Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Αναβάλλεται το «Πρωινό ΑΝΤ1»

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο
αναγκάζουν τα στελέχη των σταθμών να λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τα δεδομένα πριν λάβουν οποιαδήποτε οριστική απόφαση.
Έτσι, το θολό τοπίο που επικρατεί σε όλο το τηλεοπτικό τοπίο και η συνεχιζόμενη μείωση των διαφημιστικών εσόδων, αναγκάζει τα στελέχη του Αντ1 να ματαιώσουν την πρεμιέρα της καλοκαιρινής εκπομπής «Πρωινό Αντ1» για να μπορέσουν να αποφασίσουν το ύφος, τη δομή, τη διάρκειά του και πολλά ακόμα τεχνικά και οικονομικά κυρίως θέματα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η πρεμιέρα του καλοκαιρινού «Πρωινού Αντ1» θα πραγματοποιηθεί, αν όλα πάνε καλά, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου. Επιθυμία του σταθμού είναι να συνεχίσει την εκπομπή του όλο το καλοκαίρι ώστε να συνεχίσει να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί τους τηλεθεατές αλλά να μην το… πληρώσει πολύ ακριβά, οπότε μελετούν κυριολεκτικά κάθε ευρώ!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι την Παρασκευή ο Γιώργος Παπαδάκης θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τα στελέχη του σταθμού για την επόμενη σεζόν, αφού άλλωστε και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας τους. Τις επόμενες μέρες λοιπόν, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και για το καλοκαιρινό «Πρωινό Αντ1» αλλά και για το Γιώργο Παπαδάκη.

Γρηγόρης Μελάς
Zappit
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο