Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Κίνηση ματ στο ΠαΣοΚ. Η Ελσα υποψήφιος πρωθυπουργός

Μετά την πρόταση ΓΑΠ στο πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ για διαρχία μεγάλος σπαραγμός έχει ξεκινήσει στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ. 

   Κανείς δεν συμφωνεί με την πρόταση με κύριο επιχείρημα ότι δεν είναι καθαρή λύση και ότι δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός (το νέο πράσινο ανέκδοτο) και να χρεωθεί την ήττα που έρχεται ενώ σε δεύτερες σκέψεις λένε , μήπως ο υποψήφιος πρωθυπουργός πάρει προβάδισμα στη κούρσα διαδοχής. Το ζήτημα θα παέι στο εθνικό ΣΥμβούλιο για απόφαση. 

   Το περιβάλλον Παπανδρέου θορυβημένο από τις εξελίξεις βρήκε την καταπληκτική ιδέα ματ στην πράσινη σκακιέρα. Θα προτείνουν για υποψήφιο πρωθυπουργός την Ελσα Παπαδημητρίου και πρόεδρο του ΠαΣοΚ τον ΓΑΠ. Ετσι και την ήττα θα χρεώσουν στη Ν.Δ. αφού η Ελσα ήταν παλιά βουλευτής της Ν.Δ. και ο ΓΑΠ θα μείνει αλώβητος. 

Κάποιοι από σας θα νομίζουν ότι αστειευόμαστε και ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Μα την Ελσα την έχουν ξαναπροτείνει για κανονικό πρωθυπουργό αντί του Παπαδήμου, θα διστάσουν τώρα να την βάλουν για υποψήφιο πρωθυπουργό;; 

από kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο