Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τα Κυπριακά καλλιστεία σε ζωντανή μετάδοση στο Newsbomb

Στο νησί της Αφροδίτης είναι όλα έτοιμα για την παρουσίαση των καλλιστείων «Σταρ Κύπρος
2012». Ο μεγάλος τελικός θα γίνει  στις 9 μ.μ και θα αναμεταδοθεί από το ΣΙΓΜΑ, μέσω του Newsbomb. Παρουσιάστρια είναι η λαμπερή Νίκη Κάρτσωνα, του Queen.gr.


Ο φετινός παγκύπριος διαγωνισμός ομορφιάς όχι μόνο θα έχει γκλάμουρους ύφος, αλλά θα είναι και αναβαθμισμένος με τη μορφή reality show.


Η διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι φέτος ο διαγωνισμός θα έχει τηλεοπτικό χαρακτήρα αφού η επιλογή των καλλονών θα γίνει μέσα από ένα reality show διάρκειας τεσσάρων επεισοδίων.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις δεκαπέντε υποψήφιες σε διάφορες δοκιμασίες που σκοπό έχουν να αναδείξουν τα εμφανισιακά προσόντα τους, αλλά και να αποδείξουν ότι διαθέτουν και προσωπικότητα.

Η επιλογή των νικητριών θα γίνει από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα ψηφίζει τηλεφωνικά, αλλά και από την κριτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν ο Μιχάλης Ορφανίδης (senior make-up artist), ο Χάρης Κυπριανού (φωτογράφος), η Στέλλα Δημητρίου (μοντέλο), η Σύλια Ιωαννίδου (αρχισυντάκτρια της «Madame Figaro Κύπρου») και η δική μας Νίκη Κάρτσωνα που θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό.

Η μετάδοση θα γίνει στις 9 μ.μ.

Newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο