Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ναι,θα έφευγα....

"Ναι, θα έφευγα...
Όχι επειδή υπάρχει κρίση.
Όχι επειδή οι δουλειές είναι δύσκολες.
Όχι επειδή με ζορίζει το δάνειο.
Αλλά επειδή ζω σε μια χώρα που οι συμπατριώτες μου μάλλον δεν αγαπούν τελικά, μιας και αγάπη χωρίς σεβασμό δεν υπάρχει.
Δεν μιλώ για τους φοροφυγάδες, τους επαγγελματίες συνδικαλιστές, τα πάσης φύσεως λαμόγια. Μιλώ για μια πολύ μεγαλύτερη, φοβάμαι, μάζα.
Που κοιτάζει αποκλειστικά και μόνο την πάρτη της, τον παρά της, τον κύκλο της, το σπίτι της, αδιαφορώντας παντελώς για ό τι κοινό.

ΤΟ MYKHNAΪKO OXYPO TOY ΓΛA KAI H AΠOΣTPAΓΓIΣH THΣ KΩΠAΪΔOΣ






Φωτογραφική επιμέλεια MA'RA'KI'


Βοιωτία
Γλάς

ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΛΙΔΑ

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ



Όταν ο Γκαίτε έγραφε πως «ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για όλη την οικουμένη», είναι βέβαιο πως είχε στο μυαλό του και τα αρχαιοελληνικά μνημεία, που αποτελούν το στολίδι της χώρας και αντικείμενο θαυμασμού για διανοούμενους, ποιητές, στοχαστές, καλλιτέχνες και νέους φοιτητές ανά τον κόσμο. Τα μνημεία της Ελλάδας δεν είναι απλώς αναμνήσεις του παρελθόντος, αλλά ένας πολύτιμος θησαυρός πολιτισμού, η διαφύλαξη του οποίου αφορά όλη την ανθρωπότητα.

Διαζύγιο express μέσα σε 2-3 μέρες με μία απλή υπογραφή ακόμα και μόνο των πληρεξούσιων δικηγόρων. Η ελληνική οικογένεια δέχεται άλλο ένα πλήγμα.

«Σχέδιο Νόμου για τη δίκαιη δίκη και την αντιμετώπιση φαινομένων αρνησιδικίας»

«Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής»


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 21η Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

ΔΕΥΑΘ:Υδροδότηση του Ελεώνα και του Νεοχωρακίου με νερό από το Μόρνο.

     Η ΔΕΥΑΘ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έγινε η αρχή στα έργα για την υδροδότηση του Ελεώνα και του Νεοχωρακίου με νερό από το Μόρνο.
   Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου υπεγράφη, η μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑΘ κ. Αλέκου Στάϊκου και του εκπροσώπου της αναδόχου εργολαβικής εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ»  κ.Σπύρου Μπεκρή, η σύμβαση για την κατασκευή του πρώτου έργου «Κατασκευή Εξωτερικού Υδραγωγείου για τις Τοπικές Κοινότητες Νεοχωρακίου και Ελεώνα Δήμου Θηβαίων». Ταυτόχρονα έγινε η εγκατάσταση του εργολάβου.

Κουκουλοφόροι σε εύφλεκτο τοπίο…

Του Σταύρου Λυγερού
Την περασμένη Κυριακή είδαμε ένα ξαναπαιγμένο πολλές φορές έργο. Υπακούοντας προφανώς σε εντολές, τα ΜΑΤ είχαν ως προτεραιότητά τους τη διάλυση των συγκεντρωμένων στο Σύνταγμα κι όχι την προστασία της ευρύτερης περιοχής με προληπτική δράση. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
Πολλοί βολεύονται με τη θεωρία ότι οι κουκουλοφόροι είναι παρακρατικοί. Η θεωρία αυτή είναι ένας εύκολος τρόποςπαράκαμψης του προβλήματος. Πιθανότατα, στους κόλπους των κουκουλοφόρων υπάρχουν και πράκτορες. Είναι λάθος, όμως, να ερμηνεύεται το φαινόμενο αποκλειστικά με όρους συνωμοσίας. Στην πραγματικότητα, με την πάροδο των χρόνων, στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο έχει διαμορφωθεί ένας σκληρός πυρήνας επαγγελματιών της βίας.

Kύμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα

Ενισχύεται το ευρωπαϊκό κύμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα. Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες» οργανώνεται το Σάββατο διεθνής διαδήλωση αλληλεγγύης υπέρ της χώρας μας και εναντίον των μέτρων λιτότητας.


Οι διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας έχουν προγραμματιστεί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Συγκεκριμένα, στις 14.00 το μεσημέρι του Σαββάτου σε κάθε χώρα, πολίτες που διαφωνούν με τα σκληρά μέτρα που προβλέπονται στο δεύτερο μνημόνιο, θα διαδηλώσουν υπέρ της Ελλάδας.

ΜΠΑΧΑΛΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν προσέχει πού βάζει ούτε την υπογραφή του…

Tο διαβόητο «Μνημόνιο-1» (διά του οποίου ο Παπανδρεόπαις Γεωργάκις ο λαοκτόνοςαλυσόδεσε τη Χώρα) έλαβε θεσμική υπόσταση διά του νόμου 3965/2010, δημοσιευθέντος στο υπ’ αριθμ. 65 φύλλο του Α΄ τεύχους του ΦΕΚ της 6ης Μαΐου 2010. Τον μνημονιονόμο 3965, όπως φαίνεται στην σελίδα 1384 του ως άνω ΦΕΚ, υπογράφουν απαξάπαντες οι τότε Υπουργοί, πλην του (άνευ αρμοδιοτήτων και χαρτοφυλακίου) Υπουργού Επικρατείας κυρίου Χ. Παμπούκη, ο δε Γεώργιος Παπανδρέου υπογράφει ως Υπουργός Εξωτερικών (και όχι ως Πρωθυπουργός).

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ Υ/Β ΣΤΟ "Περί Αλός"

Συνέντευξη του Διοικητού Υποβρυχίων Πλοιάρχου Αθανασίου Καρατζά ΠΝ στην Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου.
Ο Διοικητής Υ/Β Πλοίαρχος Αθανασιος Καρατζάς ΠΝ.
ΦΩΤΟ: Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου

Η ιστοσελίδα «Περί Αλός» ζήτησε την άδεια από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΝ προκειμένου να επισκεφθεί την έδρα της Διοίκησης Υποβρυχίων (ΔΥ) στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ) και να λάβει συνέντευξη από τον Διοικητή της Πλοίαρχο Αθανάσιο Καρατζά ΠΝ.

Απαράδεκτες θέσεις του Δ. Καζάκη για την Μακεδονία.

Άδωνης Γεωργιάδης(πολιτικός του ελληνικού κοινοβουλίου) Οσοι λένε πως θα πάω στη Νέα Δημοκρατία, είναι παρανοϊκοι ναρκομανείς! Καμαρώστε τον...

Πάρτε το είδηση, χωνέψτε το, ΚΑΝΕΝΑΣ βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν πάει στη ΝΔ.


Αυτές οι ειδήσεις είναι γελοίες...(λέει η υπουργάρα στο βίντεο) και συμπληρώνουμε... Στην ιστορία που τόσο καλά γνωρίζεις, ένα θα γραφτεί ανεξίτηλα, τίποτα δεν είναι πιο γελοίο από εσάς υπουργέ, που θα σας γράψει και η ελληνική ιστορία!

5η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Θηβαίων

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 3816/17-2-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 22 του μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ > Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….

Ιδρύει κόμμα ο Ψωμιάδης με το όνομα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Στις 29 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την ίδρυση του νέου του κόμματος. Ο εν αργία περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας αποκάλυψε στο πρωινό του ΑΝΤ1 ότι το κόμμα θα ονομάζεται ΠΑΤΡΙ.Δ.Α (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης).
Ο ίδιος είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό την κίνησή του.

«Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Κοινότητας Θήβας»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας που θα διεξαχθεί στο  Δημαρχείο την 21η του μηνός  Φεβρουαρίου έτους 2012, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ Α' 87).

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ. ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ 5000 ΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΙΔΕΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.


Μόνο στις χώρες υπό κατοχή υπήρξαν τέτοια φαινόμενα. Στην Καμπούλ, στην Βαγδάτη, οι μνήμες του παγκόσμιου Ελληνισμού έγιναν βορά στους νεονομάδες ιμπεριαλιστές. Στην μόλυνση του πλανήτη, την μετάλλαξη των Μογγολικών φύλων, των Ούνων “προηγμένων”.

Σήμερα η κατοχική κυβέρνηση της Ελλάδας, με τον διορισμένο ηγέτη της και τα τρομοκρατημένα ανθρωπάκια που τον στηρίζουν, ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Επιβεβαίωσε δε πως μόνο μία αντεθνική συμμορία θα μπορούσε να οδηγήσει τον Ελληνικό λαό σε τέτοια εξαθλίωση.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Εξοχότατο Κύριο


ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

Πρωθυπουργό

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Είναι άτιμο και ανέντιμο να ξεσπάτε συνεχώς...

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΤ καταδιώκουν μαθητές – Ξυλοδαρμός μαθητή από ΜΑΤατζή

Μαθητές πέταξαν νεράντζια και πέτρες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων(!).
Μάλιστα, οι δυνάμεις της αστυνομίας, που υπολογίζονται γύρω στις 3-4 διμοιρίες, καταδιώκουν τους μαθητές με απίστευτη αγριότητα.

ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ​ΤΑ

Στον πρόναο του Ναού του Απόλλωνος στους Δελφούς, ανεγράφοντο τα δύο περίφημα Δελφικά παραγγέλματα, ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, εκατέρωθεν του ιερού γράμματος Ε.


Τα Δελφικά αυτά παραγγέλματα, μαζί με άλλα 145 ακόμη, 147 συνολικά ήταν οι υποθήκες που παρέδωσαν οι Επτά Σοφοί στις επερχόμενες γενιές, ωφελήματα ανθρώποις ες βίον.

ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ : Πόσο αμύνθηκαν οι Έλληνες πολιτικοί ; Η υποχρέωση άμυνας μεταβιβάζε​ται πλέον στους Έλληνες πολίτες.

Γεώργιος Κοτσώνας ΘΗΒΑ

CDS... ετοιμαστείτε σε λίγες μέρες θα τα μάθουμε όλα!

Τις επόμενες ημέρες κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, λίστα με όλα τα Ελληνικά CDS.


Είναι τετρακόσιες σελίδες με 12.000 συμβόλαια!

Το θέμα θα βγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, και θα δημοσιευθεί αυθημερόν από τα WIKI LEAKS. Η λίστα με τα 12.000 Ελληνικά CDS δίνει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να απαντηθούν με την κοινή λογική...

Οι Μασόνοι, ο Τρίτος Ιουδαϊκός Ναός και ο Αντίχριστος.

Του Douglas Hamp*.Ποιος θα χτίσει το Ναό; **
Πολλοί θεωρούν ότι ο Αντίχριστος θα είναι αναγκαστικά Εβραίος λόγω της έντονης κίνησης του για την ανοικοδόμηση του (τρίτου) Ναού στην Ιερουσαλήμ***.

Ενώ είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί Εβραίοι που επιθυμούν την ανοικοδόμηση του ναού, οι Τέκτονες (και άλλες απόκρυφες εταιρίες) είναι ίσως εξίσου παθιασμένοι για να δουν το ναό του Σολομώντα ξαναχτισμένο. Στην...
πραγματικότητα, ο ναός είναι κεντρικής σημασίας για αυτούς και χωρίς την εστίαση στο ναό θα έπαυαν να υπάρχουν.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Εάν δεν γίνουν εκλογές στις 8 Απριλίου ή έστω μέχρι το τέλος Απρίλη, μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο εκποίησης της Ελλάδας με σαφείς συνενόχους.

Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι οι Έλληνες πολιτικοί έχουν συμφωνήσει εκ των προτέρων για ακύρωση / αναβολή των εκλογών και σε κάποια περίεργα υβριδικά και απεχθή σχήματα τύπου συγκυβέρνησης.
Δεν θέλουμε να τα πιστεψουμε διότι κάτι τέτοιο θα αποτελεί οργανωμένο σχέδιο εξαπάτησης του Ελληνικού λαού από αυτούς που υποτίθεται τον υπηρετούν. Δεν μπορεί να βγαίνει Έλληνας πολιτικός και να λέει “Δεν κάνω πίσω για τις εκλογές” και την ίδια στιγμή να έχει συνηγορήσει στην συνέχιση αυτής της Συνταγματικής εκτροπής.
Δεν υπάρχει τίμημα που να εξηγεί τέτοιο έγκλημα, εάν βέβαια συμβεί.

Στη γαλάζια πολυκατοικία ανεβοκατεβαίνουν ορόφους

Η γαλάζια πολυκατοικία τις τελευταίες ώρες έχει πάρει φωτιά.


Ηδη 2 βουλευτές από το ΛΑΟΣ ανέβηκαν όροφο και μπήκαν στη Νέα Δημοκρατία. Βορίδης και Γεωργιάδης είναι ήδη μέλη της Νέας Δημοκρατίας και ο Πλεύρης περιμένει τη σειρά του.

ΝΤΡΟΠΗ: Χρήση δακρυγόνων και χημικών εναντίον μαθητών

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίζονται αυτή την στιγμή, έξω από την Βουλή, μεταξύ των  ΜΑΤ καισυγκεντρωμένων μαθητώνΜαθητές πέταξαν νεράντζια και πέτρες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων(!).
Μάλιστα, οι δυνάμεις της αστυνομίας, που υπολογίζονται γύρω στις 3-4 διμοιρίες, καταδιώκουν τους μαθητές...

Όψιμοι «Ήρωες» και «Προδότες» του νέου Διχασμού - και μια (αληθινά ηρωική) πρόταση

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Μια σειρά από επισημάνσεις που οδηγούν σε μερικά συμπεράσματα και σε μία πρόταση θα κάνω σήμερα. Αφού ενημερώσω πως παρά την προσπάθεια κάποιων κακόβουλων να με στείλουν στις... Φιλιππίνες από όπου υποτίθεται ότι ζητούσα βοήθεια από φίλους και γνωστούς, μέσω ενός αστείου mail, εξακολουθώ να πατάω Ελλάδα (από πάσης απόψεως).

Τα γεγονότα είναι γνωστά. Το ίδιο και οι παθογένειες:

Η Ελλάδα κυβερνάται επί δεκαετίες με άθλιο και ζημιογόνο τρόπο από ανθρώπους που στηρίζουν την εκλογή τους και την παραμονή τους στον δημόσιο (λέμε τώρα) βίο στη λειτουργία αυτής της καλοκουρδισμένης μηχανής που είναι το πελατειακό σύστημα.

Δασαρχείο Θηβών:Συγκροτεί περίπολα σε όλη την περιοχή αρμοδιότητάς του

Το Δασαρχείο Θηβών στα πλαίσια της δασοπροστασίας και όσον αφορά την πάταξη της λαθροϋλοτομίας που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε έξαρση, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ακόμη και με τις συνεχώς μειωμένες αποδοχές των υπαλλήλων, συγκροτεί περίπολα σε όλη την περιοχή αρμοδιότητάς του και πέραν του ωραρίου λειτουργίας.


Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν:

Πόση αλήθεια αντέχεις Έλληνα;;; Άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους και δες το (VIDEO)

Πόση αλήθεια αντέχεις Έλληνα;;;


Αν αντέχεις και διαθέτεις 4ώρες από την ζωή σου για να μάθεις κάποια πράγματα, δες το βίντεο...και προώθησε το!!!

Ας ξυπνάμε σιγά σιγά, υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε τόσο καιρό αλλά τα σάπια ΜΜΕ κρύβουν τις φωνές τους... εδώ είναι, ακούστε

τους. Ούτε χρεοκοπημένοι είμαστε, ούτε λεφτά χρωστάμε, ούτε θα έρθει η συντέλεια αν πάμε στην Δραχμή. Δείτε το βίντεο, κι αν βαριέστε είστε άξιοι της μοίρας σας. Κάντε ένα κουράγιο ή βάλτε το να παίζει μετά την 3η ώρα. Αξίζει!



Δείτε το video:

Να σου λύσω εγώ την απορία Κάρολε


Αναρωτήθηκες χθες «ποιος είναι ο Σόιμπλε;» χρησιμοποιώντας μία ρητορική ερώτηση που έχει υποτιμητικό περιεχόμενο και παραπέμπει στο «ποιος είναι αυτός που θα μου πει τούτο ή εκείνο», «ποιο είναι αυτό το ανθρωπάκι που θα σηκώσει το ανάστημά του σ’ εμένα» κ.ο.κ.

Να σου πω εγώ Κάρολε ποιος είναι ο κ. Σόιμπλε, αφού υποκρίνεσαι πως δεν γνωρίζεις.

Κι όμως… την Κυριακή άλλαξαν πολλά!


Την Κυριακή η συγκέντρωση του κόσμου ήταν μεγαλειώδης! Ένα ανθρώπινο ποτάμι που ξεχύθηκε και είχε κατακλύσει το Σύνταγμα ήδη από τις πέντε η ώρα και κόσμος να έρχεται συνεχώς…
Ένας κόσμος που ξεχύθηκε αυθόρμητα στο κάλεσμα για αντίσταση και βγήκε να βροντοφωνάξει “ΟΧΙ” στο σχέδιο πλήρους απαξίωσης και ξεπουλήματος της χώρας… στο σχέδιο υποδούλωσης και παράδοσης του Ελληνικού λαού στα χέρια των πιστωτών που εφαρμόζεται βίαια από τα ντόπια τσιράκια τους με όπλο το “χρέος” και το “ύψιστο καθήκον”, υψηλότερο και από την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη ζωή (!), το “καθήκον” προς τους δανειστές!
Έχω πολλές φορές αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα μου τη σκοπιμότητα όλων αυτών και το παιχνίδι λεηλασίας που έχει στηθεί για το οποίο τρέχουν να προλάβουν, γι αυτό δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα σε αυτό το άρθρο. Όμως θέλω να σας παραπέμψω σε δύο ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την ψήφιση της Κυριακής και νομίζω ότι είναι μία ακόμη απόδειξη του ότι δολίως κάνουν ό,τι κάνουν με καθαρό στόχο την εξυπηρέτηση των ξένων αφεντικών τους αλλά και τα προσωπικά τους οφέλη… (σχετικά λινκ¹ ² θα βρείτε στο υγ. στο τέλος)

Σχολικό βιβλίο της Γ΄ Λυκείου αναφέρει την περιοχή των Σκοπίων ως “Μακεδονία”


Απίστευτο, όμως με το ελληνικό κράτος και ιδίως με το Υπουργείο Εθνικής Απονεύρωσης, όπως θα έπρεπε δίκαια να μετονομαστεί στο Υπουργείο Παιδείας, όλα είναι δυνατά!
Μας το κατήγγειλε ο αναγνώστης μας κος Μαγκούτας Ζαχαρίας και το ψάξαμε.
Στην σελίδα 130 του βιβλίου της Ιστορίας Γενικής Παιδείας υπάρχει ο χάρτης της Ευρώπης με αναφορές στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων την περίοδο 1933-45.
Εμφανώς όμως πάνω από την Ελλάδα, η περιοχή των σημερινών Σκοπίων, αναφέρεται ως “Μακεδονία”
Δείτε τον χάρτη:

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Βγάλε το σκασμό βρωμοκτήνος her Schauble....

Ο Σόιμπλε και οι λοιποί δανειστές άρχισαν πλέον τις απροκάλυπτες εκβιαστικές ερωτήσεις και υποδείξεις.
"Τι είδους πολίτευμα είναι αυτό στην Ελλάδα;"
"Τι εκλογικό νόμο έχετε;"

"Δεν πρέπει να γίνουν εκλογές και να παραταθεί η θητεία του Παπαδήμου για ... πάντα."

"Να υπογράψουν όλα τα ελληνικά κόμματα ότι θα τηρήσουν τις συμφωνίες."

"Δεν σας δίνουμε χρήματα μέχρι να γίνουν εκλογές."


Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψήφου των 200 προδοτών που φήφισαν την περασμένη Κυριακή το νέο Μνημόνιο....
"Τους εξήγησα ότι στην Ελλάδα (ατυχώς) κυρίαρχος είναι ο Ελληνικός λαός και υπάρχουν δημοκρατικοί θεσμοί και συνταγματικές διαδικασίες... Αλλά κι αυτοί θέλουν (βρε οι άνθρωποι) να διαπιστώσουν ότι λειτουργούμε ως χώρα."

Δηλαδή ο άνθρωπος τους καταλαβαίνει.....

Η κ. Μπίλντεμπεργκ τους καταλαβαίνει και αυτή....
Μάλιστα τους πρόλαβε τους δανειστές μας, καθώς μετέφερε την εντολή της Λέσχης της, πολύ πιο γρήγορα στην πατρίδα μας λέγοντας στον Παπαδήμο ότι
"εκλογές σημαίνουν χρεωκοπία"..... και πρότεινε "να μην γίνουν εκλογές, αλλά απλά να γίνει ανασχηματισμός".

Βλέπετε οι προδοτικές δυνάμεις ενωμένες και με την υποστήριξη των ξένων επιτίθενται οργανωμένα.

Εν τω μεταξύ ο ανεκδιήγητος Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσπαθώντας να αποφύγει τα γιαούρτια της 25ης Μαρτίου αποφάσισε να ... μιλήσει.

Αφού υπέγραψε κάθε προδοτικό διάταγμα και ανέχθηκε επί 2,5 χρόνια την εξαθλίωση του λαού μας και τον εξευτελισμό της πατρίδας μας, θυμήθηκε ότι ο μισθός του είναι ...προκλητικά μεγάλος και πρέπει να παραιτηθεί από αυτόν.
Μετά αισθάνθηκε και προσβεβλημένος από τα λόγια του Σόιμπλε και φώναξε:
"Ποιος είναι αυτός ο Σόιμπλε;"

Ε, ποιός είναι κ. Παπούλια;

Είναι αυτός που μας προσβάλει εδώ και 2 χρόνια κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου....
Καλά ξυπνητούρια....

Παιδιά ένα πράγμα ελπίζω.

Να μην είναι όλο αυτό ένα καλοστημένο παιχνίδι ώστε το προδοτικό ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δημοκρατία να ψευτο-αντιδράσουν στις "και καλά" προκλήσεις των δανειστών για να μας δείξουν ότι
"να βρε είμαστε κι εμείς πατριώτες...", μπας κι ανέβουν τα ποσοστά τους....

Αδέρφια μου Ελληνες,
Ως πότε θα τους ανεχόμαστε ΟΛΟΥΣ....

Πρέπει να γίνουν εκλογές ΕΔΩ και ΤΩΡΑ και να στείλουμε στα τάρταρα και τα 3 προδοτικά κόμματα...
Οσοι είστε παλιοί φίλοι κι αναγνώστες ξέρετε πολύ καλά ότι ποτέ δεν υπέδειξα κανένα κόμμα και ποτέ δεν είπα ότι το ένα ή το άλλο κόμμα είναι καλύτερο...
Ομως δεν μπορώ να μην στηλιτεύσω την προδοτική και εξευτελιστική στάση κάποιων συγκεκριμένων κομμάτων...

Τα κόμματα που στήριξαν τα Μνημόνια και μας οδήγησαν στον πλήρη εξευτελισμό πρέπει και θα τιμωρηθούν.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε οποιοδήποτε από τα "μικρά" αντιμνημονιακά λεγόμενα κόμματα... (το "μικρά" το βάζω σε εισαγωγικά γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις τα μικρά κόμματα έχουν γίνει.... μεγάλα!!!)

Η μόνη μας, κατά την γνώμη μου, σωτηρία με το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι μια πολυφωνική και πολυκομματική βουλή, όπου θα ακούγονται όλοι και κανείς δεν θα ξεχωρίζει...

Κι αν νομίζετε ότι αυτό θα φέρει στην χώρα μας πολιτική αστάθεια είστε γελασμένοι.
Αυτό ήταν το παραμύθι του δικομματισμού εδώ και 35 χρόνια και βλέπετε που μας οδήγησε οπότε....

Πολυκομματικά κυβερνητικά σχήματα (που είναι σίγουρο ότι θα ξεπηδήσουν από μια τέτοια Βουλή), θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων, να λάβουν πιο προσεκτικές, πατριωτικές και
φιλολαϊκές θέσεις κι αποφάσεις.

Κλείνοντας θέλω μόνο ένα πράγμα να πω:
Ξεφτιλισμένοι Ελληνες πολιτικοί κάντε επιτέλους μια πατριωτική πράξη. Σταματήστε ΤΩΡΑ κάθε αποπληρωμή του δανείου μέχρι να βγάλουν τον σκασμό οι δανειστές μας και προχωρήστε άμεσα σε εκλογές.

ΘΑΝΟΣ

Το δόγμα του Πα(σόκ)


Γράφει ο Gianapo

Πολλοί από εσάς όπως άλλωστε και εγώ έχετε διαβάσει το βιβλίο της Naomi Klein " Το δόγμα του Σοκ". Σίγουρα οι τρίχες σας σηκώθηκαν και ξανακάθησαν πολλές φορές και τα νεύρα σας έγιναν τσατάλια διαβάζοντας για τις ίντριγκες των *σπουδαστών* της σχολής του Σικάγου και των καπιταλιστών αφεντικών τους. Πιστέψατε τότε, κι εσείς όπως κι εγώ, ότι αυτό το πράγμα δεν υπάρχει. Ότι διαβάσατε το απόλυτο βιβλίο συνωμοσίας, δυσκολευόμενοι να παραδεχτείτε όλα όσα έγραφε ( αν τα παραδεχτήκατε), όντας σίγουροι ότι μετά από αυτό τίποτε άλλο πλέον από εδώ και στο εξής θα μπορούσε να σας εξιτάρει.

Σε πείσμα των καιρών... Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους "αλλά Ηπειρώτικα"...


ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ : ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ; ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ….

Γράφει η Ντέπη Στενού


Δημοσιογράφος -Εκδότρια

Κάποτε κ. Πρόεδρε, στη Σταδίου ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει βιαστικά μέσα και λέει

στον ταξιτζή:

- Μεγάλε, γρήγορα στην οδό ….

Καμμένος:"Όχι στη νομιμοποιήση αντισυνταγματικής εκχώρησης"

Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην νομιμοποιήσει με την υπογραφή του την αντισυνταγματική και παράνομη παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, απευθύνει μέσω του Facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Πάνος Καμμένος.

Άρον άρον σηκώνουν τις αποταμιεύσεις τους από τις τράπεζες στην Κρήτη

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο των μαζικών αναλήψεων μετρητών το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, όταν οι καταθέτες ερωτώνται γιατί θέλουν να σηκώσουν τα χρήματά τους, η αιτιολογία είναι πάντα σχεδόν η ίδια: ταξίδι στου εξωτερικό για λόγους υγείας του ίδιου ή των συγγενών του.

Τώρα στους φαντάρους του ΚΕΠΒ Θήβας κόψανε και τα εμβόλια

Πρωτάκουστα είναι αυτά που συμβαίνουν στο Κέντρο Κατάταξης Νεοσυλλέκτων Πυροβολικού στη Θήβα, σύμφωνα με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.


Οι συνάδελφοι φαντάροι κοντεύουν να ορκιστούν και δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

Όταν οι στρατιώτες βγήκαν παραπονούμενοι, αξιωματικοί και διοικητής δεν ήξεραν τι αν απαντήσουν: «δε μας έχουν φέρει εμβόλια, μην ανησυχείτε...

Τό ἀπόλυτο ξεμπρόστιασμα τῶν Μασσώνων! Ἀποκάλυψεις Τράγκα μέ συνομιλίες τους (Σαμαράς-Παπανδρέου)…

 
Τό ἀπόλυτο
ξεμπρόστιασμα! Ὁ Γιῶργος Τράγκας, ξέσπασε καί εἶπε πολλά στή σημερινή του ραδιοφωνική ἐκπομπή γιά τούς μασσώνους καί τούς σιωνιστές!

κοστε τά χητικά ποσμάσματα :

Ευρώ ή δραχμή; Ψέμματα και αλήθειες!

Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι το ευρώ ήταν μία κομπίνα, ώστε να λεηλατηθούν οι Ευρωπαϊκές οικονομίες από τα ιδιωτικά συμφέροντα που εκπροσωπεί…
Τους τελευταίους μήνες και υπό τον φόβο να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος τι συμβαίνει με την οικονομία, κυριαρχεί μία κινδυνολογία περί δραχμής και της καταστροφής που αυτή θα επιφέρει…
Μας βομβαρδίζουν ασταμάτητα ώστε να ενδώσουμε και να παραιτηθούμε από τα πάντα, προκειμένου να μη χάσουμε το “Ευρωπαϊκό κεκτημένο”(!) και το “Ευρώ” ειδικότερα…βιντεο

Στις 19:30 μ.μ. σήμερα Τσικνοπέμπτη όλες οι παρέες των Βλάχων θα ανταμώσουν στην Κεντρική Πλατεία Θήβας.

Στις 19:30 μ.μ. σήμερα Τσικνοπέμπτη όλες οι παρέες των Βλάχων θα ανταμώσουν στην Κεντρική Πλατεία Θήβας.

Γλεντι μικρασιατω​ν θηβας

ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ


Mε ένα γλέντι βάλσαμο στους δύσκολους καιρούς που μας επιβάλουν διασκέδασαν τα μέλη, και οι φίλοι της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου από της 13:30 έως τις 10:00 το βράδυ. Όσοι τυχεροί κατάφεραν και βρέθηκαν, απόλαυσαν τους φίλους της παραδοσιακής μουσικής αλλά και τους δασκάλους του νέου μουσικού τμήματος που δημιούργησε τον Δεκέμβριο η Ένωση .

Επιστολή από Έλληνες της Ε.Ε. προς Α. Μέρκελ, με 18 «σκοτεινά» ερωτήματα...

Καταπέλτης είναι η επιστολή που έστειλε προς τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ο σύλλογος «Νέα Φιλική Εταιρεία», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην επιστολή, που κυκλοφόρησε ευρύτατα στο Διαδίκτυο, εκφράζονται τρομεροί υπαινιγμοί και κατηγορίες κατά των γερμανικών κυβερνήσεων για υποθέσεις από το 1998 μέχρι και σήμερα, για οικονομικά σκάνδαλα, δωροδοκίες, εκβιασμούς κ.ά.

Εθελοντικός καθαρισμός του άλσους Αγίας Τριάδας Θήβας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 η Δημοτική Κοινότητα Θήβας, σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων, διοργανώνει Εθελοντικό Καθαρισμό του Άλσους της Αγίας Τριάδας, με αφορμή τη διοργάνωση του εθίμου του Βλάχικου Γάμου, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Δήμο της Θήβας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΗΒΑΣ

Από Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2012 έως Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2012
Εκτός Δευτέρας

ώρα έναρξης: 21:15 μ.μ.


Το Άλογο του Πολέμου
War Horse
του Στίβεν Σπίλμπεργκ
με τους Έμιλι Γουάτσον, Ντέιβιντ Θιούλις, Πίτερ Μιούλαν, Νιλς Άρεστρουπ, Τομ Χίντλεστον, Τζέρεμι Ιρβάιν, Τόμπι Κέμπελ

Υπόθεση:
Ένα δημοφιλές παι

Στην Αλβανία πωλούνται τα λεηλατημένα εμπορεύματα της Αθήνας!

Τρεις μόλις ημέρες μετά τη λεηλασία καταστημάτων από κουκουλοφόρους, άρχισαν να προωθούνται σε φθηνές τιμές στην αλβανική αγορά!
Τίποτα τελικά δεν γίνεται τυχαία... Τρεις μόλις ημέρες μετά τη λεηλασία από κουκουλοφόρους καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, τα κλεμμένα εμπορεύματα άρχισαν να προωθούνται ήδη στην αγορά της Αλβανίας. Σε μαγαζιά, αλλά κυρίως στα παζάρια (στην Αλβανία γίνονται καθημερινά) πωλούνται εμπορεύματα (ρούχα, παπούτσια, κινητά) από τα..............

Αναβιώνει και φέτος το έθιμο του Βλάχικου Γάμου στη Θήβα-Δείτε που θα βρίσκονται σήμερα Τσικνοπέμπτη οι παρέες των Βλάχων.

Στη Θήβα, μια πόλη με πλούσια ιστορία και ζωντανό πολιτισμό, αναβιώνει την Καθαρά Δευτέρα το έθιμο του Βλάχικου Γάμου, που χαρακτηρίζει πολιτιστικά την πόλη εδώ και σχεδόν 200 χρόνια. Το έθιμο «παντρεύει» την νεώτερη Ελληνική Παράδοση με την Αρχαία Διονυσιακή λατρεία, τοποθετείται δε χρονικά στην απαρχή της Άνοιξης, περιόδου της αναγέννησης, της δημιουργίας και της  γονιμότητας.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA

Η ιστοσελίδα που συντόνιζε τους προδότες αναρχικούς στο κάψιμο της Αθήνας, το indymedia, δημοσιεύει πλήθος φωτογραφίες με τα κατορθώματά τους, αναφορές που κινούνται τι κάψανε, καθώς και πως θα συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.Εδώ τίθονται κάποια ερωτήματα:

K Παπούλια λίγο αργά δεν θυμηθήκατε την Ελλάδα;;

«Δεν δέχομαι να λοιδορεί την πατρίδα μου ο Σόιμπλε», τόνισε πριν λίγο ο Κάρολος Παπούλιας, προσερχόμενος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου δόθηκε δείπνο προς τιμήν του.Το μεσημέρι δήλωσε πως παραχωρεί τον μισθό του ως ένδειξη συμπαράστασης στον ελληνικό λαό για τις δύσκολες ώρες τις οποίες περνάει!!

Καταγγελία ΣΟΚ : «H ΓΣΕΕ έπαιζε θέατρο στον κοινωνικό διάλογο».

Θεατρική παράσταση από όλους, όσοι βρισκόταν στην αίθουσα του κοινωνικού διαλόγου καταγγέλλει ο πρώην επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνέντευξη του στη LIFO. Ο κ.Ρωμανιάς χαρακτηρίζει θέατρο τον κοινωνικό διάλογο:

Έκτακτα μέτρα για τους άστεγους της Αθήνας ενόψει νέου κύματος ψύχους

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας, που σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ξεκινά από σήμερα Πέμπτη.


Νέος χώρος φιλοξενίας από χθες Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, είναι το κτίριο στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Μακεδονίας (είσοδος από οδό Μακεδονίας), που θα λειτουργήσει εκτάκτως ως «καταφύγιο», έως το τέλος των έντονων φαινομένων και του ψύχους.

Η μασονία...κράτος εν κράτει στην Ελλάδα > > > «Το μάτι του Ισραήλ σε όλο τον κόσμο»

Η μασονία ή τεκτονισμός ήταν ένα μυστικό καλά κρυμμένο στα κατάβαθα των ποικιλώνυμων Στοών, ντυμένη επιδέξια με χίλια δυο μυστικά σύμβολα, μυήσεις, πρωτόκολλα και άλλα περίεργα πράγματα. Μια συνένωση συμφερόντων ορισμένων ατόμων, προσεκτικά επιλεγμένων μέσα από τα ανώτερα και ανώτατα στρώματα της κοινωνίας.

Βίντεο του Reuters με παπάκια τους Ελληνες πολιτικούς αρχηγούς

O διεθνής διασυρμός της Ελλάδος συνεχίζεται.


Το Reuters με ένα ανεκδιήγητο βίντεο με τίτλο " Η Ελληνική διάσωση εξηγείται από παπιά και ένα πειρατικό πλοίο" σατιρίζει τους πολιτικούς αρχηγούς σαν παπάκια και την Ελλάδα σαν ένα πλοίο. που παραπέει σε στο νερό

Δείτε το βίντεο..........

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Καταρχάς οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το βιβλίο της Γ' Λυκείου όπου σας παρουσιάζουμε οι Έλληνες μαθητές . Είναι αστείο αυτοί οι τύποι που είναι στην εξουσία να θέλουν να εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας θέματα όπως το Μακεδονικό και να παρουσιάζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία . Η κυρία Διαμαντοπούλου θα μου πείτε είναι ανίκανη να μας παραχωρήσει βιβλία , με μια τέτοια "λεπτομέρεια" θα ασχολείται ...

Ομιλία Δημάρχου Θηβαίων στη συγκέντρωσ​η του Εργατικού Κέντρου

Δήμαρχος Θηβαίων : «Εδώ και τώρα να μιλήσει ο λαός μέσα από Δημοκρατικές Εκλογές. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι ενωμένοι»


Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη νέα δανειακή σύμβαση και γενικότερα για τα μέτρα της Κυβέρνησης που έχουν φέρει σε οικονομικό αδιέξοδο όλους τους εργαζόμενους, που πραγματοποιήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Θήβας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, ο οποίος στην ομιλία του είπε χαρακτηριστικά:

Συγχωνεύσεων….συνέχεια. Κινήσεις για να παραμείνει το ΙΚΑ Θήβας.

Το θέμα της διάλυσης των υπηρεσιών του ΙΚΑ στη Βοιωτία και συγκεκριμένα οι δρομολογούμενες ενέργειες για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Θήβας, συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου.


Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του ΕΟΠΥΥ ( Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας) φαίνεται πως σε ότι αφορά το ΙΚΑ, στη Βοιωτία θα παραμείνει ένα Υποκατάστημα και δύο Γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ


ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ


ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ

Ο σκοπός της Γερμανικής πολιτικής και οι «Αγορές»

Αφορμή για την ανάρτηση αυτή στάθηκαν οι διαλέξεις του Καθηγητή Γεώργιου Κοντογιώργη. Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία διάλεξη, με θέμα την «Ελληνική Κρίση».)

Το παραπάνω σχήμα παρουσιάζει τον σκοπό της πολιτικής της Γερμανίας.
Δηλαδή, έχουμε…

Αναβαθμίζουν και τους παλαιούς μηχανισμούς πιστωτικών καρτών για να δέχονται την νέα φοροκάρτα

…ή όπως αλλιώς αποφασίσουν ότι θα την λένε.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Κωτσαρίκου σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της αναβάθμισης των παλαιών μηχανισμών πιστωτικών καρτών που διαθέτουν τα καταστήματα, ώστε να προσαρμοστούν στις ανάγκες χρήσης της νέας φοροκάρτας.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο