Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!

Νέα εσχάτη προδοσία που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη!
Αυτό και αν είναι απαράδεκτο! Ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πεινά, η Ελλάδα περνά τη χειρότερη κρίση στην ιστορία της, έχει υποθηκεύσει την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της στο βωμό της αποπληρωμής των χρεών της (που δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ), αλλά ο Γιωργάκης Παπανδρέου αρνήθηκε να αναλάβει η χώρα την εκμετάλλευση ενός από τα θαλάσσια οικόπεδα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά έγινε από την Κύπρο τις τελευταίες ημέρες και....
αφορούσε το οικόπεδο 1, αλλά ο Παπανδρέου αρνήθηκε, παρά τη σοβαρή προοπτική για αποκόμιση οικονομικών (εκτός των άλλων) οφελών.

Kυριακάτικες Εφημερίδες

2-10-11

 



............










ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Την Δευτέρα   στις 3/10/2011 στο γραφείο του  Περιφερειάρχη,  στις 13:00 θα υπογραφούν  μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του  αναδόχου  η  σύμβαση  κατασκευής  του  έργου  για την βελτίωση και διαρρύθμιση  του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Υπο κατάληψη σχολεία στην Ευρυτανία

Με μορφή επιδημίας εξαπλώνεται το κύμα των καταλήψεων στα σχολεία όλης της χώρας. Περίπου 500 σχολεία ανά την επικράτεια βρίσκονταν υπό κατάληψη, σχεδόν διπλάσια σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.
Από την πλευρά του το Υπουργείο Παιδείας, μπροστά στη χιονοστιβάδα καταλήψεων αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην ανακοίνωση συγκεκριμένων μέτρων για την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών για κάθε σχολείο που τελεί υπό κατάληψη για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο "χορό" των κινητοποιήσεων και στο κύμα καταλήψεων που παρατηρείται εδώ και δέκα ημέρες σε όλα τα σχολεία της χώρας, μπήκε απο την αρχή της εβδομάδας και πολλά σχολεία του νομού Ευρυτανίας.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Στό κοσμικό κέντρο ΤΖΑΚΙ μέσα σέ μία όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση τής παρουσίασης τής νέας φανέλας τού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ παρουσία τού Εμψυχου Δυναμικού, τού Προπονητή καί τού Διοικητικού Συμβουλίου τής Προσφυγικής Ομάδας τής Θήβας .
Κάλυψαν Δημοσιογραφικά τήν Εκδήλωση οί Ιστοσελίδες :
ΘΗΒΑALARM
viotiki bala
ΘΗΒΑGR
ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ

Δημήτρης Σοβατζής
E-mail:sovdim@hotmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσκαλεί Ευβοείς και Βοιωτούς αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011, στις 8 μμ, στα γραφεία της Χαλκίδας (Κιαπέκου 1, πλησίον ΚΤΕΛ).
Θα πραγματοποιηθεί ΟΜΙΛΙΑ με θέμα: "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ" και θα ακολουθήσει ΣΥΖΗΤΗΣΗ όπου καλείστε να καταθέσετε τις καταγγελίες και τις προτάσεις σας.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΤ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίαςτηλ: 6993955634e-mail: xa.evias@yahoo.gr
Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Για ποια εισοδήματα ζητάτε φόρους, βρε άθλιοι;

Γράφει ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
 Όταν λένε ότι μειώνουν το αφορολόγητο όριο στις 5.000 ετήσιο εισόδημα, ξέρετε τι στην πραγματικότητα λένε;
Ότι από έναν εργαζόμενο με μηνιάτικο 350 ευρώ (μεικτά), θα του ζητούν να πληρώνει …φόρο εισοδήματος!
*
Ότι από αυτόν τον άνθρωπο, που στην τσέπη του θα έχει λιγότερα από 10 ευρώ την ημέρα
και που μ’ αυτά πρέπει να φάει, να πιει, να στεγαστεί, να ντυθεί, να μετακινηθεί, να πληρώσει νερό, τηλέφωνο, ρεύμα, πετρέλαιο και βενζίνες, να πληρώσει τις φωτοτυπίες για τα ανύπαρκτα βιβλία στο σχολείο των παιδιών, να συντηρήσει το σαρκίο του και αν έχει οικογένεια να παλέψει για να την κρατήσει στη ζωή,
λένε στον άνθρωπο που με αυτά τα 10 ευρώ «πρέπει» να πληρώσει τα χαράτσια τους στη ΔΕΗ, στην έκτακτη εισφορά, στην αναδρομική φοροκλοπή, στον ΦΠΑ 23% κ.ο.κ.,
ότι στο τέλος του χρόνου θα του ζητάνε να πληρώνει από πάνω και …φόρο εισοδήματος!

Ωμός εκβιασμός: Μπλόκαραν τις φορολογικές ενημερότητες για να πληρωθεί η πρώτη δόση!


Σε μια πράξη ωμού εκβιασμού προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να πιέσει τους πολίτες να πληρώσουν την τριπλή εισφορά.



Η καταβολή της πρώτης δόσης λήγει σήμερα και κάποιοι εγκέφαλοι της πλατείας Συντάγματος σκέφτηκαν να μπλοκάρουν το σύστημα που εκδίδει φορολογικές ενημερότητες, για να οδηγήσουν τους πολίτες που δεν θα πληρώσουν (για τους δικούς τους λόγους) αλλά θα χρειαστούν τη βεβαίωση να φτάσουν στα γκισέ της εφορίας.



Η φορολογική ενημερότητα, έχει ισχύ 6 μήνες και το πρώτο που συμβούλευαν οι φοροτεχνικοί σε όσους δεν ήθελαν (ή δεν έχουν) να πληρώσουν την εισφορά, ήταν να...

Η Γερμανία πολώνει το λαό της… Τώρα που ξέρει ότι ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ την Ελλάδα! (αποκλειστικό)


Την Δευτέρα 4/10/2010 δημοσιεύτηκε άρθρο στο  The Christian Science Monitor με τίτλο:
Λίγοι άνθρωποι στη Γερμανία αντιλήφθηκαν την Κυριακή, την τελική καταβολή αποζημιώσεων της χώρας ύψους 94 εκατομμυρίων δολαρίων για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μερικοί ιστορικοί λένε ότι είναι για το καλύτερο.
Της Isabelle de Pommereau, Ανταποκρίτριας / 4 Οκτωβρίου, 2010
Φρανκφούρτη
Για κάποιους ιστορικούς, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε την Κυριακή
Εν μέσω τίτλων των ειδήσεων που κυριαρχούσαν για την 20η επέτειο της επανένωσης της Γερμανίας, η χώρα κρυφά σχεδόν εξόφλησε την τελευταία δόση των αποζημιώσεων εκείνων που της επιβλήθηκαν με τη Συνθήκη της Ειρήνευσης των Βερσαλλιών, πάνω από 92 χρόνια πριν.

Κρατήστε τους μισθούς και δώστε τους αστυνομικούς

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Παρακολουθώ αυτές τις μέρες το νέο κεφάλαιο του έπους «Θα σας σώσουμε δωρεάν» και πραγματικά αισθάνομαι δυσφορία.

Δυσφορία για τον λαϊκισμό, για το όψιμο πνεύμα οικονομίας, για την εκ των υστέρων απόπειρα εξιλέωσης, για απανωτές δηλώσεις παραίτησης από «προνόμια», για μια εξόφθαλμη προσπάθεια προσωπικής και κομματικής διάσωσης.

Δυσφορία για τα εγκωμιαστικά σχόλια και την αυτάρεσκη αποδοχή τους, με ταπεινές εκφράσεις του τύπου «μα το έχουμε πει από καιρό».

Ο ένας δεν δέχθηκε ποτέ τα προνόμια που του εξασφαλίζει η βουλευτική του έδρα, ο άλλος είναι καινούργιος και έτσι τα βρήκε, ο τρίτος παραδίδει το βουλευτικό αυτοκίνητο, το παράδειγμά του ακολουθούν και οι τέταρτοι, οι πέμπτοι παραιτούνται από τις αμοιβές για τη συμμετοχή τους σε επιτροπές, οι έκτοι και οι έβδομοι θυμήθηκαν τις κρατικές επιδοτήσεις προς τα κόμματα, προτείνοντας το τάδε ή το δείνα με καθυστέρηση μερικών... δεκαετιών.

Η Τρόικα απαιτεί να φύγουν άμεσα 30.000 υπάλληλοι – νυκτερινή υπουργική σύσκεψη

Άγριο «χέρι» έβαλε σύμφωνα με πληροφορίες η τρόικα στον Βενιζέλο για τις παλινωδίες σχετικά με την εργασιακή εφεδρεία. Παρά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών για ικανοποίηση των τροικάνων από τα μέτρα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Τόμσεν και η παρέα του ζήτησαν να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο και να υλοποιηθεί η δέσμευση για απομάκρυνση 30.000 δημοσίων υπαλλήλων.
Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο την ερχόμενη Κυριακή και αφού γίνουν πρώτα οι συνεννοήσεις με την τρόικα. Η κυβέρνηση θα καταθέσει προτάσεις και σενάρια στους τροικάνους κι εκείνοι θα αποφασίσουν ποιο θα τεθεί σε εφαρμογή.
Είναι τέτοιο ο πανικός της κυβέρνησης που ως αργά σήμερα το βράδυ, Βενιζέλος, Ρέππας, Καστανίδης και Κουτρουμάνης είχαν κλειδωθεί και αναζητούσαν μια πιο…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡ.ΑΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Υ.ΠΕ.ΚΑ

-Προχωρούν τα θέματα για το περιβάλλον στη Βοιωτία

Συναντήσεις με το γενικό γραμματέα τού Υπουργείου Περιβάλλοντος  Αρη Αλεξόπουλο καθώς και στελέχη τού  Υ.ΠΕ.ΚΑ πραγματοποίησε η βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα.Συζητήθηκαν τα θέματα
1. Αξιοποίηση Παρανασσού, όπου ο γ.γ. ενημέρωσε την κυρία Αγάτσα για την επικείμενη άρση αναστολών τής εκτέλεσης εργασιών στην ευρύτερη περιοχή  και την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος σύμφωνα με το οποίο  αφενός θα προστατεύεται ο δρυμός αφαιτέρου θα υπάρξει η δυνατότητα περεταίρω αξιοποίησης τού χιονοδρομικού κέντρου.
2. Περιβαλλοντολογική επιβάρυνση στην περιοχή τού εργοστασίου ΛΑΡΚΟ, όπου το ΠΕ.ΚΑ έδωσε το "πράσινο" φως για την  εναπόθεση τής σκουριάς σε έργο που θα υλοποιηθεί  και όχι στη θάλασσα.
3. Συνεχή προβλήματα στην περιοχή τού Ασωπού , όπου η βουλευτής ενημερώθηκε πως επίκειται σύσκεψη για την διευθέτηση των χρήσεων γης, καθώς κι ότι είναι υπό ανάθεση η επικαιροποίηση τού περιφερειακού χωροταξικού.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Την 1η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο καί ώρα 19:00μ.μ δίνουμε ένα δυναμικό παρών όλοι οι Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις στην Πλατεία Συντάγματος.

Καλούμε όλους τους έφεδρους Καταδρομείς καί Πεζοναύτες καθώς καί όσους εν ενεργεία Στελέχη πού υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις να δώσουν ένα δυναμικό παρών.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ :

Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα πού απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ , ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΑΚΟΥΜΕ , παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ καί είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας. Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε Πίστη είς την Πατρίδα καί ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομμάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία καί τον Μπερέ μας , τα Διακριτικά μας καί τα Σχολεία πού περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ καί ΑΙΜΑ. Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών καί τον Λαό μας να Ζεί με Ελευθερία καί Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.

Όταν ο… Βενιζέλος έστησε τη χώρα στο απόσπασμα

Της Ζέζας Ζήκου
Πήρε ύφος Τσώρτσιλο «πανηλίθιος ευφυής», όπως γενικώς και αδιακρίτως πλέον αποκαλείται, και υποσχέθηκε ιδρώτα, αίμα και δάκρυα για να μην χρεοκοπήσει η ώρα και για να πάρουμε την έκτη δόση των 8 δις και μπλα… μπλα… μπλα… Εντούτοις, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος μας σώζει με τις «πολιτικές» του. Και χωρίς αιδώ έστησε τη χώρα στο απόσπασμα για πρόσθετα σκληρά μέτρα, όταν η κρίση έχει επεκταθεί σε βαθιά ύφεση. Όμως, η κυβέρνηση, όπως υποτίμησε τη ραγδαία επιδείνωση της οικονομίας, έτσι τώρα μπορεί να υποτιμά τις κοινωνικές και πολιτικές εκρήξεις που βρίσκονται στον ορίζοντα.
Αλλά τη διαδρομή εξόδου από την κόλαση της χρεοκοπίας κάποιος πρέπει να την επαναδιαπραγματευτεί. Ποιος όμως; Η κυβέρνηση των Παπανδρέου – Βενιζέλου, που έχει ήδη οδηγήσει την οικονομία στο φαύλο κύκλο του αργού θανάτου; Η κυβέρνηση είχε τις δυνατότητες να διαπραγματευτεί, αλλά απέτυχε οικτρώς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Γιατρός & περιπτεριούχος..."μαλλιοτραβήχτηκαν" ξανά!

Μία υπόθεση κέντρισε χθες το ενδιαφέρον όλων στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου. Πρόκειται για τον ξυλοδαρμό που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, δημοσίως, σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου ανάμεσα σε μία 40χρονη γιατρό και την 60χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου .

Τα όσα εκτυλίχθηκαν στη μέση του δρόμου ήταν για γέλια και για κλάματα, καθώς οι δύο γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί, ενώ τα πράγματα πήραν επικίνδυνη τροπή, όταν η γιατρός δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδερένιο λοστό!. Το επεισόδιο όμως είχε και συνέχεια στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου οδηγήθηκαν αμφότερες.

Όπως αναφέρθηκε, χθες, κατά την ακροαματική διαδικασία, η 60χρονη είχε υποστεί αμόκ, απαιτώντας να υποβάλει πρώτη μήνυση στην γιατρό που ζαλισμένη κρατούσε ακόμα το κεφάλι της.

Μάλιστα από το χτύπημα στο κεφάλι της έφυγε το σφράγισμα που είχε κάνει λίγα λεπτά νωρίτερα αλλά και τα "εξτένσιον" από τα μαλλιά!

Γιατί θα χρεοκοπήσουμε σε απλά ελληνικά

Της Gold Finger
Κάντε ένα ταξίδι δια μέσου της Αθηνών – Πατρών και θα καταλάβετε…
Η εξήγηση είναι απλή….
1ον γιατί δεν ξέρουμε να οδηγούμε
2ον γιατί δεν έχουμε δρόμους
Και η ζωή έχει δείξει ότι εάν δεν ξέρεις να οδηγείς (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεν υπάρχει περίπτωση να σωθείς.
Και επίσης εάν δεν μπορείς να φτιάξεις ένα δρόμο της προκοπής πώς θέλεις «Καραμήτρο» να φτιάξεις οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση.
Και για να εξηγούμε.
Το κομμάτι της Αθηνών – Κορίνθου είναι κατασκευασμένο με προδιαγραφές σύγχρονου αυτοκινητόδρομου – λέμε τώρα- και γι αυτό κοστίζει πανάκριβα 3,10 ευρώ ανά σταθμό διοδίου.
Ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος έχει αρχίσει και πετάει νερά και έχει επίσης και μπόλικα μπαλώματα. Αυτό δεν είναι τίποτα, όμως, μπροστά στην ανίκητη βλακεία του χρήστη.

ΔΟΜΟΚΟΣ-ΗΜ​ΕΡΙΔΑ-ΔΤ-Ε​ΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ​ΡΧΗ

Στο Δομοκό Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2011 ημερίδα με θέμα:
«Ανάπτυξη του Πρωτογενή Τομέα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Κύριοι ομιλητές στην ημερίδα ήταν:
-         ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Σταμάτης Καπελέρης,
-         η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σε θέματα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων κα Γεωργία Μπαζώτη,
-         ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γεώργιος Κορμέντζας,
-         ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Θεόδωρος Σαρρής, και
-         ο συνεργάτης της Αναπτυξιακής Εύβοιας Α.Ε. κ. Νικόλαος Διαμαντίδης.

ΕΣΠΑ-ΥΠΟΓΡ​ΑΦΗ ΔΡΟΜΟΥ -ΑΜΦΙΣΣΑ-Λ​ΙΔΩΡΙΚΙ

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντά η σύμβαση κατασκευής του δρόμου «Άμφισσα – Λιδωρίκι (από Αγία Ευθυμία ως διασταύρωση φυλακών)», προϋπολογισμού 17.500.000 € και συμβατικού αντικειμένου 11.376.895 €.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν στις 29 Σεπτεμβρίου, τη σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για την κατασκευή του δρόμου «Εθνική οδός Άμφισσας – Λιδωρικίου (Αγία Ευθυμία έως διασταύρωση νέων φυλακών)». Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας), με προϋπολογισμό 17.500.000 € και συμβατικό αντικείμενο 11.376.895 €.

Πρόκειται για την πλήρη κατασκευή του δρόμου από την Αγία Ευθυμία ως την διασταύρωση των φυλακών Μαλανδρίνου, με την οποία ολοκληρώνεται το έργο που είχε ξεκινήσει από το Γ΄ΚΠΣ.
Οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου θα γίνουν με διαπλάτυνση (ασφαλτοστρωμένο πλάτος 9,5 μέτρα) κατά τμήματα της υφιστάμενης οδού ή και με νέα χάραξη σε ορισμένα τμήματα. Επίσης, στις εργασίες περιλαμβάνεται η κατασκευή τριών ισόπεδων κόμβων προς : Ερατεινή, Αμυγδαλιά και Μαλανδρίνο, καθώς και ο ηλεκτροφωτισμός τους.
Όπως επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς : «Σήμερα υπογράφουμε για την κατασκευή μιας πολύ σημαντικής παρέμβασης στη Φωκίδα. Μιας παρέμβασης που αναβαθμίζει τις συνθήκες προσπελασιμότητας και ασφάλειας της κυκλοφορίας και συμβάλλει καθοριστικά στην άρση της απομόνωσης της ορεινής Φωκίδας. Με το έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί ο δρόμος από την Αγία Ευθυμία μέχρι τη διασταύρωση στις φυλακές του Μαλανδρίνου και να μετατραπεί σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, που θα συνδέει με ευχέρεια την περιοχή του Λιδωρικίου με την πρωτεύουσα της Φωκίδας, μέσω Βουνιχώρας και Αγ. Ευθυμίας. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 17.500.000 € και αποτελεί για μας, ως Περιφέρεια, μια μεγάλη προτεραιότητα, όπως και η βελτίωση του οδικού δικτύου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας. Αυτή την περίοδο είμαστε εστιασμένοι στη δύσκολη δουλειά που έχουμε να κάνουμε, έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα κονδύλια, να ιεραρχήσουμε προτεραιότητες και να υλοποιήσουμε έργα χρήσιμα για τον τόπο μας και τους πολίτες.»







                  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE


Δελτίο Τύπου

Υποτροφίες ΟΤΕ–COSMOTE για την Ελληνική Περιφέρεια: Δέκα χρόνια δίπλα στο ξεκίνημα των νέων


Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE προκηρύσσουν το πρόγραμμα Υποτροφιών για την Ελληνική Περιφέρεια για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, για δεκαπέντε πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με στόχο την ενίσχυση των πανεπιστημιακών σπουδών τους.


Ο ΟΤΕ και η COSMOTE θα απονείμουν για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, δεκαπέντε (15) Υποτροφίες, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280€)[1] η καθεμία. Υποψήφιοι μπορούν να είναι όσοι έχουν πετύχει μέσω του συστήματος Πανελλήνιων εξετάσεων σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Ε.Ι.) Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας μας ως πρωτοετείς φοιτητές (εξαιρούνται οι Στρατιωτικές Σχολές) και έχουν αποφοιτήσει το 2011, από δημόσιο Λύκειο των νομών: Βοιωτίας, Δωδεκανήσων, Ηλείας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Τρικάλων, Φλώρινας, Φωκίδας, Χίου.  Επιπλέον, η COSMOTE θα απονείμει και Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων είκοσι οχτώ ευρώ (1.528€)[2] η καθεμία, σε επιλεγμένους υποψηφίους που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις. Βασικό κριτήριο για την αξιολόγηση και επιλογή των υποψήφιων υποτρόφων είναι η προσωπική και οικογενειακή τους κατάσταση (πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλό εισόδημα κλπ.). 

Στα 1.000 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης

Εξαρση λαθρεμπορίου και νοθείας στα καύσιμα προκαλεί η οικονομική ύφεση, αλλά και έκρηξη τιμών στο πετρέλαιο θέρμανσης, πυροδοτεί η αυξημένη φορολογία. Αυτά προκύπτουν από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν χθες τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων και ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας Δ. Ασημακόπουλος. Οι εκπρόσωποι της ΠΟΠΕΚ και της ΓΣΕΒΕΕ τόνισαν την εκτεταμένη φοροδιαφυγή στα καύσιμα, ενώ προχώρησαν και σε καταγγελίες για ατολμία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης.
Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Χ. Μαυράκης έκανε γνωστό ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα και την εν μέρει αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης το πετρέλαιο θέρμανσης θα κοστίσει φέτος στα 980 με 1.000 ευρώ τα χίλια λίτρα από 650 έως και 700 ευρώ πέρυσι, στις 15 Οκτωβρίου, δηλαδή, το κόστος θα είναι αυξημένο κατά 42%.

Θρίλερ για τη σύλληψη του Ψωμιάδη

Ο δεύτερος κύκλος του σίριαλ «εντοπίστε και συλλάβετε τον Μάκη Ψωμιάδη» άρχισε χθες το απόγευμα, από τη στιγμή που κοινοποιήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου με την οποία κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.
Εως αργά χθες ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλα παρέμενε καταζητούμενος.
Οι αστυνομικές Αρχές τον αναζήτησαν τόσο στο σπίτι του στο Ψυχικό όσο και στην εξοχική του κατοικία στην Ανάβυσσο χωρίς όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Έτοιμο Plan B με ελληνικό όνομα: «Εύρηκα!»

Την ώρα που το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πάσχιζε, με διευκρινίσεις επί διευκρινίσεων – τέσσερις μέσα σε μια μέρα και μέχρι χθες το βράδυ – να κρατήσει το κεφάλι του πάνω από ένα πέλαγος αποδείξεων και ακροβατούσε στα όρια της νομιμότητας και της λογικής, αποσύροντας τελικά την αναδρομική εφαρμογή των μέτρων, ένα καινούργιο σχέδιο με αρχαιοπρεπές όνομα έκανε δειλά – δειλά την εμφάνισή του στον ευρωπαϊκό ορίζοντα.

Ο λόγος για μια παλαιότερη φιλανδική πρόταση, που έμεινε μεν μετέωρη αλλά φαίνεται ότι δεν αποσύρθηκε, καθώς το Ελσίνκι από την αρχή υπήρξε ο μόνιμος λαγός του γαλλογερμανικού άξονα.

Η πρόταση επανήλθε στο προσκήνιο, ως… γερμανικό σχέδιο έξι σημείων με χθεσινό δημοσίευμα της… γαλλικής εφημερίδας La Tribune και φέρει την ονομασία… «Εύρηκα!».

Οι «τελευταίες ευκαιρίες» πριν από το Ειδικό Δικαστήριο

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αν δεν πρόκειται για πολιτικό καιροσκοπισμό, τότε πρόκειται για βαριάς μορφής σχιζοφρένεια.

Αν δεν έχουμε να κάνουμε με διχασμένες προσωπικότητες, τότε μιλάμε για πολιτικό αμοραλισμό.

Αν δεν πρόκειται για βαριά ανεπάρκεια, τότε έχουμε να κάνουμε με απόλυτη έλλειψη πολιτικού φιλότιμου.

Οι βουλευτές που επιμένουν να ψηφίζουν ό,τι βλέπουν μπροστά τους, είτε επειδή φοβούνται για την καρέκλα τους, είτε επειδή έχουν αρκούντως τρομοκρατηθεί από τον κ. Βενιζέλο, είτε επειδή έχουν πιστέψει πως πράττουν το καθήκον τους, είτε επειδή το βλέπουν ως μια «τελευταία ευκαιρία» εκ μέρους τους προς την κυβέρνηση, οφείλουν να επισκεφθούν τάχιστα έναν ψυχίατρο.

Τους παρακολουθούμε στα τηλεοπτικά παράθυρα, στις διάφορες επιτροπές και στα ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ να διαφωνούν με την ακολουθούμενη πολιτική, να διαμαρτύρονται διότι επί δύο χρόνια η κυβέρνηση καθυστερεί και στο τέλος καταφεύγει στην προσφιλή φορομπηχτική πολιτική της, να διερωτώνται ως πού θα φθάσει «αυτό», πού βρίσκεται ο πολυδιαφημισμένος πάτος.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...!!! Παραδίδετε την Σάμο στους Τούρκους! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τη σειρά πληροφοριών για τον νομό της Σάμου και την απαξίωση της από τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ πολιτικάντηδες και υποτίθεται Έλληνες εκπροσώπους του Σαμιακού λαού!

Παγωμένη η κοινωνία του νησιού παρακολουθεί την προσπάθεια να «τελειώσουν» τους ακρίτες Σαμιώτες


Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση, καταδικάζει το νησί στην καταστροφή και ωθεί τους κατοίκους του στη μετανάστευση.

Και όλα αυτά στη Σάμο, η οποία απέχει μόλις 800 μέτρα από την Τουρκία!

Συνεχίζονται οι συλλήψεις μεταναστών στον Έβρο, εκατοντάδες παραμονεύουν στην τουρκική πλευρά

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν στην περιοχή  Λαβάρων Διδυμοτείχου  από  Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Καταπολέμησης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας ένας υπήκοος Πακιστάν διακινητής και δεκαέξι παράνομοι λαθρομετανάστες .
Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι κύκλωμα που δραστηριοποιείται στην περιοχή Λαβάρων, μεταφέρει τακτικά μεγάλες ομάδες λαθρομεταναστών, οργανώθηκε  συστηματική παρακολούθηση.
Έτσι Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη χρήση τεχνικών μέσων στις 28. 09.2011 και ώρα 01.00 εντόπισαν ομάδα περίπου ογδόντα  λαθρομεταναστών να κινείται στην τουρκική όχθη, καθοδηγούμενοι από δυο άντρες.

Γιγαντώνεται η αντίσταση των πολιτών στα χαράτσια: Αρνούμαι να πληρώσω!!!

«Αρνούμαι να πληρώσω!!!» έχει τίτλο η επιστολή Έλληνα φορολογούμενου προς τον Υπουργό Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλο. Διαβάστε την και διαδώστε την στους γνωστούς σας.
Αρνούμαι να πληρώσω!!!

Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.
Οι λόγοι είναι απλοί: Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. 

Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους. … 

Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε. 

Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε; Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου. 

Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον κύριο Μαντέλη και στον κάθε κύριο Μαντέλη; 

Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον κύριο Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία. 

ΕΣΠΑ-ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κλέαρχος Περγαντάς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας : «Εντάξαμε και χρηματοδοτούμε, με 2.000.000 € από το ΕΣΠΑ της Στερεάς Ελλάδας την προμήθεια εξοπλισμού και μέσων οδικής ασφάλειας και διαχείρισης της κυκλοφορίας »

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά, η απόφαση ένταξης του έργου «Εξοπλισμός υπηρεσιών τροχαίας για την παροχή οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», προϋπολογισμού 2.000.000 €, που η υλοποίησή του στοχεύει στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση κυκλοφοριακών κινδύνων. Δικαιούχος των έργων είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ειδικότερα η Ελληνική Αστυνομία.

Ποιος μας... ψεκάζει και γιατί; Αίνιγμα για τους Γιαννιώτες οι «λευκές γραμμές» στον ουρανό!

Εδώ και δύο χρόνια όταν πρωτογράψαμε για τους ψεκασμούς (chemtrails)
(Δείτε μια πολύ καλή εργασία σπουδάστριας σε μάθημα Τεχνολογίας για τους αεροψεκασμούς(CHEMTRAILS),
(Mας ψεκάζουν σα κουνούπια. Αφυπνισθείτε!),
(Πρώην αρχηγός του FBI καταγγέλλει τα chemtrails: οι χωματερές του θανάτου πρέπει να σταματήσουν!) πολλοί ήταν αυτοί που μας αμφισβήτησαν.

Και μιλώ για τον έντυπο τύπο, τοπικό και μη, λέγοντας μας πως είμαστε φαντασιόπληκτοι και συνομωσιολόγοι...  Τώρα. αρχίζουν και αυτοί να σχολούνται με το...
φλέγον αυτό θέμα, επιβεβαιώνοντας τα γραπτά και τα λόγια μας. 
Αναδημοσιεύουμε  σήμερα ένα άρθρο από τοπική πρωϊνή έντυπη εφημερίδα.
Τρύφωνας. 
------------------------------------------------------------------------------------------------
-----Θέμα συζήτησης, αντιπαραθέσεων και έντονου συχνά προβληματισμού των πολιτών, είναι οι περίεργες λευκές γραμμές που τελευταία έκαναν ξανά έντονη την εμφάνισή τους και στον ουρανό πάνω απ’ τα Γιάννινα, μετά από ένα…

Θήβα: Βρήκαν τον απαγωγέα - Αναζητούν το θύμα!

Η απαγωγή έγινε στις 5 Μαρτίου με θύμα έναν 22χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος βρισκόταν σε μια στάση ΚΤΕΛ.

Την απαγωγή κατήγγειλε 10 μέρες μετά στο τμήμα Ασφαλείας της Θήβας, ένας συμπατριώτης του.

Για την απελευθέρωση του 22χρονου, οι απαγωγείς ζητούσαν από το περιβάλλον του 1.500 ευρώ.
Τελικά, εκείνοι κατάφεραν να βρουν 770 και τα κατέθεσαν σε λογαριασμό.

Ένας 42χρονος πήγε για να πάρει τα χρήματα, από περιοχή της Αθήνας. Από τότε τον παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί και τελικά τον συνέλαβαν χθες στη Λιβαδειά. Όπως προέκυψε, είναι Ινδός ενώ είχε άλλους τέσσερις συνεργούς. Η αστυνομία έχει τα στοιχεία τους και τους αναζητά...

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ.


Το Τεχνικό Σχολείο Θήβας (ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ και ΣΕΚ) επισκέφτηκε, στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου και τον  Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των μαθητών που τελούν υπό κατάληψη, με κύριο αίτημά τους την ανακατασκευή του κτιρίου.

Πρόσκληση 28ης σύγκλησης Οικονομική​ς Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 4η Οκτωβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


                                                                 ΣΠΥΡΙΔΩΝ   ΝΙΚΟΛΑΟΥ




Συνημμένα:
Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ​ΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Πρώτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης –
Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας : «Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του ΠΤΑ και να αποτελέσει ένα ουσιαστικό και ευέλικτο όργανο για την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΣΤΟ WWW.ENPATRAIS.BLOGSPOT.COM


Ο Κων/νος Μαρκέτος με το Χρήστο Σταϊκούρα
 Η Συνέντευξη δόθηκε στο διαχειριστή του www.enpatrais.blogspot.com Κωνσταντίνο Γρ Μαρκέτο φοιτητή φυσικοθεραπείας. Η συνέντευξη του αναπληρωτή τομεάρχη οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη πρώτη συνέντευξη του blog μας στο νέο webtv που δημιουργήσαμε.

ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΩΣ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧ​ΩΝ,

ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ​ΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟ​Σ
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι γεγονός ότι η χώρα μας βιώνει την πολυεπίπεδη και πολυσχιδή μεγαλύτερη κρίση της μεταπολιτευτικής ιστορίας μας.                       

Ελευσίνα-Θήβα: Περιπέτειες ενός αυτοκινητοδρόμου

Εντός του 2012 φιλοδοξεί να δημοπρατήσει το υπουργείο Υποδομών τον οδικό άξονα Ελευσίνας - Θήβας - Υλίκης, με τη μέθοδο της σύμβασης παραχώρησης.

Ο υφυπουργός Υποδομών κ. Γ. Μαγκριώτης επανέλαβε προ ημερών στη Βουλή τη συγκεκριμένη δέσμευση, αλλά πλέον ελάχιστοι θεωρούν ρεαλιστικό τον σχεδιασμό, με δεδομένα τα σοβαρά προβλήματα στους υπό κατασκευή οδικούς άξονες με συμβάσεις παραχώρησης.

Ο κρίσιμος οδικός άξονας, μήκους 50 χιλιομέτρων, θα απαλλάξει τους οικισμούς της δυτικής Αττικής από τη σημερινή κίνηση (ο υφιστάμενος άξονας περνάει μέσα από κατοικημένες περιοχές) και κυρίως θα περιορίσει την κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο που διέρχεται μέσα από την πρωτεύουσα.

Όμως, το κρίσιμο έργο εξαγγέλλεται χωρίς να υλοποιείται και με τα σημερινά δεδομένα (αδυναμία χρηματοδότησης από τις τράπεζες) θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει εντός του 2012 ο διαγωνισμός.

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τη δράση των ανθελλήνων που καπηλεύονται την Εθνική Αντίσταση!

 
 
 
Επειδή μερικοί-ακόμα και κάποιοι "δεξιοί-αφιερώνουν διθύραμβους στα "70 χρόνια της ίδρυσης του ΕΑΜ", κρίνουμε σκόπιμο να φρεσκάρουμε τη μνήμη όσων νομίζουν πως η συγκεκριμένη οργάνωση ήταν Εθνικοαπελευθερωτική και Ελληνική. Τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει ο "Στόχος" σχετικά με τις απίστευτες προδοσίες που διέπραξαν με τους κατακτητές, δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδωρικίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Την Πέμπτη  στις 29/09/2011 στο γραφείο του  Περιφερειάρχη,  στις 13:00 θα υπογραφούν  μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του  αναδόχου  η  σύμβαση  κατασκευής  του  έργου :
-          Ε.Ο. Άμφισσας –  Λιδωρικίου







                              ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




Ο Παπανδρέου παραδέχεται ότι δεν χρειάζεται λαϊκή νομιμοποίηση!

Είναι γνωστό και στα παιδάκια ακόμη ότι ο Παπανδρέου δεν μιλάει καλά ελληνικά. Κι αυτά που μιλάει τα λέει από “ σκονάκια” λογογράφων.
Όταν όμως μιλάει αγγλικά είναι μια άλλη ιστορία. Εκεί έχει μεγάλη ευφράδεια και φυσικά ξέρει και καταλαβαίνει πολύ καλά τί λέει.
Σε μια αποστροφή του στην χθεσινή ομιλία του στου Γερμανούς βιομηχάνους, όπου όπως είπαν πολύ από το πρωί παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στην Γερμανία, αναφέρθηκε σε αυτό που υποκριτικά έχει πει και στους Έλληνες ιθαγενείς, ότι δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος και δεν νοιάζεται αν θα επανεκλεγεί…
Πώς το εννοεί όμως ο πρωθυπουργός το πολιτικό κόστος;
Δείτε το απόσπασμα όπως το είπε στους Γερμανούς:

Η Μαφία της διαπλοκής στήνει την επόμενη μέρα...


Χάνουν την πρόσβασή τους στο τραπεζικό σύστημα και παίζουν τα ρέστα τους για την επιβίωσή τους. Το κούρεμα των ομολόγων κατά 50% θα έχει ως αποτέλεσμα ένα νέο σχέδιο σωτηρίας των τραπεζών (κι όχι των μετοχών τους αυτή την φορά) με λεφτά της ΕΚΤ, η οποία και θα έχει πλέον τον έλεγχο όλης της κατάστασης. Η Μαφία της διαπλοκής ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη ημέρα...



Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες το τραπεζικό σύστημα έχει ανοίξει τους κρουνούς του για τα χρεοκοπημένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι τράπεζες που σε... άλλες περιπτώσεις οδηγούν στη χρεοκοπία υγιείς επιχειρήσεις, στην προκειμένη περίπτωση κλείνουν τα μάτια και πετάνε τα λεφτά τους στον Καιάδα.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο