Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

 ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 

Γρηγόρης: Το μεγαλύτερο δίκτυο μικρογευμάτων και καφέ στην Ελλάδα!

Mε μια ιστορία που συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια, ο κ. Βλάσσης Γεωργάτος μπορεί να είναι περήφανος που από ένα μικρό κατάστημα που άνοιξε ο πατέρας του, Γρηγόρης, στη Δάφνη, έχει…

Προτάσεις: βίλα Κηρύλος

Από τις αρχές του 19ου αι πολλά δημόσια κτήρια αλλά και ιδιωτικές κατοικίες χτίζονταν με τον αποκαλούμενο νεοκλασικό ρυθμό,  σύμφωνα με τον οποίο κίονες κιονόκρανα αετώματα μιμούνταν η εμπνέονταν από την αρχιτεκτονική της Ελλάδας των κλασικών και ελληνιστικών χρόνων.
Όμως ο Θεόδωρος Ρενάκ δεν επιδιώκει να χτίσει ακόμη ένα νεοκλασικό μνημείο ούτε να εντυπωσιάσει,θέλει να δημιουργήσει μια κατοικία εμπνευσμένη από τις επαύλεις της Δήλου, ένα χώρο που το εσωτερικό του σε αρμόνια με το περιβάλλον θα έδινε την αυθεντική αίσθηση μιας ελληνικής κατοικίας της αρχαιότητας.

Οριστικό τέλος για τα Ειρηνοδικεία Αγραίων και Απεραντίων

«Πράσινο φως» για τη συγχώνευση των Ειρηνοδικείων της χώρας άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, επιτρέποντας να μειωθούν από 301 σε 153 με τη μεταφορά των εκκρεμών υποθέσεων από τα καταργούμενα στα εναπομένονται..Τα Ειρηνοδικεία της Eυρυτανίας που συγχωνεύονται..
Το ΣτΕ, που πριν από δύο εβδομάδες περίπου είχε «παγώσει» την προώθηση του σχετικού σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος....Αναβάλλεται το λουκέτο στα Ειρηνοδικεία της Ευρυτανίας.., έδωσε τελικά την έγκρισή του κρίνοντας επαρκή τα νεότερα στοιχεία που απέστειλε το υπουργείο Δικαιοσύνης για να δικαιολογήσει την ευρύτατη συγχώνευση.

Σφοδρές μάχες σε όλα τα μέτωπα στην Συρία - Πριν το τέλος του έτους κτυπά το ΝΑΤΟ


Ο συριακός Στρατός βομβάρδισε εκ νέου σήμερα το πρωί με αυτοκινούμενα πυροβόλα των 152 χλστ. και ρουκέτες των 122 χλστ., τα προάστια της Μααρέτ αλ-Νούμαν, μιας πόλης στρατηγικής σημασίας που τελεί υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών ανταρτών στη βορειοδυτική Συρία και η οποία αποτελεί κέντρο εισόδου όπλων από την Τουρκία. Σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις αποδύθηκαν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις και στην δρόμο που συνδέει την Δαμασκό με το Χαλέπι προκαλώντας μεγάλες απώλειες στους αντάρτες και τους μισθοφόρους της Αλ Κάϊντα.

'' ΝΑΙ '' ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ...

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ-
ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

Δήλωση βόμβα πριν από λίγα λεπτά του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm, ο οποίος είναι...
θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.
Στη δήλωση που έκανε είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών προς τις τράπεζες.

Fimotro

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Οι κακές ειδήσεις αυξάνουν το στρες στις γυναίκες

Μια καναδική μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 60 άνδρες και γυναίκες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι κακές ειδήσεις, όπως αυτές από το αστυνομικό δελτίο, επηρεάζουν και προκαλούν στρες ή φόβο περισσότερο στις γυναίκες από ότι τους άνδρες. Όπως έδειξε η μελέτη, όταν οι γυναίκες διάβαζαν αρνητικές ειδήσεις στον έντυπο Τύπο, παρήγαγαν υψηλότερα επίπεδα κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες απ’ ό,τι οι άνδρες.

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

…στο Σύμπαν που αγαπήσαμε! ΔΙΟΝΥΣΟΣ Ο ΖΑΓΡΕΥΣ
Ο Διόνυσος Ζαγρέας, γιος, κατά τον “ιερό λόγο” των ορφικών, του Δία μεταμορφωμένο σε όφη και της θεάς του Κάτω Κόσμου Περσεφόνης. Οι Τιτάνες, που είχαν νικηθεί από το Δία κατά την Τιτανομαχία, βρήκαν ευκαιρία να εκδικηθούν το Δία σκοτώνοντας το γιο του που ήταν ακόμη νήπιο, ενώ έπαιζε με τα παιγνίδια του και τους πεσσούς και κοιτούσε τον εαυτό του στον καθρέπτη .

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το SOS… έσωσε και την Αννίτα!

Στο τηλεοπτικό τοπίο επέστρεψε από την προηγούμενη βδομάδα η Αννίτα Πάνια, παρουσιάζοντας την καινούργια εκπομπή στον ALPHA με τίτλο «Αννίτα SOS».

Η Χρυσή Αυγή ως Παράγοντας Ενίσχυσης της Κρίσης.

Προφανώς, η πλειοψηφούσα άποψη θα ισχυριστεί πως τα φαινόμενα εθνικιστικών παραληρημάτων αποτελούν σύμπτωμα μιας κοινωνίας υπό πίεση και ιδιαιτέρως υπό οικονομική πίεση.

Καταδίωξη υπόπτου με τραυματισμό στη Θήβα

Αλβανικής καταγωγής ήταν ο ένας εκ των δύο δραστών που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Θήβας μετά από καταδίωξη το βράδυ της Παρασκευής.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9.30 όταν κίνησε τις υποψίες επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Θηβών Μουρικίου. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη που είχε σαν αποτέλεσμα ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος όπως αποδείχθηκε, να χάσει τον έλεγχο και να ντελαπάρει εκτός του οδοστρώματος.

Στο τροχαίο τραυματίστηκε στα πόδια ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ κατάφερε να διαφύγει εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι ο συνοδηγός. Από τις έρευνες των αστυνομικών στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. 

Ο τραυματισμένος δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομέιο Θηβών. Έρευνες διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Θηβών.

Πηγή lamiastar.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΥΠΝΟΣ - ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΜΑ

Όταν στον ύπνο μας δούμε ένα άσχημο όνειρο, μόλις ξυπνήσουμε και συνειδητοποιήσουμε


ότι ήταν όνειρο, νιώθουμε μια απερίγραπτη ανακούφιση και εκείνη τη στιγμή λέμε στον εαυτό

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:Ε!! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ...ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ τ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!!!!!!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!!!!

Ν.Νικολόπουλος : Ε!! άει σιχτρίρ πια ...;
Χιλιάδες είναι τα μηνύματα αγανάκτησης των πολιτών, που κατέκλυσαν το διαδίκτυο, για την προκλητική αποζημίωση των 3,4 εκ. ευρώ, ενός επώνυμου Έλληνα εργαζόμενου, που ενώ εισέπραξε αυτό το μυθικό ποσό όμως δεν απολύθηκε ποτέ ...;. Ενώ δεν βρέθηκε ούτε ένα 24ωρο στην κατηγορία των «άνεργων» ...; Αυτός «τσέπωσε» τόσα που η αποζημίωση αυτή θα περάσει στο βιβλίο «ΓΚΙΝΕΣ». Και ενώ ο λαός βοά η Κυβέρνηση απαντά : «ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ». Καμία αντίδραση δεν υπήρξε από τον Πρωθυπουργό, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ή από τους τρεις

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΧΘΕΝΤΟΣ ΓΙΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ

O απαχθείς ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μάριος-Παρασκευάς του Αλέξανδρου και της Βαρβάρας

Σε συνέχεια χθεσινού Δελτίου Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σχετικά με την εξιχνίαση υπόθεσης απαγωγής 26χρονου ημεδαπού, ανακοινώνεται ότι με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι

Το χαρτί του ανασχηματισμού παίζει ο Σαμαράς

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο πρωθυπουργός
 
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μετά τα όσα είπε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες.
Ο Αντώνης Σαμαράς παραδέχθηκε ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στο κυβερνητικό σχήμα ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό θα γίνει μετά την δόση των 31 δισ. ευρώ. Αυτό φυσικά προϋποθέτει και την ψήφιση των μέτρων. Βλέποντας και … κάνοντας…
 
  • www.parapolitika.gr  

  • Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    Tρία "στοιχήματα" ενόψει της δόσης


    Μέσα από δραματικές προειδοποιήσεις προς τους ομολόγους του στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας και τις απειλές για την κοινωνική συνοχή, ο Αντώνης Σαμαράς ευελπιστεί ότι η κυβέρνηση δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη με νέες καθυστερήσεις για την εκταμίευση της κρίσιμης δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.

    Με έχει τρελάνει η Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΪ TV

    Η Δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου του έγκριτου ΣΚΑΙ, εκπρόσωπος και αυτή της νεοελληνικής πνευματικής ελαφρότητας ως φαίνεται, πρότυπο ευστροφίας και εκφραστής του μέσου κουφιοκέφαλου Έλληνα που ασταμάτητα αυξάνεται αριθμητικά τα τελευταία 30 χρόνια, μας πληροφορεί από την εκπομπή της: ότι δεν παίρνουν οι μετανάστες τις δουλειές των Ελλήνων γιατί αυτή δεν έχει δει ποτέ Έλληνα να καθαρίζει τζάμια στα φανάρια.

    Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

    Παπαχρήστου : Περίμενα αυτή την ποινή, τώρα δουλεύω πιο σκληρά

    H Βούλα Παπαχρήστου μίλησε για την… τιμωρία που της επέβαλε ο ΣΕΓΑΣ (έγγραφη επίπληξη) για την ρατσιστική ανάρτηση, που είχε ανεβάσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων και η οποία την είχε στείλει εκτός… διοργάνωσης, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

    ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!"

    Μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, σε post του στο Facebook, έδωσε την δική του απάντηση σε όσους τον έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς ομοφυλόφιλο.
    Συγκεκριμένα έγραψε: «Καθώς συμπληρώνουμε δυο σχεδόν χρόνια συστηματικής προπαγάνδας των φασιστών ότι είμαι ομοφυλόφιλος, αισθάνομαι αληθινά ντροπή που δεν είμαι».

    Οριστικά στον ΕΟΠΠΥ γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί

    Στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) εντάσσονται από την 1η Νοεμβρίου, ο Κλάδος Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) καθώς και οι Τομείς Ασθένειας Προσωπικού ΕΤΒΑ, Προσωπικού Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος και Ασθένειας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως, Γενικής και American Express του Κλάδου Υγείας του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ).

    Πέθανε η Εμμανουέλλα κι η εφηβεία

    «Απεβίωσε, σε ηλικία 60 ετών, η “Εμμανουέλλα”, την οποία υποδυόταν η Σίλβια Κριστέλ». Άλλο ένα τηλεγράφημα, από ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο, ανάμεσα στα υπόλοιπα.

    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ


    ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
    ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
    ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

    «Η ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ»

    Λες να βγει αληθινό το γαλάζιο πουλάκι;

    Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
    Πριν ενάμισι χρόνο, ένα γαλάζιο πουλάκι, ήρθε στο παραθύρι μου και μου σιγοτραγούδησε, ότι αντιπροσωπεία εφοπλιστών, επισκέφθηκε τον τότε αρχηγό της αντιπολίτευσης και σημερινό πρωθυπουργό και του δήλωσε την στήριξή τους. Στα λόγια του τραγουδιού, υπήρχαν και λέξεις όπως οικονομική στήριξη, δώρο κι αντίδωρο κ.α.

    Κυλώνειον Αγος !!!

    Γιατί άλλο πατρίδα, κι άλλο κράτος!!!

    Το έτος 636 π.Χ., κατά το οποίο ο Κύλων, ένας Ευπατρίδης και Ολυμπιονίκης του διαύλου το 640 π.Χ., προσπάθησε να καταλάβει την πόλη των Αθηνών και να γίνει τύραννος. Ο Κύλων είχε ζητήσει χρησμό από το μαντείο των Δελφών και έλαβε την απάντηση, ότι θα έπρεπε να καταλάβει την Ακρόπολη των Αθηνών κατά την διάρκεια των εορτασμών του Διός.

    ΒΟΜΒΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ"!

    Ανοικτό άφησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος το ενδεχόμενο βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές.
    «Αυτό δεν το αποκλείουμε. Θα είναι σε όλες τις περιφέρειες, θα είναι σε μία περιφέρεια, δεν το αποκλείουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα καταψηφίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ στην επισήμανση ότι πιθανές παραιτήσεις θα είχαν ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή νέων εκλογών στις περιφέρειες που θα μείνουν κενές οι βουλευτικές έδρες ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε: «Αν μας ανοίξουν την όρεξη να τους κάνουμε κανένα καψόνι γιατί όχι;»
    Παράλληλα, απέστειλε «πρόσταγμα» προς όλους τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, καλώντας όλους τους Χρυσαυγίτες να δείξουν πειθαρχία την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, ώστε μην δημιουργηθεί το παραμικρό στις παρελάσεις.
    «Η εθνική εορτή είναι πάνω από όλους και από όλα. Καλώ τους Χρυσαυγίτες να τιμήσουν την γιορτή χωρίς να δοθεί η παραμικρή αφορμή», είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του κόμματος.

    makeleio

    Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    Κοπέλες που απέχουν από το σεξ αποκαλύπονται στο ΜΙΛΑ

    ΔΕΙΤΕ την συγκλονιστική εξομολόγηση!
    Σήμερα στην εκπομπή "ΜΙΛΑ" η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε δύο γυναίκες που απέχουν από το σεξ. Η μία 35 χρονών και δεν έχει κάνει ποτέ της έρωτα με άντρα και η άλλη 23 χρονών που έκανε για πρώτη φορά έρωτα με αγόρι στα 15 της χρόνια και μετά από 3 χρόνια αποφάσισε να απέχει από την ερωτική επαφή γιατί πιστεύει πως οι πνευματικοί κανόνες δεν επιτρέπουν να έρχονται δυο σώματα σε στενή επαφή πριν τον γάμο!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ



    Zappit

    Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    Τι δείχνει αύριο η μεγάλη δημοσκόπηση του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ!

    «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας RASS, για τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

    Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς ως τεθλιμμένο​ς συγγενής στις Βρυξέλλες

    Παριστάνει τον τεθλιμμένο συγγενή ο κ. Σαμαράς για το δράμα της Ελλάδος, την άνεργη ελληνική νεολαία και την διάλυση της εθνικής μας οικονομίας. Δεν λέει όμως λέξη για τον εθνικό μας πλούτο - που παρέμεινε για δεκαετίες ανεκμετάλλευτος - και τώρα εκχωρείται στους τοκογλύφους.
    Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

    Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    Με τιμές άνω του 1,30 ευρώ / λίτρο ξεκινάει το Σάββατο η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

    Οι ομοσπονδίες Βενζινοπωλών, Πρατηριούχων και Μεταπωλητών πετρελαίου θέρμανσης λαμβάνοντας υπόψιν, όπως αναφέρουν, τις ανάγκες των καταναλωτών και των ευπαθών ομάδων, αποφάσισαν την έναρξη της διανομής πετρελαίου θέρμανσης από το Σάββατο.Οι επαγγελματίες είχαν αποφασίσει να μη διανέμουν πετρέλαιο από την περασμένη Δευτέρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση του φόρου λόγω της εξίσωσης με το πετρέλαιο κίνησης.

    Ο πλανήτης σε νευρική κρίση: Επτά εστίες φωτιάς απειλούν την ανθρωπότητα


    Ένα δυσοίωνο κλίμα απλώνεται πλέον πάνω από ολόκληρο τον πλανήτη, κλίμα που ομοιάζει με την πίεση που υφίσταται ένα ηφαίστειο πριν εκραγεί ή τις πιέσεις που υφίστανται τεκτονικές πλάκες πριν ένα μεγάλο σεισμό. Αυτό γιατί η ύπαρξη  τόσο πολλών εστιών έντασης που να απειλούσαν την παγκόσμια ειρήνη δεν έχει γνωρίσει ο κόσμος ποτέ στο παρελθόν.

    Φλερτ ΠΑΣΟΚων με την ΝΔ...!

    Ο δημοσκοπικός πάτος του ΠΑΣΟΚ φέρνει περίεργα...φλερτ! 
    Θυμάστε την Άρια Αγάτσα που προεκλογικά πήγε από το ΠΑΣΟΚ στη ...ΝΔ και όλοι αναρωτιόντουσαν τι έκανε! Ε μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλοι τον δρόμο της!
    Τις τελευταίες μέρες μετά τα αλλεπάλληλα δημοσκοπικά σοκ για το ΠΑΣΟΚ που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πολλά στελέχη έχουν αρχίσει να κοιτάνε προς ΝΔ!
    Εξάλλου με την δεδομένη οικονομική συγκυρία έχει αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό που ήθελε στα μαχαίρια τα δύο κόμμαρα, αφού πλέον οι μεγάλες διαφορές είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ στα αριστερά και με την Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΞ.ΕΛ από δεξιά...
    Σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα θα έχουμε εξελίξεις με το νεό πολιτικό σκηνικό να μην θυμίζει σε τίποτα όσα ξέραμε...

  • www.parapolitika.gr  

  • Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, κ. ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ. JOHANNES HAHN.

    Με τον Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Johannes Hahn, συναντήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβριου 2012, ο Περιφερειάρχης, κ. Κλέαρχος Περγαντάς, σε κοινή προγραμματισμένη σύσκεψη εργασίας.

    Γιώργος Κοντογιώργης: Μας χρειάζεται -επειγόντως- ένα νέο πολιτικό συμβόλαιο!

    Συνέντευξη του Καθηγητή Γ. Κοντογιώργη στο TV Χωρίς Σύνορα
    Το άρθρο Τί πρέπει να κάνουμε ενόψει της περικύκλωσης της Βουλής; που δημοσιεύτηκε πριν έναν περίπου χρόνο στην Ελλάδα, στα πλαίσια του δημοσίου διαλόγουστο tvxs,  φέρεται να επηρέασε τους Ισπανούς αγανακτισμένους στη σύνταξη του μανιφέστου τους και την απόφασή τους για την περικύκλωση του Ισπανικού Κοινοβουλίου, όπως αναφέρει ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης στηνΚρυσταλία Πατούλη, εκτιμώντας συγχρόνως, την κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην Ισπανία και την αντίστοιχη στη χώρα μας, τονίζοντας, πως “Μας χρειάζεται -επειγόντως- ένα νέο πολιτικό συμβόλαιο! Ένα συμβόλαιο, που να ενσωματώνει την κοινωνία των πολιτών στην πολιτεία“.

    Τον δρομέα της «Πορείας των Σπαρτιατών» υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων.

    Με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου συναντήθηκε, το πρωί της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου, ο Χρήστος Τετριμίδας, που για 2η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί τη διαδρομή «Σπαρτιατών Πορεία», από τις ιστορικές Θερμοπύλες στην πατρίδα του Λεωνίδα, τη Σπάρτη, μια διαδρομή 490 χλμ., την οποία διανύει με τα πόδια, μεταφέροντας το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της δύναμης του Έλληνα, που δεν το βάζει κάτω, ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς.


    Ο κ. Δήμαρχος υποδέχθηκε τον δρομέα στο γραφείο του, όπου μίλησαν για τους λόγους που ξεκίνησε το ταξίδι του και το όραμά του, η «Σπαρτιατών Πορεία» να γίνει ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός με διεθνή απήχηση, όπως το "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ".

    Φεύγοντας ο κ. Δήμαρχος τον αποχαιρέτησε με τις καλύτερες ευχές για ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι.

    Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    Η σημασία των επαφών με την Αίγυπτο

    Ν. Λυγερός


    Η σημασία των επαφών με την Αίγυπτο είναι καθοριστική. Η αλλαγή του καθεστώτος στην περιοχή επιτρέπει ένα διαπραγματευτικό άνοιγμα όσον αφορά στο θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Μια βασική αρχή είναι ότι η Αίγυπτος έχει κάνει μια συμφωνία οριοθέτησης με την Κύπρο το 2003, την οποία επιβεβαίωσε η Βουλή της.

    Δήμαρχος Θηβαίων : «Δεν πάει άλλο! Φτάνει πια στις περικοπές και τις συγχωνεύσεις»

    Στην 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, συμμετείχε ο Δήμος Θηβαίων κλείνοντας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, όλες τις υπηρεσίες του την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου (ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.), σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των πολιτών ενάντια στα νέα μέτρα λιτότητας .

    Θέατρο Σκιών Αγρινίου: «Ο Καραγκιόζης και οι Εξωγήινοι»

    Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ώρα 11:30 π. μ., στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι Εξωγήινοι», που διοργανώνεται από το Θέατρο Σκιών Αγρινίου .
    Γενική είσοδος: 5 ευρώ.




    από τη ΔΗ.Κ.Ε. του Δήμου Θηβαίων



    Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    Ιερώνυμος: "Δεν θα μας συγχωρήσουν όσοι πεινάνε"


    «Δεν θα μας συγχωρήσουν όσοι πεινάνε, αν δε συνεργαστούμε για να τους βοηθήσουμε», τόνισε χθες στο δημαρχείο της Έδεσσας, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά την τελετή ανακήρυξης του σε επίτιμο δημότη της πόλης.
    Ο αρχιεπίσκοπος επεσήμανε ότι η εκκλησία και οι τοπικές αρχές έχουν μια πορεία κοινή, «να σταθούν στον άνθρωπο» και πρόσθεσε: «Είμαστε σε μια εποχή συνεργασιών και η Εκκλησία είναι έτοιμη να προσφέρει σε οποιονδήποτε τη βοήθειά της».
    «Σας δίνω το κλειδί της πόλης, με το οποίο δε θα μπορέσετε ν' ανοίξετε κάποια πόρτα, αλλά με την παρουσία σας, "ανοίξατε" τις καρδιές μας», είπε ο δήμαρχος Δημήτριος Γιάννου, ευχαριστώντας τον αρχιεπίσκοπο για την παρουσία του στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Έδεσσας.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    Επιστολή-σοκ από δασκάλους

    Κραυγή αγωνίας απευθύνουν 13 εκπαιδευτικοί από το 62ο δημοτικό σχολείο Πάτρας, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά την αγωνία για το αύριο ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μικρών μαθητών τους.
    Με υπόμνημά τους στο προεδρείο της Βουλής, περιγράφουν την πραγματικότητα που βιώνουν τα περισσότερα παιδιά και η οποία δεν σχετίζεται με στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, αλλά συνοψίζεται στις λέξεις ανέχεια, ανεργία και απολύσεις.
    «Η καθημερινότητα στο σχολείο άλλαξε, κάθε πρωί οι αφηγήσεις των μαθητών δεν έχουν να κάνουν με το τι είδαν και τι άκουσαν από τον κόσμο αλλά με τις δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις που ζούνε» γράφουν οι δάσκαλοι του δημοτικού.
    Οι καταστάσεις αυτές πολύ συχνά συνοδεύονται και από εκτεταμένα κρούσματα υποσιτισμού, όπως εξηγούν οι εκπαιδευτικοί, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου «για τα παιδιά που στα διαλείμματα δεν έχουν μαζί τους ούτε ένα κουλούρι και το μεσημεριανό τους φαγητό στα ολοήμερα είναι μόνο μια φέτα ψωμί».

    enikos

    Πηγή: Δημοκρατία

    Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΤΙΜΗΣ...

    ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΠΕΡΕ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!Δεν ξέρουμε πόσοι από τους αναγνώστες μας συμπαθούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σίγουρα πάντως το πρώτο βραβείο στο πιο περίεργο ενδυματολογικά κομματικό στέλεχος το παίρνει ο Ντίμης Αργυρόπουλος. Στην φωτογραφία από το χθεσινό συλλαλητήριο...
    δίπλα στον Π. Καμμένο εμφανίστηκε με κόκκινο μπερέ και σφυρίχτρα! Ομαδάρχης ο πιο γνωστός Έλληνας πολιτικός φωτορεπόρτερ...







    fimotro

    Εθνική ντροπή και πρόκληση: Οι διορισμένοι του ΓΑΠ Δίνουν στην Siemens έργο – μαμούθ με εντολή Μέρκελ. Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο κύριε Σαμαρά;

    Το θέμα αποκαλύπτει ο κορυφαίος οικονομικός συντάκτης Σπύρος Κτενάς, χωρίς όμως να αναφέρει τον πραγματικό λόγο που γίνεται αυτό το ανοσιούργημα. Η επίσκεψη Μέρκελ και το ραντεβού που ακολούθησε όπου συναντήθηκε με τον εδώ τοποτηρητή της Γερμανικής εταιρείας – απατεώνα. Την εταιρεία που μαζί με το Γερμανικό κράτος φυγαδεύει καταζητούμενους εγκληματίες για κακουργήματα εις βάρος της Ελλάδας.

    Τώρα-Φωτό: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έξω από την εισπρακτική εταιρεία

    Ο Γιάννης Μανώλης ζήτησε να μπει στην εισπρακτική εταιρεία που βρίσκεται στην Καλλιθέα και στελέχη-μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι έξω από το κτίριο για να διαμαρτυρηθούν.





    enikos

    Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ... 15 ΣΕΠΤΕΜΒΙΟΥ 1944 ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ!!

    Σεπτέμβριος 1944 οι Γερμανοί φεύγουν κι ο αέρας της Ελευθερίας πνέει στην Πελοπόννησο, αλλά τα βάσανα δεν τελειώνουν! 9 Σεπτεμβρίου 1944, οι κομμουνιστοσυμμορίτες επιτίθενται στη πόλη της Καλαμάτας με δύο Συντάγματα και χιλιάδες χωρικούς που επιστράτευσαν βιαίως. 

    ¨ Η Αγροτική Επιχειρηματικότητα ….. ως τρόπος ζωής¨

    Ημερίδα με θέμα ¨ Η Αγροτική Επιχειρηματικότητα ….. ως τρόπος ζωής¨ οργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς ΕλλάδαςΘεματικός Τομέας Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής – για τις 25 Οκτωβρίου 2012 στην Ιστιαία – Βόρειας Εύβοιας ( Λύκειο Ιστιαίας ), σε συνεργασία με το Δήμο ΙστιαίαςΑιδηψού και τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό - ¨Δήμητρα ¨  ( ΕΛ.Γ.Ο. - ¨Δήμητρα ¨ ).

    Η ημερίδα θα περιλαμβάνει ενημέρωση των αγροτών :

    ü      στις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με την αναμόρφωση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής και τις επιμέρους διαστάσεις της για την  ανάπτυξη του αγροτικού χώρου ,
    ü      στη λειτουργία των Οργανώσεων Παραγωγών ( Ο.Π.) – Ομάδων Παραγωγών για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των παραγόμενων προϊόντων τους, ως αντίδοτο αντιμετώπισης κρίσεων και βελτίωσης της θέσης των παραγωγών στην αγροδιατροφική αλυσίδα, αλλά και την εστίαση στην προώθηση της αγροτικής επιχειρηματικότητας με υγιείς και ανταγωνιστικούς όρους,
    ü      στη σύνδεση έρευνας και καινοτομίας με τοπικούς παραγωγούς ,
    ü      στην αναπτυξιακή δυναμική της τοπικής παραγωγής,
    ü      στα προγράμματα υποστήριξης των τοπικών παραγωγών, κ.ά.

    Σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας , ο αρμόδιος για τα αγροτικά θέματα Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Στερεάς Ελλάδας κ. Σταμάτης Καπελέρης, δήλωσε τα εξής : Είναι μέλημα όλων μας και ειδικότερα όσων ασχολούνται με θέματα αγροτικής οικονομίας, να κρατάμε ενήμερο τον πολίτη για τις εξελίξεις στην Κοινή Γεωργική Πολιτική ( ΚΓΠ ) και τις προσφερόμενες δυνατότητες ανάπτυξης του αγροτικού χώρου για μετά το 2013 και ευελπιστούμε , το γεγονός αυτό να έχει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα στη διάχυση  της πληροφορίας και της τεχνογνωσίας στην επικράτεια της Περιφέρειάς μας, που έχει ανάγκη ο τοπικός παραγωγός, ο γεωργο-κτηνοτρόφος, ο νέος αγρότης – επιχειρηματίας, όπως είχαν και οι μέχρι σήμερα ενέργειές μας σε παρεμφερή αγροτικά θέματα, για τα οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση και να ενημερώνεται από την νέα διαδικτυακή πύλη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ( www.pste.gov.gr -> ¨καλάθι¨ αγροτικών προϊόντων, κ.ά. ).


    Επισυνάπτεται :

    Πρόσκληση – Πρόγραμμα Ημερίδας

    Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

    Χειρουργικό Ιατρείο

    Χειρουργικό Ιατρείο