Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη 30χρονη στον καταυλισμό ROMA Πυρίου Θηβών για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων

Συνελήφθη 30χρονη ημεδαπή ROMA , η οποία ενέχεται στην διάπραξη σωρείας κλοπών – διαρρήξεων σε σπίτια στις περιοχές της Χαλκίδας και της Αυλίδας Ευβοίας

Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας συνολικά δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας 22χρονος ημεδαπός ROMA συνεργός της

Η σύλληψη της πραγματοποιήθηκε στον Καταυλισμό ROMA Πυρίου Θηβών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκίδας και Θήβας

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους περιλαμβάνει κυρίως κοσμήματα, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές, που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τις -35 .000- ευρώ

Στην κατοχή της 30χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια) και κοσμήματα, των οποίων η προέλευση διερευνάται

Συνελήφθη, προχθές (02-08-2013) το βράδυ στον Καταυλισμό ROMA Πυρίου Θηβών, μια 30χρονη ημεδαπή, η οποία στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ενέχεται στην διάπραξη σωρείας κλοπών – διαρρήξεων σε σπίτια, στις περιοχές της Χαλκίδας και της Αυλίδας Ευβοίας.

Η σύλληψη της πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκίδας και Θήβας, ενώ στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 22χρονος ημεδαπός ROMA συνεργός της που αναζητείται. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, αρχικά προχθές το μεσημέρι προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας μία 39χρονη ημεδαπή και κατήγγειλε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα το πρωί, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστη γυναίκα, μετέβη στην οικία της στη Χαλκίδα και αφού αποβιβάστηκε η οδηγός της, στην συνέχεια άνοιξε την πόρτα της αυλής και προσπάθησε να εισέλθει στο εσωτερικό της οικίας της, πλην όμως έγινε αντιληπτή από την μητέρα της και τράπηκε σε φυγή με το όχημά της.

Επίσης προχθές το μεσημέρι, καταγγέλθηκε από 57χρονη ημεδαπή ότι επιστρέφοντας στην οικία της στη Χαλκίδα, διαπίστωσε ότι έξω από αυτήν ήταν σταθμευμένο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ κατά την είσοδο της στην οικία της διαπίστωσε ότι ήταν παραβιασμένο το παράθυρο της κουζίνας και είχε αφαιρεθεί από την κρεβατοκάμαρά της το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Στο πλαίσιο της έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας της 30χρονης δράστιδας και προχθές περίπου στις 20:15΄το βράδυ, εντοπίστηκε στον Καταυλισμό ROMA Πυρίου Θηβών να επιβαίνει στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει για την μετάβασή της στις ανωτέρω δύο οικίες στη Χαλκίδα.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, διαρρηκτικά εργαλεία (τρία κατσαβίδια) και διάφορα κοσμήματα (δαχτυλίδια, αλυσίδες και ασημένια νομίσματα), των οποίων η προέλευση διερευνάται.

Από την συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι η συλληφθείσα, μαζί με έναν ακόμη 22χρονο ημεδαπό ROMA συνεργό της, είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες στις περιοχές της Χαλκίδας και της Αυλίδας Ευβοίας.

Εξιχνιάσθηκαν, μέχρι τώρα, συνολικά δεκατρείς (13) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικίες, που διέπραξαν οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 07-07-2013 έως και 02-08-2013, αφαιρώντας κυρίως κοσμήματα, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κ.λ.π.). Το συνολικό όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους υπερβαίνει τις (35.000) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της 30χρονης, ως μέσο τέλεσης των ανωτέρω κλοπών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου συνεργού της, καθώς και για την περεταίρω εμπλοκή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΘΗΒΑ GR


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο