Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τουρνουά μπάσκετ "3 με 3" στη Θήβα, στις 6 Απριλίου


Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης "Ε.Ο.Κ." σε συνεργασία με τους χορηγούς, τις ενώσεις και τους δήμους, τα σχολεία και τα αθλητικά σωματεία της χώρας, διοργανώνουν το ετήσιο αθλητικό τουρνουά Μπάσκετ "3 με 3". Για σένα που διψάς για basket, το τουρνουά "3 με 3" είναι η δική σου ευκαιρία για να παίξεις και να ευχαριστηθείς basket μαζί με τους φίλους σου, στο δικό σου γήπεδο, στο δρόμο και όπου μπορεί να στηθεί μία μπασκέτα.
Γιατί σε αυτό το τουρνουά παίζεις όπως έχεις μάθει, με τους φίλους σου μόνο και με τους δικούς σου κανόνες. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα νταμπλ-νοκ άουτ. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, απλά γιατί όλοι ξεδιψάνε με τη συμμετοχή τους σ' αυτή τη γιορτή του basket.
Σε όλους τους παίκτες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα, γιατί αξία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση. Γονείς, φίλοι φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το basket θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες από κοντά.
Αν λοιπόν διψάς για basket είσαι αγόρι ή κορίτσι 8 έως 17 ετών λάβε μέρος στην ομάδα του σχολείου σου, του σωματείου σου ή απλά με την ομάδα της παρέας σου, στο τουρνουά "3 με 3" που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας και τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Το Σάββατο, 6 Απριλίου 2013


ΘΗΒΑ GR

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο