Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Νέα κυβέρνηση: Το επιτελείο Σαμαρά

Ποιοι συνεργάτες φεύγουν από τη Συγγρού και εγκαθίστανται στο Μαξίμου



Να διατηρήσει και ως πρωθυπουργός τους στενούς του συνεργάτες επιθυμεί ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επιλέγει τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το πρωθυπουργικό γραφείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρωθυπουργός θα διατηρήσει τους επί πολλά χρόνια στενούς του συνεργάτες, μεταφέροντάς τους από τη Συγγρού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Άλλωστε οι προθέσεις του κ. Σαμαρά φάνηκαν και κατά την τελετή ορκωμοσίας του, όπου είχε δίπλα τους συμβούλους του.

Ποιοι είναι όμως οι «αφανείς» σύμβουλοι του νέου πρωθυπουργού;

Κωνσταντίνος Μπούρας: Διευθυντής Πρωθυπουργικού Γραφείου. Στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά που εμπιστεύεται όσο λίγους. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι ελάχιστες. Όπως σημειώνουν από τη Συγγρού είναι το δεξί χέρι του κ. Σαμαρά.

Δημήτρης Σταμάτης: Υπουργός Επικρατείας. Σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης. Ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, ο κ. Σταμάτης στάθηκε δίπλα στον σημερινό πρωθυπουργό προσφέροντας τις συμβουλές του.

Γιώργος Μουρούτης: Διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Για περισσότερο από 20 χρόνια συνεργάζεται με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επικοινωνιακής πολιτικής του πρωθυπουργού.

Παναγιώτης (Τάκης) Μπαλτάκος: Γραμματέας Υπουργικό Συμβουλίου. Νομικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά για πολλά χρόνια. Ο Αντώνης Σαμαράς τον εμπιστεύεται και του αναθέτει τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου.

Άγγελος Υψηλάντης: Διευθυντής Διπλωματικού γραφείου. Διπλωματικός σύμβουλος του Α. Σαμαρά επί σειρά ετών. Θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και από το Μέγαρο Μαξίμου σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τον τομέα του.


Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο