Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Yπογραφή της τελικής κύρωσης του αναδασμού του Αγροκτήματος Σπερχειάδας

Είκοσι χρόνια μετά την απόφαση διενέργειας υποχρεωτικού αναδασμού σε έξι
αγροκτήματα της Δυτικής Βύστριζας, έφτασε στην τελική φάση της ολοκλήρωσής του  ένα σημαντικό έργο για τους αγρότες και την αγροτική οικονομία της περιοχής, με την υπογραφή της τελικής κύρωσης του αναδασμού του Αγροκτήματος Σπερχειάδας.

Κύριο μέλημα της αιρετής Περιφέρειας ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής και προς αυτή την κατεύθυνση οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάσθηκαν πυρετωδώς προκειμένου να καταστεί εφικτό να παραδοθούν τα καινούρια δικαιώματα στους ιδιοκτήτες μέσα στο 2012.

Η συνολική έκταση του κτήματος ανέρχεται σε 5.417,347στρέμματα, από τα οποία τα 619,442 στρέμματα αποτελούν εκτάσεις κοινόχρηστων δρόμων και έργων Αναδασμού.
Τα υπόλοιπα 4.797,905 στρέμματα αποτελούν τις διανεμητέες καλλιεργούμενες εκτάσεις και οι τελικοί δικαιούχοι ανέρχονται σε 665.

Η υπογραφή της απόφασης κατακύρωσης του Αναδασμού από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Στ. Καπελέρη θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχου Περγαντά  την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Περιφέρειας.

Με την τελική κύρωση του Αναδασμού και τη δημοσίευση της απόφασής του στο ΦΕΚ, θα ακολουθήσει η διανομή των τίτλων στους δικαιούχους και η μεταγραφή των αγροτεμαχίων στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο