Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

"Εμφύλιος" για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες.Μανιάτης εναντίον επιστημόνων

"Προφανώς όσοι εύχονται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια αξιοποίησης των υδρογονανθράκων της χώρας, επειδή οι ίδιοι δεν παίρνουν τις αμοιβές που έχουν ζητήσει με εκβιαστικό τρόπο από το υπουργείο, έχουν κάθε λόγο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα".




Τη δήλωση αυτή έκανε απόψε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Μανιάτης, απαντώντας σε ανακοίνωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υδρογονανθράκων(ΕΛΛΙΝΥ) που διαφώνησε με την πολιτική του υπουργείου στις έρευνες.



ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο αγώνας δρόμου για την παγκόσμια κυριαρχία φτάνει στο αποκορύφωμά του!

Τα γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν την εικονική πραγματικότητα.


Όσοι πιστεύουν πως η Γερμανίδα Καγκελάριος καθώς και ο «πολύς» κύριος  Schäuble, εξυπηρετούν καθαρά γερμανικά συμφέροντα, είναι γελασμένοι. Για τα συγκεκριμένα άτομα μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε, πως δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από απλά υποχείρια της ΝΤΠ και πως η «περίεργη» στάση τους είναι προσχεδιασμένη, για να οδηγήσει σε έναν στόχο: την απαξίωση των εθνικών συνόρων και την κατάργηση των εθνών/κρατών. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και να δεσμευτούν μόνιμα όλα τα κράτη/μέλη της Ε.Ε. προτού εμφανιστούν οι διεκδικητές των δικαιωμάτων του Γερμανικού Ράιχ (βλέπε εδώ), οι οποίοι δρουν προς στιγμή ακόμα παρασκηνιακά.

Αγγελική Μπολουδάκη:ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ

To νέο κόμμα γεννήθηκε: Ανεξάρτητοι ‘Ελληνες


Οδυνηρό το εμπάργκο κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της: 5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !!!!!
Αρχίζει και αποδίδει … οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς: Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του ΓερμανικούΕμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ
Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει «την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα κια το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων κατά της Γερμανίας», δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Την ώρα που φορτηγατζήδες αυτοκτονούν από απόγνωση, ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ!

Τους έχουμε αποκαλύψει και στο παρελθόν. Από την μνημονιακή προπαγάνδα μέχρι την υπεράσπιστη του δημοψηφίσματος.


Ξαναβγαίνουν από τις τρύπες τους μέσω ανύπαρκτων emails για να ξεράσουν το μνημονιακό τους δηλητήριο. Δεν σέβονται ούτε τις οικογένειες 100.000 ανθρώπων που καταστράφηκαν από την δήθεν απελευθέρωση των φορτηγών, τις οικογένειες που θα καταστραφούν από τα ταξί και χρησιμοποιούν ως προπέτασμα για να εξυπηρετήσουν μεγάλους φαρμακέμπορους του εξωτερικού που ακονίζουν τα νύχια τους για να κάνουν την υγεία super market…

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Θηβαίων στο Σύλλογο «Φίλοι του Βιβλίου».

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Βιβλίου» για την εξαιρετική μουσική παράσταση που διοργάνωσαν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας.


Ακολουθεί η επιστολή του κ. Δημάρχου:

“Αερομαχία” στον Εύξεινο Πόντο ρωσικών Tu-22 με τουρκικά F-16 – Η Αρκούδα “βρυχάται”

Πέντε ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά ενεπλάκησαν πριν από 48 ώρες σε αεροπορικό επεισόδιο με τουρκικά μαχητικά λίγο έξω από τις τουρκικές ακτές της Μαύρης θάλασσας. Τα ρωσικά βομβαρδιστικά κατευθύνονταν νότια – πιθανότητα προς την Συρία ή κατά μία άλλη εκδοχή, απλά προχώρησαν σε επίδειξη δύναμης με αφορμή την τουρκική στάση στο θέμα της Συρίας που από ότι φαίνεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την Ρωσία.

Ελλάς το μεγαλείο σου. Δήμαρχος ζητάει τσοπάνη για σύμβουλο με αμοιβή

Δεν είναι αστείο και δεν σας κάνουμε πλάκα.


Ο Δήμαρχος Ιθάκης προκύρηξε θέση ειδικού συμβούλου και ζητάει να προσλάβει τσοπάνη με μισθό προφανώς ειδικού Συμβούλου.

Διαβάστε τη προκήρυξη στη φωτό.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ένα νομό κατέχουν σε ακίνητα οι βολευτές μας. Δείτε τα να ζαλιστείτε.


Τους τα βγάζουμε όλα στη φόρα. Δεν συμπεριλαμβάνονται όσα είναι σε offshore εταιρίες και σε …

Οι δύο κόσμοι της φυλακής και της κοινωνίας σε αντιπαράθε​ση


Αν είναι αλήθεια τα όσα διάβασα στο διαδίκτυο περί αντίδρασης του δολοφόνου της 17Ν Σάββα Ξηρού στον όλο αγάπη χαιρετισμό του Γέροντα Εφραίμ προς αυτόν και δεν είναι ραδιοαρβύλα τότε μένω άναυδος και συνάμα έκπληκτος.

Και εξηγώ γιατί. Πρώτα-πρώτα για την συμπεριφορά ενός φονιά έναντι σε ένα συνάνθρωπό του και κατά δεύτερον για τα σχόλια που διαβάζω κάτω από το άρθρο περί διαμάχης Ξηρού και Εφραίμ από αναγνώστες.

Φτάσαμε στο σημείο, δεν περίμενα και κάτι άλλο φυσικά, ο εκ προμελέτης φονιάς, ο αφαιρών τη ζωή του συνανθρώπου του, να εκστομίζει βαρύτατους λόγους κατά ενός γέροντα που αν έκανε κάτι έχει σχέση μόνο με ανταλλαγές περιουσίας οι οποίες ακόμη δεν κρίθηκαν καν παράνομες.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

«Είναι στο χέρι μας όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, αρχικά επιβράδυνσης των συνεπειών της κρίσης και κατόπιν της ανάπτυξης στην Περιφέρειά μας» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς στη διάρκεια ενημερωτικής ημερίδας για συγχρηματοδοτούμενες δράσεις τόνωσης της απασχόλησης

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ​ΕΣ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ύστερα μάλιστα από την έγκριση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για τον Αγροτικό Τομέα και θεωρώντας την επαναδραστηριοποίηση της αγροτικής της οικονομίας ως πρωταρχικής σημασίας και σπουδαιότητας προτεραιότητα προχωρά στην πραγματοποίηση ημερίδων στις Περιφερειακές της Ενότητες με σκοπό την ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού πάνω στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον αγροτικό χώρο.


Σε πρώτη φάση στις 7/3/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στο συνεδριακό κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93-Χαλκίδα) θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα:

Οι κάτοικοι της Μεσογαίας ζητούν τα αντισταθμιστικά ωφέλη από την πώληση του Ελληνικού

Αντιδρούν στο σχέδιο νόμου «Αξιοποίηση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικου» οι κάτοικοι στα Μεσόγεια Αττικής. Οι 4 δήμαρχοι της περιοχής με κοινή του δήλωση απειλούν να «μπλοκάρουν» το νομοσχέδιο.


Οι Δήμοι Σπάτων- Αρτέμιδων, Κρωπίας, Μαρκόπουλου και Παιανίας - Γλυκών Νερών δηλώνουν ότι θα πολεμήσουν το εν λόγω νομοσχέδιο που όπως καταγγέλλουν καταργεί την πρόβλεψη των οικονομικών ωφελημάτων που είχαν θεσπισθεί με τον νόμο 2338/1995 υπέρ των Δήμων των Μεσογείων ως αντιστάθμισμα για την περιβαλλοντική υποβάθμιση και τη ριζική μεταβολή των κοινωνικών συνθηκών που προέκυψαν στην περιοχή τους από τη λειτουργία του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος.

ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ



Την Τρίτη το πρωι


στις 12 η ώρα, στο ΑΚΡΟΠΟΛ...

Τουριστικό Τρενάκι και πάλι στη Θήβα…!

Την Κυριακή 26 και την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012, οι επισκέπτες και οι δημότες του Δήμου Θηβαίων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλες τις συνοικίες της πόλης των Θηβών, κάνοντας μια βόλτα με το «Τουριστικό Τρενάκι» που έρχεται και πάλι στην πόλη μας, με αφορμή τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Το πρωί -μέσω facebook- το νέο κόμμα του Π. Καμμένου

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ
Το πρωί στις 07:00 θα έχετε το όνομα και το σήμα του κινήματος που εσείς χτίσατε με δημοκρατική ψηφοφορία από αυτή την σελίδα.
Στις 09:30 θα αναρτηθεί η Ιδρυτική διακήρυξη όπως 196.400 φίλοι περιγράψατε με δυνατότητα συλλογής υπογραφών για την ίδρυση.
Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας ,τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο.

Έχει καταρρεύσει το ψευδεπίγραφο επιχείρημα της εθελοντικής συμμετοχής στο PSI+ - Υπερισχύει το αναγκαστικό δίκαιο λόγω προστασίας του υπέρτατου δημόσιου συμφέροντος….

Η επιχειρηματολογία που προβάλλεται από πολιτικούς εντός και εκτός Ελλάδος ότι η εμπλοκή στο PSI+ είναι μόνο εθελοντική έχει καταρρεύσει.


Πλέον είναι ξεκάθαρο όπως προκύπτει και από τον νόμο που ψηφίστηκε για το PSI+ δηλαδή το σχέδιο αναδιάταξης του χρέους με την εμπλοκή των ιδιωτών ότι εφαρμόζεται το αναγκαστικό δίκαιο όσον αφορά τα δικαιώματα των ομολογιούχων.

Κατ΄ ουσία το επιχείρημα εθελοντική διαδικασία είναι ψευδεπίγραφο.

Aπόκάλυψη. Τι είδε ο Καρατζαφέρης και την κοπάνησε;

«Είχα τέσσερις υπουργούς και συγκυβερνούσα. Φανταστείτε τι είδα για να τα κλωτσήσω όλα αυτά» είπε απόψε ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ στo MEGA.
Αποκαλυπτούμε σήμερα κατά αποκλειστικότητα ότι είδε ο κ. Καρατζαφέρης.  Προσέξτε τα κόκκινα βέλη που δείχνουν ότι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ είδε τον Χάρο με τα μάτια του. Συνάντησε το τέρας της εκλογικής αποκάλυψης  και ένιωσε την καυτή ανάσα του Αντιμνημονιακού Αγώνα. Δείτε τι είδε:

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ EUROBULKER X ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!

Παναγιώτης Τασιαδάμης
Πρόεδρος ΔΣ MKO ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ
Αναδημοσίευση από το επίσημο ιστολόγιο
του καταδυτικού φορέα ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ


Ιστορικό του πλοίου
Eurobulker X, πλοίο τύπου Bulk Carrier (πρώην Matumba, πρώην Alangos, πρώην Galea) με σημαία Καμπότζης, ολικής χωρητικότητας 19916 κόρων, και καθ. 13780 κόρων, μεταφορικής ικανότητας 35264 τόνων, μήκους 196 μέτρων, ναυπηγήσεως του 1974 στα Ισπανικά ναυπηγεία Astilleros Espanoles της Σεβίλλης, κινούμενο με μηχανή Sulzer 11,500 BHP.
Eurobulker X ΦΩΤΟ: ΙΜΟ

Σε ποια τράπεζα, ρε, τα πήγες τα λεφτά;

γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης
Σήμερα σας υποσχόμαστε να βγάλουμε όλοι μαζί το διαδικτυακό μας άχτι. Να κάνουμε κάτι που το έχουμε απόλυτη ανάγκη, να εκτονωθούμε. Όχι δεν θα τα βάλουμε με τον κ. Σόιμπλε και τους άλλους Γερμανούς αξιωματούχους. Αυτό το κάνει τελευταίως και με επιτυχία το Mega. Θα αρχίσουμε στις γρήγορες αυτό τον τύπο που έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ και τυγχάνει να είναι και βουλευτής. Θέλουμε να τον πιάσουμε στα χέρια μας και να τον ρωτήσουμε: «Σε ποια τράπεζα, ρε, τα πήγες τα λεφτά»;
Ως βουλευτής θα πρέπει να έχει σωστή πληροφόρηση για το ποια τράπεζα μπορεί να μας εξασφαλίσει και να μας πουλήσει ασφάλεια…

Που πήγαν οι "τρομοκρατικές" οργανώσεις, οεο;

Ολα τα προηγούμενα χρόνια οι "τρομοκράτες" χτυπούσαν στόχους αδιακρίτως και μερικές φορές και ακατάληπτα...


Κάθε τόσο είχαμε δολοφονίες, έσκαγαν βόμβες σε πρεσβείες, τηλεοπτικούς σταθμούς, γίνονταν απόπειρες κατά δημοσιογράφων, στέλνονταν περίεργοι εκρηκτικοί φάκελλοι, ανατινάζονταν αυτοκίνητα και γενικά υπήρχε έντονη παρουσία των "τρομοκρατών".

Η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει!


Η γνωστή ρήση δεν είναι απλά ένα μια αισιόδοξη πρόβλεψη για το μέλλον ούτε το ρεφρέν ενός στρατιωτικού εμβατηρίου. Είναι μια διαχρονική αλήθεια, μια πραγματικότητα αναλλοίωτη μες στους αιώνες και ξεκινά από την αρχαία προφητεία των Δελφών: «Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος» και φτάνει μέχρι την πρόσφατη ιστορία, όπου το έθνος αντεπεξήλθε μια Μικρασιατική καταστροφή, έναν παγκόσμιο κι έναν εμφύλιο πόλεμο, αλλά στάθηκε όρθιο.

ΒΙΝΤΕΟ – Αχαΐα: Με βρισιές, αυγά, και φτυσιές υποδέχθηκαν τον Νίκο Νικολόπουλo

Πριν από λίγη ώρα, οι «αγανακτισμένοι» της Κάτω Αχαΐας «υποδέχτηκαν» τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Νικολόπουλο, με κέρματα, αυγά και… φτυσιές.


Ο βουλευτής είχε προγραμματίσει για απόψε πολιτική συγκέντρωση και ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

EΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ: Τι ήρθε να κάνει στην Ελλάδα η μονάδα Seals; Εκπαιδεύουν το Στρατό για μάχες σε πολιτικό περιβάλον

Από την μέρα που αποκαλύψαμε ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση (Παπανδρέου), είχε οργανώσει ένα σχέδιο ΑΜΕΣΗΣ εμπλοκής του Στρατού σε καταστολή διαδηλώσεων πολιτών έχει περάσει αρκετό διάστημα. Για το ζήτημα έχουμε προβεί ήδη σε σωρεία αποκαλύψεων που δημιούργησαν «σεισμό» στο διαδίκτυο και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων...


Φαίνεται όμως, ότι η περιβόητη «διαταγή καταστολής όχλου», που «ανοίχτηκε» επί Πρωθυπουργίας Γ.Παπανδρέου , και αποκαλύψαμε κατ αποκλειστικότητα εδώ στους AegeanTimes, δημιουργεί διαρκώς «απόνερα» στον ελληνικό στρατό!

Θάνος Δημάδης:Η ζωή στους διαδρόμους του ΔΝΤ

Ο Θάνος Δημάδης εδώ κι ενάμιση χρόνο καλύπτει από την Ουάσιγκτον, έδρα του ΔΝΤ, τις εξελίξεις για λογαριασμό της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ. Με αποκλειστικές συνεντεύξεις αξιωματούχων με βαρύ όνομα και οικονομολόγων, όπως ο Joseph Stiglitz και ο Jeffrey Sachs, με βαρύνουσα γνώμη. Έχει δει όλους τους «σταρ» των δελτίων ειδήσεων σε απόσταση αναπνοής, έχει παρατηρήσει τις συνήθειές τους, έχει ακούσει τα κουτσομπολιά που τους συνοδεύουν. Ζητήσαμε να μας μεταφέρει όσα γίνονται, αλλά δεν λέγονται πάντα, στους διαδρόμους του ΔΝΤ.

Οι νέες ταινίες της εβδομάδος...

Εξαιρετικοί ηθοποιοί και ερμηνείες, έξυπνο σενάριο, γέλιο, αγωνία και συγκίνηση είναι τα στοιχεία που βρίσκουμε στις ταινίες αυτής της εβδομάδας. Τέσσερις πραγματικά αξιόλογες παραγωγές και μία ταινία κινουμένων σχεδίων για τις μικρές μας φίλες, ξεκινούν από σήμερα.
Αυτό θα πει πόλεμος (This means war)
Ρομαντική κωμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2012

Οι δύο κορυφαίοι μυστικοί πράκτορες του κόσμου συμβαίνει να είναι κολλητοί φίλοι, που δεν αφήνουν τίποτα να μπει ανάμεσά τους. Μέχρι που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα. Τότε, ένας ανεξέλεγκτος πόλεμος ξεσπά, καθώς οι δύο κατάσκοποι μάχονται με συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένες στρατηγικές, αλλά κι ένα οπλοστάσιο ικανό να σβήσει μια μικρή χώρα από το...

Ο Ομπάμα είναι εξωγήινος και αντίχριστος (video)

Το βίντεο προσπαθεί να εξηγήσει ότι ο Ομπάμα έχει ένα «ερπετοειδές» εξωγήινο παράσιτο στο κεφάλι του. Το ίδιο που όπως λέει είχαν και οι Φαραώ.
Δείτε το βίντεο.....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ''ΣΠΙΘΑ''
        
 ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ  

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΤΣΗ (ΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , παλιά Κ.Α.Τ.Ε. , 4ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/02/2012 ΣΤΙΣ 6:00 Μ.Μ.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΘΗΒΑΣ


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          Το Δημοτικό Συμβούλιο   του Δήμου Θηβαίων στη συνεδρίαση της 13ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012, συζήτησε προ ημερησίας διατάξεως το ζήτημα που έχει προκύψει με τη σχεδιαζόμενη νέα διοικητική διάρθρωση του Ι.Κ.Α.- ΕΤΑΜ που προβλέπει μεταξύ άλλων όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας το κλείσιμο του Υποκαταστήματος του Ι.Κ.Α. στη Θήβα. Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εκτενή συζήτηση, στην οποία παρευρέθηκαν και συμμετείχαν...

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

 ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ

Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ-Ιανουάριος 2012 - Εξαμηνιαία αποτύπωση οικονομικού κλίματος στις μικρές επιχειρήσεις (0-49 άτομα προσωπικό οι οποίες αποτελούν το 99,6% των ελληνικών επιχειρήσεων).


1) Σύγκριση με στοιχεία προηγούμενων εξαμηνιαίων ερευνών (από το Φεβρουάριο του 2010).

2) Η τάση επιβράδυνσης της ύφεσης που παρατηρήθηκε τον Ιούλιο του 2011 έχει ανακοπεί. Στην παρούσα έρευνα εμφανίζονται τα μεγαλύτερα ποσοστά επιδείνωσης που έχουν καταγραφεί από το 2009 μέχρι σήμερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

Με απίστευτο χιούμορ ο υπεύθυνος ιστοσελίδας αποκάλυψε την αυτούσια αντιγραφή (clopy – paste) που έκαναν κάποιοι από το καινούριο σάιτ του Νίκου Χατζηνικολάου στην στήλη των …ζωδίων! Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση. Με ευφυΐα, χωρίς κραυγές και προπάντος αποτελεσματική!


Ο Άρης Δημοκίδης, υπεύθυνος της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας και «εμπνευστής» της φάρσας, εξηγεί: «Από τότε που ξεκίνησε το σάιτ enikos.gr έχει καθημερινά ζώδια. Και παρ’ ό,τι δεν είμαι και τρελός φαν των ζωδίων, δεν μπορώ να τον ψέξω γιατί κι εμείς έχουμε ζώδια. Κι εδώ που τα λέμε έχουμε τα ίδια ζώδια! Η Lifo έχει αστρολόγο την οποία πληρώνει να γράφει κάθε μέρα κείμενα 800 λέξεων – τα μεσάνυχτα. Και κάθε επόμενο πρωί, τα ίδια κείμενα, λέξη προς λέξη αλλά χωρίς το όνομα της Τζούλης, μπαίνουν στο σάιτ του Χατζηνικολάου. Εδώ και έναν μήνα! Και πιθανότατα για πάντα!»

Ταινία πρόκληση, της Τουρκίας για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

Σιωπή από το ελληνικό υπουργείο πολιτισμού, για την νέα ταινία πρόκληση, της Τουρκίας η οποία παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά και όπως συμφέρει τους Τουρκους, μία ημέρα «πόνου» για τον ελληνισμό και όλη την Ευρώπη.


Μιλάμε φυσικά για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, που αν δεν είχε γίνει , η ιστορία τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ευρώπης θα ήταν τελείως διαφορετική. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό στην Ευρώπη που ήδη υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για την ταινία, αλλά όχι και από το ελληνικό υπουργείο πολιτισμού, που δεν έχει βγάλει ούτε μία τυπική ανακοίνωση για το θέμα.

Ο Μιχελάκης λέει τώρα ότι η συμφωνία δεν καθιστά το χρέος βιώσιμο…

«Η συμφωνία δεν είναι για θριαμβολογίες ούτε καθιστά το χρέος της χώρας σας μας βιώσιμο», είπε ο Γιάννης Μιχελάκης αναφερόμενος στο νέο μνημόνιο και μας… άφησε άφωνους! Τότε γιατί το ψηφίσατε ωρέ… «πατριώτες»; Μήπως γιατί είστε η γνωστή από παλιά ξενόδουλη δεξιά; Μήπως; Και όλο αυτόν τον καιρό μας είχατε ταράξει με την πατριδοκαπηλία σας, επίσης ένα γνώρισμα της δεξιάς, αλλά μόλις τα αφεντικά σας «σφύριξαν» τρέξατε με την ουρά κάτω από τα σκέλια, όπως κάνει πάντα η δεξιά;

Ν. Λυγερός: Αρτσάχ, Θράκη και αναλογίες

Όσοι δεν ξέρουν το θέμα του Αρτσάχ δεν μπορούν ν’ αντιληφθούν ποιες αναλογίες υπάρχουν με τη Θράκη μας. Το πρόβλημα προέρχεται από μία πολύ τοπική προσέγγιση του θέματος και δεν βλέπουν τις προεκτάσεις και το μέλλον όσον αφορά στις εξελίξεις. Όταν εξετάζουμε μόνο τη Θράκη δεν είμαστε ικανοί να δούμε τη δράση του παντουρκισμού. Ενώ η εξέταση της κατάστασης του Αρτσάχ προσφέρει άλλες δυνατότητες.

Η Εποποιία της Σωτηρίας μας (εφτά φορές και με τις ίδιες ατάκες)

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Κάποτε σίγουρα θα γραφτεί το έργο «Η εποποιία της ελληνικής διάσωσης». Και είτε θα πρόκειται για… Μπεν Χουρ, είτε για σίριαλ με πολλές συνέχειες.

Ο σκηνοθέτης θα δυσκολευτεί να βρει ηθοποιούς που θα καταφέρουν να μπουν στο πετσί των ρόλων.

Αλλά όταν τους βρει, τότε αυτοί δεν θα δυσκολευτούν καθόλου να μάθουν τα λόγια τους. Συνεχώς τις ίδιες ατάκες θα λένε.

Σωθήκαμε, λοιπόν! Για άλλη μια φορά!

Δεν πάμε καθόλου καλά

Νέες διψήφιες αυξήσεις έρχονται από τη ΔΕΗ με νέο χαράτσι σε βιοτεχνίες, σούπερ μάρκετ, μικρά εργοστάσια και μεγάλες βιομηχανίες. Η ΔΕΗ με επιστολή της σε μεγάλες επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ότι από την 1η Μαρτίου θα επιβάλλει αυξήσεις 9-12% στα τιμολόγια υψηλής τάσης, την κατηγορία δηλαδή που ανήκουν μεγάλες βιομηχανικές μονάδες. Και να σκεφτεί κανείς ότι τα λουκέτα διαδέχονται...

ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ-ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...​.

Φωτογραφική επιμέλεια ΧΡΟΝΟΣ

Στην ομάδα μας πάντα λέμε ότι η ''δουλειά'' ενός Παυσανία είναι να γυρίζει και να ''μυρίζει'', να παύει την ανία του και να καταγράφει τις εικόνες που συναντά ,πρώτα στο μυαλό του και μετά στην κάμερα του.
Έχουμε συναντήσει και έχουμε δει πολλά κατά καιρούς αλλά αυτό που συναντήσαμε πριν λίγες μέρες σ ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στα Πατήσια μας συγκλόνισε.
Σκοπός της επίσκεψής μας στο σπίτι αυτό ήτανε η καταγραφή ενός ακόμη εγκαταλελειμμένου ιστορικού σπιτιού της Αθήνας.

Κουκούλα με της Βουλής τη "βούλα" επιχειρούν να βάλουν στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ!

Ένα πρωτοφανές «κουκούλωμα» της μεγαλύτερης κομπίνας (για την ακρίβεια, κουκούλωμα σε μια σειρά από κομπίνες) που έχει στηθεί από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, επιχειρείται από σήμερα με την υπερψήφιση από τη Βουλή της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει …

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ GUARDIAN!!! «Οι Υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup πρέπει να κάπνισαν κάτι πολύ δυνατό…»!

«Αυτό που κάπνισαν οι Υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup πρέπει να ήταν πολύ δυνατό» σχολιάζουν οι Βρετανικοί Guardian!


Στο άρθρο τους για το νέο πακέτο της Ελλάδας ύψους 130 δις ευρώ, που συμφωνήθηκε στο Eurogroup, με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να δώσουν μια εξήγηση για τα όσα περιλαμβάνονται μέσα στη συμφωνία.

Ο τίτλος τα λέει όλα: “το πακέτο των 130 δις για την Ελλάδα την αφήνει ανεξάρτητη μόνο στο όνομα.”

Telegraph: «Καταδικασμένη η Ελλάδα»

Σαν ένα καράβι που βυθίζεται, περιμένει την διάσωση του αλλά αυτή δεν έρχεται ποτέ, παρομοιάζεται η Ελλάδα σε άρθρο γνώμης της βρετανικής εφημερίδας Telegraph.
Στο άρθρο αυτό με τίτλο «Ελλάδα καλώς ήλθες στην χαμένη σου δεκαετία», αναφέρεται, ότι «η Ελλάδα είναι καταδικασμένη στην καλύτερη περίπτωση, σε μία συνεχόμενη ύφεση.
Μπορεί το πακέτο των 130 δισ. να βοήθησε ώστε η χώρα να μην εξαφανιστεί κάτω από τα κύματα, αποφεύγοντας την χρεοκοπία λόγω της ανάγκης πληρωμών ύψους 14,5 δισ. Ευρώ, όμως όλα αυτά μέχρι τις 20 Μαρτίου», αναφέρει η εφημερίδα.

"Can the United States Support Europe Further?"

Athanasios Dimadis

The US must agree to give greater financial support to Europe’s troubled economies if they are to exit this recession.


Those who believe that the shaky American economy will not be affected by the current European crisis or contend that its effects could be manageable for the Unites States, probably underestimate the risks behind a possible uncontrolled default within the eurozone. Some months before the upcoming presidential elections, the American President seems to be affected by how Republicans are reacting to what is happening in Europe and their shortsighted view to this problem. Though President Obama has often urged European leaders, especially German Chancellor Merkel, to take quick and bold decisions to resolve the eurozone crisis, the US itself has done less than expected to help Europe. There are many voices inside the American political system, coming mostly from the Republican camp, saying that the country cannot provide Europe with more capital than has already been given via the International Monetary Fund's (IMF) bail outs to Greece, Spain and Portugal. Unfortunately, the White House seems to share these views with its spokesman, David Carney, who declared many times that "Europe has the means to confront this crisis".

Etienne Roland: Νιώθω βαθιά ταπεινωμένος, ως φιλέλληνας


Aρθρο στη "LE MONDE"
του Etienne Roland
Του Etienne Roland, στη γαλλική "Le Monde" -

Νιώθω βαθιά ταπεινωμένος, ως φιλέλληνας, όταν μια εφημερίδα τολμά να βάλει τίτλο πως η Ελλάδα είναι «μια χώρα ίσως λιγότερο "ευρωπαϊκή" απ' ό,τι φαίνεται» κι όταν το περιεχόμενο αυτού του άρθρου είναι κακή σύνοψη μιας ιστορίας την οποία οι συντάκτες δεν έχουν ζήσει. Νιώθω ταπεινωμένος, ως Γάλλος, που.... συμπατριώτες μου πληγώνουν με τέτοιο τρόπο την ιστορία και τροφοδοτούν τον μύθο του ψεύτη και πονηρού (poniros στο πρωτότυπο) Έλληνα.

Ελληνοπρεπέστατη απάντηση του Πρέσβη μας στον Christoph Leitl

Με μία ελληνοπρεπέστατη απάντηση η οποία δημοσιεύτηκε στο αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων ΑΡΑ αντέδρασε ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστρία Θεμιστοκλής Δημίδης, στις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου (WKÖ) Christoph Leitl, για πώληση ελληνικών ακριτικών νήσων στην Τουρκία ώστε η χώρα μας να πληρώσει τα χρέη της.


«Ο Ελληνικός Λαός σίγουρα θα προτιμούσε να πεινάσει, παρά να παραχωρήσει έστω και μια σπιθαμή γης», διαμηνύει ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστρία Θεμιστοκλής Δημίδης, σε ανοικτή επιστολή του.

Την Παρασκευή ανακοινώνει ο Καμμένος το νέο του κόμμα μέσω Διαδικτύου

Στην τελική ευθεία για τη δημιουργία ενός αντιμνημονιακού κόμματος βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα ανακοινώσει στις 7 το πρωί της Παρασκευής το όνομα της νέας αυτής κίνησης μέσω Διαδικτύου (Facebook, Twitter).


«Η κίνηση θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και δεν θα είναι παραμάγαζο της ΝΔ» είπε στο «Βήμα» ο κ. Καμμένος, διευκρινίζοντας ότι στη νέα αντιμνημονιακή κίνηση θα ενταχθούν στελέχη της ΝΔ, ανένταχτοι αριστεροί και στελέχη του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ».

Απίστευτο! Site αξίας 18.450 ευρώ για τον Γ.Παπακωνσταντίνου


Τώρα, εάν μια... αναβάθμιση ενός site κοστίζει 18.450 ευρώ, τα λόγια περιττεύουν!

Αναφερόμαστε φυσικά στο site του υπουργείου Περιβάλλοντος που θα περάσει σε άλλη... διαδικτυακή εποχή, εποχή που... κοστίζει όμως ακριβά!Μάλιστα, σε αυτή την τιμή, περιλαμβάνεται και η εκμάθηση των στελεχών ώστε μέσω των social media να μπορούν να περνούν και την... γραμμή του υπουργείου!Επίσης, έχει συσταθεί και επιτροπή από υπαλλήλους ώστε έγκαιρα να επιβλέπουν το έργο και φυσικά να πιέζουν για την παράδοση μέσα στους χρόνους.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !! - Ο Θ.Πάγκαλος δηλώνει "υπέρ της απώλειας κυριαρχίας"!!! ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...;;;

Όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δηλώνει ότι είναι “υπέρ της απώλειας κυριαρχίας”,τι μπορεί να περιμένεις και σε τι μπορείς να ελπίζεις;


Η απαίτηση της τρόικας για μόνιμη παρουσία της τρόικας στην Αθήνα «μεταφράστηκε» από πολλούς ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Μόνο που ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, δε συμφωνεί!

Ν. Ρουμπίνι: «Αν μείνετε στο ευρώ θα βγουν τα τανκς»

Με τη φράση πως «αν συνεχιστεί η ύφεση στην Ελλάδα θα βγουν τα τανκς», ο γνωστός οικονομολόγος, Νουριέλ Ρουμπινί, εξέπεμψε μήνυμα φυγής της χώρας από το ευρώ και πρόγνωσης ακραίων κοινωνικών φαινομένων στη χώρα μας. Όλα αυτά στο περιθώριο του ντιμπέιτ που οργανώθηκε για λογαριασμό του BBC News - World το βράδυ της Τρίτης, στο Ίδρυμα Ελληνικός Κόσμος.


Όπως τόνισε ο γνωστός καθηγητής, ο οποίος πρώτος προέβλεψε την πτώση της Lehman Brothers, «η ελληνική οικονομία έχει εισέλθει, λόγω των σκληρών μέτρων, σε ένα φαύλο κύκλο και η ύφεση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη μέσα στον χρόνο». Χαρακτηριστικά ο κ. Ρουμπινί τόνισε πως «είτε θα εξέλθετε από την ευρωζώνη, είτε θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ύφεση άλλων πέντε ετών τουλάχιστον. Ύφεση που θα οδηγήσει σε πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση».

Φ.Ε.Κ. ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Αρ. Φύλλου 48 2 Φεβρουαρίο​υ 2012

1. Υπάρχει και λειτουργεί στη Βουλή ακόμα ''Γραφείο του πρώην Προέδρου της Κ.Ο. του <<Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας>>, Νίκου Κωνσταντόπουλου΄΄, με κάμποσες (πόσες ???) οργανικές θέσεις, που κάποια είναι τώρα κενή.


2. Ο πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού (Ν. Κωνσταντόπουλος, έχει κατά νόμο (άρθρο 41 παρ. 1Θ΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α΄/97) δικαίωμα να προτείνει, και πρότεινε, την κάλυψη αυτής της κενής θέσης με κάποιον δικό του

ΤΟ ΦΑΣΚΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Ή Η… ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ;!

Γράφει η Σοφία Τ.


Τα παιδιά-πάλι, όπως πάντα- έδειξαν τον δρόμο. Παρέλασε και… τίμησαν την εξουσία(χαιρετίσματα λοιπόν) όπως της αξίζει. Και άρχισαν τα ίδια με τον Οκτώβριο του 2011 με την μούντζα του Λαρισαίου. Τι πράγματα είναι αυτά; Προσβάλλουν την μέρα, εδώ της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τους Τούρκους(1913), και τα κλασικά που ακούσαμε και τότε. Καμιά σχεδόν διαφοροποίηση στην…

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Χρηματιστής της GOLDMAN SACHS: Προετοιμαστείτε...... (βίντεο)



Οι παρουσιαστές του BBC μένουν άφωνοι όταν ο Alessio Rastani αποκαλύπτει πως μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος η Goldman Sachs ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο, ενώ οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν ρόλο τυπικό.

Hire a Greek, Οι δειλοί φεύγουν προς ενοικίαση στο εξωτερικό.

Με πιάνουν τα γέλια ακούγοντας τους επαγγελματίες γελοίους των ΜΜΕ, από την μια πλευρά να εκλιπαρούν για την διάσωση της Ελλάδος, αλλά από την άλλη να παροτρύνουν τους νέους να φύγουν στο εξωτερικό σε αναζήτηση καλύτερης τύχης.
Δεν μου έχει προκαλέσει καμιά έκπληξη η σημερινή κατάσταση, εξ άλλου με όσους μιλώ τους το είχα επισημάνει από το 2002, ότι ερχόταν μεγάλος αρμαγεδώνας, σε όλα τα επίπεδα.
Προσοχή, μην κάνουμε το λάθος να νομίζουμε ότι αυτό που ζούμε σήμερα θα είναι μια απλή οικονομική κρίση, η οποία θα περάσει χωρίς να αφήσει πληγές σε αυτό το έθνος, με την έννοια που του έδινε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ !!!

Στις 20 Φεβρουαρίου και για μία εβδομάδα ξεκινάμε μποϊκοτάζ στα σούπερ μάρκετ πανελλαδικά με σκοπό να μειωθούν οι τιμές των προϊόντων.Την στιγμή που δεχόμαστε όλες αυτές τις μειώσεις των μισθών μας, οι τιμές των προϊόντων φτάνουν στα ύψη και σε πολλούς πλέον είναι αδύνατο να ψωνίζουν έστω και τα βασικά.
Αυτή η διαμαρτυρία ξεκινάει από τα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και θα
συνεχιστεί αν υπάρξει σωστή συνεννόηση μεταξύ μας και αποτελεσματικότητα.
Σας παρακαλούμε να στείλετε αυτό το μήνυμα σε όσους γνωστούς έχετε ώστε να
μαθευτεί σε όλη την Ελλάδα.

Απάντηση “Καθημερινής” στο άρθρο του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου με τίτλο “Λυπούμαι, κε Παπαχελά, για την αγνόηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από την ‘Καθημερινή!’ ”

Δημοσιεύτηκε σήμερα στους ΑΝΤΙΛΟΓΟΥΣ άρθρο μου με τον ως άνω τίτλο.
Προ ολίγου έλαβα την παρακάτω επιστολή από τον κ. Νίκο Κωνσταντάρα, Διευθυντής Σύνταξης της “Καθημερινής”.
Την δημοσιεύω ευχαρίστως, παραθέτοντας στη συνέχεια  δύο παρατηρήσεις.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ του κ. Νίκου Κωσταντάρα
“Αγαπητέ κ. Μαϊόπουλε,
Λάβαμε την επιστολή σας και διερευνήσαμε το θέμα.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΝ

(Δημοσιευμ​ένη στα ΒΟΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ της 22-02-2012​)



Εστάλη από Γεώργιος Κοτσώνας

Fitch: Υποβάθμιση της Ελλάδας σε ΄C΄ από ΄CCC΄

Η Fitch Ratings υποβάθμισε την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας σε C από CCC. Η βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση της χώρας σε ξένο νόμισμα επιβεβαιώνεται σε C.


Η υποβάθμιση έρχεται ύστερα από τη χθεσινή ανακοίνωση του Eurogroup για το δεύτερο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την Ελλάδα, στο οποίο περιλαμβάνεται το PSI, αλλά και μετά από την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης για τους όρους της προτεινόμενης ανταλλαγής ομολόγων.

Η δημοκρατία των ΜΑΤ έκανε επίδειξη αυταρχισμού στην πόλη του Παπούλια

Απίστευτη θηριωδία των δυνάμεων των ΜΑΤ, στην παρέλαση για την επέτειο από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων…
Σύμφωνα με πληροφορίες, παραγωγοί – κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, που η κυβέρνηση μέσω της Αγροτικής Τράπεζας έβγαλε στο σφυρί, προσπάθησαν να προβούν σε μία… πρωτότυπη διαμαρτυρία μοιράζοντας γάλα και γιαούρτια στα παιδιά, που τα συνόδευαν οι γονείς τους.
Οι αστυνομικοί αρχικά με τις ασπίδες τους απώθησαν τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς επειδή φοβήθηκαν ότι τα γάλατα και τα γιαούρτια μπορεί να γίνονταν πολεμοφόδια στα χέρια των παιδιών κατά της εξέδρας των πολιτικών. Κι όταν ο κόσμος άρχισε να αντιδρά, η…

Πάνος Καμμένος: Εφαρμόζεται σχέδιο που εκχωρεί την εθνική κυριαρχία της χώρας (ηχητικό)

O Πάνος Καμμένος, Ανεξάρτητος Βουλευτής την Τρίτη 21/2/2012, μίλησε στην εκπομπή «Τα Debate της πολιτικής» των Γιώργου Παπαχρήστου και Αρη Ραβανού για την δανειακή σύμβαση, τη νέα πολιτική κίνηση που ιδρύει, την πολιτική κατάσταση,τους συμβούλους των πολιτικών αρχηγών και το σχέδιο εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας...


Δείτε την συνέντευξη στο οπτικοποιημένο ηχητικό που ακολουθεί...

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο