις διεθνείς αγορές!»
ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ μήνες αργότερα και αφού πέρασε ακόμη ένας Μάης, αυτός του 2011 και μαζί του και Ιούνιος και Ιούλιος ΧΑΘΗΚΕ από τον θώκο του «τσάρου» της Ελληνικής Οικονομίας ο Dr Παπακωνσταντίνου και το θώκο, μαζί με την εξουσία και τις υποχρεώσεις που του αναλογούν, ανέλαβε ο καθηγητής Dr Βενιζέλος…
Έλεγε από τον Μάη του 2010 μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2011 ο Dr Παπακωνσταντίνου περίπου ότι «…σύντομα επιστρέφουμε στις αγορές, τα πράγματα μπαίνουν σε τάξη, αποσοβήθηκε η τραγωδία του…Τιτανικού και μαζί η…πτώχευση, κλπ, κλπ, κλπ»
Μετά έγινε ο ανασχηματισμός και «χάσαμε» τον Dr Παπακωνσατντίνου.

Βοιωτία: Το τρένο... ξέχασε να κάνει στάση στη Θήβα!

Απίστευτη ταλαιπωρία για μία γυναίκα από τη Λαμία...

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει ο ΟΣΕ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι καταγγελίες για καθυστερήσεις και... άλλου είδους απρόοπτα πληθαίνουν...

Αυτό που έγινε όμως το πρωί δείχνει το μπάχαλο που επικρατεί στον Οργανισμό, αφού η αμαξοστοιχία IC47 ξέχασε να σταματήσει στη Θήβα και όταν η αγανακτισμένη επιβάτις την οποία κατέβασαν στον επόμενο σταθμό στην Οινόη ζήτησε να κάνει καταγγελία, της είπαν ότι πρέπει να πάει στην Αθήνα, Καρόλου 1 στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να καταθέσει έγγραφη καταγγελία.

Απίστευτο βίντεο από το kontra tv



Όχι άλλους Μαυροκορδάτους και Μαυρογιαλούρους

Ψηφίσθηκε, λοιπόν, το Μεσοπρόθεσμο και ο Εφαρμοστικός Νόμος και αποκτήσαμε τον Οργανισμό για την Αξιοποίηση της Περιουσίας του Δημοσίου και το περιβόητο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων. Το επταμελές αυτό όργανο, στο οποίο τα τρία μέλη θα διορίζονται από την τρόϊκα, θα μπορεί να εκποιεί όχι μόνο την περιουσία του στενού δημοσίου τομέως, αλλά και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, δηλαδή και των Δήμων και των Πανεπιστημίων! Χωρίς να ερωτούν κανέναν οι επτά αυτοί άνθρωποι, εκ των οποίων τουλάχιστον τρεις ξένοι, θα πουλούν όσο-όσο τη δημόσια περιουσία μας για να ξεπληρώσουν τους δανειστές μας. Ελπίζω να μην αρχίσουν να πουλούν και Ναούς και Μοναστήρια, με τη δικαιολογία ότι και τα θρησκευτικά καθιδρύματα είναι Ν.Π.Δ.Δ. Εύχομαι να θυμούνται την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά του Νόμου Τρίτση του 1987, με την οποία δικαιώθηκαν επτά μοναστήρια που είχαν προσφύγει. Το Δικαστήριο αποδέχθηκε ότι η ιδιοκτησία των Μονών δεν μπορεί αν περιέλθει στο Δημόσιο και επιδίκασε μία μεγάλη αποζημίωση εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, την ποία ακόμη το Κράτος χρωστά στις Μονές!

Αφοδεύουν μπροστά στην εικόνα του Χριστού..

Μια ακόμα "προκλητική" παράσταση του σκηνοθέτη Καστελούτσι θα λάβει χώρα στο Φεστιβάλ Αθηνών αυτή τη φορά με αφόδευση μπροστά στην εικόνα του Χριστού. Τι άλλο θα δούμε άραγε;

Υ.Γ. Η τέχνη δεν έχει όρια!


"Η πρόκληση είναι των Σκοπίων στο Googlemaps, ή δόθηκε το όνομα χωρίς να ξέρουμε τίποτα;"

Γράφει ο Δημήτρης Μπότσαρης.
Προσπαθώντας να μετρήσω χιλιομετρικά την διαδρομή Ελλάδας - Γερμανίας, ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη, με έκπληξη διαπίστωσα ότι ο χάρτης της Google που σας εκτύπωσα, αναφέρει το κράτος των Σκοπίων (F.Y.R.O.M.) με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με κυριλλικά κεφαλαία γραμμένο, εμφανέστατα όμως περί του ονόματος και στα λατινικά με μικρά γράμματα, ενώ μέσα σε παρένθεση είναι το FYROM, σαν επεξηγηματικός όρος. 

Επειδή το φαινόμενο είναι τακτικό από πλευράς google και συχνά, μετά από κάποιες διαμαρτυρίες ιδιωτών ή φορέων, συλλόγων κ.λ.π. διορθώνεται, γιατί δεν υπάρχει προς το φορέα αυτό κάποια επίσημη Κρατική παρέμβαση, τόσο από το Υπουργείο Εξωτερικών, όσο και από την Ελληνική Κυβέρνηση προς κάθε Παγκόσμια Αρχή, π.χ. Ηνωμένα Έθνη, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως θα έπραττε κάθε σοβαρό και ευνομούμενο...
 κράτος;

Ξένο σώμα

ΑνεπιθύμητοςΈνας ολόκληρος λαός κηδεύει σήμερα τα αδικοχαμένα παιδιά του. Πενθεί ολόκληρη η Κύπρος. Πενθεί ολόκληρος ο Ελληνισμός.
Και όμως δεν "επετράπη" στον Πρόεδρο της ΚΔ να συμμετάσχει σε αυτό το Πανελλήνιο πένθος γιατί είναι ανεπιθύμητος.
Αν αυτό δεν σημαίνει την απόλυτη έλλειψη εμπιστοσύνης του λαού στο πρόσωπο του κ Χριστόφια δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει.
Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να οδηγήσει τον κ Χριστόφια σε άμεση παραίτηση.

Έναρξη Νομικής Διαιδκασία​ς κατά ΑΝΤΕΝΝΑ (Ελλάδος)

Έλληνες & Ελληνίδες,
Με πρωτοβουλία της Κίνησης για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ο Νομικός Οίκος "Λουκής Λουκαΐδης & Σία" απέστειλε σήμερα (12 Ιουλίου 2011) ειδοποίηση για έναρξη νομικής διαδικασίας κατά του ΑΝΤΕΝΝΑ (Ελλάδος), κατά του κ. Σπήλιου Χαραμή (Γεν. Διευθυντή ΑΝΤΕΝΝΑ), κατά του κ. Ιωάννη Λάτσιου (Διευθυντή Προγραμμάτων) και κατά παντός άλλου υπευθύνου, αναφορικά με τα αδικήματα που οι εναγόμενοι διαπράττουν με την παραγωγή και προβολή της τηλεοπτικής σειράς "ΕΖΕΛ", ήτοι:
1)  Συνομωσία για πρόκληση βλάβης στους εκτοπισμένους Ελληνοκυπρίους και άλλα θύματα της τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής του βορείου μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
2)  Παράνομη, ζημιογόνα και αρνητική επέμβαση στο δικαίωμα της προσωπικότητας των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής και, συγκεκριμένα, στο συναισθηματικό τους κόσμο, κατά παράβαση του σχετικού ατομικού δικαιώματος που κατοχυρώνεται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.
3)  Για ηθελημένη παρενόχληση των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής.

Ο Πολ Τόμσεν μιλά για την ελληνική οικονομία και κοινωνία

Ο Πόλ Τόμσεν του ΔΝΤ μιλώντας στον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ
 στην Ουάσινκγτον, Θάνο Δημάδη
Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες που είχε μεταδώσει ήδη από την περασμένη βδομάδα ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, που έλεγαν ότι ο Πολ Τόμσεν επρόκειτο να κάνει μία σημαντική παρέμβαση για την πορεία εξέλιξης του δημοσιονομικού προγράμματος σταθεροποίησης της Ελλάδας.

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο κλιμάκιο της Τρόικα, επέλεξε την κάμερα του ΣΚΑΪ και τον ανταποκριτή μας στην Ουάσινγκτον, Θάνο Δημάδη για να απαντήσει σε καίριες ερωτήσεις αναφορικά με μία σειρά ζητημάτων που αφορούν την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Ο Θάνος Δημάδης τον ρώτησε:
Για την άνευ προηγουμένη αύξηση της φορολογίας στην Ελλάδα που πλήττει τα κατώτερα εισοδηματικά στρώματα και, όπως εκτιμάται, οδηγεί την οικονομία σε βαθύτερη ύφεση. Ο Πολ Τόμσεν απάντησε ότι, αν και οι φόροι στη χώρα μας είναι υψηλοί, το ερώτημα είναι "λάθος έτσι όπως τίθεται" ανέφερε χαρακτηριστικά. Είπε ότι "η έμφαση δε δίνεται στις αυξήσεις φόρων, αλλά στην αναγκαία βελτίωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού της χώρας ώστε ο καθένας να πληρώνει τους φόρους που του αναλογούν και να υπάρχει μία δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών". Πρόσθεσε ότι πρέπει να "φτιαχτεί ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα και ότι ενέργειες έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι προς την κατεύθυνση να αρθούν οι αδικίες που υπήρχαν μέχρι σήμερα, όπου δεν πλήρωναν τους φόρους τους αυτοί που έπρεπε να πληρώσουν".

Διάσωση με την Ελλάδα στα γόνατα

του Σταύρου Λυγερού
Mέχρι πριν από μία εβδομάδα, το «ιερατείο» της Ευρωζώνης εξαρτούσε τις δικές του αποφάσεις για τη διάσωση της Ελλάδας από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Το Μεσοπρόθεσμο πέρασε από τη Βουλή, αλλά το τοπίο στις Βρυξέλλες παραμένει θολό. Το ζητούμενο, βεβαίως, δεν είναι η εκταμίευση της πέμπτης δόσης, αλλά η εκπόνηση και η εφαρμογή μιας στρατηγικής, που θα επιτρέψει στην ελληνική οικονομία να σταθεί στα πόδια της, αλλά και στην ίδια την Ευρωζώνη να αντιμετωπίσει την εγγενή κρίση της.
Το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι, όμως, το μόνο που εγγυάται είναι ότι η Ελλάδα θα αποφύγει την επόμενη τριετία τη στάση πληρωμών, εκποιώντας και τη δημόσια περιουσία. Κάποιες ιδέες για αναπτυξιακού τύπου μέτρα δεν έχουν μέχρι τώρα οριστικοποιηθεί. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται να οριστικοποιείται η συζητούμενη εθελοντική επιμήκυνση ελληνικών ομολόγων με σχεδόν τοκογλυφικό επιτόκιο (από 5,5% έως 8%), που ουσιαστικά θα κρατήσει την Ελλάδα στα γόνατα για πολλά χρόνια.

Έσχατα και άγιοι γέροντες...

Γράφει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Κοκολάκης
(Εστία Πατερικών Μελετών)

Ὄχι πρός αὔξηση τοῦ ἄγχους καί πρός ἐκφοβισμό, ἀλλά γιά νά γνωρίζουμε καί νά μένουμε σέ ἐγρήγορση, ἄς θυμόμαστε τί λένε κάποια θεόπνευστα στόματα ...

1) Ἁγίου Ἐφραίμ τοῦ Σύρου
(Ἀπόσπασμα ἀπό τόν λόγο στήν παρουσία τοῦ Κυρίου καί περί τῆς συντελείας καί στήν παρουσία τοῦ ἀντιχρίστου).


Ὁ ἀναιδέστατος καί φοβερός δράκοντας πρόκειται νά ταράξει ὅλη τήν κτίση καί νά βάλει δειλία καί ἀδιαφορία καί δεινή ἀπιστία στίς καρδιές τῶν ἀνθρώπων, ...διότι ἐπληθύνθη ἡ ἀσέβεια τοῦ κόσμου καί παντοῦ διάφορα κακά πράττονται. Καί ἐπειδή οἱ ἄνθρωποι... θέλησαν νά ἀπομακρυνθοῦν ἀπό τόν Θεό καί νά ἀγαπήσουν τόν πονηρό γι’αὐτό ὁ ἄχραντος Δεσπότης συνεχώρησε νά δοκιμασθοῦν διά τοῦ πνεύματος τῆς ἀποπλανήσεως. Αὐτός ὁ δράκος ὅταν δεῖ ὅτι συνταράσσεται ὅλος ὁ κόσμος καί φεύγει ὁ καθένας νά κρυφτεῖ στά ὄρη ἤ ὅτι ἄλλος πεθαίνει τῆς πείνας, ἤ ἀπό δεινή θλίψη δέν ἀντέχει, ἤ δεῖ πρόσωπα δακρυσμένα, σύσχυση λαῶν, προσκύνηση τοῦ τυράννου ὑπό πολλῶν, τή θάλασσα νά ταράζεται καί τή γῆ νά ξεραίνεται, τούς οὐρανούς νά μή βρέχουν καί τά φυτά νά μαραίνονται, τότε θά στείλει δαίμονα σέ ὅλα τά πέρατα τῆς γῆς ὥστε νά κηρύξει ὅτι φάνηκε μέγας βασιλιάς καί νά ἔρθουν νά τόν δοῦν.

Κραυγή αγωνίας από έλληνες αρχαιολόγους

Απαγορευτική η πρόσβαση στα μουσεία της οδού Τοσίτσα

Έλληνες αρχαιολόγοι σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν σήμερα στο Επιγραφικό Μουσείο απηύθυναν κραυγή αγωνίας για την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Τοσίτσα, με την ανοχή της πολιτείας, όπως είπαν, γεγονός που καθιστά το Εθνικό Αρχαιολογικό και το Επιγραφικό Μουσείο μη προσβάσιμα στους πολίτες και στην ουσία κλειστά.

Ο πεζόδρομος της οδού Τοσίτσα μεταξύ της Μπουμπουλίνας, όπου βρίσκεται το υπουργείο Πολιτισμού και της Πατησίων, έχει μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης
ναρκωτικών, καθώς και σε χώρο επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, όπου «ανθρώπινα κορμιά ζωντανών-νεκρών τοξικοεξαρτημένων, κείτονται χωρίς η πολιτεία να λαμβάνει κανένα μέτρο».

Λείπει ο ..Σόρος από την ..”καταστροφή”;

Αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες παίζεται η τύχη της ελληνικής οικονομίας. Όπως γράψαμε και νωρίτερα τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη έκαναν βουτιά, CDS και spreads βρέθηκαν στα ύψη και το ευρώ υποχώρησε σε χαμηλό 7 εβδομάδων κάτω από το 1,40 στο 1,39. Από την όλη καταστροφή κάτι μας έλειπε. Και η είδηση ήρθε από τους Financial Times. Eίπαμε κι εμείς. Δεν θα εμφανιστεί ο φίλος του ΓΑΠ; George Soros, o μεγαλοεπενδυτής σπεκουλαδόρος κερδοσκόπος, χρηματοδότης των Σκοπιανών! Μίλησε στους Financial Times, τονίζοντας ότι “Οι Αληθινοί Ευρωπαίοι χρειάζονται Plan B”. Διαβάστε τι γράφει στο άρθρο του, μεταφρασμένο από το euro2day.gr:


Η Ευρωπαϊκή Ένωση γεννήθηκε από μια ομάδα πολιτικών με μακρόπνοες βλέψεις, που είχαν εμπνευστεί από το όραμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης. Αναγνώρισαν ότι το όραμά τους μπορεί να υλοποιηθεί σταδιακά μόνο, βάζοντας περιορισμένους αντικειμενικούς στόχους κάθε φορά και υπογράφοντας συμφωνίες που απαιτούσαν από τα κράτη έθνη να παραχωρήσουν μόνο όση εθνική κυριαρχία μπορούσαν να αντέξουν πολιτικά.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ...

Ιστορίες «Γεωπολιτικού» Καφέ.


Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου

Συγγραφεύς – Ναυτικός
Μέλος Ελληνικής Εταιρίας Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ε.Σ.ΜΕ.)


Αξίζει να το ζεις!

Στο Κολωνάκι για καφέ δύο φίλοι συναντιούνται,
για την πορεία της χώρας τους και οι δυο αναρωτιούνται.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ

.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΩΝ

Θήβα 13 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε τήν Τρίτη 12 Ιουλίου τό Διοικητικό Συμβούλιο τού Γ.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ καί ασχολήθηκε μέ Μεταγραφικά θέματα καί τήν οργάνωση τού ποδοσφαιρικού τμήματος σέ νέες βάσεις . Εγκρίθηκαν ομοφώνως οί εισηγήσεις τού Συνεργάτη τού Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιου Σοφού σχετικά μέ τόν Εσωτερικό Κανονισμό λειτουργίας τού ποδοσφαιρικού τμήματος ,τήν οργάνωση καί λειτουργία τής Ακαδημίας ποδοσφαίρου καί τό πακέτο προτάσεων γιά τήν εξεύρεση οικονομικών πόρων .
Σύντομα θά ανακοινωθεί η ημερομηνία πού θά πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου πρός τούς εκπροσώπους τών Μ.Μ.Ε.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Καταγγελία σοκ: "Καταστρέφουν έγγραφα που καίνε τους υπευθύνους της τραγωδίας στην Κύπρο"!

Σε αποκάλυψη σοκ προέβη ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιος Δίπλαρος, το πρωί στο Ράδιο Πρώτο, της Κύπρου. Ο κ. Δίπλαρος αποκάλυψε πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες μέχρι τις 4.30 τα χαράματα στελέχη του Υπουργείου Άμυνας συγκέντρωναν έγγραφα στο γραφείο του Υπουργού. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sigmalive, από τη Δευτέρα το Υπουργείο Άμυνας δέσμευσε το μεγαλύτερο μηχάνημα καταστροφής εγγράφων από το Υπουργείο Οικονομικών.


ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Επιστολές - «φωτιά» μεταξύ Εθνικής Φρουράς, του υπουργείου Άμυνας και του υπουργείου Εξωτερικών για το φονικό φορτίο που φυλασσόταν στη ναυτική βάση. ήρθαν στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Μάλιστα, αναφέρεται στο δημοσίευμα «τίποτα δεν έγινε με αποτέλεσμα 12 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, εξαιτίας εγκληματικών παραλείψεων».
Ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Πέτρος Τσαλικίδης, ο οποίος μετά τη φονική έκρηξη υπέβαλε την παραίτηση του, στην πρώτη επιστολή του, στις 28 Μαΐου 2009 προς το υπουργείο Άμυνας και τη Διεύθυνση Υλικού Πολέμου, τόνιζε τα ακόλουθα, επί λέξει:

1. Γνωρίζεται ότι το κατασχεθέν από το Τμήμα Τελωνείων της Κυπριακής Δημοκρατίας φορτίο του «Μonchegorsk», το οποίο αποτελείται από 98 εμπορευματοκιβώτια και 400 τόνους γενικό φορτίο, βρίσκεται για φύλαξη από τις 3 Φεβρουαρίου 2009 στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στην περιοχή Μαρί.

2. Για τη φύλαξη του φορτίου απαιτείται η διάθεση επί καθημερινής βάσης αριθμού στελεχών και οπλιτών, οι οποίοι και απαλλάσσονται από τα λοιπά καθήκοντά τους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ

Απόψε Τετάρτη στις 21.00 στον Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ

δείτε την  συνέντευξη

που μου παραχώρησε ο Πόλ Τόμσεν

μέσα από τα κεντρικά γραφεία του ΔΝΤ στην Ουάσινκγτον.

ΔΕΙΤΕ όλα όσα είπε ο Πόλ Τόμσεν για την ελληνική οικονομία

στη μία και μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε 

Στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.00.

Ένα “Άι στον αγύριστο” ταιριάζει στην περίπτωση του!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση ….
Πρεζάκηδες, πρόστυχες γυναίκες και χούλιγκανς είναι, κατά τον πρώτο αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Δημήτριο Ντούμα, οι “Αγανακτισμένοι” πολίτες που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα κατά το μέτρων λιτότητας και του Μνημονίου!
Τις λέξεις αυτές χρησιμοποίησε ο κ. Ντούμας αναφερόμενος στα επεισόδια στις 28 και 29 Ιουνίου στο…Σύνταγμα, με επιστολή του, που αναρτήθηκε την Τετάρτη στο grfreedom.
Ο σχολιασμός …
Ο κ. Ντούμας σαν μέλος και υπηρέτης του συστήματος που είναι θεωρώ ότι είναι λογικό να το υπερασπίζεται αφού τον ταΐζει, αλλά το κυριότερο του έχει δώσει την υπεροψία και την αλαζονεία της καταχρηστικής εξουσίας!!!
Ζητώ λοιπόν μια και διαθέτει τόση πνευματική επάρκεια και κρίση (ήμουν και εγώ παρόν στο Σύνταγμα στις 28 και 29 Ιουνίου) την γνωμοδότηση του για την κατηγορία που θεωρεί ότι θα πρέπει να υπαχθώ.(στους πρεζάκιδες ή στους Χούλιγκανς)
Η λέξη “Ντροπή” είναι μικρή, η λέξη “Αλητεία” φαντάζει ελάχιστη αλλά ένα “Άι στον αγύριστο” νομίζω ότι ταιριάζει στην περίπτωση του όπως και η παρότρυνση να ξεστραβωθεί να δει το βίντεο που επισυνάπτω αλλά και τα εκατοντάδες (μαζί με τις φωτογραφίες) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν τις δύο μέρες της μεγάλης ντροπής της α(στυ)νομίας που υπηρετεί!!!
Δείτε τους Πρεζάκιδες και τους Χούλιγκανς. (κατά τον κ. Ντούμα)

Ημερίδα Κάρυστος



Αριστερό κλικ 2 φορές για ζουμ

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ Η Μ Ο Σ Θ Η Β Α Ι Ω Ν

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Δ Η Μ Ο Σ   Θ Η Β Α Ι Ω Ν


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

          Το Δημοτικό Συμβούλιο   του Δήμου Θηβαίων στη συνεδρίαση της 7ης Ιουλίου 2011, συζήτησε προ ημερησίας διατάξεως, μετά και από πρωτοβουλία-παρέμβαση ομάδας πολιτών (*αγανακτισμένοι πολίτες Θήβας*) τα σοβαρότατα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Αθήνα κατά τη συζήτηση από το Κοινοβούλιο  του *Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Πολιτικής 2012-2015* της Κυβέρνησης.
          Μετά τη διαλογική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση αυτή, το Δημοτικό Συμβούλιο   του Δήμου Θηβαίων ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή του της 11ης Ιουλίου 2011 κατά πλειοψηφία το ακόλουθο ψήφισμα, μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Αντωνίου Τουλουμάκου και Λάζαρου Κολιγιάννη:

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο