Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝ​Ο ΤΟ 2012.

Οι διαχειριστές και οι συντάκτες των ιστολογίων μας σας ευχόμαστε
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ευτυχία.
ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Η Εύη μαγειρΕύη

ΤΡΙΗΡΗΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...

...ΑΠΟ ΤΟ
IRAKLIO WEB RADIO
http://iraklioradio.blogspot.com/

Τα ψέματα του Βαξεβάνη. Σχόλια στο: Το κουτί της Πανδώρας με θέμα Σκάι όλη η αλήθεια για το ντοκιμαντέρ


Πολύς λόγος για το τίποτα! Πομπώδης τίτλος, χαλίκι και ψέμα η επιχειρηματολογία!!!
Διαβάζω στο Ίντερνετ "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα "Σκάι όλη η αλήθεια για το ντοκυμαντέρ" (28 Δεκ 2011
ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ ) και λέω: Πολύς λόγος για το τίποτα! Δεν κατάφερε "Το κουτί της Πανδώρας" να γράψει ούτε ένα επιχείρημα που να στηρίζει την άποψη ότι δηλαδή δε λέχθηκε από τον ΣΚΑΙ η αλήθεια! Δε μας έπεισε αφού και ψέματα χειρίστηκε και επιχειρήματα δεν είχε. Ας δούμε μερικά από αυτά που μας λέει:

Η παιδεία των ελληνόπουλων τότε και τώρα. Ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός των σχολικών βιβλίων αρχίζουν από το δημοτικό!!!!

Μια ματιά στα αναγνωστικά και στα αλφαβητάρια που είχαμε εμείς (οι άνω των 40) με τα αντίστοιχα μετά την μεταπολίτευση αρκεί για να καταλάβουμε τον αφελληνισμό της παιδείας των Ελληνόπουλων. Μπορεί να κατηγορούμε τις τελευταίες κυβερνήσεις αλλά το κακό άρχισε πολύ νωρίτερα. Απο το 1975-76 ξεκίνησε δειλά-δειλά ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός των σχολικών βιβλίων του Δημοτικού σχολείου. Δηλαδή της πιο τρυφερής και βιωματικής ηλικίας των παιδιών μας. Σας προτρέπω φίλοι μου να πάρετε τα σύγχρονα αναγνωστικά (Γλώσσες όπως λέγονται) και να τα συγκρίνετε με τα αναγνωστικά προ του 1974.

Ωδινεν όρος και έτεκε μυν οι Οικονομικοί εισαγγελείς

Ούτε όνομα ούτε τίποτα δεν είπαν οι Οικονομικοί εισαγγελείς. Ούτε ποιοί τους πίεσαν, ούτε ποιοί τους απαγόρευσαν να κάνουν τη δουλειά τους. Κουκούλωμα παντού. Παραμένουν στη θέση τους και το Υπουργείο απλά παίρνει πίσω την τροπολογία.Και όλα μέλι γάλα

Τι να πούμε εμείς τώρα . Θέλουμε να  γίνουμε σκληροί και χρονιάρες μέρες ας μην το κάνουμε. Τα συμπεράσματα δικά σας

από kafeneio

ΑΝΤΙ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Δ. ΘΗΒΑΙΩΝ: Για αύριο Παραμονή Πρωτοχρονι​άς

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ Αύριο Παραμονή Πρωτοχρονιάς μια άμαξα με άλογα θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο ΣΦΕ για μια μαγική βόλτα. Η άμαξα θα ξεκινήσει τις βόλτες της στις 11:00. Τα παιδιά θα συνοδεύει ο Άγιος Βασίλης που θα τους μοιράσει δωράκια.( Ο Άγιος Βασίλης είναι ο επίσημος καλεσμένος του Συλλόγου Γυναικών «Ισμήνη») Παράλληλα στην Κεντρική Πλατεία Θήβας θα στηθεί το μεγάλο πάρτι από την radioparea.gr , που θα παίζουν μουσική από τις 10 το πρωί. Και φυσικά στις 12 ξεκινά ο ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ 2011

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ!

Μια ευχάριστη έκπληξη το τρενάκι για τους πολίτες της Θήβας που έκαναν την βόλτα τους και άκουγαν το καμπανάκι.

Το τρενάκι ήρθε στη Θήβα με πρωτοβουλία του Δήμου και θα παραμείνει τις εορταστικές ημέρες.

Το δρομολόγιο ξεκινά από την κεντρική πλατεία, ανεβαίνει τον πεζόδρομο στη συνέχεια την οδό Λ.Φάλαγγας μέχρι τον κόμβο του γηπέδου, όπου στρίβει περνώντας από την οδό Πινδάρου Μουσείο και καταλήγει πάλη στην πλατεία.

Το εισιτήριο είναι 2 ευρώ για τα παιδιά και 3 ευρώ για τους μεγάλους.

Είναι μια θετική κίνηση από πλευράς του Δήμου, και πιστεύουμε θα δώσει χαρά στους μικρούς πολίτες της Θήβας!

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Στο πλαίσιο τής κοινωνικής προσφοράς, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ''Ελπίδα'', το Χαμόγελο του παιδιού, τη "Φλόγα" και στο κτήμα Νάσιουτζικ το Σύλλογο Γονέων κι Εφήβων που πάσχουν από καρκίνο, όπου μετέφερε ένα χαρμόσυνο μήνυμα αγάπης κι ελπίδας σε μικρούς και μεγάλους. Παίζοντας μουσική και τραγουδώντας μαζί με τα παιδιά, η μπάντα έδωσε χαρά προδιαθέτοντας όλους για μία νέα, καλή και δημιουργική χρονιά.

Ένας 18χρονος μας ανοίγει τα μάτια!



Γενικά θεωρώ τον εαυτό μου ορθολογιστή στο μέτρο του δυνατού, αποφεύγοντας τις θεολογικές ακροβασίες, και τις θρησκευτικές υπερβολές.


Ήθελα και θέλω, όσο δύσκολο κι αν είναι, να πιστεύω πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος, και η επιστήμη, αργά αλλά σταθερά, θα φτάσουν σε επίπεδο που θα μας δώσουν τις λύσεις για όλα. Ακόμη και για τις υπερφυσικές μας αναζητήσεις. Νευρώνες, συνάψεις, χημικές διεργασίες του εγκεφάλου κλπ.

Έλα όμως, που μέρες που είναι, πριν από μερικά λεπτά έπαθα μια μεγάλη πλάκα. Κυριολεκτικά.

ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;ΓΙ​ΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Φωτογραφική επιμέλεια -κείμενο ΧΡΟΝΟΣ
(ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Θέλουν να κάνουν τους Έλληνες… νομάδες μέσα στην πατρίδα τους!

Την ώρα που ο κόσμος στενάζει από την ανέχεια, την ανεργία και τα χαράτσια, ήρθε η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου της Trilateral, να μας υπενθυμίσει τις πραγματικές της προθέσεις. Αυξήσεις λοιπόν της τάξης του 9,2% στα τιμολόγια της ΔΕΗ, κάτι που το εμφανίζουν ως δήθεν... «επιτυχία» (!), καθώς, όπως λένε, η ΔΕΗ ζητούσε αύξηση της τάξης του 20%!!! Φυσικά, τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την επίθεση στα ακίνητα των Ελλήνων πολιτών, μέσω της ανήθικης όσο και αντιλαϊκής επιβολής του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αναδεικνύουν την προσπάθεια που καταβάλλει το σύστημα για να εξουθενώσει τον πληθυσμό και να τον καταστήσει έρμαιο πλειστηριασμών.

Κυνηγάει η δικαιοσύνη τους 30 πράκτορες που κατέστρεψαν την Ελληνική Οικονομία;

Το Παρόν είχε κάνει τη παρακάτω δημοσίευση το Σεπτέμβρη του 2010. Από τότε άκρα του τάφου σιωπή για το σκάνδαλο των σκανδάλων:


4 ΕΛΛΗΝΕΣ «ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ» ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ απειλεί να σαρώσει όλο το πολιτικό σύστημα.

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η προφυλάκισ​η του Γ. Εφραίμ στη Ρωσία.


Μεγάλη η προβολή της προφυλάκισης Εφραίμ από τα ρωσικά ΜΜΕ

Διπλωματικές πηγές εκτιμούν ότι πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη προβολή, που έτυχε ποτέ οποιοδήποτε ελληνικού ενδιαφέροντος θέμα.

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η κάλυψη από τα ρωσικά ΜΜΕ της υπόθεσης της προφυλάκισης του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ιδιαίτερα μετά τις χθεσινές επίσημες καταδικαστικές δηλώσεις επίσημων εκπροσώπων ή επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών, του Πατριαρχείου Μόσχας και του Ιδρύματος Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.

Πολυμήχανοι, αλλά εναντίον της πατρίδας

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Με τρεις προπαγανδιστικές πιρουέτες και μια τελευταία (για το 2011, διότι για το 2012 έχει ο… θεός της προπαγάνδας) μεθόδευση αποχαιρετούν τη χρονιά οι υποδυόμενοι τους κυβερνήτες της άτυχης χώρας.

Αν ο ιστορικός του μέλλοντος αποφασίσει (που δεν το βλέπω) να ασχοληθεί με όσα συνέβησαν στην Ελλάδα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει την συνδρομή του… ψυχιάτρου του μέλλοντος.

Η χώρα που πάντοτε στηριζόταν (και σωζόταν) χάρη στον συνδυασμό πατριωτισμού και ιδιοφυών ιδεών, μοιάζει να στέρεψε – και από πατριωτισμό και από ιδέες.

Οι 12 σελίδες της Έκθεσης Σουσουρλούκ και η επιβεβαίωση των ισχυρισμών Yılmaz

Για τη διερεύνηση του σκανδάλου Σουσουρλούκ, ο τότε πρωθυπουργός Mesut Yılmaz ανέθεσε στον τότε επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιθεωρήσεων Kutlu Savaş τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας για όλες τις πτυχές της υπόθεσης, από την οποία προέκυψε στις 22 Ιανουαρίου 1998 η περιβόητη Έκθεση Σουσουρλούκ των 124 σελίδων, η οποία αποκάλυπτε τις σχέσεις κυβερνητικών στελεχών και υπηρεσιών του τουρκικού κράτους με το οργανωμένο έγκλημα. Ο Yılmaz ανακοίνωσε με τη σειρά του τα αποτελέσματα της Έκθεσης στην κοινή γνώμη, με εξαίρεση 12 σελίδες (συγκεκριμένα των 68, 69, 70, 71, 75, 77, 78, 79, 80, 99, 103 και 104), που παρέμειναν απόρρητες επειδή περιείχαν κρατικά μυστικά.

Όταν ο Πολύδωρας δικαιώνεται από τον …Σηφουνάκη για τις πυρκαγιές του 2007!

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΕΑΝ Η ΝΔ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΩ​Ν

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνων επαρχιας θηβων, με σκοπό να τονωθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νομού Βοιωτιας που κυριολεκτικά μαστίζονται από την έλλειψη ρευστότητας, καλεί τα μέλη της και γενικότερα τους καταναλωτές να στηρίξουν με δύναμη και πάθος το οργανωμένο και υγιές εμπόριο και τα ελληνικά προϊόντα, απομονώνοντας το παράνομο εμπόριο – παρεμπόριο, που αποτελεί πραγματική μάστιγα για τις ανωτέρω επιχειρήσεις, για την οικονομία της χώρας και προσφέρει χαμηλής και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα.

Σοκ από την κατάργηση των... «Φρανκεστάιν»!

Σοκ και δέος προκαλεί η παταγώδης παραίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων πριν κλείσει χρόνος από την μετά πολλών επαίνων δημιουργία του θεσμού, τον οποίο σε υπουργικό συμβούλιο του Φεβρουαρίου του 2010, ο κ. Βενιζέλος, ως υπουργός Άμυνας, είχε αποκαλέσει… «θεσμό Φρανκεστάιν», μιλώντας για «μια ανεξέλεγκτη και αδιαφανή υπερεξουσία» και προσθέτοντας ότι «η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, δεν μπορεί να υπερβεί τα όρια του Συντάγματος και τις εγγυήσεις του κράτους δικαίου».

ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ 2011

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας, σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας – Εύβοιας τον Γ.Σ. Πίνδαρο και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας διοργανώνει το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011 τον ιστορικό αγώνα δρόμου «ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ»  γύρω από τις Επτά Πύλες της Αρχαίας Θήβας.
    Αποχαιρέτησε τον παλιό χρόνο και καλωσόρισε τον νέο με τη συμμετοχή σου σε μια αθλητική εκδήλωση την τελευταία του χρόνου που γίνεται στην πόλη μας.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξεκινούν οι εργασίες στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Με την υπογραφή της απόφασης ένταξης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά ξεκινά η υλοποίηση του τόσο σημαντικού για την Εύβοια και τη Στερεά Ελλάδα έργου.


Η θετική αυτή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα των διαρκών επαφών του Περιφερειάρχη με τις ηγεσίες των συναρμόδιων Υπουργείων καθώς εξασφαλίστηκε η ομαλή χρηματοδότηση και από το εθνικό σκέλος. Όπως είναι γνωστό είχε ήδη εξασφαλιστεί η συγχρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ μέσω του ΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2007 -2013 με 22 εκατ. Ευρώ.

Κυβέρνηση λακές*! Σφάζουν Συνταξιούχους, χρυσώνουν Εργολάβους ! ! !

*laquais =(γαλλ.,ουσιαστικό) o υπηρέτης, o δουλοπρεπείς άνθρωπος  . 
ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΜΠΕΤΑΤΖΙΔΩΝ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΦΕΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ;
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΚΟΥΝΑΓΕ…

Δήλωση σοκ του Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ.

UDemand Αποκάλυψη!!
Ο Τσάβεζ κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι κρύβονται πίσω από τις μετεκλογικές διαδηλώσεις στην Ρωσία και ότι τις υποστηρίζουν.
Μιλώντας στην τηλεόραση της Βενεζουέλας την Τετάρτη, επέμεινε ότι πίσω από τις συνεχιζόμενες δημόσιες διαμαρτυρίες βρίσκεται η Ουάσιγκτον. Τόνισε ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την Ρωσία αμφισβητώντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Δεκεμβρίου.
«Εκεί έχει φτάσει η τρέλα της αυτοκρατορίας,» είπε ο Τσάβεζ.
Δήλωσε ότι η «Αυτοκρατορία των Γιάνκηδων»…

Αγαπούλα ( Ελληναρά μου ) - Τα δελτία ειδήσεων δείχνουν τον “μέγα τρομοκράτη” Εφραίμ, που δεν σε πείραξε στο ελάχιστο…

Ακόμα δεν κατάλαβες ;  Τα δελτία ειδήσεων δείχνουν τον “μέγα τρομοκράτη”  Εφραίμ, που δεν σε πείραξε στο ελάχιστο Και ο μεγαλύτερος “τρομοκράτης”, το Κράτος, με τα πλοκάμια της κάθε  αλληλοπλεκόμενης εξουσίας, θα σου φάει τα πάντα, αποταμιεύσεις, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, σπίτια, αυτοκίνητο, ότι έχεις και δεν έχεις, ενώ εσύ  θα πανηγυρίζεις (!!!), που έκλεισαν στο Κορυδαλλό τον Εφραίμ ! 

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή-καταγγελία του Αντ/γου Α. Γκουρμπάτση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για επανακρίσεις των αξιωματικών του Π.Σ, αντίποινα σχετικά με τα ελικόπτερα.

''Επανακρίσεις – αντίποινα'' στον απόηχο νέων αποκαλύψεων για την υπόθεση των Ε/Π.
Κύριε Υπουργέ,

Συνέχεια της εμπάθειας που βίωσα, επί υπουργίας σας, εν γνώσει σας και υπό την ανοχή σας, από την προηγούμενη (φυσική) Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως θα πρέπει να θυμάστε, με αφορμή υπηρεσιακή μου υπόθεση σχετικά με την μη επαναφορά μου στην ενεργό υπηρεσία, σε εκτέλεση απόφασης της Επιτροπής Αναστολών / ΣτΕ, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ



Πολλοί ίσως νομίζετε ότι το παραπάνω video και ο τίτλος της ανάρτησης είναι υπερβολικά.


Αλλά για σκεφτείτε λίγο…

Δήμος Θηβαίων - χρόνια πολλά!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ



ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Έτσι είναι οι ηγέτες! ΔΕΙΤΕ!

Σύνοδος κορυφής Ε.Ε-Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Δείτε προσεκτικά στο βίντεο που ακολουθεί, τι απάντησε ο Πούτιν σε ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου, για τους Τσετσένους.

Έτσι είναι οι ηγέτες. Μακάρι να είχε η Ελλάδα έναν με τα μισά ... του Πούτιν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το ημερολόγιο του παράφρονα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ DICTIONARY​.COM

Εδώ η διεύθυνση αποστολής παραπόνων
Here is the e-address for sending your complaints http://content.dictionary.com/about/contact
Επιλέξτε "Please choose subject" και μετά "Continue".


Αγαπητοί φίλοι,
έλαβα από τον φίλο Γρηγόρη Γρηγορίου την ακόλουθη επιστολή!

Μετά λύπης μου διαπίστωσα την υποδήλωση "Μακεδονικής Γλώσσας" στο Dictionary.com, ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά λεξικά...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

Με αρκετό κρύο αλλά ζεστές καρδιές ολοκληρώθηκε το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ που οργανώθηκε από τους Αγανακτισμένους Θήβας την Τετάρτη 28/12/11.
Αρκετοί ήταν οι πολίτες της Θήβας που ανταποκρίθηκαν και ενημερώθηκαν για αυτή την ωραία εκδήλωση και διαδικασία.
Μπορούσε κανείς να ενημερωθεί και να συμμετάσχει στην ανακύκλωση. Να ενημερωθεί για τα Ελληνικά προϊόντα, και είδη διατροφής (που δεν απαιτούν συντήρηση).
Να ανταλλάξει προϊόντα άχρηστα με άλλα χρήσιμα. Να γευτεί εορταστικά γλυκίσματα και ένα ποτηράκι ρακόμελο  που έφτιαχναν επιτόπου τα Κορίτσια της παρέας, με μουσική συντροφιά στο πνεύμα των εορτών.
Συμβολικά οι Αγανακτισμένοι συγκέντρωναν σε ένα κουμπαρά χρήματα ως αλληλεγγύη, στον ηρωικό αγώνα των απεργών της Χαλυβουργίας.
Δείτε φωτογραφίες...

Έκκληση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού «Μητέρα» για είδη πρώτης ανάγκης

Έκκληση για παροχή ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνει το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα», το οποίο στα τρία παραρτήματά του, το Αναρρωτήριο Πεντέλης, την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» και την Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», προστατεύει συνολικά 525 παιδιά.

Από αυτά τα 175 φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του και τα παραρτήματά του και τα 350 παιδιά είναι τοποθετημένα πανελλαδικά σε 307 ανάδοχες οικογένειες (τα παιδιά που τοποθετούνται σε ανάδοχες οικογένειες βρίσκονται υπό την προστασία του Κέντρου και παρακολουθούνται από διεπιστημονική ομάδα).

Διασκέδασαν παρέα με χριστουγεννιάτικες φιγούρες οι μικροί δημότες του Δήμου Θηβαίων!

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε η αίθουσα του Σ.Φ.Ε. στη Θήβα, τρεις μέρες πριν τον ερχομό του νέου χρόνου.

Οι  λιλιπούτειοι δημότες του Δήμου Θηβαίων, τραγούδησαν καραόκε, χόρεψαν και έπαιξαν  παρέα με τους ξυλοπόδαρους, τους μάγους και τους καλικάντζαρους, τον  Άγιο Βασίλη, που τους μοίρασε δώρα από το σάκο του και την Αλίκη που με τις μπογιές της έφτιαξε χριστουγεννιάτικα στολίδια στα προσωπάκια τους, στην εορταστική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Θηβαίων.

Εκδήλωση RadioParea​.gr στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας 31/12

Το RadioParea.gr ντύνει την Παραμονή πρωτοχρονιάς με Εορταστική Μουσική !!!

Τα μικρόφωνα του RadioParea, θα πάρουν φωτιά ενώ ο κόσμος στον Πεζόδρομο της Θήβας θα κάνει τα τελευταία ψώνια πριν μπει ο νέος Χρόνος!!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Βυθίστηκε το τουρκικό πλοίο. Το πλήρωμά του είχε αρνηθεί βοήθεια από ελληνικό Super Puma

Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής θαλάσσια ρύπανση από τη βύθιση του τουρκικού φορτηγού πλοίου «Dogu Haslaman» στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σάμου, εντός του FIR Αθηνών.


Το πλοίο μετέφερε λίπασμα και είχε αναχωρήσει από την Ουκρανία με προορισμό το Ισραήλ. Eγκαταλείφθηκε χθες από το πλήρωμά του, το οποίο παραλήφθηκε από παραπλέον τουρκικό σκάφος.

Όμηρος του Γ. Παπανδρέου ο Λ. Παπαδήμος

Αδύνατες οι αλλαγές στην κυβέρνηση

Ημέρα αργίας ήταν και η χθεσινή για την κυβέρνηση, καθώς όλοι οι υπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ πρόσθεσαν και την χθεσινή ημέρα στο εορταστικό τριήμερο, αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Μήνυμα προς δημοσιογράφους

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τον ζήλο τον οποίο δείχνουν οι δημοσιογράφοι σχετικά με την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ και το αν και πότε θα παραδοθεί…υπερβάλλον ζήλο για μια περίπτωση που κατά την γνώμη μου είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα.


Κύριοι καναλάρχες και δημοσιογράφοι γιατί δεν είχατε τον ίδιο ζήλο στην περίπτωση των υποβρυχίων, του Τσουκάτου, του Μαντέλη,της καταγγελίας για τεχνητό φούσκωμα του δημοσίου χρέους από μέλος Ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας, των επαναλαμβανόμενων καταγγελιών του βουλευτή Π.Καμμένου για την οικογένεια Παπανδρέου, για το πως φτάσαμε στο ΔΝΤ;

Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Σε μία από τις επισκέψεις του στην Μουφτεία Κομοτηνής: Η τοπική κοινωνία βοά ότι την είχε κάνει...δεύτερο σπίτι του!


Μπορεί ένας αποτυχημένος υπουργός να πρωταγωνιστήσει στη δίωξη ανθρώπων, για τους οποίους δεν προέκυψε κανένα στοιχείο ενοχής εδώ και 3 χρόνια; Αν έχει ισχυρούς...φίλους και αφεντικά, σαφέστατα!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιώργο Πεταλωτή, νυν υφυπουργό Δικαιοσύνης: Μετά από την κωμικοτραγική παρουσία του ως Κυβερνητικού Εκπροσώπου, διατήρησε υπουργικούς θώκους, παρά την έκπληξη πολλών. Οι κακιές γλώσσες, λένε πως αυτή η παραμονή του στο Σύστημα δεν οφείλεται στις ικανότητές του, αλλά στις (αμαρτωλές) διασυνδέσεις του, με εγχώριους και ξένους παράγοντες.

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ

Εδώ και χρόνια πρωτοστατεί σε ανθελληνικές ενέργειες η "κυρία ανακριτής"!



Μπορεί να έχουν εξαφανιστεί ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ βιογραφικά και φωτογραφίες της συγκεκριμένης "κυρίας" (γιατί άραγε;), όμως με τα...μάτια και αυτιά αναγνωστών, βρήκαμε ορισμένες ενδεικτικές πληροφορίες γι'αυτή. Καμαρώστε την:


Ειρήνη Καλού: Το διαμάντι της Δικαιοσύνης

- Το 2000 αθωώνει τον Ανδρουλάκη για το βιβλίο του “Μου Νι” για όσα συκοφαντικά έλεγε για την Παναγία (το Πρωτοδικείο Θεσσσαλονίκης είχε διατάξει απαγόρευση του βιβλίου στην Β. Ελλάδα)!

Σήμερα στις 11 στο ΣΦΕ η εκδήλωση του Δήμου Θηβαίων για τα παιδιά!!

Ο Άγιος Βασίλης, η Αλίκη, Μάγοι και Ξωτικά σας περιμένουν για τραγούδι με καραόκε και χορό!!! 

Προσοχή! Φοράνε μπλε-ραφ κοστούμια ή ταγερ και κυκλοφορούν σε ... τριάδες!

Αν δείτε κάποιους κυρίους με μπλε κοστούμι ή αντίστοιχα κάποιες κυρίες να κυκλοφορούν στην αγορά σε τριάδες τότε έχετε “πέσει πάνω” στο ΣΔΟΕ που βγήκε και πάλι στο δρόμο και κάνει ελέγχους για ντο ποιος έχει και ποιος όχι απόδειξη και φυσικά στα καταστήματα.

Δημοτικός κινηματογρ​άφος Θήβας

Happy Feet 2

Από Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ώρα έναρξης: 18:30 μ.μ.
(ο κινηματογράφος δεν θα λειτουργήσει: 24, 25, 26 , 31/12/2011 και 1,2/1/2012)



Η συνέχεια του «Happy Feet», της βραβευμένης με Όσκαρ κινηματογραφικής επιτυχίας, ταξιδεύει το κινηματογραφικό κοινό για ακόμη μια φορά στα υπέροχα τοπία της Ανταρκτικής σε μια εκπληκτική  παραγωγή.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Ανακοινώθηκε την 24  Νοεμβρίου στην Βουλή, η μήνυσή μου για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των 300 βουλευτών, των υπουργών, του Πρωθυπουργού (τέως και νυν) και του Προέδρου της Δημοκρατίας.                 
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΑ  (Τσίπρα, Παπαρρήγα, Κανέλλη, Ψαρριανό, κλπ.: Θα μπείτε μπροστά και θα ζητήσετε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των Προδοτών βουλευτώ και υπουργών?, ή θα αναφωνήσουμε «τώρα έπεσαν οι μάσκες»?)

Για άλλη μία φορά η Κατερίνα Ακριβοπούλου παρέδωσε μαθήματα…

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου με τόλμη έβαλε την εξέλιξη με τον Εφραίμ στην σωστή της διάσταση. Για την ακρίβεια είναι η μόνη που τόλμησε να θίξει την άθλια συγκυρία που εξελίσσεται αυτό το ανοσιούργημα (όπως το γράψαμε εδώ: Την στιγμή που οι Τούρκοι κάνουν πρόβα ανωμαλίας, κάποιοι γκρεμίζουν τις Ελληνορωσικές σχέσεις με μεθοδεύσεις εσχάτης προδοσίας.)
Είναι περίεργη η συγκυρία που επέλεξαν κάποιοι, να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με την Ρωσία, τόνισε η Κυρία της δημοσιογραφίας.

Στη ΓΑΔΑ θα περάσει τη νύχτα του ο Εφραίμ - Το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού



- Έξω από το Εφετείο και τη ΓΑΔΑ συγκεντρώθηκαν ιερείς και πιστοί που φώναζαν "άξιος" όταν έφθασε ο Εφραίμ
- Στον Κορυδαλλό ο Εφραίμ θα μεταφερθεί στην πτέρυγα των κρατουμένων για οικονομικά εγκλήματα
- Πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Ανησυχία για το PSI, στο σκοτάδι η ενημέρωση

Άφθονες πληροφορίες για όλα τα άλλα…

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων με τους ιδιώτες, σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, επικεφαλής του οποίου είναι ο Τσαρλς Νταλάρα.

Η αναφορά έρχεται σε ευθεία αντίθεση με όλες τις τελευταίες δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων, με επικεφαλής τον υπουργό των Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες το PSI θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του Ιανουαρίου ή το αργότερο τα μέσα Φεβρουαρίου.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΕΦΡΑΙΜ



Σε στίχους Αναστασίας Δούμα

Ποια νησιά είχε κάψει η ΜΙΤ – Τα σχέδια του ΓΕΣ για τους εμπρησμούς

Συνεχείς τουρκικές μυστικές επιχειρήσεις επί ελληνικού εδάφους και μάλιστα μείζονος έκτασης, που στοχεύουν τόσο σε επικοινωνιακό αντίκτυπο, αλλά και σε οικονομικά και στρατιωτικά παράπλευρα οφέλη επιβεβαίωσε ο Μ.Γιλμάζ με την φράση του περί «αντιποίνων στα δάση της Ελλάδας» και πλέον είναι κιαρός να ανοίξει ο φάκελος με τις πυρκαγιές όχι μόνο στα νησιά του Α.Αιγαίου, αλλά και της Πελοποννήσου το 2009. Και βέβαια της Ρόδου του 2010, σε μια έρημη περιοχή της νότιας Ρόδου που κατάκαψε για πολλοστή φορά το νησί.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ...

...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΟ ΣΦΕ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

Αφού όλοι ομολογούν την αποτυχία του Μνημονίου γιατί δεν το καταργούν;

του Κώστα Ροδινού
Υποτίθεται οτι, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η οικονομία μας έπρεπε να ήταν ήδη σε φάση εξόδου από την ύφεση και να επανερχόμασταν στις αγορές.
Αντί αυτού, το 2011 αναμένεται να κλείσει με ύφεση 6%,  έλλειμμα 10% (αν δεν γίνουν τίποτα αλχημείες) και δημόσιο χρέος 165% του ΑΕΠ.
Η έξοδος μας στις αγορές μετατέθηκε για το 2021,  η ανάκαμψη για το 2013, μπορεί και το 2014 και βλέπουμε,  ενώ το δημόσιο χρέος αναμένεται να εκτοξευθεί στο 190% του ΑΕΠ!
 Η κατάσταση επιδεινώνεται
- Προς επίρρωσιν των ανωτέρω, το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο (IIF) σε έκθεσή του για τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές, εκτιμά «περαιτέρω επιδείνωση των συνθηκών της Ελληνικής οικονομίας»

Τι έπαθαν όλοι μαζί και φωνάζουν «απεταξάμην τον Παπαδήμο»;

Και ξαφνικά γεμίσαμε ρεαλιστές αντιμνημονιακούς!!!
Α. Λοβέρδος, Μ. Χρυσοχοΐδης, Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και Μ. Βαρβιτσιώτης, Κ. Μητσοτάκης, Κ. Χατζηδάκης, Α. Σπηλιωτόπουλος, όλοι με μια φωνή διαπιστώνουν πως έγιναν λάθη με το μνημόνιο και πως η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί να μακροημερεύσει. Και από κοντά η Ντόρα Μπακογιάννη βλέπει πως η πολιτική Σαμαρά έχει και θετικά στοιχεία, ο Γ. Καρατζαφέρης και οι υπουργοί του διαπιστώνουν πως δεν μπορεί να αλλάζουν οι συμφωνίες ενώ οι αριστεροί κάνουν κινήσεις υποδοχής των ΠΑΣΟΚων ψηφοφόρων που αναζητούν μια νέα πολιτική «αγκαλιά» με κατανόηση και ευαισθησία. Τι έπαθαν όλοι μαζί και φωνάζουν «απεταξάμην τον Παπαδήμο»;

Ορίστε οι αποδείξεις, που γνωρίζει και η ΕΥΠ, για το ποιοι έβαζαν φωτιά στην Ελλάδα.

Τα μυστικά τουρκικά κονδύλια την περίοδο της πρωθυπουργίας Τανσού Τσιλέρ, προορίζονταν για δολοφονίες Κούρδων και για εμπρησμούς Ελληνικών δασών!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιργκιούν ο Γιλμάζ αναφέρθηκε στη χρήση των μυστικών κονδυλίων εκείνης της περιόδου και έκανε λόγο για αναφορά στην οποία “πέραν των κρατικών μυστικών όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στην αναφορά. Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες αγνώστων δραστών δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο”,είπε!

Τις εξηγήσεις της Τουρκίας αναμένει η κυβέρνηση για τις αποκαλύψεις Γιλμάζ

Στάση αναμονής τηρεί, επί του παρόντος, η ελληνική κυβέρνηση, πριν λάβει τις αποφάσεις της σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος δήλωσε ότι υπήρξε δράση δολιοφθοράς Τούρκων, κατά της Ελλάδας, την περίοδο της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ.


Ο κ. Γιλμάζ επιβεβαίωσε, στην ουσία, πληροφορίες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια και έκαναν λόγο για εμπρησμούς σε ελληνικά δάση από Τούρκους πράκτορες.

Βόμβα από ΠΑΣΟΚ: "Συνεργαστήκαμε με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες"!

Βόμβα μεγατόνων ρίχνουν "κύκλοι του ΠΑΣΟΚ" αναφορικά με τις δηλώσεις Γιλμάζ, δηλώνοντας - "ανώνυμα" πάντως - ότι "είχαν εντοπιστεί παρόμοιες κινήσεις από το τουρκικό στρατιωτικό κατεστημένο τα τελευταία χρόνια, πολλές από τις οποίες αποτράπηκαν και με συνεργασία των τουρκικών υπηρεσιών". Τι ακριβώς εννοούν στο ΠΑΣΟΚ;


Τι θέλουν να πουν με αυτά τα λόγια οι "κύκλοι"; Μήπως θα έπρεπε να διευκρινήσουν άμεσα σε ποιες περιπτώσεις εμπρησμών των ελληνικών δασών αναφέρονται; Εκτός και αν απλά θέλουν να δώσουν άλλοθι για την φιοτουρκική εξωτερική πολιτική του Γ.Παπανδρέου και έτσι να αθωώσουν τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Χριστούγεννα στην Ελλάδα

Με έθιμα και παραδόσεις που έχουν τις ρίζες τους βαθιά πίσω στο χρόνο γιορτάζει η Ελλάδα τη γέννηση του Χριστού. Πόλεις και χωριά σε όλη τη χώρα στολίζονται, φωτίζονται και οι προετοιμασίες για την άφιξη της πιο χαρούμενης γιορτής της Χριστιανοσύνης «ντύνονται» με μελωδίες και παίρνουν άρωμα από τις κουζίνες των νοικοκυριών. Στα χωριά της βόρειας Ελλάδας, από τις παραμονές των εορτών ο νοικοκύρης ψάχνει στα χωράφια και διαλέγει το πιο όμορφο, το πιο γερό, το πιο χοντρό ξύλο από πεύκο ή ελιά και το πάει σπίτι του. Αυτό ονομάζεται Χριστόξυλο και είναι το ξύλο που θα καίει για όλο το δωδεκαήμερο των εορτών, από τα Χριστούγεννα μέχρι και τα Φώτα, στο τζάκι του σπιτιού. Η στάχτη των ξύλων αυτών προφύλασσε το σπίτι και τα χωράφια από κάθε κακό.

Ο άπορος Μαζί_Τα_Φάγαμε στη γιορτή της πείνας !

Μέρες που είναι να μην ξεχνάμε και τους άπορους βο(υ)λευτές!
“ Βοηθείστε τους”  όσο μπορείτε …
greki

αἰέν ἀριστεύειν

Οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να μας αγοράσουν σε τιμή ευκαιρίας

Την ώρα που η Ευρώπη παλεύει με τη κρίση χρέους, οι αμερικανικές επιχειρήσεις και τράπεζες εκμεταλλεύονται την κρίση , δανείζοντας χρήματα, και αρπάζοντας περιουσιακά στοιχεία ευρωπαϊκών τραπεζών, γράφουν οι New York Times σε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ που εξηγεί ενδεχομένως πολλά από όσα γίνονται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα με την κρίση.
Οι πωλήσεις, όπως ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Miami Beach, ή του ψηλότερου κτιρίου στο Δουβλίνο, γίνονται επειδή οι ευρωπαϊκές τράπεζες προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν κεφάλαια, και να βελτιώσουν τους ισολογισμούς τους, συνήθως λόγω πιέσεων από πλευράς αρχών.

Οι Έλληνες έκαναν την επιλογή τους…


Μιλάνε άλλοι για εμάς…
Κάθε μέρα εδώ και πολύ καιρό η λογική χάνεται…. Και μαζί της χάνεται και η ελευθερία της σκέψης …. Και η δημοκρατία κουρελιάζεται….
Όλοι οι πολιτικάντηδες έχουν δώσει το βάρος του πολιτικού τους χρόνου στο να μας ξεφτιλίσουν διεθνώς…. Λες και όλοι οι υπόλοιποι λαοί είναι τέλειοι… είναι σωστοί… είναι δημοκράτες… είναι άνθρωποι…
Οι Γερμανοί είναι δουλευταράδες… Δανείζουν με τα χρήματα τους χώρες σαν την Ελλάδα που οι τεμπέληδες πολίτες της τα έχουν κατασπαταλήσει… Γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωποι…
Οι Γάλλοι το ίδιο… και ταυτόχρονα στέλνουν και στρατό να ελευθερώσουν την Λιβύη από τον δικτάτορα Καντάφι….. Γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωποι…

Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα στο πιάτο μας!

Γενετικά μεταλλαγμένος οργανισμός είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος δημιουργήθηκε τεχνητά
αλλοιώνοντας τη γενετική του ταυτότητα με την προσθήκη ή και με την αφαίρεση γονιδίων που προέρχονται από οργανισμούς που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικά είδη.

Ποιος όμως ο σκοπός της απελευθέρωσης γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στο περιβάλλον μέσα από την καλλιέργεια τους...

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο