Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Στο μπλόκο των αγροτών στη Χρυσούπολη ο Πάνος Καμμένος


Από την Καβάλα ξεκίνησε η πορεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος. Ο Πάνος Καμμένος παραβρέθηκε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή του προστάτη των αγροτών Αγίου Τρύφωνος, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Προκόπιο.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το δήμαρχο Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Επισκέφθηκε την αγορά όπου συνομίλησε με πολίτες, εμπόρους και παραγωγούς αγροτικών προϊόντων.

Ακολούθως μετέβη στο μπλόκο των αγροτών στη Χρυσούπολη, μίλησε με τους αγρότες και άκουσε τα αιτήματά τους.


Ο κ. Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα επισκέφθηκα το μπλόκο της Χρυσούπολης, τους αγρότες οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη, τους αγρότες οι οποίοι αντιμετωπίζονται από τη νέα τάξη πραγμάτων και την Τρόικα ως επαγγελματίες που θα πρέπει να εξαφανιστούν, γιατί ο στόχος τους είναι η εξαφάνιση της πρωτογενούς παραγωγής.

Η προσπάθεια που κάνει η Τρόικα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια χώρα υπαλλήλων πολυεθνικών εταιρειών, που δεν θα παράγει αλλά θα εξαρτάται από τους δανειστές, είναι αυτή η προσπάθεια την οποία εμείς θα αντιμετωπίσουμε με όλα τα μέσα.

Εάν η κυβέρνηση επιθυμεί πράγματι να βρεθεί λύση για τους αγρότες, η λύση είναι στα χέρια της και δεν απαιτούνται ούτε χρήματα ούτε συνεννοήσεις. Η λύση αυτή τη στιγμή προκειμένου να υπάρξει πρωτογενής παραγωγή, προκειμένου να σπαρθούν πάλι τα χωράφια και να μην μετατραπούν σε γερμανικά φωτοβολταϊκά πάρκα είναι, τώρα, αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες το οποίο δεν στοιχίζει στο κράτος, έτσι και αλλιώς κανείς δεν έχει να αγοράσει πετρέλαιο, αλλά ίσα - ίσα θα εισπράξει το κράτος. Θα υπάρξει πρωτογενής παραγωγή, θα υπάρξει προϊόν, θα φτάσει στους καταναλωτές, θα τρώνε οι Έλληνες πολίτες ελληνικά αγροτικά προϊόντα και όχι εισαγόμενα από τρίτες χώρες και παράλληλα θα μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους στην περιφέρεια οι έλληνες αγρότες.

Αλλιώς αυτό το οποίο θα γίνει είναι να ερημώσουν οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις, να μετατραπούν σε φωτοβολταϊκά πάρκα, που προβλέπονται στο μνημόνιο 2 με το πρόγραμμα «ΗΛΙΟΣ» από γερμανικές εταιρείες και οι αγρότες μας να φύγουν μετανάστες στο εξωτερικό.

Δεν θα το επιτρέψουμε, θα μείνουμε όλοι εδώ, θα καλλιεργηθεί η ελληνική γη, δεν θα μεταναστεύσουν οι αγρότες, θα παραμείνουν στην πατρίδα για να προμηθεύουν με τρόφιμα που παράγονται στη χώρα μας τις ελληνικές οικογένειες. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό, έχουμε ήδη μιλήσει στη Βουλή με την «Πρωτοβουλία των Αγροτών», οι οποίοι είναι ενωμένοι, δεν θα τους διασπάσει κανείς, δεν θα μπουν στη λογική να συγκρουστούν με άλλους εργαζόμενους στα αστικά κέντρα, γιατί αυτό επιθυμεί η Τρόικα και η κυβέρνηση. Σε αυτή την προσπάθεια οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε μαζί τους.»

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφθηκε την Θάσο όπου μίλησε σε εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του νησιού παρουσία του δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ.

Αργά το απόγευμα ο Πάνος Καμμένος πρόκειται να επισκεφθεί τη Δράμα.

Αύριο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου θα γίνει το πρώτο προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Καβάλα.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο