Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πώς χάθηκε και γιατί ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός;

Στην προσπάθεια μου να καταλάβω γιατί και πως χάθηκε ο Ελληνικός πολιτισμός και γιατί δεν υπήρξε συνέχεια των ιερών τεράτων των Σωκράτη, Πυθαγόρα, Πλάτωνα, Θουκυδίδη, Αριστοτέλη κ.α.. από άλλους της μετά αυτών εποχής, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ευθύνεται ο "εβραιοχριστιανισμός" και οι άλλες "ψευτοθρησκείες" που παρουσιάστηκαν κατά την ίδια περίοδο η και μετά.

Μέχρι την εμφάνιση των οι Έλληνες διατηρούσαν άψογες σχέσεις με το σύμπαν και μέσω των ενεργειακών σημείων στη Ελλάδα, Ακρόπολις, Δήλος, Σούνιο, Δελφούς, Ολυμπία, Ιερό Όρος, στα σημεία αυτά τα "τελλουρικα" ρεύματα που συναντιούνται με τις ενεργειακές γραμμές L (L Lines) που "υπάρχουν" στην Γη, έπαιρναν τεράστιες πληροφορίες δια της μεθόδου της σκέψης και την μετέτρεπαν σε γνώση.

Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε είναι διάχυτες στο Αστρικό και Γήινο αιθέρα πάνω από την Ελλάδα και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τρόπο να τις κάνουμε δικές μας..

Υπάρχει μια πληθώρα πληροφοριών στον αιθέρα κλεισμένες μέσα σε σκληρό δίσκο όπως και σε ένα υπολογιστή το οποίο χρειάζεται ένα καλό χειριστή για να τις αποσπάσει και να τις φέρει στην επιφάνεια για να τις χρησιμοποιήσει και να τις κάνει δικές του.
Νομίζω το υποσυνείδητο του ατόμου είναι όλο το μυστικό της περισυλλογής πληροφοριών από τον αιθέρα.

Οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πολύ καλά πως να το κάνουν και ήταν και τυχεροί διότι τα περισσότερα ενεργειακά κύματα εισέρχονται στη γη μέσω του Ελλαδικού χώρου που έχει και τα περισσότερα ενεργειακά μνημεία.

Με την πόλωση η οποία επήλθε από την είσοδο των "ψευτο"-θρησκειών οι Έλληνες έστρεψαν και ανάλωσαν τις ενέργειες του σε άσκοπα υλικά "ψευτοαντικείμενα" και έχασαν την επαφή τους με το σύμπαν και τις τεράστιες πληροφορίες που τους πρόσφερε, εγκατέλειψαν την πραγματική δύναμη που τους παρέχει ο ιερός αυτός τόπος.

Επήλθε σκοταδισμός και χάθηκαν έτσι οι δυνατότητες εισροής γνώσεων από τον αιθέρα.
Άλλοι λαοί που γνώριζαν την δυνατότητα του Ελλαδικού χώρου, μετά από τις πολλές αποτυχημένες προσπάθειες που είχαν κάνει για να κάνουν αυτή την δύναμη δική τους δημιούργησαν "ψεφτοθρησκειες" και με αυτό τον τρόπο κατόρθωσαν να μας κυριεύσουν και να μας απομακρύνουν από την τεράστια δύναμη που είχαμε η οποία όμως είναι και σήμερα υπαρκτή σε όλα τα ενεργειακά σημεία που ανάφερα πιο πάνω.

Οι πρόγονοι μας είχαν κυριεύσει κατά επανάληψη τον κόσμο διότι γνώριζαν πολύ καλά αυτά στα οποία αναφέρομαι και άφησαν στον Κόσμο μια τεράστια κληρονομιά η οποία δεν έχει τέλος.

Ιατρική, Φαρμακευτική, Αστρονομία, Μαθηματικά, Γεωμετρία, Θέατρο, Αθλητισμός, Φιλοσοφία στηρίζονται στα Αρχαία αυτά Ελληνικά τέρατα γνώσεων. Από που τα έμαθαν; και γιατί στον υπόλοιπο κόσμο αλλά και στην Ελλάδα δεν υπήρξαν καινούργια δεδομένα παρά μόνο μια μικρή εξέλιξη βασισμένη στα αρχαία αυτά κείμενα;

Γιατί δεν έχουμε έκτοτε κανένα μεγάλο κύμα επιστημόνων του ύψους των Αρχαίων;
Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν επάνω σε όλους τους αρχαίους ναούς υπάρχει κτισμένη μια εβραιοχριστιανική εκκλησία. Γιατί άραγε;

Τι νομίζουν ότι κάλυψαν;

Σας πληροφορώ, τίποτα, διότι η ενέργεια είναι παντού, αφήστε τη να μπει μέσα σας να σας ξυπνήσει τον τεράστιο κόσμο της πραγματικότητας, αφήστε την τεράστια αυτή αποθήκη γνώσεων να βρει δίοδο προς τον υπόλοιπο κόσμο όπως έκαναν οι Αρχαίοι...

Ο Ιερός ο τόπος που λέγεται Ελλάδα, φόβος και τρόμος της άλλης τεράστιας δύναμης στον κόσμο του Εβραϊσμού.


Ο Χένρι Κίσσινγκερ πρώην υπουργός των εξωτερικών ΗΠΑ, το Σεπτέμβριο 1974 σε ομιλία του προς Αμερικανούς επιχειρηματίες είχε πει:

«Τον Ελληνικό Λαό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε μόνο θα συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία (δεν εννοούσε τον "εβραιοχριστιανισμο"), την ιστορία, τα ιστορικά του και πνευματικά αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα να αναπτυχθεί, να διακριθεί και να επικρατήσει»
Τι εννοούσε με αυτό;

Έτσι πιστεύω ότι χάθηκε η συνέχεια όλων αυτών των τεράστιων ιερών Ελλήνων λόγιων του προ- "εβραιοχριστιανισμου" και άλλων "ψευτοθρησκειων".

Ο Έλληνας έχασε πλέον την κυριαρχία στο παγκόσμιο επίπεδο και έτσι το υψηλό Ελληνικό πολιτιστικό επίπεδο κατέληξε σε ένα επίπεδο δημιουργίας ύλης για την οποία σκοτωνόμαστε όλοι για να αποκτήσουμε. Εδώ χωράει τέλεια η φράση:
είδαμε το δέντρο αλλά χάσαμε το δάσος!!!!


Σούλης Ρουμανάς


Πηγή: Πώς χάθηκε και γιατί ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός; - RAMNOUSIA

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο