Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ο Θηβαιος Διεθνης Καλαθοσφαιριστης Γιαννης Μπογρης στον ΠΑΟΚ

Μετά την θητεία του στον Πανιώνιο ο Γιώργος Μπόγρης γίνεται ξανά κάτοικος Θεσσαλονίκης: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή
 Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος θα φορά την φανέλα με τον Δικέφαλο την αγωνιστική περίοδο 2013-14.
o Γιώργος Μπόγρης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 1989 στη Θηβα
 έχει ύψος 2μ.10 και αγωνίζεται ως σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηλυσιακό
 το 2005 και το καλοκαίρι του 2009 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό,
 στον οποίο αγωνίστηκε δύο σεζόν και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, αλλά και την Ευρωλίγκα. Την σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στον Άρη, ενώ πέρσι έπαιξε στον Πανιώνιο.
  Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ έχει κατακτήσει χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ, με τις εθνικές ομάδες Νέων Ανδρών και Εφήβων αντίστοιχα.
   ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό το 2010 και το 2011
Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 2011.
Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών το 2009
Ασημένιο μετάλλιο (2η θέση) με την Εθνική ομάδα Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ του 2007.
   ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Εθνική Παίδων: 30 συμμετοχές, 175 (5,8) πόντοι
Εθνική Εφήβων: 26 συμμετοχές, 342 (13,1) πόντοι
Εθνική Νέων Ανδρών: 40 συμμετοχές, 169 (4,2) πόντοι».
Μπόγρης: «Ελπίζω όλα να πάνε καλά»
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεοαποκτηθείς παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με προσέγγισαν με σωστό τρόπο και ο μάνατζερ ο κ. Ζουρνατσίδης με τον οποίο μίλησα και φυσικά και ο προπονητής, με τον οποίο σχεδόν κάθε χρόνο, από τότε που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, μιλούσαμε για το ενδεχόμενο να έρθω στην ομάδα. Φαίνεται ότι τώρα ήρθε η ώρα του ΠΑΟΚ, αλλά και η ώρα για να δουλέψω με τον κόουτς Μαρκόπουλο. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους, και το πλάνο της ομάδας, αλλά και της δικής μου παρουσίας στον ΠΑΟΚ και η συμμετοχή στο Eurocup που είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά και αυτό το μπασκετικό περιβάλλον που έχει ο ΠΑΟΚ και με τον κ. Πρέλεβιτς, αλλά και τον κ.Σταυρόπουλο. Είναι μία εξαιρετική οικογένεια, με καλές συνθήκες και εγκαταστάσεις που χρειάζονται σε μία ομάδα και σε έναν παίκτη».
Στον ΠΑΟΚ θα βρει παλιούς συμπαίκτες του: «Μίλησα και με τον Κασελάκη, αλλά και τον Τσαϊρέλη που τους γνωρίζω από παλιά. Με τον Λεωνίδα ήμασταν για έξι χρόνια μαζί στον Ηλυσιακό, αλλά και συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα, ενώ με τον Μιχάλη και στις εθνικές ήμασταν μαζί, αλλά και συμπαίκτες στον Άρη για μία σεζόν και χαίρομαι που θα τους βρω ξανά, αυτή την φορά στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά, αλλά θέλω να πω με την ευκαιρία, ότι αυτός που χάρηκε περισσότερο που θα παίξω στον ΠΑΟΚ είναι ο νονός μου, που είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής».
Τέλος, έδωσε το δικό του μήνυμα: «Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε μία σπουδαία χρονιά. Και για την ομάδα, αλλά και για τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά. Βλέπω ότι η ομάδα έχει διατηρήσει έναν σημαντικό κορμό παικτών, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάμε πιο ψηλά. Από την πλευρά μου, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω τρομερή όρεξη για μπάσκετ, θέλω να δουλέψω και μέσα από την προσπάθεια όλης της ομάδας να πετύχουμε κάτι καλό και να το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί, εμείς και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που θα χαρώ να τους δω στο γήπεδο, κοντά στην ομάδα».

          ΘΗΒΑ SPOR                                                                                                  gazzetta.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο