Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

”Με έκλεισαν στο δωμάτιό τους και με βίασαν 5 άτομα”! Είσαι σίγουρη;

Εντύπωση προκαλεί η περίεργη υπόθεση της 18χρονης Σουηδέζας η οποία κατήγγειλε
ομαδικό βιασμό από πέντε νεαρούς στη Σκιάθο όπου βρίσκεται για καλοκαιρινές διακοπές μιλώντας για εξαναγκασμό για συγκεκριμένη ερωτική πράξη.
Δίχως να επιθυμώ να προδικάσω κάτι, έχω ορισμένες απορίες.
Η κοπέλα δε  δέχθηκε με τη θέλησή της τη συνοδεία των νεαρών, είτε των δύο εξαρχής (που μετά προστέθηκαν ακόμη τρεις) είτε των πέντε; Χρειάζεται άραγε πολύ μυαλό μετά από ώρες παιχνιδιού σε ένα κλαμπ ώστε να αντιληφθείς γιατί να σου προτείνουν κάποιοι να σε συνοδεύσουν; Στην πιο αθώα εκδοχή απλά θα σε συνοδεύσουν προσδοκώντας να τους καλέσεις για τη συνέχεια.
Άραγε με το στυλ της έδωσε πατήματα;
Η ίδια πως προστάτευσε τον εαυτό της ερχόμενη σε νεαρή ηλικία στην άλλη άκρη της Ευρώπης και εμπιστευόμενη τους πρώτους τυχόντες; Ή μήπως πίστεψε ότι μέσα σε ένα δίωρο την αγάπησαν και την εκτίμησαν ως άνθρωπο; Σε μπαρ ήταν, όχι σε φιλολογική εκδήλωση κάποιου τοπικού συλλόγου.
Και το βασικότερο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η 18χρονη δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ δε βρέθηκαν και ίχνη συνουσίας. Πώς εξαναγκάστηκε δίχως έστω ένα σωματικό σημάδι;
Είναι σαφές ότι κάτι έχει συμβεί. Κι η κοπέλα μπορεί να έχει δίκιο.
Όμως πολύ πιθανώς να ευθύνεται το ποτό, οι χαμηλές άμυνες και μετά η συναίσθηση που επανήλθε όταν η επήρεια του αλκοόλ παρήλθε…
Κανείς φυσικά δεν επικροτεί τους νεαρούς αν όντως εκμεταλλεύθηκαν την αδυναμία της. Παρόλα αυτά όμως την αποκλειστική ευθύνη τη φέρει η ίδια. Λύκοι παντού και πάντα θα υπάρχουν.  Τουλάχιστον όσο υπάρχουν πρόβατα.

Freepen

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο