Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ανασχηματισμός ante portas


Η κλεψύδρα άρχισε να «μετράει» το χρόνο για τον ανασχηματισμό που είναι ante portas. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει έτοιμο το σχέδιο για τις αλλαγές στην κυβέρνησή του, αν και θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα, και σε κάθε περίπτωση μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους Βαγγέλη Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Κοιτάξτε που βρίσκεται σήμερα η «πτωχευμένη» Ισλανδία μετά την κρίση! Στοιχεία που σοκάρουν και το ΔΝΤ!


Tα παρακάτω, μην τα αναζητήσετε στα υπόλοιπα ΜΜΕ της χώρας

Η χώρα που πτώχευσε το 2008, με ένα χρέος για το 2007 στο 900% του ΑΕΠ και μετά από μια χρηματοπιστωτική κρίση που οδήγησε τρεις τράπεζές της να πτωχεύσουν και το νόμισμά της να χάσει το 85% της αξίας του έναντι του ευρώ, πλέον βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει το ΔΝΤ να βαράει… εγκεφαλικά!

Αντισυνταγματικό το αυτόφωρο για χρέη στο Δημόσιο!


Απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης ανατρέπει την κυβερνητική πολιτική με τις αθρόες επ' αυτοφώρω συλλήψεις για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο...

κρίνοντας, ότι οι υποθέσεις πρέπει να εισαχθούν στην τακτική διαδικασία. Στην εισαγγελική πρόταση, που υιοθετεί το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, γίνονται νύξεις για ρύθμιση-μέτρο πίεσης με εισπρακτικό και μόνο χαρακτήρα, και η αυτόφωρη διαδικασία χαρακτηρίζεται αντισυνταγματική.

ENERGA - HELLAS POWER: Ο Α.Φλώρος εγκέφαλος για το κόλπο – Στους λογαριασμούς του τα λεφτά του Δημοσίου ! ! !


Kουμπάροι, ξαδέλφια.... και καταγωγή άπαντες από τα Ιωάννινα !

Ένα αποκαλυπτικό  ρεπορτάζ για τον Α. Φλώρο που αποδεικνύεται ως ο εγκέφαλος της σπείρας στην υπόθεση ENERGA-HELLAS POWER φιλοξενεί στην αυριανή έκδοσή του το «ΘΕΜΑ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει ο Δ. Μαρκόπουλος, μέσα από ένα δαιδαλώδες δίκτυο λογαριασμών και offshore επιχειρήσεων οι στενοί συνεργάτες και φίλοι του κ. Aρη Φλώρου, οι κύριοι Στέφανος Σιαφάκας, Νίκος Δεκόλης και Χαράλαμπος Σμυρλιάδης, διοχέτευσαν στο εξωτερικό τα χρήματα της ΔΕΗ και του ΔΕΣΜΗΕ σε χρόνο μετά την πώληση της εταιρείας στις 14/11/11 στη ρωσικών συμφερόντων Worldwide Energy Ltd.

Γιατί το ουίσκι έχασε την πρωτοκαθεδρία του από το τσίπουρο και το κρασί


Το ουίσκι, όπως δείχνουν τα στοιχεία, φαίνεται ότι χάνει την πρωτοκαθεδρία του στις προτιμήσεις των Ελλήνων, την ίδια στιγμή που... κερδίζουν έδαφος το καλό φθηνό κρασί και το τσίπουρο.
Παρά το γεγονός ότι στις αρχές του 2000 το ουίσκι παρουσίαζε άνοδο στις πωλήσεις μέχρι και 279%, τα τελευταία χρόνια η πορεία τους είναι πτωτική, γεγονός που οφείλεται στην αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Εθνος» την «αποκαθήλωση» του ουίσκι αποδεικνύουν τόσο τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν μείωση στη ζήτησή του από το 2005 μέχρι το 2012 όσο και τα εμπειρικά στοιχεία που προκύπτουν από την κίνηση σε κάβες, εστιατόρια, μπαρ αλλά και σούπερ μάρκετ.
Από την άλλη πλευρά, παρατηρείται εντυπωσιακή άνοδος στην κατανάλωση τσίπουρου και του χύμα κρασιού.
Πώς δικαιολογείται αυτή η αντιστροφή της τάσης
Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης αυξήθηκε από το 2009 κατά 125%. Από αυτόν απαλλάσσεται μόνο το κρασί, ενώ τα εγχώρια, παραδοσιακά αποστάγματα όπως είναι το ούζο και το τσίπουρο έχουν τον μισό φόρο κατανάλωσης και η μπίρα το 25%.


permisospress 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα καλά παιδιά: συνέχεια

από τον Νικόδημο

1. Τα περισσότερα σχόλια που μου έστειλαν πολλοί αναγνώστες του προηγούμενου άρθρου μου “Τα καλά παιδιά: Γρηγορόπουλος και Ρωμανός” ήταν υβριστικά, χυδαία και παντελώς παρανοϊκά. Περιττό ίσως αλλά χρήσιμο να ειπωθεί πως προήλθαν με όλη τους τη βρόμα όχι μόνον από τον βούρκο του αναρχοαριστερισμού αλλά και της μαλάκυνσης του μυαλού της κεντροδεξιάς ή σοσιαλδημοκρατικής σαχλαμάρας.

Oscars 2013: Ποιοι θα τα πάρουν;



Τι λένε τα προγνωστικά για την πιο σημαντική βραδιά του κινηματογράφου για το 2013.



Είναι πάντα πολύ δύσκολο να κάνει κανείς προβλέψεις για τα Βραβεία Όσκαρ. Γιατί οι ενδείξεις πολλές φορές είναι ισχυρές, αλλά τα μέλη της Ακαδημίας πάντα θέλουν να κάνουν τα δικά τους. Κι επειδή αυτοί που ψηφίζουν είναι -ούτε λίγο, ούτε πολύ- 6.000 άνθρωποι, είναι αδύνατον να μπει κανείς στο μυαλό του καθενός.
Το newsbomb.gr παρ' όλ' αυτά, θα κάνει μια απόπειρα να βγάλει από τώρα νικητές, στις πιο σημαντικές κατηγορίες, βλέποντας τι έχει συγκινήσει περισσότερο τους ψηφοφόρους στις ως τώρα βραβεύσεις (Χρυσές Σφαίρες, Βραβεία BAFTA κλπ) και τι συζητιέται στους κύκλους των σινεφίλ.

Καλύτερης Ταινίας:

Η επόμενη μέρα από τη σφοδρή καταιγίδα στην Αττική


Τις πληγές τους μετρούν σήμερα οι κάτοικοι της Αττικής μετά την σφοδρή καταιγίδα που έπληξε χθες το Λεκανοπέδιο, ενώ δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων δέχτηκε και σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Ακόμα και σήμερα η πυροσβεστική δεχόταν κλήσεις από διάφορα σημεία της Αττικής. Συνολικά το τηλεφωνικό κέντρο δέχθηκε 2337 κλησεις για απάντληση υδάτων και έως το απόγευμα είχαν ολοκληρωθεί 1485 ενέργειες.
Στην περιοχή του Αλίμου, δημιουργήθηκε από τον πρωτοφανή όγκο του νερού ένα φράγμα το οποίο έκανε την ροή του νερού προς το οδόστρωμα πολύ ορμητική.

Άνοιγμα Βενιζέλου στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ


Συγκυριακή χαρακτηρίζει την ψήφο προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Την πρόθεσή του, το ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει καθαρή αξιακή και ιδεολογική ταυτότητα ως εκφραστής της Κεντροαριστεράς και ως ένα κόμμα λαϊκό, πατριωτικό, ριζοσπαστικό και εθνικά υπεύθυνο, δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο “Έθνος της Κυριακής”.

Θεοδωράκης: Αξιοποίηση της ΑΟΖ τώρα και ας αντιδρούν οι ιδιοκτήτες των διυλιστηρίων


«Είμαστε μισό μέτρο από την πηγή και δεν πίνουμε νερό»...

Σε παρέμβαση, στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο Σκαϊ, σχετικά με την αξιοποίηση της ελληνικής ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) προέβη ο μεγάλος μουσουργός Μίκης Θεοδωράκης.

«Είμαστε μισό μέτρο από την πηγή και δεν πίνουμε νερό» δήλωσε χαρακτηριστικά για την αξιοποίηση των ΑΟΖ ο Μίκης Θεοδωράκης.


«Να φύγουμε από την τρόικα, πρέπει να γίνει τώρα» δήλωσε.


Κατηγόρησε ως εξαρτημένους όσους λένε ότι δεν μπορούν να αξιοποιηθούν οι ΑΟΖ, ενώ υποστήριξε ότι στην αξιοποίησή της «αντιδρούν εφοπλιστές, αλλά και οι ιδιοκτήτες των διυλιστηρίων κύριοι Λάτσης και Βαρδινογιάννης, γιατί η εκμετάλλευση της ΑΟΖ θα επιφέρει -όπως είπε- κατάργηση των δυο διυλιστηρίων» .


Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι με την Τουρκία μπορεί να υπάρξει κάποια συμφωνία, σημείωσε όμως ότι με το μνημόνιο 1 και 2 παραχωρείται ο πλούτος της χώρας, καθώς και 1 ευρώ εσόδων πηγαίνει στο εξωτερικό.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ “Α Γ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ” ΘΗΒΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου  ΑμεΑ  Αγ. Ανάργυροι Θήβας
Σας εύχεται
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ
και σάς προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου μας την  Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 στις 8:30μ.μ., στο PISINA CAFE  ( 1οχλμ. Θηβών -Μουρικίου) με ζωντανή μουσική. Τραγουδά ο γνωστός Κωστής Χρήστου, ο οποίος θα μας ταξιδέψει με παλιές επιτυχίες του («Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν αγάπησαν»).
 Τ α έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του κέντρου διημέρευσης των ΑμεΑ (παιδιά με νοητική υστέρηση και πολλαπλές αναπηρίες).
Τιμή εισόδου με ποτό 10ευρώ.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε  στα τηλέφωνα  22620-29909 / 694-8687030
                                                                                            Με τιμή

                                                                              Το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                                  Του συλλόγου Αγ. Ανάργυροι Θήβας



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ
“Α Γ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ” ΘΗΒΑΣ                                                                


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πατριωτική ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ Η. Ομόδοξη ΚΑΙ Ομόθρησκη Ρωσία

Λιγότερο ΑΠΌ ΤΡΙΑ  Χρόνια, λοιπόν, χρειάστηκαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων για να διαλύσουν τελείως την Ελλάδα. Μια Ελλάδα που πλέον, βρίσκεται στα οικονομικά επίπεδα του Τζιμπουτί και της Ρουάντα

Παναγιώτης Αποστόλου

Την Κυριακή ο «Ξανθόπουλος» με λεωφορείο Βιαμάξ στο Ζάππειο!



Αύριο, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, στο προαύλιο του Ζαππείου Μεγάρου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια σύναξη των ελληνικών κλασσικών οχημάτων από την ΕΟΟΕ.



Εκεί θα βρεθεί το ιστορικό Mercedes Benz R495 της «Βιαμάξ», ένα θαυμάσιο μουσειακό λεωφορείο υπεραστικού τύπου, το 34ο αυτοφερόμενο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της «Βιαμάξ», στα τέλη της άνοιξης του 1962.
Όπως αναφέρει το busoldtimers.blogspot.gr, μέσα σ' αυτό έχουν ταξιδέψει τα τελευταία χρόνια ο εκλεκτός θίασος του Εθνικού Θεάτρου με τον σκηνοθέτη κ. Μιχαήλ Μαρμαρινό και τους ηθοποιούς κ.κ. Μηνά Χατζησάββα, Θοδωρή Αθερίδη, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Βογιατζή και άλλους.
Σ' αυτό έπαιξαν επίσης οι Βίγκο Μόρτενσεν, Κρίστεν Ντανστ και Όσκαρ Ιζάακ για τις ανάγκες της χολυγουντιανής ταινίας «Two faces of January» που γυρίστηκε στην Κρήτη και θα παρουσιαστεί το ερχόμενο φθινόπωρο.
Μετά τις 11.30' το μεσημέρι εκεί θα βρεθεί ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης που ενσάρκωσε τον Νίκο Ξανθόπουλο σε δημοφιλείς διαφημίσεις για να δει τους φίλους της κλασσικής αυτοκίνησης και φυσικά, να φωτογραφηθεί στο μοναδικό ιστορικό λεωφορείο.

Newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Xαλκιδική: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων για προσαγωγές πολιτών


 Κάτοικοι της Χαλκιδικής πραγματοποιούν από τις 6 το απόγευμα συγκέντρωση μπροστά στα αστυνομικά τμήματα του Πολυγύρου και της Ιερισσού σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προσαγωγές πολιτών με αφορμή την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε πριν μία εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.   Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δύο άτομα προσήχθησαν το πρωί στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές και βρίσκονται ακόμη στην Ασφάλεια Πολυγύρου.   Ωστόσο ένας από τους δικηγόρους υπερασπιστές των κατοίκων της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, ο Τζιμούρτος Βασίλης, ανέφερε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ότι στις 6 το πρωί προσήχθη στην Ασφάλεια Πολυγύρου μία 30χρονη, στις 10 προσήχθη και ο σύζυγός της ενώ το μεσημέρι προσήχθη και μία φίλη του ζεύγους που πήγε να τους αναζητήσει. Σύμφωνα με τον κ.Τζιμούρτο οι προσαχθέντες βρίσκονται ακόμη στην Ασφάλεια Πολυγύρου και δεν επιτρέπεται στους δικηγόρους να επικοινωνήσουν μαζί τους.   «Έχουν καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας, προσπαθούν να καταλύσουν το ρόλο μας ως δικηγόρων. Ο κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση αλλοφροσύνης. Η αστυνομία παραπληροφορεί λέγοντας ότι πρόκειται για απλές προσαγωγές »ανέφερε ο κ Τζιμούρτος.

Κύπρος: Αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή του 7ου προέδρου

Στις κάλπες 545.491 ψηφοφόροι για το β΄γύρο των προεδρικών εκλογών
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Κύπρου, Σταύρος Μαλάς (αριστερά) και  Νίκος Αναστασιάδης (δεξιά), λίγο πριν από την έναρξη της τηλεμαχίας τους εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών που θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 545.491 ψηφοφόροι στην Κύπρο για τον επαναληπτικό γύρο των προεδρικών εκλογών που θα αναδείξει τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας των δύο διεκδικητών του προεδρικού θώκου, Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ με τη διεξαγωγή της τελευταίας μεταξύ τους τηλεμαχίας.

Ιταλία: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές


Στην τελική ευθεία για τις εκλογές έχει μπει η Ιταλία. Οι περισσότεροι Ιταλοί μοιάζουν να βρίσκονται σε δίλημμα. Σίλβιο Μπερλουσκόνι ή Πιέρ Λουίτζι Μπερσάνι; Ή μήπως Μπέπε Γκρίλο;

Τη μεγάλη επιστροφή στην πολιτική σκηνή προσπαθεί να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος το 2011 πιέστηκε από την ΕΕ να παραιτηθεί λόγω της αδυναμίας του να δώσει πειστικές απαντήσεις στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές ο κεντροδεξιός συνασπισμός κομμάτων του Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρισκόταν 5-6% μονάδες πίσω από τον κεντροαριστερό συνασπισμό κομμάτων του Πιέρ Λουίτζι Μπερσάνι.

Ο Μυστικός Κόσμος των Σούπερ Μάρκετ, τα Φθηνά Προϊόντα & τα Καρτέλ !!!


Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Έλληνας πρέπει να αντιμετωπίσει από τη μία ως πολίτης σήμερα την «22η φορολογική επιδρομή» και από την άλλη ως καταναλωτής τα αφανή καρτέλ που υφαίνουν για τα καλά εδώ και αρκετές δεκαετίες σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο τον μύθο της ελεύθερης αγοράς απομυζώντας και το τελευταίο λεπτό του ευρώ που διαθέτει.

150 κιλά χασίς σε όχημα του Υπ. Δικαιοσύνης

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
«Η σύλληψη έγινε στις 11.00. Βρισκόμαστε στο στάδιο της προανάκρισης και είναι ακόμη νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά είναι του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό».

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 24/2/13




ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ



ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



ΚΕΡΔΟΣ



Η ΑΥΓΗ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ




ΤΟ ΒΗΜΑ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



REAL NEWS



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ





ΤΟ ΠΑΡΟΝ 



ΤΟ ΑΡΘΡΟ



ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Η ΒΡΑΔΥΝΗ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Υπηρεσίες υγείας & περίθαλψης στην Λέσβο από Τουρκία! - Παίρνουν το Αιγαίο χωρίς πόλεμο


ΠΟΥ ΠΑΜΕ;

Η Τουρκία άνοιξε γραφείο στη Μυτιλήνη που προωθεί άπορους ασθενείς από τη Λέσβο σε νοσοκομεία στα τουρκικά παράλια με εξαιρετικά χαμηλά νοσήλεια! Σε δεύτερη φάση, μάλιστα, σχεδιάζουν και δωρεάν περίθαλψη σε άπορους και άνεργους! Προσπαθούν να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψυχές των νησιωτών (έτσι νομίζουν). Εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία των υπηρεσιών υγείας και την καταστροφή του ΕΟΠΠΥ, λόγω Μνημονίων.

Ας δούμε την απίστευτη υπόθεση:

Α' Βοιωτιας Αποτελεσματα 22ης Αγωνιστικης


Α' Βοιωτιας
Αποτελεσματα 22ης Αγωνιστικης

ΑΟ ΘΗΒΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ                         2-2
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΕΣ                1-1
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ   1-1
ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ                    1-2
ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ                            1-0
ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟ - ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ                           4-0
ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ         1-4
ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ - ΑΕ ΣΚΟΥΡΤΑ                                        3-0 α.α

Γιατί διαλύεται η αστική δημοκρατία στην Ελλάδα


Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου

Χρησιμοποιώντας διαφορετικές αναλυτικές προσεγγίσεις έχω δείξει μέχρι τώρα πώς η αστική δημοκρατία στην Ελλάδα καταρρέει εκ των έσω. Έδειξα πως δεν υφίσταται κανενός είδους σύγκρουση των άκρων στην Ελλάδα που τείνει στην εξολόθρευση των δημοκρατικών θεσμών και των ιδεών πάνω στις οποίες αυτοί δομούνται, αλλά πως είναι οι προβαλλόμενες αναγκαιότητες του καθεστώτος κυριαρχίας που υπονομεύουν το αστικό Κράτος Δικαίου, ενώ διασύρουν την έννοια της νομιμότητας και του κοινοβουλευτισμού.

Οι αρχαίοι Έλληνες ευφυέστεροι από τους σύγχρονους ανθρώπους, υποστηρίζει έρευνα


Αν ένας Αθηναίος από το 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των ΗΠΑ, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.

Ο Πάνος Καμμένος στην Λαμία με αφορμή το προσυνέδριο


Αργύρης Μπλόντζος

Π. Καμμενος: Ήρθε η ώρα να κλωτσήσει ο γάιδαρος.

Χούντα τραπεζιτών και δανειστών χαρακτήρισε την Τρόικα ο Πάνος Καμμένος που βρίσκεται στην Λαμία με αφορμή το προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί και οδηγεί την κοινωνία σε απόγνωση και μαρασμό επεσήμανε ο κύριος Καμμένος που κάλεσε τους Λαμιώτες να στείλουν μήνυμα αντίστασης. Επιτέλους ήρθε η ώρα να κλωτσήσει ο γάϊδαρος τόνισε ο κύριος Καμμένος παρομοιάζοντας τον γάϊδαρο με τον ελληνικό λαό.

ΣΤΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΣΤΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Αργά απόψε (22.02.2013) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, επιστρέφει από την κοινοβουλευτική αποστολή του σε Αρμενία και Αυστρία.

Αναβάθμιση Επαγγελματικών Δεξιοτήτων Αγροτών



Στις 16 Ιαν 2013 δημοσιοποιήθηκε Ανοικτή Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για την «Αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μέσω κατάρτισης στον πρωτογενή τομέα στις 8 περιφέρειες του στόχου 1» η οποία ενδιαφέρει ιδιαιτέρως την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ και βρίσκεται στον πυρήνα των σκοπών της, κυρίως λόγω της ανεπαρκέστατης αγροτικής επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρεται σήμερα στην Ελλάδα.
Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ είναι η μόνη θεσμική Αγροτική Συνδικαλιστική Οργάνωση (Νόμος 3147/2003, άρθρο 20) που λειτουργεί για την εκπροσώπηση των Νέων Αγροτών (ηλικιακό κριτήριο 19-40 ετών).

Παράθυρο στη Ρωσία από την περιφέρεια Στερεάς (video).


Θανάσης Μερτζάνης

Με τον εκτελεστικό γραμματέα του επιμελητηρίου της Μόσχας συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Φανή Παπαθωμά με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού στην περιφέρεια.

Ο Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ικανοποιημένος για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Στερεάς Ελλάδας καθώς όπως υποστήριξε μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των Ρώσων τουριστών για διακοπές 365 ημέρες το χρόνο.


Παράθυρο στη Ρωσία από την περιφέρεια Στερεάς από LAMIASTARGR

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο