Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Την παραίτηση Σταυρίδη ζήτησε ο Γ. Στουρνάρας

Μετά από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ

Την παραίτηση του προέδρου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Στέλιου Σταυρίδη, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Η αρχή έγινε με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας το οποίο ανέφερε ότι ο κ. Στέλιος Σταυρίδης αφού υπεγράφη η σύμβαση για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, αναχώρησε για διακοπές με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία κ. Δ. Μελισσανίδη.
Μάλιστα μέσα στο αεροσκάφος υπήρχε και φωτογραφία του κ. Σταυρίδη να απολαμβάνει χαρούμενος την πτήση. Το θέμα άρχισε να σχολιάζεται ευρέως και τότε ήταν που σήμανε συναγερμός στο οικονομικό επιτελείο.
Συνέπεια του παραπάνω ήταν λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι και μετά από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κ. Αντώνη Σαμαρά ο κ. Στουρνάρας να δώσει στη δημοσιότητα μια λιτή ανακοίνωση χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.
Η Δήλωση Σταυρίδη
Μετά την ανακοίνωση του κ. Στουρνάρα ο πρόεδρος  του ΤΑΙΠΕΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ θερμότατα την υπέροχη ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε και εύχομαι από καρδιάς η κυβέρνηση, με την οποία επίσης συνεργάστηκα άψογα, να προχωρήσει δυναμικά και με επιτυχία το πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εθνικά αναγκαίο έργο των αποκρατικοποιήσεων».


Newsbomb.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο