Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

O M A Δ A « Ε» & Σ Ι Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ:

Η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» είναι μια μυθική μυστική οργάνωση και σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της ύπαρξής της, αποτελείται από Έλληνες και ξένους φιλέλληνες επιστήμονες ερευνητές, καθηγητές, επιχειρηματίες, και πολιτικούς, και ανάγεται στο χώρο του μύθου.
Το όνομα της «Ομάδας Ε» προέρχεται από το σύμβολον  «Ε»  το λεγόμενο Δελφικό «Ε» που υπήρχε και υπάρχει στο Ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, και σημαίνει «ΕΛΕΥΣΙΣ – ΔΙΑ».
«Ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» μύθος ή πραγματικότητα;; Ιδού το ερώτημα!!
Η πολιτική  την εντάσσει στις θεωρίες συνωμοσίας, ενώ δεν εντάσσει στις συνωμοσίες αυτές το διεθνή Σιωνισμό, και τη Ν.Τ.Π. που όντως αποτελείται από συνωμοτικές μυστικές ομάδες, (βλέπε Ιλλουμινάτι, μασώνοι, και άλλες μυστικές οργανώσεις των Κοσμοκρατόρων ). 
Σαν σύμβολο και έμβλημα έχει το καλλιγραφικό «Ε» σε συνδυασμό
με το ανάποδο «Ε» με το σταυρό στη μέση ανάμεσα στα δύο «Ε».
Για ενημέρωση των αναγνωστών μας, αποφασίσαμε να γράψουμε
ότι γνωρίζουμε, και ότι κυκλοφορεί σαν μύθος ή πραγματικότητα για την ομάδα «Ε», με κίνδυνο να χαρακτηρισθούμε γραφικοί, διότι πολλοί φίλοι,  μας υποβάλλουν αυτό το ερώτημα.
Επαναλαμβάνω είναι ένας όμορφος μύθος, ή μήπως και πραγματικότητα;;; κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα.

Νέα πολιτική κίνηση από τα "σπλάχνα" της Ν.Δ. - "Ο Αντώνης συμβιβάστηκε" λένε

Μια νέα πολιτική κίνηση, με πατριωτικές-αντιμνημονιακές θέσεις, προερχόμενη από τα σπλάχνα της Ν.Δ. φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την σχηματοποίησή της. Η νέα κίνηση η οποία για την ώρα θα βασιστεί σε ότι αφορά την κοινοβουλευτική της εκπροσώπηση στον ανεξάρτητο βουλευτή, Πάνο Καμμένο φιλοδοξεί να κλείσει το πολιτικό κενό που άφησε το πρώην κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την συμφωνία της 8ης Νοεμβρίου, εγκαταλείποντας τις αντιμνημονιακές θέσεις του και αποδεχόμενο τον διορισμό του τραπεζίτη Λ.Παπαδήμου ως πρωθυπουργού της χώρας.

Δεν καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία ο Γ.Παπακωνσταντίνου

Σοβαρό κίνδυνο να βρεθεί με όλες τις διαδικασίες που αφορούν τους απλούς πολίτες είναι ο υπουργός ΠΕΚΑ Γ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος δεν είναι βουλευτής. Είχε παραιτηθεί από βουλευτής για να τεθεί επικεφαλής της λίστας του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή το 2000 και σήμερα δεν είναι βουλευτής. Άρα δεν έχει ασυλία.


Σημαίνει ότι μόλις ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του (αφού ξεκαθαριστεί η υπόθεση της Βουλής και των πολιτικών ευθυνών) θα κληθεί μαζί με τον συνένοχό του και στενός του συνεργάτη, τον συνεργάτη των ξένων που έχουν αιχμαλωτίσει την χώρα, τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ να αντιμετωπίσουν τις τεράστιες πινικές ευθύνες τους.

Η ιστοσελίδα του Αεροδρομίου "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης "μιλάει" και ...."Μακεδονικά"!!

Ο εξευτελισμός και η προδοσία δεν έχουν όρια.......

Η ανοχή έχει τα όρια της...
Εδώ βλέπετε την
ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

Παρατηρείστε προσεκτικά την εικόνα...

Ο Ελληνικός λαός πεινά και το Παπανδρέικο ζει το δικό του όνειρο...


Στην "σέντρα" βγάζει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", την χλιδάτη ζωή του "συγγραφέα" Νίκου Παπανδρέου, την στιγμή που πολλοί του χρεώνουν παιχνίδια με τα cds.

Πανάκριβα αυτοκίνητα, πολυτελή σπίτια και υπηρετικό προσωπικό. Αυτή είναι η χλιδάτη ζωή του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Σύμφωνα με την εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει αύριο, ο Νίκος Παπανδρέου σε καιρούς που δύσκολα οι Έλληνες τα φέρνουν βόλτα και το 25% του πληθυσμού σύμφωνα με έρευνες ζει στα όρια της φτώχεια, αυτός ζει μια χλιδάτη ζωή.

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Η ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !!!

Σε Ερυθρες και Μανδρα Χτυπαει ο Παλμος στον 7ο ΟΜΙΛΟ της Δ' Εθνικης

10η Αγωνιστικη στον 7ο Ομιλο της Δ' Εθνικης και Αρχιζουν τα Μεγαλα Παιχνιδια

Στις Ερυθρες δοκιμαζεται η πρωτοπορος ΚΟΡΙΝΘΟΣ με την αναγεννημένη ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ γιά τήν 10η Αγωνιστική στόν 7ο Ομιλο τής Δ ' Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου .



Η ΔΑΦΝΗ βρίσκει σιγά σιγά τα βηματα της , αφού απέκτησε νέο Διοικητικό Συμβούλιο μέ Πρόεδρο τόν κ. Νόντα Λεχρή , ενώ η Δημοτική Αρχή στηρίζει οικονομικά τήν ομάδα διπλασιάζοντας !!! τήν Επιχορήγηση πού πρόσφερε άμεσα αυτές τίς ημέρες .

ΥΓΕΙΑ - ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Άνοιξε ο δρόμος του Ειδικού Δικαστηρίου για ΓΑΠ- Παπακωνσταντίνου

Ο  οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης που ερευνούσε την υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), μετά από καταγγελίες μελών  της  για παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος του 2009,  διαβίβασε  τον φάκελο στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Η ενέργεια αυτή σημαίνει ότι κ.  Πεπόνης, προσέκρουσε πάνω σε ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Για το λόγο αυτό, ως έχει υποχρέωση εκ του νόμου,  ζήτησε να  διαβιβαστεί  ο φάκελος στη Βουλή προκειμένου αυτή να προχωρήσει στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής  η οποία και θα αναζητήσει  ενδεχόμενες ευθύνες  του  τότε  πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά  και μελών της τότε κυβέρνησής.

Με το αγγλικό δίκαιο θα μπλέξουμε άσχημα

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για το περιβόητο αγγλικό δίκαιο που διέπει σίγουρα τις επίσημες δανειακές συμβάσεις του μνημονίου και όπως όλα δείχνουν έχει «κλειδώσει» στο πρόγραμμα ανταλλαγής-αντικατάστασης ελληνικών ομολόγων, γνωστότερο ως PSI.
Τις προηγούμενες ημέρες Αntinews ενθάρρυνε τον διάλογο,  ζωηρό μάλιστα, γύρω από αυτό το φλέγον κεφάλαιο της ελληνικής δανειοδότησης, δεδομένου ότι πρόκειται για δεσμεύσεις που αφορούν το μέλλον όχι της επόμενης γενιάς, αλλά και πολλών ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν αυταπόδεικτα στοιχεία που καθιστούν  την επιλογή του αγγλικού δικαίου μεγίστη υποχώρηση, καθώς αντικειμενικά ναρκοθετούν την θέση του δανειζόμενου έναντι του δανειστή.

Εχουμε 10 εβδομάδες για να αποφασίσουμε αν θα σηκώσουμε το κεφάλι ή αν θα το ακουμπήσουμε στον παγκο του δήμιου!

Μέχρι χθές είχαμε αντιληφθεί ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού είχαν δύο ορμητήρια , αυτό του Δ΄Ραϊχ ( βλ. Ε.Ε) και εκείνο του προσωρινού διαχειριστή της Νέας Τάξης Πραγμάτων (βλ. ΗΠΑ).

Αν και ο γενικός σκοπός των δύο επιτελείων ήταν και παραμένει ο ίδιος ( η μετατροπή του μέχρι χθές προτεκτοράτου τους σε δουλοπαροικία), ωστόσο είχε γίνει εμφανής η διαφορά στο περιεχόμενο αυτών...

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!...Να γιατί...


Οτάβα, Καναδάς, 12.000 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Δείτε τι μπορεί να πετύχει ένας Έλληναράς, όπως αυτός του βίντεο τον Αύγουστο 2011. Να γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Είμαστε Ελληναράδες και σ΄ όποιον αρέσουμε...

Λειτουργία τμήματος βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακ​ού τραγουδιού της Ενωσης Μικρασιατω​ν Θήβας

Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας ξεκίνησε τη λειτουργία τμήματος βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακού τραγουδιού για μαθητές με τον δάσκαλο βυζαντινής μουσικής Βαγγέλη Τζουμανέκα.Η πρόσκληση απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και η πρώτη συνάντηση είναι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 στις 18:00 στην Μικρασιατική Εστία ( Αγ. Ελένης 25 & Ομήρου 1 στο Συνοικισμό )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΗΒΑΣ

Από Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 έως Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012
Εκτός Δευτέρας

ώρα έναρξης: 21:15 μ.μ.
SHERLOCK HOLMES 2: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ

Υπόθεση:

Ο Σέρλοκ Χολμς ανέκαθεν ήταν ο εξυπνότερος άνθρωπος στον χώρο...

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Θάβετε τα σκάνδαλα των CDS και της ΕΛΣΤΑΤ, έχετε σχέδιο εκποίησης της χώρας. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

Διαβάστε την ομιλία του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ. ΑΠΡΕΖΟΤΟΥ, ΑΛΑΔΩΤΟΥ, ΑΒΙΤΣΙΩΤΟΥ Πολιτικού. Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας διότι έρχεται η ώρα των μεγάλων αποφάσεων.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Πράγματι παραβιάζεται ο Κανονισμός της Βουλής, όπως παραβιάζεται και το Σύνταγμα της χώρας, κάτι που αποδεικνύεται κάθε μέρα. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχουμε μια διορισμένη Κυβέρνηση, ένα Πρωθυπουργό μη εκλεγμένο, αλλά επιλεγμένο από την Goldman Sachs και ουσιαστικά την καθημερινή παραβίαση του Συντάγματος. Πριν από λίγο, ο Εισαγγελέας Μακρής έβγαλε το πόρισμα για την παρέμβαση στη δικαιοσύνη και τους οικονομικούς Εισαγγελείς από ανωτέρους τους και από πολιτικούς παράγοντες, όπου καταδεικνύεται ότι ένα από τα θέματα….

Το φορτηγό της Τρόικα …πάτησε τον Βορίδη

Τον πάτησε … τρελό φορτηγό τον Βορίδη καθώς μετά τη συνάντησή του με την τρόικα υπήρξε διάσταση απόψεων σε ότι αφορά την απελευθέρωση του επαγγέλματος των φορτηγατζήδων. Ο κ. Βορίδης παρουσίασε μια πρόταση στους τροικάνους που έλεγε ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί ως προς την εθνικότητα των ιδιοκτητών φορτηγών. Η τρόικα αντέδρασε και από χθες ξεκίνησε ο ψυχρός πόλεμος. Δεν πέρασαν όμως ούτε 24 ώρες ώστε να καταλάβει ο Βορίδης ότι οι δανειστές μας δεν είναι…

Πιλότοι: Δώρο μηδέν, τους φορολογούν & το πτητικό για 2η φορά!

Αρνητική στάση εξακολουθεί να κρατά η κυβέρνηση του μνημονίου –παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις για το αντίθετο- αναφορικά με το θέμα του δώρου των Χριστουγέννων στα στελέχη της ΠΑ. Τι και αν τα Χριστούγεννα έχουν ήδη παρέλθει και βαδίζουμε ολοταχώς για το Πάσχα οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για διευθέτηση του θέματος έχουν πέσει στο κενό. Και αν από «κενά» ξέρουν πολύ καλά οι πιλότοι της ΠΑ εκεί επάνω που πετούν από «κενές» υποσχέσεις έχουν μόλις τώρα αρχίσει να μαθαίνουν.

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ:ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!

Ενεργοποίηση του νόμου της ΝΔ του 2009 που αποφάσισε την καταστροφή του ιστορικού αρχείου του υπουργείου Ανάπτυξης (πρώην Οικονομίας) προτείνουν και προωθούν παράγοντες του υπουργείου αλλά και συνδικαλιστές με το πρόσχημα ότι έχει ρυπανθεί από την επικίνδυνη ουσία κλοφέν.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!…

Από την στιγμή εκείνη, στην οποία η Ελλάδα μας μπήκε στο βάναυσο και εξοντωτικό των Εθνών εβραϊκό σύστημα του ΔΝΤ καταστράφηκε η Ελληνική κοινωνία! Έκτοτε έχει αλλάξει δραματικά η ζωή όλων των Ελλήνων, που έφτασαν σε σημείο απόγνωσης και αδιεξόδου.
Για το οποίο ευθύνονται οι κυβερνήτες αυτής της χώρας, υποτακτικοί δυστυχώς σε ξένους Αμερικανούς, Σιωνιστές, Ευρωπαίους κτλ., καθώς και η κυβέρνηση υπό τον Εβραιοαμερικάνο Τζέφρυ Papandreou-Chant, που μας έβαλε στο ΔΝΤ για να μας ρουφήξουν το αίμα και να καταστραφούμε!
Και είχαν σαν βασικό τους στόχο οι Σιωνιστές και οι πειθήνιοι δούλοι τους στα «ελληνικά» κόμματα να αλλάξουν εντελώς το αξιακό σύστημα των Ελλήνων και να ξερριζώσουν τις ρίζες του Λαού μας… Καθώς και να βάλουν χέρι στην Ελληνική μας επικράτεια, παίρνοντας «αντί πινακίου φακής» όλο τον Εθνικό μας πλούτο…

Τα μέσα ενημέρωσης προστάτεψαν την παρέα της καταστροφής

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι ο τελευταίος σ’ αυτή τη χώρα που πρέπει να διαμαρτύρεται για τα μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχει πολιτικός επί του πλανήτου που να έτυχε τέτοιας ευνοϊκής μεταχείρισης από την πρώτη στιγμή του αρχηγικού βίου του.

Μάχη έδωσαν τα μέσα ενημέρωσης για να τον επιβάλουν στην ηγεσία του κόμματός του.

Κι’ όταν ανέλαβε – με το γνωστό «θαμπό δαχτυλίδι» και άλλα ευτράπελα – και ενώ προετοιμαζόταν η «πορεία του προς τη βάση», ώστε να κερδίσει και τον τίτλο του λαοπρόβλητου ηγέτη για τον οποίο, ως μοναδικό υποψήφιο, έσπευσαν στις κάλπες ένα εκατομμύριο άνθρωποι (κοψοχέρηδες σήμερα, τους οποίους λίγο αργότερα έψαχνε να τους βρει ταχυδρομώντας ένα εκατομμύριο επιστολές), το τι έγινε δεν περιγράφεται!

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Ιδού ένα ντοκουμέντο δουλεμπόρων, με οδηγίες σε παράνομους μετανάστες για το πως να μπαίνουν στη χώρα μας!
Τα τελευταία χρόνια η λαθρομετανάστευση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στην ελληνική κοινωνία. «Χαμένοι» σε όλη αυτή την ιστορία είναι η χώρα αλλά και οι ίδιοι μετανάστες που δεινοπαθούν μέχρι να έρθουν, ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή.
«Κερδισμένοι» τελικά είναι μόνο οι δουλέμποροι, που υπάρχουν στις χώρες από όπου γίνεται η διακίνηση των μεταναστών. Για να είναι μάλιστα πιο αποτελεσματικοί στη «δουλειά» τους χωρίζονται σε διαφορετικά κυκλώματα-ομάδες . Άλλη ομάδα δουλεμπόρων-διακινητών, θα παραλάβει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα προέλευσης, άλλη θα τους περάσει από την Τουρκία και άλλη ομάδα θα τους «ταχτοποιήσει» μόλις φτάσουν στον προορισμό τους.
Και όλα αυτά με το αζημίωτο γιατί ο κάθε μετανάστης πληρώνει από 4.000 ευρώ μέχρι και 8.000 ευρώ για να φτάσει στον τελικό προορισμό του. Αρκετές φορές μάλιστα οι λαθρέμποροι δίνουν οδηγίες στους μετανάστες για το πώς πρέπει να φερθούν και τι να κάνουν έτσι ώστε να μην τους στείλουν οι Ελληνικές Αρχές πίσω στις πατρίδες τους.

Δείτε το «Ιστορικό Μήνυμα» της «ΣΠ» προς τους 300 Έλληνες Βουλευτές


Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών. Οι συμμετοχές στο Κίνημα έρχονται με ραγδαίους ρυθμούς και έχουμε περάσει τα 100.000 μέλη. Πρέπει όμως να Συσπειρωθούμε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ γιατί η ημερομηνία του Πρώτου Συνεδρίου του Κινήματος πλησιάζει. Είναι η 28/29Απριλίου, 2012. Ο Στόχος είναι να περάσουμε το ένα εκατομμύριο Μέλη μέχρι τότε ώστε οι υποψήφιοί μας να εισαχθούν στη Βουλή ως «Κίνημα Εξουσίας» και όχι ως ένα άλλο μικρό Κίνημα που θα…

PSI και δανειακή σύμβαση... μάθε τι σημαίνουν γία σένα.

Αγαπητέ συμπολίτη σου παρουσιάζουν σαν δώρο ότι θα σου χαρίσουν 80-100-120δις δεν ξέρω και εγώ πόσα. Αλλά σου λένε ότι θα πρέπει να κυρώσεις την περίφημη «ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ» με πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής.

Γιατί τα 2/3 όμως; Γιατί δεν αρκεί η υπογραφή του υπουργού οικονομικών όπως την 1η φορά;
Γιατί αγαπητέ συμπολίτη νομικά η 1η σύμβαση και τα μνημόνια που την ακολούθησαν είναι στον αέρα. Για αυτό θέλουν να περάσει η νέα δανειακή σύμβαση μαζί με την παλιά με 180+ βουλευτές και διεθνές δίκαιο ώστε να είναι απόλυτα διασφαλισμένοι οι δανειστές.

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Είναι φυσικό η κάθε χώρα να προσφεύγει σε παράνομες δραστηριότητες για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της. Ακόμη και τώρα συνεχίζονται οι δραστηριότητες αυτές και θα συνεχίζονται και στο μέλλον».
Κουτλού Σαβάς. Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Έκθεση για τα σχετικά με την υπόθεση Σουσουρλούκ γεγονότα. (1997)
Φάνης Μαλκίδης 
Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ για τις φωτιές στην Ελλάδα, παρά τις κωμικές «διαψεύσεις» που ακολούθησαν, η στάση της Τουρκίας και η εκκωφαντική σιωπή της Ελλάδας, των «κομμάτων» της και των «ειδικών» της, έχουν κατά την άποψή μας, εκτός της ...
ανθρώπινης, δύο κύριες διαστάσεις. Την οικονομική και την πολιτική. Κατ΄ αρχήν όταν από μία φωτιά χάνεται μία ανθρώπινη ζωή το κόστος της είναι ανυπολόγιστο Πόσο μάλλον όταν οι ανθρώπινες ζωές είναι εκατοντάδες από τότε που κάθε καλοκαίρι, «κατά σύμπτωση», ξεσπούν πυρκαγιές.

ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΡΕΜΑΛΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Είμαι εξοργισμένος βλέποντας τα καθάρματα που έπιασαν στην Θεσσαλονίκη. Αυτούς τους υπάνθρωπους που έστελναν στον τάφο καλούς ανθρώπους. Αλλά όλα έχουν μια εξήγηση. Αυτά τα ρεμάλια που έκλειναν με τόση ευκολία οικογένειες ηταν οι ίδιοι που ξεπούλησαν την χώρα. Ναι, με μαφιόζους πήρε ο Παπανδρέου την εξουσία. Με απατεώνες, ψεύτες, επικίνδυνους εγκληματίες που η συκοφαντία τους ήταν ψωμοτύρι.

Σχέδιο νόμου (Δανειακή Σύμβαση)

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ".....Σύμφωνα με τον αγγλικό νόμο...." σημαίνει : Είμαι δανειστής, μ αρέσει το σπίτι σου (διότι είναι παραθαλάσσιο κ.τ.λ.),  στο παίρνω  επειδή το Κράτος σου μου χρωστάει, και εσύ βρέστα με το Κράτος σου.
 

Διαβάστε πρώτα -αν δεν το έχετε ήδη κάνει - τι περιλαμβάνει χοντρικά η δανειακή σύμβαση (Ν.1) και τι θα σημάνει αυτό για όλους μας.Θα παγώσει το αίμα σας!!!

Μετά ,αν συμφωνείτε φυσικά,στείλτε την "Ανοικτή επιστολή προς Έλληνες βουλευτές (Ν.2).

Κατόπιν,αν συμφωνείτε, υπογράψτε (στο Ν.3) και διαδώστε όπου και όπως μπορείτε αυτό το μήνυμα.Πρόκειται για το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας!

Η Βόρεια Κορέα Αναπτύσσει EMP(Electromagnetic Pulse) Bomb και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι την έχουν κατασκευάσει είδη.- Μάθετε πως να επιζήσετε απο μια τέτοια κατάσταση.

EMP συσκευή. Μπορεί να μην  έχετε ακούσει ποτέ για κάτι τέτοιο, αλλά οι Βορειοκορεάτες  εργάζονται σε μια βόμβα EMP, και αν είναι να πυροδοτηθεί εκει όπου ζείτε, θα μπορούσε να θέσει τη ζωή σας σε κίνδυνο και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που  θα ζειτε για χρόνια.
Τι είναι ένας ηλεκτρομαγνητικος παλμος;
Μια συσκευή EMP ή βόμβα EMP είναι σχεδιασμένη να εκρήγνυνται πάνω από την ατμόσφαιρα. Η έκρηξη απελευθερώνει μια τεράστια ποσότητα ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου ποσού των ακτίνων γάμμα. Αυτές οι ακτίνες δεν θα έβλαπταν τους ανθρώπους, αλλά θα τηγανίζανε τα πάντα που ειναι ηλεκτρονικά, όπως αυτοκίνητα, υπολογιστές και το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας ,ότι είχε δηλαδή πάνω του κύκλωμα η ηλεκτρονικό στοιχείο.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ: «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

Περιβαλλοντικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2012, από την αρμόδια Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., που λειτουργεί στον Άγιο Νικόλαο του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, σχετικά με τη διάθεση ερυθράς ιλύος.Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, μετά την υπ’ αριθμ. 433/13-7-2009 απόφαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας, που είχε εκδοθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της υπ’ αριθμ. 160170/7-10-2008 Άδειας Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Επικρατέστερο σενάριο για το Ελληνικό PSI

Εδώ και λίγες βδομάδες παρακολουθούμε τις εξελίξεις περί το PSI (Private Sector Involvement), δηλαδή το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, που στην πλήρη του έκδοση το λένε και «πρόγραμμα εθελοντικής αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους με συμμετοχή ιδιωτών». Τελευταία διαπιστώνουμε ότι αρκετοί αναλυτές, ακόμα και όσοι λόγω επαγγελματικής θέσης ή ιδεολογίας έχουν τελείως διαφορετικές αφετηρίες, άρχισαν να συγκλίνουν στο τι περίπου πρόκειται να γίνει. Ασφαλώς πρόκειται περί σεναρίου, όμως ο Peter Tchir της TF Market το συνόψισε πολύ όμορφα, δίνοντάς του μάλιστα και ποσοστό επιτυχίας: 80%!

Πως μαγειρεύονται οι δημοσκοπήσεις!

Καλά δεν είναι κάτι καινούριο αλλά ο αναγνώστης μας Πέτρος μας έστειλε κάποια στοιχεία από πρόσφατες δημοσκοπήσεις που παρουσίαζαν αυτό το ΑΤΜ με φωνή που φυτέψανε για πρωθυπουργό της κατεχόμενης χώρας να στηρίζετε από το 70% των πολιτών!
Μας αναφέρει λοιπόν ο φίλος Πέτρος:
Μία από της ερωτήσεις ήταν “ ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό; τον Παπανδρέου ή τον Παπαδήμο;” Όπως είναι αντιληπτό στην δημοκρατία των εταιρειών δημοσκοπήσεων υπάρχουν μόνο όσες επιλογές θέλουν αυτοί!

45.000 άστεγοι στην Ελλάδα του μνημονίου… Άμεσα στέγη, τροφή & υποστήριξη για επανένταξη σε αυτούς τους ανθρώπους…

Οι «νεόπτωχοι», απλοί άνθρωποι που πριν λίγους μήνες είχαν σπίτι και δουλειά περιφέρονται τώρα άστεγοι στους δρόμους της πρωτεύουσας, της Θεσσαλονίκης αλλά και σε κάθε πόλη της Ελλάδος.
Σε όποια γωνία και να κοιτάξει κάποιος θα δει ανθρώπους αδύναμους, ταλαιπωρημένους, με «σκαμμένα» πρόσωπα από την πείνα να εκλιπαρούν για ελεημοσύνη.
Οι άστεγοι δεν είναι τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού, είναι άνθρωποι σαν εμάς που είχαν την ατυχία να χάσουν τη δουλειά τους και να βγούν στο δρόμο.

Παραδοσιακό Γλέντι με τους Μικρασιάτες της Θήβας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:00 στo κέντρο «Τζάκι » σε ένα μεσημεριανό γλέντι βάλσαμο στην κατάθλιψη που μας επιβάλουν . Θα διασκεδάσουμε με μικρασιάτικα τραγούδια και με κλαρίνα από μουσικούς της περιοχής μας που αγαπούν την παράδοση . Συμμετέχουν

45 λεπτά με τον Τσαρλς Νταλάρα

του Θάνου Δημάδη

Τον Τσαρλς Νταλάρα τον πρωτοσυνάντησα στο γραφείο του, στην έδρα του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου στην Ουάσινγκτον. Ήταν τέλος Ιουλίου- αν θυμάμαι καλά- και η γραμματέας του με είχε καλέσει μία μέρα πριν για να μου μεταφέρει εκ μέρους του ότι "έκανε δεκτό το αίτημα μου του είχα υποβάλει για συνέντευξη" (Δείτε το video της συνέντευξης που είχε προβληθεί στο protagon εδω) . Το πρώτο πράγμα που έκανα κλείνοντας το τηλέφωνο ήταν να αναζητήσω και να μάθω περισσότερα πράγματα για τον ίδιο και την προσωπική του ιστορία. Απ' όλα όσα διάβασα με εξέπληξε- θετικά οφείλω να ομολογήσω- ένα: Ότι ήταν κάτοχος διδακτορικού και ότι το διδακτορικό του δεν είναι σε κάποιον συναφή της οικονομίας ή του τραπεζικού δικαίου τομέα. Αλλά στη φιλοσοφία. Περνώντας την πόρτα του γραφείου του την επόμενη μέρα ήλπιζα ότι, τουλάχιστον, δε θα συναντούσα έναν τύπο σαν τους πολλούς που κυκλοφορούν στην πιάτσα των τεχνοκρατών, οι περισσότεροι εκ των οποίων μπορούν να σου εκθέσουν άρτια την άποψή τους για την τρέχουσα οικονομική...

Γυρνάμε πίσω στο 60. Λεωφορείο στα ορεινά χωριά μια φορά την εβδομάδα. (video)

Καταδικασμένοι στην απομόνωση νιώθουν οι ηλικιωμένοι της Παύλιανης μετά την απόφαση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας να καταργήσει το ένα από τα δύο δρομολόγια. Χαμηλοσυνταξιούχοι χωρίς ιδιωτικό αυτοκίνητο αφήνονται στην τύχη τους αφού η γραμμή κρίθηκε ασύμφορη. Υψώνουν μπροστά στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας φωνή διαμαρτυρίας και ζητούν να επανέλθει το λεωφορείο της Δευτέρας.

Πρωτιά για την Στερεά Ελλάδα στην διαχείριση του ΕΣΠΑ

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Περγαντά, των Αντιπεριφερειαρχών, των Συλλογικών Οργάνων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Διαχειριστικής Αρχής, των εμπλεκομένων φορέων, των συναρμόδιων Υπουργείων και των Δικαιούχων  ξεπεράστηκε  ο στόχος που είχε τεθεί  για το ΕΣΠΑ, φθάνοντας στο τέλος του 2011 στην κορυφή των Περιφερειών με τη μεγαλύτερη υλοποίηση έργων και απορρόφηση κονδυλίων.

Δεν υπάρχει μαφία χωρίς πολιτική κάλυψη

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Όλο το ανφάν γκατέ. Πλήρης η «εκπροσώπηση» του ελληνικού κατεστημένου στον κόσμο του εγκλήματος.

Το ΣΔΟΕ και η εφορία, οι τράπεζες μέσω στελεχών τους, η αστυνομία, η δημοσιογραφία, ο κόσμος του ποδοσφαίρου – ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος.

Κι’ από κοντά τα καθημερινά πια κρούσματα εντοπισμού παράνομων λεσχών, όπου ανθούν, μαζί με τον τζόγο, όλα τα μπουμπούκια του κακού.

Κι’ από κοντά οι συρράξεις μεταξύ ναρκομανών στο κέντρο της Αθήνας, οι ληστείες, οι επιθέσεις, η εκπόρνευση για δέκα ευρώ.

Από κοντά και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, που δεν ενοχλείται από την κατάργηση πρώτα του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και μετά της γενικής γραμματείας, πλην όμως ενοχλείται από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και…

ΓΚΟΥΝΤ ΜΟΡΝΙΝΓΚ

Πως σας φαίνεται το παραπάνω κείμενο;  Ανόητο; Πως θα φαινόταν σε έναν Άγγλο, Αμερικανό ή οποιονδήποτε άλλο που γνωρίζει και επικοινωνεί στην αγγλική γλώσσα;
Χαίρομαι που επιτέλους καταλάβατε πόσο γελοία φαίνονται τα greeklish σε όλους εμάς!

Στρατηγός Κρατερός

Χαμένοι στην αναζήτηση της ουτοπίας!

Μια άποψη, που εξηγεί ίσως γιατί καταλήγουν όλες οι αναλύσεις σε αδιέξοδο.

Πανικός έχει πιάσει τους πάντες στην Ελλάδα, και δικαιολογημένα, διότι δεν είναι λίγα αυτά που μας έχουν βρει μετά την επέλαση των …παιδιών της Μαργαρίτας. Και λέω των «παιδιών», διότι δεν νομίζω να υπάρχει σήμερα κανείς που να μην έχει καταλάβει πως η διακυβέρνηση GAP δεν ήταν προσωπική αλλά οικογενειακή υπόθεση…

Συνάντηση Δημάρχου με τους εμπόρους των καταστημάτων οδού Πινδάρου.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο Θήβας, ενημερωτική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τους εμπόρους που διατηρούν καταστήματα επί της οδού Πινδάρου.

Η συνάντηση είχε ως σκοπό την ενημέρωσή τους σχετικά με το έργο «Ανάπλαση της οδού Πινδάρου», οι εργασίες του οποίου βρίσκονται σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται τμηματικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, των εμπόρων και την διευκόλυνση των οχημάτων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     Σας καλούμε την 23-01-2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, Πλ. Ελευθερίας 3, Λαμία, (1ος Όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Αρμοδιότητες και δράσεις της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.
2. Ενημέρωση των μελών για την υπογραφή της Χάρτας Ισότητας

Φυτώριο "πάγου" στη Λαμία (φωτορεπορτάζ)

Σε φυτώριο με σταλακτίτες μετατράπηκε την περασμένη νύχτα γνωστή επιχείρηση με φυτά στη Λαμία. Η θερμοκρασία έπεσε στους 6 βαθμούς κάτω από το μηδέν και το νερό από το πότισμα πάγωσε πάνω στα κλαδιά και στα φύλλα των μικρών δέντρων και διακοσμητικών φυτών.


Αν μπορούσε να παραβλέψει κανείς τη ζημιά που υπέστη ο επιχειρηματίας κατά τα άλλα οι περαστικοί απόλαυσαν τις πρωϊνές ώρες ένα υπέροχο, μοναδικό θέαμα που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που κατέγραψε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θήβας σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων διοργανώνουν την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου (Λ. Μπέλου 1) ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τα  αγροτικά προϊόντα που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή.

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΜΕΙΣ… ???

Διαβάστε πως αντιδρούν και οργανώνονται οι Ιταλοί. Έχουν κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους «κατεχόμενους» πολίτες της Ε.Ε. να συμμετάσχουν σε Σύνοδο (Forum) και να χρησιμοποιήσουν τα συμπεράσματα της, όπως γράφουν στην ανακοίνωση τους : «Η Σύνοδος (Forum) γίνεται για να αντιδράσουμε στο οικονομικό πραξικόπημα που αποτελείωσε την Δημοκρατία μας και Αργεντινοποίησε την ιταλική εργατιά και τα δικαιώματα μας, πραγματοποιείται: 24/25/26 Φεβρουαρίου στην Ιταλία.»

Βενιζέλειο κοινοβουλε​υτικό πραξικοπημ​ατάκι


Έργα και ημέρες συνταγματολόγου Μπένυ σχετικά με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων:

α) 08/2011: ορίζεται ως απλή διοικητική επιτροπή.

β) 12/2011: προτείνεται ο Ευγένιος Γιαννόπουλος (πρόεδρος της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας), ψηφίζεται από ΠΑΣΟΚ μόνο.

γ) 12/2011: Διορισμός μελών και ενεργοποίηση (έναρξη πληρωμής αμοιβών) με Υπουργική απόφαση.

δ) 01/2012: προτείνεται τη μετατροπή της μόλις ψηφισθείσας Ε.Ε.Ε.Π. σε Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή, με όλα τα προνόμια που ορίζει η νομοθεσία.

Το απόρρητο σχέδιο της διάλυσης των κρατών.

Συνέντευξη με τον Δημοσιογράφο-Αναλυτή/Συγγραφέα Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο.

Δείτε τι λέει εφ΄ όλης της ύλης, καθώς και για το απόρρητο σχέδιο της διάλυσης των κρατών....

Είναι πουτάνα ο Τατσόπουλος? Είναι αρουραίος ο Πιτσιρίκος?

Πόλεμος ξεκίνησε στο Facebook  μεταξύ του Πιτσιρίκου γνωστού παλιού blogger και του συγγραφέα  Τατσόπουλου . Ο Πιτσιρίκος ανέβασε   άρθρο  με τον προκλητικό τίτλο «Οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες» και αποκάλεσε πουτάνες κάποιους συγγραφείς  
Ο  Πέτρος Τατσόπουλος σήκωσε το γάντι και απάντησε οργισμένος   με άρθρο του στον τοίχο του στο facebook στον Πιτσιρίκο

«ΠΡΟΚΑΛΩ τον ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ να δημοσιεύσει ΤΗ ΛΙΣΤΑ με τους συγγραφείς που χρηματοδοτήθηκαν ή χρηματοδοτούνται από την Siemens. Στο κείμενό του "φωτογραφίζει" αλλά δεν.........

ΒΟΜΒΑ FITCH: Σε “temporary default” η Ελλάδα ανεξάρτητα με το ύψος του κουρέματος

Δήλωση – βόμβα έκανε πριν από λίγο ο επικεφαλής οικονομολόγος του οίκου Fitch, Paul Rawkings στο Reuters.
Όπως είπε, με το που συμφωνηθούν και διευκρινιστούν οι όροι για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, τότε ο οίκος θα υποβαθμίσει την Ελλάδα στο κατώτερο σκαλί του βάθρου.
Μάλιστα, αναφέρει ότι ο οίκος θα θεωρήσει κανονικά ως χρεοκοπία.
“Θα αποτελέσει χρεοκοπία ανεξάρτητα από τις απώλειες στην καθαρή παρούσα αξία (ΝPV)” είπε ο P. Rawkings, ενώ πρόσθεσε ότι “σχετικά με το κράτος της Ελλάδας θα χαρακτηριστεί ως περιορισμένη χρεοκοπία”.

Σεισμός ταρακούνησε την Λαμία. 3,7 ρίχτερ στην Αγία Παρασκευή το επίκεντρο(video:ο σεισμός live on air)

Πολύ κοντά στη Λαμία είναι το επίκεντρο του σεισμού μεγέθους 3,7 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 21.49 που ταρακούνησε την Λαμία και ολόκληρη της περιοχή.

Ο σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Λαμία και την κεντρική Φθιώτιδα. Το Εργαστήριο Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών αναφέρει ως επίκεντρο του σεισμού την περιοχή 7 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά της Λαμίας. Την στιγμή της σεισμικής δόνησης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Γιώργος Καραγιάννης φιλοξενούσε στο studio τον Γιώργο Σιμόπουλο και συζητούσαν για τον αυριανό αγώνα του ΓΣ Λαμία με την Βελγική Knack Roezelare για το CEV Cup στο volley. Δείτε τι έγινε στο video.

Δοσίλογοι και μασόνοι… καλό βράδυ

Πόσο τυχαία θα μπορούσε σήμερα να είναι η απεργία των δημοσιογράφων; Μας έβαλαν και κάναμε απεργία και εμείς οι βλάκες αράξαμε στις καφετέριες και το μόνο που συζητήσουμε ήταν τι θα γίνει με τα οφειλόμενα που διεκδικούμε.
Κανείς δεν νοιάστηκε για την τρόικα που έφτασε χθες με άγριες διαθέσεις, κανείς δεν νοιάστηκε για την πορεία του κόσμου στο Σύνταγμα.
Κανείς δεν νοιάζεται για τις επόμενες μέρες; Όλα σήμερα έγιναν στα βουβά λες και δεν συνέβησαν ποτέ. 
Το Πινάκιο όμως δεν μπορεί να μείνει απλός θεατής στα γεγονότα και στις στιγμές που η Ελλάδα αλλάζει ρότα. 

Δείτε το Costa Concordia πριν βυθιστεί [ΦΩΤΟ]


'Ένα ναυάγιο που συγκλόνισε τον κόσμο, όταν το ιταλικό κρουαζιερόπλοιο Costa
Concordia προσέκρουσε σε ύφαλο ανοιχτά της Τοσκάνης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Οι εικόνες από τις πολυτελείς διακοπές μέσα στο γιγάντιο πλοίο ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Του Μάνδαλου Παναγιώτη.
Κάθε φορά που έρχεται η…άγια ώρα να πάρουμε την επόμενη δόση αρχίζουν τα εκβιαστικά για μειώσεις μισθών, συντάξεων, τώρα και στον ιδιωτικό τομέα (αλήθεια η μείωση στον ιδιωτικό τομέα πως θα ωφελήσει τα δημόσια έσοδα μιας και η μείωση των εισοδημάτων, που ήδη είναι πενιχρά, θα φέρει μεγαλύτερη συρρίκνωση των οικονομικών των νοικοκυριών και επομένως και μείωση της καταναλωτικής δυνατότητας και ....
φυσικά συρρίκνωση εισοδημάτων σημαίνει και συρρίκνωση των φορολογικών εσόδων, άρα και επιδείνωση του οικονομικού κλήματος που ήδη επιδεινώθηκε με τις συρρικνώσεις του δημόσιου τομέα. 
Όλα αυτά σε ένα εκβιαστικό δίλημμα που δίνεται στα τηλεοπτικά κανάλια για να σπείρουν τον πανικό και την απόγνωση στον κόσμο. Και μετά πάλι το ίδιο τροπάριο της πτώχευσης και των λάθος εκτιμήσεων που θα φέρουν την καταστροφή μέχρι την επόμενη φορά. Και το παιχνίδι αυτό παίζεται συνεχώς εδώ και αρκετά χρόνια σε βάρος του λαού και ενώ τα λεφτά δε φτάνουν μας λένε για μισθούς και τις συντάξεις αυτά εξανεμίζονται αμέσως σε πληρωμή τόκων. Άρα ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση είναι να μην πλουτίσουν οι τραπεζίτες και να μείνουν τα λεφτά στον τόπο. Αλλά αυτό δεν το λέμε γιατί αν φύγουμε από το ευρώ ή δεν πάρουμε την επόμενη δόση θα πτωχεύσουν οι …….

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Αποκάλυψη: Η τρόικα ομολογεί ότι η Ελλάδα φλερτάρει με τη χρεοκοπία

Μεγαλύτερη ομολογία δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε… Μόλις πριν λίγες εβδομάδες, τα κατέγραψαν (σχεδόν) όλα στην επικαιροποίηση του μνημονίου.
Τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου, οι ελεγκτές της τρόικας έστειλαν το φιρμάνι στα ανώτατα κλιμάκια του ΔΝΤ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σημειώνουν με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι το πρόγραμμα, το οποίο οι ίδιοι μας επέβαλαν, δεν “τραβάει”…
Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η ελληνική οικονομία, το έτος 2011, δηλαδή την περίοδο που εφαρμόστηκαν όσα μέτρα ζητούσαν επιτακτικά οιδανειστές μας, η ελληνική οικονομία έπεσε σε κώμα (“The Greek economy has turned sharply downwards in 2011”). Σημειώνουν μάλιστα ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ίδιοι οι ελεγκτές, η ύφεση κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2010 ήταν πολύ μεγαλύτερη και η ανάπτυξη το πρώτο τρίμηνο του 2011 πολύ μικρότερη από όσα είχαν προβλεφθεί από την τέταρτη επικαιροποίηση του μνημονίου.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ VIDEO.

Στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΗΧΟΥΣ που ακούστηκαν από το..πουθενά σε διάφορα μέρη του κόσμου κατά το 2011, σε μια συλλογή που έγινε απο Ουκρανούς μετά το απίστευτο των ήχων που έλαβαν χώρα και στην Ουκρανία
VIDEO...

Απαιτούνται νέοι “πιλότοι” για την Ιστορία και τη Μουσική στα Σχολεία;

Γιατί η παιδεία έχει ανάγκη ένα ακόμα “πιλοτικό πρόγραμμα σπουδών”; Αυτή θα μπορούσε να είναι η απάντηση στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου (πρώην Εθνικής) Παιδείας για το “Νέο Σχολείο” που σταδιακά ξεδιπλώνονται.

Κι όταν λέμε ότι θα πρέπει να εξηγηθεί αυτό το απλό ερώτημα, εννοούμε προφανώς ότι οι εξηγήσεις που δίνονται, είναι ανεπαρκείς, κυρίως όμως, παράδοξες και αντιφατικές. Μέσα στις τελευταίες δεκαετίες ζήσαμε τόσες “μεταρρυθμίσεις”, όσες και οι πολιτικοί προϊστάμενοι του Υπουργείου Παιδείας. Κάθε μεταρρύθμιση ερχόταν να “βελτιώσει” την κατάσταση. Το αποτέλεσμα φαίνεται καθαρά. Αν αυτό συνέβαινε, τότε από την τόση πρόοδο, θα έπρεπε να έχουμε μια κοινωνία συμπαγή, δυναμική, ευημερούσα, πρωτοπόρα στην οικουμένη. Πώς γίνεται, τόσες (και τόσο πολύ καλές) προθέσεις να καταλήγουν σε αποτυχία; Μήπως δεν ήταν και τόσο καλές; Μήπως δεν αποφασίζονταν εδώ και για τις εθνικές ανάγκες; Μήπως για άλλη μια φορά καλείται ο λύκος να φυλάξει τα πρόβατα; Ενώ δεν διευκρινίζεται πού απέτυχαν τα προηγούμενα συστήματα, έρχεται ένα ακόμα σύστημα, που επαγγέλλεται επανίδρυση της παιδείας. Πότε; Σε περίοδο ύψιστης κοινωνικής κρίσης και ενώ οι κοινωνιολόγοι θα έπρεπε να εξηγούν τη συνάρτηση του αποπροσανατολισμού της κοινωνίας με την παιδεία των τελευταίων δεκαετιών.

[ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ] ΚΟΜΜΟΣ:ΕΝΑ ΜΙΝΩΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ 3.650 ΕΤΩΝ

Φωτογραφικη επιμελεια MA'RA'KI'


Η μινωική πόλη Κομμός ήταν το λιμάνι της Φαιστού από το 1650 ως το 1250 π.Χ. περίπου.  
Τον 19ο αιώνα, σε μια έκρηξη φαντασίας και ρομαντισμού, ο Ιταλός αρχαιολόγος Taramelli είχε συνδέσει το λιμάνι του Κομμού με την περιοχή που προσάραξε με το πλοίο του ο Βασιλιάς Μενέλαος της Σπάρτης, όταν επέστρεφε από την Τροία μετά το τέλος του Τρωικού πολέμου. Στο πολύνεκρο ατύχημα αυτό αναφέρεται και ο Ομηρος.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΥΡΙ ΘΗΒΩΝ !!!

Μέ μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε στό Πυρί Θηβών στόν Ιερό Ναό τού Αγίου Αθανασίου προεξάρχοντος τού Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών καί Λεβαδείας  κ.κ. Γεωργίου μέ τήν συμμετοχή πλήθους Ιερέων  ο πανηγυρικός εσπερινός  καί γιά πρώτη φορά η περιφορά τής Θαυματουργής Εικόνας τού πολιούχου τής  ιστορικής συνοικίας τής Θήβας μέ τήν συνοδεία τής Φιλαρμονικής τού Δήμου Θηβαίων  .
Τίμησαν μέ τήν παρουσία τους τόν εορτασμό τού Αγίου Αθανασίου : ο Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου , ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης , ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης , ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Μουλκιώτης , 
ο Πολιτευτής κ. Ακης Βαγιάκος , o πρώην Υπουργός κ. Βαγγέλης Μπασιάκος , ο πρώην Δήμαρχος τού Καποδιστριακού Δήμου Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος , ο Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Κοκοντίνης , οί Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Βενιζέλος , Παναγιώτης  Βενιζέλος , Γιώργος Ζδώνας , οί Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Φανή Παπαθωμά , Γιώργος Ψυχογιός ,  η Πολιτευτής κα Σωτηρία Μανάρα καί άλλοι .....

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Γκρεμίζουν με (δέκα φόρους) τα ακίνητα!

γράφει ο Σπύρος Δημητρέλης 
Ούτε έναν ούτε δυο. Έντεκα νέους φόρους έχει επιβάλει το υπουργείο Οικονομικών (πρώτα επί Γιώργου Παπακωνσταντίνου κι έπειτα επί Ευάγγελου Βενιζέλου) στα ακίνητα την τελευταία διετία, στην προσπάθειά του να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα και να μειώσει το έλλειμμα του Προϋπολογισμού. Μόνο που με τις απανωτές αυξήσεις των φόρων ο πραγματικός συντελεστής φορολόγησης των εισοδημάτων από ακίνητα έχει ξεπεράσει το 60%. Κατά τα άλλα, το υπουργείο Οικονομικών περιμένει από την οικοδομή, την παραδοσιακή ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, να ανακάμψει.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο