Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Νεκρός πυροσβέστης στην πυρκαγιά της Ελευσίνας

Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια κατάσβεσης της μεγάλης σε έκταση πυρκαγιάς στα όρια Ελευσίνας - Ασπροπύργου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έφερε εγκαύματα και ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.


Η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 14.30 στη περιοχή Μελίσσια Ασπροπύργου ωστόσο λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στη περιοχή εντάσεως 7 μποφόρ, έχει διασπαστεί σε πολλά μέτωπα. Ένα από αυτά «μπήκε» στη βόρεια πλευρά της 112 Πτέρυγας Μάχης της Ελευσίνας ωστόσο δεν απειλούνται οι εγκαταστάσεις του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Στην περιοχή επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 40 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 77 ατόμων, 7 υδροφόρες Δήμων ενώ ρίψεις νερού κάνουν 7 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Για λόγους ασφαλείας η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στη λεωφόρο ΝΑΤΟ από την περιοχή του Θριασίου.

Φωτιά σε εξέλιξη και στον Άγιο Αντώνιο Σαλαμίνας όπου απειλεί σπίτια του οικισμού Βασιλικά. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δυο υδροφόρες Δήμων και ένα ελικόπτερο.

Επίσης υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές στην Καραθώνα Ναυπλίου και στη θέση Προσήλιο Βοιωτίας, ενώ από το μεσημέρι οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες στην περιοχή Στεφάνι-Καλογερικό Κορινθίας.

Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, εννέα άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν τέσσερα αεροπλάνα.

Η φωτιά στο Ναύπλιο εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Στο σημείο επιχειρούσαν 14 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες και οκτώ άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Στη Βοιωτία η φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και στο σημείο επιχειρούσαν 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο