Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΕΔ: "Ακατάλληλα μέρη για παιδιά τα στρατόπεδα"!

Σύμφωνα με ανακοίνωση μιας από τις πολλές ενώσεις αποστράτων που έχουν ενσκύψει
εσχάτως, της ΑΝΑΕΔ, η εξαγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, ότι το υπουργείο αγκαλιάζει ολόκληρο το προσωπικό, αλλά και τις οικογένειές τους με φροντίδα για στέγαση (σε ειδικά καταλύματα, φυσικα) και σίτιση εντός των στρατοπέδων, αν το επιθυμούν βέβαια, είναι ... "μέτρο εξαθλίωσης"!


Ας δούμε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΑΝΑΕΔ:

"Μέτρα εξαθλίωσης και κατοχικής πρακτικής, η αναγγελία του ΥΕΘΑ κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου σε συνέντευξη του στο Real fm στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου ότι «είναι κρίσιμο να τους δώσουμε (στους ε.ε. στρατιωτικούς) στέγαση και σίτιση στα στρατόπεδα».

Η ισοπέδωση της αξιοπρέπειας των στρατιωτικών συνεχίζεται και φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει εδώ.

Καταδικάζονται τα παιδιά των στρατιωτικών να μεγαλώνουν σε στρατόπεδα και να σιτίζονται σε συσσίτια απορίας.

Η παρακάτω ανακοίνωση είναι σαφής προάγγελος εξοντωτικών μειώσεων στις αποδοχές των στρατιωτικών.

Για δε τους εν αποστρατεία στρατιωτικούς αναμένουμε την πρόβλεψη διάνοιξης τάφων, γιατί εκεί φαίνεται ότι θα τους οδηγήσουν".

Κατάλαβε κανείς τίποτα; Δηλαδή η συγκεκριμένη ένωση αποστράτων - έστω αριστερής απόχρωσης, αλλά αυτό δεν έχει σημασία - θεωρεί το ότι το άνοιγμα των στρατοπέδων επί 24ώρου βάσεως για σίτιση και στέγαση στις οικογένειες των στραιτωτικών είναι "ισοπέδωση της αξιοπρέπειάς τους";

Τόσο πολύ εκτιμούσαν τον χώρο εργασίας, διαβίωσής και προσφοράς τους οι απόστρατοι της συγκεκριμένης ένωσης και τώρα τον θεωρούν περίπου "κολαστήριο";

Ή το άλλο απίθανο ότι "Καταδικάζονται τα παιδιά των στρατιωτικών να μεγαλώνουν σε στρατόπεδα και να σιτίζονται σε συσσίτια απορίας"! Προφανώς οι ιδεοληψίες των συγκεκριμένων απόστρατων θεωρούν τα στραόπεδα φυλακές ή κακόφημα μέρη που δεν πρέπει να συχνάζουν παιδιά!

Στις ΗΠΑ και αλλού που οι οικογένειες των στρατιωτικών μένουν σπουδάζουν και σιτίζονται, αν το θέλουν, σε ειδικά καταλύματα μέσα στα στρατόπεδα και αυτό είναι υποχρέωση του κράτους προαφανώς εκεί "καταδικάζονται οι οκογένεις και τα παιδιά των στρατιωτικών".

Όσο για την "διάνοιξη τάφων στους απόστρατους" είναι γελοίο να επιτίθενται σε μία πολιτική ηγεσία μιας εβδομάδας για πράξεις και εγκλήματα των προηγούμενων ηγεσιών και πιο συγκεριμένα των Ε.Βενζέλου, Π.Μπεγλίτη, του Γ.Παπακωνσταντίνου και φυσικά του Γ.Παπανδρέου, ο οποίος έγινε ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ελληνική ιστορία που δεν επισκέφθηκε ποτέ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πάν μέτρον άριστον, φίλοι της ΑΝΑΕΔ...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο