Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Διαψεύδει ο Φ.Φράγκος τα σενάρια εμπλοκής του με την πολιτική "επί του παρόντος"...


"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ"

Διαψεύδει ο πρώην υπουργός και πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος το ενδεχόμενο να ηγηθεί νέου κόμματος που θα κινείται "δεξιότερα" από τη ΝΔ σε μία προσπάθεια να αναχαιτιστεί η προέλαση της Χρυσής Αυγής.

Λευκά αποχαιρετούν το 2012 στο Καρπενήσι



Ένα σύντομο πέρασμα έκανε το Σάββατο ο χιονιάς από το Καρπενήσι, δυσκολεύοντας προς στιγμήν τους επισκέπτες και ιδιαίτερα τους Skier που ανέβηκαν για λίγο στο Βελούχι αλλά ξαναγύρισαν στην πόλη, γιατί το Χονοδρομικό έκλεισε λόγω χιονοθύελλας.
Το τοπίο όμως ήταν αρκετά όμορφο και γραφικό...
Δείτε φωτο για το Lamiastar.gr του Β.Παπαμίχου


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

«Όταν πάει στον Κορυδαλλό θα δει τι σημαίνει τζάμπα μαγκιές»


Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι θα έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί, ενώ εκτίμησε ότι θα πάει στον Κορυδαλλό.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου και αυτή η συμμορία έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί. Δεν είναι η πρώτη πλαστογραφία η οποία κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπακωνσταντίνου και η συμμορία που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο έχουν παρανομήσει και έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν απλώς να το κρύψουν».
Έκανε αναφορά σε συζήτηση στη βουλή που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου όταν ήταν ακόμη υπουργός Οικονομικών τονίζοντας: «Οταν του θέτω τα θέματα αυτά του κ. Παπακωνσταντίνου λέει ότι αυτά τα οποία λέω εγώ σαν ανεξάρτητος τότε βουλευτής διαγραμμένος από την ΝΔ, είναι σενάρια τα οποία τα παίζουν περιθωριακά μπλογκ και μάλιστα είναι τζάμπα μαγκιές. Τώρα να τον δω που θα πάει να κάνει τον βαρύμαγκα στον Κορυδαλλό, τι σημαίνει τζάμπα μαγκιές».


troktiko

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Προς το Ειδικό Δικαστήριο ο Γ. Παπακωνσταντίνου


Προς το Ειδικό Δικαστήριο φαίνεται πως οδεύει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και μάλιστα με την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συμφωνία όλων των πτερύγων της Βουλής.

Κατά πληροφορίες η σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής που θα εξετάσει τις ποινικές και τις πολιτικές ευθύνες του πρώην υπουργού οικονομικών θα λειτουργήσει σε πλαίσιο που θα ακυρώνει την όποια περίπτωση παραγραφής των αδικημάτων. Είναι προφανές πως τυπικά τουλάχιστον και πάντα κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος τα αδικήματα παραγράφονται μετά την παρέλευση δύο συνόδων της Βουλής. Κατά το γράμμα του Συντάγματος ως Σύνοδος θεωρείται και η Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές του Μαΐου παρά το γεγονός ότι συνεδρίασε μόνον για μία ημέρα.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 30/12/12



ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ :


Ο διαρκής δανεισμός του κράτους, και η συνεχής ανακεφαλαιοποίηση, στήριξη, και χρηματοδότηση των τραπεζών, υπό των τοπικών κυβερνήσεων, όπως λένε τα ΜΜΕ, είναι οικονομικό κόλπο και κομπίνα (λαμογιά), των διεθνών τραπεζιτών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.,  αλλά και των ντόπιων επίορκων δοσίλογων πολιτικών και τραπεζιτών, αχυρανθρώπων της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με σκοπό να χρεοκοπούν τα κράτη, για να τους αρπάζουν το δημόσιο πλούτο, αλλά και για γεωπολιτικά παιχνίδια της Ν.Τ.Π., και άλλους πονηρούς σκοπούς, εις βάρος των αδυνάτων κρατών και λαών.
Η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, είναι επίσημη και νόμιμη κλοπή δημοσίου χρήματος.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί εκτελούν όλα όσα τους διατάξει ο πρόεδρος Ρότσιλντ της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Οι Γερμανοί ετοιμάζονται για το πλιάτσικο “χωρίς μεσάζοντες”…


Γράφει ο Μαγια

Οι Γερμανοί αποφάσισαν να «κάψουν» την εγχώρια επιχειρηματική ελίτ, που για χρόνια κυριαρχούσε στην οικονομική ζωή του τόπου καθορίζοντας (και) τις πολιτικές εξελίξεις.

Το Γερμανικό οικονομικό Ράιχ δεν έχει κανένα πρόβλημα να συμπεριφερθεί σαν στυμμένη λεμονόκουπα στα διαπλεκόμενα και εξωθεσμικά κρατικοδίαιτα παρασιτικά συμφέροντα, που είχαν «βάλει πλάτη» για να περάσουν τα Μνημόνια, υποστηρίζοντας την πολιτική της υποταγής και φτωχοποίησης, μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ. Αλλωστε, είθισται οι υποτακτικοί να μην είναι χρήσιμοι στα αφεντικά όταν τελειώσει η δουλειά που έχουν να κάνουν…

«Δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας θέλουν να κινηθεί Νέο κόμμα με αρχηγό τον στρατηγό Φράγκο»



Προχωρούν οι διεργασίες για τη δημιουργία του νέου κόμματος...

Την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται ελαφρώς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, συζητούν τον τελευταίο καιρό στελέχη που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς. Στη συζήτηση μάλιστα πολλοί εκ των «συνδαιτυμόνων» βλέπουν στο πρόσωπο του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. «Ένας Παπάγος χρειάζεται», αναφέρει χαρακτηριστικά πρώην στέλεχος της ΝΔ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι επαφές για το εγχείρημα έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σύμφωνα με μία μια μυστική δημοσκόπηση που αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κομματικού σχηματισμού υπό τον στρατηγό, οι πολίτες εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί με τα ποσοστά να ξεπερνούν το 35%, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Αν αυτό δεν είναι εσχάτη προδοσία, τι είναι;


Αν αυτό δεν αποκαλείται εσχάτη προδοσία, τότε ο όρος θα πρέπει να σβηστεί από τη γλώσσα: να είσαι ο υπουργός Οικονομικών που οδήγησες τη χώρα στο διεθνή οικονομικό έλεγχο, να έχεις στη διάθεσή σου έναν κατάλογο με προς έλεγχο πολίτες που στον έχει δώσει η Γαλλίδα συνάδελφός σου για να βοηθήσει τη χώρα σου να πατάξει το οικονομικό έγκλημα, ο κατάλογος αυτός να εξαφανίζεται μυστηριωδώς επί δύο και πλέον χρόνια, να έρχεται μετά στην επιφάνεια, να διασταυρώνεται εκ νέου με τον αυθεντικό, να αποδεικνύεται αλλοιωμένος και, τελικά, η αλλοίωση να αφορά συγγενικά σου πρόσωπα. Λοιπόν; Πώς λέγεται όλο αυτό;

Ερυθρόμαυρη Συμμαχία: «Αναστάσιε φύγε από την Αλβανία»




Η ακραία εθνικιστική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία στοχοποιεί για μια ακόμη φορά τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων κ. Αναστάσιο και καλεί τον Πρόεδρο της Αλβανίας να του αφαιρέσει ανώτατη τιμητική διάκριση που του είχε επιδοθεί!

Αυτό είναι το προφίλ του "κτήνους" της Ξάνθης στο facebook

Ως Xristos Papas είχε ανοίξει το προφίλ του το κτήνος που βίασε και έκαψε τη 34χρονη Ζωή στη Ξάνθη. Ενδιαφέρον έχει η φωτογραφία του προφίλ του που...
είχε τη γνωστή ταμπέλα "Γαμισιανά" από χωριό. Άρρωστος με το σεξ και τον τζόγο δείχνει να είναι ο δράστης, αφού αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά το προφίλ του, τα like του τα έδινε σε ομάδες με σαφές σεξουαλικό υπονοούμενο, αλλά και σε παιχνίδια με τζόγο.

Στη φυλακή ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ


Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν εισαγγελέας και ανακριτής στον πρώην ειδικό σύμβουλο του ΕΟΤ, μετά την απολογία του στον 15ο τακτικό ανακριτή αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο πρώην σύμβουλος κατηγορείται για την απόπειρα απάτης σε βάρος του Οργανισμού, υπόθεση η οποία είχε έρθει στο φως πριν λίγες ημέρες.

Καλή Χρονιά με αναζωογονητικό «έμφραγμα»…


Τι λες τώρα… Έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή που ο Λαβρίνοβιτς βρήκε σίδερο και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο ΤΟΡ-16.
Κι όλα αυτά σ’ ένα 40λεπτο που διήρκησε μια μπασκετική ζωή αφού τα είδαμε όλα και στο τέλος καταλάβαμε πως αυτή η ομάδα διαθέτει πολύ ισχυρό μέταλλο και χαρακτήρα. Γιατί τέτοιες νίκες παίρνεις και με τη φανέλα και τον τσαμπουκά. Μπροστά σ’ ένα κοινό, το οποίο σε κάθε τρίποντο του Καπόνο ούρλιαζε πιο δυνατά «και στο Λονδίνο θα ‘ρθω». Εδώ θα επαναλάβω κάτι. Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτός ο Παναθηναϊκός, ένα πράγμα δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Αυτή η παρέα σκορπά ελπίδα για το μέλλον και βγάζει ενέργεια που ελάχιστες ομάδες διαθέτουν στην Ευρώπη.

Πέτρος Κωστόπουλος: «Να πάει στο διάολο το 2012- Δεν με ενδιαφέρει τώρα η εκπομπή»


Μετά τις αποκαλύψεις της Τζένης Μπαλατσινού για τις δύσκολες στιγμές στο γάμο και στη ζωή της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο παρουσιαστής μιλάει στην κάμερα του Star για τη χρονιά που φεύγει.

Όταν ο Παπακωνσταντίνου βρήκε τον δάσκαλό του… (video)

Ήταν από τις στιγμές που ο Ελληνικός λαός χάρηκε πραγματικά γιατί η πολιτική τάξη βρέθηκε μπροστά στις ευθύνες και τις ολιγωρίες της!!! Η επιβεβαίωση του Καθηγητή Κοντογιώργη αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο οι πολιτικοί στην Ελλάδα αντιλαμβάνονται το εθνικό του καθήκον!!!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ



Υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν σχεδόν κάθε τρόφιμο ή συστατικό με τον καρκίνο , αλλά σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, επειδή τα στοιχεία για σχεδόν όλα είναι πολύ αδύνατα λένε.
Δεν περνάει εβδομάδα χωρίς μια νέα έρευνα που να διαπιστώνει ότι μέρος της διατροφής μας συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο από κάποια μορφή καρκίνου, οι ερευνητές όμως αγνοούν όλες αυτές τις διαπιστώσεις, επειδή ισχυρίζονται ότι είναι βασισμένες σε αδύνατα στατιστικά στοιχεία.

Η παγκοσμιοποίηση του χθες, του σήμερα, του αύριο.

Του Ηλία Σχορετσανίτη,
Οικονομολόγου, MSc,

Άνοιξη του 1995. Ως φοιτητής της ΑΣΟΕΕ επρόκειτο να παρακολουθήσω το βασικό μάθημα της «Διοίκησης Επιχειρήσεων Ι». Στο έδρανο των παραδόσεων ανεβαίνει ένας ελληνοαμερικάνος καθηγητής, ειδικά προσκεκλημένος για την πρεμιέρα, και μας λέγει σε άπταιστα αγγλικά: «Globalization! Live locally, think globally!», «Παγκοσμιοποίηση! Ζήστε τοπικά, σκεφθείτε παγκόσμια!». Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του, το μήνυμα ήταν σαφές. Οι φιλόδοξοι γεμάτα όνειρα νεαροί φοιτητές και φοιτήτριες είχαν διαμορφώσει την άποψη ότι η παγκοσμιοποίηση είναι θετική, νομοτελειακή, απαραίτητη προς όφελος της οικονομίας των λαών, αλλά το κυριότερο πως εμείς θα ήμασταν οι στρατιώτες, αλλά και οι μελλοντικοί στρατηγοί της ασταμάτητης νέα οικονομικής τάξης πραγμάτων. 

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι μοιραίοι άνθρωποι



Η πολιτική αθλιότητα που αποκαλύπτουν οι αλλοιώσεις στη «λίστα Λαγκάρντ», επιβεβαιώνουν απόλυτα αυτό που εδώ και δύο χρόνια επισημαίνω σε αυτή τη στήλη.

Ότι η πιο μεγάλη εθνική μας κατάρα και ατυχία είναι ότι στην πιο κρίσιμη περίοδο για αυτή τη χώρα και στην εποχή που παιζόταν η ύπαρξη της Ελλάδας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας, τα κλειδιά της πατρίδας βρέθηκαν στα χέρια των πιο μικρών, ανίκανων, ασήμαντων και τελικά όπως αποδεικνύεται των πιο αδίσταχτων πολιτικών.

Η ύπαρξη αυτής της χώρας παίχτηκε κορώνα-γράμματα από την πολιτική συμπεριφορά και δράση του Γ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργού Οικονομικών στην τελευταία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργού των δύο πρώτων Μνημονίων. Οι νάνοι της πολιτικής και οι ανίκανοι έπαιξαν τη ζωής μας, όπως οι παπατζήδες στην Ομόνοια.

Το λιμάνι της Ραφήνας αποχαιρέτησε την όμορφη "Πηνελόπη Α"

Σήμερα, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:30, το λιμάνι της Ραφήνας αποχαιρέτησε την όμορφη "Πηνελόπη Α", η οποία έβαλε πλώρη για το Νέο Μώλο Δραπετσώνας. 
Ο αποχαιρετισμός έγινε ξανά κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού.

Τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας οδήγησαν σε επίσχεση εργασίας από μέλη του πληρώματος και στην διακοπή των δρομολογίων του πλοίου λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.



Από το φουγάρο του πλοίου έβγαινε από νωρίς καπνός.
Μετά τις 18:15, οι κάβοι λύνονταν ο ένας μετά τον άλλο.
Όταν λύθηκε και ο τελευταίος, ο καπετάν-Κώστας Βελαλόπουλος γύρισε το καράβι προς την πλευρά της Ραφήνας θέλοντας να την αποχαιρετήσει με ένα τρόπο που μόνο τα πλοία και οι ναυτικοί ξέρουν να κάνουν.

Μέσα σ' όλα αυτά μειώθηκε και ο ελληνικός πληθυσμός!


Τι αναφέρουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Σε 10.815.197 άτομα ανήλθε ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας, σύμφωνα με την απογραφή πληθυσμού - κατοικιών...η οποία διενεργήθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 24 Μαΐου 2011.

Ο μόνιμος πληθυσμός αφορά στον αριθμό των ατόμων που διαμένουν σε κάθε Περιφέρεια, Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο, Δημοτική Ενότητα, Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα και οικισμό της χώρας. Στο μόνιμο πληθυσμό περιλαμβάνονται όλα τα άτομα ανεξαρτήτως υπηκοότητας.

Από τα αποτελέσματα της απογραφής προκύπτει ότι οι πέντε Δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) είναι οι Δήμοι Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, και Νέας Ιωνίας ενώ οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Δήμοι Πρεσπών, Ζαγορίου, Παρανεστίου, Σφακιών και Νεστορίου.


www.parapolitika.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Π. Καμμένος: Να τιμωρηθούν όσοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό!



Την παραδειγματική τιμωρία και τη δήμευση των περιουσιών όλων όσων λήστεψαν- όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- τον ελληνικό λαό ζήτησε, το μεσημέρι από τα Χανιά, τελευταίο σταθμό της επίσκεψης του στην Κρήτη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Συστάσεις στους πολίτες να αποφεύγουν να καίνε βιομάζα στα τζάκια τους



Συστάσεις στους πολίτες να επιδείξουν προσοχή στην ποιότητα των ξύλων που καίνε στα τζάκια και να περιορίσουν τη χρήση βιομάζας, εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, με αφορμή την κλιμάκωση του φαινομένου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Αφιέρωμα της Γαλλικής τηλεόρασης στο σκάνδαλο Πάχτα και την επένδυση χρυσού (video)



UDemand

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Όταν γράφουμε ιστορία

Ν. Λυγερός

Όταν γράφουμε ιστορία σπάνια το συνειδητοποιούμε, διότι το παρόν είναι τόσο ισχυρό που δεν βλέπουμε ούτε το παρελθόν, ούτε το μέλλον κι έχουμε την εντύπωση ότι υπάρχουν μόνο οι στιγμές που έρχονται η μία μετά την άλλη, δίχως ν’ αλλάζει τίποτα. Τότε ξεχνάμε τη συσσωρευτική ιδιότητα του χρόνου που καταφέρνει να συνδυάσει τα απειροελάχιστα για να τα μετατρέψει σε ακέραιες μονάδες. Αν είχαμε μελετήσει τη μοναδολογία του Leibniz ή τα θεωρήματα Robinson στη μη συμβατική ανάλυση τότε θα

Η Γαύδος, τα γεωτρύπανα και η Τουρκία...


Γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης

 Τις τελευταίες ημέρες οι φίλοι και γείτονές μας Τούρκοι προσπαθούν να μας θυμίσουν την παρουσία τους...! Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εγείρουν θέματα ιδιοκτησίας σε μικρά νησιά του Αιγαίου, τα οποία όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικά για το θέμα των πετρελαίων. Ο εκνευρισμός τους για τις έρευνες σε Ιόνιο και Κρήτη είναι έκδηλος. Ποιος είπε ότι δεν χρειαζόμαστε εξοπλισμούς;

Α.Ρωσσώνης: Ο "άγνωστος" της λίστας Λαγκάρντ είναι ο άρχων των εξοπλισμών του Π.Ν.!


Ο άρχων των προμηθειών του Πολεμικού Ναυτικού ήταν επί πολλά χρόνια ο Ανδρέας Ι.Ρωσσώνης, ο σύζυγος της εξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας Παπακωνσταντίνου, του οποίου το όνομα με τις καταθέσεις είχε σβηστεί από την λίστα Λαγκάρντ.

Ερωτική πρόσβαση σε «νόημα»


Tο αν ο Θεός έγινε άνθρωπος δεν είναι είδηση δημοσιογραφική. Yπάρχουν δεδομένα της πραγματικότητας που δεν γνωστοποιούνται με πληροφόρηση ούτε με συλλογιστική ανάλυση.

Xιλιάδες άνθρωποι, κάτοικοι Aθηνών, βλέπουν κάθε μέρα μπροστά τους τον Παρθενώνα. Eχουν την πληροφόρηση ότι είναι σπουδαίο μνημείο Tέχνης, μοναδικό στην ανθρώπινη Iστορία. Δεν ξέρουν γιατί. Δεν υποψιάστηκαν ποτέ ότι σαρκώνει «νόημα» (αιτία και σκοπό) της ύπαρξης των υπαρκτών και της συνύπαρξης. Tο νόημα που οι Eλληνες ψηλαφούσαν στη συμπαντική αρμονία και τάξη: στον «κόσμο» – κόσμημα.

«Ανάπλαση περιοχής Συνοικισμού», στην Άμφισσα


Υπογράφθηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση περιοχής Συνοικισμού», στην Άμφισσα , με προϋπολογισμό 1.146.000,00 €.

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Από το «Αλληλέγγυον» για την Πρωτοχρονιά




ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΪΚ, ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
6,90 ΕΥΡΩ.



Νέα συνεργασία στο «Αλληλέγγυον» με την εταιρεία Oscar Θ.ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας κάθε μορφής γλυκισμάτων από το 1978 με μεγάλη επιτυχία και από το 2005.

Η κατάθεση του κτήνους της Ξάνθης


«Ήμουν πιωμένος. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, την είδα μπροστά μου. Την είχα ξαναδεί. Την ήξερα από παλιά και μου άρεσε. Τις ακολούθησα μέχρι τη διασταύρωση της 40 Εκκλησιών με την οδό Σαρανταπόρου. Όταν έμεινε μόνη της, την οδήγησα στον ακάλυπτο χώρο. Αντιστάθηκε χωρίς επιτυχία. Εκεί έγινε ό,τι έγινε».
Κυνικός και ψύχραιμος, ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου, ομολογεί στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε την 34χρονη Ζωή, κάτω από το πατρικό της σπίτι, στην Ξάνθη. Στο μεγάλο «γιατί» για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα, ο δράστης έχει ψυχρή απάντηση: «Μου άρεσε από παλιά».

Ένας Rothschild μιλάει υπέρ του Παγκόσμιου Νομίσματος!





 ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

TV με άρωμα παστουρμά!

Του Φαήλου Κρανιδιώτη 

Ποτέ τους τα αφεντικά των τηλεοπτικών σταθμών δεν διακρίνονταν για το υψηλό τους ελληνικό φρόνημα. Τεράστιος και εξωθεσμικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και της αισθητικής των πολιτών, της γλώσσας, των προτύπων της νεολαίας.

Αθήνα – Καλαμάτα σε δύο ώρες


Στην κυκλοφορία δόθηκε το προηγούμενο Σάββατο το τμήμα Παραδεισίων – Τσακώνας, της εθνικής οδού Τρίπολης – Καλαμάτας.

Το τμήμα, μήκους 11,5 χλμ., θα περιλαμβάνει για ένα έτος ακόμα μια μικρή παράκαμψη μισού χιλιομέτρου, στο σημείο όπου πρόκειται να χτιστεί γέφυρα.

Έμφραγμα υπέστη ο δημοσιογράφος Σωτήρης Δανέζης


Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Δανέζης ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» από την Τετάρτη όταν υπέστη έμφραγμα και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

"Ο νέος Έλληνας γεννήθηκε"


Είναι όμορφος. Δυνατός. Φωτεινός. Δαιμόνιος. Ανήσυχος. Πολυμήχανος. Διεθνιστής. Ανοικτός. Ευαίσθητος αλλά όχι εύθραυστος. Αεικίνητος και απίστευτα γήινος. Εκεί όμως που τον βλέπεις να έχει ριζώσει τα πόδια του στη γη, την ίδια στιγμή η ματιά του «φεύγει» σε ένα παράλληλο –αόρατο προς το παρόν- σύμπαν, μάλλον ενός καλύτερου αυριανού κόσμου που θέλει να έχει κι αυτός θέση εκεί. Όχι ανάμεσα στο πλήθος. Όχι στην παραδομένη μάζα. Θέλει να ξεχωρίσει. Με καμία διάθεση προβολής και εξουσιομανίας. Απλά δεν θέλει να περάσει με αχάρακτα βήματα από αυτή τη ζήση.

Πεπόνης - Μουζακίτης εναντίον πολυποίκιλων συμφερόντων


Siemens... Βατοπέδι... Λίστα Λαγκάρντ!!!

Στο τέλος του 2012 η χώρα μας, μετά από 38 χρόνια μεταπολίτευσης, περίοδο που την πατρίδα μας κυβέρνησαν τα δυο κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, βρίσκεται στο απόλυτο ναδίρ. Μέσω της ψήφισης των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, «κατάφεραν» να καταργήσουν το κοινωνικό κράτος, το κράτος πρόνοιας, κατήργησαν όσα επί δεκαετίες κέρδισαν με αίμα και ιδρώτα οι εργαζόμενοι, διέλυσαν τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας που είναι η μεσαία αστική τάξη. Ο λαός μας ζει πλέον, στην απόλυτη εξαθλίωση και παραχωρήθηκαν ήδη τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους τροϊκανούς, οι οποίοι αποφασίζουν πλέον για μας. Ταυτόχρονα αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες, μετέχοντες σε αυτά τα δυο ξενοκίνητα κόμματα της σήψης και της ρεμούλας , συγκάλυπταν όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηριστικά σκάνδαλα-ανοσιουργήματα που δηλητηρίασαν την κοινωνία μας.

Τα 3+1 ονόματα που εξαφάνισε ο Παπακωνσταντίνου από τη λίστα Λαγκάρντ


Καταιγισμός... εξελίξεων στο θέμα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και της διαφαινόμενης απόκρυψης στοιχείων της λίστας Λαγκάρντ. Εκτός ΠΑΣΟΚ ο πάλαι ποτέ... τσάρος της οικονομίας. Ντόμινο ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ. Τα ονόματα των συγγενών που φέρεται να έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Το κλίμα που θα περάσουν τα δελτία των 20:00 και η πραγματικότητα! Συνεχής ενημέρωση από toxwni.gr
Δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου

Η βίλα των οργίων και τα οργιώδη ψεύδη


Το... παρελθόν του Νίκου Δένδια και οι περίεργες πληροφορίες

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι όταν το όριο της βλακείας, συναντά εκείνο της ασχετοσύνης ή έστω της αθλιότητας, τότε διαμορφώνεται προπαγανδιστικός λόγος ικανός να πλήξει τον εκάστοτε θιγόμενο , υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι τα όσα διακινούνται δεν στερούνται τουλάχιστον έστω και μιας ιστορικής επίφασης.

Στην περίπτωση όμως του υπουργού Δημόσιας Τάξης με εντολή του οποίου την περασμένη εβδομάδα δόθηκε ολοσχερώς τέλος στο εργοστάσιο παραγωγής βομβών (σσ τη γνωστή βίλα Αμαλία της οδού Χέυδεν που ουδείς προκάτοχος του τόλμησε τρεις δεκαετίες τώρα να ανοίξει την πόρτα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και δυστυχώς δείχνουν το επίπεδο της πνευματικής έκπτωσης των ελευθεριακών και αναρχικών οι οποίοι απογοητευμένοι από τους… διαδόχους τους αρνούνται πλήρως να τους προστατεύσουν.

Λείπουν από τη "λίστα Λαγκάρντ" συγγενείς του Παπακωνσταντίνου


Λείπουν από τη "λίστα Λαγκάρντ" συγγενείς του Παπακωνσταντίνου -Τι απαντά στον Real fm
Συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, λείπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη λίστα Λαγκάρντ που είχε δει το φως της δημοσιότητας. Η νέα λίστα, είναι διαφορετική από την προηγούμενη, σε τέσσερα ονόματα, που ελέγχονται.  

Ο μύθος περί κατάρρευσης γκρεμίζει την Ελλάδα


Γράφει ο Σταύρος Χριστακόπουλος
 
Η αναγκαιότητα των μνημονίων, ώστε να αποφευχθεί η δημοσιονομική καταστροφή, είναι ο κυρίαρχος ευρωπαϊκός μύθος που επενδύει τη σωτηρία του ευρώ και των τραπεζών εις βάρος των κρατών.

Ο ίδιος μύθος εξακολουθεί να επενδύει και να δικαιολογεί την καταστροφική διαχείριση όχι μόνο των δημοσιονομικών της Ελλάδας, αλλά και την παραχώρηση κάθε είδους κυριαρχίας επί της άσκησης δημοσιονομικής πολιτικής, δικαιωμάτων επί του δημόσιου πλούτου, νομικών δικαιωμάτων της χώρας κ.λπ.

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων για αλληλεγγύη!


Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών .

Δεκάδες πολίτες  προσέφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα, ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια για τους οικονομικά αδύνατους συνανθρώπους μας, γεμίζοντας ασφυκτικά τα ράφια του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ


Ο Δήμος Θηβαίων χαιρετίζει και στηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Λεβαδέων για ίδρυση Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Όμιλος Φίλων του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος προς ενίσχυση και ανάπτυξη της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης με έδρα τη Λιβαδειά».

Εκφράζει επίσης την αντίθεσή του στα σενάρια που μιλούν για κατάργηση του τμήματος και συνυπογράφει το αίτημα για παραμονή του  και κυρίως για αναβάθμισή του,  καθώς πράγματι πρόκειται για ένα εξειδικευμένο και καινοτόμο πανεπιστημιακό τμήμα, στο οποίο οι νέοι επιστήμονες εφοδιάζονται με τις απαιτούμενες γνώσεις για να ανταποκριθούν στο ολοένα και περισσότερο απαιτητικό και πολύπλοκο οικονομικό σύστημα.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Ζειά - για να μαθετε λιγα περι ΖΕΙΑΣ και του ρολου του ΕΘΝΑΡΧΗ Νο 1 !



Ζέα (Ζειά) 
                Το διατροφικό μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων
Το αρχαιότερο ίσως δημητριακό και βασικό συστατικό της διατροφής των αρχαίων. 

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)  --     EYXETAI  ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ  ΥΓΕΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ο Πρόεδρος της ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 10/10/2012


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ο Πρόεδρος της ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 10/10/20121. Στείλτε το link http://letmefree.gr/?p=664 σε όλα τα blogs που θα βρείτε, και με e-mail σε όλες τις εφημερίδες, με το σχόλιο:

Κρήτη: Ξεκίνησαν οι έρευνες για πετρέλαιο


Στην Κρήτη βρίσκεται πλέον το ερευνητικό σκάφος Nordic Explorer της εταιρίας PGS, στο πλαίσιο των σεισμογραφικών ερευνών για την εύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην Δυτική και Νότια Ελλάδα.

Σύμφωνα με το marinetraffic.com το πλοίο βρίσκεται στα νερά Νότια του Νομού Ηρακλείου από τις 02:49 τα ξημερώματα της Πέμπτης ή τουλάχιστον τότε άνοιξε το σύστημα AIS, αφού δεν υπάρχει αρχείο της πορείας του για τις προηγούμενες ημέρες.

Τουλάχιστον για 15-20 ημέρες είχε κλειστό το σύστημα εντοπισμού του, όπου τότε ερευνούσε την περιοχή του Ιονίου Πελάγους.

Η έρευνα ξεκινάει ανοιχτά του Νομού Ηρακλείου και θα διαρκέσει πιθανότατα όλο τον Ιανουάριο.


πηγη

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Τέλη κυκλοφορίας: Τα εκτυπώνουν αλλά… δεν τα πληρώνουν


Τέσσερις στους δέκα ενώ έχουν τυπώσει το ειδοποιητήριο, δεν έχουν πληρώσει τα τέλη...
Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά όπως φαίνεται οι περισσότεροι πολίτες το άφησαν για τελευταία στιγμή.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Οι Έλληνες «ολιγάρχες» στο στόχαστρο των μεγάλων ξένων ΜΜΕ


Επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά το spirospero. Είχαμε γράψει για τον ενορχηστρωμένο νέο πόλεμο των ξέων media εναντίον των ελλήνων «ολιγαρχών».
Μετά του New York Times, το Spiegel και το Reuters (το ξένο πρακτορείο θα συνεχίσει μετά τις γιορτές) σειρά είχε το γερμανικό περιοδικό Stern, το οποίο κάνει κατά μέτωπο επίθεση στους έλληνες επιχειρηματίες. Ειδικότερα αναφέρεται στους: Φώτη Μπόμπολα, Γιάννα Δασκαλάκη Αγγελοπούλου, Σωκράτη Κόκκαλη, Σπύρο Λάτση και πολλούς ακόμη επιχειρηματίες.

Τσενάι: "Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός"!


Έρχεται ως αρχηγός στο "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ... ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ...

Η τρόικα το έχει τούμπανο


Τα είχαν όλα προβλέψει στα μνημόνια (και στα τρία…). Οι τροϊκανοί το έχουν τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι! Οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος αποτελούν «δεσμεύσεις» (όπως μας λένε οι φιλομνημονιακοί) της χώρας μας έναντι των δανειστών μας.

Το παιχνίδι της Τουρκίας στα Βαλκάνια


Το πρώτο μέρος μιας άκρως ενδιαφέρουσας ανάλυσης του Λάζαρου Ελευθεριάδη για το τι πραγματικά συμβαίνει στη γειτονιά μας!!!

Η άθλια “πολιτική” των ηγετών του υβριδικού κρατιδίου των Σκοπίων με την επίσημη ονομασία του ως FYROM, έχει αίτια και αναζητεί αφορμές να την εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση, θεωρώντας ότι κατ’αυτόν τον τρόπο πλήττει την Ελλάδα η οποία είναι στα “χειρότερά” της.

Διεκδικούν προκλητικά την αναφορά τους στην Ελληνική Ιστορία, πλαστογραφώντας την, με περίσσιο θράσος, αυτοαναιρώντας την προσπάθειά τους να “υπάρξουν”. Οι σλάβοι ήρθαν στα Βαλκάνια τον 6ο αιώνα μ.χ και ο Μέγας Αλεξανδρος έζησε τον 3ο αιώνα π.χ (356 π.χ-323 π.χ.).

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο