Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

TO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NANA BEACH ΣΤΟ ΤΟP100 ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το ξενοδοχείο Nana Beach στη Χερσόνησο Κρήτης έλαβε Golden Award 2012 από την TUI UK & Ireland.


Το ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. διακρίθηκε από το γερμανικό δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων rtk και αναδείχθηκε μεταξύ των 100 κορυφαίων ξενοδοχείων που συνεργάζονται, με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας που παρέχουν.

To δίκτυο rtk περιλαμβάνει περίπου 3.000 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία, αποτελώντας τον μεγαλύτερο όμιλο ταξιδιωτικών γραφείων στη χώρα. Το «Top100 Hotel Award» απονεμήθηκε για πρώτη φορά επιβραβεύοντας τους 100 κορυφαίους συνεργάτες του δικτύου rtk. Η επιλογή έγινε μεταξύ των 600 τουριστικών καταλυμάτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που συνεργάζονται με τον όμιλο και στόχο είχε να αναδείξει τα ξενοδοχεία και καταλύματα που κάνουν τη διαφορά στον τουριστικό κλάδο.

Με αφορμή τη νέα βράβευση του ξενοδοχείου Nana Beach η κυρία Μαρίτα Καράτζη, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. δήλωσε: «Η διάκριση του ξενοδοχείου μας μεταξύ των 100 κορυφαίων συνεργατών του ομίλου rtk αποτελεί μία ουσιαστική αναγνώριση των προσπαθειών μας να παρέχουμε άριστη φιλοξενία σε όσους έρχονται στο Nana Beach, αλλά και να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες για τους πράκτορες που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά και να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες και στους συνεργάτες μας στο μέλλον».

Πληροφορίες: *aea relate, Γιάννης Παύλου, τηλ: 210 7418915, fax: 210 7418930, e-mail: pavlou@aea.gr




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο