Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αλλάζει το Facebook για να μοιάζει με... εφημερίδα


Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook προχωρά σε μερικό... λίφτινγκ προκειμένου να μοιάζει όλο και περισσότερο με εφημερίδα, σύμφωνα με την εφημερίδα USA Today.

Συγκεκριμένα, το News Feed του δικτύου αποκτά εργαλεία εναλλαγής, ανάλογα με εκείνο που διαθέτουν οι ιστοσελίδες εφημερίδων, προκειμένου ο αναγνώστης να περιηγηθεί από μια κατηγορία ειδήσεων, για παράδειγμα τα αθλητικά, σε μια άλλη, όπως η οικονομία.

Με τη νέα εμφάνιση του News Feed, το Facebook επιτρέπει στα μέλη του να αναζητήσουν όλες τις κοινοποιήσεις των φίλων τους σε χρονολογική σειρά, να πληροφορηθούν για τις γνωστοποιήσεις διάσημων καλλιτεχνών - αλλά και για τα μέρη όπου εμφανίζονται, καθώς επίσης και να παίξουν διάφορα διαδικτυακά παιχνίδια.

Παράλληλα, η νέα κεντρική σελίδα του Facebook διαθέτει μεγαλύτερες φωτογραφίες, ενώ και τα βίντεο είναι «πλουσιότερα» στο προφίλ του κάθε χρήστη.

«Υπάρχει χώρος στον κόσμο για να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει την προσωπική του εφημερίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις αλλαγές ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.


πηγή

RAMNOUSIA


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο