Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Πρόγραμμα χρηματοδότησης για Δήμους από την Ei-End και τον Αρτέμη Σώρρα

Αν και το thivapost είναι από τα πρώτα ιστολόγια που ασχολήθηκε με την υπόθεση της E.N.D στην πορεία "διαχωρίσαμε" την θέση μας σιωπηλά και για αρκετά μεγάλο διάστημα δεν ασχοληθήκαμε καθόλου, παρόλο που οι αναρτήσεις αυτές έφερναν στην ιστοσελίδα αρκετά μεγάλο αριθμό επισκέψεων.

Θεωρώ ότι η προσωπική άποψη ενός  Ιστολόγου πρέπει κάποιες φορές να περνά σε δεύτερη μοίρα, αλλά πάντα η ενημέρωση πρέπει να λειτουργεί με γνώμονα την εγκυρότητα και το σεβασμό στους αναγνώστες.

Στην περίπτωση της E.N.D υπήρξαν άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την υπόθεση για προσωπικό όφελος, και άλλοι από πραγματικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Από ενδιαφέρον για μια καλύτερη Ελλάδα ασχοληθήκαμε και εμείς εδώ στο thivapost.

Φυσικά παρατηρούμε τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή, και βέβαια διατηρούμε επιφυλάξεις.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Αρτέμη Σώρρα, έχει θέσει σε εφαρμογή ένα τρίτο σχέδιο χρηματοδότησης. Μετά τις μετοχές της ανατολής, και τα 600 δις, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε Δήμους όλης της χώρας.

Τα χρήματα που μπορούν να δώσουν στον εκάστοτε Δήμο, είναι αυτά που οι Δήμαρχοι θα παρουσιάσουν μέσα από ένα πρόγραμμα ανάπτυξης για τον Καλλικρατικό Δήμο τους και τις ανάγκες τους γενικότερα. Με λίγα λόγια όσα θέλουν.

Ο εκάστοτε Δήμαρχος θα πρέπει να ενημερωθεί από ανθρώπους της E.N.D και στην συνέχεια να πάρει την απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, θέτοντας το σχέδιο σε εφαρμογή.

Η αποπληρωμή του δανείου έχει διάρκεια πενήντα χρόνια και μηδενικό επιτόκιο.

Όσοι Δήμαρχοι ενημερώθηκαν έδειξαν ενδιαφέρον στην πρόταση, και κάποιοι σημείωσαν «ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό».

Το ίδιο λέμε και εμείς. Πως άλλωστε θα μπορούσαμε να πούμε κάτι άλλο.

Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε ένα σχετικό βίντεο.



Δείτε και την ομάδα για την  E.N.D που έφτιαξαν Θηβαίοι πολίτες στο Facebook:

Ομαδα Ei-End Αρτεμη Σωρρα Βοιωτιας

Νίκος Χατζηδούρος


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο