Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ συναντήθηκε σήμερα (Τετάρτη 4/7/2012), το Προεδρείο της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ


Με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ συναντήθηκε σήμερα (Τετάρτη 4/7/2012), το Προεδρείο της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Η συνάντηση έγινε την ώρα που έχει δρομολογηθεί με μνημονιακές διαδικασίες το ξεπούλημα μιας βιομηχανίας συνυφασμένης και με την ελληνική οικονομία, αλλά προπαντός το μεροκάματο του Έλληνα αγρότη.

Στη συνάντηση τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Μαρκόπουλος και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ.

Από πλευράς Ομοσπονδίας επικεφαλής ήταν ο Πρόεδρός της, Χριστόδουλος Βαρκάκης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσακιράκης και ο Γραμματέας Ευάγγελος Μπιμπισίδης.

Οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ζήτησαν από τους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να παρέμβουν  στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού τους έργου ώστε να αποτραπεί η ισοπεδωτική πώληση της ΕΒΖ σε πολωνική εταιρεία με τίμημα που δεν ξεπερνά το 20% της εκτιμώμενης αξίας της Βιομηχανίας.

Και μάλιστα όταν η προηγούμενη οικονομική χρονιά είχε κλείσει με κέρδη και η τρέχουσα προαλείφεται να κλείσει με πολύ πιο θεαματικά κέρδη, παρά το βαρύ τόκο του 12% που έχει επιβάλλει η Αγροτική Τράπεζα στα δάνεια που εκχωρεί στην ΕΒΖ.

Και οι τρεις Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ διαβεβαίωσαν ότι θα υπερασπιστούν απολύτως τα συμφέροντα της ΕΒΖ, των εργαζομένων της αλλά και των Ελλήνων τευτλοπαραγωγών, όπως εξάλλου το είχε υποσχεθεί και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, όταν είχε επισκεφθεί το εργοστάσιο της Ανατολικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο