Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Θήβα: Πυροβόλησε τον διαρρήκτη του σπιτιού του!

Το νόμο στα χέρια τους, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχουν πάρει πλέον αρκετοί πολίτες αφού η επίσημη πολιτεία αδυνατεί να τους προστατεύσει και η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της.


Έτσι και ένας συμπολίτης μας που όταν κατάλαβε ότι κάποιος επιχειρεί να μπει στο σπίτι του, όχι για επίσκεψη αλλά για να κλέψει, άρπαξε το όπλο και πυροβόλησε τον δράστη στα πόδια.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Η Ανάσταση της Ορθοδοξίας στην Ρωσία. (βίντεο)

Όταν δεις το βίντεο θα καταλάβεις τι ήμασταν κάποτε και εμείς...


Θα καταλάβεις γιατί πολλοί από μας αγαπάμε την Ρωσία

και γιατί τους θεωρούμε αδέρφια μας.

Οι πνευματικοί δεσμοί

είναι σπουδαιότεροι

και από τους δεσμούς αίματος

Β.Πούτιν

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...

Spiegel: "Η μεγάλη κρίση στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμη"

Και ενώ ολοκληρώθηκε επιτυχώς το κούρεμα του χρέους, λίγη ώρα μετά την θετική έκβαση του PSI, γνωστός οικονομολόγος σχολιάζει σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel, ότι η μεγάλη κρίση στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμη, ενώ η σημερινή απόφαση θα αποτελέσει μεγάλο βάρος στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων.

Διαφορετικ​ή συνταγή, τα ίδια φθαρμένα υλικά...

Η πολιτική στην Ελλάδα έχει πολλές φορές παρομοιαστεί με το ποδόσφαιρο, καθώς το «γήπεδο» είναι πολλές φορές λασπωμένο, οι «παράγοντες» διεφθαρμένοι, οι «παίκτες» κάνουν γκέλες και εντυπωσιακές «μεταγραφές», ενώ οι «οπαδοί» είναι μια ζωή κολλημένοι με τα χρώματα της ομάδας και θέλουν το αποτέλεσμα πάση θυσία, αδιαφορώντας για το άθλημα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Γ. ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ: Είμαστε αντίθετοι στην κατάργηση της 7ης ΕΜΑΚ. Άμεση στελέχωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας.

………………………

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, είχε συνάντηση εργασίας με τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο Διοικητήριο στην Λιβαδειά.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ………………..ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ……….

……………..τάχουν πάρει όλα!!! Οι υπηρέτες του σχεδίου εξαφάνισης της Ελλάδας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων προχωρούν στο επόμενο βήμα.
Αφού έριξαν στον Καιάδα της απόλυτης εξαθλίωσης το βιοτικό επίπεδο της Ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, προχωρούν στην αρπαγή των φυσικών πόρων της χώρας με τρόπο απροκάλυπτο και ανάλγητο.
Πέρα από το φυσικό πλούτο της χώρας μας που είναι πλέον κατανοητό και πασιφανές σε όλους μας, ότι ξεπουλιέται από τους δοσίλογους που κυβερνάνε και τους εγκάθετους των τραπεζών, το επόμενο βήμα είναι η δέσμευση των φυσικών πόρων της ιερής αυτής γης από τους οποίους εξαρτάται η επιβίωσή μας.

Τώρα θέλει στ’ άρματα. Παίρνω τον νόμο στα χέρια μου.

Γιατί στα δικά τους έχει γίνει κουρελόπανο.


Οι εκπρόσωποι, εκτός του ότι δεν δικάζονται για κανένα τους έγκλημα, νομίζουν ότι έχουν το ελεύθερο με μία συγνώμη, όχι μόνο να παραγράφουν τα εγκλήματά τους αλλά κι ότι έχουν το ελεύθερο να τα ξανακάνουν από την αρχή, σαν να μην τρέχει κάστανο!!!

Οι εκπρόσωποι, εκτός του ότι αμείβονται με υπέρογκα ποσά για ένα έργο που κανείς δεν τους ανέθεσε και ρήμαξαν τη χώρα, νομίζουν ότι έχουν το ελεύθερο να διαχειρίζονται την εφαρμογή των μέτρων κατά πώς τους συμφέρει, για να μην συμμετέχουν αυτοί!!!

Τον πήραν με τις "πέτρες" στο facebook τον GAP

Βγήκε ο Παπανδρέου να πανηγυρίσει για το PSI στο facebook . Εγραψε :
"Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται. Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους."
Και οι χρήστες ξεσηκώθηκαν και τον στόλισαν κανονικά. 160 σχόλια μέχρι τώρα τα περισσότερα ακατάλληλα για ανηλίκους. 
Αντιγράφουμε κάποια σχόλια

Αρθρογραφί​α και Διάλεξη

Μετά από Άλλα 38 Χρόνια…


Στην ανατολική Μεσόγειο υπάρχει μια ιστορική αντιπαλότητα ανάμεσα στον ελληνισμό και την Τουρκία. Και καθώς σήμερα συντελούνται «κοσμογονικές» ανατροπές με μοχλό εξελίξεων τον ενεργειακό πλούτο –που πριν μερικά χρόνια ήταν αδιανόητες–, αναπτύσσονται και συμμαχίες με στόχο την επικράτηση. Η «στέρεη» συμμαχία Τουρκίας-Ισραήλ δεν υφίσταται καθώς η ρήξη βαθαίνει. Το όφελος όμως από την αξιοποίηση του ενεργειακού πλούτου είναι τεράστιο και ο «σεισμός» ανακατατάξεων οδηγεί το Ισραήλ σε αναζήτηση αξιόπιστων συμμάχων προς Κύπρο-Ελλάδα. Στο αθροιστικό αποτέλεσμα (όχι τελικό) της αντιπαλότητας, η Τουρκία χάνει διπλά. Χάνει τον σύμμαχο (Ισραήλ) και ο ελληνισμός έχει τη δυνατότητα να τον κερδίσει.

Γεωργαντά : Ο κ. Παπακωνσταντίνου έδινε πληροφορίες και ψωμί στους κερδοσκόπους..


Η φρίκη της ηλεκτρονικής τυρρανίας. Δείτε πως αναγνωρίζουν τα πρόσωπά μας ακόμη και στις διαδηλώσεις! ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ

Πρίν απο λίγο ο φίλος μας Αλεξέι μας έστειλε ένα e-mail το περιεχόμενο του οποίου αποκαλύπτει ένα κομμάτι του αναπτυσόμενου παγκόμσιου ολοκληρωτισμού και συγκεκριμένα αυτό που αφορά το ηλεκτρονικό φακέλωμα και εν γένει την εξέλιξη της ηλεκτρονικής μορφής της σύγχρονης τυρρανίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατί βλέπουμε τουρκικά σίριαλ!

Πως δεν το είχαμε φανταστεί τόσο καιρό, ότι ο σκοπός της μαζικής προβολής τουρκικών σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση είναι ιερός; Αν το γνωρίζαμε, σίγουρα δεν θα αντιδρούσε ο κόσμος με τόση σφοδρότητα στα οικονομικά μέτρα, διότι αν μη τι άλλο θα αναγνώριζε ότι οι ηγέτες μας ανακαλύπτουν ευφάνταστες μεθόδους για να απαλύνουν τον πόνο του ελληνικού λαού…

Αποκλειστικό. 213 υπογραφές ο Βενιζέλος, προς απόσυρση ο Παπουτσής

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες τελείωσε η συλλογή υπογραφών από το Βενιζελικό στρατόπεδο και έφτασαν 213. Η υποψηφιότητα θα κατατεθεί αύριο στις 12 το πρωί.


Ο Παπουτσής δεν κατάφερε να μαζέψει τις απαιτούμενες υπογραφές ,θα μιλήσει σήμερα στην Εθνική συνδιάσκεψη θα βάλει το πολιτικό πλαίσιο και θα ζητήσει από τα μέλη όσοι συμφωνούν να υπογράψουν την υποψηφιότητα του και αν .....

δεν μαζευτούν οι υπογραφές δεν θα είναι υποψήφιος....

Πάει στο Δίστομο ο Καμμένος...


Από το Δίστομο θα ξεκινήσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα η πορεία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» με τον Π. Καμμένο να θέλει να συμβολίσει, όπως λέει την γερμανική επικυριαρχία στην οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας και να...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑ: Ολόκληρη η λίστα των 12.000 CDS που ξεσκεπάζει τη διεθνή κερδοσκοπία!

Tο ΟΛΥΜΠΙΑ αποκαλύπτει ΟΛΗ τη λίστα με τα 12.000 CDS που έπαιξε στην πλάτη της χώρας μας η διεθνής κερδοσκοπία.


Στοιχεία – φωτιά μέσα σε 300 σελίδες που θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους και έρχονται λίγα 24ωρα μετά το υπόμνημα που κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Αριστείδη Κορέα, οι μάχιμοι και καταξιωμένοι...

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ISDA: Πιστωτικό γεγονός η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Η Ειδική Επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) αποφάσισε ομόφωνα πως η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους αποτελεί πιστωτικό γεγονός.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ISDA, η απόφαση οφείλεται στην ενέργεια της Ελλάδας να συμπεριλάβει ρήτρες συλλογικής δράσης (CACs) τροποποιώντας τους όρους των ομολόγων που διέπονται από το ελληνικό δίκαιο μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα των κατόχων των επηρεαζόμενων τίτλων στη λήψη πληρωμών.

Με αυτήν την απόφαση τα υφιστάμενα CDS ενεργοποιούνται και όπως συμπληρώνει θα διενεργηθεί δημοπρασία στις 19 Μαρτίου για την πληρωμή τους. Σημειώνεται πως η επιτροπή θα ξανασυνεδριάσει τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Θέλουν να κλείσουν ξανά τα σύνορα τους στην Ελλάδα -και όχι μόνο!


ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΦΥΛΑΧΤΟ ΣΤΑΒΛΟ!

Το απύθμενο θράσος των …και καλά εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση δεν έχει όρια! Δεν φτάνει η ξεφτίλα στην οποία υποβάλλει το λαό και τη χώρα ο άξονας Γερμανίας-Γαλλίας-Αυστρίας-Βρυξελλών -σχετικά με το επαχθές χρέος, που παρά το ότι ακριβώς είναι επαχθές και θα έπρεπε για πολλούς να σταματήσουμε να το εξυπηρετούμε τουλάχιστον έως ότου ξεκαθαρίσει νομικά ποιος έχει την ευθύνη για τη γιγάντωσή του- οι …

Αποκλειστικό : Μέσα στη βδομάδα 2 νέες κοινοβουλευτικές ομάδες

Αλλάζει ο χάρτης των πολιτικών δυνάμεων , στο Ελληνικό Κοινοβούλιο , την ερχόμενη εβδομάδα. σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες . Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις προσχωρήσεων κ συνεργασιών που θα οδηγήσουν στο σχηματισμό 2 νέων κοινοβουλευτικών ομάδων .


Γίνεται προσπάθεια να σχηματιστεί και μία τρίτη Κ.Ο. , αλλά μέχρι στιγμής τα κουκιά δεν φαίνεται να βγαίνουν. Οι 2 πάντως έχουν κλειδώσει και δεν είναι αυτές που έρχονται αβίαστα στο μυαλό των περισσοτέρων .

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα στις 07 Μαρτίου 2012 ημερίδα με θέμα:«Νέες Ιδέες και Προτάσεις για την Αγροτική Οικονομία του Τόπου μας».


Χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Σταμάτης Καπελέρης, τονίζοντας τη σημασία της ενασχόλησης των αγροτών και όχι μόνο στη γεωργία με νέες καινοτόμες καλλιέργειες, ενώ ειδική παρέμβαση έκανε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Κανελλόπουλος για τις δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης του αγροτικού τομέα.

Κύριοι ομιλητές στην ημερίδα ήταν:

Εκτακτη είδηση. Τα CACs ενεργοποιούν τα CDS

Πριν από λίγο ο Dow Jones Newswires ανακοίνωσε ότι η Ειδική Επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA). αποφάσισε ότι η ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής δράσης ή CACs από την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να τροποποιηθούν οι όροι των ελληνικών ομολόγων αποτελεί πιστωτικό γεγονόςdefault


Η απόφαση της ISDA σημαίνει πως θα πρέπει να .......

Στο 21% η ανεργία τον Δεκέμβριο. Και εις ανώτερα παλιάνθρωποι...

Στο 21% ανήλθε η ανεργία το Δεκέμβριο 2011, από 20,9% τον Νοέμβριο του 2011, φθάνοντας στα υψηλότερα επίπεδα από τότε που άρχισε η στατιστική καταγραφή της.


Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή το ποσοστό ανεργίας το Δεκέμβριο του 2011 ανήλθε σε 21%, έναντι 14,8% το Δεκέμβριο του 2010 και 20,9% το Νοέμβριο του 2011. Το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Δεκέμβριο του 2011 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.899.319 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.033.507 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.424.562 άτομα. Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 334.445 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο

BINTEO – Καλυβάτσης για Νταλάρα: Τόσο καιρό έτρωγε χαβιάρι ας φάει και κανένα γιαούρτι

Mια δήλωση βόμβα κατά του Γιώργου Νταλάρα έκανε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα της εκπομπής Made in Star.


«Υπάρχουν άνθρωποι που τόσα χρόνια ήταν συνηθισμένη να τρώνε χαβιάρι. Δεν πειράζει, ας φάνε και κανένα γιαουρτάκι καλό κάνει», είπε όλο νόημα.

Δείτε το βιντεο:

Οι χριστιανοί ψηφίζοντας παράταξη πιστών διχάζονται ;



Ο π. Βασίλειος υπενθυμίζει πως μετά την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια , επιβλήθηκε στην Ελλάδα από τις ξένες δυνάμεις , όπως και σήμερα, τρόικα , οι Βαυαροί, που σκοπό τους είχαν τον αφανισμό της πατρίδας μας.

Hraklis Thivas:ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3 ΣΤΙΣ 18.00 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

...ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΚΡΟΥ,ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ


Μέχρι τελικής (κατα)πτώσεως...

Του Σταύρου Χριστακόπουλου


Μέχρι το βράδυ η αναδιάρθρωση του χρέους προς ιδιώτες (PSI) θα έχει «κλειδώσει», όπως έδειξαν από νωρίς χθες όλες οι διαρροές, εκτιμήσεις και επίσημες δηλώσεις. Άλλωστε οι πιθανότητες να πάει κάτι... στραβά ήταν εξ αρχής ελάχιστες από την ώρα που τα πρόβατα προς σφαγή ήταν κυρίως εγχώρια: ασφαλισμένοι και αποταμιευτές. Αφού αυτοί – οι κυρίως στόχοι – θυσιάστηκαν, τα πανιά του PSI ήταν λογικό να φουσκώσουν. Από αύριο θα........

Με μάσκες γουρουνιών υποδέχτηκαν το Σόιμπλε στην Ιταλία

Τις έντονες αποδοκιμασίες μιας ομάδας φοιτητών δέχτηκε ο Γερμανος υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη διάρκεια διάλεξης του στο Ινστιτούτο του Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου στη Φλωρεντία.


Φοιτητές υποδέχτηκαν τον κ. Σόιμπλε με πανό και φορώντας μπλούζες στις οποία αναγραφόταν η φράση «Ich bin ein P.I.I.G.S» καθώς και μάσκες γουρουνιών.

Στον ΑΠΟΕΛ των Θαυμάτων και της Καρδιάς Μας

-Σε μία χώρα με όσους σχεδόν κατοίκους έχει ολόκληρο το Λιόν, ένας σύλλογος με ετήσιο μπάτζετ στα 12 εκατ. ευρώ, με το 1/10 του μπάτζετ της γαλλικής ομάδας, διεκδικεί το όνειρο της πρόκρισης στα προημιτελικά»…
- Κάποτε, ένας Ελληνας πολιτικός που δεν ζει εδώ και χρόνια, είχε συμβουλέψει ένα νεόκοπο σπουδαστή με λαμπρό μέλλον (όπως τουλάχιστον μαρτυρούσαν οι βαθμοί του στη Νομική των Αθηνών): «Στην Ελλάδα ευδοκιμεί ένα αυτοφυές φυτό που λέγεται φθόνος. Η προτροπή μου είναι να φύγεις, να πας στο εξωτερικό για να προκόψεις», του είχε πει φιλικά

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αφιερωμένο στον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Βενιζέλο

Κώστας Βαξεβάνης


Διατελέσατε υπουργός Δικαιοσύνης το 1996. Δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε πολιτικός σε αυτό το υπουργείο, αλλά ένας γνώστης της Νομικής Επιστήμης. Και μόνο να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό σας, διαπιστώνει πως τελειώσατε σε 4 χρόνια τη Νομική, (παρότι, όπως λέτε, είχατε και παράλληλη πολιτική δράση τα δύσκολα χρόνια 1974-1978), καταφέρατε να κάνετε διδακτορικό στο Παρίσι σε μόλις δύο χρόνια και στη συνέχεια να ανεβείτε τις βαθμίδες της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τρόπο που δεν έχουν κάνει άλλοι.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑΚΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ - ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΛΙΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"!

Απολύτως αναμενόμενη η εχθρική στάση των τουρκοκάναλων στην αντίδραση των Ροδίων εναντίον των εθνοπροδοτών πολιτικάντηδων: Κι αυτό γιατί ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΑΦΗ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, που προκαλούν τρέμουλο στους γραικυλίσκους των Μμε και τ' αφεντικά τους!


Εξηγούμαστε: Όταν δεν καπελώνονται οι λαικές αντιδράσεις από τους παπαρολόγους - αριστερούς που φωνάζουν ακόμα συνθήματα για...

Τι αντάλλαγμα πήρε το ...κομάντο η Διαμαντοπούλου!

Μπορεί να κάνει διάφορες βαρύγδουπες δηλώσεις περί "κομάντος" στην κυβέρνηση μετά την τοποθέτησή της στο υπουργείο Ανάπτυξης η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.


Δέχτηκε να μετακινηθεί από το υπουργείο Παιδείας παίρνοντας στο παρασκήνιο, ως αντάλλαγμα, την τοποθέτησή της και... στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Σε «κάτι σάπιο» που «υπάρχει στη ΔΟΥ Θήβας»

αναφέρεται το zougla.gr


Με τίτλο «Κάτι σάπιο υπάρχει στη ΔΟΥ Θήβας» το zougla.gr μετά από σχετικές καταγγελίες κάνει αναφορά σε «Μία περίεργη υπόθεση» που «επιχειρείται να καλυφθεί στην πάλαι ποτέ κραταιά πόλη της Καδμείας ή Θήβας της Βοιωτίας».

Ασύμμετρη απάντηση Πάνου Καμμένου σε Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ): ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ.

Ο Πάνος Καμμένος ήταν από αυτούς που σήκωσαν το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ πολύ ψηλά στην ατζέντα, μιλώντας μάλιστα πρώτος ξεκάθαρα για συμπαιγνία με το ΔΝΤ ώστε να μην μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την φαυλότητα υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Η χθεσινή επιστολή που ήλθε στην βουλή δια χειρός Κουρουμπλή, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ τις κατηγορίες Καμμένου περί συμπαιγνίας ΕΛΣΤΑΤ – ΔΝΤ. Η επιστολή αποκαλύπτει απ’ ευθείας επικοινωνία Γεωργίου με Τόμσεν, γεγονός που μέχρι πρότινος διέψευδαν οι πάντες!
Αυτό οδήγησε τον Καμμένο σε παρέμβαση – φωτιά σήμερα, που όχι μόνο δίνει πλήρη κάλυψη στον Κουρουμπλή, αλλά εγγυάται στον Γεωργίου ότι θα λογοδοτήσει μαζί με τους υπολοίπους Το Ολυμπία, δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στην αλήθεια. Το ότι υιοθετήσαμε τις αποκαλύψεις Καμμένου όταν όλοι σιωπούσαν (αθώα ή ένοχα) ήταν προϊόν και δικής μας έρευνας. Είδαμε ότι είχαν βάση. Έτσι λοιπόν θα απευθύνουμε ένα και μόνο ερώτημα σε όλους αυτούς που σιώπησαν, λοιδώρησαν, χρηματίστηκαν για να αποκρύψουν:

Ανταπάντηση Χρήστου Παπουτσή : Παρέλαβα λιγότερες μηχανές και γεμάτα γραφεία στην ΕΛ.ΑΣ.

Την οργή του Χρήστου Παπουτσή προκάλεσαν οι σημερινές αιχμές του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στη δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη για την κατάσταση στην ομάδα ΔΙΑΣ και τη μείωση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της, σε επιστολή του τονίζει ότι παρέλαβε λιγότερες μοτοσυκλέτες από όσες υπάρχουν σήμερα καθώς και ότι ο αριθμός των ανδρών δεν έχει μειωθεί αλλά αντιθέτως έχει αυξηθεί.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπουτσής αναφέρει δηκτικά ότι για τα στοιχεία αυτά θα μπορούσαν να ενημερώσουν τον κ. Χρυσοχοΐδη τόσο οι δύο Υφυπουργοί, κκ Μ. Όθωνας και Ελ. Οικονόμου καθώς και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Ν. Παπαγιαννόπουλος ότι στις 7/5/10 η δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ ανερχόταν σε 1916 άτομα, ενώ στις 7/3/12 η δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ ανέρχεται σε 1986 άτομα.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης : Επέστρεψα και βρήκα γεμάτα γραφεία στην ΕΛ.ΑΣ.

Ομιλία με αιχμές από τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατά την τελετή ανάληψης των νέων του καθηκόντων.


Ο κ. Χρυσοχοΐδης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πριν από 18 μήνες, όταν έφυγε από το υπουργείο, άφησε στην ομάδα Δίας προσωπικό από 2.000 άνδρες και γυναίκες και περισσότερες από 1.000 μοτοσυκλέτες.

Την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον διοικητή της Ομάδας, έμαθε, ότι αυτή τη στιγμή ενεργοί είναι 1.300, ενώ 700 είναι σε γραφεία και αναρωτήθηκε, απευθυνόμενος προς τον διοικητή της μονάδας που ήταν στην αίθουσα, σε ποιών τα γραφεία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί.

1882. Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος                                                       
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής


Απόσπασμα από το άρθρο - ανάλυση: «Επιχείρηση Πτολεμαίος,
Ελληνική εμπλοκή στην Αίγυπτο» του Ιωάννη Σ. Θεοδωράτου,
περιοδικό «Στρατιωτική Ισορροπία και Γεωπολιτική», τεύχος 24,
σελ. 88, Φεβρουάριος 2012, Αιγίς Εκδοτική.


Ο Ατμοδρόμων ΕΛΛΑΣ
Φωτο: Karamitsos.com
Μισόν αιώνα μετά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και ενώ η χώρα βάδιζε στα ίχνη της βρετανικής γεωπολιτικής, παρουσιάστηκε μια απρόσμενη ευκαιρία στρατιωτικής εμπλοκής στην Αίγυπτο, ελάχιστα γνωστή στο ελληνικό κοινό. Επί πρωθυπουργίας του Χαρίλαου Τρικούπη (ειδικότερα επί της τέταρτης θητείας 3 Μαρτίου 1882 – 19 Απριλίου 1885), και συγκεκριμένα από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 1882 ελληνικές ναυτικές δυνάμεις ενεπλάκησαν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο δέλτα του Νείλου.

Μεταλιστ - Ολυμπιακός 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ). Βίντεο

Δείτε το βίντεο


Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας εκτός έδρας, επί της Μεταλιστ με 1-0. Σκόρερ για τους πειραιώτες ο Φουστέρ στο 49΄...

Κύριε πρωθυπουργέ, μας λείπει ένας υπουργός!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ως γνωστόν, το δικαίωμα στην αυτογελοιοποίηση είναι αναφαίρετο… ανθρώπινο δικαίωμα!

Αν μάλιστα τα πράγματα δεν ήσαν τόσο σοβαρά και τόσο οδυνηρά, θα μπορούσαμε να κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια μέχρι να ντραπούν – με πρώτο τον κ. Παπαδήμο – και να σηκωθούν να φύγουν με σκυφτό το κεφάλι.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ – απλώς εμείς στο τέλος θα τους κάναμε τη χάρη να σκάσουμε (στην κυριολεξία) από τα γέλια.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αδαμάντιου Πεπελάση.

Του Κώστα Καραβίδα,
“Αλίμονο στη χώρα που διοικείται από Βενιζέλους, από ανθρώπους που είναι ασυγκράτητοι και διψούν για επιβεβαίωση και αξιώματα.”
Την ημέρα που η Αθήνα υποδεχόταν το χιόνι, συναντήσαμε τον Αδαμάντιο Πεπελάση στο καταφύγιο του στη Φιλοθέη. Διαπρεπής οικονομολόγος, χρόνια καθηγητής σε αμερικανικά πανεπιστήμια και με μακρά θητεία στη διοίκηση τραπεζών, είχε το προνόμιο να διατελέσει συνεργάτης και φίλος όλων σχεδόν των πρωθυπουργών της Μεταπολίτευσης. Τους έζησε όλους από κοντά, τους συμβούλευσε και συγκρούστηκε μαζί τους. Ο ίδιος αρνήθηκε τη θέση του βουλευτή επικρατείας που του πρότεινε τόσο ο Κ. Καραμανλής όσο και ο στενός φίλος του, Α. Παπανδρέου.

Έφυγε η Υπουργός. Να φύγει και το «έργο» της.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Αποτυχημένη και ηττημένη έφυγε η Άννα Διαμαντοπούλου από το Υπουργείο Παιδείας, έχοντας συσπειρώσει απέναντί της τη σύσσωμη και αποφασιστική αντίσταση του εκπαιδευτικού κόσμου και την αγανάκτηση της κοινωνίας.


Γεγονός που, στο παραπέντε των εκλογών, ανάγκασε τη μνημονιακή κυβέρνηση και τον δοτό πρωθυπουργό, να επιχειρήσουν την αποσύνδεση της εκπαιδευτικής πολιτικής από το όνομά της, μήπως και καταφέρουν να περισώσουν κάτι από την εκλογική τους πελατεία.

Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα «χτυπά» την Γη

Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα αναμένεται να «χτυπήσει» σήμερα την Γη, με κίνδυνο να δημιουργήσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, την δορυφορική πλοήγηση, καθώς και τις πτήσεις.


Πρόκειται για την μεγαλύτερη ηλιακή καταιγίδα της τελευταίας πενταετίας και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το πρωί της Παρασκευής, όπως αναφέρει το BBC. Κατά την διάρκεια της καταιγίδας θα απελευθερωθούν φορτισμένα σωματίδια που αναμένεται να χτυπήσουν τον πλανήτη με ταχύτητα 6.400.000 χλμ/ώρα. Οι επιπτώσεις θα γίνουν περισσότερο αισθητές στις πολικές περιοχές και ενδέχεται τα αεροσκάφη να χρειαστεί να τις αποφύγουν.

Ανίδεοι πρόεδροι, ομόλογα και πραγματικές ευθύνες...

Με αφορμή το “κούρεμα” των ομολόγων με το PSI η Καθημερινή έγραψε και για το δομημένο ομόλογο της JP Morgan και για τις ευθύνες των “ανίδεων προέδρων” των ταμείων.

 Οι πρόεδροι ίσως και να ήταν ανίδεοι αλλά τα ταμεία δεν έπαθαν τότε καμία ζημιά και αυτό γιατί η συναλλαγή του ομολόγου αναστράφηκε. Στο σημερινό μάλιστα ...

Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας: Ο Σύλλογος Γυναικών Επαρχίας Λιβαδειάς στην Αστραδενή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Επαρχίας Λιβαδειάς, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, σας καλεί την Πέμπτη 8 Μάρτη 2012 και ώρα 7.00μ.μ. στο Art Cafe Αστραδενή, όπου θα γίνει συζήτηση για τις νέες γυναίκες εργαζόμενες, την ανεργία, τη μητρότητα και τις νέες εξελίξεις γύρω από ζητήματα που αφορούν όλες μας!
Η Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας που καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1910, μετά από σκληρούς αγώνες των γυναικών για διεκδίκηση ανθρώπινων όρων εργασίας και εργασιακών δικαιωμάτων, πρέπει να γίνει για όλες μας έμπνευση να συνεχίσουμε δυναμικά τους αγώνες μας για όσα δικαιούμαστε σε εργασία, υγεία, παιδεία, οικογενειακή ζωή, και κάθε τομέα της ζωής μας.

« Μαθητικός Τουρισμός - Μένω στη Στερεά Ελλάδα»

Φίλοι Εκπαιδευτικοί,


Η πατρίδα μας βιώνει τα τελευταία χρόνια μια πρωτοφανή οικονομική κρίση με σοβαρές επιπτώσεις στο επίπεδο ζωής, στην εργασία, στο κοινωνικό κράτος κλπ. Η κρίση και η ύφεση επηρεάζει σε μεγαλύτερο βαθμό την Περιφέρειά μας λόγω του υψηλού, αλλά πλασματικού Α.Ε.Π.

Ως πρώτη αιρετή διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καταβάλουμε μια τεράστια προσπάθεια αφενός μεν η Περιφέρεια ως νεοσύστατος θεσμός να λειτουργήσει ομαλά, αφετέρου δε να υλοποιήσει το ΕΣΠΑ και να αξιοποιήσει επενδυτικά προγράμματα προκειμένου να συμβάλλει από την πλευρά της, στο βαθμό που της αναλογεί, στην αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της ανεργίας.

Ίδρυση Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Θηβαίων

Η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και η συνεχής αύξηση της ανεργίας, φέρνει όλο και περισσότερους πολίτες αντιμέτωπους με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό και δημιουργεί την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Θηβαίων στην προσπάθεια του να ανακουφίσει τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύνατων δημοτών του και να καταπολεμήσει τη φτώχεια και την οικονομική κρίση, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ιδρύει το «Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο».

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis από τη Γενική γραμματεία Ισότητας των Φύλων ημερίδα με τίτλο ΄΄ Η Ευρωπαϊκή χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες ΄΄.


Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Επιτροπής Ισότητας κα Γιώτα Γαζή η οποία παρουσίασε την ΄΄ Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες ΄΄.

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τη Γιορτή της Γυναίκας.

Η 8η Μαρτίου και η εορτή της γυναίκας που συνδέθηκε με την ημερομηνία αυτή, αποτελεί το φόρο τιμής που αποδίδουμε όλοι στη μητέρα, τη σύζυγο, την αδελφή.


Με λίγα λόγια η εορτή της γυναίκας αποτελεί την ωδή σε ότι πιο όμορφο και ζωογόνο, την ωδή στην ίδια τη ζωή.

Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να είναι υγιείς και αισιόδοξες, ειδικά στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε και να ενισχύσουν με το θάρρος και την εσωτερική φυσική δύναμη που διαθέτουν την Ελληνική οικογένεια που πλήττεται καθημερινά από την οικονομική κρίση.

Στο νομοσχέδιο για τα ζώα η τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων

Σχολιάζει ο Γιώργος Θωμάς



Στο νομοσχέδιο για τα ζώα (κτηνοτροφία) κατατέθηκε η τροπολογία για τον σανό (χρηματοδότηση) των κομμάτων.


Επιτέλους να και μια φορά που η κυβέρνηση τήρησε την δέσμευση να ........

Ρε κάτι συμπτώσεις…

Τι είπαμε ότι θα γίνει στις 18 Μαρτίου 2012 ;;
Εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ 
Σύμφωνα με την απόφαση της 12ης Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου (14 – 15 Ιανουαρίου 2012) μετά από εισήγηση του Προέδρου και του Πολιτικού Συμβουλίου, ορίσθηκε η 18η Μαρτίου 2012, ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος, κατά το άρθρο 41 του Καταστατικού.
Tι άλλο γιορτάζουμε όμως στις 18 Μαρτίου 2012 ;;
Tην Ημέρα Φροντιστή της Νόσου Alzheimer…

Φίλιππ Ρέσλερ : "Θα προχωρούσαμε αν αφήναμε την Ελλάδα να πτωχεύσει"

"Η Ευρώπη θα είχε σήμερα προχωρήσει περισσότερο, αν είχε φροντίσει να εισαχθεί μια ομαλή διαδικασία πτώχευσης", κράτους-μέλους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικώς με το εάν αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς είχε από την αρχή μιλήσει για χρεοκοπία της Ελλάδας.


Μιλώντας στην εφημερίδα «Passauer Neue Presse», ο κ. Ρέσλερ επαναλαμβάνει ότι, αν και η χώρα του είναι πρόθυμη να βοηθήσει σε θέματα ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, τα αποτελέσματα είναι, για την ώρα, απογοητευτικά, από ελληνικής πλευράς.

«Φουλ» για ζημιές οδεύει ο κλάδος των Σούπερ Μάρκετ για πρώτη φορά στα χρονικά!

Ρεπορτάζ: Μάνος Παπαδάκης


Ποιο γρήγορα και από ότι πιστεύει ο πιο σκληροπυρηνικός Γερμανός για την Ελλάδα, οδεύει προς τη χρεοκοπία ο κλάδος των Σούπερ Μάρκετ.

Ένας από τους πιο υγιής κλάδους κατά το παρελθόν, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και μάλιστα το 2011 θα είναι και η πρώτη χρονιά που τα κέρδη θα μετατραπούν σε ζημιές. Μένει μόνο να βγουν και οι ισολογισμοί των εταιρειών για να επαληθευθεί και επισήμως.

Το 2010 ο κλάδος κατέγραψε συνολικά μείωση κερδών στα προ φόρων αποτελέσματα άνω των 100 εκατομμυρίων σε σχέση με το 2009, κλείνοντας στα 27,01 εκ. ευρώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Statbank, όταν οι πωλήσεις αντίστοιχα «έπεσαν» κατά 2,9%.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Σαρώνει» στη Θεσσαλονίκη η δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω μόνο με 10 ευρώ»

Η κρίση... ιδέες κατεργάζεται, όπως όλα δείχνουν, και οι ανάγκες, ακόμα και αυτές της εξόδου για φαγητού και ποτού, διατηρούνται «ζωντανές» χάρη σε νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Μετά την... κατάργηση των μεσαζόντων, στη Βόρεια Ελλάδα η δημοτική αρχή αποφάσισε να καταργήσει και τα.....

Η Χρυσή Αυγή απαντά στην εμετική επίθεση Καρατζαφέρ​η

Καρατζαφέρης στη ΝΕΤ: «Μόρφωμα η Χρυσή Αυγή και αδιέξοδο που θα το μετανιώσει πικρά ο λαός… Είναι περισσότερο Γερμανοί παρά Έλληνες!». Όσα ψέματα και όση λάσπη κι αν πετάξει εις βάρος μας ο Καρατζαφέρης, το σίγουρο είναι ένα: πως ο Ελληνικός λαός έχει πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια αυτόν, το τηλε-κόμμα του, τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του.


Τολμά και πιάνει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή, ο άνθρωπος που ψήφισε με χέρια και με πόδια την υποταγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ, που έσπρωξε τη χώρα στην κόλαση του μνημονίου, που πρώτος στήριξε τον Παπαδήμο και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από τους νταβατζήδες και το εθνοπροδοτικό κατεστημένο. Και τι δεν είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου (24 ολόκληρα λεπτά!) στην κρατική τηλεόραση των τοκογλύφων, ο πρόεδρος του απο-κόμματος: Παραδέχτηκε ότι ήταν το αγαπημένο παιδί των νταβατζήδων. Στήριξε την Ντόρα λέγοντας εν πολλοίς ότι ο Κούβελος... αμάρτησε για το παιδί του! Δήλωσε επίσης ότι αυτός ανέδειξε τον Παπαδήμο και δεν το έχει μετανιώσει.

Πρόταση-πρ​οκήρυξης

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ!

Φίλοι και συμπατριώτες.


Η φετινή 25η Μαρτίου, η μεγαλύτερη γιορτή του ελληνισμού, πρέπει να γίνει γιορτή Απελευθέρωσης κι Ανάστασης της Ελλάδας.

Η στρατιωτική παρέλαση πρέπει να περιφρουρηθεί και διεξαχθεί σε απόλυτη τάξη και με λαμπρότητα.

Πρέπει στις συνθήκες κατάπτωσης και εξαθλίωσης της πατρίδας μας, να επιδειχθεί το εθνικό φρόνημα, η ακμή της στρατευμένης νεολαίας και του αμυντικού σθένους των Ελλήνων. Πρέπει να φανεί ότι, παρά την επιδρομή που δεχθήκαμε και την (ακόμη, τυπικά) αθέατη κατοχή που υφιστάμεθα, ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος και αποφασισμένος, είναι ΠΑΡΩΝ, με ή χωρίς στολή, να υπερασπιστεί την ελευθερία και την περιουσία του, τις παραδόσεις και την επικράτειά του!

Να ποιοι παίρνουν τα λεφτά και για ποιους πεινάτε!

Για συνολικό “κούρεμα” 100 δις (η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για πολύ λιγότερα… ήδη είχε πέσει δια στόματος Βενιζέλου στα 70!) δίνουμε μόνο στις τράπεζες 90 δις!!! Και φυσικά να μη μιλήσουμε για τη λεηλασία των ταμείων…
Διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί…

«Στη Βουλή η αύξηση των εγγυήσων προς τις τράπεζες κατά 30 δισ. ευρώ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19:42


Κατατέθηκε στη Βουλή η ρύθμιση που προβλέπει την αύξηση των εγγυήσεων προς την Τράπεζα της Ελλάδος από 60 δισ. ευρώ σε 90 δισ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας πλήρως σχετικό ρεπορτάζ του Capital.gr.
Με την συγκεκριμένη ρύθμιση, η οποία περιλαμβάνεται στην Τροπολογία “Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις” -όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση- “αυξάνεται κατά 50% ενόψει των χρηματοοικονομικών συνθηκών που διαμορφώνονται, το συνολικό ποσό της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς την Τράπεζα της Ελλάδος”.

ΔΕΗ και Εφορία Ιωαννίνων... τα βάσανα του Έλληνα.

Καταγγελία πολίτη που την ταλαιπωρούν ΔΕΗ και ΔΟΥ. Την παραθέτουμε όπως τη λάβαμε.
Ψάξτε να δείτε την ταλαιπωρία των πολιτών ... που θέλουν -αναγκαστικά- να επιστρέψουν στην ΔΕΗ.
Είχα την "τύχη-ατυχία" να έχω την μοίρα 200.000 Ελλήνων που πρέπει να επιστρέψουν από την ELLAS POWER στη ΔΕΗ.
Δεν δέχονται (στην ΔΕΗ ) τα χαρτιά του χαρατσιού...ότι πληρώθηκε..
με στέλνουν στην...

Ειδική Συνεδρίαση Δ.Σ.Θηβαίω​ν

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 5285/5-3-2012 πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού στο Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, σε Ειδική Συνεδρίαση για τη συζήτηση και ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου οικ.έτους 2012 (άρθρο 159 του Ν.3463/06 ΚΔΚ), για δική σας ενημέρωση.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά, πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΚΑ τεχνική σύσκεψη για την προώθηση της υλοποίησης έργων στερεών αποβλήτων του ΠΕΣΔΑ, και εξασφαλίστηκε επιπλέον χρηματοδότηση για ώριμα έργα.

Δεν θα συμμετάσχει στο PSI η Bild

Η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία είχε αγοράσει ελληνικά ομόλογα, με σκοπό αυτά να της αποφέρουν σημαντικά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα, αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα PSI, έπειτα από πρόσκληση που έλαβε από την ελληνική κυβέρνηση.
Σημειώνεται ότι η εφημερίδα, τον Δεκέμβρη, αγόρασε ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου, αξίας 4.815 ευρώ, που λήγουν στις 20 Μαρτίου του 2012.
Όπως ανέφερε τότε, σε περίπτωση που τα ομόλογα αποδώσουν κέρδη, που υπολογίζεται να διπλασιάσουν το επενδεδυμένο ποσό, τότε η εφημερίδα δεν θα κρατήσει τα χρήματα, αλλά θα τα δωρίσει.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο