Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ- ΠΕΕΜΑΓΕΝ Για άγρια επίθεση απο τα ΜΑΤ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε την άγρια επίθεση που δέχτηκαν στις 30/01/2013, δεκάδες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μέλη εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών από δυνάμεις των ΜΑΤ στο Υπουργείο Εργασίας, οι οποίοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Υπουργού Γ.Βρούτση, ότι το ασφαλιστικό σύστημα «έχει οικοδομηθεί πάνω στη βάση πελατειακών σχέσεων»!


35 εκλεγμένοι συνδικαλιστές οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, με την κυβέρνηση να τους παρουσιάζει ούτε λίγο – ούτε πολύ ως κοινούς ταραξίες και τρομοκράτες, χλευάζοντας τους εκατοντάδες χιλιάδες εργάτες που εκπροσωπούσε η δίκαιη αγωνιστική παρέμβαση στο Υπουργείο. Αυτή η προσχεδιασμένη επίθεση είναι σε βάρος όλου του ελληνικού λαού.
Είναι βαθιά νυχτωμένη η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, αν νομίζουν ότι μπορούν με την ωμή βία να τρομοκρατήσουν το εργατικό ταξικό κίνημα.
Καταγγέλλουμε τις κατασκευασμένες κατηγορίες, την προβοκάτσια της κυβέρνησης με τις φωτογραφίες με τα στημένα σκηνικά που έδωσε στην δημοσιότητα, τρεις ώρες μετά την βίαιη προσαγωγή των συνδικαλιστών – στελεχών του ΠΑΜΕ και που έπαιξαν τα περισσότερα ΜΜΕ, παρουσιάζοντας τες ως αληθινές.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, την φτωχή αγροτιά, τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, να συντονίσουμε την δράση μας μέσα από καλά οργανωμένους και σχεδιασμένους αγώνες ενάντια στους εκπροσώπους του κεφαλαίου και των σχεδίων τους.

Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση μας.

Να μετατραπεί η λαϊκή οργή σε ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, να αναπτυχθούν αγώνες αντάξιοι στο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει οι κεφαλαιοκράτες και οι πολιτικοί υπηρέτες τους.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ



Arxipelagos

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο