Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΧΑΝΙΑ



Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΧΑΝΙΑ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ θα παραστεί το Σάββατο (2/2/2013) στην Καβάλα και την επόμενη ημέρα Κυριακή στη Λάρισα, στις πρώτες προσυνεδριακές εκδηλώσεις του Κινήματος, στην πορεία προς το ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο τέλη Απριλίου.

Τη Δευτέρα, θα μεταβεί στο Αργοστόλι, όπου θα έχει συνάντηση με φοιτητές και καθηγητές του ΤΕΙ Κεφαλονιάς. Στη συνέχεια θα παρευρεθεί στην κοπή της βασιλόπιτας σε εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Έχει επίσης προγραμματιστεί και σύσκεψη με τα μέλη της Συντονιστικής, προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά ζητήματα εν’ όψει της προσυνεδριακής που θα γίνει στην Πάτρα στις 2 Μαρτίου με θέμα «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Τέλος, την Τετάρτη (6/2/2013) ο Τέρενς Κουίκ ως Τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος και μαζί με τον ομόλογό του του Τομέα Άμυνας Βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή θα ταξιδέψουν στα Χανιά, όπου και θα είναι δύο από τους ομιλητές σε ειδική εκδήλωση την οποία διοργανώνει η τοπική Συντονιστική των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τη μαύρη επέτειο των Ιμίων.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο