Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 9/12/12




ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ



Η ΑΥΓΗ



ΤΟ ΒΗΜΑ



Η ΒΡΑΔΥΝΗ



ΕΘΝΟΣ



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



ΤΟ ΠΑΡΟΝ



REAL NEWS



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



ΤΟ ΑΡΘΡΟ



ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Έτοιμη η μεγάλη αρπαγή


Ετοιμάζονται τα αρπακτικά για την καθοριστική επίθεση στο πτώμα της Ελλάδας. Με πρόσχημα τις αποκρατικοποιήσεις - ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, οι κολοσσοί της Ευρώπης και της Αμερικής έχουν θέσει σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, για να είναι οι νικητές της επόμενης ημέρας.

NASA: «Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου»


«Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, ωστόσο θα έχουμε ένα ακόμη χειμερινό ηλιοστάσιο» γράφει... η ΝΑΣΑ στην ιστοσελίδα της, όπου με την βοήθεια επιστημόνων απαντά στις αγωνίες των απλών ανθρώπων οι οποίοι ενδεχομένως να μην έχουν πειστεί ότι η Γη θα υπάρχει και μετά τις 21/12/2012.

ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΦΡΟΝΕΣ!




Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος-αμυντικός αναλυτής
 

 
Φαίνεται ότι ορισμένοι κύκλοι εντός και εκτός της κυβέρνησης επιθυμούν την υλοποίηση του «δόγματος Μπαλάφα», το οποίο συνοψίστηκε στην φράση «Θα το ρισκάρουμε». Με μεγάλη λύπη, έκπληξη και δυσφορία ένα αρκετά μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης που ενδιαφέρεται για τη διατήρηση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων, αναμένει την επίσημη τοποθέτηση του αρμοδίου υπουργού Εθνικής Άμυνας - τουλάχιστον – αναφορικά με το ζήτημα της πρόθεσης πώλησης δύο εκ των τριών υποβρυχίων Type 214 σε πελάτη του εξωτερικού.

Πως θα γίνεται πλέον η μεταγραφή φοιτητών


Την επαναφορά του μέτρου των μεταγραφών στα ανώτατα ιδρύματα δρομολογεί το υπουργείο Παιδείας. Με τροπολογία που θα προστεθεί στο νομοσχέδιο για το ίδρυμα νεολαίας αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να οριστικοποιηθούν οι σχετικές ρυθμίσεις για το ευεργετικό μέτρο, το οποίο θα αφορά ορισμένες μόνο κατηγορίες φοιτητών και σπουδαστών.

Θέλουν να πουλήσουν τα Υποβρύχια?



ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ Π.Ν.
Ο Α/ΓΕΝ ζήτησε να δει τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά για να μην πουληθούν τα υποβρύχια


Ακρόαση από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ζήτησε άμεσα ο Αρχηγός του ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης, στο άκουσμα της πρότασης Αναστασόπουλου να ... πουληθούν άμεσα τα δύο από τα τρία υποβρύχια Type 214 που βρίσκονται στη ναυπηγική κλίνη των ΕΝΑΕ!

Έλληνας ζούσε με την οικογένειά του για έξι μήνες σε αεροδρόμιο!


Το γύρο του κόσμου κάνει η περιπέτεια οικογένειας, που μετανάστευσε στη Γερμανία και κατέληξε να ζει στο αεροδρόμιο...

Ο Έλληνας, Αθανάσιος είναι τό όνομά του, από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τη Βουλγάρα σύντροφό του Αλμπένα και το 15χρονο γιο τους κατέφυγαν στη Γερμανία για να βρουν δουλειά, όμως για έξι μήνες ζούσαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, αφού δεν μπορούσαν να εργαστούν χωρίς να έχουν μόνιμη κατοικία.

Έτσι σχεδίασαν την πτώση Καραμανλή και την αποσταθεροποίηση της χώρας, για να φτάσουμε στη χρεοκοπία


Το άκρως απόρρητο Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, με ημερομηνία σύνταξης τη 13η Ιανουαρίου 2009, περιγράφει ανάγλυφα την κατάσταση που επικρατούσε τότε στην Ελλάδα…

Ραντεβού στους δρόμους κλείνει για τον Γενάρη η ΠΑΣΥ


Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγουν και πάλι οι αγρότες με αφορμή τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και το φορολογικό νομοσχέδιο που θα φορολογεί το εισόδημά τους από το πρώτο ευρώ.
Πρώτη η ΠΑΣΥ οργανώνει πανελλαδική κινητοποίηση για τις αρχές του Γενάρη και ανοίγει τις κατά τόπους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το δεύτερο 10ήμερο του Δεκέμβρη.
Δείτε το video στο webtv lamiastar.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Μια πολύ σημαντική είδηση, με νόημα, που πέρασε ασχολίαστη


γράφει ο Κων/νος Σπ. Δρακάτος

Ο οίκος Moody’s υποβάθμισε, λέει, τους Ευρωπαϊκούς Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς EFSF και ESM κατά μία βαθμίδα  από ΑΑΑ σε ΑΑ1. Αυτό σημαίνει ότι οι Οργανισμοί αυτοί θα δανείζονται με υψηλότερο επιτόκιο....

Οι υπερβολές δεν είναι ψέματα

Ν. Λυγερός

Τώρα που διαβάζουμε μερικούς αριθμούς που αφορούν την ελληνική ΑΟΖ έχουμε την εντύπωση ότι πρόκειται για υπερβολές. Ξεχνάμε, όμως, όλοι μας ότι οι υπερβολές δεν είναι ψέματα. Εκφράζουν μια πραγματικότητα, η οποία φαίνεται εξωπραγματική, διότι είναι η επόμενη και δεν έχει καμιά σχέση με την τωρινή. Τα δεδομένα της ελληνικής ΑΟΖ είναι πλέον γνωστά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και βλέπουμε ότι προκαλούν μια αλλαγή φάσης στην προσέγγιση της Ελλάδας και βέβαια της εικόνας μας στο εξωτερικό. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι η πρόσφατη έκθεση της Deutsche Bank αναφέρεται μόνο σε μια από τις περιοχές της ελληνικής ΑΟΖ και σε μερικά θεωρητικά κοιτάσματα, τότε

Αυτός Είναι ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ: Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που κάνανε ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για τα άρθρα μου στα περιοδικά, αργότερα στο Facebook και κατόπιν στοwww.miastala.com και στο www.terrapapers.com. Δες το άρθρο μου από το 2006 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Άβατον  «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΘΗΒΑΪΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ <<ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΘΗΒΑΪΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του συλλόγου με την επωνυμία <<ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΘΗΒΑΪΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ>> καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 15.00- 20.00 μμ. στην αίθουσα <<ΑΡΜΟΝΙΑ>> του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Θηβαίων, με θέμα την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.
Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει να είναι έγγραφες και να αποσταλούν το αργότερο μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 15.00μμ στο ΦΑΞ 22620-80515 (δικηγορικό γραφείο Μαρίας Βώρου).
Η παρουσία όλων των μελών στη Γενική Συνέλευση κρίνεται από μέρους μας απαραίτητη.
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Επίθεση στο Περλ Χάρμπορ-σπάνιες φωτογραφίες 70 χρόνια μετά


Λίγα μίλια έξω από την Ναυτική βάση των ΗΠΑ στο Περλ Χάρμπορ στη Χαβάη, στον απομακρυσμένο στα βουνά, σταθμό ραντάρ, οι δυο νεαροί έφεδροι αξιωματικοί που έχουν βάρδια εκείνη την ώρα είναι έξαλλοι. Το jeep του ναυτικού που θα έφερνε τους αντικαταστάτες τους και θα τους παραλάμβανε, έχει αργήσει και εκείνοι παραμένουν εγκλωβισμένοι ύστερα από μια βαρετή νύχτα βάρδιας.

Toυρκικός όμιλος εξαγόρασε τη μαρίνα Φλοίσ βου! Μπράβο κύριε Λάτση!


Οι Τούρκοι ξεκίνησαν την «οικονομική τους εισβολή» στη χώρα μας. Η Μαρίνα Φλοίσβου πωλείται κατά 50% στον τουρκικό όμιλο Dogus o oποίος δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της τουρκικής οικονομίας…
Η ανακοίνωση ήρθε από την Lamda Development του ομίλου Λάτση που αναφέρει πως ξεκινά μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία.

Προφυλακίσεις για το οικονομικό σκάνδαλο στη Μύκονο


Αποδόθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την υπεξαίρεση των έξι εκατ. ευρώ

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για το οικονομικό σκάνδαλο στη Μύκονο αποδόθηκαν στον νυν και πρώην δήμαρχο Μυκόνου, κκ. Βερώνης και Κουσαθανάς, σε δύο αντιδημάρχους και σε υπάλληλους των οικονομικών υπηρεσιών. Με βάση το κατηγορητήριο που συνέταξε η ειδική εφέτης ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου στο νησί, οι αιρετοί άρχοντες και οι έξι δημοτικοί υπάλληλοι κατηγορούνται για τρεις κακουργηματικές πράξεις .

Επίδειξη (ξανά) Ειδικών Δυνάμεων - Εκπαίδευση ή δωρεάν θέαμα για δημόσιες σχέσεις;


Μια ακόμη επίδειξη των ικανοτήτων τους πραγματοποίησαν οι Ειδικές Δυνάμεις ενώπιον της στρατιωτικής ηγεσίας με την αφορμή επίσκεψης ξένης στρατιωτικής αντιπροσωπίας στη χώρα.
Αυτή τη φορά η επίδειξη των Ειδικών Δυνάμεων του ΕΣ πραγματοποιήθηκε για τον επισκεπτόμενο την χώρα μας αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Σερβίας αντιστράτηγο Ljubisa Dilkovic. Ο τελευταίος συζήτησε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωσταράκο θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, ενώ επισκέφθηκε και την ΕΑΒ.

Σ-ΕΙ-ΡΙΟΣ

Ο Σείριος α και β είναι  τα άστρα που ενέπνευσαν το πνεύμα των Ελλήνων.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι Σείριος είναι το αστέρι που αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου με τα ονόματα:  Σείριος, Σούρια, Σουρ, Σήειρ, Οσιρις κ.α. Από το Περού και το Μεξικό μέχρι την Αυστραλία και Ιαπωνία και από την Ισλανδία μέχρι την Νότια Αφρική, είναι μια παράδοση που ζει χιλιάδες χρόνια, παρά τις προσπάθειες εξαλείψεως της, για να θυμίζει στον άνθρωπο την σχέση του με το μακρινό αυτό αστέρι και πως οι θεοί-βασιλιάδες εποικιστές τότε, έφεραν το σπέρμα της ζωής στον πλανήτη του γαλαξία μας...

Ποιός είναι ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου: Από τις βίλες της Καστέλας στις χειροπέδες για χρέη


Είναι διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων Glou. Ενα ακόμη δείγμα Ελληνα επιχειρηματία που πέρασε από τη λαϊκή στα σαλόνια της μόδας και έγινε πλούσιος. Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 765.000 ευρώ και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Η έννοια της Παιδείας στον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη ως προς τη συγκρότηση ανεπτυγμένης κοινωνίας


Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΔΡ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΩΝΗ

ή

Πώς η πολιτεία θα συμβάλλει σε μια «ακριβεστέραν παιδείαν» των νέων με στόχο τη γνώση της αρετής και την έμπρακτη εφαρμογή της


Ποτέ άλλοτε όσο σήμερα δε θα λέγαμε ότι ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης δεν είναι τόσο επίκαιροι και αναγκαίοι για μελέτη και ανάλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε αλλά και για το μείζον θέμα της παιδείας και της εξέλιξης των εκπαιδευτικών συστημάτων. Οι θέσεις των φιλοσόφων για ένα προτεινόμενο εκπαιδευτικό σύστημα είναι διάχυτες σε όλο το έργο τους, εντοπίζονται όμως κυρίως στους πλατωνικούς διαλόγους «Πολιτεία» και «Νόμοι», καθώς και στα «Πολιτικά» του Αριστοτέλη, όπου ο ρόλος της παιδείας είναι καίριος για τη συγκρότηση μιας αναπτυγμένης κοινωνίας.

Οι δύο εισαγγελείς που λειτουργούν ως ασπίδα της δημοκρατίας


Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο οικονομικός εισαγγελέας έχουν αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουν από πιέσεις, από όπου κι αν προέρχονται αυτές. Πάνω από όλα βάζουν το συμφέρον του ελληνικού λαού. Γνώρισαν εμπόδια από μεγάλα συμφέροντα, πολεμήθηκαν από κυκλώματα που επί χρόνια λυμαίνονταν το δημόσιο χρήμα. Και οι δυο ωστόσο αγνοούν «μηνύματα» μεσαζόντων και αγγελιαφόρων «ισχυρών» και εκτελούν απρόσκοπτα το έργο τους.

Ν.Λυγερός "Η στρατηγική επένδυση της ΑΟΖ", Τρίκαλα 6/12/12


Διάλεξη του Νίκου Λυγερού
με θέμα: "Η στρατηγική επένδυση της ΑΟΖ"
Δημαρχείο Τρικάλων, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1..

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από Έλληνες αρχαιολόγους,γιατί "δεν υπάρχει μέλλον,δίχως παρελθόν"

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και σε μια στιγμή του τρομακτικό. Έλληνες αρχαιολόγοι στέλνουν ένα μήνυμα που κανονικά θα έπρεπε να είναι συνείδηση σ΄ όλους ."Δεν υπάρχει μέλλον ,δίχως παρελθόν" . Και απευθύνεται όχι μόνο στους αρχαιοκάπηλους είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε κράτη. Αλλά και σ΄ εμάς που ξεχνάμε την ίδια μας την ιστορία. Και σε πολλές περιπτώσεις δεν τη γνωρίζουμε καν.

Πώς αλλάζουν οι μισθοί από την Πρωτοχρονιά λόγω της νέας κλίμακας


Του Σπύρου Δημητρέλη
Αλλαγές στις μηνιαίες αποδοχές τους θα δουν από την Πρωτοχρονιά εκατομμύρια μισθωτοί και συνταξιούχοι. Οι αλλαγές είναι το αποτέλεσμα της παρακράτησης φόρου στους μισθούς λόγω των αλλαγών στη φορολογική κλίμακα μισθωτών και συνταξιούχων που έχει αποφασίσει το υπουργείο Οικονομικών.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

"ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" Δείτε την εκπομπή




channel9gr on livestream.com. Broadcast Live Free

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΩΡΑ 12 ΜΕ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 
ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ, 
ΜΕ ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟ CHANNEL 9, ΚΑΙ "ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ 30 ΣΤΟ ART TV.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Ελαιοτριβεία! «Βγάζουν το λάδι» των… ελαιοπαραγωγών!


Δια χειρός Αλιθέρση
Ενώ φέτος θα  μπορούσε να είναι μια πολύ καλή χρονιά για τους ελαιοπαραγωγούς, λόγω υπερπαραγωγής ελιάς, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Οι λόγοι αφενός έχουν σχέση με το υψηλότατο κόστος παραγωγής και αφετέρου με τις εξευτελιστικές τιμές –τις περισσότερες φορές κάτω και του κόστους-   στις  οποίες οι έμποροι παίρνουν το προϊόν τους.

Ελεύθερα πεπραγμένα

ορεστης
Βραδιάζει, ξημερώνει. Κοιμάμαι και ξυπνώ. Ντυμένη στα μαύρα η ψυχή μόνη της περπατά σε δρόμους άγνωστους σε μένα. Σε μέρη ανήλιαγα, υγρά. Με σκοτεινούς ήλιους με σταχτιά χωρίς φύλλα δέντρα. Περπατά ξυπόλυτη ανάμεσα σε κουφάρια, σε άψυχα. Σέρνει μαζί της μιζέρια και πόνο, πίκρα και θλίψη. Και ούτε, στο τέλος, θυμάμαι. Ποιους συνάντησα, ποιους είδα τι άκουσα. Μόνο ένα βάρος μια κατήφια κι ένα στόμα πικρό από το νότισμα μιας βρωμερής ανάσας.
Καρφώνονται τα μάτια στο σκοτεινό ταβάνι, αργεί να πάρει μπροστά ο νους. Γεμάτος ασχήμια, αριθμούς και βλοσυρότητα. Είναι ακόμη νύχτα και το ξημέρωμα αργεί. Φοβάμαι πως δεν θάρθει σήμερα, θα μας λησμονήσει. Μας βαρέθηκε, δεν μας θέλει. Βαρέθηκε την ασχήμια μας.

EΓΚΑΙΝΙΑ SOUTH STREAM!: Ήταν όλοι εκεί, πλην Ελλάδος...


Ήταν όλοι εκεί... Όλοι, πλην Ελλάδος! Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εγκαινίασε την Παρασκευή επίσημα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας τις εργασίες κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου South Stream, το μεγαλύτερου ενεργειακού έργου της Ευρώπης με απούσα την Ελλάδα, η οποία ήταν η ... πρώτη που είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στην κατασκευή του αγωγού με την συμφωνία Πούτιν-Καραμανλή το 2007.

Κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:
«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ»

Οι ληστές των βορείων προαστείων διέφυγαν με το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου


Tετραμελής συμμορία αλλοδαπών επιτέθηκε τα ξημερώματα στο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Εκάλης και συγκεκριμένα στη γωνία της Λεωφ. Θησέως με την οδό Αντιγόνης...

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ζούγκλα, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο σημείο, καθώς είχε ακούσει πυροβολισμούς κοντά στο σπίτι του και ήθελε να δει τι συμβαίνει.

Ο Στουρνάρας κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες



-Προαναγγέλλει νέα μέτρα και ποινές φυλάκισης για όσους δεν πληρώσουν φόρους. -Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για να συνεχίσει να εισπράττει η ΔΕΗ το χαράτσι. -Αυτονομημένος από την κυβέρνηση και με «γερές πλάτες» ο Υπουργός Οικονομικών.




Δέκα λεπτά χρειάστηκε μόνο ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας,στη συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου για να πετύχει δύο πράγματα :
1ον) Αποδόμησε πλήρως τη δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα μέτρα.

Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας: Οργάνωση - Λήψη μέτρων αντιμετώπισης εκτάκτων καιρικών φαινομένων (χιονιού, παγετού, πλημμυρών κλ.π.)


Την Τρίτη 11-12-2012 και ώρα 11:00 π.μ. στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Γιώργου Μουλκιώτη (Φίλωνος 35-39, Διοικητήριο), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών, προκειμένου να συζητηθεί η Οργάνωση - Λήψη μέτρων αντιμετώπισης εκτάκτων καιρικών φαινομένων (χιονιού, παγετού, πλημμυρών κλ.π.) στην ΠΑΘΕ, που διέρχεται από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, για την τρέχουσα περίοδο.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ & ΕΛΛΑΔΑ


Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Μερικοί ευγενώς φερόμενοι την αποκαλούν Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι μεγιστάνες του πλούτου Κοσμοκράτορες, Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες,
κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, αμφότεροι Εβραίοι της διασποράς, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει εις χείρας αυτών, όλο το χρυσάφι της Γης, και τώρα πάνε να βάλλουν χέρι στο χρυσό της Μακεδονίας μας, αντιστάσεως μη ούσης, από τους εδώ δοσίλογους πολιτικούς. Μας φέρονται όπως στους κάφρους της Αφρικής.

Τους γνωρίζετε; Είναι οι ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ!


του Στρατή Μαζίδη
“Αυτοί δεν είναι πολιτικοί ηγέτες, αυτοί είναι Ελλαδέμποροι!” είπε ο φίλος μου ο Γιώργος όπως έτυχε να τον ακούσω σε αποστροφή του λόγου του σε πρόσφατη συνάντησή μας.
Ελλαδέμποροι! Πραγματικά οι σημερινοί πολιτικοί, οι οποίοι ήρθαν ως σωτήρες του τόπου δίχως όμως να ακούσουν το “ωσαννά” συμπεριφέρονται ως περιφερόμενοι πραματευτάδες.

2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ



Ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά στο 2ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στη Λιβαδειά το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη, που συνδιοργανώθηκε από το Επιμελητήριο και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δήμος Θηβαίων σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου


Ο Δήμος Θηβαίων σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 8 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

Συμμετέχουν ερμηνεύοντας Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα :

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο