Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ένας κόσμος χωρίς άτομα με σύνδρομο Down. Με ποιο κόστος;


BY CALVIN FREIBURGER


Δύο από τις μεγαλύτερες φιλοσοφικές αντιπαραθέσεις της εποχής μας είναι μεταξύ εκείνων που πιστεύουν ότι η πρόοδος κάνει σταθερά την ανθρωπότητα πιο ευτυχισμένη, υγιέστερη, και εν γένει καλύτερη και εκείνοι που πιστεύουν ότι η ανθρώπινη φύση παραμένει ουσιαστικά σταθερή, με τις νέες τεχνολογίες να δύναται να προκαλέσουν κακό, παρά καλό. Και οι δύο κοσμοθεωρίες συγκρούονται σε ένα πρόσφατο δημοσίευμα στη Νέα Υόρκη για μια νέα μέθοδο ελέγχου για το σύνδρομο Down.


Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία Sequenom με έδρα το Σαν Ντιέγκο, κυκλοφόρησε ένα τεστ που επιτρέπει στους γιατρούς τον εντοπισμό του πιο διαδεδομένου είδους του συνδρόμου Down, με μια μόνο εξέταση αίματος από τη μητέρα. Η εξέταση είναι διαθέσιμη σε 20 πόλεις και αναμένεται να "αφιχθεί" και στη Νέα Υόρκη σύντομα. Δύο άλλες εταιρείες κάνουν σχέδια για την κυκλοφορία παρόμοιων εξετάσεων τον επόμενο χρόνο.

Μια ακόμη ένδειξη των Μάγια, για το 2012!

Όλοι πλέον σχεδόν έχουμε ακούσει για τη προφητεία του ημερολογίου των Μάγια, που θέλει το τέλος του κόσμου (ή κάτι παρόμοιο) να έρχεται τον Δεκέμβριο του 2012.
Νεότερες αρχαιολογικές έρευνες αποκαλύπτουν τώρα ότι οι Μάγια έκαναν, όχι μια, αλλά δυο συγκεκριμένες αναφορές, στην ημερομηνία αυτή. Αναφορές που μιλάνε για μια αποκάλυψη που έρχεται.
Οι ειδικοί Μεξικανοί αρχαιολόγοι, που μελετούν το ζήτημα είναι καθησυχαστικοί.
Όπως λένε, μια δεύτερη αναφορά περί της επερχόμενης καταστροφής βρέθηκε στα ερείπια του Comalcalco, γραμμένη σε πέτρινη επιγραφή η οποία ήταν καταχωνιασμένη εδώ και χρόνια σε μια αποθήκη.

Τι σχέση έχει ο κ. Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά με την κ. Ρεπούση;

“Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα…”(Mαρία Ρεπούση, Ιστορία ΣΤ’ δημοτικού)
Η κ. Ρεπούση αποτελεί την υπεύθυνη Παιδείας της ΔΗΜ.ΑΡ.
Μήπως τελικά οι νέο-ταξικοί έχουν την δυνατότητα να εισδέχονται σε όλα τα πολιτικά κόμματα, να γίνονται αποδεχτοί από όλους, να «μολύνουν» όλες τις προσπάθειες οι οποίες προβάλλονται από την καθεστηκυία τάξη ως ελπιδοφόρες και τις οποίες ο κόσμος δείχνει να επικροτεί ελπίζοντας σε κάτι νέο…

Η ομιλία του Γ. Κοντογιώργη προς τους εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Νέα Υόρκη.


Διάλεξη-παρέμβαση του καθηγητή πολιτικής επιστήμης και Ιστορίας και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου, Γ. Κοντογιώργη, προς τους εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Νέα Υόρκη, που έγινε στο Grand Prospect Hall την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

Κυριακάτικες Εφημερίδες

27-11-11











20.000 έλληνες κοιμούνται και ζούν στους δρόμους !

Είναι ο Παναγιώτης, ο Λεωνίδας, ο Λάμπρος. Ανθρωποι του μεροκάματου. Κάποιοι με σπουδές, άλλοι με οικογένεια. Ελληνες "νοικοκυραίοι" που έμεναν στο νοίκι, ή πλήρωναν στεγαστικό. Η κρίση και η ανεργία τούς χτύπησε αλύπητα. Σήμερα είναι οι "νεο-άστεγοι". Η νέα γενιά του δρόμου...
"Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα καταντήσω έτσι. Εχω κλάψει πολύ. Ειδικά στην αρχή, όταν κοιμόμουν σε παγκάκι στο Σύνταγμα. Είδες πώς τα φέρνει η ζωή"; Συναντάμε τον 47χρονο Λεωνίδα στον ξενώνα αστέγων της ΜΚΟ "Κλίμακα". Πριν απολυθεί, δούλευε στην οικοδομή σε συνεργείο 60 ατόμων. "Μείναμε όλοι χωρίς δουλειά". Εφτασε να μην μπορεί να πληρώσει το νοίκι του, 280 ευρώ για ένα δυάρι στην Καλλιθέα. Οι γονείς του έχουν πεθάνει. Δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει οικογένεια. "Ευτυχώς τελικά. Το να βρεθείς άστεγος με αυτή την κρίση δεν είναι δύσκολο. Αν ζεις μόνο με το μεροκάματο και το χάσεις, τι θα κάνεις;".



Ο Λεωνίδας έχει δίκιο. Οι εκτιμήσεις των εμπλεκόμενων φορέων είναι αποθαρρυντικές. Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και πρόεδρος του Ιδρύματος Αστέγων, Γιώργος Αποστολόπουλος, κάνει λόγο για αύξηση 15% των αστέγων και των πεινασμένων σε σχέση με πέρσι και ενδείξεις για μεγαλύτερο κύμα τους τελευταίους μήνες, ενώ αυξάνεται το ενδιαφέρον για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.



Η ΜΚΟ "Κλίμακα" λέει πως η αυξητική τάση του πληθυσμού των αστέγων κυμαίνεται από 20% ως 25%. Οι άνθρωποι της "Κλίμακας", που ασχολούνται πολλά χρόνια με τους άστεγους, εκτιμούν πως σε όλη την Ελλάδα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε αποθήκες, εγκαταλελειμμένα κτίρια, ξενώνες κ.λπ. είναι περίπου 20.000, ενώ πολλοί περισσότεροι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους. Ολοι, πάντως, οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν πως εκτός από ποσοτική η διαφορά πια είναι και ποιοτική.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63566622

Μάθε τι σημαίνει το ονοματεπώνυμο σου!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που προβάλουμε τον εαυτό μας. Η πανάρχαια τέχνη της αριθμολογίας, μας αποκαλύπτει τι σημαίνει το ονοματεπώνυμό μας και πώς επηρεάζει τη ζωή μας.
Σύμφωνα με την Πυθαγόρεια αρίθμηση, κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό. Το ονοματεπώνυμό μας μπορεί να μεταφραστεί σε έναν λεξάριθμο, προσθέτοντας τους αριθμούς που προκύπτουν από κάθε γράμμα που εμπεριέχει. Το Oroskopos.gr σου δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βρεις εύκολα και γρήγορα τον λεξάριθμο του ονοματεπώνυμού σου και να διαβάσεις τί σημαίνει!

H Ρωσία μετέφερε S-300 στη Συρία – Ρώσοι "σύμβουλοι" στα χειριστήρια

Η Ρωσία δείχνει αποφασισμένη να μην αφήσει να αλλάξει το “status-quo” στη Συρία και σε οποιαδήποτε περίπτωση να μην αφήσει την κατάσταση να εξελιχθεί όπως εξελίχθηκε στη Λιβύη.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της αραβικής εφημερίδας Al Quds-Al Arabi η οποία εκδίδεται στο Λονδίνο ρωσικά σκάφη που έχουν φτάσει στο λιμάνι της Λατάκια στη Συρία μεταφέρουν τεχνικούς Ρώσους συμβούλους οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ενεργοποίηση αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 τα οποία έχουν παραληφθεί από το καθεστώς της Δαμασκού τις προηγούμενες εβδομάδες. Επικαλούμενη πηγές από τη Ρωσία η εφημερίδα αναφέρει πως η Μόσχα θεωρεί ως «κόκκινη γραμμή» οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον της Συρίας.

«ΝΑΙ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Τη Δημοκρατική Αριστερά δεν την αφήνει αδιάφορη η κυβερνητική εξουσία, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Φώτης Κουβέλης, απαντώντας μάλιστα θετικά στο ερώτημα εάν μετά τις εκλογές η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ και άλλες κεντροαριστερές...δυνάμεις. Μιλώντας στα Νέα Σαββατοκύριακο προσθέτει ότι οι συνεργασίες είναι θέμα πολιτικού περιεχομένου και τονίζει ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει σε μια κυβέρνηση με τις απόψεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Δηλώνει ότι θα ψηφίσει μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου, εάν αυτά είναι σωστά, ενώ ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του για τον νέο πρωθυπουργό απαντά ότι είναι θετική. Μιλώντας για την κυβέρνηση, αναφέρει ότι οι 49 υπουργοί μαρτυρούν τον συμψηφιστικό της χαρακτήρα.

Τέλος, ερωτηθείς γιατί δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Λουκά Παπαδήμο απαντά ότι «ήταν μια επιλογή στο πλαίσιο του συντηρητικού τόξου του πολιτικού συστήματος. Η συγκρότηση αυτού του τόξου απέκλεισε εκ των προτέρων τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και τούτο ανεξάρτητα από το τι θα έπρατταν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις».

Οικονομικό Νταχάου, Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης ή Διάλυση Ευρωζώνης;;

Το τέκνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή η αποθέωση, η ολοκλήρωσή της αν θέλετε, ήταν η Ευρωζώνη και το ευρώ. Επομένως σε περίπτωση που καταρρεύσει το ευρώ, δεν νομίζουμε ότι θα έχει πια οποιοδήποτε λόγο ύπαρξης η ίδια η ΕΕ ή τουλάχιστον δεν θα έχει λόγο ύπαρξης με την μορφή που υπήρχε μέχρι σήμερα, αλλά ίσως με μια άλλη πολύ χαλαρότερη.
Όμως, αυτή η μορφή που έχει η Ευρωζώνη σήμερα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προχωρήσει. Το να έχουν ορισμένα ανεξάρτητα μεταξύ τους και κυρίαρχα κράτη ένα κοινό νόμισμα, ήταν επόμενο ότι θα οδηγούσε και οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια στην συσσώρευση πλεονασμάτων στις πιο παραγωγικές και ανταγωνιστικές χώρες και σε συσσώρευση ελλειμμάτων στις λιγότερο ανταγωνιστικές. Δεν μπορεί λοιπόν να σταθεί ένα κοινό νόμισμα….

Έρχεται ο επόμενος εκβιασμός των δανειστών

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου

Η επιστολή του προέδρου της ΝΔπρος τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Eurogroup και της ΕΚΤ φαίνεται να κλείνει τον τελευταίο γύρο των εκβιασμών των Ευρωπαίων εναντίον της Ελλάδας, των αρχηγών των πολιτικών της κομμάτων και του λαού της. Ο κ. Σαμαράς επέλεξε να ακολουθήσει τις επιταγές των δανειστών της Ελλάδας. Εάν έπραξε ορθά, θα το πληροφορηθεί στις κάλπες, εάν και όποτε στηθούν…

Σταματείστε να προσφέρετε πολιτική στήριξη στους εγκληματίες κατά του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας. Εγκληματείτε μαζί τους

Οι ηγεσίες των τριών κομμάτων, ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΛάΟΣ, κατέλυσαν το πολίτευμα, σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και ενώ δεν είχαν καμμία τέτοια λαϊκή εντολή, σχημάτισαν παράνομη και αντι-Συνταγματική κυβέρνηση για να εφαρμόσουν μια πολιτική για την οποία όχι μόνο ο λαός δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή του, αλλά είναι ολοφάνερο πως δεν την θέλει και δεν την εγκρίνει.
Μια πολιτική που με όχημα το παράνομο και καταχρηστικό δημόσιο χρέος μας μετατρέπει όλους σε σύγχρονους δουλοπάροικους των διεθνών τοκογλύφων τραπεζιτών.
Και όμως οι ηγεσίες αυτών των τριών κομμάτων, ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΛάΟΣ, επιμένουν να εφαρμόζουν την παράνομη και εξοντωτική πολιτική τους την οποία ο λαός δεν ενέκρινε ΠΟΤΕ, με την παράνομη κυβέρνηση που συγκρότησαν. Κυβέρνηση υποχείριο των τοκογλύφων τραπεζιτών και με διορισμένο τραπεζίτη πρωθυπουργό που ποτέ δεν εκλέξαμε. Και ύπατο αρμοστή έναν επίσης διορισμένο γερμανό υπάλληλο-τοποτηρητή των τοκογλυφικών...

Τα όνειρα δείχνουν να αμβλύνουν τις επώδυνες αναμνήσεις

Ουάσινγκτον
Τα όνειρα δρουν ψυχοθεραπευτικά καθώς μπορούν να «απαλύνουν» τις επώδυνες αναμνήσεις, σύμφωνα με νέα μελέτη ειδικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Current Biology».

Φως στα μυστικά του ύπνου
Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τη μέθοδο της μαγνητικής τομογραφίας προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τις αναμνήσεις δυσάρεστων ή τραυματικών γεγονότων κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τα Θρησκευτικά στο μνημόνιο

της Άννας Δαμιανίδη

Τη Δευτέρα πρέπει να έχουν όλοι φύγει, οι υπάλληλοι της εφεδρείας. Μαζεύει τα πράγματα της η παλιά μου φίλη από την εφορία όπου ήταν διευθύντρια την τελευταία χρονιά, κι εγώ δεν το πιστεύω ότι με τόση πείρα και ικανότητες που έχει, τόση εξειδίκευση και τόση δουλειά που βγάζει, θα την αφήσουν έτσι απλά να πάει στο σπίτι της. Αν ήμουν υφυπουργός Οικονομικών θα την παρακαλούσα να μείνει, να αναλάβει κάποια διεύθυνση, να συνεχίσει να στηρίζει αυτό το μαγαζί που από τη Δευτέρα...

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Χρόνια τώρα παρατηρούμε στην ατμόσφαιρα επί καθημερινής βάσεως τους αεροψεκασμούς που γίνονται από αεροπλάνα αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προελεύσεως και όλοι αναρωτιούνται σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί αυτοί και από ποιον πραγματοποιούνται.Το εν λόγω αεροπλάνο γλίστρησε εκτός αεροδρομίου και πήρε φωτιά σχηματίζοντας μια λίμνη που έμοιαζε ασημένια και δεν κάηκε, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς όπως ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.

Οι αεροψεκασμοί που γίνονται κατά χρονικά διαστήματα στην ατμόσφαιρα της Χώρας μας και όχι μόνο αποβλέπουν όπως μας γνωρίζουν οι Σύμμαχοι μας να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα την ψυχολογία και γενικά την υγεία των αεροψεκασμένων περιοχών. Η συντριβή του αεροπλάνου στην Ναυτική βάση της Σάντα Μόνικα που έφερε τα χημικά δεν μας λύνει το μυστήριο για ποιο λόγο μας δημιουργούν τους αεροψεκασμούς. Η έμπειρη εξειδικευμένη επιστήμονας Ρόζαλιντ Πήτερσον που έκανε εκτεταμένες έρευνες για τους αεροψεκασμούς που ψεκάζουν αυθαίρετα χώρες χωρίς τη συναίνεση των πολιτών παρουσίασε το θέμα σε ειδικό ντοκιμαντέρ αναλυτικά με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα πειράματα ποικίλουν όπως και τα χημικά και τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα.

Η όψη του ουρανού αλλάζει σημαντικά στις μέρες μας εν σχέσει με την δεκαετία του 70. Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και φυτών που προέρχονται από τους αεροψεκασμούς, αυτών των ειδικών αεροπλάνων.
Η 3ΔΑΕ, η εταιρεία που αναλαμβάνει και εκτελεί τους αεροψεκασμούς εκπονεί τέτοια προγράμματα (μετατροπής καιρού) χρησιμοποιώντας την μέθοδο άμεσης διεισδύσεως με ιωδιούχο άργυρο και ξηρό πάγο από αεροσκάφη που στοχεύουν την περιοχή και τον σωστό χρόνο ώστε να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οι αεροψεκασμοί αποτελούν για την Ελλάδα ένα μέσο που φαντάζει ως επιβολή ποινής από τους μεγάλους Συμμάχους μας που μας μεταχειρίζονται ως πολίτες κατωτέρας τάξεως και οι αρμόδιοι της Κυβερνήσεως  ας μας απαντήσουν υπεύθυνα σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί που γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και σε υψόμετρο 37 χιλ. ποδών. Αλλοι επιστήμονες μας ειδοποιούν ότι οι αεροψεκασμοί αποτελούν μέρος της Παγκοσμιοποιήσεως και την απαρχήν μειώσεως της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες οι αεροψεκασμοί στην ατμόσφαιρα αποτελούν ανησυχία για τους πολίτες που βλέπουν τα αεροπλάνα αυτά ν’ αφήνουν τα δηλητηριώδη αυτά προγράμματα μετατροπής του καιρού όπως μας γνωρίζει η 3ΔΑΕ που τα πραγματοποιεί.


πηγη

Το μυστήριο κλαμπ των χωρών ΑΑΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Καθόλου πολλές δεν είναι οι χώρες με αξιολόγηση ΑΑΑ (το περιβόητο “ τριπλό Αλφα”) και από τους τρεις αμερικανικούς οίκους αξιολόγησης – Μούντις, Στάνταρντ εντ Πουρς και Φιτς. Για την ακρίβεια δεν είναι παρά 13 όλα κι όλα τα κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν αξιολόγηση ΑΑΑ. Εντυπωσιακό μάλιστα το γεγονός ότι οι 11 από τις 13 χώρες είναι ευρωπαϊκές και μόνο 2 από τον υπόλοιπο κόσμο: ο Καναδάς και η Σιγκαπούρη!
Οι 11 ευρωπαϊκές αποτελούνται από 6 χώρες της Ευρωζώνης (Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Φινλανδία και Λουξεμβούργο) και 5 χώρες που αρνούνται...

Τα παράσιτα, οι απατεώνες και τα “αυγά” τις μεγαλύτερη​ς ενημερωτικ​ής παρέας στο twitter

Επειδή πολύς ο ντόρος που γίνεται στις μέρες μας για τα social media και τους επονομαζόμενους followers διαβάστε το παρακάτω άρθρο του @Gerogriniaris για να μην σας παραμυθιάζουν τα νούμερα... με τα νούμερα τους, μια και όπως γράφω και στο bio μου εδώ μέσα μαζευτήκανε από μελλοντολόγους που ψυχανεμίζονται το μέλλον, τσαρλατάνους και ηλεκτρονικές ντίβες που δεν σηκώνουν μύγα στο timeline αφού πιστεύουν ότι το "οικόπεδο" τους ανήκει... Και που είστε υπάρχει και κουμπάκι...

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 31122/24-11-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 28 του μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:30 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

Ο Σόρος χρηματοδοτεί μαθήματα για δημοσιογράφους που θα δείχνουν το Ισλάμ να «φαίνεται λιγότερο ριζοσπαστικό» - ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

Μία συντηρητική οργάνωση μέσων ενημέρωσης, λέει ότι ο Ουγγροεβραίος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί μια σειρά μαθημάτων που διδάσκουν τους δημοσιογράφους πώς να υποβαθμίσουν τις αρνητικές πτυχές του Ισλάμ. Τα τρίωρα online μάθημα που ονομάζονται "Καλύπτοντας το Ισλάμ στην Αμερική" είναι ένα έργο του Ινστιτούτου Poynter, το οποίο υποστηρίζει...
Αυτή η οργάνωση συνεργάζεται με το Συμβούλιο Έρευνας Κοινωνικής Επιστήμης και το Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Washington για την ενίσχυση της «ακριβούς» υποβολής αναφορών που θα ενισχύουν "την ικανότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δίκαιες αναφορές σχετικά με μια σειρά από επείγοντα ζητήματα."

Διαβάστε εδώ ένα ΑΓΝΩΣΤΟ μέχρι σήμερα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Την επιστολή του Πατριάρχου Ειρηναίου, τότε υποψηφίου προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό των Εξωτερικών της Ελλάδος, κ.κ. Σημίτη και Γεώργιο Α. Παπανδρέου που τους ενημέρωνε για τα όσα απαράδεκτα συνέβαιναν στα Ιεροσόλυμα, κατονομάζοντας τους υπαιτίους!



Σενάριο – σοκ για την ελληνική οικονομία

Σενάριο της Παρασκευής από τα γνωστά για να φοβηθεί ο κόσμος, πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη της Ελλάδας ή μια πραγματικότητα που απειλεί να τινάξει στον αέρα την ελληνική οικονομία;
Τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ώρες δεν μπορούν να εξηγηθούν με λογικούς όρους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με προεξάρχουσα τη Γαλλία επιχειρείται να αλλάξουν οι όροι της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και να μην είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των τραπεζών στο PSI.
Τι σημαίνει αυτό αν ισχύει; Ότι σιγά μην πάνε οι ξένες τράπεζες να δεχθούν κούρεμα 50% των ελληνικών ομολόγων, οπότε η συμφωνία για μείωση του ελληνικού χρέους...

Financial Times:"Ώρα να πληρωθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις"!

Στους τελευταίους 18 μήνες, η Γερμανία έχει δοκιμάσει όλα τα κόλπα για να περιορίσει την συμμετοχή της στις ευρω-διασώσεις. Εχει επιβάλλει εξοντωτικές λιτότητες σε χρεοκοπημένες χώρες. Εχει βάλει στην μέση το ΔΝΤ. Εχει προσπαθήσει να πετάξει το μπαλάκι στην Κίνα. Εχει ανακαλύψει μια απίθανη και μάταιη εμμονή με την μόχλευση του European Financial Stability Facility.

Όλα αυτά τα κόλπα έχουν αποτύχει παταγωδώς και η ήπειρος πλησιάζει την άβυσσο, με την Γερμανία την ίδια να υφίσταται την ταπείνωση μιας αποτυχημένης δημοπρασίας ομολόγων.
On Alert

Μέτρα εξόντωσης-εξπρές για τη διαβόητη 6η δόση!

Οι Έλληνες πολίτες καλούνται να βιώσουν όλα τα οδυνηρά μέτρα για τα οποία γίνεται λόγος εδώ και μήνες υπό τη δαμόκλειο σπάθη της τρόικας, σε χρόνο ακόμη πιο συμπυκνωμένο, που τα καθιστά ακόμη πιο δυσάρεστα. Στα σκαριά βρίσκεται πολυνομοσχέδιο-«σκούπα» που θα συμπεριλάβει όλες τις ρυθμίσεις και τις εκκρεμότητες των υπουργείων για την προώθηση του προγράμματος και των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και προκειμένου να «ξεκλειδώσει» η 6η δόση των 8 δισ. ευρώ.

Στο 25% η «Χρυσή Αυγή» στο κέντρο της Αθήνας!

Πανικό έχει προκαλέσει στο πολιτικό σύστημα η ραγδαία άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην πρωτεύουσα, καθώς όπως εκτιμούν αναλυτές με τη δυναμική που έχει αποκτήσει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι πολύ πιθανόν να το οδηγήσει στο κατώφλι της επόμενης Βουλής!
Σύμφωνα με πληροφορίες σε δημοσκόπηση για την Α’ Αθηνών που παρήγγειλε μεγάλο κόμμα και ολοκληρώθηκε μόλις χθες, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ενυπωσιακό ποσοστό που ξεπερνά το 17%.
Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως αυτές του άξονα Πατησίων-Αχαρνών (Πατήσια, Άγιος Νικόλαος, Κυψέλη, Άγιος Παντελεήμονας κ.α), αλλά και στον Κολονόη Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 25%, ξεπερνώντας κατά πολύ τη δύναμη...

Η αχυρένια κλωστή!

Μια φορά κι ένα καιρό, στη μακρινή Ιαπωνία, ζούσαν δύο γείτονες. Ο ένας ήταν πλούσιος και ο άλλος φτωχός.
Ο πλούσιος είχε μια κόρη πολύ όμορφη και ο φτωχός ένα γιο, επίσης όμορφο.
Τα δύο παιδιά μεγάλωσαν δίπλα-δίπλα, και τελικά αγαπήθηκαν πολύ.
Το παλικάρι μια μέρα, πήρε κουράγιο από την αγαπημένη του και πήγε στο πλούσιο πατέρα της, να τη ζητήσει για γυναίκα του.
Ο πλούσιος τον δέχτηκε και τον άκουσε με ένα κοροϊδευτικό ύφος. Όταν ο νέος του είπε αυτά που ήθελε, ο πλούσιος πατέρας έσκυψε κάτω, πήρε ένα άχυρο το έδωσε στο νεαρό και του είπε:

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης.

Γιορτάζουμε την 69η  επέτειο από τη μεγαλειώδη εκείνη νύχτα της 25ης Νοεμβρίου του 1942. Την ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, που έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία ως ημέρα πανελλήνιου εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα στρατεύματα της κατοχής 1941-1944. 
Σήμερα, τιμούμε όλους τους Έλληνες που αντιτάχθηκαν με κάθε τους δύναμη στους κατακτητές.  Τιμούμε τους αγωνιστές ήρωες που πολέμησαν για το αγαθό της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πιάστε πάτο και μετά βλέπουμε!

Στο χείλος της χρεοκοπίας η ΔΕΗ

Καταστροφική – και με τη βούλα του επικεφαλής της ευρωπαϊκής «Δύναμης Κρούσης» Χορστ Ράιχενμπαχ –υπήρξε η πολιτική σχεδιασμού και εφαρμογής του δημοσιονομικού προγράμματος για την Ελλάδα.
 

Όπως είπε, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα Ντι Βελτ, η βοήθεια που δόθηκε στην Ελλάδα δεν είχε το απαιτούμενο εύρος και την απαιτούμενη ταχύτητα – σπεύδοντας παράλληλα να δικαιολογήσει αστοχίες και καθυστερήσεις στην έλλειψη σχετικής εμπειρίας.

Παραδέχθηκε, όμως, ότι τα λάθη των δανειστών και οι καθυστερήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, επιβάρυναν το τελικό κόστος της διάσωσης.

Ο σοσιαλιστής με τον φασίστα αγκαλιά

Πρέπει όχι πια να αναρωτιόμαστε ή να φοβόμαστε αλλά να παραδεχθούμε ότι το πολίτευμα στην Ελλάδα έχει καταλυθεί. Η Ελληνική Δημοκρατία δέχεται κι εκτελεί υπαγορεύσεις πιστωτών (που όμως μας χρωστούν, η Γερμανία, πολλαπλάσια ποσά). Το Ελληνικό Σύνταγμα δεν έχει υποκατασταθεί, αλλά αντικατασταθεί, από μια Σύμβαση οφειλετών – πιστωτών, δηλαδή το Μνημόνιο ή όπως άλλως θέλει ονομάζεσθαι στο μέλλον. Η προηγούμενη κυβέρνηση και η μεταμορφική σημερινή της εκδοχή, ήτοι η μεταβατική (ουδέν μονιμότερον του προσωρινού) κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν υπερασπίζονται την Ασυλία της χώρας, ούτε το βιοτικό επίπεδο του λαού -προεξάρχοντα προτάγματα του Ελληνικού Συντάγματος, ούτε καν την ανεξαρτησία του έθνους, την κυριαρχία του λαού και το αυτεξούσιον του κράτους. Αντιθέτως. Το πολίτευμα της Ελλάδος έχει γίνει το διαρκές των εντολών του Γερμανικού Λογιστηρίου και των Τραπεζών. Το Ελληνικό κράτος αδικοπραγεί εναντίον των πολιτών του, όπως αδικοπραγεί η Γερμανία κατά του Ελληνικού κράτους, όταν, ενώ δεν έχει καταβάλει τις πολεμικές αποζημιώσεις, βυθίζει, σαν τον τελευταίο τοκογλύφο, έναν ολόκληρο λαό στην υπερχρέωση, τη δουλεία και τον εξευτελισμό…

Ἄρθρο-Ἀποκάλυψη τῆς Μασσωνίας καί τῆς Ἑωσφορικῆς Συνωμοσίας ἐναντίον τῆς Ὀρθοδοξίας καί τοῦ Ἑλληνισμοῦ.

Τό θέμα τς Μασσωνίας εναι τόσον τεράστιον, πού σφαλς δέν θά παρκοσαν γκωδν τόμων, διά νά τήν περιγράψη κανείς σέ πλήρη κτασι. Τό θέμα εναι σοβαρόν, σοβαρώτατον, διότι δέν φορ πλς μία μικρή μάδα παρανοϊκν νοήτων νθρώπων, λλά κάτι βαθύτερο...

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 31123/24-11-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 1 του μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18:00 σε ΕΙΔΙΚΗ Συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3463/06, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

Ταβέρνα από την Σκόπελο στέλνει δώρο προς τους ευρωπαίους εταίρους μας ένα μεγάλο δώρο!

-Αμελέτητα αγανακτισμένα πάνω σε αργόμισθες πατάτες: συνταγή μνημόνιο. 
-lamb's fries indignantly on a sinecure potatoes: Recipe Memorandum.

Αν και σεις λοιπόν νοιώθετε «ευνουχισμένοι» απ’ τις εξελίξεις και προτιμάτε να αγανακτήσετε με την παρέα σας και λίγο κρασί, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε την συνταγή μας. Ειδικά μάλιστα με βάση την σημερινή αδιανόητη κολοκυθιά «έχουμε πρωθυπουργό, δεν έχουμε πρωθυπουργό» προτείνω και κολοκυθάκια βραστά ως...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ​Σ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ​ΡΧΗ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


Την επόμενη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 28/11/2011 θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιο για τις Οικονομικές, Νομισματικές Υποθέσεις και τη Ζώνη του Ευρώ, κ. Olli Rehn (Όλι Ρεν), τον Επίτροπο αρμόδιο για την Περιφερειακή Πολιτική, κ. Johannes Hahn (Γιοχάνες Χαν), και την Επίτροπο αρμόδια για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, κα Ανδρούλλα Βασιλείου.

Σ’ αγαπώ από εδώ ως τον… ουρανό!

- Μ’ αγαπάς; Ρώτησα τον τρίχρονο, και… κάτι μήνες περισσότερο, γιό μου.

- Ναι! Μου απάντησε μεμιάς.
- Πόσο; Τον ξαναρώτησα.
-Τόοοοοσο… μου είπε, ανοίγοντας τα δυο χεράκια του όσο περισσότερο μπορούσε!
-Εσύ μπαμπά μ’ αγαπάς; Ήταν η σειρά του να με ρωτήσει!
-Πολύ αγάπη μου, του είπα!
-Πόσο; Με ρώτησε πάλι.
-Από εδώ μέχρι τον ουρανό, του είπα με έμφαση, κοιτάζοντας ψηλά!
-Είναι μακριά ο ουρανός μπαμπά, με ρώτησε για άλλη μια φορά!
-Ναι αγόρι μου, απάντησα
-Εμένα τα χεράκια μου δεν ανοίγουν περισσότερο, όμως μου είπε και φούσκωσε τα χειλάκια του για να μου δείξει την απογοήτευση του που η αγάπη του δεν…

Καλό ταξίδι !!!



Αγαπητέ μου φίλε, αείμνηστε Νεοκλή,
Γνωριστήκαμε σε στιγμές πατριωτικής έξαρσης που εσύ δημιούργησες με τον πύρινο λόγο σου! Αναπτύξαμε αγνή και άδολη φιλία, προσωπική και οικογενειακή. Μοιραστήκαμε σκέψεις, προβληματισμούς και συναισθήματα!
Συνεργαστήκαμε για τον καλό υπέρ της πατρίδος αγώνα, αυτόν της διάδοσης και διάσωσης των εθνικών δικαίων, οραματισμών και ιδεωδών.
Γνωρίζω πως πονούσες πολύ για τις πατρίδες...

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Αμπελοχώρι, Ελλοπία, Ξηρονομή, Δομβραίνα, Πρόδρομος, Σαράντι, Αλυκή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Αμπελοχώρι, Ελλοπία, Ξηρονομή, Δομβραίνα, Πρόδρομος, Σαράντι, Αλυκή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους κατοίκους : Αμπελοχωρίου, Ελλοπίας, Ξηρονομής, Δομβραίνας, Πρόδρομου, Σαράντι και Αλυκής., ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ  27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη  Δ.Ε.Η. από τις 8:00 έως τις 10:00 το πρωί  λόγω εργασιών στην Κεντρική Γραμμή.

Απόψεις: "Οι Άθλιοι! "

Γράφει ο Χρήστος Παπαδημητρίου, κοινωνιολόγος.
(Με αφορμή την αδυναμία μου σήμερα ως εκπαιδευτικός να προσφέρω στους μαθητές μου ελπίδα –προοπτική –γέλιο-ζωή, και για αυτό φταίω εγώ φταις κι εσύ αγαπητέ Αναγνώστη, φταίνε κι αυτοί οι άθλιοι κι απερίγραπτοι τύποι οι οποίοι ακόμη πολιτικολογούν ιερουργούν αρθρογραφούν ασκούν εξουσία ,και με την παρουσία τους προκαλούν...) …

Όταν ο άνθρωπος ζει αμόρφωτος και απελπισμένος, όταν η γυναίκα πουλάει το κορμί της για μια μπουκιά ψωμί ,όταν το παιδί υποφέρει από αγραμματοσύνη κι από έλλειψη παιδείας,... τότε...

ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Μας δίνουν κουτσουρεμένη την 6η δόση και μετά πάπαλα! Μέρκελ-Σαρκοζί προχωράνε μόνοι τους! Δικαίωση για τον Δημήτρη Καζάκη!

Σοκαρισμένος επέστρεψε ο Παπαδήμος από το πρόσφατο ταξίδι σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πρωθυπουργικό περιβάλλον υπάρχει η αίσθηση ότι η 6η δόση θα είναι η τελευταία που μας δίνουν οι Ευρωπαίοι και είναι πολύ πιθανό να μην δοθεί και ολόκληρη, παρά μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στις οφειλές μας προς τους δανειστές μας!

«Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής»

Καλείστε να προσέλθετε στην έκτακτη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 25η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
Η συνεδρίαση θεωρείται κατεπείγουσα σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87/2010 τεύχος Α΄ διότι επείγει η κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Δήμου από ΣΑΤΑ κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Κυρίες και Κύριοι,



Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στη συνάντηση εργασίας που διοργανώνουμε σήμερα για την διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια μας, του στόχου που θέσαμε σαν άμεση προτεραιότητα και επιδίωξη μας από την ώρα που αναλάβαμε.






Όπως γνωρίζετε, η Περιφέρεια έχει την ευθύνη του σχεδιασμού της ολοκληρωμενης Διαχείρισης των απορριμμάτων, αρμοδιότητα που ανέλαβε πρόσφατα από τον Ιούλιο του 2011. H ευθύνη της διαχείρισης τους όμως ανήκει στους ΦοΔΣΑ και στους Δήμους. Είναι λοιπόν ευκαιρία στα πλαίσια της σημερινής συνάντησης που βρισκόμαστε όλοι μαζί, να ξεκινήσει για πρώτη φορά η αξιολόγηση του ΠΕΣΔΑ της Περιφέρειας που ήδη κλείνει 6ετια από την έγκριση του. Ο χρόνος για την σημερινή μας συνάντηση είναι κατάλληλος καθώς πρόσφατα συγκροτήθηκε σε σώμα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων και συμπεριέλαβε στην συζήτηση της ζητήματα που αφορούν στην διαχείριση των Απορριμμάτων.

ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΣΤΡΙΖΑΣ

Υπεγράφη από τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Εθ. Διβάρη η προέγκριση για την προκήρυξη της Σύμβασης για το έργο « Αρδευτικό δίκτυο Ανατολίκής Βίστριζας».

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα βοηθήσει στην αγροτική ανάπτυξη της Π.Ε Φθιώτιδας.  Είναι έργο πνοής για τους αγρότες της περιοχής, οι οποίοι ζητούσαν την υλοποίηση του πάνω από 20 χρόνια.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Eντυπωσιακό διαδραστικό γράφημα «Ποιός χρωστάει τι σε ποιόν…»

Με ένα εντυπωσιακό διαδραστικό γράφημα η ιστοσελίδα του BBC επιδιώκει να φωτίσει μια πολύπλοκη εικόνα, ποιός χρωστάει, πόσα και σε ποιόν. Τα δεδομένα αντλήθηκαν από τη Bank for International Settlements data και για κάθε χώρα αναφέρεται το συνολικό χρέος της χώρας (δημόσιο και ιδιωτικό).
Συγκεκριμένα για την Ελλάδα που είναι η μοναδική χώρα στο «κόκκινο», αφού η κατάσταση της οικονομίας της θεωρείτε υψηλής επικινδυνότητας, το συνολικό χρέος είναι 0.4 τρις ευρώ που αντιστοιχεί σε περίπου 40 χιλιάδες ευρώ χρέος ανά κάτοικο. Το μεγαλύτερο μερίδιο...

Όταν το παιχνίδι γίνεται Party

Το Athens Plaython είναι μια νέα ομάδα που φέρνει στην Αθήνα μια σειρά από δρώμενα με επίκεντρο το παιχνίδι στην πόλη. Κάνοντας χρήση νέων τεχνολογιών αλλά και της φαντασίας μας προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να επανακτήσουν τους δημόσιους χώρους της πόλης σαν παιχνιδότοπους, να ζήσουν μια άλλη όψη της Αθήνας ενάντια στο δύσκολο κλίμα των καιρών.
Μέσα στους επόμενους μήνες το Athens Plaython θα οργανώσει μια σειρά από διαδραστικά events, διαλέξεις, περιπάτους και εκπαιδευτικά εργαστήρια με αποκορύφωμα ένα μεγάλο διήμερο φεστιβάλ ξέφρενου παιχνιδιού και εργαστηρίων τον Σεπτέμβριο του 2012.

Η μασονία στην πολιτική της χώρας στην εξ. Πολιτική, στον στρατό στην παιδεία, στην οικονομία, αποδίδει τους καρπούς της σε βάρος του ελληνορθόδοξου λαού.

Ι.Μ.Πειραιώς: Ψήφισμα για "Μασόνια και Νέα Τάξη"
Της ομηγύρεως όσων συμμετείχαν στην Ημερίδα της 29ης Νοεμβρίου 2009 με θέμα· «Μασονία και Νέα Τάξη, Σχέσεις του Τεκτονισμού με το Χριστιανισμό, την Πολιτική και τη Δημοκρατία», που πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από την εφημερίδα «Χριστιανική» στο κινηματοθέατρο Αττικόν, έναντι του Ιερού Ναού του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Η Ημερίδα, λόγω του θέματος, αφιερώθηκε στους μακαριστούς αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο και τον Νικόλαο Ψαρουδάκη, ιδρυτή της Χριστιανικής Δημοκρατίας, οι οποίοι με τα βιβλία τους αποκάλυψαν τον αντιχριστιανικό και αντιδημοκρατικό χαρακτήρα της Μασονίας.

Επεισόδια στην κατάληψη της ΔΕΗ. Συνελήφθη ο Φωτόπουλος!

Επεισόδια είχαμε  στη ΔΕΗ Χολαργού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός διαδηλωτή της ΓΕΝΟΠ.
Τα ΜΑΤ απώθησαν αιφνιδιαστικά τους καταληψίες της ΓΕΝΟΠ και ελέγχουν την είσοδο του κτηρίου…
Στην συνέχεια έγιναν και πάνω από πέντε συλλήψεις …

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο